کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
    نمادهای بازار پایه را امکانش هست اینترنتی خرید و فروش کرد؟
    بله تمام نماد های بازار پایه قابل خرید و فروش آنلاین وجود دارد .
    دو سه روز قبل پایه ج آنلاین ها را بستن ولی دوباره باز شد.
    فقط این سوال برای من هست که آیا بعد از 96.5.31 در پایه ج کماکان آنلاین فابل خرید و فروش خواهد بود یا نه ؟؟؟
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سلام

در مورد بازار پایه ج، هیچ گاه در مورد برخط بودن یا نبودنش صحبتی نشده... پس به احتمال قوی حتی زمانی که یک روز در میانش هم می کنند باز می توانیم برخط خرید و فروش انجام دهیم...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

امروز وبملت و شاید دماوند را می خواهم تبدیلشان کنم.
        به خکاوه، خزامیا، خساپا، کقزوی، فاذر... (به یکی دو تا از اینها)
        البته اگر آنها اندکی بالا بیایند و اینها اندکی پایین...

انرژی3 و خگستر نمی دانم در سبدم چرا برعکس دارند کار می کنند؟ باید در مورد اینها هم یک بررسی مجدد داشته باشم.

کقزوی و فاهواز را هم انصافا حال کردید؟ البته اینها یک مقدار شل هستند... چرا؟؟؟ ولی الحمد لله وقوام صفش از دیروز سنگین تر است.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

دماوند دوباره حقوقی اش خرید کرده... و امروز از نشئگی (ناشگی؟) به خماری برگشته...

داده های این را هم تی اس ای کلاینت گلابی به روز نکرده (فاهواز و پترول و هفت هشت تا دیگر را هم به روز نکرده... من نمی دانم مگر نرم افزار هم ممکن است اشتباه کند و چند تا را به روز کند و چند تا را نه؟؟؟؟)

به هر حال این پیشبینی پیشین ما بوده و همین جوری باید از روی همین یک تخمینی بزنم:

دو چیز از داده های حال حاضر به دست می آید: 1- قدرت موج جنبشی نیست. 2- حجم به شدت کم است...

حالا بفروشیمش؟ یا نه؟

یک چیز را هم می دانیم: به واسطه ی خرید هر روزه ی حقوقی نماد خیلی خشک شده و مستعد است یک باره بالا بکشد... و نیز اینکه اگر حقوقی اراده بکند یک شبه دماوند قیمتش دو برابر خواهد شد... و نیز اینکه به نظر می رسد این اراده وجود دارد و گذاشته اند هنگام گشایش دی این را جلوی پایش قربانی کنند و نیز اینکه یک افزایش سرمایه 500 درصدی در پیش دارد...

پس در کل به نظر می رسد بالا رفتنش حتمی است و سوخت و سوز ندارد... ولی دیر و زود دارد...

حالا بفروشیمش؟؟؟

نه. فقط در صورتی که دیدیم حمایتش برداشته شد و سهام فوق العاده ای به جایش پیدا کردیم...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

خگستر
            ====

آستانه زیان را یک مقدار می کشیم بالاتر (از 3700 به 3810)

هر چند امروز گند زده... ولی همچنان روند کلی افزایشی است... و نیز اینکه حجم خیلی عالی است و بالای 3 میلیونی است که ما می خواهیم...
            ولی شیب مکدی و شیب قیمت هیچ کدام دلچسب نیست و این یعنی اینکه موج به نظر می رسد جنبشی نباشد.... یا لا اقل اوایل موج جنبشی باشد که هنوز علائم موج جنبشی را از خودش نشان نداده...

اگر بتواند هر چه سریع تر خودش را به 4450 ریال برساند و با حجم مناسب آن را رد کند خیلی عالی می شود...

پس فعلا با همین آستانه زیان سهامداری می کنیم.

تایید کننده هم خرید هر روز حقوقی در خودرو است که دل ما را گرم می کند (مانند دی در دماوند.)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

توریل
              ====

این هم تقریبا به هدف رسید... اما این را هم الان نمی دانم چه کارش کنم؟

کلا فکر کنم امروز کاری نکنم بهتر باشد... زیاد حوصله ندارم انگار...

یک یو در نمودار مشهود است... یعنی طبق آن عمل می کند؟؟؟
              البته اگر طبق آن بخواهد عمل کند الان دیگر افزایشش موقتا تمام شده... به خصوص اینکه یک یو کوچک دیگر هم در شکل مشهود است که آن را تمام کرده و نیاز به استراحت دارد...

