کارگاه حجم ?

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه حجم

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
    میخوام یه مطلب در مورد حجم معاملات بزارم این نکته ماحصل چندین سال تجربه شخصی هست.

اولا اینکه من از روی نمودار هیچ سهمی رو نمیتونم تحلیل کنم، نمودار فقط برای تعیین حدود حمایتی و مقاومتی استاتیک ازش استفاده میکنم فقط همین.

من تا سهمی رو ۲۴ ساعته و هر لحظه معاملاتش رو نگاه نکنم نمیتونم در موردش قضاوتی داشته باشم واسه همین نهایت بتونم روی ۲ تا سهم تمرکز کنم که معمولا هم بعد چند روز تمرکزم بهم میریزه تک سهم میشم.

امروز در شروع بازار نحوه معاملات فاراک منو شگفت زده کرد و حسرت بسیار خوردم از اینکه چرا فروختمش. اما در پایان بازار نحوه معاملات ولساپا بیشتر هیجان زدم کرد و خوشحال از اینکه سهام رو تبدیل به ولساپا کردم.

امروز ولساپا حجم خوبی خورد با فروش با حجم بالای حقوقی، اما تا معاملات رو لحظه به لحظه دنبال نکرده باشید متوجه نمیشید این حجمی که خورده فرصت خرید بوده یا فروش. امکان نداره از روی نمودار بشه متوجه این موضوع شد.

پیشنهاد من برای تازه واردا اگه این تاپیک رو دنبال میکنن اینه که تمرکزتون رو از روی تحلیل نمودار وردارید و روی تحلیل تابلو معاملات قرار بدید، اگه وقت ندارید سهام سبدتون رو لحظه به لحظه دنبال کنید بدون شک در ادامه بازار تا سال های سال از سود خبری نخواهد بود.

و مورد بعدی اینکه اگه از روی دست دیگران و مشورت با دیگران خرید و فروش میکنید بدون شک بخشی از اصل سرمایتون رو طی سالهای آینده در بورس از دست خواهید داد.
    این چیزی که می‌گویید را... من هم تا حدودی قبول دارم... ولی جایگزین نمودار نیست. هر چیزی به جای خویش نیکو.
    ======================
    آیا توانایی این را دارید که بگویید چه چیزهایی را روی تابلو می‌بینید؟ چه نشانه‌هایی برای خرید/فروش می‌تواند مناسب باشد؟
    (توضیح اینکه دانش ضمنی را هر کسی نمی‌تواند (تبدیل به دانش) بیان کند. یک حساب‌کتاب‌هایی در پس زمینه‌ی ذهنش انجام می‌شود که خود شخص نمی‌داند دقیقا چیست.)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
      سلام آقا محمد حسین بسیار عالیست این تاپیک (جستار ؟ کارگاه ؟) بلی بسیار عالی هست این کارگاه مخصوصا که قیمت و داستان آینده سهم در می آید ( یکجورایی مدیریت امیدواری و یاس ..... امید و یاس الکی تبدیل به امید و یاس اشکار و واقعی می شود.)

فرابورس امروز چه کرد ؟

از بازار غافل بودم بخاطر اتفاقی که صبح برایم افتاد و ارامش نداشتم ، الحمدلله رب العالمین ، دل ها با یاد خدا ارام می گیرند و خوشبختانه مالک یوم الدین خودش هست

