کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

بسیار عالی.

نیم ساعت کامل وقت گذاشتم و آن برنامه ای که دو سه صفحه پیش در موردش با شما صحبت می کردم را نوشتم. (در مورد نوسان و لرزش و لرزه و زلزله و ...)

این تصویر پایین مربوط به همان برنامه است

در هر دو نمایش نوسان بررسی و ثبت شده

در تصویر بالا نوسان جزئی از روند پیشین در نظر گرفته شده

و در تصویر پایین نوسان به طور مجزا (با رنگ خاکستری) نشان داده شده است.

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

ممکن است شما بگویید این دیگر به چه درد می خورد؟

این که شبیه همان نمودار هایی است که با مکدی و وایازی و بختامدی و شاخص قدرت به دست می آوردی...

بله
      دقیقا این هم مشابه همان ها است اما با یک تفاوت بسیار مهم!

و آن اینکه طریقه ی محاسبه ی این یکی با آنها فرق می کند!
      و این بسیار مهم است.

در آنها از یک سامانه ی هوشمند برای نشان دادن خرید و فروش استفاده می شد و در این از یک سامانه ی مکانیزه ی خشک (همان طور که توضیح دادم)

و مهم بودن این موضوع آنجا خودش را نشان می دهد که بر خلاف مکدی و شاخص قدرت و بختامدی و ... که گفتیم همه یک خانواده هستند و نمی توانیم آنها را با هم ترکیب کنیم... این سامانه را می توان با آنها ترکیب کرد!!!

=============

دارم به این می اندیشم که بیایم آن نشانگری که خودم اختراع کرده بودم را هم یک جوری با این ترکیب کنم...
      آن نشانگر هم یک جور هایی نوسان را نشان می داد و این هم یک جورهایی نوسان را نشان می دهد...
      حالا...
      (متاسفانه فعلا نمی توانم موضوعات درون ذهنم را زیاد کنم... بهتر است این ها را فعلا فراموش کنم و بروم سراغ همان راهبرد جدیدم و آن را به پایان برسانم...)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

بالا خریداران قوی

و

پایین خریداران تپل امروز

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

وشهر
          ====

امروز اخبار بانک شهر از صدا و سیما پخش می شد!
          آقای چمران می گفت فلان درصد از شهر آفتاب را دادیم به بانک شهر
          همین طور فلان درصد (فکر کنم گفت 40 درصد) از فروشگاه شهروند را هم دادیم بانک شهر...

اگر می دانستم قرار است امروز در این قیمت ها وشهر را بفروشند به احتمال بسیار قوی (مثل ثمسکنح) خطر می کردم و مقداری می خریدم...

نسبت خریدار به فروشنده هنوز عالی است.

قیافه نمودار همچنان عالی است. (البته یک مقدار ممکن است مانند دفعه ی پیش بکنند و کشش بدهند و ای بسا کاهشش هم بدهند و اعلام اخبار هم به آن مربوط باشد... ولی احتمالش کم است به خصوص با توجه به تعداد کم خریداران)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

