کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

بررسی فعالیت های شخصی این مدت...
    ===================

این مدت الحمد لله زیان نکردم.
    ولی اشتباه خیلی داشتم...
    خیلی...
    و سود هم نکردم... :( البته ناراضی هم نیستم :)

اشتباهم این بود که به قیمت های جهانی توجه نکردم و کلا روند فلزاتی ها از دستم در رفت و نتوانستم با موجشان همراه باشم. (حتی یادم می آید در نمودارشان هم پیشبینی کرده بودم... ولی نشد) البته به این دلیل نشد که تمرکز لازم را نداشتم. و تمرکزم هم به خاطر کارهای قلاب سازی ام از بین رفته بود که امیدوارم در آینده جبرانش کنم...
    یک مدت بود که من ماه به ماه آمار فعالیتم را می گذاشتم ولی متاسفانه فعلا وقت نشده از سر بگیرمش... ان شاء الله پس از اینکه قلاب سازی به یک جایی رسید...
    موضوع دیگر این بود که یک سری سهام را زودتر از هنگام فروختم. مثلا رتکو را زود فروختم. و یک سری را هم در روند کاهشی نگه داشتم.
    با اینکه هزار بار در این جستار یادآوری کرده ام ولی باز یادم رفت که بایست در روند افزایشی با صبر و حوصله ماند و در روند کاهشی سریع نقد شد. البته حالا که این را گفتم بگذار بگویم که البته وضعم بهتر شده... به نسبت گذشته... مثلا یادم می آید که در روند کاهشی ای که به خاطر سخاب راه افتاد کلی نقد شدم و همان کلی کمکم کرد که زیان 15-20 درصدی که بازار کرد را من نکنم... یا در روند افزایشی پترول که وسطش وسوسه شدم بفروشم به خاطر همین یادآوری ها یادم بود و نفروختم و خدا را شکر بهره اش را گرفتم.

به هر حال...
    این بماند اینجا یادگاری تا باز هم بیشتر دقت کنم و اشتباهاتم را کم کنم ان شاء الله.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سلام و صبح به خیر؛

های وب بخریم؟ یا نه؟
      مسئله این است.
      ای بابا های وب که بسته است...

پس بگذار این گونه بگویم: مسئله این است: انرژی3 بخریم یا نخریم؟
      چون دیروز کرباسیان خیلی محکم گفت می خواهیم نفت خام را بیاوریم در بورس انرژی البته زنگنه هم مهم است ولی وقتی کرباسیان گفته احتمالا در بین وزرا اتفاق نگر بوده.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

همین جوری
        =======

الان اکثر سبد من دارد می شود سجام و خگستر.
        البته دروغ چرا؟ درصد زیادی از سبدم مسدود است... ولی منظور این است که از این بخش هایی که مانده اکثرش دارد می شود سجام و خگستر.

50 درصد سبدم وقوام است. که به لطف شاپور خان و طیب نیای عزیز مدت ها است که مسدود است.
        فاذر هم هست که گمان کنم یک ده درصدی آنجا گیر باشد...
        دیگر چه؟ آرمان هم بود که الان دیگر آزاد شده...
        کچینی هم هست که گمان کنم 3 درصد سبدم باشد.
        در کل حدود 60 درصد سبدم گیر است.

اگر این مدت که سهام بسته بوده مقداری از ارزش سهام کاسته شده باشد حدودا می شود گفت 50 درصد سبدم گیر است.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

کاوه هم اگر منفی بدهند انگار بد به نگر نمی رسد.
          ولی توجه ما همان روی سیمانی ها و خودرویی ها باشد بهتر است. سجام و خگستر.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

یادآوری
            =====

از این شاخه به آن شاخه پریدن. آری؟ یا نه؟
            ==========================

از این شاخه به آن شاخه پریدن هم خوب است و هم بد. (البته بیشتر قسمت بدش آدم را اذیت می کند)
            در حقیقت باید دقیقا بدانی (بفهمی) چه زمانی باید روی یک شاخه باشی و چه زمانی از روی آن شاخه بلند بشوی.