شاخص هم وزن بزودی رکورد های خیلی خوبی بنظرم خواهد زد و اصلا فرصت نوسان گیری نیست و سهامداری تا وقتی ارزش معاملات خرد بالای 1200 میلیارد هست بهترین کار است.
      /:.Heart.:/
      منظور از جستار همان واژه‌ی عربی موضوع و واژه‌ی انگلیسی Topic است. این را یکی از دوستان در انجمن دیگری (خارج از بورس) استفاده می‌کرد و تلاش داشت تا پارسی‌نویسی را گسترش دهد... من هم دیدم بد نیست و در این امر من هم کمکش کردم...
      بد نیست برخی واژه‌های پارسی به گوش عموم مردم برسد... ای بسا همین زمینه‌ای شود که در آینده بیشتر با اینها آشنا شویم و بیشتر به پارسی‌گویی و پارسی‌نویسی رو بیاوریم.
      ======================
      اتفاقا من می‌خواستم دوباره بروم در گذشته کار کنم. (برای تمرین خیلی بهتر است. چون پاسخ همان‌جا است.) خوب شد گفتید. حالا به زمان کنونی (حال) هم هم‌زمان می‌پردازیم.
      ======================
      فرابورس : بسمه‌تعالی. فرابورس امروز خراب کرد. (همان چیزی که در موردش گفتیم و در آخرین شمع گفته شد. یعنی احتمالا آن شمع شمع خالی کردن بوده.)
      پی‌نوشت: یک مدت آمدم به جای شمع از میله استفاده کنم دیدم اصلا حال نمی‌کنم با آن...
      ======================
      شاخص هم‌وزن تا 93 - 94 هزار فعلا مقاومت خاصی ندارد. البته هنوز نیرو هم پشتش نیامده.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• علیرضا حسنی
        Banned
        • Mar 2019
        • 1647

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        این چیزی که می‌گویید را... من هم تا حدودی قبول دارم... ولی جایگزین نمودار نیست. هر چیزی به جای خویش نیکو.
        ======================
        آیا توانایی این را دارید که بگویید چه چیزهایی را روی تابلو می‌بینید؟ چه نشانه‌هایی برای خرید/فروش می‌تواند مناسب باشد؟
        (توضیح اینکه دانش ضمنی را هر کسی نمی‌تواند (تبدیل به دانش) بیان کند. یک حساب‌کتاب‌هایی در پس زمینه‌ی ذهنش انجام می‌شود که خود شخص نمی‌داند دقیقا چیست.)
        همونجور که فرمودید قابل بیان نیست، گاهی وقتا قابل درکم نیست چه برسه بیان، یهویی یه تصمیمی در شما ایجاد میکنه که بنظر میاد به صورت ناخودآگاه گرفته شده، فکر میکنم چون فاکتورهای موثر زیاد هستن و همه بر هم تاثیر گذار خیلی نمیشه بیان و فرموله ش کرد. فقط چیزی که مطمئن هستم اینه که با تجربه برای همه حاصل میشه مثل رانندگی میمونه خیلی هوش و ذکاوت نمیخواد.

یکیش اینه که وقتی فروشنده حجم زیادی رو خورد خورد در سقف قیمت میفروشه و خریدار واسه ش هست و سهم رنج پایین نمیکشه اکثرا نشانه مثبتی هست. حالا این فقط یه فاکتوره که باید در کنار سی چهل فاکتور دیگه مجموعا بررسی بشه. ولی میگم حتی گفتنش سخت تر از تجربه کردنشه. تجربه ش راحت تره. فقط باید بشینی نگاه کنی معاملات رو ۵ سال لحظه به لحظه :D

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
          همونجور که فرمودید قابل بیان نیست، گاهی وقتا قابل درکم نیست چه برسه بیان، یهویی یه تصمیمی در شما ایجاد میکنه که بنظر میاد به صورت ناخودآگاه گرفته شده، فکر میکنم چون فاکتورهای موثر زیاد هستن و همه بر هم تاثیر گذار خیلی نمیشه بیان و فرموله ش کرد. فقط چیزی که مطمئن هستم اینه که با تجربه برای همه حاصل میشه مثل رانندگی میمونه خیلی هوش و ذکاوت نمیخواد.

یکیش اینه که وقتی فروشنده حجم زیادی رو خورد خورد در سقف قیمت میفروشه و خریدار واسه ش هست و سهم رنج پایین نمیکشه اکثرا نشانه مثبتی هست. حالا این فقط یه فاکتوره که باید در کنار سی چهل فاکتور دیگه مجموعا بررسی بشه. ولی میگم حتی گفتنش سخت تر از تجربه کردنشه. تجربه ش راحت تره. فقط باید بشینی نگاه کنی معاملات رو ۵ سال لحظه به لحظه :D
          این را می‌شناسم... خیلی هم دوست دارم... دقیق می‌دانم چه می‌گویید... این حالت را من به دو بوکس‌باز تشبیه می‌کنم که یکی دیگری را برده چسبانده به کنج رینگ و همین‌جور دارد می‌زند تو شکمش... آن بدبختی هم که گیر کرده هر از چند گاهی یک دست و پایی جلو می‌اندازد ولی ضربه نیست... در حقیقت طرف بدبخت دارد آخرین تلاش‌هایش را برای بدتر نمردن انجام می‌دهد. این کسی هم که دارد می‌زند مخصوصا نمی‌گذارد طرف بیافتد زمین... (صف خرید شود.) می‌خواهد بیشتر طرف باشد که بیشتر ضربه بخورد و داور توقف ندهد! >:)
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

