کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rasam
    ستاره دار(1)
    • May 2012
    • 481

پاسخ : کارگاه

با سلام و تشکر فراوان ا ز شما استاد ارجمند میشه یه بار دیگه شاخص سیمان رو ترسیم کنین؟ممنون
    و اگر میشه ، از کجا میشه بفهمم الان شاخص سیمان یا هر صنعتی چنده

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سیمانی ها
      =======

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
      با سلام
      علیکم السلام
      و تشکر فراوان ا ز شما
      من هم متقابلا از شما متشکرم.
      استاد ارجمند
      بزرگواری شما را می رساند.
      میشه یه بار دیگه شاخص سیمان رو ترسیم کنین؟ممنون
      خدمت شما:

البته داده های امروز نیست. (ساعت 17:30 داده های جدید را باید بگیرم.) به احتمال قوی از آن پیکانی که رسم کرده ام اندکی آمده پایین تر...
      فکر کنم باز 10 درصد دیگر افت را (دست کم) شاهد باشیم.

و اگر میشه ، از کجا میشه بفهمم الان شاخص سیمان یا هر صنعتی چنده
      چند روش دارد:
      1- گرفتن داده ها از
      نرم افزار tseclient (و بعد مشاهده ی آن در آمی بروکر یا متا تریدر یا متا استاک یا داینامیک تریدر... مثلا من داده ها را در آمی بروکر نشان می دهم.)
      2- استفاده از
      نرم افزار مفیدتیردر که خود داده ها را می گیرد و نشان می دهد.
      3- مشاهده مقادیر در خود
      سایت tseclient به آدرس زیر:

که این شکلی نشان داده:

(این هم هنوز انگار داده های امروز را لحاظ نکرده!)
      و باقی شاخص ها هم از این آدرس قابل دسترسی است:

(باید روی نوشته ی «شاخص های منتخب» کلیک کنید تا فهرستش بیاید.)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

ادامه ی کار روی نشانگر ها
        ===============

اکثر نشانگر ها (یعنی سامانه های داد و ستد خودکار مبتنی بر این نشانگر ها) پیشنهادهای خرید و فروش خوبی می دهند...
        مثل از همه ساده ترشان این میانگین متحرک... یا روش کشیدن آستانه زیان (خودکار) ...
        روند های صعودی قوی را به خوبی شناسایی می کنند و تا جای بسیار عالی ای هم با روند همراهی می کنند...

پس مشکل این نیست. مشکل اینجا است که جاهایی که هیچ خبری هم نیست را هم احیانا پیشنهاد خرید می دهند... ما هم هنگام اختراع یا کار روی یک نشانگری که قبلا اختراع شده باید روی این مسئله تمرکز کنیم...
        هیچ اشکالی ندارد یک نشانگر سالی یک یا دو عدد پیشنهاد خرید بدهد... اصلا هیچ اشکالی ندارد که در هر 10 سال یک پیشنهاد خرید بدهد... اصلا هیچ اشکالی ندارد روی هر ده نماد در هر ده سال یک پیشنهاد خرید بدهد... فقط پیشنهاد خریدی که می دهد درست باشد و غیر از آن درست پیشنهاد دیگری ندهد... همین کافی است! (چیزی که زیاد است نماد است! 500 نماد داریم! و به غیر از آن فارکس و بورس های دیگر هم هستند...)

یک روش این بود که نشانگر ها را با هم ترکیب کنیم...
        این درست ولی این راه آخر است... باید کاری کرد که خود نشانگر هم تا حد قابل قبولی پیشنهاد های اشتباهش را حذف کند... (منظورم از نشانگر سامانه ی داد و ستدی خودکار است.)
        تقریبا همه ی نشانگر ها یک گزینه دارند به نام «درصد» یا «تعداد روزها» که با زیاد کردن اینها معمولا پیشنهاد های متوسط و ضعیف حذف می شوند... ولی من زیاد با این حال نمی کنم... چرا که باعث می شود تاخیر در اعلام پیشنهاد به وجود بیاید! و تاخیر یعنی کم شدن سود و رفتن در زیان!

باید راهی دیگر اندیشید... اما چه؟

================

راستی...
        خبهمن را هم امروز نگاه می کردم... انگار دارد به اواخر نزولش می رسد... درست خاطرم نیست ولی فکر کنم اگر 10 درصد دیگر افت کند به یک فیبو و حمایت خوب می رسد... باید ببینیم در سر این کروزی ها چه می گذرد... در ضمن... من در سایت تی اس ای نگاه می کردم سهامداران عمده تغییر نکرده اند و هنوز همان قبلی ها هستند. جریان چیست؟ و روی همین حساب ِ جعبه سیاه بودنش به نظر خریدنی نمی رسد.

