کارگاه حجم ?

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
    سلام
    ثزاگرس چه مشخصه ای داشت اقا محمد حسین ؟
    سبجنو در سقف بود و بعدش ریخت
    حپارسا دقیقا در سقف بود از همان روز ریخت
    کسرام نیز روی سقف بوده و کمی ریخته و در پایین کف سازی می کند
    ومشان را ناشکار گفتین اما از فردایش پرواز کرده
    ثزاگرس: حقیقی حقوقی. خوب داشتند می‌خریدند. یک حجم مرگ زده بود در نگاه نخست. ولی خوب که نگاه می‌کردی می‌دیدی حجم مرگ نیست. بلکه حجم برگشت است. بلکه حجم بازی (دادن) است.

ثزاگرس
    -------
    اکنون هم «می‌تواند» خوب باشد. ولی تا زمانی که بالای ۳ تومان تثبیت نشده به هیچ وجه به «هیچ» درد نمی‌خورد.
    (ما از این نماد به کل دست کشیدیم. و کلا روی نمادهای این‌گونه که در کل در پیتی هستند و به درد نمی‌خورند کار نمی‌کنیم.)

پی‌نوشت: فووووووووووووووووق‌العاده مشتکرم از بازخوردی که ارایه دادید. خیلی اینها به درد من می‌خورد. ممنون.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

پاسخ : کارگاه حجم ?

چند نماد/نمودار که داشتم نگاه می‌کردم:

وشهر شجم به درد نمی‌خورند. نمی‌دانم گفتم یا نه؟
      قچار هم چنان خوب است.
      کپرور هم حجم مرگ زده. به درد نمی‌خورد فعلا. (تا زمانی که مشکلش را با این مرگی که گرفته حل کند.)
      قنیشا هم همچنان خوب.
      کپارس تا زمانی که سقف (۱۲۰۰۰۰ ریالی) را نشکسته بد نیست. بشکند عالی است. (فعلا آش دهان سوزی نیست.)
      خساپا: عجب حجمی زده. گویا حقوقی تمام‌قد از سهامش حمایت کرده! شاید از این مقداری بخرم. (بستگی به اینکه سرمایه‌ام از جای دیگر آزاد شود و نیز اینکه این نماد تابلوی خوبی داشته باشد.)
      دارا یکم مثبت بسیار خوبی امروز خورد. معلوم نیست چرا. ولی بد نیست به آن توجه شود.
      خپارس - ختوقا - کهمدا - کسرا - دزهراوی و بسیاری دیگر می‌توانند از همین‌جاها برگردند... ولی قدرت برگشتشان معلوم نیست.
      کخاک دارد حمایت می‌شود ولی هنوز کامل تکلیفش مشخص نیست. احتمالا پس از اینکه از کمند قله‌ی کنونی جست تکلیفش مشخص خواهد شد.
      کدما و ونیکی و وبرق همچنان خوب ولی غیرقابل‌خرید.
      اخابر هم حجم برگشت زد. عالی. البته احتیاط این است که بالای ۳ - ۳٫۳۰۰ تومن خودش را تثبیت کند و تا آن زمان خریدی انجام نشود.
      کشرق یک پله بالاتر می‌آید در دیده‌بان - تکلیف این حجم‌هایی که این روزها دارد می‌زند مشخص شود تمام.

پی‌نوشت: با توجه به اینکه در جستار «روند در کدام گروه است؟» بررسی کردیم که احتمالا یک مثبت خوب دو ماهه در بازار داشته باشیم... بد نیست که تمام‌سهام (فول سهم!) باشم.
      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/08/17, 23:41.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

خبهمن از آن محدوده‌ی حساس خودش درآمد و اکنون برای سفارش خرید گذاشتن مناسب است.
        ویرایش: دکی! خودم اکنون آمدم سفارش بگذارم نوشته بود ممنوع! /:.mellowsmiley.://:.hmmsmiley.:/
        ویرایش: بعدا در جستار غیر بورسی هم نوشتیم... آمدند مجازش کردند... بعد رفت صف خرید بعد رفت نزدیک صف فروش بعد دوباره آمد صف خرید و ما همچنان نخریدیم ...
        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/08/20, 10:53.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