تمرین در گذشته
            =========
            خوب... بسم‌الله... برویم ببینیم امروز چه چیز می‌توانیم کاسب شویم...

نخست برویم سراغ این:
            (تاریخ و نماد دارد دیگر نمی‌گویم.)

شما چه کار می‌کنید؟
            .
            .
            .
            من...
            قطعا عالی است. می‌خرم.
            .
            .
            .
            خوب... چند روز گذشت... به اینجا رسیدیم:

عجب شمع عجیبی! بدون حجم این همه مثبت خورده!
            اوه... حجمش را نگاه کن... صفر است تقریبا... گذشته‌اش را نگاه کن... کلا نماد کم حجمی است... اصلا اشتباه کردیم آمدیم در این نماد... اکنون هم که حجمش خیلی پایین است. آقا شما را به خیر و ما را به سلامت. ما همین‌جا می‌فروشیم.
            خرید ۶۵۳ و فروش ۶۶۶ و سود صفر درصد.
            اشتباه ما: اصلا توجه نکردیم که این نماد (اینجا) جزء نمادهای به درد نخور است و هم شمع‌هایش مشکل دارد و هم حجم‌هایش و فقط به درد گروه‌های خاصی می‌خورد. (سفته‌بازان + زیرخاکی‌یابان + رانت‌داران)
            برویم بعدی...
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

تمرین در گذشته (بهپاک 13961101)
              ====================

چه پسری چه پسری...
              عالی است.
              قطعا می‌خرم.
              (در پرانتز: همین‌جوری به تورم خوردها! حتی دنبال یک شمع پر حجم هم نگشتم! :) )
              اوه... دو تا شمع بد زد...
              مجبورم همین‌جا با زیان بفروشم.

این هم ادامه‌اش برای دوستانی که می‌خواهند ببینند. https://i.vgy.me/7YuRRX.png
              با ۵ درصد زیان داد و ستد را بستیم. :(
              سر در نمی‌آورم...
              چرا آنجا گل نکرد؟ باید عالی می‌شد...

جالب است که چند ماه بعد شبیه همین اتفاق دوباره افتاده و منجر به رشد عالی شده!!!

آیا خرید ما اشتباه بوده؟
              شاید باید صبر می‌کردیم (در عرض هشت شمع ده درصد داد بعد از فروش ما.) مثلا صبر می‌کردیم که یک حجم در جهت مثبت یا منفی بیاید. البته... تو کل این موج ده درصدی ما به غیر از این حجم، حجم دیگری نمی‌بینیم! شاید باید کلا صبر می‌کردیم یک مقدار بدهد و با سود کوچکی (مثلا ۵٪) خارج شویم.
              شاید دوم اینکه.... شاید موج نخست بوده و کلا نباید روی موج نخست زیاد حساب کرد و همواره باید روی موج سوم سوار شد... (توضیح اینکه در آینده‌ی نمودار به فاصله‌ی حدود 65 شمع از زمان فروش ما یک موج بزرگ افزایشی به وجود می‌آید که ۴۰ درصد می‌دهد و بعد از آن هم باز یک موج دیگر با صد درصد سود.)
              شاید دیگری به ذهنم نمی‌رسد.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

تمرین در گذشته - تاپیکو 13970403
                ====================

بیسار عالی.
                این را هم اینجا می‌خریم.
                حواسم نبود وگرنه سه میله زودتر می‌خریدم. روی ۱۳۶۰ ریال. ولی حالا بالاتر روی ۱۳۹۰ ریال می‌خریم.
                برویم ببینیم چه می‌شود...
                - بسیار عالی. یک شمع عالی دیگر. باز هم سهامداری.
                - یک شمع بد ولی باز هم سهامداری.
                - یک شمع خیلی بد دیگر. و خداحافظ.
                (ای بابا... امروز حالمان خراب است. هر چه گیرمان می‌آید را با زیان باید ببندیم.)
                این تصویرش است: https://i.vgy.me/MmgC96.png
                ۵ درصد زیان.
                برویم جلو ببینیم چه می‌شود...

