کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این تنها و مهمترین حمایت باقی مانده است. اگر از این برگردد امیدوار کننده خواهد بود و اگر این را هم بشکند رفته قاطی باقالی ها...
این که با این حمایت چه می کند نامعلوم است.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
شبریز خراب کرد... رسما با این شمعی که زیر خط حمایت آمده آن را شکسته...
باید به فکر فروشش باشم. اما به جایش چه بخرم؟ پترول هم که خراب کرد... :( یکی دو ماه پیش در 1180 ریال یک کوچولو برای مادرم خریده بودم... البته هنوز خیلی خراب نکرده... ولی در آستانه اش است! یادم باشد فردا یک نگاه به نحوه ی داد و ستدش بیاندازم ببینم قصد حمایت دارند ازش یا نه؟ اگر بود شاید بخرم.
جناب محمد حسین عزیز
ابتدا تشکر میکنم بخاطر اشتراک کوشش هایی که میکنید که هم جنبه آموزشی و هم ایجاد انگیزه دارد . در ضمن صبر و پاداش شما در نماد خنصیر را از یاد نمیبرم. دوست عزیز این حد ضرر و شکست حمایت ها بارها باعث اشتباه و فروش سهام درست در موقعی که باید پله بعدی میخریدم شده است . سال پیش در خودرویی ها حمایت های تکنیکی را شکستند و10 درصد پایین تر قبل از حمایت بعدی به یکباره با صف های خرید آنچنانی رالی صعودی را داد یا آکنتور که من با خرید 980 که داشتم در 900 با شکست حمایت ها خارج شدم وبعد آنچنان شد که شد. بنظر باید سعی کنیم این حقه را شاید با تشخیص فروش حقوقی به حقیقی از ما بهتران بشناسیم که با ری چک کردن چند نماد به جایی نرسیدم آمار حقیقی به حقوقی هم عملا مشکل دارد . به یاد دارم جناب نادر علی میگفت حقوقی های خاص عمدتا کد حقیقی دارند
بعضی از فاند کارها میگویند به نماد اگر از بنیادی اطمینان کردید حد ضرر بی معناست که در کچینی با اطلاعات غلط کدال (در اینجا اطلاعات بنیادی ساختگی هست)ضرر زد که هنوز جبران نشده . ممکن است بگویند تو اشتباه تشخیص دادی . سامان عزیز را میینم در مداران بررسی هایش درست است و بنیادی کار قهاری است ولی نماد را دایم پایین میاورند اگر میخواست تصمیم تکنیکی بگیرد باید با ضرر خارج میشد باید صبر کرد ونتیجه را دید ولی از لحاظ روحیه ترید تحمل اینگونه معامله را ندارم.
اگر روشی دارید لطفا توضیح میفرمایید؟
hull_jma شبیه jma و hma2 شبیه hma بود. بنابر این اینها هم مانند آن دوتای دیگر (مکدی و ) حذف شدند.
jma میانگین خاصی است، تنظیماتش با بقیه فرق می کند و در کل خیلی بد نیست و نیاز به بررسی بیشتر دارد.
kma تنظیمات 10-16-263 یا 6-9-263 اش خوب کار می کند. این هم نیاز به بررسی دارد. مبنای مقایسه:
تیز بودن و عدم تاخیر:
jma به نظر می رسد تاخیر دارد.
kama مانند نمایی است.
کم لرزشی و یک دست بودن:
jma به نظر می رسد بهتر از نمایی باشد.
kama فوووووووووووووووق العاده است! به طوری که می توان روی صاف بودنش حساب کرد و به این وسیله یکی دو روز زودتر (یا روی نشانگر ده پانزده درصد نزدیک تر... مثلا به جای 75 روی 95 درصد!) پیشنهاد داد!!!
