کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در خریختببین عجب پیشبینی اشتباهی کردم من! خوب شد نخریدم (اتفاقا گذاشته بودم جزء فهرست دیده بان! البته پیش از شکست خط روند)

الان هم وضع نامعلوم است.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

برگرفته از سایت اینوستوپیدیا :

گفته می شود
      EMA بخشی از تاخیر SMA را می گیرد.

==================

مشکل بعدی شمار زیاد پیشنهاد های خرید و فروشی است که سامانه های داد و ستدی منطبق بر این نشانگر از خودشان در می کنند. به خصوص در روندهایی که تثبیت شده اند با هر حرکت کوچک قیمت در خلاف جهت اصلی اش ممکن است ممکن است سامانه پیشنهاد خروج از داد و ستد را بدهد. برای جلوگیری از این مشکل می آیند از
      ضریب وزن دار کردن استفاده می کنند و میانگین متحرک وزن دار(WMA-Weighted Moving Average) به وجود می آید.

=================

AMA-Adapting Moving Average
      ضریب (وزن) که در میانگین گیری وزن دار در موردش صحبت شد در این مرحله در یک ضریب دیگر که مربوط به
      نسبت فراریت می باشد ضرب می شود.
      با این کار در بازارهای فرّار میانگین از قیمت دور می شود ولی وقتی قیمت به نظر می رسد به یک نقطه ی ثبات دارد می رسد، میانگین متحرک هم به قیمت نزدیک می شود تا پیشنهاد زودتر صادر شود تا کاربر سامانه (کسی که از سامانه دارد پیشنهاد خرید و فروش می گیرد) از ابتدای روند با آن همراه باشد...
      نسبت فراریت می تواند از نشانگرهایی که این نسبت را می سنجند به دست بیاید که یکی اش
      نوارهای بولینگر می باشد. (عرض نوارها-فاصله ی دو نوار از هم)
      ضریب C که در زیر آورده شده به جای ضریب وزن در میانگین وزن دار می نشیند:
      C = [(ER * (SCF – SCS)) + SCS]2
      Where:
      • SCF is the exponential constant for the fastest EMA allowable (usually 2)
      • SCS is the exponential constant for the slowest EMA allowable (often 30)
      • ER is the efficiency ratio that was noted above

آقای کافمن پیشنهاد می کنن به جای استفاده از نسبت فراریت، EMA را در نسبت کارایی که در زیر آمده است ضرب کنیم:
      ER = (total price change for period) / (sum of absolute price changes for each bar)
      این ضریب اگر 1 باشد نشاندهنده ی قدرت کامل بازار در روند کنونی و اگر 0 باشد نشاندهنده ی نامشخص بودن کامل روند است.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

پیش تر در مورد این سخن گفتم که تمام مشکلات ما در نوشتن سامانه ی داد و ستد خودکار این است که ما نمی توانیم همزمان هم نمودار را نرم کنیم و هم تاخیر به آن ندهیم.

این مشکل به زبان های دیگر هم قابل بیان است:
        تمام مشکل ما این است که
        نمی دانیم این نقطه ی بازگشت آیا یک پاشنه ی اصلی است یا فرعی
        نمی دانیم روند تغییر کرده است یا نه؟
        نمی دانیم چرخه پیشین ادامه دارد یا نه؟
        نمی دانیم سهامداران خسته کامل پیاده شده اند یا نه؟
        نمی دانیم خریدار قدرت زیاد دارد یا نه؟

همه ی اینها یکی است!
        ما ساده ترین راهش را مورد بررسی قرار دادیم... یعنی نرم کردن نمودار بدون ایجاد تاخیر زیاد.
        خوب... معلوم است که از روش های دیگر هم می توان بررسی را انجام داد...
        و شاید بد نباشد (اگگگگگگگر وقت شد و این مهلت 84 روزه ی ما قد داد) در مورد ترکیب نتایج حاصل از این بررسی ها بررسی داشته باشیم...
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          کارهای دیروز - کارهای امروز
          =================

دیروز تمام وقت روی میانگین های متحرک داشتم کار می کردم...
          به خاطر میانگین متحرک least square کلی گشتم و آخرش هم چیزی پیدا نکردم.
          نشستم دو تا برنامه بر اساس دو تا فرمول که پیدا کرده بودم نوشتم ولی به درد نمی خورد.
          بعد رفتم برنامه ی متاتریدر را نگاه کردم دیدم به آن فرمول ها اصلا نمی خورد... فکر کنم طرف یک چیز fake درست کرده بوده... (شاید هم بد نباشد دوباره یک نگاه بیاندازم و یک خروجی ازش بگیرم.)