خوب...
                معلوم شد که فروشمان خوب بود... ???
                ولی چرا خرید این‌قدر بد بود؟ چرا آن بالا خریدیم؟
                اصلا یک چیزی.... این که همه چیزش می‌خورد به یک روند توپ توپ توپ... چرا نشد؟
                نمی‌دانم. اگر کسی فهمید به ما هم بگوید.
                ولی حالا...
                اکنون هم باز دوباره یک شمع خوب داریم. البته نه خیلی خوب ولی خوب. اینجا چه کنیم؟ شما باشید می‌خرید؟ یا نه؟
                من می‌گویم حالا که به این نماد یک مقدار اشراف پیدا کردیم بخریم. و اگر وضع خوب نشد بلافاصله بفروشیم.
                پس دوباره می‌خریم.
                برویم جلو..
                - اوف! یک شمع فوق‌العاده! (با این حال دامنه‌ی نوسان‌گیری را یک مقدار بلند مدت‌تر می‌کنم.)
                - یک شمع بد ولی همچنان نگهداری.
                - یک شمع فوق‌العاده‌ی دیگر!
                ⭐⭐⭐
                - صف خرید و شکاف! اووووف... جانم....
                - باز هم صف خرید! جان...
                - یک شمع بد. خیلی بد. من همین‌جا می‌فروشم. به قول دوستان ذخیره‌ی سود. (Saving)
                18درصد سود در ۶ میله! روی یک نماد بزرگ که می‌توان بهتر وارد و خارج شد! (میانگین ارزش ۱۲۳ میلیارد ریال است.) عالی بود این‌بار.
                تصویر خرید و فروش نخست و دوم و آینده:
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

تمرین در گذشته - تاپیکو 13970403
                  ====================

بیسار عالی.

خوب...
                  شما که رفتید من باز چند نوبت دیگر روی تاپیکو خرید و فروش انجام دادم. حجمش کلا بالا رفته بود! نسبت به دوره‌های گذشته! مشخص بود که روند دارد.
                  در زیر این خرید و فروش‌ها را با هم ببینیم:
                  نخستین: ۵ درصد زیان.
                  دومی: ۱۸ درصد سود.

(دو تای بالایی که در نوشته‌ی گذشته بود.)

سومی: ۱٫۵ درصد سود.
                  چهارمی: ۲ درصد زیان.
                  پنجمی: ۱۸٫۵ درصد سود.

تصویر:
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

تمرین در گذشته (بهپاک 13961101)
                    ====================

چه پسری چه پسری...
                    عالی است.
                    قطعا می‌خرم.
                    (در پرانتز: همین‌جوری به تورم خوردها! حتی دنبال یک شمع پر حجم هم نگشتم! :) )
                    اوه... دو تا شمع بد زد...
                    مجبورم همین‌جا با زیان بفروشم.

این هم ادامه‌اش برای دوستانی که می‌خواهند ببینند. https://i.vgy.me/7YuRRX.png
                    با ۵ درصد زیان داد و ستد را بستیم. :(
                    سر در نمی‌آورم...
                    چرا آنجا گل نکرد؟ باید عالی می‌شد...

جالب است که چند ماه بعد شبیه همین اتفاق دوباره افتاده و منجر به رشد عالی شده!!!