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
جناب محمد حسین عزیز
ابتدا تشکر میکنم بخاطر اشتراک کوشش هایی که میکنید که هم جنبه آموزشی و هم ایجاد انگیزه دارد . در ضمن صبر و پاداش شما در نماد خنصیر را از یاد نمیبرم. دوست عزیز این حد ضرر و شکست حمایت ها بارها باعث اشتباه و فروش سهام درست در موقعی که باید پله بعدی میخریدم شده است . سال پیش در خودرویی ها حمایت های تکنیکی را شکستند و10 درصد پایین تر قبل از حمایت بعدی به یکباره با صف های خرید آنچنانی رالی صعودی را داد یا آکنتور که من با خرید 980 که داشتم در 900 با شکست حمایت ها خارج شدم وبعد آنچنان شد که شد. بنظر باید سعی کنیم این حقه را شاید با تشخیص فروش حقوقی به حقیقی از ما بهتران بشناسیم که با ری چک کردن چند نماد به جایی نرسیدم آمار حقیقی به حقوقی هم عملا مشکل دارد . به یاد دارم جناب نادر علی میگفت حقوقی های خاص عمدتا کد حقیقی دارند
بعضی از فاند کارها میگویند به نماد اگر از بنیادی اطمینان کردید حد ضرر بی معناست که در کچینی با اطلاعات غلط کدال (در اینجا اطلاعات بنیادی ساختگی هست)ضرر زد که هنوز جبران نشده . ممکن است بگویند تو اشتباه تشخیص دادی . سامان عزیز را میینم در مداران بررسی هایش درست است و بنیادی کار قهاری است ولی نماد را دایم پایین میاورند اگر میخواست تصمیم تکنیکی بگیرد باید با ضرر خارج میشد باید صبر کرد ونتیجه را دید ولی از لحاظ روحیه ترید تحمل اینگونه معامله را ندارم.
اگر روشی دارید لطفا توضیح میفرمایید؟
سلام مجید عزیز،
من هم متقابلا از شما متشکرم.
همین طور بابت اینکه به این جستار سر می زنید و با دیدنتان بنده هم انگیزه می گیرم تشکر می کنم.
=============================
ببینید... بگذارید سه چیز را اول و آخرین بار برای خودمان مشخص کنیم. 1- من اگر سود نکنم و یک رشد عجیب و عالی را که خیلی محتمل هم می دانسته ام و دنبالش می کردم را از دست بدهم به هیچ عنوان زیان نکرده ام!
هر چند آدم می سوزد... که من دیگر نام نمی برم کجایش می سوزد... (دلش می سوزد!) ولی واقعیت این است که آدم اگر از یک رشد بزرگ جا بماند هیــــــــچ زیانی نکرده! شما نوشته های من را می خوانید، می دانید روی سهگمت یک خرید بنیادی و نموداری عالی کردم و انصافا خیلی هم پایش ایستادم (فکر کنم 1830 خریدم و سه چهار ماه پایش صبر کردم) و کلی هم این ور و آن ور و در جستار تدبیر و امید دم از سیمان و سیمانی زدم... ولی در آخر روی 1650 ریال فروختم و همان که فروختم یک باره تا 2650 ریال رفت! خدا شاهد است خیلی حالم گرفته شد... ولی واقعیت این است که من (از بابت از دست دادن آن سود) هیچ زیانی در عمل نکرده ام!
2- خواب پول و سود بانکی و تورم و از دست رفتن عمر و این جور حرف ها به نظرم اشتباه است. یعنی روی این موضوعی که ما در باره اش داریم صحبت می کنیم بی مورد است.
خوب... من نوعی یا بلدم روند را تشخیص دهم یا نه. اگر بلدم که در یک نماد دیگر دوباره یک روند خوب شناسایی می کنم و خواب پولی وجود نخواهد داشت.