خلاصه اینکه احساس می کنم دیروز حدود 6 ساعت از وقتم را تلف کردم.

از طرف دیگر این به هم خوردن خوابم هم باعث می شود شب ها فعالیت چندان مفیدی نداشته باشم.

خیلی بدم می آید از اینکه روز بخوابم و شب بیدار باشم... اما چه کنم؟ چندین بار تلاش کردم خوابم را درست کنم ولی نشد... شاید وقتی دیگر...

=============================

خوب... فکر کنم این فهرست «کارها برای انجام» برای امروز خوب باشد:

1- ادامه ی کار روی LSMA و نگاه کردن به فرمول متاتریدر
          2- آزمایش سامانه با انواع روش های نرم سازی و رسیدن به یک نتیجه گیری نهایی
          3- آزمایش سامانه با انواع بازه های داده و در نهایت در آوردن یک نتیجه گیری نهایی
          4- آزمایش سامانه با انواع روش های امتیازدهی/پیشنهاد دهی و رسیدن به نتیجه
          5- آزمایش سامانه با چندین و چند نماد و در نهایت رسیدن به این نتیجه که آیا این سامانه به درد می خورد یا نه؟ و اگر می تواند با سامانه های دیگر ترکیب شود بهتر است به چه شیوه ای ترکیب گردد.

روز 84 ام هم سپری شد و من به کارهایی که برای امروزم تعیین کرده بودم نرسیدم... و باطری امروزم هم دارد تمام می شود. (ببینم خدا بخواهد امروز می توانم قبل از اذان صبح! بخوابم؟ یا نه؟)
          تمام وقتم صرف گشتن دنبال راه های مختلف نرم سازی (Smoothing) شد.
          البته روش های خوبی هم پیدا کردم...
          آن LSMA هم ممکن است همین تابع LinearReg خودمان باشد... (در آمی بروکر)

خوب... بگذار پیش از خواب یک دور نمایی هم از کل این 85 روز و آنچه قرار است در انتها به آن برسیم (و بمانم یا اینکه نرسم و با بورس خداحافظی کنم) داشته باشیم...

1- اکنون با
          سامانه ی جدید بر اساس شباهت با بختامدی کار می کنم... و یکی دو روزه ان شاء الله به جمع بندی می رسم.(1-2 روز)
          2- کار روی
          نشانگر اشتباهی را کامل می کنم. (4-5 روز)
          3- روی نشانگر
          خیزش کار می کنم. البته آن را به یک جایی رسانده ام... ولی باز هم... (2-3 روز)
          4- یک مقدار روی نشانگر
          RSI,MACD,Stochastic با هم کار می کنم و تلاش می کنم یک سامانه هم از اینها در بیاورم. (6-7 روز)
          5- روی
          حجم کار می کنم. (3-4 روز)
          6- دوباره به نشانگر
          بسامد سر می زنم (3 روز)
          7- یک مقدار روی
          چرخه های زمانی کار می کنم. (4 روز بالا)
          8- یک مقدار روی
          الیوت کار می کنم. (15-20 روز)
          9-
          کارهای دیگران را مشاهده و بررسی می کنم و اگر خوب بود رویش کار می کنم. (10 روز)
          10- می روم تو کار
          شبکه های عصبی به صورت جدی... (20 روز می ماند که می توانم روی این بگذارم.)