آیا خرید ما اشتباه بوده؟
                    شاید باید صبر می‌کردیم (در عرض هشت شمع ده درصد داد بعد از فروش ما.) مثلا صبر می‌کردیم که یک حجم در جهت مثبت یا منفی بیاید. البته... تو کل این موج ده درصدی ما به غیر از این حجم، حجم دیگری نمی‌بینیم! شاید باید کلا صبر می‌کردیم یک مقدار بدهد و با سود کوچکی (مثلا ۵٪) خارج شویم.
                    شاید دوم اینکه.... شاید موج نخست بوده و کلا نباید روی موج نخست زیاد حساب کرد و همواره باید روی موج سوم سوار شد... (توضیح اینکه در آینده‌ی نمودار به فاصله‌ی حدود 65 شمع از زمان فروش ما یک موج بزرگ افزایشی به وجود می‌آید که ۴۰ درصد می‌دهد و بعد از آن هم باز یک موج دیگر با صد درصد سود.)
                    شاید دیگری به ذهنم نمی‌رسد.
                    شاید بشه گفت وقتی پایین خریدن و کمی بردن بالا خالی کردن
                    یعنی کد به کد کردن برای جمع کردن
                    حرکت نوسانی (اعصاب خورد کن تر از حرکت نزولی هست و خیلیا میفروشن ؟)
                    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

ثاباد - 13970919
                      =========

اینجا می‌خریم.
                      پیش می‌رویم ببینیم چه می‌شود:
                      - یک شمع خوب دیگر.
                      - بد نیست.
                      - یک شمع نسبتا بد.
                      - باز هم بد. منتظریم یا بدون حجم برگردد بالا که بدون زیان بفروشیم یا اینکه حجم بخورد ببینیم چه کاره‌است.
                      (خیلی صبر کردیم متاسفانه! نکته: اگر آدم بلد باشد سود بگیرد. مثلا از هر چهارتا داد و ستدش دو تا با سود است ولی جمع موارد سود و زیان مثبت مناسبی است، در این حالت بهتر است که زمانی که دید یک چیزی، چیزی ندارد، ولش کند برود. صبر برای چه؟ زمانی که پیشنهاد خرید در نمادهای دیگر هست برای چه روی این صبر کنم؟ جدا؟ بگذریم.)
                      (چندین روز گذشت و یک سری شمع‌های در پیت و بی‌خود با حجم‌های به‌دردنخور را شاهد بودیم...)
                      رسیدیم به تصویر زیر:

باید بگویم اینجا می‌خریم... ولی از آنجا که داد و ستد گذشته را هنوز نبسته‌ایم (متاسفانه) می‌گویم «نگهداری».
                      - باز یک شمع بد.
                      - باز هم یک شمع بد.
                      خداحافظی.
                      گند زدم. :(
                      اه. :(
                      نتیجه را با ۹ درصد زیان می‌بینیم:

اینجا باید بررسی شود مشکل چه بود.
                      ولی از آنجا که باز دوباره یک شمع خوب آمده، همین‌جا دوباره خرید می‌کنیم!
                      - اوف! عالی!
                      - بد
                      - خیلی بد
                      و چندتا شمع بد دیگر و فروش...
                      جریان چه بود؟ به همان مقاومت که نشان دادیم واکنش نشان داد.

دوباره ولش نمی‌کنیم. (دستمان روی این راه افتاده!)
                      دو روز بعد دوباره یک شمع خوب زده: خرید می‌کنم!
                      چند بار دیگر خرید و فروش انجام دادم. که نتیجه در زیر هست:

من نمی‌دانم امروز روز من نیست؟ یا چه؟

نتیجه‌ی داد و ستدها به ترتیب:
                      (خودتان از همه ۱٫۵ درصد کم کنید.)
                      ٪۷٫۳ -
                      ٪۵٫۹ -
                      ٪۷٫۲ -
                      ٪۱٫۸ -
                      (همگی با زیان روبرو شدند. :()
                      بررسی در نوشته‌ی بعدی.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

دارم می‌اندیشم...
                        نمی‌دانم...
                        نمی‌فهمم...
                        چرا؟
                        چرا هر چند وقت یک بار آمده‌اند یک توک زده‌اند و ولش کرده‌اند؟
                        اصلا حالم را به هم می‌زند...
                        بگذار این فرضیه را مطرح کنم تا بعدها ببینیم درست است یا نه؟

شاید نخست:
                        تا زمانی که بالای یک مقاومت مهم تثبیت نشده‌ایم نمی‌توانیم بگوییم روند داریم.

