یک تازه کار از کجا شروع کنه؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • nazokdel
    عضو عادی
    • Oct 2013
    • 259

سلام دوست عزیز.
    از اونجایی که منم به تازگی وارد بازار بورس شدم تا حدودی میتونم به سوالاتتون پاسخ بدم.
    1. در بورس هر اتفاقی ممکنه بیوفته . دوست خود من 8 سال پیش سهام شرکتی رو خرید ولی متاسفانه تا به الان هیچ خبری از آن شرکت نشده . پس با مبلغی در بورس وارد شوید که فعلا به آن مبلغ نیازی ندارید و سعی کنید با تحلیل درست سهامی رو خریداری کنید .
    2. بله
    3. با جستجو کردن در اینترنت میتوانید متوجه شوید که در شهر شما کارگزاری وجود دارد یا خیر . اینکه آیا کارگزاری خوب است یا خیر ؟ متاسفانه من اطلاعی ندارم.
    4. میتوان بدون کمک گرفتن از آنها کار خود را انجام دهید.
    5. نیازی نیست به صورت حضوری انجام دهید . به صورت اینترنتی و مجازی میتوانید اینکارو بکنید.
    6. از طریق سایت کارگزاری خود میتوانید خرید و فروش آنلاین انجام دهید. درسایت irvex.ir میتوانید آموزشهای لازم را دانلود کرده و مطالعه فرمایید.
    7. هزینه ای ندارد.
    8. حداکثر یه هفته
    9. بله بصورت قانونی است . من که پیشنهاد میکنم حتما عضو شوید و فعالیت کنید . بله
    10 . میتوانید شماره موبایل هم وارد نکنید . همه چیز به صورت مجانی و رایگان می باشد و فقط جهت کسب تجربه است.

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.
    و چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..

نظر

• -farzin-
      عضو جدید
      • Oct 2013
      • 9

با تشکر از لطف و حوصله nazokdel عزیز ...

فقط جواب این سئوال رو درست نگرفتم ! که در بورس بدترین اتفاقی که ممکنه بیافته چی هست !؟ فقط سرمایه اولیه از دست میره ؟ یا ضرر چندین برابر سرمایه اولیه هم میشه ! ؟

و چند سئوال دیگه :

11 _ فرض کنید یک مدت طولانی نخواییم در بورس فعالیت کنیم و کلا هیچ معامله ای انجام ندیدم ، آیا کد بورسی باطل میشه ؟ یا نه با یک بار ثبت نام هر بار که بخواییم میتونیم تمرکز رو روی بروس بذاریم و یا یه مدت نسبتا طولانی از این بازار دور بمونیم ؟ کلا اگه قانونی در مورد کد بورسی وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید ؟

12 _ فرض کنید سهامی رو برای مدت طولانی نگه داشتیم ، جدای افت قیمت احتمالی ، ممکنه بعد از مدتی بسته به شرایط اون سهام از طریق خود سازمان بورس از سبد حذف بشه و هیچ وقت نتونیم بفروشیمش ؟

13 _ برای باز کردن حساب پس انداز ( در بانک ) جهت خرید و فروش سهام ، کدام بانک و چه نوع حسابی رو پیشنهاد میکنید ؟

14 _ در خرید و فروش سهام به صورت اینترنتی ، آیا مبالغ به صورت پوینت و اعتبار به حساب کاربری ما در کارگزاری وارد میشه ؟ و بعد باید نقد کنیم ؟ یا مستقیما به حساب پس انداز ما در بانک مربوطه و به صورت کَش و پول هستش ؟

15 _ و یه سئوال نسبتا عجیب ! چه طوریه که سهام در فراز و نشیب ها و موقعیت های مختلف همیشه فروش میره ؟ منظورم اینه که خوب با توجه به اخبار و تحلیل ها کاملا واضحه یه سری سهام ضرر میدند ! پس چی باعث میشه که همچنان یه عده خواهان خرید باشند و سهام فروش بره ؟

شرمنده سئوال ها زیاد شد !

نظر

• محمدی
        عضو جدید
        • Oct 2013
        • 19

فکر کنم هر ساله کارگزاری ها رو رتبه بندی میکنند. اگر این رتبه بندی رو بدست بیارین میتونین بفهمین کدوم بهتره

نظر

• -farzin-
          عضو جدید
          • Oct 2013
          • 9

در اصل توسط -farzin- پست شده است View Post
          با تشکر از لطف و حوصله nazokdel عزیز ...

