کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

مس جهانی
    =======

آن نقطه ای که در 2016-01-17 ثبت کرده نقطه ی خوبی برای بازگشت است.
    منتها این الگوی مثلثی که درست کرده به هیچ وجه به موج 1 نمی خورد!
    معمولا چنین الگویی در موج 4 و 2 دیده می شود...
    شاید الگوی 3 حمله باشد...

به هر حال اگر مس بیاید زیر 190 یعنی فاجعه!

و اگر 225 را بشکند یعنی عالی!

و اما حجم!

حجم فوق العاده زیبا و بالا است و همین یک عامل قدرتمند است که با قدرت بگویم این چیزی که داریم می بینیم یک موج 1 است! یا شاید هم 3 از 1

این هم از نتیجه ی بررسی ما:

بازه هم که می بینید هفتگی است.
    پس گوش به زنگ باشیم برای 3 - 5 هفته ی دیگر که حدودا می شود اواخر مهر ماه ِ 95 که اگر مقاومتـ(هایـ)ش را شکست وارد فملی و امثالهم شویم...
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/18, 11:51.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

چکاپا را الان نگاه کردم...
      تصویرش را نمی گذارم چون چیزی ندارد.
      فقط اگر دو سه تا شمع سبز بخورد و برود بالای 2750 ریال هم مقاومت می شکند و هم مکدی اش جالب می شود و برای خرید مناسب است ولی اینکه آیا خریداران پولدار دیروز می توانند این کار را بکنند یا نه؟ نمی دانم. حجم داد و ستد هم بسیار خوب است و می توان گفت فروشنده ی زیادی ندارد.
      آر اس آی مشکلی ندارد (خوب هم نیست)
      استکاستیک هم عالی است.
      وایازی اش هم که بد است.
      بگذار تصویرش را هم بگذارم:

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

مجامع تازه اعلام شده:

آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده شرکت بهمن ليزينگ - نماد: ولبهمن
        موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده
        الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
        از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 10:00 روز چهار شنبه مورخ 1395/07/07 درمحل تهران، بزرگراه چمران، خيابان يمن،بلوار دانشجو،مرکز همايش هاي بين المللي دانشگاه شهيد بهشتي،طبقه سوم تالار استاد شهريار برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
        ب– دستور جلسه :

انتخاب اعضای هیئت‌مدیره

سایر موارد
        توضیحات:
        ساير مواردي که تصميم گيري آن در صلاحيت مجمع عمومي عادي به طور فوق العاده مي باشد .

مجامع پیش روی:

نماد
        نام شرکت لغو
        اصلاحیه سالیانه افزایش
        سرمایه
        انتخاب
        اعضای
        هئیت
        مدیره
        تاریخ مجمع روز ساعت مکان برگزاری مجمع توضیحات اضافی
        تاپيکو سرمايه گذاري نفت و گاز و پتروشيمي تامين سالیانه 1395/06/29 دوشنبه 10:00 تهران_انتهاي بزرگراه حکيم_بلوار غربي مجموعه ورزشي آزادي،مرکز همايش هاي بين المللي پژوهشگاه صنعت نفت
        قجام فرآورده هاي غذائي و قند تربت جام افزایش 1395/06/29 دوشنبه 15:00 تهران - خيابان دکتر فاطمي - خيابان پروين اعتصامي - پلاک 72 - طبقه دوم
        لپيام گسترش صنايع پيام 1395/06/31 چهار شنبه 09:00 شهرک غرب بلوار دريا -روبروي پارک دلاوران-پلاک 80 - سالن همايش هاي انديشه معلم ✅انتخاب حسابرس✅تعيين حق حضور
        فوکا فولاد کاويان انتخاب 1395/06/31 چهار شنبه 10:00 تهران-خيابان نلسون ماندلا(آفريقا )ابتداي بلوار آرش پلاک 38 ✅انتخاب حسابرس
        فوکا فولاد کاويان افزایش 1395/06/31 چهار شنبه 11:00 تهران-خيابان نلسون ماندلا(آفريقا )ابتداي بلوار آرش پلاک 38
        کي بي سي(ک ب س) کي بي سي افزایش 1395/07/03 شنبه 10:00 تهران ميدان آرژانتين خ الوند کوچه آويز پلاک 5 ط 5
        کنيلو کاشي نيلو انتخاب 1395/07/03 شنبه 17:00 کارخانه واقع در کيلومتر 22 جاده اصفهان - نجف آباد ، اراضي گلدشت
        تکمبا کمباين سازي ايران انتخاب 1395/07/04 یکشنبه 10:00 سالن اجتماعات شرکت کمباين سازي ايران واقع در اراک، ميدان صنعت، صندوق پستي 848/38135
        وتهران سرمايه گذاري استان تهران انتخاب 1395/07/04 یکشنبه 10:00 تهران-خيابان انقلاب –خيابان وصـال شيرازي –کوچه ماهان –پلاک 2 ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
        ولبهمن بهمن ليزينگ انتخاب 1395/07/07 چهار شنبه 10:00 تهران، بزرگراه چمران، خيابان يمن،بلوار دانشجو،مرکز همايش هاي بين المللي دانشگاه شهيد بهشتي،طبقه سوم تالار استاد شهريار
        آکنتور کنتورسازي ايران افزایش 1395/07/08 پنج شنبه 08:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک
        آکنتور کنتورسازي ايران اصلاحیه افزایش 1395/07/08 پنج شنبه 08:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک
        آکنتور کنتورسازي ايران 1395/07/08 پنج شنبه 09:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
        آکنتور کنتورسازي ايران اصلاحیه 1395/07/08 پنج شنبه 09:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
        حفاري حفاري شمال افزایش 1395/07/08 پنج شنبه 09:00 تهران بلوار اشرفي اصفهاني ميدان پونک بلوار فلاح زاده(هميلا) پلاک 40 ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
        فاهواز نورد و لوله اهواز انتخاب 1395/07/08 پنج شنبه 10:00 کارخانجات شرکت نورد و لوله اهواز واقع درکيلومتر9 جاده اهواز - خرمشهر ✅انتخاب حسابرس
        ونوين بانک اقتصاد نوين انتخاب 1395/07/10 شنبه 10:00 سالن اجتماعات بانک اقتصاد نوين واقع در تهران- بلوار اسفنديار، بين وليعصر و آفريقا، شماره 24، ساختمان مرکزي شماره 1 بانک اقتصاد نوين، طبقه يازدهم
        کهمدا شيشه همدان
        سالیانه 1395/07/18 یکشنبه 15:00 هتل سيمرغ به نشاني :تهران خيابان ولي عصر ،پايين تر از پارک ساعي ، نبش کوچه دلبسته شماره 1096
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سهام خوب امروز

نمی دانم این مطالبی که من اینجا می نویسم به درد کسی می خورد؟ اصلا کسی می خواند؟ هم آمار بازدید کم است و هم آمار تشکر ها... اگر اینها به درد کسی نمی خورد شاید بد نباشد ولش کنم. یا دست کم خلاصه اش کنم. چون الان زمان زیادی هم ازم دارد می گیرد... البته توضیحاتی که می دهم برای خودم هم خوب است گاهی نگاه اجمالی ام چیزی می گوید ولی وقتی با جزئیات و با دید شخص ثالث به نوشته هایم نگاه می کنم مطلب را خودم بهتر درک می کنم... نمی دانم... کاش این سایت این قابلیت را داشت که فقط با زدن تشکر مطلب را می توانستند بخوانند تا ببینیم واقعا چند نفر از مطالب استفاده می کنند.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

یادآوری روز:

احمقانه ترین فکر این است که
            • آدم تازه چیزی را متوجه شده باشد و فکر کند هیچ کس آن چیز را نمی دانند
            • یا موقعیتی گیر آورده که فکر کند الان اگر نجنبد آن موقعیت از دست می رود....
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

توریل
              ====

نمای کلی:

شاید از این به بعد برای سریع تر شدن فقط یک جدول بگذارم و تصویر را هم حذف کنم.
              استک و مکدی و آر اس همه خوبند و نه عالی.

به نظر می رسد تا 3000 ریال می تواند برود.

