کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

بررسی سبد و دیده بان - کوتاه
    ================

پترول: احتمالا اصلاح ادامه دار خواهد بود. (دست کم این هفته فرصت خرید نیست) هدف اول اصلاح 1333 ریال است و بعدی 1285 و بعدی 1230
    آرمان: بسته
    بهپاک: احتمالا همین جا ها بر می گردد. از نگر زمانی دیگر زیاد به پایان افتش نمانده ولی از نگر قیمتی ممکن است از همین جا (یعنی 4600 ریال) برگردد یا ممکن است یک سر به 4400 ریال بزند. داد و ستدهایش را امروز یک مقدار نگاه می کردم. نه خریدار هست و نه فروشنده. حجمش هم حسابی افت کرده...
    حاریا: بعدا نمودارش را قرار می دهم. امروز یک حجم خیلی زیاد زد و حسابی خسته شد و احتمالا همان که در شکل کشیده ام پایانش هم خواهد بود. (حالا یا پایان موقت یا اینکه پایان همیشگی)
    حسینا: همچنان در حال اصلاح است ولی احتمالا اصلاحش فقط زمانی خواهد بود. یعنی تا 7200 یا 7300 ریال.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

حاریا
      ===

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

================

خگستر
        : دوباره ناامیدمان کرد. البته تا هنگامی که بالای 2700 ریال است وضع بد نیست. ولی احتمالا زمان می گیرد... پریروز می خواستم به های وب تبدیلش کنم نشد. (اگر اشتباه نکنم قیمتش 2870 یا بالاتر بود ولی یک باره بازار ریخت و منفی 5 شد...) دیروز و امروز هم می خواستم 2850 و 2830 بفروشم که نشد... امروز از خودرو اندکی حمایت شد... ولی نه آن حمایتی که می خواستیم... به علاوه اینکه نمودار خود خودرو هم مانند خگستر شده... هر دو فعلا نامعلوم هستند و بیشتر به اصلاح شبیه هستند تا ادامه ی روند رشد... برای تصمیم گیری باید یک مقدار بیشتر زمان گذاشت و حسابی بررسی کرد...
        خزامیا: این را در قیمتی بسیار عالی همان روز به های وب تبدیل کردم... اکنون کاملا روندش اصلاحی است. (البته احتمالا اصلاح زمانی نه ریالی)
        خساپا: یک مقدار زمان نیاز دارد هنوز.
        خودرو: این را هم که گفتیم... مانند خگستر نامعلوم.
        دی: بسته
        رتکو: پس فروش ما در 8800 (یا 8700؟ درست بود) اما اکنون چه؟ فروشمان را بگذاریم سر جایش؟ باید دید روز کاری بعد چه می کند؟ اگر فهمیدیم یک شمع خوب با پایانی خوب دارد می خورد بد نیست همان روز خرید کنیم.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