فاذر هم به رقم خوبی دارد می رسد... اگر اشتباه نکنم گفته بودیم بین 4 هزار تا 3 هزار و 800 ریال... این هم مثل خبهمن واگرایی دارد. البته واگرایی این فوق العاده قوی و عالی است!

راستی یک نکته ای در مورد
        واگرایی و نشانه های مثبتی از این قبیل: به محض دیدن واگرایی نباید وارد شد! بلکه واگرایی نشان دهنده ی یک چیز خیلی عالی است. یک موقعیت خوب خرید. ولی شاید اوضاع از این بهتر هم بشود... یا اینکه طول بکشد... روی همین حساب بهتر است آدم واگرایی را به جای اینکه «پیشنهاد خرید» تلقی کند، یک «هشدار» یا «گوش به زنگ» یا «موقعیت آماده باش» در نظر بگیرد.

خوب... حرفم خیلی زیاد شد... بگذار یک چیز دیگر هم بگویم...
        واگرایی در شاخص قدرت نسبی در تنظیمات 60 روزه اش خیلی خوب کار می کند! (البته من کلا زیاد این شاخص قدرت نسبی را آدم حساب نمی کنم... نشانگر فقط مکدی! ههههههه ) این را نگاه کنید:

این هم از نزدیکش:

(اگر کدش را خواستید بگویید بارگذاری کنم.)
        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/12/19, 17:56.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• rasam
          ستاره دار(1)
          • May 2012
          • 481

انصافا" دست شما درد نکنه
          ممنون ممنون ممنون

نظر

• gholamk
            عضو فعال
            • Jan 2015
            • 520

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            ادامه ی کار روی نشانگر ها
            ===============

اکثر نشانگر ها (یعنی سامانه های داد و ستد خودکار مبتنی بر این نشانگر ها) پیشنهادهای خرید و فروش خوبی می دهند...
            مثل از همه ساده ترشان این میانگین متحرک... یا روش کشیدن آستانه زیان (خودکار) ...
            روند های صعودی قوی را به خوبی شناسایی می کنند و تا جای بسیار عالی ای هم با روند همراهی می کنند...

پس مشکل این نیست. مشکل اینجا است که جاهایی که هیچ خبری هم نیست را هم احیانا پیشنهاد خرید می دهند... ما هم هنگام اختراع یا کار روی یک نشانگری که قبلا اختراع شده باید روی این مسئله تمرکز کنیم...
            هیچ اشکالی ندارد یک نشانگر سالی یک یا دو عدد پیشنهاد خرید بدهد... اصلا هیچ اشکالی ندارد که در هر 10 سال یک پیشنهاد خرید بدهد... اصلا هیچ اشکالی ندارد روی هر ده نماد در هر ده سال یک پیشنهاد خرید بدهد... فقط پیشنهاد خریدی که می دهد درست باشد و غیر از آن درست پیشنهاد دیگری ندهد... همین کافی است! (چیزی که زیاد است نماد است! 500 نماد داریم! و به غیر از آن فارکس و بورس های دیگر هم هستند...)

یک روش این بود که نشانگر ها را با هم ترکیب کنیم...
            این درست ولی این راه آخر است... باید کاری کرد که خود نشانگر هم تا حد قابل قبولی پیشنهاد های اشتباهش را حذف کند... (منظورم از نشانگر سامانه ی داد و ستدی خودکار است.)
            تقریبا همه ی نشانگر ها یک گزینه دارند به نام «درصد» یا «تعداد روزها» که با زیاد کردن اینها معمولا پیشنهاد های متوسط و ضعیف حذف می شوند... ولی من زیاد با این حال نمی کنم... چرا که باعث می شود تاخیر در اعلام پیشنهاد به وجود بیاید! و تاخیر یعنی کم شدن سود و رفتن در زیان!

باید راهی دیگر اندیشید... اما چه؟

================

راستی...
            خبهمن را هم امروز نگاه می کردم... انگار دارد به اواخر نزولش می رسد... درست خاطرم نیست ولی فکر کنم اگر 10 درصد دیگر افت کند به یک فیبو و حمایت خوب می رسد... باید ببینیم در سر این کروزی ها چه می گذرد... در ضمن... من در سایت تی اس ای نگاه می کردم سهامداران عمده تغییر نکرده اند و هنوز همان قبلی ها هستند. جریان چیست؟ و روی همین حساب ِ جعبه سیاه بودنش به نظر خریدنی نمی رسد.

فاذر هم به رقم خوبی دارد می رسد... اگر اشتباه نکنم گفته بودیم بین 4 هزار تا 3 هزار و 800 ریال... این هم مثل خبهمن واگرایی دارد. البته واگرایی این فوق العاده قوی و عالی است!