یک مقدار فروشنده ها اذیت می کنند و فکر نکنم بتواند خیلی بالاتر از 3000 ریال برود.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                ستاره دار(1)
                • May 2012
                • 481

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                سهام خوب امروز

نمی دانم این مطالبی که من اینجا می نویسم به درد کسی می خورد؟ اصلا کسی می خواند؟ هم آمار بازدید کم است و هم آمار تشکر ها... اگر اینها به درد کسی نمی خورد شاید بد نباشد ولش کنم. یا دست کم خلاصه اش کنم. چون الان زمان زیادی هم ازم دارد می گیرد... البته توضیحاتی که می دهم برای خودم هم خوب است گاهی نگاه اجمالی ام چیزی می گوید ولی وقتی با جزئیات و با دید شخص ثالث به نوشته هایم نگاه می کنم مطلب را خودم بهتر درک می کنم... نمی دانم... کاش این سایت این قابلیت را داشت که فقط با زدن تشکر مطلب را می توانستند بخوانند تا ببینیم واقعا چند نفر از مطالب استفاده می کنند.
                سلام بسیار سپاسگزارم از راهنمایی های جنابعالی
                مطالب شما واقعا ارزنده است ممنون

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7515

سهام خوب امروز

سلام دوست عزیز بنده مرتب نوشته های شما را رصد می کنم و قبلا هم تشکر کرده ام بازم ممنون عزیز
                  Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

گزارش بازار امروز
                    ==========

سلام

امروز زگلدشت را به خاطر قیمت پایین تقاضا عرضه نکردند.

ساختمانی ها
                    منفی سنگین خوردند.
                    ثمسکنح که پیشتر بررسی اش کرده بودیم آماده می شود برای خرید. (یادمان باشد.)
                    در ثشاهد حقوقی اصلی نوسانگیری می کند، البته توسط زیرمجموعه هایش. پس هر گاه خرید های حقوقی زیاد شد و احیانا یکی از هم_خانواده های ثشاهد در جمع سهامداران درصدی حاضر شد هنگام خرید می تواند باشد.
                    ثباغ و ثباغح هم اگر قرار باشد بازار رشد کنند خیلی نماد های عالی ای می توانند باشند، نمودار عالی است و بنیاد هم عالی و آمار داد و ستدی هم عالی. (البته بررسی دقیق تر احتیاج دارد.)

بیمه ای ها
                    یکی در میان مثبت های خوبی داشتند.
                    بیمه کوثر خریدار و فروشنده ندارد. جز یک حقوقی که دارد قیمت را بالا می برد. و البته حق هم می خرد. ولی چون سر از کارش در نمی آوریم ولش می کنیم.
                    تحرکات اتکام جای خودش را به اتکای داده و با قدرت می خرند.

بانکی ها
                    بازار راکد و بی تحرکی داشتند.
                    ولی بانک پاسارگاد تجربه ی داد و ستد بلوکی 530 میلیارد ریالی داشت. به نظر می رسد وپاسار یک 5 موجی را تمام کرده یا دارد می کند و باید منتظر شروع یک اصلاح خوب در جهت مثبت باشیم.
                    اگر خاطرتان باشد چندی پیش گفته بودم خیلی از نماد ها به اهداف خرید مورد نظر رسیده اند و وعده داده بودم وپارس هم برسد که امروز رسید!

سیمانی ها
                    هنوز فروشنده دارند ولی فروشنده ها قوی نیستند. به همین خاطر است که هر از چند گاهی یکی از نماد های سیمانی را در یک روز صف خرید می کنند. اینها هم می توانند مثل قندی ها و خودرویی ها شوند و رشد های بیش از 100 درصدی را تجربه کنند. ولی گویا هنوز هم وقتش نشده...

گروه کاشی و سرامیک
                    تقریبا یکدست +5 درصد.
                    گل سر سبد گروه کساوه است که افتخار ملی هم حساب می شود و از نظر بنیادی مشکلی ندارد و با وجود فروش 120 هزار سهمی حقوقی همچنان صف خرید خوبی دارد.

غذایی ها
                    منفی

شیمیایی ها
                    راکد

قندی ها
                    اکثرا 5 درصد افت داشتند ولی چیزی که جالب است این است که چند نماد مثل قشیر و قنقش روی صف خرید ماندند. منفی های فردا برای قچار و قپیرا و قلرست شاید فرصت خرید باشد!

خودرویی ها
                    اکثرا مثبت هایی ملایم داشتند.
                    بازی خکمک جالب است.
                    در خنصیر یک حقیقی دارد جمع می کند. حدس می زنم از آن حقیقی هایی باشد که با بالا رفتن بیش از حد قیمت خالی کرده بود و الان دارد جمع می کند.

