کارگاه
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
نظر
-
پاسخ : کارگاه
ذغال سنگ
======
عالی برگشته و کطبس و کپرور صف های میلیونی دارند...
این رشد خیلی امیدوار کننده است و اگر احیانا امروز تا هفته ی دیگر افتی شاهد بودیم نگران کننده نیست و اگر صف های کطبس و کپرور ریخت و احیانا منفی شد می توان خرید کرد.
این هم بلند مدتش است:
من فکر کنم در کوتاه مدت دست کم تا آن خط قرمزی که کشیده ام بالا برود.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View PostAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postبا توجه به عوامل بنیادی چنانچه کاهشی شود موقت خواهد بود و مجددا به روند افزایشی ادامه خواهد داد.
درمورد نفت برخی چارتیستها یک بازگشت تا مرز 50 دلار را پیش بینی می کنند !
جناب محمد حسین نظری دارید در این مورد؟
نظر
-
وسپه
====
در وسپه یک حقوقی مدت ها است دارد می خرد ولی در فهرست سهامداران عمده هیچ تغییری ایجاد نمی شود. (مدت ها => نیم سال یا یک سال)
این را نگه داشته ام و فعلا نمی فروشم چرا که از نظر نموداری، نشانگر هایش خیلی عالی هستند. شاید زمان خروج 1 ماه دیگر باشد.
چرخه های زمانی
===========
خیلی دوست داشتم آن بحثی که با جناب روندشناس آغاز کرده بودم را ادامه می دادم...
در مورد زمان و چرخه های زمانی...
به نظر من یکی از راههای سنجش زمان همین نشانگر ها هستند.
می توان زمانی که نشانگر ها به صورت میانگین زیر صفر یا بالای صفر هستند را سنجید و بعد همین طور از چند نشانگر نیز میانگین گرفت و به این وسیله چرخه های زمانی را اندازه گیری کرد! (نشانگرها: دی-تی، مکدی، نوسانگر_حجم، مکدی از بهای داد و ستد ها و ...)
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postدر مورد مس قبلا هم گفتم تردیدها بیشتر از بقیه فلزات است !!! به خاطر دستکاری و سفته بازی های شدید !!!
درمورد نفت برخی چارتیستها یک بازگشت تا مرز 50 دلار را پیش بینی می کنند !
جناب محمد حسین نظری دارید در این مورد؟
سلام
ببینید در بحث سر و شانه در فن ِ «کار با نمودارها» یک چیزی هست به نام آزمون. می گویند وقتی یک خط گردن شکست نمودار قیمت دوباره به آن باز می گردد تا آن را آزمایش کند (تست خط گردن).
اگر این طور باشد 50 دلار که نه ولی به 52 دلار (خط گردن) باید بازگردد.
ولی همیشه هم این طور نیست.
این خط گردن با قدرت خیلی زیادی شکسته شده و فکر نکنم در برگشت دوباره به 50 یا 52 دلار برسد...
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
از بین نفتی ها با اینکه هیچ کدام زیاد چنگی به دل نمی زنند ولی اینها به نظر بهتر می رسند:
شپنا خرید در 2870
شتران خرید در 3200
شبریز خرید در 5580
شرانل را هم اگر صف خریدش را دادند و تا صفر تابلو هم افت کرد (یعنی حدود 8200 ریال) برای خرید خوب باشد.
اگر شد بعدا نمودار اینها را می گذارم.
قندی ها هم با اینکه قیمت جهانی افتضاح است بد نیستند.
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postوسپه
====
در وسپه یک حقوقی مدت ها است دارد می خرد ولی در فهرست سهامداران عمده هیچ تغییری ایجاد نمی شود. (مدت ها => نیم سال یا یک سال)
این را نگه داشته ام و فعلا نمی فروشم چرا که از نظر نموداری، نشانگر هایش خیلی عالی هستند. شاید زمان خروج 1 ماه دیگر باشد.
چرخه های زمانی
===========
خیلی دوست داشتم آن بحثی که با جناب روندشناس آغاز کرده بودم را ادامه می دادم...
در مورد زمان و چرخه های زمانی...
به نظر من یکی از راههای سنجش زمان همین نشانگر ها هستند.
می توان زمانی که نشانگر ها به صورت میانگین زیر صفر یا بالای صفر هستند را سنجید و بعد همین طور از چند نشانگر نیز میانگین گرفت و به این وسیله چرخه های زمانی را اندازه گیری کرد! (نشانگرها: دی-تی، مکدی، نوسانگر_حجم، مکدی از بهای داد و ستد ها و ...)
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postگر چه بنده از نظر تکنیکال در سطح الفبا هستم اما یکی از مهمترین عوامل موثر بر نشانگر ها چرخه روانشناسی ( جرخه حماقت _ هوشمندی ) بازار است
اگر توانستید یک مقدار بیشتر توضیح بفرمایید.«محمد حسین» هستم.
