کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    خوب من قضیه را این جوری نگاه می کنم. پنج شنبه قرار است ترامپ صحبت کند. (البته من این را علت اصلی قضیه نگاه نمی کنم ولی به عنوان مسئله ای نگاه می کنم که تمام بازار دارد به آن نگاه می کند!)
    حقوقی ها در خودرویی ها دیروز پریروز حمایت نکردند!
    علت اصلی هم به نگر من عرضه های اولیه سنگینی است که کمر بازار را شکسته. (به ویژه کرمان خودرو و های وب) (مانند خورشتی است که به آن آب اضافه کردی ولی گوشت اضافه نکردی! از این طرف حجم سهام عرضه شده زیاد شده ولی از آن طرف پول و متقاضی خرید به بازار تزریق نشده)

امروز خودروسازان یک حمایت نیم بندی دارند از سهامشان می کنند. ولی این زمان خرید را مشخص نمی کند. ترامپ هم که پنجشنبه قرار است غلطش را بکند برود پی کارش. عرضه های اولیه هم که هنوز هستند و ما به ازایی از بازارهای موازی به سمتشان جلب نشده.
    خوب... الحمد لله سخاب7 هم که اضافه شد...
    بعد از آن عرضه های اولیه و اینک هم سخاب جدید...ا
    از این طرف هم که ترامپ دیوانه...
    چه شود! /:.wacsmiley.://.:biggrinsmiley.:/
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سخت ترين كار دنيا ? از وحيد كشميري پور
      =========================

خلباني اونم خلباني يه هواپيماي جنگي خيلي كار سختيه ... جراحي قلب هم واقعا سخته كلا كارهاي جراحي روي انسان كار سختيه چون با جون يك انسان طرفي .... معلمي كار سختيه واقعا كار سختيه اونم معلم مدرسه ابتدايي و خيلي از كارهاي ديگه در نوع خودشون بسيار سخت هستند

ولي

سخت ترين كار دنيا تصميم براي فروش سهميه كه توي ٣٠ درصد ضرر فرو رفته سهمي كه با هزاران اميد خريداري شده بوده و چه خواب و خيالهايي براش نشده !!!چه ماشينها و خونه هايي كه با سودش در خيالها خريداري نشده! و حالا همه اون آرزوها با يك تصميم به باد خواهد رفت ☹️

تو اين مدت كه تو بازار سرمايه معامله ميكنم خلبان و جراح و معلم هاي زيادي ديدم كه در كار خودشون عالي عمل ميكنند هزاران بار هواپيماي خودشون رو صحيح بردن و اوردن هزاران بيمار رو جراحي كردن و سلامتي رو بيمارشون برگردوندن و هزاران شاگرد خوب به جامعه تحويل دادن ?

اما

پاي اين تصميم بزرگ كه رسيدن نتونستند درست تصميم بگيرند !!!
      تصميم براي فروش يك سهم زيانده
      تصميم براي قبول اشتباه
      تصميم براي اينكه يك زيان بزرگ رو محقق كنند
      تصميم براي اين كه بپذيرند اونها هم اشتباه ميكنند

بارها و بارها تو اين گروه ها شنيدم سهم رو تا نفروختي زيان شناسايي نكردي !!!!??
      ياوه ترين حرف دنيا !

زيان زيانه فرقي هم نميكنه شناسايي شده باشه يا نه
      اين حرف فقط يك جور دلگرميه براي اينكه اشتباهي رو كه كرده نپذيره براي اينكه غرورش رو حفظ كنه براي اينكه هنوز به اين باور نرسيده كه يك پاي بازار ضرر كردنه و اگه ضرر كردن رو دوست نداشته باشه و عاشقانه ضرر رو بغل نكنه زياد تو اين بازار دوام نخواهد آورد ??

