کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

قد کشید و بلند بالا شد
    تا فلک پر زد و مسیحا شد
    به همین قدر اکتفا فرمود
    بند کفش اش نبست و موسی شد
    آب و آیینه را خبر بکنید
    رخ داماد عشق زیبا شد
    دست و پا زد که یعنی این جایم
    علت این بود زود پیدا شد
    طفل معصوم گفت تشنه لبم
    همه جا شرم مال سقا شد
    نوه ی مرتضی و فاطمه بود
    زائر مرتضی و زهرا شد
    صبح پایش رکاب را پس زد
    عصر قدش چو قد آقا شد
    چند ابرو اضافه بر رخ داشت
    یا سم اسب بر رخش جا شد؟
    ارباً اربا شد از درون بدنش
    این حسن زاده پور لیلا شد
    سخت پیچیده است پیکر او
    علت مرگ او معما شد
    قاتلی دور دست خود تاباند
    زلفش از پیچ بس چلیپا شد
    دست خط پدر غمش را برد
    یک دهه پیش از این گره وا شد
    بازویش زیر سم مرکب رفت
    دست خط مبارکی تا شد
    سنگ بازی شده است با سر او
    چون چو طفلان سوار نی ها شد
    سر مپیچ از عمو بده بوسه
    گردنت گر چه بی مدارا شد
    رو به قبله کند چگونه تو را
    بندهایت ز یکدگر وا شد

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

این سنگ ها كه دور و برت را گرفته اند
      چون تیغ تیز بر بدنت جا گرفته اند

دیدند بی زره چو تن نازك تو را
      با شدت تمام تری پا گرفته اند

چشمت زدند بس كه حَسن صورتی عمو!
      زیبایی تو را به تماشا گرفته اند

آنان كه تیر گوشه تابوت می زدند
      حالا تو را شبیه به بابا گرفته اند

گفتند كوچه باز كنید از سپاهیان
      یاد حسن به كوچه ی زهرا گرفته اند

كم دست و پا بزن نفسم بند آمده
      خون تو را به صفحه صحرا گرفته اند

تشییع می كنند تنت را به اسب ها
      جسم تو را مباح بر آن ها گرفته اند
      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/09/27, 14:23.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

مرکب سوار کوچک کرب وبلا شدی
        زهرا شدی،علی شدی ومصطفی شدی

وقتی عسل ز لعل لبت بوسه ای گرفت
        تنها سواره ی حسن مجتبی شدی

از بس عزیز هستی واز بس که محشری
        بین قنوت زینب کبری دعا شدی

دل ها شکست و غصّه حرم را فرا گرفت
        وقتی که از کنار عمویت جدا شدی

بند رکاب حسرت پای تو را کشید
        تا راهی میانه ی دشت بلا شدی

دانه به دانه موی عمویت سفید شد
        وقتی زمین فتادی و وقتی که تا شدی

در بین معرکه چقدَر نیزه خوردی و
        پرپر شدی خلاصه شدی نخ نما شدی

یک نیزه دار جسم تو را بر زمین زد و
        بر زیر نعل کشته ی بی انتها شدی

تشییع پیکرت چقدر دردسر شد و
        آخر میان تکّه حصیری تو جا شدی

آن خاطرات کوچه دوباره مرور شد
        وقتی به زیر پای عدو جابه جا شدی
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در مورد کرمان خودرو یک مطلب وجود دارد و آن خواب پول است.
          اگر قصد خرید داشته باشیم و اگر مطمئن باشیم روز آخر (یعنی سوم آبان) هم به ما می رسد و امروز خرید بکنیم عملا اشتباه کرده ایم. چرا که خریداران روز اول و آخر از نگر قیمت سهام دریافتی هیچ فرقی با هم نمی کنند!