نظر
-
خوب...
با یک بسم الله کرکره ی کارگاه را بالا بکشیم و کار اصلی امروز را شروع کنیم.
کار اصلی ساخت یک قلاب ماهیگیری بود که قرار شد چند روز روی نشانگر بسامد کار کنیم...
امروز می خواهم نتیجه گیری ام را در مورد این نشانگر کامل کنم و ببینم به درد بخور است یا نه؟
==========
یک چیزی در مورد چرخه های زمانی:
این شاخص کل هم به نظر می رسد یک هفته سر بالا باشد و یک هفته سر پایین.
==========
سایت irbroker که متعلق به رایان هم افزا می باشد به تازگی نسخه ی اکسیر داده.
آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/12/12, 13:40.«محمد حسین» هستم.
نظر
-
مجامع تازه آگهی شده:
___نماد___ __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
سرمایهانتخاب
اعضای
هئیت
مدیرهتاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی اوان مبين وان کيش قدیمی سالیانه 1395/03/04 سه شنبه 18:00 قانوني شرکت شتولي تولي پرس قدیمی سالیانه 1395/04/26 شنبه 08:00 تهران انتهاي اتوبان امام علي (شمال ) - ورودي دارآباد - بلوار شهيد مجدي-بلوار محک- بيمارستان محک-سالن آمفي تئاتر نخباف ريسندگي و بافندگي خاتم بافت مشکنان اصفهان سالیانه 1395/10/05 یکشنبه 10:00 شرکت واقع در کيلومتر 85 جاده اصفهان نايين - ابتداي جاده امامزاده قاسم اوان مبين وان کيش قدیمی 1393/03/04 یکشنبه 14:00 خيابان مطهري-خيابان ميرزاي شيرازي-کوچه عرفان-پلاک 8 اوان مبين وان کيش قدیمی 1393/09/29 شنبه 10:00 قانوني شرکت اوان مبين وان کيش قدیمی 1393/11/14 سه شنبه 14:00 قانوني شرکت ✅تغییر موضوع فعالیت اوان مبين وان کيش قدیمی انتخاب 1393/11/19 یکشنبه 10:00 قانوني شرکت اوان مبين وان کيش قدیمی 1394/04/06 شنبه 14:00 تهران خيابان شهيدمطهري-خيابان ميرعماد-کوچه نهم-پلاک 7 اوان مبين وان کيش قدیمی افزایش 1394/04/07 یکشنبه 14:00 تهران خيابان شهيدمطهري-خيابان ميرعماد-کوچه نهم-پلاک 7 اوان مبين وان کيش قدیمی سالیانه 1394/04/08 دوشنبه 14:00 قانوني شرکت اوان مبين وان کيش قدیمی انتخاب 1394/10/01 سه شنبه 10:00 قانوني شرکت اوان مبين وان کيش قدیمی 1395/04/19 شنبه 18:00 قانوني شرکت
مجامع پیش رو (از چهارشنبه به بعد) :
__نماد__ __نام_شرکت___ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش سرمایه انتخاب اعضای هئیت مدیره تاریخ_مجمع __روز_هفته__ ساعت ____________مکان_برگزاری_مجمع___________ توضیحات اضافی دسبحا گروه دارويي سبحان افزایش 1395/09/24 چهار شنبه 10:00 سالن رازي واقع در ساختمان جديد دانشکده داروسازي دانشگاه تهران واقع در تهران، خيابان 16 آذر جوین کشت و صنعت جوين سالیانه انتخاب 1395/09/25 پنج شنبه 09:00 استان خراسان رضوي-شهرستان جوين-بالاتر از ايستگاه راه آهن نقاب-شرکت کشت و صنعت جوين ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود خکاوه سايپا ديزل افزایش 1395/09/25 پنج شنبه 10:00 شرکت واقع در جاده مخصوص کرج کيلومتر 14 شپديس پتروشيمي پرديس سالیانه 1395/09/28 یکشنبه 09:30 پژوهشگاه نيرو واقع در تهران شهرک قدس(غرب) انتهاي بلوار دادمان خبازرس(بازرس) بازرسي مهندسي و صنعتي ايران سالیانه انتخاب 1395/09/28 یکشنبه 10:00 ساختمان موسسه صندوق ذخيره فرهنگيان واقع در خيابان وليعصر،بالاتر از ميدان ونک ، خيابان عطار ، شماره 10 خکاشا توليد خودرو سايپا کاشان انتخاب 1395/09/28 یکشنبه 10:00 شرکت سايپا،کيلومتر 15 جاده مخصوص کرج ، سالن تيبا وثخوز سرمايه گذاري و توسعه خوزستان سالیانه 1395/09/28 یکشنبه 10:00 