قبول ضرر ، درد آوره
      قبول ضرر ، قبول اشتباه و تصميم براي بستن يك معامله با زيان ، اون هم زيان سنگين ، سختترين سختترين و سختترين كار دنياست ?
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

همین جوری
        =======

☘️ آیت الله شیخ حسنعلی نخودکی (ره) :

?برای عاقبت به خیری و زیاد شدن روزی ، بهترین چیز :

? نماز اول وقت ، نماز اول وقت ، نماز اول وقت .
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

همین جوری
          =======

کارگزاری پیشینم هنوز پیش از زمان عرضه اولیه دارد به من پیامک می دهد...
          به چه رویی به او بگویم عزیزم، من با تو Cut کرده ام؟
          به خدا هر دفعه پیامک می فرستد عذاب وجدان می گیرم به خاطر دو قران پول پیامکی که دارد برای من می پردازد. :d

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در خگستر حقوقی 1.2 میلیون سهم جمع کرده.
            در خودرو هم 930 هزار تا.

ولی باز تاکید می کنم اینجا زمان خرید نیست.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

از عـليرضـا شاهـکـويی: یکسری سهام در اصلاح و برگشت شارپ هستن مثل همین شاوان یا برخی تک سهام خودرویی. بازار اعم فشارش این هفته هستش و الان داره به پیشواز عدم تایید برجام توسط ترامپ میره از هفته آینده بازار متعادلتر و منطقی خواهد شد
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

از کامیار فراهانی
                ==========

سالاديوم كشوري است در دورترين نقطه جهان كه كوچكترين ربطي به كشوري كه شما در آن زندگي مي كنيد ندارد.
                سالاديوم مانند همه كشور هاي دنيا "بورس" دارد، سازمان بورس و شركت بورس حتي فرابورس دارد. جالب اينكه حتي صندوق توسعه هم دارد.

نظام بورس در سالاديوم اصلا شبيه بورس كشورهاي مختلف نيست. در سالاديوم رييس سازمان بورس مانند سلاطين عثماني كه در اعياد و مناسبت هاي خاص از بالكن سكه سر رعيت مي ريختند، او هم عرضه اوليه مي كند و براي كسب رضايت مردم چند صد هزار توماني به هركس شيتيل مي دهد.
                جاويد باد سلطان

در سالاديوم همه چيز جور ديگر است. مثلا ممكن است شما فكر كنيد قيمت عادلانه قيمتي است كه در آن عرضه و تقاضا باهم برابري كنند و معاملات بسيار روان انجام پذيرد ولي، در سالاديوم قيمت عادلانه قيمتي است كه بعد از آن حداقل يكماه قيمت هر روز مثبت ٥ بخورد و اگر نخورد حتما عدالت رعايت نشده است.

در سالاديوم حافظه ي همه كوتاه مدت است. مثلا يكي از سهماي تامين اجتماعي سالاديوم از كد تامين اجتماعي به كدهاي حقيقي منتقل مي شود و فردا ٤٥٪‏ رشد مي كند، مسئولان مي گويند پيگيري مي كنيم ولي به مرور زمان موضوع فراموش مي شود.

جالب است بدانيد در سالاديوم هنوز مردم منتظرند جواب نامه فن آوري بيايد تا معلوم شود چطوري موبايل آدم E باشد مي تواند ٨٠٠ هزار تا هاي وب تو صف ٢ ميليارد سهمي اول صف باشد. ولي مسئول فن آوري سالاديوم مشغول دادن آمار كد هاي مختلف به افراد مختلف اند و اگر سالاديومي ها اعتراض كنند مي گويند اگر شما مدركي داريد بياوريد ما بررسي مي كنيم و مانند ساير موضوعات خيلي سريع نتايج بررسي را اعلام مي كنيم.
                آخر مي دانيد در بورس سالاديوم تخلفي نمي شود تنها يك مورد تخلف بوده است كه مربوط به سال ٨٥ بود كه برخورد هم شد. شما هم اگر مدركي داريد حتما ارائه بديد تا پيگيري كنند و خيلي زود نتيجه رو گزارش كنند.

بورس سالاديوم ساختاري عجيب دارد. هيچ رسانه اي از بورس انتقاد نمي كند. شايعاتي هست كه مي گويد اگر خبرنگاري از بورس و شاپورشون انتقاد كند فوري تلفني به سردبير و مدير مسئول مي شود و مساله ي انتقاد حل مي شود براي همين الان سالهاست كه وقتي مجلات اقتصادي سالاديوم را باز مي كنيم نوشته اند مسئولان بورس دوستتان داريم. مبادا فكر كنيد تهديدي رخ مي دهد. اصلا. اگر زماني كسي غير از اين به شما گفت از او مدرك بخواهيد و بگوييد حتما پيگيري مي شود.

