جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

    #256
    پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

    زمانیکه گروه پترو دارو....بانک پی بر ای6 و8داشت یعنی 6سال قبل گروه خودرو ساختمان3 داشت ...الان که بانکها کله کردند سمت پی بر ای 5 دارو رفته زیر 5 پترو ها دارند می روند سمت4 ....
    نهایت سود خودرو ها و ساختمانیها پی بر ای سه باید بگیرد انهم با ارفاق....
    مثلا اگر ایران خودرو سودش 100می شود قیمت300اگر2200شد قیمت 600....ساختمانیها که مافیایی هستند خودشون با مدیران ...فک فامیل پروژه ها را می خورند می رود.....هیچوقتم اندازه رشد مسکن رشد نمی کنند
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

    نظر

    • tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

      #257
      پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

      سخنگوی دولت: ایران را فقط با فروش یک میلیون بشکه نفت اداره می‌کنیم

      نوبخت: پنجه در پنجه دنیا هستیم

      سخنگوی دولت ایران گفته است که آن کشور ظرفیت تولید روزانه بیش از ۴ میلیون بشکه نفت را دارد، ولی "تنها با فروش یک میلیون بشکه نفت کشور را اداره می‌کنیم."

      به گزارش خبرگزاری رسمی ایران (ایرنا)، محمد باقر نوبخت گفته است که محدودیت‌های مربوط به فروش نفت ایران، بر روند دریافت مالیات‌ها هم تاثیر می‌گذارد و به همین دلیل، باید تخصیص و استفاده از منابع مالی "بخردانه و مناسب" باشد.
      مطالب مرتبط

      وزیر نفت ایران: هیچ محدودیتی را برای صادرات نفت نمی‌پذیریم
      'صادرات نفت ایران در دولت روحانی دوبرابر شده'
      افزایش بی‌سابقه صادرات نفت ایران بعد از تحریم‌ها

      موضوعات مرتبط

      اقتصاد ایران

      تولید نفت ایران از زمان تشدید تحریم‌های بین‌المللی در بیش از دو سال اخیر به شدت کاهش یافته است.

      تا اواخر سال ۲۰۱۱ میلادی ایران روزانه نزدیک به ۴ میلیون بشکه نفت تولید و بیش از دو میلیون بشکه نفت صادر می‌کرد. اما با تحریم خرید نفت و اعمال محدودیت‌های بین‌المللی بر روند فعالیت نفتکش‌های حامل نفت خام ایران، این رقم به تدریج به نصف رسید.

      تازه‌ترین داده‌های سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) به نقل از منابع ثانویه نشان می‌دهد که ایران در سال میلادی گذشته به طور میانگین روزانه دو میلیون و ۶۹۳ هزار بشکه نفت تولید کرده است. نزدیک به یک میلیون و ۶۰۰ تا یک میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه از این میزان به عنوان خوراک به پالایشگاه‌های داخلی فرستاده می‌شود و تنها حدود یک میلیون بشکه نفت برای صادرات روزانه در اختیار شرکت ملی نفت ایران می‌ماند.

      در زمان تصویب تحریم‌های نفتی بین‌المللی، مقامات رسمی ایران با رد تاثیر منفی احتمالی این تحریم‌ها بر فعالیت‌های صنعت نفت تاکید داشتند که این محدودیت‌ها مانع حضور ایران در بازار جهانی نفت نخواهد شد.

      آقای نوبخت که معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبری رئیس‌جمهوری ایران نیز هست، گفته است که با گذشت ۳۵ سال از پیروزی انقلاب، ایران "پنجه در پنجه" دنیاست. او اضافه کرد: "البته ما مهاجم نیستیم، اما به ما زور می‌گویند و ما باید جلوی این زور بایستیم."

      از زمان توافق هسته‌ای شش ماهه ایران با گروه ۱+۵ در آذر سال گذشته در ژنو، گفته شد که بخشی از تحریم‌های وضع‌شده علیه ایران در ازای محدود شدن فعالیت‌های هسته‌ای و دادن اجازه بازرسی بیشتر از تاسیسات اتمی ایران به حالت تعلیق درمی‌آید.

      در متنی که از توافقنامه ژنو در اختیار رسانه‌ها قرار گرفت، لغو تحریم‌های صنعت نفت مشخصا مورد اشاره نبوده است، اما مقام‌های دولت امیدوارند با ادامه مذاکرات هسته‌ای و توافق احتمالی، از محدودیت‌های نفتی ایران کاسته شود و ایران بتواند تمام ظرفیت تولید صنعت نفت خود را به کار بگیرد.
      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
      tom cruise in face book

      نظر

      • tom cruise
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 4756

        #258
        پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

        d;fhv 'tjl یکبار نوشتم اگراینها بگذارند یک ملیون بکشه نفت صادر کنند و در قبالش تعلیق کنند باید شکر گذار باشند و کلاهشان بند ازند بالا که لطفی عظیم در حقشان کرده اند .....
        ظاهرا نوبخت دارد اماده میکند زمینه را.....
        با صادرات یک ملیون درامد می شود 30ملیارد تا برای خورد خوراک مردم کافیست .....باقیش هم باشد بعد 2015
        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
        tom cruise in face book

        نظر

        • tom cruise
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 4756

          #259
          پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

          ابو حنیفه میگوید من هرچی دارم از برکت 2سال شاگردی امام ششم است....
          عمر میگوید اگر علی نبود هلاک می شد عمر.....
          حالا این روحانی نیز باید بگوید من هرچه دارم از روشنفکری از برکت ان چند سال است در اسکاتلند تلمذ کردم
          همینطور بهشتی باید چنین بگوید.....
          همینطور خاتمی باید بگوید از المان بودن است کله ام یکم کار میکند....
          هاشمی زمانی کل اروپا را با ماشینش گشت بعد رسید یاران گفت من د وست دارم علمای ایران حتما یک سفر دور اروپا بفرستم.....
          از نشستن در قم و نجف مصباح جنتی خز علی در می اید ...از خواندن کتاب الله نهج البلاغه نیز چنین ...بهشتی روحانی هاشمی باید از غرب بیاید. باید کتب غرب یخوانده شود تا چنین شوند ... ملت یاران همانطور که نمی توانند خودرو بسازند دارو بسازند.....حرکت اجتماعی اصلاحی ...بدون غرب نمی توانند بکنند.....راه قدس به قول اقای خمینی از کربلا می گذرد.....
          در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
          d;fhv 'tjl روحانی: دین را نباید دست دولت بدهیم

          حسن روحانی یک روز پس از انتقاد گسترده امامان جمعه شهرهای مختلف از اظهارات اخیر او گفت، عده‌ای مدام غصه دین و آخرت مردم را می‌خورند درحالی که نه می‌دانند‌ دین چیست و نه آخرت. روحانی گفت بعضی از بیکاری دچار توهمات می‌شوند.

