کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

وساپا خیلی خوب حجم می خورد ولی خط روند خیلی خوبی را شکسته... مکدی اش هم مشخص نیست...
    ولی با توجه به بازگشایی خساپا آدم وسوسه می شود یک مقدار بخرد.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سیمانی ها دو سه روز دیگر به هدفی که برایشان مشخص کرده بودیم می رسند. (نمی دانم با کدام عزیز بود در این مورد صحبت می کردیم) اگر به هدف رسیدند و نشان دادند تمایل به صعود دارند موقعیت های خرید خوبی دارد به وجود می آید و با توجه به بازپس گیری موصل و حلب خیلی می توانند جای رشد داشته باشند...

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

نفت برنت از 55 دلار به 57 دلار رسید.
        نفت خام هم فعلا متوقف می مانند...

اگر یک کم دیگر همان جا بمانند یا بالا بروند من فرصت می کنم شبریزم را تبدیل به خگستر کنم.
        شبریز 5050 و خگستر 2770 ریال.

ولی شپنا خوب حجم می خورد پس فروشی نیست.
        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/01/02, 11:41.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

خبهمن هم دارد واگرایی می دهد... برسد به خط روند در 1800 ریال و حجم بخورد زمان خرید خواهد بود. فکر کنم این امر یکی دو هفته ی دیگر اتفاق بیافتد. البته سیاست های سهامدار عمده ی جدید ناشناخته است.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
            ستاره دار(1)
            • May 2012
            • 481

سلام ممنون از ذقت نظر و راهنمایی خوب شما
            استاد میشه بیشتر در مورد خگستر راهنمایی کنین ؟ممنون
            اگه شاخص سیمان به هدف رسید کدام بهتر است /؟ممنون
            ازراهنمایی و نظر شما ممنونم

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
              سلام ممنون از ذقت نظر و راهنمایی خوب شما
              استاد میشه بیشتر در مورد خگستر راهنمایی کنین ؟ممنون
              اگه شاخص سیمان به هدف رسید کدام بهتر است /؟ممنون
              ازراهنمایی و نظر شما ممنونم
              سلام
              در مورد خگستر هر چیز می دانستم گفتم و دیگر مطلبی نمانده. اگر بخواهم بگویم تکرار مکررات می شود...
              خگستر را نه به خاطر خودش بلکه به خاطر خودرو می خرم چون هم گروه خودرویی وضعشان خوب است و هم خود خودرو.
              قیمت خرید و آستانه ی زیان هر دو دقیقا روی 3720 است (البته ممکن است به این قیمت برای خرید نرسد که دیگر با خود آدم است که قیمت را ببرد بالاتر یا اینکه بپذیرد و اگر سفارشش خرید نشد ولش کند... امروز تا 3760 هم آمد و من خودم می خواستم روی 3780 خرید کنم که پول دستم نرسید)

تا چند روز دیگر معلوم می شود وضعیتش چیست. مکدی که می گوید رو به بالا حرکت می کند و این برگشتی که زده کف سه قلو/چهار قلو! خواهد شد!
              حجمش هم که اصلا خوب نیست ولی حجم خودرو خوب بود.

اگر هم بخواهد پایین بیاید بد پایین می آید... و فکر کنم تا 3000 یک کله بیاید پایین.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در مورد سیمانی ها هم : خیر.
                اگر به هدف رسید تازه باید بررسی کنیم ببینیم باز هم تمایل دارند پایین تر بیایند یا نه؟ و دوباره آنجا پیشبینی کنیم.
                با این شتابی که اینها در افت دارند فکر کنم بعد از اینکه به هدف رسیدند دوباره افتشان ادامه داشته باشد!

در مورد خرید هم باید دانه دانه نمادها را بررسی کنیم. بهترین خرید این است که آدم یک حق تقدم ذلیل شده پیدا کند که تا جای ممکن قیمتش کم باشد و به صفر نزدیک باشد و با نماد اصلی اختلاف زیادی داشته باشد (یعنی بیش از 1000 ریال) و نیز نماد اصلی افت خوبی کرده باشد و از نظر نموداری آماده ی حرکت باشد.
                بعد از آنکه آن نوشته را در مورد سیمانی ها ارسال کردم خودم یک نگاه انداختم دیدم سکردح از نظر قیمتی خیلی مناسب است (200 ریال بود اگر اشتباه نکنم و با خود نماد اصلی هم فاصله ی زیادی داشت) ولی خود سکرد از نظر نموداری فوق العاده بد بود...طوری که احساس کردم می خواهد الگوی سر و شانه درست کند...
                سهگمت هم از نظر بنیادی سهم خوبی است الان 2000 است و سقفش 2700 ریال بوده... اگر تا 1800 ریال بریزد می توانیم یک خرید بنیادی بکنیم.