ثمسکن و ثمسکنح
            ===========

با آنکه دیگر وقتش گذشت ولی بد نیست یک نگاهی بیاندازیم ببینم وضعش چگونه بوده؟

نماد مورد نظر ثمسکن
            قیمت
            1020
            نوع پالایه
            روند میان مدت کاهشی
            الگو/موج
            کانال نزولی - شاید یک دو بزرگ
            خط روند عالی - برخورد به کف
            چرخه زمانی عالی
            فیبوناچی می تواند از 78 درصد برگردد
            هدف یک هفته ای 1066
            هدف ماهانه 1170
            خطر متوسط
            حجم عجیب است. حجم این چند روز اخیر به شدت بالا رفته است. بد هم هست. مربوط می شود به 95/06/23 که در بخش های بعدی بررسی می کنیم.
            بختامدی نا معلوم
            شاخص قدرت معمولی رو به خوب با واگرایی
            مکدی معمولی رو به خوب با واگرایی - می تواند عالی یا افتضاح شود
            قدرت خریداران
            آمار خریداران و فروشنده ها که افتضاح است!!! (من اصلا برای چه حق این را خریدم؟؟؟) در تاریخ 950623 حقوقی 64 میلیون سهم فروخته به حقیقی!!!! و تعداد خریدار هم 555 نفر بوده! من یک تقسیم که کردم دیدم هر کدام از این 555 نفر به طور متوسط 125 میلیووووون ریال می رسد!!!! یا خود خدا! آمارش را در تصویر زیر آورده ام. مگر ممکن است ... مثلا چه؟ یک گروه تلگرامی بسیار منسجم با 555 نفر فعال دست به نقد؟؟؟ شاید هم این مربوط به کد به کد معمولی باشد که یک نفر از بانک مسکن طلب داشته و بانک مسکن این سهام را زده به نامش. مثلا 60 میلیارد ریال طلب... باید آمارش را بهتر ببینم. خوب 50 میلیون سهم برای شرکت ترکویزپارتنرزلیمیتد بوده و 5 میلیون سهم هم برای آتی نگر ایرانیان... یک سری سفارش 100 هزار سهمی روی 1065 در 12:06 دقیقه آمده و یک سری هم 12:16 دقیقه و یک سری هم 11:34 و به صورت مشابه چندین مورد دیگر هم وجود دارد مثلا در 11:50 چند سفارش 89222 تایی... فاصله ی بین چند سفارش 100 هزار تایی آن قدر کم است که می توانم مطمئن بگویم کار یک نفر بوده و سفارشش را کپی کرده. ولی در جمع سهامداران ثمسکن الان هیچ حقیقی ای نیست!
            نتیجه وضع عجیبی است باید اتبدا گره ی این معما باز شود که آیا آن شمع بلند ِ سبز رنگ دعوای بین سفته باز و بانک مسکن بوده؟ یا اینکه تبانی اینها؟ اگر تبانی باشد که برد کرده ایم ولی اگر دعوا بوده باشد باید ببینیم آن قدرتی که 70 میلیارد ریال خرید انجام داده قدرت دارد نماد را بکشد بالا یا نه؟ - در کوتاه مدت انتظاری از نمادندارم ای بسا انتظار اندکی افت را هم دارم ولی در میان مدت که حق تقدم ها آماده می شوند برای فروش فکر کنم هر چه باشد خوب باشد. چون افت خوبی وجود داشته.
            انتخاب
            قیمت سفارش خرید

آستانه زیان
            درخواست خرید

لازم به ذکر است که آمار خریداران ثمسکنح خوب است.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

فن آوا

فن آوا
              ====

خروجی پالایه
              فن آوا
              قیمت در 950631 3883
              نوع پالایه
              روند افزایشی
              الگو/موج لبه فنجان - شاید 3 از 5
              خط روند در حال برخورد به دو مقاومت بسیار مهم
              چرخه زمانی خیلی بد
              فیبوناچی
              هدف یک هفته ای ؟
              هدف ماهانه ؟
              خطر بالا
              حجم خیلی خوب - البته بازار پایه است و نامعلوم
              بختامدی بسیار بد
              شاخص قدرت نا معلوم
              مکدی نا معلوم
              قدرت خریداران حقوقی در حال حمایت بوده است.
              نتیجه نامعلوم... بیشتر به دنبال بحث ترابردپذیری به دنبال این نماد بودم ولی چیز خاصی از نمودارش نمی توان فهمید و خطر زیادی دارد. اگر 4111 ریال را رد کند برای خریداران پر خطر خوب به نظر می رسد باشد.
              انتخاب نه
              قیمت سفارش خرید
              آستانه زیان

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام

متاسفانه (تقریبا) تمام نماد هایی که بنده معرفی کرده بودم به عنوان فهرست خرید همه خراب کردند...

