کارگاه
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
پاسخ : کارگاه
پس در کل شد:
شیمیایی و حمل و نقل برای خرید
و
کانه فلزی، ذغال سنگ، لاستیک، سیمان و رایانه برای فروش.
از شیمیایی ها هم پارسان و پترول را که قبلا بررسی کرده بود یم و عالی بود... حسینا هم اگر اشتباه نکنم برای خرید خوب دیده بودیم...
============
مجامع تازه آگهی شده:
___نماد___ __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
سرمایهانتخاب
اعضای
هئیت
مدیرهتاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ وجامي سرمايه گذاري جامي اصلاحیه سالیانه 1395/08/29 شنبه 11:00 تهران خيابان خالد اسلامبولي(وزراء) خيابان هفتم پلاک 10
مجامع پیش رو:
__نماد__
__نام_شرکت___ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش سرمایه انتخاب اعضای هئیت مدیره __تاریخ_مجمع__ __روز_هفته__ ساعت ____________مکان_برگزاری_مجمع___________ توضیحات اضافی خمحور
توليد محور خودرو
انتخاب 1395/09/02 سه شنبه 09:00 سالن کنفرانس شرکت توليدمحورخودرو به آدرس:تهران ميدان آزادي ابتداي خيابان آزادي کوچه شهيدميرقاسمي پلاک 32 خمحور توليد محور خودرو 1395/09/02 سه شنبه 10:00 سالن کنفرانس شرکت توليدمحورخودرو به آدرس:تهران ميدان آزادي ابتداي خيابان آزادي کوچه شهيدميرقاسمي پلاک 32 ✅تغییر موضوع فعالیت ممسني پتروشيمي ممسني افزایش 1395/09/03 چهار شنبه 10:00 تهران خيابان وليعصر بالاتر از خيابان شهيد دستگردي نبش خيابان ناصري پلاک 2551 ساختمان کيان طبقه 11 واحد 3 وپخش داروپخش افزایش 1395/09/03 چهار شنبه 10:00 شرکت کارخانجات داروپخش واقع در کيلومتر 18 اتوبان تهران - کرج، خيابان داروپخش غدشت دشت مرغاب انتخاب 1395/09/03 چهار شنبه 11:00 شيراز، بلوار قرآن، سالن همايش هاي هتل رويال غدشت دشت مرغاب 1395/09/03 چهار شنبه 12:00 شيراز، بلوار قرآن ، سالن همايش هاي هتل رويال ✅تغییر سال مالی شکيمي پتروشيمي کيمياگران سامان سبزوار سالیانه 1395/09/04 پنج شنبه 09:00 سبزوار - خيابان 24 متري انقلاب - جنب بانک صنعت ومعدن - پلاک11 ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود حريل ريل پرداز سير انتخاب 1395/09/06 شنبه 09:00 سالن آمفي تئاتر هتل سيمرغ به نشاني تهران - خ ولي عصر (عج) بالاتر از تقاطع شهيد بهشتي نبش کوچه دلبسته پلاک 2141 کچيرو ماسه ريخته گري چيروک 1395/09/06 شنبه 10:00 اصفهان - خ فردوسي - نبش خ منوچهري - ساختمان امير - طبقه 4 - واحد 402 ثباغ شهرسازي و خانه سازي باغميشه سالیانه انتخاب 1395/09/06 شنبه 11:00 سالن کنفرانس مجتمع رفاهي پتروشيمي تبريز واقع در تبريز - بلواراستاد شهريار - جنب باغلارباغي شجي نفت جي انتخاب 1395/09/06 شنبه 14:00 تهران - ميدان شيخ بهايي - خيابان سئول - نرسيده به چهارراه رشيد ياسمي کوچه چهارم پلاک يک طبقه سوم خپارس پارس خودرو افزایش 1395/09/07 یکشنبه 09:00 سالن آزادگان مرکزهمايشهاي پژوهشگاه صنعت نفت واقع در تهران ضلع غربي مجموعه ورزشي آزادي خوساز محورسازان ايران خودرو انتخاب 1395/09/07 یکشنبه 09:00 سالن اجتماعات شرکت