قچار قنیشا کدما و کشرق مقداری بالاتر (ده پانزده درصد مثلا) به ناحیه حساس می‌رسند و دیگر تقریبا خرید ندارند. (فروش هم ندارند اگر کسی خریده.)
          وبرق دیروز متعادل شد. این هم بالاتر مقاومت دارد. خرید ندارد. فروش هم آتش به اختیار...
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سباقر
            ------
            سه روز حمایت بسیار عالی‌ای داشته. به خصوص روز آخر.
            اینجا یک چیزی شبیه نقطعه عطف (نقطه چرخش - از منفی به مثبت) از خودش نشان داده است.
            این می‌تواند آغاز یک روند عالی باشد. ولی اینجا زیاد مشخص نیست. بلکه پس از عبور از ۱٫۶۰۰ تومان یا ۲٫۰۰۰ تومان مشخص می‌شود.
            ولی یک نفر می‌تواند اینجا بخرد و منتظر واکنش به مقاومت‌ها و عبور کردن یا نکردن باشد. یعنی راهکار «خرید پیش از مقاومت» به این نماد می‌خورد و برای این نماد اشکالی ندارد.
            امتیاز ۵۶ ولی با توجه به دو ناحیه حساس پیش رو.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

فولای
              ------
              دو سه روز است که فروشنده ندارد.
              ولی خریدار دارد.
              حجم بازگشت زده. انگار یک بنده خدایی را برده‌اند پیاده کرده‌اند برگشته‌اند.
              روندش بالغ و کند شده.
              تا پنج - ده درصد دیگر به ناحیه حساس می‌رسد.
              حمایت حقوقی را دارد.
              این را هم می‌توان خرید و نگه داشت ولی تا زمان حجم مرگ یا با احتیاط و دست به ماشه. چون این روند قوی‌ای که دارد هر آن امکان دارد یک بازی سرش در بیاید...
              در مورد دست به ماشه روی این نماد توضیح بدهم... منظور این نیست که تا صف خرید از بین رفت بفروشیم... منظور این است که بفهمیم «خالی» کرده‌اند. یا به تدریج بادش خالی شده و دیگر بازار جان بالا بردن این نمودار را ندارد. یک همچنین چیزی.

امتیاز این هم ۶۰ ولی به صورت دست به ماشه.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

بمپنا
                -----
                عجیب است که یکباره خریدار پیدا کرده. البته فروشنده هم نیرومند است.
                به نمودار میان‌روز آن که نگاه می‌کنی می‌بینی از منفی کامل رفته مثبت کامل و دوباره برگشته. و نکته‌ی جالبش اینجا است که بیشتر خرید و فروش هم در همان مثبت کامل صورت گرفته.
                اینجا چند نمایشنامه می‌توان در نگر گرفت... یکی این است که خریدار بازی را رها نکرده و تنها یک چشمه آمده و دوباره روز بعد بازی را دست می‌گیرد.
                نمایشنامه بعد این است که خریدار می‌خواسته یک بازی‌ای بزند ولی کم آورده. حقوقی حالش را گرفته!
                به هر روی... این حجمی که روز آخر نگاشته بسیار در خور توجه است.
                چگونه می‌توان مطمئن شد (مطمئن که نه... احتمال بیشتر را به این داد...) که بازی اصلی دست خریدار است؟ با شمع فردا!
                فردا بد نیست تابلوی بمپنا دیده شود. اگر بازیگر دوباره برگشت و به قصد آزمایش هم نه... بلکه به دست قدرت بازی را دست گرفت... می‌توان احتمال اصلی را به این داد که خریدار رو است. نشانه‌ها: حجم فردا (مثلا میانه‌ی روز از میانه‌ی حجم پیشین بیشتر باشد) یا مثبت فردا (که در بالا حقوقی خالی نکند یا اگر بکند باز خریدار پشت کار باشد).