اوه اوه... الان چند تا نماد سیمانی نگاه کردم گویا هنوز ابتدای ریزششان است! ساراب، سبجنو، سشمال، سغرب، سهگمت، سیلام

در عوض ستران و سفارس و سفارود و سیدکو و سهرمز و یکی دو تا دیگر دارند برای خرید عالی می شوند.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سلام

شمار ِ ارسال هایم دارد می رود بالا... الان نگاه کردم در فهرست «بهترین ارسال کنندگان» سایت با 3150 عدد ارسال بالاتر از همنام عزیزم جناب m.hosein در ردیف 33 ام قرار گرفتم...

چیز خوبی است؟ خوب هم آری و هم نه!

آری به خاطر اینکه اینجا کارگاه است... حرف هایی که می زنم عملا حکم چکش کاری و سمباده زدن و سوهان کشیدن در کارگاه را دارد...

ولی نه به خاطر اینکه...

دیدید کسانی که ستاره دار هستند و تعداد ستاره هایشان بیشتر است کمتر در تالار ها صحبت می کنند؟؟؟ توجه کرده اید؟

هر کس که اسرار حق آموختند... مهر کردند و دهانش دوختند!

در زندگی هم همین است... معمولا آدم های تو خالی و بی مایه بیشتر اهل حرف هستند و آدم هایی که واقعا چیزی برای گفتن دارند بیشتر اهل سکوت!

کم ندیدیم آدم هایی که در تالار ها می آیند می گویند از فردا فلان سهم صد در صد چپکی بالا خواهد رفت! ولی خودشان هم می دانند این حرف هایشان است که چپکی است... (باید بروند در مسابقه ی چپکی دریم دریم شرکت کنند! /:.winksmiley02.:/ )
                  یا می آیند می گویند اخبار درونی و رانتی به دست ما رسیده که فلان خواهد شد... خوب عزیز من رانتی که اطلاع رسانی شود که رانت نیست!
                  هر کس که اسرار حق آموختند... مهر کردند و دهانش دوختند!

کسی که واقعا بداند یک چیزی صد در صد بالا خواهد رفت نمی آید در فضای عمومی تلگرام و انجمن ها یشنهاد (Signal) خریدش را بدهد! اول خودش می خرد و بعد خانواده و بعد فامیل و بعد دوستان و بعد همسایگان و بعد آشنایان و بعد هم فوقش پیشنهادهایش را می فروشد! نه اینکه رایگان اطلاع رسانی کند...

همچینــــــــــ
                  آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/01/03, 00:42.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

خوب....
                    برویم سراغ اصل کارمان...
                    می خواهم ابتدا از بین نمایی و نمایی2 و نمایی3 یکی را انتخاب کنم.

یکی از معیار ها کم لرزش بودن و مستحکم بودن در اعلام پیشنهاد خرید و فروش است.

ولی برای این بررسی ابتدا باید تکلیف خودمان را روشن کنیم!

من چندین بار در این جستار گفته ام که باید تکلیفمان را پیش از شروع روشن کنیم و همین طور گفته ام منظورم چیست و چگونه باید این کار را انجام داد!

اولین چیزی که باید پیش از صحبت با ماشین با خودمان مطرح کنیم این است که روند های چند روزه و یا چند درصدی مد نظرمان است؟

خوب ماشین می تواند هر گاه یک روز مثبت خورد آن را هم به عنوان یک روند افزایشی در نظر بگیرد! ولی این مطلوب ما است؟

مطلوب ما این است که نوسان های کوچک را یک جوری زیرسبیلی در کند...

مطلوب ما این است که وقتی نمی داند روند چیست خفقان بگیرد و ساکت شود و اصلا حرف نزند و وقتی پیشنهاد داد تا مدتی مطمئن باشیم که پیشنهادش را پس نمی گیرد (یا پیشنهاد خریدش را به پیشنهاد فروش تبدیل نمی کند و برعکس).

یعنی حالتی چرخه ای داشته باشد... یک دوره کامل پیشنهاد خرید بدهد و یک دوره کامل پیشنهاد فروش... حالا دوره چند روزه و چند درصده با خودمان است ولی دوست داریم نشانگرمان ثابت قدم باشد.

========================

چیز دیگری که دنبالش هستیم این است که نشانگر تزلزل داشته باشد! تعجب کردید؟ بله. ما دو نوع نشانگر دوست داریم و همزمان با اینکه ضد هم هستند هر دو را هم دوست داریم!
                    سر کار این است که
                    از این دومی برای حالت تند استفاده می کنیم و از آن اصلی برای حالت مطمئن و جایی که هر دو با هم پیشنهاد خرید بدهند قطعا بهترین است. یا حتی جایی که اصلی سکوت کرده باشد و نشانگر تند پیشنهاد خرید داده باشد هم پیشنهاد خرید می شود!
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

پس در خاطرمان (که خیلی هم حافظه ام خراب است!) می سپاریم که باید نشانگر سومی حتما ساخته شود از دو نشانگر کند و تند.