اگر بلد نیستم که معلوم می شود آن قبلی هم بختکی/شانسی یک چیزی بود که گرفت... حالا همان را بروم جای دیگر بخرم ممکن است دوباره یک جای دیگر به همین شیوه ی بختکی بگیرد و به قول معروف کارتم برنده شود. ولی این شیوه، شیوه ی بنیادی کار و نمودارکار نیست... لاتاری و بخت آزمایی و قماربازی است! /:.ohno-smiley.:/
3- می ماند یک زیان واقعی که هنگامی که آستانه زیان شکست و داریم خارج می شویم باید بپردازیم. خوب این هزینه است! هزینه را باید پرداخت.
مانند بیمه می ماند که ماه به ماه یا سال به سال باید بری و بپردازی... بایدی است... در ازایش بیمه ات می کنند که زیان هنگفت نکنی. ولی کاری که می توان کرد کمینه کردن این زیان است. یعنی اینکه من نوعی دقیقا روی آستانه زیان خریدم را انجام دهم که فقط 1.5 درصد هزینه ی این بیمه را بپردازم... (1.5 درصد به صورت نظری که عملا می شود حدود 5 درصد چون تاخیر وجود دارد.) من نوعی اگر سامانه ی داد و ستدی مشخصی داشته باشم که تعداد پیشنهاد خرید های درست به نادرستم در آن 6 به 4 باشد، با قرار دادن آستانه زیان درست می توانم کاری کنم که از هر ده داد و ستد 4 تا 5 درصد زیان کنم و 6 تا 20 درصد سود کنم! یعنی 120 درصد سود در ازای 20 درصد زیان. و. این 20 درصد را هم با خیالی آرام می گذارم به حساب بیمه!
ما بازرگانان، کلا ما انسان ها، بعد از خروج از یک داد و ستد معمولا اگر آن نمادی که ازش خارج شدیم رفت بالا حسابی به چشممان می آید ولی اگر حسابی ریخت به چشممان نمی آید! (ریشه در ترس و طمع و سایر خصلت ها دارد... در زندگی روزمره هم همین طور است... من نوعی الان خیلی شکر خدا را نمی کنم که انگشت کوچک پایم سالم است! اصلا توجه نمی کنم که همچین چیزی هست!!! ولی همین که خدای نکرده مشکلی به وجود آمد می فهمم که قبلا چقدر وضع خوب بوده! و آرزو می کنم به همان حال برگردم... این را اگر خوب دقت کنیم می بینیم مشابه همان احساساتی است که در داد و ستد ها دچارش می شویم... کلا یکی از دلایلی که به مکانیزه کردن خرید و فروش ها علاقه دارم همین دور شدن از احساسات است. ماشین احساس ندارد که اگر جا ماند چه بد شده... به محضی که شرطی که برایش نوشته اند برقرار شد پیشنهاد خروج از نماد را می دهد)
زیاد حرف زدم و سرتان را درد آوردم، پس این شد بخش اول پاسخ...
بعدها ان شاء الله در مورد جنبه های دیگر هم صحبت می کنیم.
فعلا یا علی.
«محمد حسین» هستم.
پیشنهاد خریدهایی بهتر است که بعد از اینکه یک دوره نشانگر پیشنهاد فروش داده بود پیشنهاد خرید بدهد.
مثلا اگر 60 تا 100 روز قیمت از میانگین متحرک پایین تر بود و یک باره رفت بالا پیشنهاد بسیار قوی تر است تا اینکه این روز هم مانند هر هفته نشانگر یک پیشنهاد خرید بدهد! (درست یا غلط)
می توان از این روش برای حذف یک سری از پیشنهاد های خرید اضافی یا پررنگ کردن یک سری پیشنهاد های خرید استفاده کرد.
«محمد حسین» هستم.
مبنای مقایسه:
تیز بودن و عدم تاخیر:
اوپتیمم اندکی تاخیر دارد.
SMMA بسته به تنظیمات می تواند بسیار تیز باشد.
کم لرزشی و یک دست بودن:
اوپتیمم اندکی لرزش دارد.
SMMA با تنظیم می تواند بسیار یک دست باشد.
