کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و وقت به خیر
امروز اگر کم می نویسم از سرماخوردگی یا مسافرت نیست.
دپرس شدم. /.:biggrinsmiley.:/
حال بازار خیلی خراب است و حال من را هم خراب کرده. چون یپشبینی اش نکرده بودم.
و این وسط قرمز نشدن حاریا و یک کله بالا رفتنش هم شده نور علی نور. (از خاطرم رفته بود... وگرنه پیش تر این الگوی بازیگر را در خاطرم سپرده بودم... اگر کسی روند گذشته ی حاریا را داشته باشد می بیند که بازیگر دارد دقیقا -یعنی دقیقا- همان کار پیشین را می کند...)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
من یک مطلبی چند وقت پیش نوشتم که همان روز اصلاح کردم. با این حال عذاب وجدان دارم که نکند یک وقت یک نفر متن اصلی را دیده باشد و ویرایش را ندیده باشد.
در آن متن نوشته بودم استفاده از دستور LLV در آمی بروکر نگاه به آینده و اشتباه و کلک (Fake) است.
ولی بعدا تصحیح کردم که منظورم تابع LLV و LLVBars نبوده و منظورم تابع Trough بوده. (peak,trough,peakbars,trouphbars و کلا هر تابعی که درون خودش تابع زیگ داشته باشد.) (البته حتی خود دستورات زیگزاگی هم اگر درست استفاده شوند می توانند بدون مشکل باشند.)
آخیش.
خیالم راحت شد. /.:biggrinsmiley.:/
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظریه "مسابقه زیبایی کینز " یا Keynesian beauty contest که توسط جان مینارد کینز اقتصاددان مشهور انگلیسی توسعه یافت و برای اولین بار در فصل 12 کتاب "تئوری جامع اشتغال، بهره و پول" او معرفی شد، ارائه کننده توجیهی برای نوسانات قیمت در بازار سرمایه است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا)، در این نظریه کینز سعی کرد تا رفتار فعالان منطقگرا یا Rational agent در بازار سرمایه را با ارائه مثالی بر اساس مسابقهای فرضی در یک روزنامه به تصویر کشد. در این مسابقه فرضی شرکتکنندگان باید از بین 6 عکس ارائه شده جذابترین عکس را انتخاب کرده و آن دسته از شرکتکنندگانی که بتوانند جذابترین و زیباترین چهره را از بین 6 عکس انتخاب کنند دریافتکننده جایزه بزرگ مسابقه خواهند بود. ساده ترین رویکرد به مسئله برای دریافت جایزه انتخاب چهره جذاب بر اساس نظر شخصی شرکتکننده است. یک رویکرد پیچیده تر برای برنده شدن و دریافت جایزه، انتخاب چهره جذاب بر اساس تعریف سایرین از جذابیت و زیبایی است، بدین معنی که شرکتکننده برای دریافت جایزه به چهرهای رای میدهد که باور دارد بیشترین رای را از طرف سایرین بدست آورد و در نتیجه آن چهره بیشترین احتمال برنده شدن را داشته باشد. هر چند انتخاب چهره زیبا بر اساس این منطق پیچیدگیهای خاص خود را دارد، چراکه تمامی شرکتکنندگان نیز نظر متفاوتی درباره تعریف زیبایی از نظر سایرین شرکتکنندگان دارند. بدین ترتیب استراتژی پیشبینی چهره برنده که توسط عامل منطقگرا انتخاب و استفاده میشود میتواند به مرحله بعدی نیز ورود یابد و پیش بینی را مشکلتر و پیچیدهتر سازد. "در اصل سوم از استراتژی، یعنی انتخاب چهره نه بر اساس سلیقه شخصی و نه بر اساس تعریف سایرین از زیبایی، عامل منطق گرا سعی بر آن خواهد داشت تا پیش بینی خود را بر اساس این فرض انجام دهد: میانگین سلیقه جمع (سایر شرکتکنندگان) درباره میانگین سلیقه جمع چه برداشت و تعریفی دارد."