          به گزارش خبرگزاری "ایسنا" حسن روحانی رئیس‌جمهور ایران شنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ در دیدار با کارکنان سازمان حفاظت محیط زیست گفت «بعضی بیکار هستند و دچار توهمات می‌شوند. عده‌ای مدام غصه دین و آخرت مردم را می‌خورند در حالی که نه می‌دانند،‌ دین چیست و نه آخرت، اما همیشه غصه آخرت را می خورند.»

          حسن روحانی افزود: «دین را نباید دست دولت بدهیم. دین دست علما، مراجع، فرهیختگان و دلسوزان است و آنان باید دین را تبلیغ کنند.»

          حسن روحانی این سخنان را یک روز پس آن بیان کرد که احمد خاتمی امام جمعه تهران و احمد علم‌الهدی امام جمعه مشهد به شدت به او انتقاد کرده بودند که چرا گفته "نمی‌توان با زور و شلاق مردم را به بهشت برد".

          حسن روحانی در ادامه سخنان اخیر خود دو نمونه تاریخی، یکی آوردن "دوش حمام" و دیگری "عوض کردن ساعت" و واکنش گروهی از روحانیون قم به آنها اشاره کرد. او افزود: «عده‌ای می‌گفتند فاجعه‌ای بزرگ است و دین از بین می‌رود».

          انتقاد گسترده امامان جمعه از اظهارات روحانی

          روز گذشته احمد خاتمی در مراسم نماز جمعه تهران خطاب به حسن روحانی گفت: « شما با اظهارات خود جاده جهنم را برای کسی صاف نکنید.» خطیب نماز جمعه تهران ادامه داد رسالت حکومت دینی همین است که "جاده بهشت را صاف کند و فضای بهشتی شدن را فراهم کند."

          احمد خاتمی همچنین از وضعیت حجاب در ایران ابراز نگرانی کرد و گفت: «خانم‌ها توجه داشته باشند که حجاب یک مسئله جزئی نیست و آبروی اسلام و تشیع در آن است.»

          احمد علم‌الهدی امام جمعه مشهد نیز با نادرست خوادن جمله "نمی‌خواهیم با شلاق مردم را به بهشت ببریم"، افزود: «شلاق که سهل است با همه قدرت جلوی کسانی که قصد دارند جلوی بهشت رفتن مردم را بگیرند خواهیم ایستاد.»

          در ادامه واکنش خطیبان "نماز جمعه" به سخنان حسن روحانی، عبدالکریم عابدینی "امام جمعه قزوین" نیز گفت: «اصرار نکنید مردم را به جهنم ببرید، همکار شیاطین نشوید و از آسیب رساندن به افکار قرآنی پرهیز کنید.»

          واکنش امامان جمعه شهرهای محتلف به ان بخش از سخنان حسن روحانی در هفته گذشته بود که گفت: «این‌قدر در زندگی مردم مداخله نکنید، ولو به خاطر دلسوزی؛ بگذاریم مردم خودشان راه بهشت را انتخاب کنند، نمی‌توان با زور و شلاق مردم را به بهشت برد.»

          در هفته‌های اخیر حسن روحانی و اعضای دولت او اظهارنظر درباره آزادی‌های اجتماعی از جمله مخالفت با فیلترکردن شبکه‌های اجتماعی و حقوق شهروندی را افزایش داده‌اند. مخالفان نیز همزمان بر انتقادهای خود از دولت افزوده‌اند.2015
          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
          tom cruise in face book

          نظر

          • tom cruise
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 4756

            #260
            پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

            l'v ydv مگر غیر این است علیرغم ده سال بحران هسته ای تحریمها یک سال بعد از وقتی امد که 88 قلع قمع شد و هاشمی از ریاست خبرگان حذف و می رفت از مصلحت هم حذف شد.....که توفان تحریمها نه رای مردم و نه یک عد ه شعار بده که ترسییدند فرا رکردند....سبب به قدرت رسیدن دوباره او شد....و باید کل تاج تخت را در خبرگان بعد ی بدهند تا رفع تحریم شوند....
            در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
            احملات تند مؤسس "مرکز اسناد انقلاب اسلامی" علیه رفسنجانی

            حمید روحانی موسس "مرکز اسناد انقلاب اسلامی" رفسنجانی را به «جو زدگی و دو رویی» متهم کرده و به نقل از آیت‌الله خمینی گفته "هاشمی اغفال شده است". وی همچنین خاطرات هاشمی را "بی‌اعتبار و مورد تمسخر" خوانده است.

            حمید روحانی موسس و رئیس سابق مرکز اسناد انقلاب اسلامی در یک سخنرانی در جمع دانشجویان دانشگاه های شیراز انتقادات تند و بی‌سابقه‌ای علیه هاشمی رفسنجانی مطرح کرده است.

            به گزارش سایت "تدبیر" موسس "مرکز اسناد انقلاب اسلامی" هاشمی رفسنجانی را به "جو زدگی و دو رویی" متهم کرده و گفته است: «اولین ضعف افرادی مثل هاشمی این است که جو زده می‌شود و طبق جو حرکت می‌کند. زمانی که جو حرکت مسلحانه بود، هاشمی هم جوگیر شده بود و حتی نظرات امام را نادیده می‌گرفت و از مجاهدین خلق دفاع می کرد. حتی به امام نامه داده بود که اگر از این ها دفاع نکنید اعتبارتان نزد مردم کم می‌شود.»

            این روحانی اصولگرا در ادامه سخنان خود هاشمی رفسنجانی را فردی "قدرت طلب" توصیف کرده که "حاضر است در راه قدرت دست به هر کاری بزند". حمید روحانی گفته: «هاشمی فکر می کرد چون با مقام معظم رهبری دوستی دیرینه دارد باید در تصمیم‌گیری‌ها شریک باشد.»

            حمید روحانی گفته است: «هاشمی در ۸۸ نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب نوشت که رهبری را تهدید کند و بگوید اگر مرا در قدرت شریک نکنی وضعیت درست نمی شود. فکر می کرد این نامه می تواند اوضاع را به هم بریزد.»

