آموزش‌های کاربری ??‍?

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abed
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 427

پاسخ : آموزش‌های کاربری ??‍?

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    قلق تارنمای خراب شرکت سپرده‌گذاری مرکزی
    -----------------------------------------------------

نشانی تارنما:
    IPS - Log On

ابتدا وارد می‌شویم:

همان‌گونه که می‌بینیم خراب است:

گزینه‌ی برگشت را روی مرورگر می‌زنیم:

باز دوباره مشکل دارد. یک بار هم گزینه‌ی refresh را می‌زنیم:

به ظاهر باز دوباره اشکال وجود دارد ولی این بار منوها وجود دارند می‌توان از آنها استفاده کرد:

پی‌نوشت: ما پول را کامل داده‌ایم. ولی کار چرا این‌گونه تحویل داده می‌شود؟
    سلام- ممنون از وقتتان- ایراداینجاست که اصلا وقتی ادرس https://ips.csdiran.ir/Account/LogOn...l=%2fPortfolio را میرنم سایت باز نمیشه که مشخصات کلمه عبور و رمز عبور بدهم. فقط متن زیر در صفحه سیاه میاید:

This page isn’t working

ips.csdiran.ir didn’t send any data.
    [COLOR=var(--error-code-color)]ERR_EMPTY_RESPONSE

برای همین عرض کردم شاید احتیاج به IP مجازی داشته باشه و من یادم نیست چطور مجازیش کنم

[/COLOR]

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

ایجاد جستار جدید
      ---------------------

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

Chrome Notifications
        -------------------------
        اگر هر جا می‌روید درخواست اعلانات (Notification) می‌کنند و حتی زمانی که با مرورگر کار نمی‌کنید می‌بینید یک چیزی روی ویندوزتان آمد بالا و کلا کلافه شدید بدانید و آگاه باشید باید از اینجا اقدام کنید:

بخشت تنظیمات (Settings) مرورگر کروم را باز کنید.
        در کادر جستجوی تنظیمات که آبی رنگ است آن بالا است وارد کنید Notifications. و بعد این بخش را پیدا کنید و وارد این بخش شوید.

سپس این دو گزینه را تغییر دهید:

و البته می‌توانید به پایین همین فهرست بروید و آنجا چیزهایی را که Allow کرده‌اید را پاک کنید.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

دریافت گواهی سهام
          -----------------------
          سلام
          برای گرفتن گواهی سهام باید از وارد درگاه یکپارچه ذینفعان شد (نشانی زیر).
          درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه
          در این نشانی با زدن دکمه دریافت (روبروی هر نمادی که از آن سهام داریم) گواهی را دریافت کرد.
          آموزش خودشان هم همین را می‌گوید...
          چه طور میتوانیم گواهینامه سهام خود را دریافت کنیم ؟
          به منظور دریافت گواهینامه سهام لازم است کاربر وارد درگاه یکپارچه خود شود و پس از ورود به بخش "گزارش دارایی" بر روی گزینه "دریافت" کلیک نموده و گواهینامه سهام خود را در قالب فایل PDF دریافت نماید
          ولی مشکلی که اخیرا به وجود آمده این است که بازدن این دکمه یک نام کاربری و رمز عبور می‌خواهد!

برای رفع این مشکل باید برنامه مدیریت بارگیری IDM - Internet Download Manager را غیر فعال کرد!

برای غیر فعال کردن IDM:
          https://i.vgy.me/b1IHpC.png

در تصویر آخر: یک چیزی به دلخواه انتخاب می‌کنیم. مثلا من del را انتخاب کردم.
          سپس زمانی که در تارنمای درگاه یکپارچه هستیم و می‌خواهیم گواهی‌نامه را دریافت کنیم (به منظور غیر فعال کردن IDM) این دکمه‌ای که انتخاب کرده‌ایم را نگه می‌داریم و همین‌جور که نگه داشته‌ایم در آن تارنما «دریافت» را می‌زنیم و گواهی‌نامه سهام دریافت می‌شود.

پی‌نوشت: این به خاطر آن است که برنامه‌نویسان درست برنامه را ننوشته‌اند...
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/10/28, 09:10.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

گزارش کردن یک نوشته برای گروه نظارت

گزارش کردن یک نوشته برای گروه نظارت
            -----------------------------------------------

سلام.

اگر شخصی به شما یا کاربری دیگر اهانت/بی‌احترامی کرده یا در هر صورتی قوانین انجمن را زیر پا گذاشته کافی است در زیر نوشته‌ی آن شخص از دکمه‌ی گزارش استفاده بفرمایید:
            مکان این دکمه در این تصویر نشان داده شده: https://i.vgy.me/2tQXao.png

با این کار موضوع به سرعت به اطلاع تمام اعضای گروه نظارت می‌رسد و در جریان قرار می‌گیرند و اولین نفر به آن رسیدگی می‌کند.

توجه بفرمایید که اگر می‌خواهید نوشته‌های شخصی را در چند برگ مورد اشاره قرار دهید، تمام نوشته‌ها را گزارش کنید. نه تنها یکی را.

برای عنوان گزارش هم از یک عبارت کوتاه و رسا استفاده بفرمایید. مانند: ادبیات نامناسب یا توهین یا تمسخر ادیان رسمی کشور یا تفرقه افکنی نژادی قبیله‌ای و امثالهم...

برای گزارش کردن می‌توان از جستار ارتباط با مدیران نیز استفاده کرد... و نیز می‌توان برای یکی از مدیران پیام خصوصی فرستاد... مانند نقل قول زیر:
            در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            فرستادن پیوند یک نوشته
            ولی این‌جور گزارش کردن هم اصولی‌تر است و هم بهتر و هم زودتر نتیجه دریافت می‌شود.

موفق باشید/باشیم.
            یا علی.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

برای جستجوی یک نماد در انجمن کافی است:
              در همان بخش بالای برگه‌های انجمن یک کادر وجود دارد که کنارش تصویر یک ذره بین قرار دارد و زیرش نوشته جستجوی پیشرفته
              کافی است در آن کادر نماد مورد نظر را درج کنید و سپس کلید اینتر را بزنید.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

روش نوشتن متن به صورت بولد، کج و خط خورده در نرم افزار واتس اپ

همان‌طور که مشاهده می‌کنید، هر حالتی یک علامت مخصوص به خود دارد. برای نوشتن متن خود به صورت بولد، کافی‌ست علامت “*” را در دو طرف آن قرار دهید. علامت مخصوص حالت کج “_” و علامت مخصوص حالت خط خورده نیز “~” است.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

تغییر آواتار:
                  ۱:

۲:

پی‌نوشت:
                  اگر می‌خواهید عکس صفحه شخصی خودتان را عوض کنید کافی است به جای انتخاب این گزینه گزینه‌ی بالایی‌اش را انتخاب کنید.
                  یا علی.
                  @};-
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                  X