پس امتیاز این نماد شد:
                به بازی فردا (روی تابلو) نگاه شود... اگر خریدار رو بود ۷۰ در غیر این صورت ۰.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

بالاس
                  ------
                  تقریبا به یک کف نسبی رسیده.
                  جالب است که در ۷٫۵۰۰ تومان یک بار می‌خواسته‌اند برش گردانند ولی نتوانسته‌اند.
                  در حال حاضر نه خریدار دارد و نه فروشنده ولی احتمال آمدن خریدار هست و نفروختن فروشنده.
                  حقوقی رفتار عجیبی دارد که در منفی (یا بهتر است بگویم در کف) دارد می‌فروشد! که من زیاد به خاطر ندارم شبیه این رفتار را.
                  می‌توان در این نماد دست به خرید سهام زد با دید اینکه مطمئن است و افت زیادی برایش متصور نیستیم.
                  البته این تا زمانی است که همین قیمت‌های کنونی که در آن است را نشکسته باشد (که احتمال شکست رو به پایینش کم است).
                  خط روندش را هم در شکل زیر می‌بینیم:
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سشمال
                    این هم خشک شده و کف است تقریبا... و حقوقی هم خشکش کرده.
                    ولی زیاد جنس دندان‌گیری نیست. ذات نماد به درد نخور است.

سیلام هم همین‌جور. (علیک سیلام!)

سیدکو هم همین‌جور.

کلا سیمانی‌ها انگار به یک کف نرم قیمتی رسیده‌اند.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

برخی نمادها مانند وپاسار و خپارس تمایل دارند مقداری (بیش از ده درصد دست کم) مثبت بخورند... و تنها منتظر متعادل شدن بازار هستند.
                      خپارس روی یک کف بسیار جالبی قرار دارد که احتمالا به آسانی نمی‌شکند...
                      وپاسار یک مقاومت در پیش رو دارد. باید از آن بگذرد تا بتواند روند عالی داشته باشد. و البته کف هم هست.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mehdyand2amir
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 314

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        خبهمن به منطقه خطر نزدیک شد و دیگر خرید ندارد. (یکی دو روز است که دیگر خرید ندارد.)
                        خصدرا و وسین و خکرمان و خساپا و شبصیر (بیشتر به واسطه‌ی زدن حجم سنگین) رفته‌اند در کما.
                        حکشتی که به منطقه‌ی خطر رسیده بود (مانند خپارس آن زمان و مانند خبهمن اکنون) اکنون کاملا از آن منطقه خارج شده و عالی شده.
                        یواش یواش دیگر باید اصلاح خساپا و خانواده‌اش (و گروه خودرویی) تمام شود. در حال حاضر اصلا برای ما مهم نیستند و صرفا باید آنها را در گوشه‌ای (زیرچشمی) پایید.
                        نمادهای خاصی مانند وشهر و سمایه و وبرق قشنگ راه دادند... درست گمان کنم یک یا دو روز پس از نوشته‌ی پیشین راه دادند. و هر کسی دوست داشت می‌توانست بخرد. و البته در جستار یادآوری یادآوری کردیم که خرید یک نماد درست و حسابی پس از چند روز صبر می‌ارزد به انتظار و همزمان نقد بودن. خکمک هم باید به فهرست افزوده شود.

(احتمالا این نوشته در آینده تکمیل شود.)
                        سلام آقا این نماد خصدرا که بهترین نمره را داشت کی از کما وگیجی بیرون می آید.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط mehdyand2amir پست شده است View Post
                          سلام آقا این نماد خصدرا که بهترین نمره را داشت کی از کما وگیجی بیرون می آید.
                          سلام.
                          خصدرا تا زمانی بهترین نمره را داشت که خالی نکرده بودند.
                          خالی که کردند رفت در کما.
                          تا زمانی که به آن زمانی که خالی کرده‌اند برنگردد و آن حالت را پشت سر نگذارد همچنان همان است که هست.
                          نمودارها و آمارها را که نگاه کنید به وضوح مشخص است که روی ۹٫۸۰۰ تومان خالی کرده‌اند.
                          (به عنوان پی‌نوشت: من خودم هم دقیقا همان روز خریدم... متاسفانه... ولی روزهای بعدش که دیدم وضع این‌گونه است سر به سر خارج شدم. دو سه روز وضعش خوب بود... ولی ولش کرده بودند و ما هم با احتیاط نگاهش می‌کردیم... گمان کنم در این جستار یا در جای دیگری در این انجمن هم گفتم... این حالت برخی مواقع با رشد شدید الکی همراه است و گاهی با افت همیشگی... خصدرا دو روز آن حالت اول را نشان داد... ولی بازار که خراب شد باز دوباره فروشنده در این با قدرت شروع کرد به فروش... که ما هم دیدیم این‌گونه است خارج شدیم... نمونه‌های این حالت زیاد است... مانند وسین در ۹۹/۴/۱۸ که برخلاف خصدرا حالت اولی شد...)
                          برگردیم به خصدرا...
                          این باید قله پیشین را پشت سر بگذارد که دوباره امتیاز مناسب بگیرد. آن هم نه معمولی. بلکه با قدرت. چیزی که اکنون در خصدرا نیست. (مشابه همه جای بازار)