بدترین حالت این است که مدتی روی نماد خودت خوابیده باشی.
            بعد ببینی بخشی از بازار دارد حرکت می کند.
            پیشبینی کنی مقداری دیگر حرکت کند.
            ببینی پیشبینی ات درست بود و رشد های نجومی کردند.
            بعد ببینی بازار هم دارد حرکت می کند.
            یک مقدار منتظر بشینی ببینی نماد تو حرکت نمی کند.
            یک مقدار دیگر صبر کنی ببینی همه ی بازار حرکت کرد و تو ماندی...
            بالاخره بفروشی و بروی یک چیز دیگر بخری.
            یک مدت منتظر باشی و هیچ خیری نبینی.
            یک بار نماد پیشین تو هم حرکت کند و رشد درست حسابی کند و یک دهن کجی اساسی به تو بکند.
            ???

این بخش بد این شاخه به آن شاخه پریدن است.
            بخش خوبش هم این گونه است:
            دقیق محاسبه می کنی می فهمی الان وقت نقد بودن است.
            یکی دو تا نماد خوب را شناسایی می کنی و می فهمی هنوز زمان ورود نیست.
            بعد از یک افت طولانی و خسته کننده (یو) یک باره یک افت شدید و وحشتناک هم می کنند (وی)
            بعد تو در نقش یک ابر قهرمان یا یک قدم خیر وارد می شوی و از آن نماد خرید می کنی و به واسطه ی زمان بندی عالی ای که بلدی تا خریدت تمام می شود آن نماد از این رو به آن رو می شود و حرکتش را شروع می کند.
            تا 75 درصد یک موج عالی را از آن نماد می گیری و پیاده می شوی... نماد همچنان اندکی دارد پیش می رود ولی تو به کار خودت اطمینان داری و می دانی که از این جا به بعد موج احساسی و هیجانی است و تو نیازی به آن نداری.
            یک مقدار نقد می مانی و به دقت می دانی که دو نماد دیگری که در نگر داری چه زمانی قرار است حرکتشان را شروع کنند...
            ? ???
            یک مقدار نمادها بازی از خودشان در می آورند و امواج فریبنده نشان می دهند و تو همچنان مطمئن منتظر مانده ای...
            بالاخره زمانش می رسد و تو مانند همیشه به موقع و دقیق و درست حرکت را انجام می دهی و این بار هم باز بهترین قسمت موج را از آن خود می کنی...
            و باز هم عالی می فروشی...
            یک سری هم از سر حسادت یا اشتباه پشت سرت چرت و پرت می گویند...
            ولی تو به خودت اطمینان داری و در دلت به آنها دهن کجی می کنی...
            ???
            (این دهن کجی باید باشد... می فهمی؟ باید باشد! اصلا بخش اصلی داستان به همین دهن کجی اش است! بــــلــــه)

نتیجه گیری اخلاقی:
            1- دهن کجی کن. زیاد. (کلا این بخشش خیلی مهم است. نتیجه گیری هم اصلا اخلاقی نیست. دروغ گفتم ???)
            2- جوری رفتار کن که به خودت و عملت بتوانی اطمینان داشته باشی.
            3- پیش از خرید خوب چشم هایت را باز کن و بفهم داری چه کار می کنی و حتی اگر شده برای خودت شرح بده و یک جا بنویس. (مثلا فلان نماد را می خواهم بخرم چون فلان است و به احتمال قوی این جور باید بشود و اگر این جور شود با آستانه زیان می فروشم و اگر این جور شود با فلان مقدار سود می خواهم پیاده شوم.)
            4- همیشه بدان داری چه کار می کنی. و اسیر امواج کوتاه مدت تر (از آنچه در نگر داری) نشو و اسیر جو بازار کوتاه مدت نشو و اسیر حرف مردم نشو و اسیر اخبار و شایعات نشو.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