راستی یک نکته ای در مورد
            واگرایی و نشانه های مثبتی از این قبیل: به محض دیدن واگرایی نباید وارد شد! بلکه واگرایی نشان دهنده ی یک چیز خیلی عالی است. یک موقعیت خوب خرید. ولی شاید اوضاع از این بهتر هم بشود... یا اینکه طول بکشد... روی همین حساب بهتر است آدم واگرایی را به جای اینکه «پیشنهاد خرید» تلقی کند، یک «هشدار» یا «گوش به زنگ» یا «موقعیت آماده باش» در نظر بگیرد.

خوب... حرفم خیلی زیاد شد... بگذار یک چیز دیگر هم بگویم...
            واگرایی در شاخص قدرت نسبی در تنظیمات 60 روزه اش خیلی خوب کار می کند! (البته من کلا زیاد این شاخص قدرت نسبی را آدم حساب نمی کنم... نشانگر فقط مکدی! ههههههه ) این را نگاه کنید:

این هم از نزدیکش:

(اگر کدش را خواستید بگویید بارگذاری کنم.)

باسلام خدمت کاربر mhjboursy
            میشه کدش رو بگذارید که استفاده کنیم؟
            از این کد در نرم افزار آمی بروکر هم میشه استفاده کرد دیگه درسته؟

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
              باسلام خدمت کاربر mhjboursy
              میشه کدش رو بگذارید که استفاده کنیم؟
              از این کد در نرم افزار آمی بروکر هم میشه استفاده کرد دیگه درسته؟
              سلام
              ==============
              اصلا مختص آمی بروکر است...
              ==============
              همان طور که عرض کردم روی تنظیمات «60 روزه» خوب کار می کند.
              ==============

خدمت شما:
              پرشین گیگ، ارائه دهنده انواع خدمات هاستینگ و میزبانی فایل و خرید سرور مجازی برای اولین بار در ایران به صورت ابری، با کیفیت عالی و قیمت مناسب

پرشین گیگ، ارائه دهنده انواع خدمات هاستینگ و میزبانی فایل و خرید سرور مجازی برای اولین بار در ایران به صورت ابری، با کیفیت عالی و قیمت مناسب

پرشین‌گیگ - اولین و بزرگترین ارائه دهنده خدمات زیرساخت ابری در ایران

سه تا دیگر هم که کاری مشابه را انجام می دهند را هم گذاشتم.
              =================
              نوشتنش هم سخت نیست.
              ==================
              چشمی هم می شود فهمید!!! کافی است قله ها و دره های نشانگر (در اینجا شاخص قدرت نسبی) را با چشم نگاه کنیم... اگر قله فعلی پایین تر از قله ی پیشین بود «پیشنهاد فروش» و اگر دره ی فعلی بالاتر از دره ی قبلی بود یک «پیشنهاد خرید» است.
              البته در این حین قیمت باید برعکس حرکت کرده باشد.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

خپارس هم به قول دوستان گارد صعودی گرفته.
                بعضی می گفتند افزایش سرمایه داده و الان کسانی که پیش تر خریده بودند در سودند و ...
                ولی من نمودار را که نگاه می کنم اثری از تعدیل و جهش نمی بینم... نه در داده های tseclient و نه در سایت tsetmc

ولی این را هم بگویم که همچین قوی هم گارد نگرفته!

همان خودرو فکر کنم از همه محکمتر و بهتر باشد... (خزامیا را هم یادم می آمد پیش تر گفته بودم... هرچند بسته)

در مورد خپارس با توجه به اینکه حقوقی زیاد فروخته شاید قیمت افت مناسبی داشته باشد که برای خرید خوب است.
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/12/19, 23:23.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 520

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  سلام
                  ==============
                  اصلا مختص آمی بروکر است...
                  ==============
                  همان طور که عرض کردم روی تنظیمات «60 روزه» خوب کار می کند.
                  ==============

خدمت شما:

پرشین‌گیگ - اولین و بزرگترین ارائه دهنده خدمات زیرساخت ابری در ایران

سه تا دیگر هم که کاری مشابه را انجام می دهند را هم گذاشتم.
                  =================
                  نوشتنش هم سخت نیست.
                  ==================
                  چشمی هم می شود فهمید!!! کافی است قله ها و دره های نشانگر (در اینجا شاخص قدرت نسبی) را با چشم نگاه کنیم... اگر قله فعلی پایین تر از قله ی پیشین بود «پیشنهاد فروش» و اگر دره ی فعلی بالاتر از دره ی قبلی بود یک «پیشنهاد خرید» است.
                  البته در این حین قیمت باید برعکس حرکت کرده باشد.
                  دست شما درد نکنه