فقط جواب این سئوال رو درست نگرفتم ! که در بورس بدترین اتفاقی که ممکنه بیافته چی هست !؟ فقط سرمایه اولیه از دست میره ؟ یا ضرر چندین برابر سرمایه اولیه هم میشه ! ؟

و چند سئوال دیگه :

11 _ فرض کنید یک مدت طولانی نخواییم در بورس فعالیت کنیم و کلا هیچ معامله ای انجام ندیدم ، آیا کد بورسی باطل میشه ؟ یا نه با یک بار ثبت نام هر بار که بخواییم میتونیم تمرکز رو روی بروس بذاریم و یا یه مدت نسبتا طولانی از این بازار دور بمونیم ؟ کلا اگه قانونی در مورد کد بورسی وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید ؟

12 _ فرض کنید سهامی رو برای مدت طولانی نگه داشتیم ، جدای افت قیمت احتمالی ، ممکنه بعد از مدتی بسته به شرایط اون سهام از طریق خود سازمان بورس از سبد حذف بشه و هیچ وقت نتونیم بفروشیمش ؟

13 _ برای باز کردن حساب پس انداز ( در بانک ) جهت خرید و فروش سهام ، کدام بانک و چه نوع حسابی رو پیشنهاد میکنید ؟

14 _ در خرید و فروش سهام به صورت اینترنتی ، آیا مبالغ به صورت پوینت و اعتبار به حساب کاربری ما در کارگزاری وارد میشه ؟ و بعد باید نقد کنیم ؟ یا مستقیما به حساب پس انداز ما در بانک مربوطه و به صورت کَش و پول هستش ؟

15 _ و یه سئوال نسبتا عجیب ! چه طوریه که سهام در فراز و نشیب ها و موقعیت های مختلف همیشه فروش میره ؟ منظورم اینه که خوب با توجه به اخبار و تحلیل ها کاملا واضحه یه سری سهام ضرر میدند ! پس چی باعث میشه که همچنان یه عده خواهان خرید باشند و سهام فروش بره ؟

16 _ سود دهی در بورس فقط از خرید و فروش سهام هستش ؟ یا با خرید سهام ، ماهانه همسود دهی دارند ؟؟ ( مثل بانک ها )
          17_ برای دریافت کد بورسی به یککارگزاری رجوع کنیم ! هر موقع بخواییم کارگزاری رو تغییر بدیم به راحتی امکان پذیره ؟ و با کدبورسی مشکلی پیدا نمیکنیم ؟

کسی نمیتونه کمک کنه ؟

نظر

• nazokdel
            عضو عادی
            • Oct 2013
            • 259

خواهش میکنم دوست عزیز.
            11. تا جایی که من اطلاع دارم کد بورسی غیرفعال نمیشود .
            12. از سبد شما حذف نمیشود . فقط ممکنه اون شرکت کلا ورشکست شود و دیگه نتونید سهامتون رو بفروشید .
            13. خود کارگزاری بانک رو بهتون پیشنهاد میده.
            14. مبالغ به حساب کارگزاری واریز میشود . بعد از سه روز کاری میتوانید نقد کنید (کارگزاری آگاه اینگونه است) .
            15. اگه به بعضی از نمادها دقت کنید متوجه میشوید که همیشه نمیتونید به راحتی سهامتون رو بفروشید .دوست من بعد از 8 سال هنوز نتونسته سهامش رو بفروشه.
            پس لطفا با دقت وارد این بازار شوید.

نظر

• b582d
              عضو عادی
              • Aug 2011
              • 22

جواب سئوال 1 حداکثر کل سرمایه ولی بیش از اون هم از نظر قانونی امکان داره ولی تاحالا موردی مشاهده نکردم
              2- بله
              3- مراجعه به تالار منطقه ای و یا اhttp://www.fipiran.com/FIBrokers.aspx
              4- نه لزومی نداره
              5- لزومی نداره حضوری باشه
              6- خود کارگزاری ها معولا راهنمای استفاده دارند
              7- هزینه نداره
              8- یک یا دو روز کاری
              9 و 10 یه تعدادی سایت هست که بخشی از اطلاعات آن مجانی و بخشی از آن پولی هست.
              11- خیر باطل نمی شه
              12- خیر، هیچ وقت از سبد حذف نمی شود ولی ممکن است در شرایط خیلی خاص شرکت از بورس اخراج شود
              13- هیچ فرقی نمی کند ولی سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت بهتر است از این جهت که به مانده حساب سود هر چند ناچیز تعلق می گیرد
              14- هر دو حالت به انتخاب شما ممکن است
              15- بسته به زمان خرید و زمان فروش شما می توانید سود یا ضرر کنید و همیشه خریدارهایی برای سهام شرکتها است

نظر

• frankval
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 132

من امروز ساعت 11:30 رفتم کارگزاری و تعدادی سهام خریدم ولی کارگزاری گفت فردا خرید رو انجام می ده و گفت ساعت 2 به بعد تماس بگیر برای اینکه ببینی با چه قیمتی سهامت خریداری شده!
                سوال من اینه به نظرتون کارش قانونی بوده که قبل بازار من خرید دارم ولی برای فرداش برام خرید می کنه؟
                سوال دوم :گفت جلوی قیمت چیزی ننویس و خودش نوشت"باز" یعنی هر جور که بخواهد با پول من بازی می کند و اردر می گذارد؟

نظر

• nazokdel
                  عضو عادی
                  • Oct 2013
                  • 259

سلام دوست عزیز.
                  سعی کنید خودتون آنلاین خرید کنید .