            این روحانی اصول‌گرا هاشمی رفسنجانی را متهم کرده که تحت تاثیر "آقازاده‌ها" قرار دارد و در نماز جمعه‌ها مردم را به تجمل‌گرایی تحریص می‌کرد.

            رئیس سابق مرکز اسناد انقلاب اسلامی ایران همچنین درباره خاطرات هاشمی رفسنجانی گفته "این خاطرات آن‌قدر بی اعتبار شده که امروز مورد تمسخر قرار می‌گیرد".

            هاشمی رفسنجانی از سال ۱۳۸۴ و از زمان آغاز ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد زیر حملات گروه‌هایی از حامیان آیت‌الله خامنه‌ای، به‌ویژه اصول‌گرایان تندرو، قرار دارد. این حملات در جریان اعتراض‌های خیابانی تابستان ۸۸ موسوم به جنبش سبز در پی همراهی هاشمی با مردم تشدید شد.

            با شکست اصول‌گرایان در انتخابات ریاست جمهوری خرداد ۱۳۹۲ این حملات قدری کاهش یافت، اما متوقف نشد و هر از گاهی اوج دوباره می‌گیرد.273
            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
            tom cruise in face book

            نظر

            • tom cruise
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 4756

              #261
              پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

              ahoشاخص کل سومین خط روند را شکست ....در واقع می توانست با مذاکرات مثبت سرشانه معکوس بدهد و رشد کند ولی مذاکرات خراب شد یکی دو روز گفتند عرضه نکنید ابرو ریزی نشود گندش درامد....
              منتها حمایتی در خط سفید در73هزاارتا دارد و ار اس ای هم میتواند فردا به کف برسد ....
              مشکل بازار خرکی عد م شفاف بودن است فولادیها طرح تحو.ل را اثرشان اعمال نمیکنند گزارش بعضی بانکها نیامده دولت نادان میگوید افزای شنرخ بعد خرداد ...خوب چه فرقی دارد ...امروز گران شود یا فردا......
              طبق روال 30ساله اینها هیچ طرحی ندارند بجز وعده وعید....

              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
              tom cruise in face book

              نظر

              • vahid091
                عضو عادی
                • May 2014
                • 86

                #262
                پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                تامى از خودرويى ها نظرت روى والغدر چطوره؟ ميگن بدهى هاى بانکيش سر به فلک ميکشه.

                نظر

                • tom cruise
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 4756

                  #263
                  پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                  دسبحا تقریبا به کف رسیده پی بر ای دی زیر 5...یعنی همه سودش تقسیم میکند.....افزایش هزینه داروییها می رود روی افزایش قیمت....تحول افت قپیمت جهانی هم ندارد حالا حقوقی که حمایت نمیکند و صندوقها باید در عقلشان شک کرد یا اینکه کف700بشکند برود سمت500 یعنی پی بر ای3.2 یا اینکه تعدیل منفی 50درصد ی بدهد !!!!که احتمالش اندازه این است یک روز مردم ارامش داشته باشند در کشور
                  https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                  tom cruise in face book

                  نظر

                  • tom cruise
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 4756

                    #264
                    پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                    در اصل توسط vahid091 پست شده است View Post
                    تامى از خودرويى ها نظرت روى والغدر چطوره؟ ميگن بدهى هاى بانکيش سر به فلک ميکشه.
                    اینکه لیزینگ است
                    کجاش بدهی مالی دارد
                    گزار ش کدالش نه92 نه93هزینه مالی صفر است
                    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                    tom cruise in face book

                    نظر

                    • tom cruise
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 4756

                      #265
                      پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                      امریکا گفته حاضر است مذاکرات را تمدید کند لذا ان احتمال که چون شش ماه تا تحریمهای کنگره بیشتر نبود لذا باید به نتیجه برسند کمرنگ می شود و فرصت دارند.....
                      ناطق نوری گفته احزاب لازمه دموکراسی هستند ...عجب زمانی در مناظرات با خاتمی ....خاتمی گفت من حزب تشکیل میدهم ..هرچند ترسید و زد زیرش..... اگر یکدهم شجاعت مموت را داشت اصلاحات به نتیجه می رسید....ناطق در جوابش گفت ما حزب نداریم حزب فقط حزب الله.....
                      حالا بعد17سال از ان داستان ناطق به این نتیجه رسید حزب باید باشد.....چرا ؟ چون اینها چیزی گویند مردم خوش اید نه بادمجان را به قول داستان سعدی
                      کما اینکه زمانی اصلاحچیها کسانی بودند که از دیوار سفارات بالا رفتند مثل این ابوطالبی نادان که قرار بود سفیر شود در نیویورک.....الان دم از صلح با امریکا میزنند....
                      چرا
                      چون مردم تغییر کردند
                      اگر احمدی نژاد امد خواست ملت بود اگر تحرمی امد خواست ملت بود
                      همینها دو سال قبل میگفتند نفت ما تحریم بشو نیست
                      همینها یعنی ملت .....خصوصا مهندسان دکترانشان....نه فقط....مردم بد بخت کوچه بازار....
                      حالا که گند چرا مموت اینطور کرد
                      پر بود فرمها که هواپیما گرفتیم صلح شد یا نفت رفت بالا تحریم می رود....
                      انها که میخواستند نفت ببندند و بکنند250دلار نفت به رویشان بسته شد
                      100دلارم تکان نخورد..
                      اگر ملت جفتک پرانی کنار بگذارند نگویند ما هم میخواهیم این را داشته باشیم و انرا ....اینهمه بد بختی نداشتند ...ما هم میخواهیم دموکراسی داشته باشیم هم احکام خدای حجاز.....هم ارزشهای من دراوردی خانوادگی.....هم ازادی....هم سر مایه داری....هم تعاونی و دولتی....هم هزینه های زایید نظامیگری.....هم دم از صلح بزنیم.....هم تهدید همسایه...ها هم. ادعای دوستی.....
                      حالا ناطق باز گفته اینقدر به جوانان و حجاب گیر ندهند....
                      کلهم مثل سیمرغ هر روز یک مرغی از نظام کنده می شود به اردوی غرب وارد می شود....از سران فتنه تا منتظری....هاشمی...مطهری حتی مناظرات انتخابات نشان داد که ولایتی و رضایی چطور به جلیلی حمله کردند
                      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                      tom cruise in face book

                      نظر

                      • هیرکان
                        عضو فعال
                        • Mar 2014
                        • 172

                        #266
                        پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                        اینکه امور فرهنگی جامعه، هدایت و ارشاد مردم، متدین کردن آنان، محجبه نمودن نسوان و .... وظیفه دولت است را جنابعالی یا آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی یا حضرت آیت‌الله موحدی کرمانی یا آقایان دیگر از کدام یک از اصول قانون اساسی استخراج می‌نمایید؟
                        کد خبر: ۴۰۴۶۹۳
                        تاریخ انتشار:
                        ۱۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۲
                        -
                        01 June 2014
                        صادق زیباکلام در نامه سرگشاده‌ای خطاب به آیت‌الله سیداحمد خاتمی، گفت: «شخصاً از جنابعالی و سایر منتقدین فرهنگی دولت ممنونم، چون حملات و انتقادات شما سبب طرح مسائلی گردید که تا قبل از آن مطرح‌کردنی به نظر نمی‌رسیدند.»