================

سیمانی ها
          ======

سپاها: آستانه ای که برایش مشخص کرده بودیم را (مانند خیلی دیگر از سیمانی ها) شکسته (یا دارد می شکند). اگر خاطرتان باشد ما دنبال یک افت شدید چند روزه برای سیمانی ها بودیم تا سایر نشانگرهایشان هم وضعشان خوب شود و بتوانند یک الگوی یو وی بزنند. انگار اکنون این زمینه فراهم شده... البته افتشان زیاد شدید (و دلچسب) نیست... یعنی هنوز حالت وی پیدا نکرده... در مورد سپاها باید عرض کنم که حمایت بعدی که خیلی مهم است 1000-1030 ریال است. و احتمالا همان جا می توان یک شکار بسیار عالی داشت. /:.ph34r-smiley.:/
          ستران: امروز یک افت بسیار عالی داشت. جالب است که دیروز و پریروز (در برابر حمله ی های_وب) مقاومت کرده بود و امروز که باقی بازار مثبت شدند این منفی 5 شد! دو سه نوبت اگر اشتباه نکنم صف فروش را به خودش دید و صف جمع شد و همان گونه که در طی روز عرض کردم این حال گیری از خود حقوقی بوده! /:.ph34r-smiley.://:.ph34r-smiley.://:.ph34r-smiley.:/ (البته احتمالا در آمار سهامداران عمده چیزی نیست چون همه فهمیده اند این کارهای کثیف را با کدهای دیگر انجام دهند!) از طرف دیگر نسبت خریدار به فروشنده هم جالب نیست. فردا (فردای کاری-یعنی شمع و میله ی بعدی-یعنی شنبه) اگر یک منفی 5 دیگر بخورد می شود 1720 ریال که خیلی عالی است و تقریبا می خورد به یک خط روند ... پس احتمالا خرید در فردا یا پس فردا از روی صف فروش خرید خوبی خواهد شد.
          سجام: امروز به سفارش خرید من نرسید... کلا بسیار بسیار کم داد و ستد است و در قیمت مناسب جمع کردن در این نماد مستلزم صبر و حوصله ی زیاد است... از آن طرف هم حقوقی یا یکی دیگر چند تا سفارش خوب پنجاه هزارتایی گذاشته در قسمت فروش ولی قیمت های بالا گذاشته :( یعنی 900 ریال به بالا... :( در صورتی که ما 800 ریال می خواهیم خرید کنیم... کلا نگاه کنید در کل سابقه اش سجام حجم زیادی داد و ستد نشده... هیچ وقت... با یک غوره سردی اش می کند و با یک مویز گرمی اش...
          سدور: امروز به یک مقاومت خیلی خوب رسید. همین جا ما یک خرید کردیم و اگر اندکی بیاید پایین تر (یعنی زیر 990 ریال) ما فروشنده خواهیم بود. احتمال بیشتر با این است که یک کوچولو همین جا در جا بزند تا باقی سیمانی ها بریزند و بعد همه با هم رشد کنند... اگر این بتواند مقاومتش را بشکند و تا 895 ریال بریزد هم خیلی عالی است. فقط باید به محض شکسته شدن بفروشم تا بتوانم همان 10 درصد پایین تر دوباره بخرم.
          سشرق: دقیقا مانند سجام. کلا سیمانی ها انگار دو دسته شده اند. یک سری به مقاومت های خوب رسیده اند و احتمالا اینجا استراحت می کنند برای بازگشتی دوباره. و یک سری هم مقاومت را خوب شکسته اند (به سردستگی ستران!) و امید آن می رود که یک یو وی عالی بسازند. سشرق و سجام اکنون روی مقاومت های خوب قرار دارند و احتمالا نمی ریزند. و اگر اصلاح داشته باشند اصلاحشان زمانی است.
          سفارس: این هم مقاومتش را عالی شکست و رفت برای یک یو وی. خرید در 1210 تا 1150 ریال. (چند روز بعد مشخص می شود محدوده ی دقیقش... فعلا چیزی که مشخص است این است که مقاومت خوبی را به زیبایی شکست.)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

================

پالایشی ها: شبریز - شبندر - شتران (و شیراز)
            =========================

اینها همه عین هم هستند. همه حالت موج پنجی دارند. و به هیچ وجه توصیه به خرید ندارم. حتی اگر همین فردا قیمت نفت 57 تا 59 دلار شود! من هفته ی پیش اخطار داده بودم و از آن زمان دارم می گویم اینها ریختنی هستند! ببین کی گفتم؟ متاسفانه عین همین یک هفته ای که من دارم می گویم از اینها نخرید یک سری کانال ها دارند می گویند بخرید بخرید... آدم های خوبی هم هستند... ولی به نگر من حرفشان اشتباه است... یا دست کم دید کوتاه مدت ندارند... به نگر من نخرید. این همه نماد خوب... چرا باید از اینها بخریم؟ البته این را هم بگویم که اگر با قدرت سقف های پیشینشان را شکستند وضع فرق می کند. (که بعید است.) ولی حتی اگر آن موقع رسید باز من خودم به شخصه نمی خرم... خرید فقط در کف!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