چرا؟

حسینای عزیزم که این قدر بهش اطمینان داشتم قشنگ معلوم است که دارند خالی می کنند و 5 فروشنده 460 میلیون ریال فروختند و 25 خریدار این را خریدند و کلا نسبت خراب شده. و اگر نمودارش را نگاه کنم فکر کنم آن هم خراب شده و شاید باید بفروشمش...

والبر را هم دقیقا همین طور دارند می کنند... و نزدیک به صف فروش است. این را هم خیلی دوست داشتم ولی شاید بفروشمش...

وسپه، شیران، فباهنر... همه مریض هستند...

کچینی خریدار ندارد...

دیروز هم که همین طور بود...

کسرا انگار از همه بدتر است... دیروز (اگر اشتباه نکنم) از صف خرید خریدیم و امروز صف فروش است... نسبت خریدارانش هم که افتضاح...

:(

:((

برویم فکر کنیم ببینیم جریان چیست؟

آیا راهبرد کوتاه مدتمان دارد در همین ابتدا با شکست مواجه می شود؟

(حالا جالبش اینجا است که وبوعلی و دامین که نتوانستم بخرم مثبت هستند!/:.yead.://.:blinksmiley.:/)
                (سهگمت را هم که فروختم هم +5 است! و چند نفر از حقوقی دارند می خرند و بالا می برند... شلیا را هم که نتوانستم بخرم +5 است... گویا مشکل از بنده است! /:.zzzzzz.:/ /:.sadsmiley.:/ :D )
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/26, 15:18.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7515

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  سلام

متاسفانه (تقریبا) تمام نماد هایی که بنده معرفی کرده بودم به عنوان فهرست خرید همه خراب کردند...

چرا؟

حسینای عزیزم که این قدر بهش اطمینان داشتم قشنگ معلوم است که دارند خالی می کنند و 5 فروشنده 460 میلیون ریال فروختند و 25 خریدار این را خریدند و کلا نسبت خراب شده. و اگر نمودارش را نگاه کنم فکر کنم آن هم خراب شده و شاید باید بفروشمش...

والبر را هم دقیقا همین طور دارند می کنند... و نزدیک به صف فروش است. این را هم خیلی دوست داشتم ولی شاید بفروشمش...

وسپه، شیران، فباهنر... همه مریض هستند...

کچینی خریدار ندارد...

دیروز هم که همین طور بود...

کسرا انگار از همه بدتر است... دیروز (اگر اشتباه نکنم) از صف خرید خریدیم و امروز صف فروش است... نسبت خریدارانش هم که افتضاح...

:(

:((

برویم فکر کنیم ببینیم جریان چیست؟

آیا راهبرد کوتاه مدتمان دارد در همین ابتدا با شکست مواجه می شود؟

(حالا جالبش اینجا است که وبوعلی و دامین که نتوانستم بخرم مثبت هستند!/:.yead.://.:blinksmiley.:/)
                  (سهگمت را هم که فروختم هم +5 است! و چند نفر از حقوقی دارند می خرند و بالا می برند... شلیا را هم که نتوانستم بخرم +5 است... گویا مشکل از بنده است! /:.zzzzzz.:/ /:.sadsmiley.:/ :D )
                  سلام خکار را من خرید زده ام و کم کم دارم می خرم احتمال پایین اومدن هم هست شما چه نظری دارید ؟ ممنون
                  Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                    سلام خکار را من خرید زده ام و کم کم دارم می خرم احتمال پایین اومدن هم هست شما چه نظری دارید ؟ ممنون
                    سلام آباد عزیز

