جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

    #2971
    پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

    در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
    سفر به باتومی، از بندرهای گرجستان در دریای سیاه

    06/0

    باتومی یکی از شهرهای مهم گرجستان در کرانه شرقی دریای سیاه واقع شده و در فصل تابستان پذیرای جهانگرادان بسیاری است که در پی مکانی مناسب برای گذراندن تعطیلات خود هستند.

    گردش کردن در شهرباتومی یا مرکز آجاریا، (جمهوری خودمختار جنوب غربی گرجستان) جذابیت خاص خودش را دارد. هتل های مجلل، بارها و رستورانهای بزرگ، مجسمه های مدرن و فواره ها و زمین بازی، همه جای شهر به چشم می خورند.

    رزی زویدزه، یکی از برگزارکنندگان موسیقی در شهر باتومی گوید: «مردم باتومی را انتخاب می کنند چون شهر عشق است… دریا رنگ آبی دلنشینی به این شهر سفید و طلایی اضافه می کند. باتومی شهر بیداری است.»

    طبیعت آجاریا در گرجستان بی نظیر است. سواحل گرم در کنار قله های پوشیده از برف و گونه های گیاهی و جانوری متعدد است.

    باغ گیاه شناسی باتومی، یکی از مکانهای مناسب برای لذت بردن از طبیعت و آرامش است. مارینا تاراشویلی، مسئول این باغ می گوید: «ما همه گیاهان دنیا را اینجا داریم. بعضی از آنها را هیچ جای دیگر در نیمکره شمالی پیدا نخواهید کرد. هوا همیشه اینجا خوب است. اینجا در کنار دریای سیاه، نصف سال تابستان است. حتی در فصل پاییز هم گلهای عجیب غریب متنوعی شکوفه می دهند.»

    با غروب آفتاب، زندگی شبانه در باتومی آغاز می شود و دیسکوتک ها، کازینوها و رستورانها خود را برای پذیرایی از مشتریان آماده می کنند.

    غذاهای گرجی، طعم ویژه ای دارند. اکثر آنها ترکیبی هستند از سبزیجات تازه با گردو و ادویه. غذاهای گوشتی اغلب کبابی هستند و همراه سس تند، پنیر شور و شراب محلی سرو می شوند.

    ایرو مامولادزه، صاحب یک رستوران محلی می گوید: د«غذای خوب خوردن در بین گرجی ها اهمیت زیادی دارد. اولین کاری که هنگام ملاقات یک دوست انجام می دهید دعوت کردن او سر سفره است.»

    یکی از خوراکی های مخصوص اینجا «خاچاپوری» نام دارد است، نان تنوری پر شده از پنیر با طعمی دلپذیر و فراموش نشدنی.

    ایرو مامولادزه بیشتر توضیح می دهد: «خاچاپوری غذای محلی همه مناطق گرجستان است اما خاچاپوری اینجا چیز دیگری است. شکل قایق است برای اینکه ما کنار دریا زندگی می کنیم. سرش هم باز است و پنیرها بهتر پخته می شود. تازه ما تخم مرغ هم به آن اضافه می کنیم.»

    بلوار باتومی شب ها مملو از جوانان و زوج هایی می شود که خود را برای رقص، شادی و رفتن به کافه و رستوران آماده می کنند؛ بعضی وقتها تنها، بعضی وقتها هم گروهی و با دوستان...
    این گرجستان از ایران جدا شده در جنگهای روس ایران است
    اگر رای گیری از رمدم انجا ارذبایجان یک درصدش نمیخواهند تابعیت ایران بگیرند
    بمان گرجیها متنفرم هستند جنایات ایرانیها زمان صفوی قجر کم نبود انجا....
    در حد جنایات صربها در بوسنی....
    حالا میگویند فتحعلیشاه خیانت کرد یانجاها را داد خوب برای مردمش بد نبود اگر جزو ایران بود الان در صف سبد کالا ..می ماندند....
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

    نظر

    • tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

      #2972
      پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

      ارتش ایالات متحده آمریکا روز شنبه 12-7-2015 اعلام کرد، جنگنده های ائتلاف به رهبری ایالات متحده طی 24 ساعت گذشته 34 بار به مواضع داعش در سوریه و عراق حمله کردند.

      به گزارش خبرگزاری رویترز به نقل از ارتش آمریکا،اغلب این حملات هوایی جمعه شب و بامداد شنبه انجام شد.

