نرم‌افزار اکسل و کاربردهای آن در بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نرم‌افزار اکسل و کاربردهای آن در بورس

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
    سلام

وقتی ارزش بازار را محاسبه و در (cfield0) قرار دادید از از گزینه چهارم "خروجی اکسل از دیده بان بازار شما" میشود انرا در اکسل دریافت کرد.
    دوستان برای استفاده از این حالت باید ابتدا گزینه‌ی قالب نمایش زده شود و سپس گزینه‌ی «جدول + فیلد های کاربر» زده شود تا بتوان خروجی گرفت و در حالت عادی (قالب شخصی) کارایی ندارد.
    در تصویر نشان داده‌ام کدام منظور است.

(با تشکر از جناب Aiming عزیز که این را به من یاد دادند.)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

دستور lookup
      ---------------
      در بورس بسیار کاربرد دارد.
      کاربرد: یک مقدار را دریافت می‌کند و به دنبال نزدیک‌ترین رقم به این مقدار در یک ستون یا یک خط افقی می‌گردد و آن «نزدیک‌ترین رقم» را به ما برمی‌گرداند.
      کاربرد دوم: به جای برگرداندن نزدیک‌ترین رقم می‌تواند یک خانه در مجاورت خانه‌ای که یافته را به ما برگرداند! (این کاربرد اصلی و مهم است.)
      چون در یک تارنمایی دیدم به بهترین شیوه این دو کاربرد آموزش داده شده دیگر از همین تصویر استفاده می‌کنم و به همین‌جا بسنده می‌کنم:

ویرایش: دیدم بدون توضیح نمی‌شود. توضیح: اف۵ مقداری است که می‌خواهیم دنبال آن بگردیم. بی‌۵ تا بی۹ رنجی است که در آن رنج می‌خواهیم دنبال رقم مورد نگر بگردیم (می‌توان ۵ و ۹ را هم اصلا ننوشت!!!) و سی۵ تا سی۹ رنجی است که اگر چیزی پیدا کرد می‌آید از آن به ما خروجی را بر می‌گرداند. که همان‌گونه که در شکل پیدا است به جای عدد ۲۰۰۰، «سیلور» را برگردانده!
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

مشخص کردن تکرارها در اکسل:
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

تغییر یک رنج (یک جدول) از حالت عمودی به حالت افقی (و یا برعکس)
          -------------------------------

ویرایش:
          در شماره یک که در تصویر مشخص شده پس از انتخاب باید کپی کنیم. با زدن دکمه‌ی Ctrl+C
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/12/23, 13:50.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
          X