                        به گزارش ایسنا، این استاد دانشگاه تهران و تحلیلگر مسایل سیاسی و اجتماعی در نامه خود، به انتقادات اخیر امام جمعه موقت تهران از وضعیت فرهنگی کشور اشاره کرده و با مقایسه بودجه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بودجه برخی از نهادهای فرهنگی کشور، آورده است: «اگر وضع فرهنگ کشور آنگونه که حضرتعالی معتقدید خراب است، چرا فقط ارشاد و قوه مجریه می‌بایستی پاسخگو باشند و جنابعالی حاضر نیستید بالاتر از گل به آن 26 نهاد دیگر که 5 برابر ارشاد بودجه‌شان است و به احدی هم پاسخگو نیستند تذکری بدهید و چیزی بفرمائید؟»

                        وی در ادامه نامه خود، با بیان مطلب فوق، نتیجه گرفته است: «اگر هم به آنان انتقادی ندارید چون کارشان را درست انجام داده‌اند، پس خیلی هم وضع فرهنگی کشور نمی‌تواند آنگونه که می‌فرمائید، آشفته و نابسامان باشد.»

                        به گزارش ایسنا، متن نامه صادق زیباکلام بدین شرح است:

                        «بسمه تعالی

                        محضر ارجمند حضرت آیت‌الله سیداحمد خاتمی

                        عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران

                        با سلام و عرض احترام؛ حضرتعالی اخیرا در باب وضعیت فرهنگی کشور و تکلیف دینی دولت در قبال هدایت مردم مطالبی فرموده‌اید که مایل بودم توضیحاتی به استحضار برسانم. پیرامون وظیفه دولت در هدایت اجباری مردم به بهشت بنده هیچ اهلیتی برای اظهارنظر ندارم. فقط مایل بودم از حضرتعالی و برخی آقایان دیگر از جمله حضرت آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی امام جمعه محترم مشهد که قائل به چنین تکلیفی برای دولت هستند استفتاء نمایم که آیا اساساً خداوند به پیامبر فقط وظیفه ابلاغ رسالت را محول کرده بوده و یا آنکه افزون بر ابلاغ رسالت، نبی اکرم(ص) وظیفه داشته تا هر طور که می‌شده مردم را به بهشت هم هدایت نماید؟ همانطور که عرض کردم بنده آگاهی در این فقره نداشته و بیشتر طرح سئوال نموده‌ام.

                        اصل عرایضم در خصوص انتقادات جنابعالی و سایر منتقدین به عملکرد فرهنگی ده ماهه دولت آقای روحانی می‌باشد. شماری از ائمه محترم جمعه کشور به همراه سایر منتقدین دولت یازدهم، دو ایراد بنیادی نسبت به عملکرد دولت در حوزه فرهنگ دارند. نخست آنکه مدعی‌اند که وضع حجاب و عفاف و فرهنگ از زمان به روی کار آمدن این دولت رو به انحطاط گذارده. سخن دومشان آن است که مسبب این وضعیت دولت یازدهم و سیاست‌های فرهنگی آن از جمله عملکرد وزارت ارشاد بوده است.

                        بنده در صحت هر دو این مفروضه‌ها تردید دارم. اولا جنابعالی و سایر منتقدین بر چه اساسی می‌فرمائید که وضع فرهنگی در کشور به نسبت قبل بدتر شده؟ اگر مشاهده‌گری در دوران دولت اصولگرا در ایران می‌بود و وضعیت حجاب و عفاف و فرهنگ و هرآنچه که مدنظر آقایان است را لحاظ می‌کرد و امروز وضعیت را با دوران آقای احمدی‌نژاد مقایسه می‌کرد، آیا نتیجه‌گیری می‌کرد که وضعیت فرهنگی آنگونه که مخالفین دولت معتقدند، خیلی دچار انحطاط شده؟ همه ما داریم در این مملکت زندگی می کنیم، مگر واقعا ظرف 10 ماهی که این دولت برسر کار بوده چه تغییر و تفاوت های فاحشی از نظر فرهنگی صورت گرفته که این همه برخی ها از جمله جنابعالی دچار نگرانی شده‌اند؟

                        اما فرض بگیریم که حق با آقایان است و وضع فرهنگی کشور خراب شده است. سئوال اساسی جناب آیت‌الله خاتمی آن است که مگر وظیفه دولت (به عنوان قوه مجریه) حسب قانون اساسی اصلاح و تهذیب فرهنگ جامعه است؟ اینکه امور فرهنگی جامعه، هدایت و ارشاد مردم، متدین کردن آنان، محجبه نمودن نسوان و .... وظیفه دولت است را جنابعالی یا آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی یا حضرت آیت‌الله موحدی کرمانی یا آقایان دیگر از کدام یک از اصول قانون اساسی استخراج می‌نمایید؟ اصول 113 تا 142 قانون اساسی پیرامون وظایف و مسئولیت های رئیس‌جمهور و قوه مجریه است. این وظیفه که امور فرهنگی و اشاعه آن بایستی توسط دولت انجام بگیرد را جنابعالی از کدام یک از این سی اصل قانون اساسی برداشت می‌فرمائید؟

                        قانون اساسی به کنار، جناب آیت‌الله خاتمی در کشور قریب به 26 سازمان، بنیاد، نهاد، شورا، مؤسسه، دانشگاه و غیره داریم که شأن نزول تشکیلشان، اشاعه و گسترش فرهنگ اسلامی است. یقیناً جنابعالی مستحضر می‌باشید که شاید کمتر کشوری در دنیا به اندازه ایران بودجه برای تبلیغات فرهنگی و ایدئولوژیک هزینه می‌کند. اینکه آیا اولویت با آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، محیط زیست و امور عام‌المنفعه زیربنایی است یا تبلیغات اسلامی، محل بحث نیست. اما بودجه‌هایی که صرف این دستگاه‌ها و سازمان‌ها می‌شود، چندین و چند برابر بودجه وزارت ارشاد است. جهت استحضار حضرتعالی بنده صرفا برخی از این دستگاه‌ها و بودجه‌های آنها را ذکر می‌نمایم تا منصفانه‌تر بتوان قضاوت نمود که آیا از قوه مجریه می‌بایستی انتظار اصلاح فرهنگ جامعه را داشته باشیم یا از این 26 دستگاه و سازمان متولی فرهنگی. ارقام ارائه شده بودجه سال جاری این دستگاه‌ها و ارگان‌ها می‌باشد و در انتها برای مقایسه بودجه وزارت ارشاد هم آمده (رقم‌های آخر صفر شده‌اند).