ساختار شاخص در سالاديوم خيلي عجيب است. روزهايي هست كه كل بازار به دلايل طبيعي يا غير طبيعي منفي است ولي، شاخص كل سالاديوم هرگز منفي نميشود و به قول رييس قبلي زحمت همكاران در هيات مديره سازمان باعث اين شده است كه بازار رونق داشته باشد.

در سالاديوم سهامدار عمده شركت هاي بزرگ مثل "هولدينگ خليج سالاد" فقط در روزهاي منفيِ شاخص از سهماشان حمايت مي كنند و در بقيه روزها عين خيالشان هم نيست كه اين بابا در چه حاله.

سالاديوم كشور عجيبيست. بورس عجيبي هم دارد. سازمان بورس سالاديوم خود قانون مي نويسد، خود اجرا مي كند و خود هم تنبيه مي كند. اگر از سازمان بورس سالاديوم شكايتي داشته باشيد بايد به خود سازمان بورس سالاديوم مراجعه كنيد.

در بورس سالاديوم رنج زدن مصداق اغوا كردن است ولي اگر از مسئولان سازمان بورس سالاديوم بپرسيد به چه چيزي مي گوييد رنج زدن، به شما جواب ميدهند:
                "خودت بايد بدوني، قانون رو بخون"
                و توي قانون نوشته :" بسته به تشخيص ناظر"
                و اگر از او بپرسي خب نظر تو الان چيست مي گويد: " خيلي بالا نره"

بورس سالاديوم در همه چيز معاملات دخالت مي كند و هنگامي كه از او مي پرسند چرا "كنتورسازي سالاديوم" ولو شد؟ مي گويد به من چه؟ من نهاد ناظر زحمتكشي بيش نيستم. مدرك بدهيد حتما پيگيري خواهيم كرد.

سرتان را درد نياورم. بورس سالاديوم بورسي عجيب است
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

غالبر می خواهد امروز متوقف شود و از طرف دیگر افت زیادی هم داشته... به نگر شما بخریم؟
                  =================================
                  نه بابا...
                  منصرف شدم...
                  تا وقتی خودم با چشمان خودم نبینم که واقعا 10 روزه نمادها را باز می کنند چیزی که می خواهد برود مجمع (مسدود شود) را نمی خرم. /:.zzzzzz.:/
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

یادآوری
                    =====

تسلط بر احساسات در شرایط سخت
                    ==================

در این روزها که بازار خیلی درگیر هیجان می شود. یعنی زمانی که روند زیادی مثبت یا منفی می شود، مردم هم اسیر هیجان و استرس و شور و شعف و ناراحتی و افسردگی و لجبازی و ... می شوند...
                    در کانال ها و انجمن ها نگاه کنید این را به وضوح می توانید در میان نوشته های دوستان نگاه کنید. بزرگ و کوچک هم ندارد... همه اسیر این هیجان ها می شوند.
                    از نوع نوشته ها می توانید دقیق بفهمید که هیجان بر آدم ها غلبه کرده...

بیاییم این روزها یک مقدار تمرین کنیم.
                    تمرین تسلط بر نفس.
                    تمرین تحت کنترل در آوردن احساسات خویش.

تمرین منطقی و درست اندیشیدن در شرایط بحرانی و سخت (یا در شرایط گل و بلبل و حبابی!)

و البته بیایید درست تصمیم بگیریم.

اگر احساس می کنی شرایط بد است، بازار بد است، دارند حقت را می خورند یا اصلا بازار نامعلوم است. بفروش.
                    اگر احساس می کنی شرایط بد فقط یک روز دیگر (دو روز را هم نمی گویم، تنها یک روز دیگر) قرار است دوام داشته باشد جمع کن.