البته ممکن است همه همین فکر را داشته باشند! و آن حالت بهمنی یک باره به وقوع بپیوندد.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

محمد حسین ادیب:

سپرده گذاري در بانك سودآورتر است يا سرمايه گذاري در مسكن يا خريد ارز؟ (پيشنهاد سبد جديد براي ثروت شما)

?در دهه هشتاد سرمايه گذاري در مسكن ، سودآورترين سرمايه گذاري تلقي مَي شد و دو بخش ارز و سپرده گذاري در بانك قادر به رقابت با آن نبود ، از ابتداي سال ٩٢ تا پايان ٩٦ سپرده گذاري در بانك بسيار سودآور تر از ورود به بخش مسكن و خريد ارز است (تا پايان امسال )، از ابتداي سال ١٣٩٧ به مدت ده سال خريد ارز، سودآور تر از ورود به بخش مسكن و سپرده گذاري در بانك است.

? دلار ظرفيت دارد كه پانزده درصد ديگر در مقابل شش ارز يورو ، پاوند، فرانك سوئيس ، ين ، دلار كانادا و دلار استراليا كاهش يابد ، لذا اين شش ارز تا دو سال ديگر بهتر از دلار است ، معدل اين شش ارز بيشتر از دلار گران ميشود (براي فهم بهتر نگاه كنيد به مقاله دلار بخريم يا يورو يا درهم امارات از همين نويسنده در كانال آينده قيمت در ايران؛ از زمان قرار گرفتن اين مقاله در كانال، دلار به صورت قابل تشخيص در مقابل شش ارز رقيب كاهش ارزش داشته است)

?مسكن گران قيمت و ميان قيمت ، استعداد دارد كه تا دو سال آينده سي درصد كاهش يابد ، ٢٥ درصد هم ارز در ايران تا دو سال آينده گران ميشود ، ١٥ درصد هم شش ارز رقيب دلار ، ظرفيت گران شدن دارد لذا بهترين پرتفوي سرمايه گذاري تا پايان سال ٩٨ سبدي از شش ارز رقيب دلار است ،اين سبد ٤٠ درصد رشد مَي كند و مسكن هم ٣٠ درصد مَي ريزد ، هيچ سرمايه گذاري به اندازه سبد شش ارز رقيب دلار ، گران نميشود
            سهام ارزی کدام ها هستند؟
            درست خاطرم نیست... ولی گمان کنم:
            فرآورده های نفتی
            پتروشیمی
            فلزاتی
            سنگ آهنی

و کلا هر چیزی که صادرات داشته باشد. (و واردات نداشته باشد.)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

باز هم از محمد حسین ادیب:
              ?پيش بيني سقوط پنجاه درصدي قيمت املاك تجاري

? در دنيا به ازاي هر ٤٢ خانواده يك واحد صنفي توزيعي وحود دارد اما در ايران اين نسبت، هفت خانواده است ، در ايران شش برابر متوسط دنيا مغازه وجود دارد.

? با وجودي كه شش برابر نياز ، مغازه وجود دارد، دهها مجتمع تجاري در تهران در دست ساخت است كه عمده آنها تا پايان سال به اتمام مَي رسد ، يكي از مجتمع هايي كه به زودي اتمام و افتتاح ميشود ظرفيت ٢٠ هزار پاركينگ دارد. در تبريز ٢٠٠ هزار واحد تجاري وحود دارد.

? با پنج برابر شدن قيمت نفت در دهه هشتاد ، بخش بازرگاني و خدمات بيش از ظرفيت اقتصاد ايران رشد كرد و با سقوط قيمت نفت مَي طلبد تا بخش بازرگاني و خدمات حداقل ٥٠ درصد كوچك شود، كوچك شدن بخش بازرگاني و خدمات بايد معادل كاهش واحد هاي تجاري باشد.