دی
                          ---
                          خرید دی دیروز ما زیاد اشکال نداشته. پیش از زدن آن حجم زیاد وضعش خوب بوده.
                          دیروز به معنای واقعی کلمه یک نفر خالی کرد. حالا باید دید تاثیرش چیست و چقدر داشته و آیا باز هم می‌خواهد خالی کند و بازار چه می‌کند.
                          متاسفانه نمودار دی تحمل این حجم را ندارد و اگر امروز هم وضعش خراب باشد می‌رود قاطی باقالی‌ها. پس ملاک فروش یا عدم فروش بنده هم می‌شود ساعت ۱۲ امروز.

حجم برخی نمادها در این روزها
                          ------------------------------------
                          متاسفانه شاهد هستم که در برخی نمادها (به خصوص آنهایی که دنبال می‌کنم و اینجا یادشان کردم) رشدهای بدون حجم داریم. این بد است. شبیه دی می‌شوند. اینها را معلوم نیست باید دقیقا چه کرد. شبیه امواج اصلاحی هستند که گونه‌ای از ناآشکاری را همواره با خود دارند. نمادهایی که نگاه کردم: وسین و وبرق و شبصیر و انرژی و وگردش و... بسیاری این‌گونه هستند.
                          خصدرا و فخوز و وسین چند روز پیش نمونه‌های این رشدهای بدون حجم بودند که یکباره یک حجم آمد پشتشان... زمانی که این‌گونه می‌شود بسیار اوضاع ناآشکار می‌شود.
                          (راه بررسی این‌گونه حالات چیست؟ از کجا می‌توان پیشبینی کرد خریدار پیروز می‌شود یا فروشنده؟)

این روزها بسیار دیده می‌شود که دست‌ها در برابر اکبرآقا کم می‌آورند.
                          کاری که امروز در خصدرا و دیروز در فخوز کردند مصداق بارز خالی کردن به قصد خراب کردن قیمت بود.
                          (در جاهای دیگر هم فروختن و خارج شدن را می‌دیدیدم...)
                          ولی بسیاری از اینها به پایان بازی ختم نمی‌شود.
                          بلکه بازی ادامه پیدا می‌کند.
                          بلکه دست دوباره پس از فروختن دوباره می‌آید و خریدار می‌شود.

امروز صف خصدرا را دادند (یعنی همین اکنون دارند می‌دهند).
                          خصدرا علاوه بر اینکه از دید حقیقی حقوقی وضع بدی پیدا کرد از دید حجمی هم وضع بدی پیدا کرد.
                          ولی موضوع این است که من گمان می‌کنم مانند موارد بیان شده در جستار حقیقی حقوقی این هم با وضع بد حجم بتواند باز دوباره سر بالا به راه خود ادامه دهد.
                          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/08/21, 14:00.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

دوباره دارند زیر وسین را می‌گیرند انگار.
                            نمی‌دانم فروشنده کامل ته کشید یا اینکه دوباره در ۲۸۰۰۰ ریال فروشنده پیدا می‌شود.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

حجم فسپا امروز قابل توجه بود.
                              همچنین کاوه.
                              در فسپا... نگاه که می‌کنی... انگار حقیقی از حقوقی نوسان گرفته! /:.winksmiley02.:/:D:p
                              این را حتما پیش چشمانمان قرار دهیم.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

فخاس هم امروز حجم عجیب زد.
                                حقوقی از حقیقی خرید کرده.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X