حجمش الحمد لله خوب است...

پس فعلا نگهداری می کنیم و بعد آستانه زیانش را بالا می کشیم.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

روی فروش پترول هم تردید دارم...
                فعلا که بازگیر با این حجم های عالی دارد کف سازی می کند... تا ببینیم بعد چه می شود؟
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

کسانی که وقوام نخریده اند امروز هم می توانند بخرند. و فکر کنم بتوانند در صف خرید خرید انجام دهند.
                  برخی قله ها هستند که من به شکستنشان اعتماد بیشتری دارم و این قله از آن مدل قله ها است که به نظر می رسد روز کاری بعدی شکسته شود پس الان هنوز فرصت خرید خوبی تلقی می شود:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

فلوله الان به چشمم خورد...
                    آستانه زیان را انگار شکسته و باید همین جا در اولین فرصت فروخت.
                    چون به نظر می رسد درون موج 5 بوده (نه چهار) و این حرکت به نشانه ی پایان موج 5 است.

پس پیشنهاد پیشین باطل می شود (البته زمانش هم گذشته...) و پیشبینی جدید دقیقا برعکس آن خواهد بود.

و این معنی موج 5 خطرناک است. که الان من با پوست و گوشتم آن را احساس خواهم کرد... :D و معلوم نیست در چه قیمتی می توانم بفروشم... /:.weirdsmiley.:/
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7516

فرا رسیدن روز پدر را به محمد حسین عزیز و سایر دوستان تبریک عرض می کنم . آباد
                      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

ای بابا... این دم آخری آمدم خگستر بخرم نشد...
                        قیمتش خیلی مناسب بود... 3850 ریال...

فردا یک مقدار پول جدید شاید دستم برسد (پول این خپارسح نامرد...) ببینم با آن می توانم این خرید را انجام دهم یا نه؟ فردا 3850 بدهند خوب است...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                          مدیر(ستاره دار 11)
                          • Sep 2012
                          • 4103

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                          فرا رسیدن روز پدر را به محمد حسین عزیز و سایر دوستان تبریک عرض می کنم . آباد
                          نمیدونستم آقا محمد حسین پدر تشریف دارن/:.rolleyessmileyani/:.Heart.:/
                          منم به نوبه خودم فرا رسیدن روز پدر و مرد رو به همه دوستان عزیز و کاربران گرامی تبریک میگم و خودمون رو آماده میکنیم برای دریافت یه جین جوراب/:.yead.:/
                          بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7516

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                            نمیدونستم آقا محمد حسین پدر تشریف دارن/:.rolleyessmileyani/:.Heart.:/
                            منم به نوبه خودم فرا رسیدن روز پدر و مرد رو به همه دوستان عزیز و کاربران گرامی تبریک میگم و خودمون رو آماده میکنیم برای دریافت یه جین جوراب/:.yead.:/
                            iligal عزیز روز پدر به منزله روز مرد هم هست من هم نمی دانم محمد حسین پدر شده یا نه ، برای ما هم لباس ورزش خریدن که هی پای بورس نشینیم ولی خوشبختانه تنگ در اومده ، میگم برید پس بدید. !!!!
                            ولی میگن میریم بزرگتر بگیریم .

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام
                              نه پدر نیستم... (اما پدرم درآمد با این بازی های بورس... :) )

به شما دو عزیز و همین طور به سایر پدران و مردان انجمن، روز پدر و روز مرد را تبریک عرض می کنم. و امیدوارم سایه تان از سر خانواده کم نشود. @};-
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در مورد فلوله یک مطلبی نوشته بودم که پاک شد...
                                عیب ندارد خلاصه اش را دوباره می نویسم:
                                میثم عزیز تاکید زیاد دارند که بالا می رود...
                                ولی به نظر من خیلی خطرناک است و به احتمال بسیار بسیار بسیار بالا موج 5 تمام شده!!! و یک ریزش سنگین در پی دارد...
                                هم حجم و هم قیافه نمودار و هم مکدی و هم بختامدی و هم شاخص قدرت نسبی... همه پایان موج 5 را نشان می دهند.
                                من امروز تمام تلاشم را کردم که بفروشم و نشد... و فردا دوباره می خواهم بفروشمش...

البته یک احتمالی هم هست که الان وسط یک موج 3 بسیار قوی باشیم... که در این صورت باید حجم خیلی خیلی خیلی بیشتر از چیزی که هست می بود... یعنی باید 8 تا 15 میلیون عدد سهم داد و ستد می شد... که بعید می دانم این حجم ظاهر شود...

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X