                        1- مرکز خدمات حوزه‌های علمیه: 4200 میلیارد ریال

                        2- شورایعالی حوزه‌های علمیه: 4120 میلیارد ریال

                        3- سازمان تبلیغات اسلامی: 2350 میلیارد ریال

                        4- سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی: 1800 میلیارد ریال

                        5- جامعه مصطفی العالمیه: 1750 میلیارد ریال

                        6- نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور: 930 میلیارد ریال

                        7- سازمان اوقاف و خیریه: 800 میلیارد ریال

                        8- دفتر تبلیغات اسلامی: 750 میلیارد ریال

                        9- کانون فرهنگی و نوجوانان: 600 میلیارد ریال

                        10- حوزه هنری (تبلیغات اسلامی): 430 میلیارد ریال

                        11- شورایعالی انقلاب فرهنگی: 400 میلیارد ریال

                        12- شورای برنامه‌ریزی حوزه‌های علمیه خراسان: 370 میلیارد ریال

                        13- شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی: 250 میلیارد ریال

                        14- مؤسسه نشر آثار حضرت امام خمینی: 190 میلیارد ریال

                        15- مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی: 120 میلیارد ریال

                        بودجه این 15 سازمان و نهاد فرهنگی بیش از 19000 (نوزده هزار) میلیارد ریال در سال است. به این مقدار اگر 9700 میلیارد ریال بودجه صداوسیما را بیافزاییم بعلاوه بودجه سازمان‌ها و مراکز فرهنگی دیگری همچون "دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم"، "دانشگاه اصول‌الدین"، "بنیاد پانزده خرداد"، "بنیاد انقلاب اسلامی" و ... را هم در نظر بگیریم بودجه‌ای که سالیانه رسماً صرف امور فرهنگی می‌شود به سرعت از مرز 30000 (سی هزار) میلیارد ریال در سال بالاتر می‌رود. این 30000 (سی هزار) میلیارد ریال بصورت مستقیم برای امور فرهنگی در سال هزینه می‌شود. یک سری دستگاه‌های دیگر هم بصورت غیرمستقیم برای فرهنگ هزینه می‌کنند از جمله بسیج، سپاه پاسدارن، اداره‌جات سیاسی - عقیدتی، شهرداری‌ها و غیره. اگر همه این هزینه‌هایی که صرف امور فرهنگی می‌شود جمع‌آوری شود، رقم واقعی خیلی بیشتر از 30000 (سی هزار) میلیارد ریال در سال خواهد شد.

                        بحث بر سر آن نیست که آیا مردم راضی هستند از مالیاتی که می‌پردازند و از درآمد کشور این همه برای تبلیغات و امور فرهنگی هزینه شود. بحث بر سر آن است که رقم رسمی 30000 (سی هزار) میلیارد ریال تقریبا 5 برابر بودجه رسمی سالیانه وزارت ارشاد می‌باشد. (کل بودجه سالیانه وزارت ارشاد بعلاوه تمامی نهادهای وابسته به آن در حدود 6000 میلیارد ریال می‌باشد). این فقط 5 برابر بودن بودجه نهادهای فرهنگی و تبلیغاتی نیست که شگفت‌انگیز است. وزارت ارشاد و زیرمجموعه‌های وابسته به آن هر یک ریالی که هزینه می‌کنند با حساب و کتاب بوده و به دستگاه‌های نظارتی از جمله مجلس پاسخگو هستند. در حالیکه بسیاری از نهادهای فرهنگی و تبلیغاتی، به هیچ دستگاه و ارگانی در قبال نحوه هزینه‌ها و مخارجاتشان موظف به پاسخگویی و حساب پس دادن نیستند.

                        علیرغم همه اینها، جناب آیت‌الله سیداحمد خاتمی؛ بنده یکبار ندیدم که جنابعالی یا سایر ائمه جمعه بعلاوه سایر منتقدین فرهنگی دولت به سروقت این نهادها بروند و محض خالی نبودن عریضه هم که شده یکبار از صداوسیما، شورایعالی انقلاب فرهنگی، یک دوجین دستگاه‌ها و نهادهای تبلیغاتی، شورایعالی حوزه‌های علمیه، سازمان تبلیغات اسلامی و ... توضیح بخواهند که در برابر آن 30000 (سی هزار) میلیارد ریالی که از بیت‌المال می‌گیرند، کدام گام جدی و اصولی را برای رشد، گسترش و ارتقاء فرهنگ کشور برداشته‌اند؟ اگر وضع فرهنگ کشور آنگونه که حضرتعالی معتقدید خراب است، چرا فقط ارشاد و قوه مجریه می‌بایستی پاسخگو باشند و جنابعالی حاضر نیستید بالاتر از گل به آن 26 نهاد دیگر که 5 برابر ارشاد بودجه‌شان است و به احدی هم پاسخگو نیستند تذکری بدهید و چیزی بفرمائید؟ اگر هم به آنان انتقادی ندارید چون کارشان را درست انجام داده‌اند، پس خیلی هم وضع فرهنگی کشور نمی‌تواند آنگونه که می‌فرمائید آشفته و نابسامان باشد.

                        شخصاً از جنابعالی و سایر منتقدین فرهنگی دولت ممنونم چون حملات و انتقادات شما سبب طرح مسائلی گردید که تا قبل از آن مطرح‌کردنی بنظر نمی‌رسیدند.