نظر

• -farzin-
                    عضو جدید
                    • Oct 2013
                    • 9

16 _ سود دهی در بورس فقط از خرید و فروش سهام هستش ؟ یا با خرید سهام ، ماهانه هم سود دهی دارند ؟؟ ( مثل بانک ها )
                    17_ برای دریافت کد بورسی به یک کارگزاری رجوع کنیم ! هر موقع بخواییم کارگزاری رو تغییر بدیم به راحتی امکان پذیره ؟ و با کدبورسی و سهام خریداری شده مشکلی پیدا نمیکنیم ؟

کسی نمیتونه کمک کنه ؟

ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی کنید

با تشکر از لطف دوستان

نظر

• -farzin-
                      عضو جدید
                      • Oct 2013
                      • 9

در اصل توسط b582d پست شده است View Post
                      جواب سئوال 1 حداکثر کل سرمایه ولی بیش از اون هم از نظر قانونی امکان داره ولی تاحالا موردی مشاهده نکردم

18 _ این قوانین رو از کجا میتونم مطالعه کنم ؟

19 _ بنا به دلایلی باید کارگزاری ایمن بورس و یا امید سهم رو انتخاب کنم ! از کجا متوجه بشم که خدمات معاملات اینترنتی کدومشون بهتره ؟ آیا کلا تفاوتی داره ؟؟

نظر

• b582d
                        عضو عادی
                        • Aug 2011
                        • 22

با توجه به اینکه شرکت های کارگزاری ملزم هستند از یکی از نرم افزارهای رایان هم افزا یا تدبیر و یا صحرا استفاده کنند معاملات آنلاین کارگزاری ها تفاوت محسوسی با یکدیگر ندارند

نظر

• b582d
                          عضو عادی
                          • Aug 2011
                          • 22

سود در بورس شامل دو دسته است یک دسته شامل سود خرید و فروش یا CAPITAL GAINو یک دسته شامل سود نقدی یا DPSکه په کسانی که در مجمع سهامدار هستند تعلق میگیرد

نظر

• -farzin-
                            عضو جدید
                            • Oct 2013
                            • 9

در قسمت مجوزهای مربوط به کارگزاری ها ، مهمترین مجوز هایی که یه کار گزاری باید داشته باشه تا خرید فروش به صورت اینترنتی سریع و راحت صورت بگیره چی هستش !؟ برای مثال مجوز معاملات بر خط که خیلی ازکار گزاری ها ندارند به چه مفهومی هستش ؟

و اینکه در انتخاب کارگزاری با توجه به این که معمولا بانک ها بیشتر مجوز ها رو دارند ! پیشنهاد میشه کار گزار از بانک انتخاب بشه یا از شرکت ها

در حال حاظر امکان خرید و فروش از طریق موبایل هم هست ؟ یا فقط از طریق کامپیوتر امکانپذیره ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید ؟

نظر

• -farzin-
                              عضو جدید
                              • Oct 2013
                              • 9

در قسمت مجوزهای مربوط به کارگزاری ها ، مهمترین مجوز هایی که یه کار گزاری باید داشته باشه تا خرید فروش به صورت اینترنتی سریع و راحت صورت بگیره چی هستش !؟ برای مثال مجوز معاملات بر خط که خیلی ازکار گزاری ها ندارند به چه مفهومی هستش ؟

و اینکه در انتخاب کارگزاری با توجه به این که معمولا بانک ها بیشتر مجوز ها رو دارند ! پیشنهاد میشه کار گزار از بانک انتخاب بشه یا از شرکت ها

در حال حاظر امکان خرید و فروش از طریق موبایل هم هست ؟ یا فقط از طریق کامپیوتر امکانپذیره ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید ؟

کسی نمیتونه کمک کنه ؟

نظر

• بورس بازجوان
                                عضو عادی
                                • Aug 2013
                                • 46

سلام دوست عزیز
                                کارگزاری مفید این امکان رابه شما میده که ازطریق موبایل هم خریذوفروش کنی.

نظر

در حال کار...
                                X