فایرا
              ===

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

فرآور
                ===

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

همین جوری
                  =======

سلام
                  خسته شدم.
                  خسته شدم از این همه بالا پایین کردن نمودار ها و برنامه ها (یعنی کد ها)...
                  وقتی می دانی دقیقا چه می خواهی و مسیرت چیست همه چیز خوب است. ولی برخی وقت ها که نمی دانی دقیقا چه می کنی و پی یک ماجرایی را هم گرفته ای که دقیقا خاطرت نیست چه بوده چه نبوده... حسابی کلافه می شوی... (آدم احساس این موش هایی را پیدا می کند که در یک چرخ دوار تا ابد می دوند...)
                  باید دوباره آدم برود از اول ببیند جریان چه بوده... چه کار می کرده... از کجا شروع کرده بوده؟ کدام راه را رفته بوده؟ چرا در این مسیر افتاده و و و
                  و در عین حال باید حفظ کنی که الان کجا هستی و دستاورد های الانت چیست... تا بعدا اگر تطابق داشت حفظ کنی و اگر تطابق نداشت اینها را یادداشت کنی برای یک زمان دیگر که پی اش را بگیری...
                  اوووفففف... #:-S/:.wacsmiley.:/شاید هم پووفففف... /:.weirdsmiley.://.:blinksmiley.:/
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

همین جوری
                    =======

برای ماهیگیری وقت نگذار.
                    وقتی که برای ماهی گیری می گذاری را صرف ساخت قلاب ماهی گیری کن.
                    نتیجه اش هم بهتر است.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

یادآوری
                      ====

باید پیش از شروع بازار و نشستن پشت رایانه برای خرید و فروش بدانی دقیقا قرار است امروز چه کنی.
                      (در کدام نماد در کدام قیمت خرید انجام دهی. در کدام نماد به چه علت فروش انجام دهی. در کدام نمادها رصد و دیده بانی انجام دهی و ...)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mohammadhossein
                        عضو فعال
                        • Feb 2016
                        • 818

خسته نباشی دوست من.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط mohammadhossein پست شده است View Post
                          خسته نباشی دوست من.
                          سلام و عرض ادب خدمت برادر بزرگوارم.@};- @};- @};-
                          خسته هم باشم با زیارت نوشته های شما (به خصوص احادیث بسیار زیبایی که در جستار دو کلام حرف حساب قرار می دهید) خستگی از تنم بیرون می آید.
                          خیلی ارادت دارم خدمتتان @};- @};- @};-
                          یا علی @};-
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

آموزشی
                            =====

در برخی از روش های کف یابی باید توجه شود که روند بلند_مدت_تر نوسانی باشد. (یعنی پس از روند کاهشی و پیش از شروع روند افزایشی)
                            (فرمولی: مثلا: نرخ تغییرات ده روزه ی میانگین متحرک ِ دویست روزه اش حدودا صفر باشد.)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

آموزشی
                              ====

در کف ممکن است حجم بالا برود ولی بالا نیست.

توضیح اینکه روند افزایش کاهش حجم را باید نگاه کرد.
                              برای مثال روی نوسانگر حجم باید دید اشباع در دوره ی اخیر داشته ایم یا نه.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام و صبح به خیر؛

عزیزانی که صحبت از برجام و ترامپ و ربط آن به بورس (در آن روز کذایی) می کنند... به نگر من اشتباه می کنند... برجام یک موضوع تمام شده است و صحبت های ترامپ هم برایش مصرف داخلی دارد نه خارجی. و همه هم این را می دانند...
                                موضوع عرضه اولیه ی های وب بود که بازار ما توان و کشش هضمش را نداشت. و نیز اینکه زودتر از موقع به درخواست سازمان بورس به اصطلاح متعادلش کردند (به نگر من) و همین باعث شد که چنین ضربه ای به کل بورس وارد شود...
                                اگر بازار روان تر و پر حجم تر بود این مشکل به وجود نمی آمد و نیز اگر این متعادل کردن به صورت طبیعی و بدون دستور و مصاحبه و نمایش انجام می گرفت...

در ضمن... امروز اگر های وب را منفی بدهند من می خرم.

امروز همچنین در پی خرید سیمانی ها در منفی های شدید نیز هستیم. (و البته نگاه به سدور برای اینکه اگر افت زیاد داشت بفروشم.)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X