فلزاتی ها
                    فاهواز و فاهوازح برای خرید کوتاه مدت البته با خطر بسیار بسیار بالا بد به نظر نمی رسد. فاهواز را اگر خاطرتان باشد روی 450 ریال منتظر خرید بودیم و فاهوازح هم فکر کنم روی 10 ریال عالی باشد.

باقی بازار هم ولش...
                    نماد های مهم را پررنگ کردم.
                    یا علی

نماد های مشکوک امروز: خکمک، زاگرس، دانا
                    (من نمی دانم چه کسی یا چه سازمانی است که بیمه ای ها و سیمانی ها را هر از چند گاهی رنج می کشد و می آزماید؟ هر که هست خیلی قوی است. چون عملا این پول ها را همین طوری دارد فقط صرف تشویق کلی بازار یا صرف آزمون و خطا می کند! پارسیان دو سه روز پیش این گونه بود، چند وقت پیش بساما، چند وقت پیش اتکام و و و امروز دانا...)
                    (زاگرس را خیلی حواسمان بهش باشد.)

سایر نماد هایی که باید بررسی کنیم:
                    اتکای، سمگا، والبر، دپارس، بنیرو
                    و بعد کطبس، چکارن و چکاپا

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/19, 21:30.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

یادآوری روز:

زیان هایت را قطع کن و به سودهایت اجازه بده پیش بروند.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                        ستاره دار(2)
                        • Jan 2015
                        • 1837

من فکر میکنم با این رویه شما بدون اغراق بزودی یکی از قهار ترین تریدرهای بازار ایران خواهی شد
                        موفق باشی برادر

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                        آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                        نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• Mehdi1400
                          ستاره دار(19)
                          • Jul 2013
                          • 2938

سلام محمد حسین عزیز

تقریبا تمام مطالب شما را میبینم و کم لطفی میکنم که تشکر نمیکنم. عذر بنده را پذیرا باشید
                          شاید به دلیل کمبود وقت از مطالب طولانی شما میگذرم
                          ولی نمودارها را با دقت میبینم و استفاده میکنم

مطالب شما علاوه بر تکنیکال و فاندامنتال
                          شامل یک دوره اخلاق نگارش
                          ادبیات فاخر
                          درس پشتکار و تواضع
                          و خیلی خوبی های دیگر است

قبلا پیشنهاد دادم که تعداد بازدیدها را گوشه ی یک پست نمایش بدهند
                          گویا امکانات فنی قراهم نیست

مسلما بازخورد میتواند تاثیر خوبی بر هر کسی داشته باشد و سختی راه را هموار کند
                          ولی گویا بازار حالی برای کسی نگذاشته

اما شما نشان دادید که متفاوت هستید

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام

ساعت 4 و 11 دقیقه
                            :(
                            بی خواب شدم چرا؟
                            :(

به هر حال...

از صبح که نه از ظهر... ظهر هم که دروغ است :) ولی از عصر نشسته ام به این رایانه ی زبان نفهم دارم حالی می کنم چه چیزی می خواهم...

آخر نتیجه اش این شد:

(پیش از ادامه دادن یک چیزی بگویم... خیلی از نشانگر ها و روش های داد و ستدی در حال آموزش و روند کشی ها و ... را که جمع کنی آخرش به این توصیه می رسی که «بالا رفت بخر؛ پایین آمد بفروش»... الان این شکل بالا هم تقریبا همچین چیزی است...)
                            شکل بالا خیلی ایده آل است این تصویر زیر بخشی از شکل بالا است:

بله داشتم می گفتم... شکل بالا خیلی ایده آل است اگر!
                            اگر شرایط خرید و فروش ما هم ایده آل بود.
                            آدم تصویر را که نگاه می کند حال می کند... با خودش می گوید چقدر عالی می توان خرید و فروش کرد... ولی در عمل همان مشکلاتی که در بخش بررسی مسابقه هفتگی گفتم پیش می آید...
                            آن سه پیکانی که در بالا به زرد کشیده ام را نگاه کنید... مشکل سر آنها است.
                            مشکل اینجا است که 1- هنگامی که سیگنال داده می شود ما همان روز هیچ گاه نمی توانیم بخریم! ما روز بعد تازه متوجه می شویم که سیگنال داده شده و آن روز خرید انجام می دهیم.
                            2- مشکل اینجا است که در نمودار نشان داده نمی شود که با هر داد و ستد 1.5 درصد کارمزد و مالیات از ما ستانده می شود (کاملا به صورت جرینگی. پیش از اینکه پول به حساب ما بیاید مالیات رفته تو کاسه دولت، کارمزد هم نزد کارگزار)
                            3- مشکل اینجا است که در نمودار با اعلان ِ سیگنال فروش باز دوباره ما یک شمع دیرتر مجبوریم اقدام کنیم...
                            دیگر بماند مسائل دیگری چون اینکه بعضی وقتها نمی توان به قیمت پایانی روز قبل فروخت، یا حتی به قیمت پایانی همان روز فروخت، یا حتی نمی توان آن روز فروخت! و همین طور مسائل در مورد خرید... و نگهداری...
                            یعنی به چشم آدم نگاه می کند می گوید به به به به به... ولی در عمل آدم می بیند هی وای من... جاهایی که سامانه 5 درصد سود دارد اعلام می کند ما (اگر خیلی زرنگ و کاردرست باشیم) داریم 5 تا 10 درصد زیان می دهیم! و همین باعث می شود که تنها و تنها سه تا از آن پیکان ها سر راه آدم سبز شود تا آدم برای همیشه این سامانه ی داد و ستدی را ببوسد بگذارد کنار...

اما چه کنیم؟
                            دوره ی رصد، دوره ی میانگین گیری ها، درصد ِ تفاوت ها و امسال اینها را می بریم بالا تا آن نوسان ها پوشش داده شود و یک دست شود. در حقیقت به رایانه ی زبان نفهم حالی می کنیم که با میانگین گیری بیشتر از تغییرات جزئی چشم پوشی کند.
                            نتیجه:
                            نمای کلی:

نمای نزدیک:

حالا این مشکلش چیست؟مشکلش کند بودنش است.
                            هم دیر سیگنال خرید می دهد و هم دیر سیگنال فروش.
                            وقتی صف خرید شده که آدم دیگر نمی تواند بخرد... یا در صف فروش... هنر این است که در زمانی سیگنال داده شود که آدم می تواند خرید و فروش کند.
                            درصد زیادی از سود را این روش تلف می کند تا مطمئن شود روند افزایشی است. و همین طور مقداری زیان می دهد تا مطمئن شود روند کاهشی است...

اما چه باید کرد؟
                            خوب رایانه که قدرت پیشگویی که ندارد. ما هم در این مورد جز کاهش و افزایش درصد های میانگین گیری کار دیگری بلد نیستیم... پس چه باید کرد که هم سامانه ی داد و ستدی مان قدرت مانور بالا داشته باشد (چالاک باشد)، و هم اسیر نوسانات جزئی نشود؟

چیز هایی که به ذهنم می رسد:
                            1- ترکیب دو حالت کند و تند (نه اینکه میانه ی این دو چیزی بگیریم)
                            2- ترکیب این روش با روش های دیگر (به عنوان مثال آدم با نشانگر ها خرید کند و با کشیدن آستانه زیان فروش انجام دهد! یا با شکستن مقاومت خرید کند و با حجم سهامداری کند و با تعداد خبر های منتشر شده در تلگرام بفروشد)
                            3- تفسیر این روش با روش های دیگر. حجم گاهی بالا رفتنش خوب است و گاهی بد، تعداد زیاد خریداران در موج 5 و انتهای 3 اشکالی ندارد، آر اس آی خیلی وقت ها در بالای 80 اصلا فرصت خرید عالی است! و و و خوب فرض بفرمایید ما می خواهیم روی مکدی پایه ی بررسی های نموداری مان را بگذاریم، اشکال ندارد ما از یک مکدی بسیار سریع استفاده می کنیم ولی با تفسیری که آن مکدی را به وسیله ی این ابزارهای دیگر انجام می دهیم تعداد سیگنال هایی که می دهد را کاهش می دهیم و فقط خوب ها و دانه درشت هایش را سوا می کنیم! چیزی مثل عمل واگرایی که عملا مکدی مفسر قیمت می شود.
                            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/20, 08:51.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                              سلام بسیار سپاسگزارم از راهنمایی های جنابعالی
                              مطالب شما واقعا ارزنده است ممنون
                              در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                              سلام دوست عزیز بنده مرتب نوشته های شما را رصد می کنم و قبلا هم تشکر کرده ام بازم ممنون عزیز
                              در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                              من فکر میکنم با این رویه شما بدون اغراق بزودی یکی از قهار ترین تریدرهای بازار ایران خواهی شد
                              موفق باشی برادر
                              در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                              سلام محمد حسین عزیز