                        ایام بکام باد

                        صادق زیباکلام

                        یازدهم خرداد یکهزار و سیصد و نود و سه»

                        نظر

                        • tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

                          #267
                          پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                          حالا سهام دی پی اس دار اگر جنگ هم شود سود نقدی را باز هم دارند ...از طرفی با افزایشنرخم سود دو چندان می کنند مثل گروه دارو در والبر دسبحا....تیپیکو قمیتش بالاست یعنی با سود100تومن سال93 الان پی بر ای 6 دارد در این قمیت والبر باید600و دسبحا900باشد و پخش هم در گروه دیگر تقسیم خوبی دارد....
                          گروه بعدی همراه و اخابر است حالا برزگیش در این کمبود نقدینگی بازار دردسر ساز بود....ولی با سود54 تومن که در مجمع59گفتند پی بر دی پی اس.... می شد زیر 5..منتها خوبی اینها یان بود سودشان را تا 12ماه دیگر می دهند ولی دسبحا سودش را تا16ماه دیگر میدهد....
                          گروه بعدی پتروهاست مثل متانول ....اوره شپد یس....اینها بعضی با افت قیمت جهانی مواجه اند...بعضی نه....با رشد دلار جبران کردند..مشکل اینها این است قیمت ارز مرجع مثلا بشود 3200...و تک نرخی شود هزینه سنگین ایجاد می شود بدون افزایش سود ....الان کل گروه پترو رانت هزاران ملیاردی دارد.....یعنی خوراک را با دلار2650میگیرد و دلار را 3200می فروشد....شبیه شسپا خوراک یعنی لوبکات با 2650میگیرد و دلارش2900در نظر گرفته.....
                          د ر بازه 5ساله اگر ارز تک نرخی شود روی هر عددی بر هزینه بیشتر از سود اثر دارد
                          منتها تک نرخی شدن ارز در دارو سبب افزایش نرخ می شود ...البته اگر دولت بگذارد ....چون با دلار3200دیگر نمی شود گفت افزایش نگیریم انموقع شاید دسبحا سودش بالای200 شود...
                          فولاد مبا رکه هم قبلا تقسیم خوب ید اشت الان کمتر کرده دیوانه هنوز اثر تحول را اعلان نکرده است .....اینهم با تک نرخی شدن ارز میتواند سودش اضافه شود چون بور س کالا فکر کنم با دلار مبادله قمیت میگذارد....
                          حالا در پترو ها اگر سهمی با قمیت مبادله بودجه داده باشد حقش پی بر ای 6 است.....
                          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                          tom cruise in face book

                          نظر

                          • tom cruise
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 4756

                            #268
                            پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                            زیبا کلام سوای فرهنگی یک نامه اقتصادیم باید مینوشت....ننویسد خودم مینویسم
                            بودجه سازمان مستضعفان و جانبازان....و دارییهای اینها بالای100هزار ملیارد تومان است چون سال 80اینها 35ملیارد دارایی داشتند...
                            ستاد اجرایی فرمان امام هم که مالک بخشی از مخابرات است و ملیارد ها دلار دارد بماند..
                            استان قدس....نیز دهها هزار ملیارد سرمایه دارد ....
                            با اینها به دولت و ملت چه ربطی دارد که برای یتیمان بی خانمانهای زلزله....بهزیستی....زلزله زدگان...خانه غذا دارو تهیه کند.....
                            چشمشان کور بروند حقشان بگیرند ...
                            خدا بیمارزد میرزای کرمانی رفت پیش سید جمال اسد ابادی گفت اموال من مصادره شده گفت بور پیش حاکم کرمان گفت رفتم انداختنم بیرون گفت برو پیش صدر اعظم گفت رفتم فلکم کردند گفت برو پیش شاه ....گفت رفتم اخراجم کرد....یک تپانچه از جیبش دراورد گفت برو حقت را بگیر...که خدا به محمد گفت اگر مظلومی حقش را نگیرد به همان جهنمی می فرستمش که ظالم را فرستادم....
                            اینهم رفت شاه قاجار را در شاه عبد العظیم به فیض شهادت رساند.....
                            بماند سید جمال را گویند فراماسونر بود و برای خارج کردن ایران از سلطه روس....که قاجار را حمایت میکرد نقشه می کشید...این ترور زمینه مشروطه شد که ایران از سطله ر و درامد مقداری انگلیس نفوذ کرد....
                            حالا کابلا عرفان یهودی میگوید هیچ شاهی شاه نمی شود هیچ امپراطوری برده دار نمی شود الا اینکه عده خر ازادی خود را به بندگی او می فروشند.....علت اینکه در سوئد کانادا...کودتا نمی شود....استبداد نمی اید.....اختلاسهای هزار ملیاردی نیست ..در فکر مردمش است..... علت اینکه اینجا کودتای 8مرد اد می شود د ر خنگی مردمش است یک نفر با 100تا سرباز و همینقدر چماقدار کودتا میکنندهمه هم عجم چنان میگویند انگار در بند عباس30هزار سرباز انگلیسی پیاده شد و 500بمب افکن تهران را بمباران کردند ...هوادارن مصدق مردند در خانه ها ....و ترسیدند انوقت بی کفایتشان را گردن انگلیس می اندازند.....اگر یک دهم مردمی که دو سال قبلش کاشانی برای حمایت مصدق اعلان کرد به خیابان می امدند زاهدی شکست میخورد....منتها کسی نیامد انوقت میگویند چرا انگلیس در بی بی سی چنین گفت چشمتان کور می رفتید حمایت مصدق میکردید اقلا 100تا کشته میدادید الان افتخارش کنید نه اینکه مثل موش بروید پستوی خانه ها.....
                            در اصل توسط هیرکان پست شده است View Post
                            اینکه امور فرهنگی جامعه، هدایت و ارشاد مردم، متدین کردن آنان، محجبه نمودن نسوان و .... وظیفه دولت است را جنابعالی یا آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی یا حضرت آیت‌الله موحدی کرمانی یا آقایان دیگر از کدام یک از اصول قانون اساسی استخراج می‌نمایید؟
                            کد خبر: ۴۰۴۶۹۳
                            تاریخ انتشار:
                            ۱۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۲
                            -
                            01 June 2014
                            صادق زیباکلام در نامه سرگشاده‌ای خطاب به آیت‌الله سیداحمد خاتمی، گفت: «شخصاً از جنابعالی و سایر منتقدین فرهنگی دولت ممنونم، چون حملات و انتقادات شما سبب طرح مسائلی گردید که تا قبل از آن مطرح‌کردنی به نظر نمی‌رسیدند.»