? بيش از ظرفيت اقتصاد كشور واحد تجاري در دست ساخت است با ورود اين واحد ها به بازار ، قيمت املاك تجاري حداقل ٥٠ درصد سقوط مَي كند.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

اکنون یک پرونده ی صوتی گوش دادم از کانال موفقیت در بورس با مهندس صلواتی با این عنوان:
                #تحلیل شاخص کل و پیش بینی روند بازار سرمایه/ ۹۶/۵/۱۹( مهندس صلواتی
                خیلی خوشم آمد. یک مقدار کانالش را زیر نگر بگیریم ببینم همه ی کارهایش خوب است یا فقط همین خوب بود.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  یادآوری
                  ====

احساسات و محاسبات
                  ============

آیا شما هنگام خرید یا فروش هیجان هم دارید؟
                  آیا با آمدن سفارش های خاص (بسیار بزرگ یا بسیار کوچک) تغییری در حالات و احساسات شما به وجود می آید و برانگیخته می شوید؟
                  آیا منتظرید ببینید در لحظه چه اتفاقی می افتد تا طبق آن برای خرید و فروش تصمیم بگیرید؟
                  آیا
                  از پیش معین نکرده اید که در چه قیمتی قرار است بخرید و بفروشید و طبق چه شرایطی چه کاری باید انجام دهید؟

همه ی اینها نشانه ی این است که شما احساسات خود را بر محاسباتتان غالب کرده اید!
                  و این یعنی اشتباه! /:.nono.:/
                  یادآوری
                  ====

احساسات و محاسبات
                  ============

آیا هنگام خرید احساس می کنید ممکن است موقعیت از دستتان برود و جا بمانید؟
                  آیا هنگام فروش احساس می کنید ممکن است دیگر نتوانید هرگز (به این قیمت) بفروشید و اصطلاحا در نماد گیر کنید؟
                  آیا گاهی احساس می کنید به رازی پی برده اید که (پیش از شما) هیچ کسمتوجه آن نیست؟

آیا هنگام عمل داد و ستد
                  عجله دارید؟
                  آیا هنگام تصمیم برای فروش سهام با خودتان می گویید «حالا نگهدارم ببینم چه می شود»؟
                  آیا هنگام تصمیم برای خرید سهام با خودتان می گویید «ما خریدیم خدا کند خوب شود» یا «توکل بر خدا می خریم شاید خوب شد»؟

اگر این گونه است شما درگیر
                  احساسات هستید و هنوز نتوانسته اید کامل بر طبق محاسبات خرید و فروش کنید.
                  آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/09/28, 20:24.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

دارم نگاه می کنم می بینم رایانه ای ها هم دارند خوب کار می کنند... کل بازار یک بالای عالی باید بزند.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

واگرایی
                      ====

اقسام واگرایی:

بررسی نسبت کمینه اخیر با کمینه پیشین
                      بررسی نسبت امروز با کمینه پیشن
                      بررسی نسبت امروز با چند روز پیش
                      (کمینه اخیر به چند روز پیش معنا ندارد.)

اقسام واگرایی:
                      پایه اصلی قیمت باشد.
                      پایه اصلی نشانگر باشد.

اقسام واگرایی:
                      هر جا واگرایی (n درصدی) بود پیشنهاد باشد.
                      واگرایی خودش نشانگر باشد و روش های مختلف پیشنهاد دهی رویش فعال باشد.

ابزار واگرایی:
                      فرینه یابی شرطی، فرینه یابی درصدی، فرینه یابی دوره ای، دره سنجی سه روزه ساده، شیب وایازی، نرخ تغییرات، مکدی (مثلا یک-ده بزرگتر از صفر)، ایجاد یک نشانگر روی نشانگر

توجه شود که در واگرایی راهی به جز استفاده از تابع زیگزاگ نیست و در هنگام استفاده از زیگزاگ باید فوق العاده دقت داشت چرا که زیگزاگ نگاه به آینده دارد. (در گذشته کار می کند) و به همین خاطر است که بسیاری از سیستم هایی که بر این اساس نوشته می شوند در ظاهر فوووووووق العاده زیبا کار می کنند ولی در عمل هیچ بازدهی ای ندارند!
                      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/09/29, 17:30.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

کدهای الکی
                        =======

دارم داخل کد های یکی از برنامه نویسان را که در سایت http://wisestocktrader.com/ در ارتباط با واگرایی کد گذاشته نگاه می کنم...