محورسازان ايران خودرو واقع در کيلومتر 10 جاده مخصوص کرج رمپنا گروه مپنا سالیانه 1395/09/07 یکشنبه 09:00 تهران، ضلع غربي مجموعه ورزشي آزادي، بلوار دهکده، هتل المپيک بموتو موتوژن سالیانه 1395/09/07 یکشنبه 10:00 تهران خيابان وليعصر اول خيابان استاد مطهري هتل بزرگ تهران شماره 391 ( تقاطع خيابان وليعصر و مطهري) ✅کارت ورود به جلسه می خواهد سدشت صنايع سيمان دشتستان سالیانه 1395/09/09 سه شنبه 10:00 خيابان خالد اسلامبولي(وزرا)-خيابان نهم-پلاک22-طبقه دوم-سالن اجتماعات انجمن صنفي کارفرمايان صنعت سيمان غپيچک پيچک 1395/09/15 دوشنبه 14:00 شرکت صنايع شير ايران به نشاني : تهران-بلوارآفريقا-نرسيده به چهارراه حقاني -نبش کوچه 23-پلاک 60 طبقه منفي يک
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postوتوشه
======
وتوشه را هم جناب سیف الله پور در سایت همسایه بررسی داشتند...
به نظر می رسد بد نباشد...
البته اگر امروز (شنبه) هم بتواند حدود 10 میلیارد ریال داد و ستد داشته باشد و پایانی مثبت هم داشته باشد...
با هم نگاه کنیم:
فکر کنم خرید خوب در 3750 ریال باشد...
البته باید دید آن 15 میلیارد ریالی که تزریق شد (دیروز ِ کاری یعنی چهارشنبه) جریانش چیست؟ در میان سهامداران عمده گویا بیمه ی البرز اقدام به خرید کرده بود و اگر اشتباه نکنم 300 هزار تا خریده بود و اگر اشتباه نکنم 1.15 درصد سهام داشت. ولی هدفش از خرید چیست؟ نمی دانم... خالی کردن حقیقی هایش؟ خرید بنیادی؟ بازی با قیمت؟ ....؟
به هر حال نمودار خوبی دارد.
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postسلام محمد حسین عزیز آیا منظور از سایت همسایه همان تالار بورس است ؟ درود
حال شما خوب است؟ امیدوارم همیشه خوب و خوش و سلامت باشید. @};-
======================
نخیر:
چون قرار دادن پیوند سایت ها طبق قوانین مجاز نیست. گوگل را گذاشتم.
=====================
همچنین جناب سیف الله پور یک دوره آموزشی خیلی عالی برای آمی بروکر و نحوه ی استفاده از TSEClient در آنجا دارند که خواندنش مفید است.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
ونفت را پیش تر بررسی کرده بودیم...
امروز یک حمایت جدی دارد که اگر بشکند حسابی خراب می کند.
که به نظر من خیلی خیلی خیلی محتمل است شکست این حمایت.
پس ونفت کاملا در وضعیت هشدار است. به هیچ وجه فرصت خرید نیست.
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
قپیرا هم واگرایی دارد و برای بررسی خرید بد نیست.
البته...
قیمت جهانی شکر بد جور کام قندی ها را تلخ کرده است.
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
در مورد واعتبار یک دزدی تمام عیار را توسط سهامدار عمده شاهد بودیم...
واقعا کار کثیفی بود...
دقیقا کاری که فولادی ها با حق های ومعادن کردند، وتوصا با حق های واعتبار کرد...
سازمان بورس هم که مثل همیشه اینجا هیچ قانونی برای جلوگیری یا مبارزه با فساد ندارد که هیچ... حق را به حقوقی ها و سهامداران عمده می دهد...
این کار ها که جدیدا زیاد هم شده به نظرم یک دزدی تمام عیار است... یک دزدی قانونی!
