سلام.
کارگاهی برای پژوهش پیرامون موارد بنیادی.
انگیزه این بوده که
پژوهشهای بنیادی را در یک جایی گردآوری کنم تا هم انسجام داشته باشند و هم در هنگامش بتوانم آنها را یک جا بررسی کنم و به جمعبندی و نتیجهگیری بپردازم.
و نیز اینکه برای سرمایهگذاریهای بخش بلند مدت نمیتوان به مسائل بنیادی کم توجه بود. و نیاز به بررسیهای بیشتر و دقیقتر وجود دارد.
و نیز اینکه کتابی اخیرا میخواندم از آقای فررا که در آن گفته بود سودهایتان را از یک حساب (کوتاهمدت) در بیاورید و در یک حساب دیگر (بلند مدت) ذخیره کنید. به نگر من این دیدگاه بد نیامد و دنبال یک حساب دوم هستم. (هرچند کاملا مجازی و خیالی. یعنی یک حساب داشته باشم که در ذهن دو بخش شده باشد.) و با برداشتی که ما از بورس داریم (به عنوان کسی که مدتی در این بازار بوده) میدانیم بازار بورس بهتر از دیگر بازارهاست و بهتر است آن حساب دوم هم نه از جنس ارز و ملک و زر و اوراق قرضه و سپرده، بلکه از جنس سهام باشد.
و در نهایت انگیزهی آخر این بود که در کوتاه مدت (همین چند روزه) به نگر میرسد بازار سود خوبی بدهد و در عین حال بازار خطرناک هم هست. بنابراین به دنبال یک نماد بزرگ میگردم که بتوان به آن وارد شد (حقوقی صفش را بدهد). و در عین حال بنیاد خوبی هم داشته باشد و در میان مدت دست ما را در پوستگردو نگذارد.
این کارگاه فعلا در کانون توجه ما نخواهد بود بلکه تنها قصد داریم در آن نوشتهها (پژوهشهای خودمان و آموزش دیگران) را در آن گردآوری کنیم.
نظر