در این برنامه و در خیلی دیگر از برنامه ها از این دستور استفاده شده است:
                        peakbars( indicator, 10 )
                        این دستور همان زیگزاگ خودمان است! Fake!

همین طور دستورات trough و peak و ...
                        در خود آمی بروکر وقتی روی یک دستور قرار بگیرید و دکمه ی F1 را بزنید راهنمای برنامه در ارتباط با آن دستور می آید. در آنجا نوشته شده که اینها نگاه به آینده دارند یا نه.

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/09/29, 16:19.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

کدهای الکی
                          =======

دارم داخل کد های یکی از برنامه نویسان را که در سایت http://wisestocktrader.com/ در ارتباط با واگرایی کد گذاشته نگاه می کنم...

در خود آمی بروکر وقتی روی یک دستور قرار بگیرید و دکمه ی F1 را بزنید راهنمای برنامه در ارتباط با آن دستور می آید. در آنجا نوشته شده که اینها نگاه به آینده دارند یا نه.

البته همان گونه که عرض کردم می توان با زیگزاگ هم کار کرد! ولی نه به عنوان اینکه ازش پیشنهاد گرفت بلکه این گونه می توان (و باید) از زیگزاگ استفاده کرد که آن را به عنوان یک معیار سنجش مورد استفاده قرار داد.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

آموزشی
                            =====

پیشنهادهای زیگزاگی = روش آستانه زیانی
                            ========================

البته همان گونه که عرض کردم می توان با زیگزاگ هم کار کرد! ولی نه به عنوان اینکه ازش پیشنهاد گرفت بلکه این گونه می توان (و باید) از زیگزاگ استفاده کرد که آن را به عنوان یک معیار سنجش مورد استفاده قرار داد.
                            اضافه می کنم. در یک حالتی می توان از تابع زیگ استفاده کرد. در این حالت که ما به میزان کارکرد در گذشته ی تابع زیگزاگ آگاهی داشته باشیم.
                            در این حالت باید تابع زیگزاگ را خودمان دستی بنویسیم.
                            و زمانی که زیگزاگ متوجه دره یا قله ی پیشین شد ما به جای اینکه زمان وقوع دره یا قله را پیشنهاد دهیم زمان متوجه شدن را پیشنهاد دهیم.

در این حالت چون زیگزاگ های بزرگ زمان زیادی هم می برند، حتما باید از زیگزاگ های کوچک استفاده کرد (یعنی مثلا 5 درصد یا کمتر!)

در این حالت ما عملا داریم از یک روش آستانه زیانی استفاده می کنیم.

متن روش این گونه می شود: (برای زیگزاگ 5 درصد) هر وقت قیمت 5 درصد رشد کرد خرید انجام بده و تا زمانی که قیمت نسبت به بالاترین قیمتی که (در زمان سهامداری) تجربه کرده 5 درصد افت نکرد سهامدار بمان.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

آموزشی
                              ====

کد آمی بروکر
                              ========

بهبود زیگزاگ روی نشانگر
                              ===============

توجه کنید که تابع خودکار زیگزاگ در آمی بروکر خودش به خودی خود روی نشانگر ها کار نمی کند. اگر کسی خودش تابع زیگزاگ دستی نوشته باشد می فهمد مشکل از کجا است. برای رفع مشکل باید شما مقداری را به هر عضو از آرایه ی نشانگرتان اضافه کنید. مقدار این عدد به میزان کمینه و ارتفاع نشانگرتان بستگی دارد. و نیز به این بستگی دارد که شما چقدر حساسیت را بخواهید بالا ببرید!
                              من پیشنهاد می کنم آرایه هایی مانند مکدی و سی سی آی که زیر سطح صفر کار می کنند را به اندازه ی 300 درصد بالا ببرید (البته پیش از این باید مکدی را درصدی کرده باشید) و آرایه های صفر تا صد درصدی ای چون آر اس آی و بختامدی و... را نیز 100 درصد (صد واحد) اضافه کنید.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

کدهای الکی
                                =======

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X