کینز همواره بر این باور بود که رفتار مشابهی نظیر انتخاب استراتژی در "مسابقه زیبایی" در بازار سهام (سرمایه) و برای انتخاب سهام برای خرید یا فروش توسط فعالان بازار سرمایه نیز وجود دارد. بر این اساس فعالان بازار سهام خود را نه بر اساس قیمت ذاتی آن، بلکه بر اساس ارزیابی سایر فعالان بازار سرمایه از آن سهم و پیشبینی سایر فعالان درباره قیمت و روند آینده سهم انتخاب میکنند. از آنجایی که نظر و سلیقه هیچ یک از شرکتکنندگان (یا فعالان بازار سهام) هیچگاه نمیتواند برای سایرین واضح و مشخص باشد، در نتیجه هر فعال برداشت متفاوتی از سلیقه و نظر سایرین داشته که این امر به تفاوت نظر در قیمت سهام میانجامد. حتی اگر این پیش بینی (نظر سایرین) برای همگان یکسان باشد، قیمت پیشبینی شده لزوما با قیمت ذاتی سهام همخوانی نخواهد داشت. تحقیقات و آزمایشهای انجام شده حاکی از درستی و صدق نظریه کینز است. برای مثال یکی از شبکههای پر مخاطب در ایالات متحده تصمیم بر امتحان نظریه کینز کرد. این شبکه عکس سه میمون را به مخاطبان ارائه کرد و آنها را به دو گروه تقسیم کرد. از گروه اول درخواست شد تا بامزهترین میمون را بر اساس سلیقه شخصی انتخاب کنند و از گروه دوم خواسته شد تا بامزهترین میمون را بر اساس برداشت شخصی خود از سلیقه و نظر سایر شرکتکنندگان انتخاب کنند. نتایج آزمایش کاملا در راستای نظریه کینز بود.بدیهی است که در زمان معرفی این نظریه توسط کینز نظریه تا حدی ابتدایی بود و تحقیقات اکادمیک بیشتری بر روی آن انجام نشده بود. هرچند با توسعه و گسترش علم توسط دانشمندان ابعاد گستردهتری به این نظریه پیوست که از جمله آنها میتوان به نظریات مالی رفتاری یا Behavioral Finance یا به نظریات تئوری بازیها یا Game Theory اشاره کرد. در علم تئوری بازیها دانشمند به نام جان نش (John Nash) تئوری "تعادل نش" را ارائه کرد که رابطه مستقیمی با نظریه "مسابقه زیبایی" کینز دارد و به طور مستقیم آن را توجیه و اثبات میکند.
«محمد حسین» هستم.
ابزاری برای مدیریت تفکر و اندیشه که توسط پژوهشگری به نام دوبونو ارایه شده است، قابلیت آن را دارد تا بتواند در تمامی امور زندگی همچون مسائل اقتصادی مثل بازار سهام و تصمیم گیری ها و انتخاب تصمیم مناسب موثر واقع شود. برای موفق بودن کافی است که همه این کلاه ها را بر سر گذاشته و سپس بر اساس کلاه آبی تصمیم گیری نماییم!
تکنیک شش کلاه تفکر
یکی از انواع تکنیک های خلاقیت تکنیک شش کلاه تفکر است.
ابداع کننده این تکنیک ادوارد دوبونو .پدر تفکر خلاق است .
در این تکنیک به طور کلی با استفاده از شش سبک فکری ،موضوع یا مسئله مورد نظر بررسی می شود.
برای هر یک از شش سبک فکری نیز یک کلاه با رنگی مخصوص در نظر گرفته شده است در واقع رنگ کلاه ها نمایان گر طرز فکر و نگرش افراد می باشد.
دوبونو سعی می کند به کسانی که دور هم جمع می شوند ،بیاموزد که تک بعدی فکر نکنند و به تفکر خود وسعت دهند و آنگاه خلاقانه بیندیشند و بایک هماهنگی مدبرانه نتایج را طبقه بندی کرده و در تصمیم گیری از آن استفاده کنید.
افراد با گذاشتن هر یک از کلاه ها بر سرشان سبک فکری شان را بر اساس رنگ کلاهشان تغییر می دهند.
سبک فکری هر کدام از کلاه های رنگی به شرح ذیل است:
کلاه سفید
سفید رنگی خنثی و منفعل است. کلاه سفید با موضوعات و شکل های انفعالی سر و کار دارد.
کسی که کلاه سفید را بر سر گذاشته ، واقعیت ها را بدون هیچ گونه قضاوتی مورد کنکاش قرار می دهد.