اینجا را نگاه کنید:

یک نشانگر مطمئن تر روی نمودار قیمت نشسته و یکی هم که تند و متزلزل است در زیرش کشیده شده.

فکر کنم دیگر توضیح ندهم و خودتان برداشتتان را داشته باشید بهتر باشد.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

می توانم اسم این سامانه را بگذارم «بخت»
                        چرا؟ خوب برای اینکه یک جورهایی خویشاوند و مشابه بختامدی ای است که به اشباع برده شده!
                        اسم خوبی است؟ خوش یمن هم هست.

==============

خوب...
                        اینجا روی نماد بانک دی سه تا نمایی را گذاشته ایم: نمایی معمولی و نمایی2 و نمایی3 و روی خود قیمت هم که SWMA کار گذاشته ایم (کاش همه ی نماد ها بانک دی بودند و همیشه هم همین جای نمودار بود و این قدر راحت می شد پول در آورد... هعیــــــــــ عیب ندارد... خدای ما هم بزرگ است...)

کدام بهتر است؟

ببینید... نمایی2 و نمایی3 چند جا سریع حرفشان را پس گرفته اند... ولی اگر دقت کنید اینها پیش لرزه هایی بوده اند برای موج اصلی! و باز هم البته این پیش لرزه ها یکی دو ماه با موج اصلی که ما آن را می خواهیم فاصله دارند!
                        پس...
                        می توان به نمایی2 و 3 که حساس تر هستند نگاه کرد و بعد از اینکه تزلزل اینها شروع شد منتظر پیشنهاد نمایی معمولی شد برای خرید اصلی.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

برای تفکر
                          =====

Spike ها
                          Spike ها هم خوب هستند برای سامانه.
                          یعنی اینهایی که مثل ۷ هستند. روند نزولی شدید شدید بعد یک باره از منفی ۵ درصد نزول روزانه یک باره می رود روی روند افزایشی شدید شدید
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

برای تفکر
                            =====

اشباع

به اشباع بردن چگونه باید انجام گیرد؟

یک کار ساده (مثلا روی RSI یا بختامدی که درصدی کار می کنند) این است که مانند اعلام پیشنهاد خرید و فروش اگر ۲۰ درصد یا ۸۰ درصد را شکستند به صورت شرطی به اشباع رفتنشان را اعلام کنیم.

ولی اینگونه تزلزل زیادی خواهند داشت و عملا به اشباع هم نرفته اند! و سور یک کاری انجام داده ایم.

به توان رساندن یا انجام عملیات اغراق آمیزی مثل آن و مثل ضرب کردن و جمع کردن و ... هم خوب است ولی باز تزلزل را از بین نمی برد... می خواهیم هم تزلزل نداشته باشیم و هم اشباع داشته باشیم...

پیش تر در باره ی این گفته بودم که پیشنهاد خرید هایی که بعد از یک دوره پیشنهاد فروش می آیند خیلی قوی تر هستند! یادتان می آید؟ می توانیم اینجا هم همچین کاری انجام دهیم... یعنی طوری برنامه بنویسیم که اگر بعد از یک دوره بدبختی علائمی ظهور کرد اغراق انجام گیرد.
                            برای اینکار باید کدهایی مربوط به نگاه به گذشته در برنامه مان باشد... در آمی بروکر می شود:
                            ref(C , -period)
                            (C قیمت پایانی است که باید به جای آن متغیری که داریم به عنوان نشانگر نمایش می دهیم بنشیند.)
                            این گذشته باید به صورت عکس روی به اشباع بردن نشانگر تاثیر بگذارد... یعنی باید تاثیر معکوس بگذارد... اگر کمتر از میانه (50 برای درصدی ها و 0 برای مکدی) بود تاثیر مثبت و اگر بالا بود تاثیر منفی بگذارد. یا بی تاثیر باشد. یا برای پیشنهاد خرید بی تاثیر باشد و برای پیشنهاد فروش تاثیر گذار.
                            این کار را با عمل منها یا با عمل بخش می توان انجام داد. بهتر این است که ترکیبی از این دو باشد به این صورت که درصدی از آن (به عنوان عامل رکود) بیاید و روی پیشنهاد خرید امروز اثر مثبت بگذارد.