در هر صورت هر کاری که می کنی بر خودت و احساساتت تسلط داشته باش.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

همین جوری
                      ======

چندین بار در زمان بازار به خودم گفته ام:
                      کاش این زمانی که در طی روز دارم می گذارم برای داد و ستد و مشاهده ی خرید و فروش ها و خواندن اخبار و مطالب دوستان و ... را می گذاشتم برای ساخت قلاب ماهی گیری...
                      ای بابا...
                      آخر چه می شود کرد؟ همیشه بازار در حال جلوه گری و نمایش است... آدم نمی شود یک لحظه ازش چشم بر دارد... یک روز بازار خرسی خرسی است و باید به هوش باشی یک روز بازار گاوی گاوی است و باید حواس جمع باشی... یک روز بازار نوسانی است و می توان نوسان گرفت و نباید نوسان داد... یک روز عرضه اولیه است... یک روز زمان پس از عرضه اولیه است...
                      خلاصه اینکه بازار همیشه در حال جلوه گری است...

همین اکنون من چندین نماد را در فهرست دیده بان اصلی خودم دارم... (های وب مثلا الان از صف خرید جمع شد و یک درصد آمد بالا... احتمالا خگستر هم همین شود و خیلی دیگر از نمادها احتمالا امروز به صفر تابلو هم برسند!!!)

چه می شود کرد؟ قلاب را باید ساخت و وقت اصلی را باید برای آن گذاشت و از این طرف هم که بدون ماهی که نمی شود که...
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

☘️ آیت الله تهرانی (ره) :
                        ?ما در بین اذکار دو ذکر داریم که اینها سرآمد اذکار هستند. و آن دو عبارت از «صلوات» و «استغفار» است. این دو ذکر کاربرد گره‏گشایی دارند
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

از مهدی ساسانی
                          =========

میگن یک بار دو تا دوست با هم رفتند سینما
                          از قضا در فیلم یک ماشین با سرعت به سمت دوربین در حال حرکت بود
                          یکی از رفقا از روی صندلی بلند شد و پا به فرار گذاشت
                          رفیقش گفت: کجا میری؟
                          اولی گفت: مگر نمیبینی این ماشین دیوانه وار به سمت ما می آید؟
                          دومی گفت: بیا بشین این فیلمه چیزی نمیشه

اولی گفت: تو میدونی فیلمه
                          من میدونم فیلمه
                          ماشینه هم میدونه فیلمه؟

(البته اصل ماجرای جای فیلم و گاو تغییر داده شده )

حالا شما از صبح تا شب بگو هیچی نمیشه و اینا همش فیلمه

وقتی سهامدارا حاضرند به ضرر سهمشون را بگذارند صف فروش
                          حالا شما هر چقدر هم ژست منطقی بگیری
                          باز سهم سبدت 5 درصد روزانه داره بیشتر میره پایین و روزانه باتلاق وار داری ضرر میکنی

اصلا شما بگو همه اینا فیلمه
                          منم میدونم فیلمه
                          ولی.......
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            خوب من قضیه را این جوری نگاه می کنم. پنج شنبه قرار است ترامپ صحبت کند. (البته من این را علت اصلی قضیه نگاه نمی کنم ولی به عنوان مسئله ای نگاه می کنم که تمام بازار دارد به آن نگاه می کند!)
                            حقوقی ها در خودرویی ها دیروز پریروز حمایت نکردند!
                            علت اصلی هم به نگر من عرضه های اولیه سنگینی است که کمر بازار را شکسته. (به ویژه کرمان خودرو و های وب) (مانند خورشتی است که به آن آب اضافه کردی ولی گوشت اضافه نکردی! از این طرف حجم سهام عرضه شده زیاد شده ولی از آن طرف پول و متقاضی خرید به بازار تزریق نشده)

امروز خودروسازان یک حمایت نیم بندی دارند از سهامشان می کنند. ولی این زمان خرید را مشخص نمی کند. ترامپ هم که پنجشنبه قرار است غلطش را بکند برود پی کارش. عرضه های اولیه هم که هنوز هستند و ما به ازایی از بازارهای موازی به سمتشان جلب نشده.