کلاه قرمز
رنگ قرمز نشانه خشم ،شور و هیجان است. در کلاه قرمز بینش هیجانی و چنبه های احساسی و غیر استدلالی مد نظر می باشد.
در واقع این رنگ کلاه ابزار مناسبی برای بیرون ریختناحساسات است.
کلاه سیاه
رنگ سیاه نشانه منفی نگری وافسردگی است . بنابراین فردی که با این رنگ کلاه در جلسه حضور پیدا می کند ،جنبه های منفی و بد بینانه موضوع را ابراز می کند.
کلاه زرد
رنگ زرد نشانه آفتاب و مثبت است. فرد صاحب کلاه زرد جنبه های مثبت و خوشبیانه موضوع مورد بررسی قرار می دهد.
کلاه سبز
رنگ سبز نشانه رویش و باروری است. به همین جهت از کلاه سبز برای ابراز ایده ها و راه حل های جدید و خلاقانه استفاده می شود.
کلاه آبی
رنگ آبی سرد است. این کلاه کنترل کننده و سازمان دهنده اندیشه ها است.
کسی که این کلاه را بر سر گذاشته ،نظرات بقیه کلاه ها را مورد ارزیابی قرار داده و سازماندهیمی کند.
«محمد حسین» هستم.
در سکرما باز دوباره دارند از آن کارهای عجیب غریب می کنند...
خاطرتان باشد چندین بار نام سکرما را (مانند بهپاک و فولاد) به عنوان نسبت های خریدار به فروشنده ی عجیب آوردیم... (فولاد حسابی رشد کرد و بهپاک حسابی افت کرد و حالا ببینیم این چه می کند)
نمودارش هم اصلا جالب نیست. بد نیست ها. منظورم این است که «معلوم» نیست زیاد. کاملا مشخص است که حجم نسبت به نماد کم است. یا اینکه نماد بازیگر دارد. (کلا نمادهایی که سفارش های خرید و فروششان روان و کافی نیست این گونه نمودارشان تغییر می کند.)
«محمد حسین» هستم.
ستران حسابی مقاومت شکسته و احتمالا یک 5 درصد منفی دیگر می خواهد تا آرام شود... (1700 ریال خوب است چون یک مقاومت خوب دیگر دارد.) سفارس هم ممکن است همچین حالتی برایش به وجود بیاید. سدور هم مقاومتش همین است که ما داریم می خریم. (یعنی 990) اگر بشکند قصد دارم سریع بفروشم.
ولی سجام همین قیمت ها عالی است. 800 یواش یواش جمع می کنم.
«محمد حسین» هستم.
هی با خودم می گویم یک کاری نکرده ام ها...
من بخشی از سرمایه ام را به کد های اعضای خانواده ام (که چندین سال است داد و ستد زیادی ندارند) منتقل کرده ام و با کد آنها خرید و فروش می کنم... دیروز و پریروز که با کد خودم های وب خریدم با کد خانواده ام هم های وب خریدم... امروز برای خودم را فروختم ولی برای آنها را نفروختم... البته بد هم نشد... چون احتمالا فردا پس فردا بهتر می توانم بفروشم... برای چدن هم همین گونه شد... عرضه ی اولیه ی خودم را در 2930 ریال (اگر اشتباه نکنم) فروختم ولی برای آنها را یادم رفت بفروشم... همین شد که برای آنها را 10 درصد بالاتر یعنی در 3200 ریال فروختم...
ریشمک هم دارند عرضه را بالا می برند... این را هم احتمالا مانند صف خرید های وب می خواهند ذوب کنند! ;) :)) ;)
در سدور یک بنده خدایی آمد سفارش ما را زخمی کرد رفت... (بر وزن اینکه می گویند ملک را زخمی کرد...) این قدر اعصابم خرد شده که... یعنی این طور شد که سفارش گذاشتم بعد طرف آمد خرد خرد یک مقدار به سفارش خرید ما فروخت... بعد رفت که رفت... حتی عددی که فروخت رند هم نبود... خیلی وضع بدی است... /:.zzzzzz.://:.wacsmiley.:/ من معمولا عادت دارم دارایی هایم را رند خرید می کنم و نگه می دارم... حالا این عزیز که آمد به سفارش ما یک گاز زد و رفت، ما را پا در هوا نگه داشته...
نظر