نظر

• gholamk
                    عضو فعال
                    • Jan 2015
                    • 520

جناب mhjboursy عزیز دست شما درد نکنه
                    من با استفاده از پترن اکسپلورر که قبلا فایلش رو گذاشته بودید و همچنین این فایل دایورجنس ها روش معاملاتی خودم رو خیلی بهتر کردم. واقعا دست شما درد نکنه که اطلاعاتتون رو بی هیچ منتی در این فروم می گذارید که بقیه هم از اون استفاده کنن.
                    بازم از شما واقعا تشکر میکنم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

می خواستم اصلا از سهام و نمودار و نمادهای مختلف چیزی ننویسم... مثلا!

تکمبا هم الان نگاه کردم افتی که می خواستیم را انجام داده و الان بسیار بسیار مستعد صعود است:

از بنیاد شرکت هم هیچ چیزی نمی دانم. (شاید هم می دانم و یادم نمی آید...)

ولغدر را هم الان نگاه کردم. شاید بخواهد یک مقدار بازی در بیارود و پیشبینی پیشین یک مقدار تضعیف می شود. ولی باز دلایل افزایش قیمت خیلی هست و این تزلزل آن قدر نیست که پیشبینی را تغییرش دهیم.

حسینا هم از حالت عالی به حالت معمولی درآمده
                      ولی شاخص
                      حمل و نقل وضعش خوب است و شاید روی این حساب خرید حسیناح بد نباشد.
                      حپارسا هم خوب است.
                      حکشتی هم یک مقدار دیگر افت کند به احتمال قوی یک برگشت خوب خواهد زد. البته خوب! یعنی مثلا 10 - 15 درصد! چون سهم سنگینی است!
                      حریل 1400 ریالی یا 1350 ریالی هم به نظر خریدنی می رسد. الگوی یو دارد.
                      متاسفانه اینترنتم باز ضعیف شده نمی توانم تصاویر را بارگذاری کنم.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                        جناب mhjboursy عزیز دست شما درد نکنه
                        من با استفاده از پترن اکسپلورر که قبلا فایلش رو گذاشته بودید و همچنین این فایل دایورجنس ها روش معاملاتی خودم رو خیلی بهتر کردم. واقعا دست شما درد نکنه که اطلاعاتتون رو بی هیچ منتی در این فروم می گذارید که بقیه هم از اون استفاده کنن.
                        بازم از شما واقعا تشکر میکنم.
                        زنده باشید.
                        از لطفتان سپاسگذارم.
                        اگر توانستید، یادتان بود، ممنون می شوم مرا دعا کنید.
                        ان شاء الله بهترین سامانه های داد و ستدی را داشته باشید.
                        یا علی
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

برای پارسان اگر امروز مثبت بسته شود نشانه ی خوبی خواهد بود. انگار چرخه ی کوتاه مدت افتش فقط همین درجا زدن بود... شاید من به همان قیمت فروش خریدم گذاشتم سر جایش (البته هنوز فکر کنم نمادهای بهتر هستند... پالایشی ها... پترول...)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

مس همان گوه ی کاهشی که گفته بودم را کامل کرده و الان مثل خر! کله اش را انداخته پایین دارد افت می کند... (من نتوانستم همه ی سهامم را بفروشم و فقط بخشی اش را توانستم بفروشم... :( به خاطر طمع و قرار دادن سفارش های فروش بالا)
                            سنگ آهن همچنان عالی است.
                            نفت به نظر من همچنان عالی است و این بازی کردنش فقط دارد برای من موقعیت خرید ایجاد می کند. (به نظر شما بهترین پالایشی/شیمیایی با توجه به رشد نفت کدام نماد می تواند باشد؟)
                            شکر هم به نظر می رسد بعد از یکی دو روز استراحت دوباره می خواهد افت کند. من قبلا مقداری قندی فروخته بودم و مقداری مانده بود... قمروم را امروز می فروشم. قپیرا را نگه می دارم ببینم چه می شود چون هنوز از نظر نموداری بد نیست.
                            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/12/20, 10:52.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

شکربن
                              ====

پیشبینی پیشین:

اکنون با توجه به اینکه آورده اندش زیر خطی که ما کشیدیم آن قسمت رشدش فعلا روی هوا و منتفی است...

پیشبینی جدید:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

وکوثر
                                ====

به هدف رسید ولی الان برای صعود مستعد نیست.

این عیسی رضایی ناقلا در مجمع می گفت امسال وکوثر را از دست ندهید!!!

اکنون نه پیشنهاد خرید است و نه پیشنهاد فروش. نامعلوم است.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X