مهمترین نکته ای که در مورد خکار وجود دارد حجم های نامتعارف جدیدش است
                    به گونه ای که از 350 هزار در عرض چند روز رسیده به 23 میلیون!
                    چون در کف (در 95/6/6) آن حجم ها شروع به بالا رفتن کرده به نظر می رسد قدرت بالای خریدار را نشان می دهد و قصد سهامدار عمده برای کنترل قیمت (که من یک نگاه سر سری هم در فهرست سهامداران کردم سهامدار جدیدی را نیافتم... نمی دانم آن 23 میلیون سهم کجا رفته؟؟؟)

اکنون از نظر نموداری در سر دو راهی قرار دارد...
                    اگر زور خریدار جدید همین طور که نشان داده زیاد باشد از سر این دو راهی ردش می کند و مقاومت بعدی را هم در 1726 در هم می شکند ولی اگر سهامدار اصلی (ایرکا پارت پویا و حقیقی های درصدی) نترسند و همین طور عرضه کنند باید دنبال قیمت های 1350 ریال باشیم...

دقیقا این بر سر دو راهی بودن در مکدی و شاخص قدرت نسبی و بختامدی هم مشاهده می شود...

اما اینکه از این دو حالت کدام احتمال قوی تر است... من فکر کنم ریزش. (با عرض معذرت)

در شکل زیر احتمال قوی تر را نشان داده ام:

که البته هم اکنون نگاه کردم دیدم تا 1470 ریال ریزش کرده ولی 100 ریال دیگر مانده.

یا علی
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7515

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      سلام آباد عزیز

مهمترین نکته ای که در مورد خکار وجود دارد حجم های نامتعارف جدیدش است
                      به گونه ای که از 350 هزار در عرض چند روز رسیده به 23 میلیون!
                      چون در کف (در 95/6/6) آن حجم ها شروع به بالا رفتن کرده به نظر می رسد قدرت بالای خریدار را نشان می دهد و قصد سهامدار عمده برای کنترل قیمت (که من یک نگاه سر سری هم در فهرست سهامداران کردم سهامدار جدیدی را نیافتم... نمی دانم آن 23 میلیون سهم کجا رفته؟؟؟)

اکنون از نظر نموداری در سر دو راهی قرار دارد...
                      اگر زور خریدار جدید همین طور که نشان داده زیاد باشد از سر این دو راهی ردش می کند و مقاومت بعدی را هم در 1726 در هم می شکند ولی اگر سهامدار اصلی (ایرکا پارت پویا و حقیقی های درصدی) نترسند و همین طور عرضه کنند باید دنبال قیمت های 1350 ریال باشیم...

دقیقا این بر سر دو راهی بودن در مکدی و شاخص قدرت نسبی و بختامدی هم مشاهده می شود...

اما اینکه از این دو حالت کدام احتمال قوی تر است... من فکر کنم ریزش. (با عرض معذرت)

در شکل زیر احتمال قوی تر را نشان داده ام:

که البته هم اکنون نگاه کردم دیدم تا 1470 ریال ریزش کرده ولی 100 ریال دیگر مانده.

یا علی
                      سپاسدار شما هستم این احتمال را می دادم که اگر قیمت 153 را تثبیت نکند احتمال افت تا حدود 130 هست اما حجم بالایی خورد به نظر شما اگر اصلاح قطعی شد خروج از سهم بهتر است یا ماندن برای صعود بعدی ؟ درود
                      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                        سپاسدار شما هستم این احتمال را می دادم که اگر قیمت 153 را تثبیت نکند احتمال افت تا حدود 130 هست اما حجم بالایی خورد به نظر شما اگر اصلاح قطعی شد خروج از سهم بهتر است یا ماندن برای صعود بعدی ؟ درود

ببینید اول بررسی کنیم حجم بالا چطور بوده؟
                        اگر تعداد خریداران زیاد بوده باشد حجم بالا بد است.
                        اگر بعد از یک افزایش قیمت تقریبا مناسب حجم بالا خورده باشد بد است.
                        اگر حجم بالا همزمان با تغییر روند از افزایشی به کاهشی باشد بد است.
                        و...
                        و برعکس این حالات هم خوب است.
                        باید ببینیم تفسیر این حجم بالا چیست؟