باید بیشتر
          مطالعه می داشتم... ولی همین مطالعاتی که دارم هم فکر کنم موقتا خوب باشد.
          الحمد لله تجربه ی خوبی دارم. تو این مدت پیر شدم! فکر کنم در انتهای این 84 روز بازنشست بشوم! این قدر که کار کردم... سختی کار هم لامذهب بالا است! باور کنید کمر و گردن و چشم و دست! و هیکل و مو! و همه را دادم رفت... داغان داغان شده ام! اخیرا خستگی و خواب آلودگی و کسالت مضمن و درد مفاصل و ... کم بود بهش سردرد هم اضافه شده... این را دیگر کجای دلم بگذارم؟؟؟
          ولی به جایش
          تجربه خوبی به دست آوردم... من فکر کنم این یکی دو سال کار حرفه ای من معادل کار 30 سال ِ یک آدم معمولی شد. هم از لحاظ اینکه پیرم کرد و هم از لحاظ زیادی کاری که انجام دادم و می دهم و هم از لحاظ تجربه ی زیادی که دارم به دست می آورم... امیدوارم تهش ختم به خیر شود و یک سامانه ی خوب دستم را بگیرد وگرنه می شوم بازنشسته ی از کار افتاده ای که دیگر توان کار کردن ندارد...
          بله داشتم می گفتم... تجربه ی خوبی الحمد لله دارم... خوبی دیگر هم
          توانایی کد نوشتن است... ولی یک مقدار دوست داشتم مطالعه ی بیشتری می داشتم که نشد دیگر... وقت نشد... علاوه بر مطالعه چیز دیگری هم که دوست داشتم می داشتم و الان هم باید داشته باشم و ندارم مربوط به همان نخ تسبیح است... مشکل از اینجا شروع می شود که اگر دقت کرده باشید می بینید که من 24 ساعته در سایت هستم! یعنی همیشه دارم کار می کنم... می دانم باید کمتر کار کنم... می دانم که الان دارم از زمان ورزشم، از زمان گردشم، از زمان روابط اجتماعی ام، از زمان تفریحم و از زمان های دیگرم دارم می زنم و می دانم که این کار اشتباه است و نیز می دانم که اگر از این زمان ها بگذارم بدتر تاثیر معکوس روی کارم و بازدهی کارم دارد... ولی باز از وقتی که بیدار می شوم تا زمانی که می خواهم بخوابم کار می کنم... و این می شود که ورزش نمی کنم و از آن طرف بدنم خسته و کسل می شود و روی کیفیت کارم تاثیر می گذارد... یا نمی روم هوا خوری و به خاطر همین ذهنم باز نمی شود و کیفیت کارم را پایین می آورد... یا تا دیر وقت کار می کنم و زمان خوابم تغییر می کند و از آن طرف باز کسالت و لطمه به خود کار... ولی چه می شود کرد؟ با خودم می گویم اگر الان کار نکنم و تو این 84 روز در بورس نمانم کلا سرنوشتم تغییر می کند و همین می شود که ...
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

امروز یک مقدار دیگر باز خگستر خریدم در 3666 ریال. دقیقا روی خط حمایتی است که برایش در نظر گرفته ام، اگر فردا برگشت که هیچ و اگر خط را شکست می فروشم.

شپنا و شبریز هم همین طور، آخرین مهلتش است، اگر از فردا شروع نکند به مثبت خوردن می فروشمش. اینها هم دقیقا روی لبه ی تیغ قرار دارند.

خودرو البته عالی است. بالای 2600 ریال عالی است.

وتوشه هم که خراب کرد... دو تا حمایت عالی اش را شکست و الان روی یک حمایت ضعیف قرار دارد و آخرین حمایت ضعیف هم روی 3233 ریال است.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

قیمت های جهانی
              ===========

مس خوب آمده بالا. (2 درصد) من فملی را 2000 ریال فروختم (همین مقدار هم تقریبا خریدم بوده) الان 1920 است ولی همچنان احتمال افتش قوی تر است.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

مجامع تازه آگهی شده:

___نماد___ __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                سرمایه
                انتخاب
                اعضای
                هئیت
                مدیره
                تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
                ومشان سرمايه گذاري فني و مهندسي مشانير 1395/10/11 شنبه 15:00 شرکت مشانير واقع در تهران ميدان ونک، خيابان شهيد خدامي، کوچه شادي ، پلاک1 ✅انتخاب حسابرس
                وسين بيمه سينا 1395/10/20 دوشنبه 11:00 تهران خيابان ميرداماد نبش خيابان نفت شمالي پلاک 225 ✅انتخاب حسابرس
                حريل ريل پرداز سير انتخاب 1395/10/19 یکشنبه 10:00 سالن آمفي تئاتر هتل سيمرغ به نشاني: تهران - خيابان وليصر (عج) - بالاتر از تقاطع شهيد بهشتي، نبش کوچه دلبسته، پلاک 2141 ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                غگل گلوکوزان سالیانه انتخاب 1395/10/22 چهار شنبه 14:30 تهران خيابان استاد نجات الهي خيابان سپند شرقي پلاک 28 گروه هتلهاي بزرگ تهران (هتل شماره 2)
                تديزل بنيان ديزل لغو 1395/10/15 چهار شنبه 11:00 لغو شد
                دسينا لابراتوارهاي سينادارو افزایش 1395/10/20 دوشنبه 10:00 شرکت واقع در جاده مخصوص کرج ــ کيلومتر 15 ــ روبروي سايپا ــبلوار 52 ــخيابان شهيد گمنام
                قهکمت قند هکمتان سالیانه انتخاب 1395/10/20 دوشنبه 15:00 خيابان وليعصر روبروي پارک ساعي خيابان آبشارپلاک 23طبقه اول
                وتهران سرمايه گذاري استان تهران سالیانه 1395/10/26 یکشنبه 10:00 محل شرکت واقع در تهران –خيابان انقلاب –خيابان وصال شيرازي –کوچه ماهان –پلاک 2
                والبر شرکت گروه دارويي البرز(گروه سرمايه گذاري البرز) افزایش 1395/10/18 شنبه 10:00 مرکز همايش هاي بين المللي رازي به نشاني : تهران اتوبان شهيد همت حدفاصل اتوبان هاي شيخ فضل اله نوري و شهيد چمران دانشگاه علوم پزشکي ايران سالن شماره 3
                تديزل بنيان ديزل 1395/11/06 چهار شنبه 11:00 استان اذربايجان شرقي شهرستان تبريز کيلومتر 5 جاده تبريز به مراغه منطقه صنعتي غرب کارخانه بنيان ديزل کد پستي 5197713333
                لبوتان گروه صنعتي بوتان انتخاب 1395/10/27 دوشنبه 14:00 تهران – خيابان سهروردي شمالي – خيابان هويزه شرقي – خيابان سهند – کوچه متحيري – پلاک 31 طبقه همکف
                غگز گز سکه قدیمی 1395/07/01 پنج شنبه 10:00 خ امام خميني کيلومتر 2

مجامع در پیش رو:

__نماد__ __نام_شرکت___ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش سرمایه انتخاب اعضای هئیت مدیره تاریخ_مجمع __روز_هفته__ ساعت ____________مکان_برگزاری_مجمع___________ توضیحات اضافی
                ومشان سرمايه گذاري فني و مهندسي مشانير 1395/10/11 شنبه 15:00 شرکت مشانير واقع در تهران ميدان ونک، خيابان شهيد خدامي، کوچه شادي ، پلاک1 ✅انتخاب حسابرس
                سشرق سيمان شرق سالیانه 1395/10/13 دوشنبه 09:00 سالن همايش معلم - واقع در تهران – خيابان ولي عصر – بالاتر از تقاطع ميرداماد- سمت چپ- جنب مديريت آموزش و پرورش منطقه 3
                دبالک توليد مواد اوليه داروئي البرز بالک افزایش 1395/10/13 دوشنبه 10:00 ميدان آرژانتين - خيابان الوند _ کوچه آويز - پلاک 5 - طبقه 5
                دقاضي داروسازي شهيد قاضي اصلاحیه سالیانه انتخاب 1395/10/13 دوشنبه 11:00 سعادت آباد-ميدان کاج-خيابان سرو شرقي-خيابان رشادت-خيابان اقبال-پلاک 24
                سبزوا(ذسبزوار) سيمان لار سبزوار سالیانه 1395/10/14 سه شنبه 09:00 سبزوار خيابان مطهري ميدان لاله تالار کاشفي مجتمع فرهنگي هنري اسرار
                وپاسار(پاسارگاد) بانک پاسارگاد انتخاب 1395/10/14 سه شنبه 09:00 مجتمع فرهنگي ورزشي شهيد بهشتي، به نشاني تهران خيابان شريعتي، پل رومي، خيابان شهيد اکبري، پلاک 2
                کروي توسعه معادن روي ايران انتخاب 1395/10/14 سه شنبه 11:00 زنجان-خيابان شيخ فضل اله نوري-سالن همايش هاي دارالقرآن
                کورزي سرمايه گذاري کشاورزي ايران سالیانه 1395/10/14 سه شنبه 15:00 ساختمان شماره 2شرکت به نشاني:تهران خيابان فلسطين شمالي -پايين تر از چهارراه زرتشت-نبش کوچه برادران شهيد فرزام پلاک 518
                ثرود سرمايه گذاري مسکن زاينده رود سالیانه انتخاب 1395/10/15 چهار شنبه 10:00 سالن همايش هاي بانک مسکن واقع در اصفهان ، خيابان کمال اسماعيل
                شجم صنايع پتروشيمي تخت جمشيد سالیانه انتخاب 1395/10/15 چهار شنبه 10:00 تهران - بزرگزاه آفريقا - نبش کوچه نهم گاندي - پلاک 38 - ساختمان شماره 2 بازرگاني پتروشيمي - طبقه 8
                وايلام سرمايه گذاري استان ايلام سالیانه انتخاب 1395/10/15 چهار شنبه 10:30 ايلام-ميدان کشوري-خيابان کوثر-جنب مسجد حضرت زينب(س)-شرکت سرمايه گذاري استان ايلام(سهامي عام)
                تديزل بنيان ديزل 1395/10/15 چهار شنبه 11:00 استان آذربايجان شرقي شهرستان تبريز کيلومتر 5 جاده تبريز به مراغه منطقه صنعتي غرب کارخانه بنيان ديزل کد پستي 5197713333
                تديزل بنيان ديزل لغو 1395/10/15 چهار شنبه 11:00 لغو شد
                قثابت کارخانه هاي توليدي و صنعتي ثابت خراسان سالیانه 1395/10/15 چهار شنبه 15:00 دفتر شرکت واقع در تهران - خيابان دکتر شريعتي نبش خيابان کلاهدوز ساختمان برج نگين قلهک طبقه پنجم واحد 51 ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                وصفها سرمايه گذاري استان اصفهان سالیانه انتخاب 1395/10/16 پنج شنبه 10:00 سالن همايش شماره( 2) تالارپذيرايي سنبله واقع دراصفهان-چهارراه شيخ صدوق-ابتداي خيابان شيخ صدوق جنوبي-باشگاه کارکنان جهادکشاورزي
                خساپا شرکت ايراني توليد اتومبيل (سايپا) انتخاب 1395/10/16 پنج شنبه 16:00 تهران - بلوار غربي ورزشگاه آزادي - مرکز همايشهاي بين المللي- پژوهشگاه صنعت نفت
                والبر شرکت گروه دارويي البرز(گروه سرمايه گذاري البرز) افزایش 1395/10/18 شنبه 10:00 مرکز همايش هاي بين المللي رازي به نشاني : تهران اتوبان شهيد همت حدفاصل اتوبان هاي شيخ فضل اله نوري و شهيد چمران دانشگاه علوم پزشکي ايران سالن شماره 3
                شپارس بين المللي محصولات پارس سالیانه انتخاب 1395/10/18 شنبه 15:00 کارخانه واقع درکيلومتر 50 جاده خاوران-شهرک صنعتي جنت آباد
                حريل ريل پرداز سير انتخاب 1395/10/19 یکشنبه 10:00 سالن آمفي تئاتر هتل سيمرغ به نشاني: تهران - خيابان وليصر (عج) - بالاتر از تقاطع شهيد بهشتي، نبش کوچه دلبسته، پلاک 2141 ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                دسينا لابراتوارهاي سينادارو افزایش 1395/10/20 دوشنبه 10:00 شرکت واقع در جاده مخصوص کرج ــ کيلومتر 15 ــ روبروي سايپا ــبلوار 52 ــخيابان شهيد گمنام
                وباختر سرمايه گذاري استان کرمانشاه سالیانه انتخاب 1395/10/20 دوشنبه 10:00 کرمانشاه چهارراه بسيج کوچه پونه پلاک11
                وسين بيمه سينا 1395/10/20 دوشنبه 11:00 تهران خيابان ميرداماد نبش خيابان نفت شمالي پلاک 225 ✅انتخاب حسابرس
                قهکمت قند هکمتان سالیانه انتخاب 1395/10/20 دوشنبه 15:00 خيابان وليعصر روبروي پارک ساعي خيابان آبشارپلاک 23طبقه اول
                فلامي لاميران سالیانه 1395/10/21 سه شنبه 09:30 شرکت لاميران واقع در تهران خيابان خاوران نرسيده به سه راه افسريه جنب پمپ بنزين دوم پلاک 194
                غگل گلوکوزان سالیانه انتخاب 1395/10/22 چهار شنبه 14:30 تهران خيابان استاد نجات الهي خيابان سپند شرقي پلاک 28 گروه هتلهاي بزرگ تهران (هتل شماره 2)
                وتهران سرمايه گذاري استان تهران سالیانه 1395/10/26 یکشنبه 10:00 محل شرکت واقع در تهران –خيابان انقلاب –خيابان وصال شيرازي –کوچه ماهان –پلاک 2
                وگيلا سرمايه گذاري استان گيلان سالیانه انتخاب 1395/10/26 یکشنبه 11:00 رشت- بلوار شهيد رجائي (رشتيان سابق)- نرسيده به کوچه پنجم- طبقه دوم - محل دفتر شرکت سرمايه گذاري استان گيلان (سهامي عام)-کد پستي 4154813716
                لبوتان گروه صنعتي بوتان انتخاب 1395/10/27 دوشنبه 14:00 تهران – خيابان سهروردي شمالي – خيابان هويزه شرقي – خيابان سهند – کوچه متحيري – پلاک 31 طبقه همکف
                وجنوب سرمايه گذاري استان خراسان جنوبي سالیانه انتخاب 1395/10/29 چهار شنبه 09:00 دفتر شرکت واقع در بيرجند مدرس 8 پلاک 43 تشکيل ميگردد حضور بهمرسانند.
                وخاش سرمايه گذاري استان خراسان شمالي سالیانه انتخاب 1395/10/29 چهار شنبه 10:00 شرکت واقع در شهرستان بجنورد - خيابان قيام - نبش ضلع جنوبي چهارراه دانش آموز
                وگل سرمايه گذاري استان گلستان سالیانه انتخاب 1395/10/30 پنج شنبه 10:00 استان گلستان- گرگان- خيابان وليعصر (عج) - عدالت يکم- ساختمان گلستان- طبقه اول
                تديزل بنيان ديزل 1395/11/06 چهار شنبه 11:00 استان اذربايجان شرقي شهرستان تبريز کيلومتر 5 جاده تبريز به مراغه منطقه صنعتي غرب کارخانه بنيان ديزل کد پستي 5197713333
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