البته من خودم از این نماد ندارم ولی در مجمع که بودم دلم به حال آن سهامداران معترض سوخت. حق داشتند... ولی چه کنند که این دزدی قانونی است!؟
===============
حالا برای ما ها شاید بد نباشد که الان به این نماد (که حقوقی ذلیلش کرده) وارد شویم...
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
فکر کنم در حسینا سهامدار عمده داشت سهم اصلی را داغ می کرد که حق تقدم ها را بیاندازد به خلق الله...
اشتباه کردم حسینا را فروختم. باید می گذاشتم یکی دو روز دیگر می فروختم...
حسیناح را هم آمدم بفروشم که همین را با خودم گفتم و منصرف شدم.
حالا نمی دانم فردا بفروشم؟ پس فردا بفروشم؟ یا بعد؟
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
بعضی ها هستند کوسه هستند.
بعضی ها هم هستند که از این مدل ماهی هایی هستند که به کوسه ها می چسبند و از باقی مانده ی شکار آنها چیزی گیرشان می آید.
مهم نیست آدم حتما کوسه باشد...
ولی مهم این است که بداند دقیقا می خواهد چه کند و آن کار را درست انجام دهد.
(ای بسا کوسه ای از گرسنگی بمیرد ولی آن ماهی ها سیر باشند و بعد از مرگ این بروند سراغ کوسه ای دیگر!)
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postدر مورد واعتبار یک دزدی تمام عیار را توسط سهامدار عمده شاهد بودیم...
واقعا کار کثیفی بود...
دقیقا کاری که فولادی ها با حق های ومعادن کردند، وتوصا با حق های واعتبار کرد...
سازمان بورس هم که مثل همیشه اینجا هیچ قانونی برای جلوگیری یا مبارزه با فساد ندارد که هیچ... حق را به حقوقی ها و سهامداران عمده می دهد...
این کار ها که جدیدا زیاد هم شده به نظرم یک دزدی تمام عیار است... یک دزدی قانونی!
البته من خودم از این نماد ندارم ولی در مجمع که بودم دلم به حال آن سهامداران معترض سوخت. حق داشتند... ولی چه کنند که این دزدی قانونی است!؟
===============
حالا برای ما ها شاید بد نباشد که الان به این نماد (که حقوقی ذلیلش کرده) وارد شویم...
این شاخص سازی و شاخص بازی ای هم که چند سالی است مد شده همین است...
همه می دانند یک دروغ تمام عیار است (که همه هم می دانند و مثل روز روشن است) و اگر این گونه حقی از کسی پایمال شود یک دزدی صورت گرفته... ولی چه می شود کرد که یک دروغ قانونی و یک دزدی قانونی است...
خوب عزیز من... قانون در این زمینه نداریم... ولی وجدان که در این زمینه داریم! یک قانون جامع و کامل که درون همه انواع بشر نهاده شده... چرا به آن قانون رجوع نمی کنی؟«محمد حسین» هستم.
نظر
-
حجم
====
حجم کم یعنی: نیست.
یا خریدار نیست.
یا فروشنده نیست.
یا هر دو.
حجم زیاد یعنی همزمان هم خریدار قوی هست و هم فروشنده ی قوی.
کلا به نظر من: افزایش حجم در قیمت پایین نشانه ی خوبی است و در بالا نشانه ی بد. البته پایین و بالا را باید خود آدم تشخیص دهد! و این تشخیص هم یعنی همه چیز!!! ولی این کار را به صورت ضمنی و به وسیله ی ابزار های دیگر می توان انجام داد و اگر حجم کنار سایر عوامل بشیند به عنوان تایید کننده ای قوی می تواند ظاهر شود. یعنی اینکه شما از سه نفر آدرس می پرسی چیزی بهت می گویند و دست آخر از نفر چهارم که حجم باشد هم می پرسی تا تایید کند.
اگر قیمت رو به پایین باشد و حجم زیاد شود یعنی یک تغییری ایجاد شده و همچنین اگر قیمت رو به بالا باشد و حجم زیاد شود یعنی یک تغییری ایجاد شده...