شاید دوم:
                        در زمان سقوط از موج بسیار بزرگ گذشته (از هفت هفت نود و هفت) چنان این کاهش قیمت صورت گرفته که بسیاری از سهامداران جا مانده‌اند و نتوانسته‌اند بفروشند. به عبارت دیگر آنجا تنش‌هایی داشته‌ایم که خودش را تا مدت‌ها بعد داشته بروز می‌داده. به عبارت دیگر به خاطر وجود هیجان فروش بسیار شدید تخلیه نشده (به خاطر قوانین من‌درآوردی شاپوردانا و دوستان) و حجم نخوردن در روند کاهشی که باید می‌خورده، (این را به وضوح می‌توان روی نمودار دید! چگونه؟ این‌گونه: فاصله گرفتن بالاترین از پایانی! /.:biggrinsmiley.:/ فقط هم تو ایران است! /.:biggrinsmiley.:/ یعنی هیچ کجای دنیا نمی‌یابی که «بالاترین» از قیمت «پایانی» پایین‌تر باشد! /:.wacsmiley.:/laughingsmiley/:.grlim:.//.:blinksmiley.:/ (شاپور خیلی دانا و سازمان دانا) یعنی قوانینی که ما در ایران داریم را اگر وارن بافت بشنیدندی جامه از تن بدرندندی و آوای وامصیبتا سرایندندندندی.
                        به هر روی... از 13970710 تا 13970723 ما روی نمودار یک اعوجاجی می‌بینیم ناشی از تصمیم‌های مدیران سازمان بورس که اجازه نداده فشار فروش آنجا خودش را تخلیه کند. و این شده که تا مدت‌ها این نمودار درگیر خاطرات بد ناشی از آن زمان بوده. پس جمع‌بندی این شاید دوم هم این می‌شود: در نمودار زمانی که جایی هیجانِ فروشِ تخلیه نشده وجود دارد تا مدت‌ها بعد نباید سراغ آن نماد رفت.

(شاید سوم! زمانی که سر حال نیستی و خودت می‌فهمی و می‌دانی آن روز روزت نیست هیچ خرید و یا نگهداری‌ای انجام نده! نقد شو برو یک بادی به کله‌ات بخورد!) (جدی گفتم! هر چند تو پرانتز بود ولی جدی گفتم!)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                          شاید بشه گفت وقتی پایین خریدن و کمی بردن بالا خالی کردن
                          یعنی کد به کد کردن برای جمع کردن
                          حرکت نوسانی (اعصاب خورد کن تر از حرکت نزولی هست و خیلیا میفروشن ؟)
                          نکته: حجم فروش باید تناسبی با حجم(های) خرید داشته باشد!
                          در مورد یاد شده جمع‌کردنی اصلا نبوده که بخواهند خالی کنند.

علاوه بر نکته‌ی بالا... این هم هست که... طرف یعنی همه‌اش برای پنج درصد قیمت را برده بالا و خالی کرده؟؟؟ آیا؟
                          /:.nono.:/
                          نمی‌شود که...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

شپاکسا
                            ====

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

وصنعت
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

ثغرب: به درد نمی‌خورد.
                                وساخت: https://i.vgy.me/PD5YFe.png
                                سیستم: https://i.vgy.me/PD5YFe.png
                                چکارن: به نگر بد نمی‌رسد. احتمالا یک بیست درصد می‌دهد و بعد باز هم شاید بدهد. البته شمع آخرش یک جوری است. بد است یک مقدار. در صورتی که دلیلی نداشته. باید یک مقدار بیشتر بررسی شود. (با صف فروش دارد باز می‌شود.)
                                فاراک: در منفی شاید بد نباشد.
                                زقیام: به نگر خوب می‌رسد. البته لخانه و فنرژی هم بد نیستند مثلا. ولی راه نمی‌دهند.
                                ختور: به نگر بد نمی‌رسد. نیازمند نگاه بیشتر در طی امروز و فردا.
                                حتاید: به نگر بد نمی‌رسد. نیازمند نگاه بیشتر در طی امروز و فردا.
                                ونوین: به نگر بد نمی‌رسد. نیازمند نگاه بیشتر در طی امروز و فردا. منفی بدهند خوب است.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X