اهواز-امانيه - خ دز شرقي پلاک 103 خبازرس(بازرس) بازرسي مهندسي و صنعتي ايران 1395/09/28 یکشنبه 12:00 ساختمان موسسه صندوق ذخيره فرهنگيان واقع در خيابان وليعصر،بالاتر از ميدان ونک،خيابان عطار،شماره 10 ✅تغییر موضوع فعالیت ثجوان تأمين مسکن جوانان سالیانه انتخاب 1395/09/29 دوشنبه 10:00 تهران - سعادت آباد - بلوار سرو غربي - ساختمان طلايي - پلاک 23 - طبقه هشتم دسانکو داروسازي سبحان انکولوژي افزایش 1395/09/29 دوشنبه 10:00 تهران - ميدان آرژانتين - خيابان الوند - کوچه آويز - پلاک 5 - شرکت سرمايه گذاري البرز - طبقه 5 فجام صنعتي جام دارو افزایش 1395/09/29 دوشنبه 10:00 تهران،خيابان گاندي جنوبي،کوچه يکم،پلاک14،طبقه چهارم مرقام ايران ارقام سالیانه انتخاب 1395/09/29 دوشنبه 10:00 هتل سيمرغ به آدرس تهران خيابان ولي عصر قبل از پارک ساعي نبش کوچه دلبسته شماره 2141 چکارم کارتن مشهد انتخاب 1395/09/30 سه شنبه 11:00 کارخانه، واقع در مشهد، کيلومتر 18 جاده قوچان ✅کارت ورود به جلسه می خواهد ثنوسا نوسازي و ساختمان تهران سالیانه 1395/10/01 چهار شنبه 10:00 "مرکز همايش هاي بين المللي نيايش"واقع در تهران-سعادت آباد-بالاتر از ميدان کاج(شهيدطهراني مقدم)-خيابان نهم-پلاک 12-مجموعه نيايش ختوقا گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران انتخاب 1395/10/01 چهار شنبه 10:00 تهران - فلکه دوم صادقيه ، ابتداي خيابان آيت الله کاشاني ، نرسيده به خيابان شهيد نجف زاده فروتن ( بوستان دوم ) پلاک 9 شبندر پالايش نفت بندرعباس 1395/10/01 چهار شنبه 11:00 بندرعباس،کيلومتر 20جاده اسکله شهيدرجائي،شرکت پالايش نفت بندرعباس،سالن آمفي تاترشهيد تندگويان نخباف ريسندگي و بافندگي خاتم بافت مشکنان اصفهان سالیانه 1395/10/05 یکشنبه 10:00 شرکت واقع در کيلومتر 85 جاده اصفهان نايين - ابتداي جاده امامزاده قاسم چافست افست سالیانه 1395/10/08 چهار شنبه 14:30 تهران ـ خيابان دماوند، روبروي خيابان سازمان اّب ( شهيد نشوه ) پلاک 8 کدپستي 1746853171 چافست افست اصلاحیه سالیانه 1395/10/08 چهار شنبه 14:30 تهران ـ خيابان دماوند، روبروي خيابان سازمان اّب ( شهيد نشوه ) پلاک 8 کدپستي 1746853171 وصفها سرمايه گذاري استان اصفهان سالیانه انتخاب 1395/10/16 پنج شنبه 10:00 سالن همايش شماره( 2) تالارپذيرايي سنبله واقع دراصفهان-چهارراه شيخ صدوق-ابتداي خيابان شيخ صدوق جنوبي-باشگاه کارکنان جهادکشاورزي وباختر سرمايه گذاري استان کرمانشاه سالیانه انتخاب 1395/10/20 دوشنبه 10:00 کرمانشاه چهارراه بسيج کوچه پونه پلاک11 «محمد حسین» هستم.
نظر
-
کار روی نشانگر بسامدسنج
=================
این نتیجه ی کار نشانگر روی حسینا است:
آن پایینی عین حقیقت باید باشد. یعنی هست.
یعنی هر جا تغییر ناگهانی داشته ایم باید یک اتفاق خاص افتاده باشد. یعنی بهترین فرصت خرید یا فروش را باید این نشانگر نشان داده باشد.
===========
ما روی این پایینی نمی خواهیم کار کنیم. این با استفاده از اطلاعات آینده، وضعیت گذشته ی خودش را درست کرده و قابل قبول نیست.
در حقیقت آن بالایی ها هم این کار را کرده اند. ولی این روی تغییرات 35 درصد تنظیم شده است و آن بالایی ها روی 1 درصد و 5 درصد.
می خواهیم ببینیم با استفاده از دانستن تغییرات 1 و 5 درصدی آیا می توان آینده را پیشبینی کرد؟ یا حال را به درستی وصف کرد؟ یا نه؟
============
در حقیقت این پایینی (35 درصدی) را هم گذاشته ام تا با استفاده از بررسی این راهی برای بررسی بالایی ها پیدا کنم!
«محمد حسین» هستم.
نظر
نظر