خوب اینها که می گویم توضیح واضحات است (مثل اینکه بگویم اگر هوا ابری نباشد آسمان روشن تر است و اگر هوا ابری باشد آسمان تیره تر است... ولی همین توضیح واضحات از یادمان می رود! و باید مداوم یادآوری کنیم تا توجه بیشتری به آن داشته باشیم.)
اگر حجم یک باره زیاد شود معانی خاصی می دهد. مثلا اینکه شاید دو حقوقی دارند با هم بده بستانی که مدت ها است توافقش را کرده اند انجام می دهند... خوب در این صورت اصلا باید موضوع را نادیده گرفت. همین طور یک حقیقی با حقوقی یا دو حقیقی با هم.
اگر حجم مربوط به یک حقیقی/حقوقی خاص و شناخته شده -مانند سهامداران عمده- باشد، باید باز نوع تحقیقات را تغییر داد... مثلا اگر نمودار دارایی این سهامدار عمده (در سایت tsetmc) یواش یواش در حال زیاد شدن باشد و دست آخر یک باره زیاد شده باشد... امکان دارد که این سهامدار در حال سفته بازی باشد... پس باید با حساسیت و ترس بسیار بالا با او همراه شد!
و ...
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
فلسفه و بررسی علل
=============
باید (به نظر من) پشت مسائل را نگاه کرد و علل پیدایش پدیده ها را بررسی کرد.
مثل همان کاری که در بالا برای حجم انجام دادیم.
می گویند مکدی اگر این گونه شد این کار را بکن... ما باید بگوییم چرا؟
این چرا خیلی کمک می کند. چرا که آن کسی که -بر حسب تجربه یا بر حسب یافتن فلسفه اش- به ما گفته این کار را بکن، یک راه کار خلاصه شده را به ما گفته است... به ما نگفته است که آن حالت مکدی در 75 درصد موارد جواب می دهد ولی در برخی حالات خاص که شامل فلان و فلان و فلان باشد جواب نمی دهد، البته در آنها هم جواب می دهد به شرط الف و ب و ج...
یک چیز خلاصه شده را در اختیار ما قرار داده است. ولی وقتی فلسفه ی پشت این راهکار را بیابیم این 75 درصد و 50 درصد و 40 درصد و ... همه تبدیل می شوند به 100 درصد! (و البته نقص های دیگر که ناشی از نادانی در دانستن سایر عوامل است همچنان به قوت خودش باقی است... ولی در این زمینه به خصوص ما 100 درصد می شویم!)«محمد حسین» هستم.
نظر
-
استفاده از نقاط قوت
============
هر کسی یک توانایی هایی دارد... باید از آن توانایی ها در مسیری که می خواهد استفاده کند.
یک نفر پشت کار دارد. یک نفر با هوش است. یک نفر صبر زیادی دارد. یک نفر روانشناسی بازار خوب انجام می دهد. یک نفر ...«محمد حسین» هستم.
نظر
-
می گویند کسانی که در بورس می مانند و ادامه می دهند دو دسته می شوند:
یا تاجر (داد و ستدگر)ی موفق
یا آموزگاری دانا
و چه سرنوشت بدی است آموزگار شدن /:.negaran.:/
(ارائه خدمات جانبی بورسی، تولید نرم افزار، کارگزار شدن و ...)
البته خوب است به شرط اینکه مهارت اول را داشته باشی... که اگر داشته باشی معمولا سراغ دیگری نمی روی... که طرق تفریح و خدمت به خلق بسیار است...
چگونه آموزگاری آدم قرار است بشود؟ ... آموزگاری که قرار است به دانشجویانش دروغ تحویل دهد؟
آیا قرار است فرمول پولدار شدن خودش را به بهایی کم در اختیار سایرین قرار دهد؟
یا نادانی خودش را به دیگران سرایت دهد؟
(آیا قرار است کارگزار ِ قمارخانه ای باشد که می داند در آن جز زیان چیزی نیست؟ و از زیان دیگران سود می سازد؟ و یا شکست خرده ای باشد که شاهد موفقیت دیگران است؟)
آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/11/22, 00:50.«محمد حسین» هستم.
نظر
نظر