باید بدانیم نظر سهامداران عمده در مورد این نماد چیست؟
                        (سهامداران عمده ی این نماد را من دوست دارم. به نظر آدم های شریفی می رسند. و همه هم اگر اشتباه نکنم با هم فک و فامیل هستند! یادم می آید یکی از آنها (فکر کنم مدیرعامل بود) می گفت من با وجود اینکه می دانستم افزایش سرمایه قرار است اعلام شود و می خواستم بخرم نخریدم و صبر کردم ابتدا در کدال اطلاع رسانی شود بعد شروع کردم به خرید! حالا که از سهامداران گفتم بگذارید از وضع بنیادی شرکت هم بگویم... وضع شرکت به نظر در بلند مدت خیلی عالی می رسد و گویا مورد تایید رنو است و برنامه های مدون و حساب شده ای هم برای آینده دارند و به خصوص از این جهت که شرکت نیمه خصوصی است به نظر می رسد آینده ی خوبی در انتظار شرکت باشد...)

به شخصه من اگر بودم روی 1500 ریال می گذاشتم برای فروش. (فروش رفت که رفت نرفت هم ارزش پایین تر فروختن ندارد) و روی 1301 ریال هم می گذاشتم برای خرید (رسید به آن قیمت که می خریدم و اگر نمی رسید هم یک نماد دیگر...)
                        (هر چند... بنده فعلا با این دست گلی که به آب دادم در حدی نیستم که بگویم اگر من بودم...)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

خوووووب

امروز یک بار دیگر شکست خوردیم. /.:blushsmiley:./

البته از نظر ریالی تقریبا هیچ تاثیری نداشت. ولی از نظر روحی خیلی رویم تاثیر گذاشت.

یک مقدار شوکه شدم. به خصوص اینکه آن آس هایی که فکر می کردم خیلی بهم حال بدهند حالم را گرفتند. (والبر-حسینا-کسرا)

انتظار داشتم 5 تا 7 درصد الان در سود باشم ولی برعکس 2.2 درصد زیان کردم:

/:.negaran.://:.sadsmiley.://:.zzzzzz.:/:(/:.wacsmiley.://:.wacsmiley.://:.weirdsmiley.://:.ohno-smiley.:/

خوب الحمد لله چیزی که ما زیاد تو زندگی مان خورده ایم شکست (و البته پیروزی) بوده است.

بهتر است خودمان را جمع کنیم و برویم ببینیم این زیان از کجا آب می خورد و باید چه کرد؟
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

چه کسی پنیر مرا جا به جا کرد؟

چه کسی پنیر مرا جا به جا کرد؟

چرا در میان 7 نماد منتخب هیچ کدام 5 درصد سود نکردند؟
                            5 درصد که خوب است. چرا هیچ کدام 1 درصد سود نکردند؟
                            1 درصد هم خوب است چرا همه (به جز کچینی) منفی خوردند؟ آن هم این همه؟

آیا نحوه ی انتخاب من مشکل داشت؟
                            حتما اشکال داشت.
                            اما چه اشکالی داشت؟

بگذارید دوباره 10 نماد ِ منتخب را بررسی کنیم. (به خصوص این 6-7 تایی را که گرفتیم) این گونه می توانیم در مورد نگهداری یا فروش آنها هم تصمیم گیری کنیم.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

حسینا

حسینا
                              ====

اول از همه برویم سراغ حسینا

فکر می کردیم این نماد حسابی افت کرده و یک سری از این موقعیت می خواهند استفاده کنند و می خواهند بکشندش بالا و جمعش کنند و فکر می کردیم ابتدای کار هم با روند هماهنگ شده ایم...