یادآوری
              =====

از این شاخه به آن شاخه پریدن. آری؟ یا نه؟
              ==========================
              همین موضوع در ارتباط با راهبردهای داد و ستدی هم هست.
              خلاصه اش می کنم که وقت شما هم گرفته نشود:
              حالت بد:
              یک مقدار روی این راهبرد کار می کنی بعد می بینی از فلان جا (فلانی) دارد بوی کباب می آید... یک (بخشی از) عمری را روی آن جا هدر می دهی تازه می فهمی داشته اند خر داغ می کرده اند (خر ها، نامردها داشته اند زیان می کرده اند ولی جوری جلوه می دادند که انگار همیشه جزء برنده ها هستند.)
              از این جا که نا امید شدی باز دوباره یک راهبرد دیگر را پی می گیری... از آن جا هم باز یک جای دیگر...
              خلاصه اینکه آخر سال به خودت می آیی می بینی یک عمر هدر رفته داری و یک سری راهبرد که همه را هم نصفه یاد گرفته ای و هیچ کدام هم آخر برای تو راهبرد بشو نشده...

حالت خوب:
              یک مقدار کم در مورد تمام راهبردها تحقیق می کنی.
              یکی را که از همه بهتر است به صورت مصمم پی گیری می کنی.
              برای خودت گام بندی می کنی.
              هر گام که پیش رفتی دقیق برای خودت راهبرد را بررسی می کنی و نتیجه گیری می کنی که آیا باز هم در این راهبرد ادامه دهی و آیا ارزشش را دارد که پیش بروی یا نه. و آیا با این راهبرد به سوددهی (نه نجومی، بلکه سوددهی معقول) خواهی رسید یا نه؟ (با عقل نه با احساس) و اگر نتیجه گیری خوب بود دوباره یک گام دیگر در یادگیری و مهارت آموزی این راهبرد صرف می کنی.
              به جایی رسیدی که احساس کردی دیگر تا آنجا که باید این راهبرد را یاد گرفته ای و کاملا این راهبرد با گوشت و خون تو آمیخته شده است. در این لحظه نتیجه گیری نهایی را می کنی و می نشینی دقیق راهبرد داد و ستدی ات را می نویسی
              و همزمان که از این به بعد این راهبرد را برای داد و ستدهای خودت انتخاب کرده ای و به کار می گیری دوباره مشغول یادگیری راهبرد دیگری می شوی که گمان می کنی به نفعت است. باز دوباره گام بندی و بررسی و نتیجه گیری پس از هر گام.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                سلام و صبح به خیر؛

های وب بخریم؟ یا نه؟
                مسئله این است.
                ای بابا های وب که بسته است...

پس بگذار این گونه بگویم: مسئله این است: انرژی3 بخریم یا نخریم؟
                چون دیروز کرباسیان خیلی محکم گفت می خواهیم نفت خام را بیاوریم در بورس انرژی البته زنگنه هم مهم است ولی وقتی کرباسیان گفته احتمالا در بین وزرا اتفاق نگر بوده.
                سلام و وقت به خیر؛
                از این موقعیت ها کم پیش می آید.
                از دیروز تا اینجا 15-20 درصد داد.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سلام
                  من از یک چیزی تعجب می کنم
                  چرا وقتی خودرو به این خوبی دارد حرکت می کند خگستر این قدر ضعیف است؟
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

همان طور که می دانید من بارها است که روی خگستر ورود و خروج داشته ام. با اینکه با سود همراه نبوده ولی احساس می کنم همه ی ورود ها و خروج هایم درست بوده.
                    باز هم چند روز پیش خرید کردم. روی 2351 ریال. و باز هم احساس می کنم که خریدم خوب بوده.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

حقوقی در خگستر دارد شدید می فروشد.
                      در خودرو هم همین طور.
                      فروش حقوقی در قیمت های پایین به هیچ وجه بد نیست. به خصوص اگر همراه با نسبت قوی خریدار به فروشنده باشد امکان رانت و کثافت کاری هست که (هر چند از آن منظر بد است ولی) برای سهامداران یک نکته ی مثبت تلقی می شود.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

جو بازار
                        =====

نقل از نیما آزادی
                        ========

این روزها به دلیل محدودیت منابعی که در بازار سرمایه هست پول از یک صنعتی به صنعت دیگر شیفت می کند و همانند سال های 91-92 در کل بازار درگیر نیست بنابراین اینکه در کی دوره ای فولادی ها مثبت باشند بعد شیفت کنند پالایشی بعد شیفت کنندخودرویی ، بعد....مجدد یک چرخه حرکتی ایجاد شود طبیعی است.