برای تفکر
                  =======

نمایش به صورت کاهش/افزایش لگاریتمی

چند مدل نمایش داریم:
                  • کاهش/افزایش انباشتی (جمع اول تا آخر)
                  • کاهش/افزایش چند روزه
                  • هر روز ضرب در روز قبل

در مواردی مانند حجم اگر به صورت معمولی نشان داده شود اعواج بسیار زیادی دیده می شود. یک روز ۱۰۰ درصد می رود بالا و یک روز ۸۰ درصد ریزش می کند و دوباره روز بعدش ۵۰۰ درصد رشد می کند.
                  می توان اینها را چند جور نشان داد:
                  • میانگین
                  • کاهش افزایش
                  • جهت (یعنی اگر کاهش بود -۱ و اگر افزایش بود +۱)
                  • کاهش/افزایش به صورت درصدی یا لگاریتمی.. به این معنی که اگر امروز ۵۰۰ درصد افزایش داشتیم به جای ثبت عدد ۴۰۰ عدد log400 یا 400/100 ثبت شود ... و بعد به صورت جمع انباشتی این کار باعث می شود که هم جهت تغییرات حفظ شود و هم اندازه تغییرات و هم تغییرات بزرگ باعث نشود نمودار به هم بریزد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

برای تفکر:

ترکیب نشانگر های کف بین و پیش بین و زمان حال

================================

دو (یا سه) دسته سامانه ی داد و ستدی داریم:
                    1. یکی آنها که می گویند اوج گیری خوبی را داریم تجربه می کنیم. (مانند آنها که با میانگین کار می کنند. و عبور قیمت از سطحی خاص را نشانه ی شروع روندی جدید می دانند.)
                    2. یکی آنها که می گویند اینجا مستعد برای اوج گیری است و کف است. (افت زیاد داشته ایم یا سرعت تغییرات کم شده)
                    3. یکی هم آنها که پیشبینی زمانی/قیمتی دارند. (مانند الگوهای هارمونیک) که این را می توان در همان دسته ی دوم جای داد.

به عبارت دیگر:
                    1. آنهایی که حال را بیان می کنند.
                    2. آنهایی که آینده را پیشبینی می کنند.
                    3. (نشانگر هایی هم داریم که گذشته را بیان می کنند، مانند زیگزاگ، امواج الیوت و مکدی_سینوسی خودم که باز اگر بخواهیم ازشان در سامانه استفاده کنیم، می شود یا حال یا آینده)

خصوصیات:
                    • نشانگر های پیشبینی کننده درصد خطای زیادی دارند.
                    • نشانگر هایی که کف را نشان می دهند صبر می خواهند.
                    • نشانگر هایی که زمان حال را نشان می دهند دیر پیشنهاد می دهند.