                            به گزارش ایسنا، این استاد دانشگاه تهران و تحلیلگر مسایل سیاسی و اجتماعی در نامه خود، به انتقادات اخیر امام جمعه موقت تهران از وضعیت فرهنگی کشور اشاره کرده و با مقایسه بودجه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بودجه برخی از نهادهای فرهنگی کشور، آورده است: «اگر وضع فرهنگ کشور آنگونه که حضرتعالی معتقدید خراب است، چرا فقط ارشاد و قوه مجریه می‌بایستی پاسخگو باشند و جنابعالی حاضر نیستید بالاتر از گل به آن 26 نهاد دیگر که 5 برابر ارشاد بودجه‌شان است و به احدی هم پاسخگو نیستند تذکری بدهید و چیزی بفرمائید؟»

                            وی در ادامه نامه خود، با بیان مطلب فوق، نتیجه گرفته است: «اگر هم به آنان انتقادی ندارید چون کارشان را درست انجام داده‌اند، پس خیلی هم وضع فرهنگی کشور نمی‌تواند آنگونه که می‌فرمائید، آشفته و نابسامان باشد.»

                            به گزارش ایسنا، متن نامه صادق زیباکلام بدین شرح است:

                            «بسمه تعالی

                            محضر ارجمند حضرت آیت‌الله سیداحمد خاتمی

                            عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران

                            با سلام و عرض احترام؛ حضرتعالی اخیرا در باب وضعیت فرهنگی کشور و تکلیف دینی دولت در قبال هدایت مردم مطالبی فرموده‌اید که مایل بودم توضیحاتی به استحضار برسانم. پیرامون وظیفه دولت در هدایت اجباری مردم به بهشت بنده هیچ اهلیتی برای اظهارنظر ندارم. فقط مایل بودم از حضرتعالی و برخی آقایان دیگر از جمله حضرت آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی امام جمعه محترم مشهد که قائل به چنین تکلیفی برای دولت هستند استفتاء نمایم که آیا اساساً خداوند به پیامبر فقط وظیفه ابلاغ رسالت را محول کرده بوده و یا آنکه افزون بر ابلاغ رسالت، نبی اکرم(ص) وظیفه داشته تا هر طور که می‌شده مردم را به بهشت هم هدایت نماید؟ همانطور که عرض کردم بنده آگاهی در این فقره نداشته و بیشتر طرح سئوال نموده‌ام.

                            اصل عرایضم در خصوص انتقادات جنابعالی و سایر منتقدین به عملکرد فرهنگی ده ماهه دولت آقای روحانی می‌باشد. شماری از ائمه محترم جمعه کشور به همراه سایر منتقدین دولت یازدهم، دو ایراد بنیادی نسبت به عملکرد دولت در حوزه فرهنگ دارند. نخست آنکه مدعی‌اند که وضع حجاب و عفاف و فرهنگ از زمان به روی کار آمدن این دولت رو به انحطاط گذارده. سخن دومشان آن است که مسبب این وضعیت دولت یازدهم و سیاست‌های فرهنگی آن از جمله عملکرد وزارت ارشاد بوده است.

                            بنده در صحت هر دو این مفروضه‌ها تردید دارم. اولا جنابعالی و سایر منتقدین بر چه اساسی می‌فرمائید که وضع فرهنگی در کشور به نسبت قبل بدتر شده؟ اگر مشاهده‌گری در دوران دولت اصولگرا در ایران می‌بود و وضعیت حجاب و عفاف و فرهنگ و هرآنچه که مدنظر آقایان است را لحاظ می‌کرد و امروز وضعیت را با دوران آقای احمدی‌نژاد مقایسه می‌کرد، آیا نتیجه‌گیری می‌کرد که وضعیت فرهنگی آنگونه که مخالفین دولت معتقدند، خیلی دچار انحطاط شده؟ همه ما داریم در این مملکت زندگی می کنیم، مگر واقعا ظرف 10 ماهی که این دولت برسر کار بوده چه تغییر و تفاوت های فاحشی از نظر فرهنگی صورت گرفته که این همه برخی ها از جمله جنابعالی دچار نگرانی شده‌اند؟

                            اما فرض بگیریم که حق با آقایان است و وضع فرهنگی کشور خراب شده است. سئوال اساسی جناب آیت‌الله خاتمی آن است که مگر وظیفه دولت (به عنوان قوه مجریه) حسب قانون اساسی اصلاح و تهذیب فرهنگ جامعه است؟ اینکه امور فرهنگی جامعه، هدایت و ارشاد مردم، متدین کردن آنان، محجبه نمودن نسوان و .... وظیفه دولت است را جنابعالی یا آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی یا حضرت آیت‌الله موحدی کرمانی یا آقایان دیگر از کدام یک از اصول قانون اساسی استخراج می‌نمایید؟ اصول 113 تا 142 قانون اساسی پیرامون وظایف و مسئولیت های رئیس‌جمهور و قوه مجریه است. این وظیفه که امور فرهنگی و اشاعه آن بایستی توسط دولت انجام بگیرد را جنابعالی از کدام یک از این سی اصل قانون اساسی برداشت می‌فرمائید؟

                            قانون اساسی به کنار، جناب آیت‌الله خاتمی در کشور قریب به 26 سازمان، بنیاد، نهاد، شورا، مؤسسه، دانشگاه و غیره داریم که شأن نزول تشکیلشان، اشاعه و گسترش فرهنگ اسلامی است. یقیناً جنابعالی مستحضر می‌باشید که شاید کمتر کشوری در دنیا به اندازه ایران بودجه برای تبلیغات فرهنگی و ایدئولوژیک هزینه می‌کند. اینکه آیا اولویت با آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، محیط زیست و امور عام‌المنفعه زیربنایی است یا تبلیغات اسلامی، محل بحث نیست. اما بودجه‌هایی که صرف این دستگاه‌ها و سازمان‌ها می‌شود، چندین و چند برابر بودجه وزارت ارشاد است. جهت استحضار حضرتعالی بنده صرفا برخی از این دستگاه‌ها و بودجه‌های آنها را ذکر می‌نمایم تا منصفانه‌تر بتوان قضاوت نمود که آیا از قوه مجریه می‌بایستی انتظار اصلاح فرهنگ جامعه را داشته باشیم یا از این 26 دستگاه و سازمان متولی فرهنگی. ارقام ارائه شده بودجه سال جاری این دستگاه‌ها و ارگان‌ها می‌باشد و در انتها برای مقایسه بودجه وزارت ارشاد هم آمده (رقم‌های آخر صفر شده‌اند).