خطرناک آنجاست که عوام درگیر احساسات در اوج هیجان از یک صنعت به یک صنعت شیفت کنند و تنها در اصلاح های رو به پایین همراه گروه ها باشند.... و دائما زیان کنند!
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

الگوهای تابلو
                          ========

شروع حرکت خودرویی ها
                          ==============

ما که داد و ستدها را هر روز نگاه می کنیم باید یک سری تجربیات را در ذهنمان حک کنیم. و الگوهایی که می بینیم را در آینده رصد کنیم تا اگر دوباره پیش آمدند مطابق آن عکس العمل نشان دهیم.

این هم یک مورد از تجربیات:
                          چندین بار دیده ام که خودرویی ها وقتی می خواهند رشد کنند از بعد از ساعت 10 حرکت خودشان را شروع می کنند.
                          حقوقی شروع به خرید می کند.
                          یک باره هم رنج نمی کشد.
                          کاملا فرصت ورود می دهد.
                          آهسته آهسته در عرض نیم ساعت تا دو ساعت حرکت انجام می شود و قیمت به اوج خودش می رسد.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

انرژی3 دارد قیمتش می آید پایین.
                            من خودم هم خرید نکردم. اگر یکی دو روز منفی خوب بخورد برای خرید دوباره جذاب می شود. (باید نموداری نگاه کنم. گمان کنم 5000 ریال خوب باشد برای خرید)
                            کسی که نگاه بلند مدت دارد حتی همین جاها هم می تواند شروع به خرید کند. یعنی در 5500 ریال.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط hhamed6666 پست شده است View Post
                              جناب mhjboursy نظرتون در مورد هپکو در این قیمتها چیه؟ ممنونم
                              سلام؛
                              متخصص تپکو جناب رحمتی است. آیدی
                              American Sniper. بد نیست با ایشان یک گفتگویی داشته باشید. (در صفحه ی تپکو هم ایشان را می توانید بیابید)
                              تا بوده در این مدت نوسانات تپکو به همین شکل بوده. یعنی چند ماه افت و رسیدن به قیمت اولیه و کم خطر و دوباره رشد یک ماهه ی عالی.
                              الان هم اینجا رسیده دوباره به همان منطقه ی کم خطر و منتظر سفته بازان است تا دوباره بحث خریدار خارجی و رفع مشکلات را عَلَم کنند... (البته این دفعه انصافا وضع فرق می کند و دولت دارد کمک می کند.)
                              منتها مشکل زمانبندی است دیگر... و اینکه آیا اینجا دقیقا انتهای افت است یا باز هم یک افت کوچک دیگر داریم؟
                              ممکن است بخواهد تا 600 ریال هم افت کند.
                              به خصوص اینکه این جور نمادها را سفته بازان زمانی پی گیری می کنند که بازار اصلی خوابیده باشد. فعلا در بین خودرویی ها و عرضه اولیه ای ها یک جوی وجود دارد که احتمالا باعث می شود دو سه هفته ای کسی سراغ این نماد نیاید.

پس توصیه من (با دید نموداری) این است که یکی دو هفته ای صبر کنید و بعد در هر قیمتی بود پله ای خرید کنید. (بین 670 تا 600 ریال)

در نموداری که در زیر مشاهده می فرمایید یک خط روند کاهشی کشیده ام که اگر بتواند این را با قدرت بشکند وضع خوب می شود.
                              در نمودار محتمل ترین حالت را کشیده ام.

یا علی

ویرایش: یادم رفت بگویم. زمانش احتمالا از آن چیزی که من کشیده ام درازتر خواهد شد. (کلا من در نمودارهایم زیاد هدف قیمتی/زمانی را مشخص نمی کنم و اصل حرکت و محدوده اش (حدودش) برایم مهم است.

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/10/31, 14:44.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                                ستاره دار(1)
                                • May 2012
                                • 481

سلام استاد امدم اول گفته های شما رو دیدم به نوعی علاقه به نوشتاری شما دارم
                                موفق باشید

نظر

در حال کار...
                                X