پیش تر در باره ی اینکه باید نشانگر ها را با هم ادغام کرد و چگونگی آن مفصل گفتگو کردیم، اکنون می خواهم این موضوع را پررنگ و برجسته کنم که بهتر است ترکیب اصلی (ترکیب نهایی) بین این دو باشد. یعنی نشانگر های زمان حال را یک جا ترکیب کنیم، نشانگرهای پیشبینی کننده را هم یک جا، بعد این دو را در انتها با هم ترکیب کنیم.

البته ترکیب کردن اینها نیاز به تفکر دارد! مطمئنا وقتی نشانگر زمان حال (مانند عبور قیمت از میانگین متحرک) پیشنهاد خرید می دهد -اگر درست پیشنهاد داده باشد- هیچ همپوشانی ای با نشانگری که کف را نشان می دهد (اگر درست کار کرده باشد) ندارد!!!
                    پس اگر ترکیب این دو این گونه باشد که هر وقت هر دو پیشنهاد دادند پیشنهاد خرید نهایی را اعلام کنیم... در این صورت از دو حال خارج نیست:
                    1- یا هیچ وقت اصلا پیشنهاد اصلی را نخواهیم دید.
                    2- یا اینکه پیشنهاد غلط خواهیم گرفت. (یعنی هم این خراب کار کرده و هم آن! و اینجا منفی در منفی مثبت نمی شود! می شود غلط اندر غلط!)

ترکیب باید چگونه باشد؟؟؟؟
                    باید آن نشانگری که کف را نشان می دهد ابتدا پیشنهاد خریدش را بدهد. و آنکه پیشبینی می کند پیشبینی اش را بکند. بعد منتظر پیشنهاد خرید نشانگری باشیم که در زمان حال کار می کند... اما چه مدت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                    (این کار را می توان به وسیله ی جا به جایی پیشنهاد خرید هایی که از نشانگر کف بین و پیش بین به دست آورده ایم (به آینده) انجام دهیم... ولی چقدر باید پیشنهاد خرید ها را به آینده منتقل کرد؟)
                    اگر زمانش را می دانستیم که خوب... در همان کف خرید می کردیم! (ولی شاید این در کف بودن یک هفته یک ماه یا یک سال! طول بکشد!!!)

خوب...
                    شاید یک کار بهتر برای ترکیب نشانگر های کف بین و نشانگر های زمان حال این باشد که بیاییم و در کف بین، درصد کف بودن را بالا ببریم و در نشانگر زمان حال، درصد اطمینان از شروع روند اوج گیرنده را پایین بیاوریم...
                    بله این گونه ممکن است با هم همپوشانی داشته باشند... به گونه ای که غلط هم نباشند...

خوب این نکته ای است که شاید باید پیش از ایجاد سامانه ی داد و ستدی در هر کدام از دو دسته نشانگرهایی که ذکر شد، به آن فکر کرد! لازم است بدانیم چگونه قرار است نشانگر و سامانه بسازیم که بعدا بتواند ترکیب شود!
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

خوبی نمودار بانک دی
                      =============

سلام

یکی دیگر از خصوصیات خوب نماد بانک دی این است که در این پنج سال رشد زیاد قیمتی نداشته، برای همین می توان بالا پایین شدنش را با چشم دید و لمس کرد.

ولی بر فرض مثال خاذین را نگاه کنید:

عملا داده هایی که از سال 84 تا 92 وجود دارد مانند یک خط مستقیم ترسیم شده و قابل فهم نیست... خوب من اگر نشانگرم که در زیر این نمودار کشیده ام، پیشنهاد خرید بدهد راحت نمی توانم بفهمم پیشنهاد خوبی بوده یا نه...
                      همان خط صاف می تواند چندین تا 100 درصد بازدهی یا افت در خودش داشته باشد... ولی این قدر رشد سال 92 زیاد بوده که همه ی آن را تبدیل به یک خط مستقیم کرده.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

مجامع تازه آگهی شده:

___نماد___ __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                        سرمایه
                        انتخاب
                        اعضای
                        هئیت
                        مدیره
                        تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____
                        وکرد سرمايه گذاري استان کردستان سالیانه 1395/10/28 سه شنبه 09:30 دفتر شرکت سرمايه گذاري استان کردستان واقع در سنندج خ آبيدر جنب اداره بازرسي استان کردستان
                        کسرام پارس سرام سالیانه 1395/10/20 دوشنبه 15:00 تهران - خيابان سميه - خيابان رامسر - پلاک 46
                        ثالوند سرمايه گذاري مسکن الوند سالیانه انتخاب 1395/10/21 سه شنبه 10:00 اراک ،خيابان امام خميني ، ساختمان بانک مسکن شعبه مرکزي (سرپرستي)
                        ثامان سامان گستر اصفهان سالیانه انتخاب 1395/10/22 چهار شنبه 14:00 اصفهان ميدان فيض سالن همايش هاي اتاق بازرگاني
                        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/12/30, 06:57.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

وتوشه
                          ====

حسابی خراب کرده. و فروختنی است... منتها نمی دانم برمی گردد بالا بفروشمش؟ یا همین جا باید بدهمش برود؟ اگر برگردد بالا و تا 3750 برود (که یک بوسه ی خداحافظی هم بزند) خیلی عالی می شود... سود هم می کنم! (میانگینم 3633 ریال است)

حمایت اصلی آن خطوط صورتی نقطه چین بود که شکسته شد و خطوط حمایت ثانوی هم این بنفش ها هستند که یکی اش را شکسته و دومی را هم بعید نیست بشکند...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

مداران
                            ====

متاسفانه/خوشبختانه طبق پیشبینی پیش رفت...

نکته ی بد این است که از انتهای پیکانی که رسم کرده بودم هم فراتر رفته...
                            و این خیلی بد است!

پیکان اول که رسم کرده ام را نگاه کنید، پیکانی که خط چین نیست و مطمئن تر است. اگر از آنجا بر می گشت می شد یک موج 3 عظیم و عالی و بلـــــــــــــــــند مدت.
                            پیکان دوم: اگر از پیکان دوم بر می گشت می شد یک موج 3 میان مدت و عالی...
                            ولی این جور که به نظر می آید قصد ندارد از این پیکان دوم برگردد و اگر بر نگردد...
                            اگر برنگردد قشنگ موج 1 و 4 تداخل پیدا می کنند و این یعنی اینکه موج شماری اشتباه است و این یعنی اینکه موج 3 ای در کار نخواهد بود و این یعنی اینکه رشد خوب در ادامه نخواهیم داشت. مضافا اینکه موج شماری جدیدی در حال شکل گیری است که به نظر می رسد اکنون در میانه یا 2/3 از یک افت از جنس موج جنبشی باشیم! یعنی الان در یک موج سوم نزولی باشیم! و این یعنی اینکه اگر آمد بالا به نظر می آید فرصت فروش باشد...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

روز هشتادم

روز هشتادم
                              ========

امروز جمعه 10 ام دی ماه سال 1395

عملا این 5 روزه کاری نکردم

ولی الحمد لله دیروز خوابم دوباره تنظیم شد.

در این چند روز البته همچین بیکار هم نبودم...

فهرستی از میانگین های متحرک تهیه کردم و در برنامه گذاشته ام که در زیر می بینیم و الان می خواهم آنها را با هم مقایسه کنم:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

کار مقایسه هر چند از جهتی خیلی آسان است از جهتی دیگر خیلی سخت است...

چه چیزی را آدم می خواهد با چه چیز مقایسه کند و چگونه؟

ممکن است در مورد بانک دی نتیجه ی مقایسه به نفع میانگین متحرک نمایی باشد و در مورد بانک شهر به نفع وایازی!

ممکن است تنظیمات 250 روزه در وقوام خوب جواب دهد و همین را انتخاب کنیم ولی بعد که رفتیم روی وبصادر ببینیم باید با تنظیمات 20 روزه کار را انجام دهیم...

چه کسی باید تعیین کند؟ چه عاملی تعیین کننده است؟ سنگ محک چیست؟ قیاس چگونه باید انجام شود؟

نمی دانم...
                                ولی این را می دانم که هر جا که نمی دانم به راحتی می توانم طبق دانسته های حداقلی خودم پیش بروم و دست کم این است که کاچی بهتر از هیچ چیز است!
                                با همان روش مسخره و عقب افتاده ی آزمون و خطا (آمار گیری، تجربه، روش نابینایان، لمس کردن و پیش رفتن، کورمال کورمال) پیش برویم تا ببینیم خدا چه می خواهد.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X