                            1- مرکز خدمات حوزه‌های علمیه: 4200 میلیارد ریال

                            2- شورایعالی حوزه‌های علمیه: 4120 میلیارد ریال

                            3- سازمان تبلیغات اسلامی: 2350 میلیارد ریال

                            4- سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی: 1800 میلیارد ریال

                            5- جامعه مصطفی العالمیه: 1750 میلیارد ریال

                            6- نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور: 930 میلیارد ریال

                            7- سازمان اوقاف و خیریه: 800 میلیارد ریال

                            8- دفتر تبلیغات اسلامی: 750 میلیارد ریال

                            9- کانون فرهنگی و نوجوانان: 600 میلیارد ریال

                            10- حوزه هنری (تبلیغات اسلامی): 430 میلیارد ریال

                            11- شورایعالی انقلاب فرهنگی: 400 میلیارد ریال

                            12- شورای برنامه‌ریزی حوزه‌های علمیه خراسان: 370 میلیارد ریال

                            13- شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی: 250 میلیارد ریال

                            14- مؤسسه نشر آثار حضرت امام خمینی: 190 میلیارد ریال

                            15- مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی: 120 میلیارد ریال

                            بودجه این 15 سازمان و نهاد فرهنگی بیش از 19000 (نوزده هزار) میلیارد ریال در سال است. به این مقدار اگر 9700 میلیارد ریال بودجه صداوسیما را بیافزاییم بعلاوه بودجه سازمان‌ها و مراکز فرهنگی دیگری همچون "دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم"، "دانشگاه اصول‌الدین"، "بنیاد پانزده خرداد"، "بنیاد انقلاب اسلامی" و ... را هم در نظر بگیریم بودجه‌ای که سالیانه رسماً صرف امور فرهنگی می‌شود به سرعت از مرز 30000 (سی هزار) میلیارد ریال در سال بالاتر می‌رود. این 30000 (سی هزار) میلیارد ریال بصورت مستقیم برای امور فرهنگی در سال هزینه می‌شود. یک سری دستگاه‌های دیگر هم بصورت غیرمستقیم برای فرهنگ هزینه می‌کنند از جمله بسیج، سپاه پاسدارن، اداره‌جات سیاسی - عقیدتی، شهرداری‌ها و غیره. اگر همه این هزینه‌هایی که صرف امور فرهنگی می‌شود جمع‌آوری شود، رقم واقعی خیلی بیشتر از 30000 (سی هزار) میلیارد ریال در سال خواهد شد.

                            بحث بر سر آن نیست که آیا مردم راضی هستند از مالیاتی که می‌پردازند و از درآمد کشور این همه برای تبلیغات و امور فرهنگی هزینه شود. بحث بر سر آن است که رقم رسمی 30000 (سی هزار) میلیارد ریال تقریبا 5 برابر بودجه رسمی سالیانه وزارت ارشاد می‌باشد. (کل بودجه سالیانه وزارت ارشاد بعلاوه تمامی نهادهای وابسته به آن در حدود 6000 میلیارد ریال می‌باشد). این فقط 5 برابر بودن بودجه نهادهای فرهنگی و تبلیغاتی نیست که شگفت‌انگیز است. وزارت ارشاد و زیرمجموعه‌های وابسته به آن هر یک ریالی که هزینه می‌کنند با حساب و کتاب بوده و به دستگاه‌های نظارتی از جمله مجلس پاسخگو هستند. در حالیکه بسیاری از نهادهای فرهنگی و تبلیغاتی، به هیچ دستگاه و ارگانی در قبال نحوه هزینه‌ها و مخارجاتشان موظف به پاسخگویی و حساب پس دادن نیستند.

                            علیرغم همه اینها، جناب آیت‌الله سیداحمد خاتمی؛ بنده یکبار ندیدم که جنابعالی یا سایر ائمه جمعه بعلاوه سایر منتقدین فرهنگی دولت به سروقت این نهادها بروند و محض خالی نبودن عریضه هم که شده یکبار از صداوسیما، شورایعالی انقلاب فرهنگی، یک دوجین دستگاه‌ها و نهادهای تبلیغاتی، شورایعالی حوزه‌های علمیه، سازمان تبلیغات اسلامی و ... توضیح بخواهند که در برابر آن 30000 (سی هزار) میلیارد ریالی که از بیت‌المال می‌گیرند، کدام گام جدی و اصولی را برای رشد، گسترش و ارتقاء فرهنگ کشور برداشته‌اند؟ اگر وضع فرهنگ کشور آنگونه که حضرتعالی معتقدید خراب است، چرا فقط ارشاد و قوه مجریه می‌بایستی پاسخگو باشند و جنابعالی حاضر نیستید بالاتر از گل به آن 26 نهاد دیگر که 5 برابر ارشاد بودجه‌شان است و به احدی هم پاسخگو نیستند تذکری بدهید و چیزی بفرمائید؟ اگر هم به آنان انتقادی ندارید چون کارشان را درست انجام داده‌اند، پس خیلی هم وضع فرهنگی کشور نمی‌تواند آنگونه که می‌فرمائید آشفته و نابسامان باشد.

                            شخصاً از جنابعالی و سایر منتقدین فرهنگی دولت ممنونم چون حملات و انتقادات شما سبب طرح مسائلی گردید که تا قبل از آن مطرح‌کردنی بنظر نمی‌رسیدند.

                            ایام بکام باد

                            صادق زیباکلام

                            یازدهم خرداد یکهزار و سیصد و نود و سه»
                            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                            tom cruise in face book

                            نظر

                            • tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

                              #269
                              پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                              امیر کویت شیخ جابر الصباح الاحمد الصباح ال صباح جابر الصباح .........با رهبری دیدار کرد ...در انجا رهبری گفتند هرچه مردم سوریه بگویند ما تایید میکنیم.....
                              چون کویت واسطه ایران عربستان است این مهم است
                              اگر منظورش رای مردم سوریه انتخابات اخیر باشد که فرقی نکرده ....اگر مناگر منظورش رای کل مردم که اکثریت سنی هستند باشد این یک تعادل است چون قبلا تاکید داشتند اسدحتما بماند
                              هاشمی با ان مخالف بود یعنی ماندن اسد گفت مردم سوریه هم از تروریستها کشته میدهند هم از دولتش شیمیایی میخورد.....
                              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                              tom cruise in face book

                              نظر

                              • vahid091
                                عضو عادی
                                • May 2014
                                • 86

                                #270
                                پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                                در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                                اینکه لیزینگ است
                                کجاش بدهی مالی دارد
                                گزار ش کدالش نه92 نه93هزینه مالی صفر است
                                نکته اصلى همينجاست. من خودم در سيستم بانکى شاغلم. بدهى مشکوک الوصول داره منتها تو گزارشش نياورده. کارش به کميسيون اصل نود هم کشيده شده.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X