تقریبا تمام مطالب شما را میبینم و کم لطفی میکنم که تشکر نمیکنم. عذر بنده را پذیرا باشید
                              شاید به دلیل کمبود وقت از مطالب طولانی شما میگذرم
                              ولی نمودارها را با دقت میبینم و استفاده میکنم

مطالب شما علاوه بر تکنیکال و فاندامنتال
                              شامل یک دوره اخلاق نگارش
                              ادبیات فاخر
                              درس پشتکار و تواضع
                              و خیلی خوبی های دیگر است

قبلا پیشنهاد دادم که تعداد بازدیدها را گوشه ی یک پست نمایش بدهند
                              گویا امکانات فنی قراهم نیست

مسلما بازخورد میتواند تاثیر خوبی بر هر کسی داشته باشد و سختی راه را هموار کند
                              ولی گویا بازار حالی برای کسی نگذاشته

اما شما نشان دادید که متفاوت هستید
                              سلام بر همه شما عزیزان؛

خیلی ممنونم از لطف بی دریغ شما

منظور من البته صرف ِ تشکر زدن نبود. (من خودم به شخصه خیلی جاها دکمه ی تشکر را می زنم هرچند اگر نوشته ی شخص به کارم نیاید. برای اینکه از آن تلاش و کمک و بررسی ها تشکر کرده باشم.) منظور من این بود که آیا به درد ِ کسی هم می خورد این نوشته ها؟

به هر حال... پس فعلا به همین رویه ادامه می دهیم ببینیم چه می شود...
                              از همه شما بسیار بسیار سپاسگزارم و از خدای متعال شادی و خوشبختی شما را خواهانم

یا حق
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

چیز هایی که به ذهنم می رسد:
                                1- ترکیب دو حالت کند و تند (نه اینکه میانه ی این دو چیزی بگیریم)
                                2- ترکیب این روش با روش های دیگر (به عنوان مثال آدم با نشانگر ها خرید کند و با کشیدن آستانه زیان فروش انجام دهد! یا با شکستن مقاومت خرید کند و با حجم سهامداری کند و با تعداد خبر های منتشر شده در تلگرام بفروشد)
                                3- تفسیر این روش با روش های دیگر. حجم گاهی بالا رفتنش خوب است و گاهی بد، تعداد زیاد خریداران در موج 5 و انتهای 3 اشکالی ندارد، آر اس آی خیلی وقت ها در بالای 80 اصلا فرصت خرید عالی است! و و و خوب فرض بفرمایید ما می خواهیم روی مکدی پایه ی بررسی های نموداری مان را بگذاریم، اشکال ندارد ما از یک مکدی بسیار سریع استفاده می کنیم ولی با تفسیری که آن مکدی را به وسیله ی این ابزارهای دیگر انجام می دهیم تعداد سیگنال هایی که می دهد را کاهش می دهیم و فقط خوب ها و دانه درشت هایش را سوا می کنیم! چیزی مثل عمل واگرایی که عملا مکدی مفسر قیمت می شود.

ترکیب چند نشانگر با هم زیاد کار جالبی نیست.
                                چرا؟ چون به نظر من تمام نشانگر ها تقریبا یک کار را می کنند!
                                مکدی، آر اس آی، استکاستیک، دی تی، آرون، میانگین متحرک، وایازی... اینها همه یک دوره را در نظر می گیرند و یک جور تغییرات روز (یا تغییرات کوتاه مدت) را نسبت به تغییرات آن دوره بررسی می کنند، اگر زیاد بود سیگنال می دهند و اگر کم بود چیزی نمی گویند...

تفاوت اینها بیشتر به حساسیت و دوره شان است. مثلا مکدی به خاطر اینکه از دو تا میانگین استفاده می کند و میانگین کندش 26 روزه است ذاتا کند است و آر اس آی 14 روزه حساسیت بیشتری دارد و استکاستیک هم طوری طراحی شده ذاتا حساس باشد ولی این هم همان دوره ی 14 روزه را نگاه می کند و می سنجد... (آن نشانگری که خودم هفته ی پیش ابداع کردم هم همین بود، دوره اش را کم می کردم می شد استکاستیک و زیاد می کردم می شد مکدی!)

حالا اگر چند نشانگر را با هم ترکیب کنیم عملا کاری نکرده ایم.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X