      طبق این گزارش جنگنده های ائتلاف بین المللی علیه تروریسم به رهبری آمریکا، 12 بار به مواضع داعش در منطقه الحسکه حمله کردند.

      در عراق نیز مواضع داعش 17 بار توسط جنگنده های ائتلاف بمباران شد.

      طبق این گزارش روستاهای اطراف شهر موصل و همجنین مواضع داعش در نزدیکی منطقه شمالی شهرنیز بمباران شدند.

      در پی پیشروی و گسترش عملیات‌های نظامی دولت اسلامی عراق و شام که به اختصار «داعش» و یا دولت اسلامی نیز خوانده می‌شود در ماهای ژوئن و ژوئیه سال 2014 برخی از کشورهای غربی و عربی به رهبری آمریکا تصمیم به دخالت نظامی علیه داعش گرفتند.

      اشغال مناطق وسیعی از عراق و سوریه توسط داعش که با خشونت‌های بی‌رحمانه‌ای همراه بود یکی از دلایل رویایی کشورهای غربی و عربی با این گروه شد.
      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
      tom cruise in face book

      نظر

      • tom cruise
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 4756

        #2973
        پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

        امیدواری دیپلمات ها به رسیدن به توافق در روز دوشنبه

        3 ساعت پیش

        هم‌رسانی

        درحالی که آخرین ضرب الاجل تعیین شده در مذاکرات اتمی ایران و قدرت ها دوشنبه به سر می آید، روز یکشنبه نشانه هایی قوی - به خصوص از سوی مقام های ایرانی - از احتمال رسیدن به توافق در روز دوشنبه ظاهر شده است.

        محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران یکشنبه عصر در پاسخ به سوال خبرنگاران دایر بر اینکه توافق "امروز یا فردا؟" به دست خواهد آمد جواب داده: "فردا."

        در طول روز یکشنبه یکی از قوی ترین نشانه ها از نزدیک بودن توافق در سخنان حسن روحانی، رئیس جمهور ایران ظاهر شد که گفت: "خدا را شکرگزارم، به وعده‌ای که در انتخابات راجع به حل و فصل مسئله هسته‌ای دادم عمل کردم."

        تحولات لحظه به لحظه روز یکشنبه را اینجا بخوانید

        با این حال آقای روحانی برای محکم کاری اضافه کرد که "حتی اگر همین‌جا هم که در قدم های آخر مذاکرات هستیم کار متوقف شود ما به وظیفه‌مان عمل کردیم".

        خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از دو دیپلمات نوشت که مذاکره کنندگان در وین قصد دارند روز دوشنبه اعلام کنند که به توافق رسیده اند.

        به علاوه سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه دوشنبه عصر وارد وین شد که نشانه دیگری از نزدیک بودن توافق تعبیر شد.

        یک دیپلمات غربی روز یکشنبه به شبکه سی ان ان گفت: "تقریبا به نقطه پایان (برای حل اختلافات) رسیده ایم."

        یک منبع آگاه آلمانی که به فرانک والتر اشتاینمایر وزیر خارجه این کشور نزدیک است یکشنبه شب به خبرگزاری رویترز گفت:‌ "از نقطه نظر وزرای خارجه، فقط چند عنصر اندک برای توافقی آب بندی شده با ایران کم داریم."

        او افزود: "هنوز امکان شکست وجود دارد، اما ما واقعا به هدف نزدیکیم.... مذاکرات اکنون مطلقا در مرحله نهایی است و به شدت در طول شب ادامه دارد."

        ایران و گروه پنج به علاوه یک (اعضای دایم شورای امنیت سازمان ملل و آلمان) به همراه نمایندگان اتحادیه اروپا برای رسیدن به یک توافق جامع بر اساس تفاهم نامه ماه آوریل لوزان و طرح عمل مشترک ژنو - که پاییز ۲۰۱۳ امضا شده بود - مذاکره می کنند.

        هدف مذاکرات مهار برنامه اتمی ایران و رفع نگرانی از حرکت این کشور به سوی دستیابی به ظرفیت ساخت سلاح اتمی - اتهامی که ایران رد می کند - و در مقابل رفع تحریم های ایران است.
        'مسائل مهمی باقی است'

        خبرها در مورد احتمال دستیابی طرف ها به یک توافق در روز یکشنبه بالا گرفت و این احتمال قوت گرفت که مذاکرات تا آخر شب به نتیجه برسد.