پس این طور شد که

نشانگر به اشباع برده شده ی امروز مساوی است با
                            نشانگر معمولی امروز
                            به توان ِ عامل رکود + 1

که عامل رکود مساوی است با
                            اگر دیروز وضع بد بود 5 درصد
                            اگر دیروز و پریروز وضع بد بود 10 درصد
                            همین طور تا 100 درصد یا 1000 درصد

خودم برای به اشباع بردن از این استفاده نکرده ام ولی فکر کنم (فکر کنم که نه... تقریبا مطمئنم) چیز خوبی باشد و به این صورت کل برنامه (الگوریتم برنامه) را هم که رایگان در اختیارتان گذاشتم. هدیه من به شما. @};-
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

نیم ساعت است دارم به اینها نگاه می کنم...
                              آخر سر به این نتیجه رسیدم از بین این سه نمایی3 را انتخاب کنم و یک بار دیگر هم رویش میانگین گیری ساده انجام دهم با بازه ی 6 روزه و تنظیمات دیگر هم این طور باشد:
                              85
                              100
                              250
                              و عبور از خط میانی (در اینجا عدد 0) را پیشنهاد خرید اعلام کنم.

البته یک مقدار این رایانه ی احمق حرف من را درست نمی فهمید و پیشنهاد خرید و فروش را یک جور دیگر اعلام می کرد... که رفتم ادبش کردم.

نتیجه ی نهایی که از نمایی3 گرفته شده است:

توضیح:
                              1- این 6 روز میانگین گیری (بخوانید 3-4 روز تاخیر در اعلام پیشنهاد) خیلی از پیشنهاد های اشتباه را حذف کرده ولی در عوض خیلی از سود را کاهش داده است...
                              2- من حوصله ندارم بنشینم دستی محاسبه کنم ببینم هر کدام از اینها چقدر سود و زیان ساخته اند و بعد تازه بنشینم مدل های دیگر را هم همه محاسبه کنم و در نهایت با هم جمع ببندم.... باید بنشینم یک برنامه بنویسم که این را خودکار محاسبه و نمایش دهد که حوصله ی آن را هم ندارم... (این قدر پشت این رایانه لعنتی نشسته ام و به این نمایشگر زل زده ام که در سرم واقعا احساس فشار می کنم. (احساس می کنم صدا و تصویر برفک تلویزیون مدام دارد در سرم پخش می شود!)
                              3- از جوانب امر (پیش از آغاز محاسبات ماشینی و محاسبه ی سود و کد نوشتن) پیدا است که یک مقدار نتیجه ی کار خوب بوده.
                              4- چندین بار گفته ام باز هم می گویم، خرید با این است ولی فروش با این نیست! چندین بار تکرار کرده ام (برای کسی که قرار است این نوشته ها را بخواند بعدا سامانه ی خودکار برای خودش بسازد دارم می گویم) این نشانگر ها به خاطر خصلت ها و خصوصیت های کلی بازار نمی توانند متقارن باشند برای همین ما تنظیمات سامانه را روی پیشنهاد خرید تنظیم می کنیم و فروش را با یک روش دیگر انجام می دهیم (که البته فروش را هر بچه مدرسه ای ای بلد است! و کاری ندارد)
                              می توان از همین هم پیشنهاد فروش گرفت ولی چون نامتقارن است باید تنظیمات را برای فروش تغییر داد و تندتر و آسان تر پیشنهاد فروش گرفت.
                              5- همین الان بدون محاسبه ی سود بگذار حساب کنم: اوووووووووووف عالی است! 11 پیشنهاد خوب و 1 پیشنهاد بد و 2 پیشنهاد معمولی که سخت گیرانه بخواهم حساب کنم می شود 10 پیشنهاد خوب در مقابل 4 پیشنهاد بد! که فوووووووووق العاده است و می شود بازدهی بالای 70 درصد! ولی ولی ولی ولی! این نماد نماد بانک دی است! یعنی بهشت نمودارکاران! شاید در نمادهای دیگر از این خبر ها نباشد! جهنم نمودارکارانی هم وجود دارد! باید بفرستیمش آنجا ببینیم چند مرده حلاج است؟
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

رفتم روی یک نماد دیگر امتحان کردم: کسعدی

:(

متاسفانه نتیجه افتضاح بود!

البته نا امید نیستم. همان که روی دی خوب کار کرد شاید بتوان با تغییراتی کاری کرد که روی چندین نماد دیگر هم خوب کار کند...

این بخش بالا مربوط به سال های 1382 تا 88 بود که سامانه گند زد با این پیشنهاد خرید هایش!

در زیر کل نمودار را می گذارم که باز هم شاهد افتضاح های این سامانه هستیم:

توضیح: رنگ های سبز خرید های خوب و رنگ های آبی گند کاری های سامانه است. (به قول لرل_هاردی: این هم یک دردسر دیگر که تو من را تویش انداختی /.:blinksmiley.:/ )
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/01/03, 03:57.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X