SMMA در ارقام بالا خوب کار می کند. مثلا در 35-40-150 (البته 1-7-150 هم خوب است) و تاخیر هم ندارد و روند های مطمئن را اعلام می کند و البته به خاطر همین مقداری شبه تاخیر دارد. در کل فوق العاده است و بسیار تمیز و تیز.
«محمد حسین» هستم.
مبنای مقایسه:
تیز بودن و عدم تاخیر:
SWMA دقیقا مشخص نیست گاهی اوقات پیش فاز می شود و گاهی پس فاز. در اعلام پیشنهاد فروش اگر تنظیمات سنگین باشد وحشتناک بد عمل می کند! ولی در هنگام پیشنهاد خرید (که همین هم مهم است) در خیلی از جاها بدون تاخیر (نسبت به نمایی) ظاهر می شود و در بعضی از جاها تاخیر معکوس هم دارد. که عالی است.
t3 هم شبیه SWMA است.
کم لرزشی و یک دست بودن:
SWMA با تنظیم می تواند بسیار یک دست باشد. یعنی فوق العاده می شود. t3 هم شبیه SWMA است.
خداوکیلی آدم بعضی از این نشانگر ها را که می بیند گل از گلش می شکفد، این قدر که اینها زیبا و جذاب هستند! آدم دوست دارد یک مدت وقت داشته باشد همین طور بنشیند با پارامترهایش بازی کند و ببیند چه می شود!
این SWMA خیلی متغیر خوبی است. هر چه از خوبی اش بگویم کم گفته ام... یک پارچه آقا/خانم. حیف که نشد خوب تنظیماتش را این ور و آن ور کنم... در بعضی از تنظیماتش پیشنهاد اشتباهی می داد در حد تیم ملی! یعنی سرازیری را با سربالایی اشتباه می گرفت!
برای SWMA این دو تنظیم مناسب به نظرم آمد: 1-20-20 و 15-20-30 به نظر می آید نشانگر و سامانه ی فوق العاده ای می توان با این ساخت.
«محمد حسین» هستم.
پیرو گفتگویی که با جناب مجید گلد داشتم؛
من به شخصه
در فملی تقریبا سر به سر خارج شدم و اگر تا الان مانده بودم زیان بیشتری کرده بودم.
در وساخت به موقع خارج شدم و اگر تا الان مانده بودم زیان بیشتری کرده بودم.
در خنصیر به موقع خارج شدم (فکر کنم 3100 ریال بود یا شاید هم بیشتر) و اگر نگه داشته بودم تا 2400 ریال متحمل زیان شده بودم.
در پارسان به موقع خارج شدم (به تازگی خارج شدم ولی قیمتش دقیق خاطرم نیست... ولی همین چند صفحه پیش نوشته ام) و اگر می ماندم زیان بیشتری می کردم.
و و و
در خیلی از اینها با شکسته شدن آستانه زیان خارج شدم، ولی زیان که نکردم هیچ مختصر سودی هم بردم! (در حد نیم یا یک درصد بعد از کسر مالیات و کارمزد)
من به شخصه عقیده دارم: آدم یک سامانه ی داد و ستدی که دست کم از هر 100 پیشنهادش 40 تایش 15 درصد رشد کند ، داشته باشد کافی است. باقی اش را با روش هایی مانند آستانه زیان و کشیدن آستانه زیان و مدیریت داد و ستد و مدیریت سبد و ... می توان جمع و جور کرد و در نهایت به احتمال بالایی می توان به سود سالانه ی عالی (مثلا بالای 70 درصد) رسید! به همین راحتی.
می ترسم توضیح بیشتر بدهم و بیافتم تو این موضوع فرعی و یکی دو روزی زمان ازمان گرفته شود... و الان موضوع اصلی و هدفی که نشانه گرفته ایم این است که (در این 78 روز) به یک سامانه ی داد و ستدی برسیم که از هر 100 پیشنهاد خریدش 75 تایش رشد دست کم 15 درصدی داشته باشد...
«محمد حسین» هستم.
نظر