دلایل ما برای این انتخاب چه بود؟

خریداران تپلی داشت و همین شد خروجی پالایه ما. (دو روز خریداران تپل داشت یعنی 30 ام و 29 ام شهریور)
                              یک الگوی کنج کاهشی یا کانال کاهشی داشت که آن را شکسته بود.
                              نشانگر های عالی ای داشت.
                              حجم هم آهسته در حال افزایش بود.

اما دقیقا یک سری از این موارد در دو روز کاری گذشته (یعنی 4 و 5) برعکس شد.
                              حجم با همان شیب کند در حال کاهش است!
                              نسبت خریداران برعکس شده و خریداران تپل در حال فروش هستند.
                              نشانگر بختامدی رسیده به 78 و تقریبا اشباع را نشان می دهد.
                              نشانگر شاخص قدرت نسبی هم روندش برعکس شده و بدتر از آن اینکه بعد از یک دوره ی کوتاه مثبت بودن، سطح 0 را رو به پایین شکسته! /:.ohno-smiley.:/
                              (البته از حق نگذریم وضع مکدی همچنان عالی است! /:.coolsmiley02:./ که البته اگر قیمت باز هم بخواهد بیاید پایین آن هم خراب می شود. و اگر برگردد به کانال افتضاح می شود! /:.negaran.:/ )

خوب اینجا سه احتمال داریم:
                              (شرلوک هلمز بازی)
                              * یا خریداران تپل خواسته اند همین ابتدا خودی نشان دهند و بگویند نوسان گیران دیگر پیاده شوند... که در این صورت با دو احتمال وجود دارد:
                              + بازگشت به لبه ی کانال/کنج را شاهد خواهیم بود با حدود 7 درصد زیان
                              + جمع کردن سهم از همین جا و شروع دوباره ی روند قدرتمند افزایشی (که این احتمال دوم قوی تر است. چرا؟ چون حجم زیاد نشده!)
                              * یا خریداران تپل واقعا تپل نبوده اند، یک جزغله بچه ای بوده آمده یک چیزی از خودش نشان داده رفته پی کارش. (دوباره بررسی می کنیم 4.5 میلیارد ریال را 28 نفر از 170 نفر خریده اند؛ به عبارتی می کند هر نفر 160 میلیون ریال... و نیک می دانید آمار متوسط 160 میلیون ریالی کار بچه نیست... پس این احتمال ضعیف و منتفی است.)
                              * یا خریداران تپل یک داد و ستد شخصی با خودشان یا حقوقی داشته اند. (این را چگونه باید بررسی کنیم؟ من که بلد نیستم.)

خوب احتمال قوی این است که یک عده دارند جمع می کنند و هنوز هم پیگیر نماد هستند و ول نکرده اند (دلیلی هم ندارد که ول کنند وقتی فروشنده ی قوی ای وجود ندارد) ولی ما متناسب با اینکه بخواهند پایین تر جمع کنند یا اینکه همین جا ببرند بالا می توانیم دو کار بکنیم: بفروشیم و بایستیم ببینیم کی رنج می کشند و آن موقع دوباره سوار شویم (مثلا ای بسا خواستند دوباره بیاندازند در همان کنج کاهشی و دو هفته دیگر جمع کنند). یا اینکه با نماد بمانیم تا آستانه زیان یا سودمان بخورد...

آستانه زیانی که پیش تر اعلام کرده بودیم (الحمد لله این کار را هنگام خرید به صورت مشخص معین کرده بودیم و این تعیین مانع از تصمیم احساسی کنونی ما روی آستانه زیان می شود!) و میزانی هم که برای آستانه زیان مشخص کرده بودیم 21555 ریال بود.

من فکر کنم هنوز هم جا دارد با این نماد باشیم و اجازه بدهیم به موقع بکشندش بالا (اگر بالای 21555 باشد و بالای 22222 ریال تثبیت باشد.)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

خریداران قوی و تپل امروز

خریداران قوی و تپل امروز
                                ==============

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X