چه باید کرد؟
                            =======

یادم می آید یک جایی اشاره کردم که خودرویی ها احتمالا تا اواخر وقت تا صفر تابلو رشد می کنند... ولی پیدایش نمی کنم... به هر حال... یک «دیدی گفتم» از دستمان در رفت! :d

اما چه باید کرد؟
                            اینکه چه باید کرد مربوط به این است که چه دیده ایم!؟
                            و بر طبق بینشمان چه پیشبینی کرده ایم!؟

فردا باید ابتدای صبح خودرویی ها متعادل باشند و یک مقدار رشد هم بکنند. و بعد شاید یک مقدار افت کنند. و دوباره تا اواخر وقت فردا احتمالا در منفی 1 یا دو دوباره متعادل می شوند.
                            در خگستر حقوقی 2 میلیون! خرید!
                            در خودرو 4.5 میلیون
                            در خساپا 9 میلیون!

پنج شنبه هم که گفتیم ترامپ می خواهد اراجیفش را ابراز کند... {1} البته به پدیده ی پیش خور شدن هم باید اهمیت داد.
                            عرضه اولیه و سخاب هم که به راه است...

نتیجه اینکه احتمالا فردا پایان اصلاح نخواهد بود و همین جور بازار کج دار و مریز تا چهارشنبه طی خواهد کرد. یعنی سقوط این جوری وحشت ناک در تمامی نماد ها احتمالا نخواهیم داشت ولی نوسانی_اصلاحی یک مقدار دیگر هم باز در برخی نمادها می رویم پایین...

نتیجه اینکه ما چهارشنبه را وعده ی از پیش تعیین شده ی خودمان برای خرید گسترده قرار می دهیم. با آن درصدی که نقد کردیم و داریم.
                            اما آنهایی که درش گیر کرده ایم و نفروخته ایم چه؟
                            اینها دو گونه اند اگر آن قدر افت کرده اند که افتشان تا چهارشنبه زیاد محتمل و قوی به نگر نمی رسد... (یعنی اگر جا پایشان دارد سفت می شود) که هیچ... ولی اگر از نگر نموداری مستعد افت بیشتر هستند (زیر پایشان خالی است!)، فردا احتمالا یک روند نیم روزه الی یک و نیم روزه مثبت خواهیم داشت. در همین روند نیمچه مثبت از فرصت استفاده کن و تا تنور داغ است بچسبان.

=============پانویس============
                            {1} اینکه می گویم ترامپ... خود ترامپ به تنهایی تاثیری ندارد... پس برای ما اهمیتی هم ندارد... ولی اینکه سخنرانی اش مصادف شد با این اتفاقات و اینکه به صورت دوره ای از بحث برجام خاطره ای در بازار هست و اینکه دوستان ازش حرف می زنند... این برای ما حائز اهمیت است.
                            {2} منظور اینکه تا چهارشنبه اصلاح (بلکه سقوط آزاد) خوبی را در نمادهای مختلف خواهیم دید. حالا نتیجه ی ترامپ هر چه باشد باشد. به نگر شما چه رخ خواهد داد؟؟؟؟ اگر بگوید برجام را پاره می کنم چه می شود؟ اگر بگوید به کنگره واگذار می کنم چه می شود؟ اگر بگوید قبول دارم چه می شود؟ منظورم را گرفتید؟ این پیش خور شدن یک رابطه ای با آن بحث نشانگر های ما و ضرب آهنگی که عرض کردیم دارد... بازیگر اگر در غیر از جایی که باید اثر بگذارد کارش بی اثر خواهد بود. بچه ای که تاپ بازی می کند اگر وسط راه که تاپ دارد بالا می آید پایش را باز کند هیچ شتابی به تاپ نمی تواند وارد کند! با آنکه تنها بازیگر (هوشمند) آن تاپ هم خودش است!
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

https://vgy.me/zi8dj3.jpg
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

آموزشی
                                =====

کف شناسی
                                ======

برای شناسایی کف های نادرست از کف های درست نشانگر دی تی (با تنظیمات 14 روزه - 14 روزه و با میانگیری صفر روزه) بسیار راهگشا بوده و می تواند بسیاری از پیشنهاد های اشتباه را از میان بردارد.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X