        خبرگزاری های عمده جهان در طول روز یکشنبه به نقل از دیپلمات ها گزارش دادند که یک توافق تاریخی در تیررس است و شماری از مذاکره کنندگان در وین هم ابراز امیدواری کردند تا آخر شب توافق حاصل شود.

        اما یک مقام بلندپایه آمریکایی در میانه روز هشدار داد که هنوز مسائل مهمی باقی است.

        این دیپلمات که نامش فاش نشد گفت:‌ "ما هرگز در مورد زمان چیزی در جریان این مذاکرات گمانه زنی نکرده ایم، و حالا هم قصد این کار را نداریم - به خصوص با توجه به این واقعیت که مسائل عمده در گفتگوها هنوز باید حل شود."

        شبکه سی ان ان هم یکشنبه بعد از ظهر به نقل از یک مقام ارشد ایرانی که از او نام نبرده نوشت: "دو یا سه چیز (اختلاف) باقی مانده که باید حل شود."
        امیر پایور، خبرنگار بی بی سی، در مورد "شام كاری" یکشنبه شب تعدادی از دیپلمات های طرف مذاکره با ایران می گوید: "مثل اينكه دارند ازحالا جشن می گيرند."

        یک دیپلمات هم به خبرگزاری فرانسه گفت که "۹۸ درصد متن کامل شده است."

        دو دیپلمات در محل مذاکرات گفتند که کار به روی توافق در بعد از ظهر یکشنبه همچنان ادامه داشته و به علاوه متن تهیه شده باید توسط همه طرف ها مرور شود. متن اصلی توافق یک سند تقریبا ۱۰۰ صفحه ای توصیف می شود که به غیر از صدها صفحه ضمایم توافق است.

        به این ترتیب همه نگاه ها به روز دوشنبه دوخته شده، زمانی که سومین ضرب الاجل تعیین شده از ابتدای ماه ژوئیه تاکنون به سر خواهد آمد.

        به علاوه در روز یکشنبه - برخلاف دو هفته اخیر - دیگر زمزمه ای از تمدید دوباره مذاکرات بعد از دوشنبه شنیده نشد.

        لوران فابیون وزیر خارجه فرانسه پس از ورود به وین گفت: "امیدوارم که بالاخره در حال ورود به مرحله نهایی ماراتن مذاکرات باشیم. به عقیده من همینطور است."

        علیرضا میریوسفی دیپلمات ایرانی گفت: "توافق در دسترس است. در این مرحله فقط نیازمند اراده سیاسی است."

        جان کری وزیر خارجه آمریکا یکشنبه گفت: "فکر می کنم درحال رسیدن به بعضی تصمیمات واقعی هستیم. بنابراین از آنجا که هنوز چند کار سخت باقی مانده من می گویم که همچنان امیدوار هستم."

        فیلیپ هموند وزیر خارجه بریتانیا به لندن رفته اما انتظار می رود صبح دوشنبه به وین بازگردد. اما آقای فابیوس برنامه سفر به جمهوری آفریقای مرکزی و اتیوپی را لغو کرد تا در وین بماند.

        علیرغم اظهارنظرهای مختلف در روز یکشنبه جزئیاتی از اینکه در روزهای اخیر دقیقا در مورد چه موضوع هایی پیشرفت به دست آمده یا چه اختلافاتی باقی است منتشر نشد.

        با این حال ایندیرا لاکشمانان خبرنگار بلومبرگ در وین در پیامی در توییتر نوشت:‌ "دیپلمات ها می گویند که تحریم تسلیحاتی سازمان ملل برطرف خواهد شد اما نه به طور ناگهانی، بلکه پس از مدتی."

        در یک هفته اخیر مساله تحریم های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران - که خرید و فروش سلاح توسط ایران را منع می کند - یکی از یک عمده ترین موانع باقی مانده در مذاکرت توصیف می شد.
        سناتور مکانل و 'سختگیری' کنگره

        همزمان در روز یکشنبه سناتور میچ مکانل، رهبر اکثریت جمهوری خواه سنا، با ابراز تردید در مورد کیفیت توافق احتمالی با ایران پیش بینی کرد که دولت اوباما ممکن است در کنگره با موانعی در تایید این توافق روبرو شود.

        سناتور مکانل در پاسخ به سوال شبکه فاکس در مورد تایید هرگونه توافق در کنگره گفت:‌ "به کرسی نشاندن این توافق برای دولت بسیار دشوار خواهد بود."

        براساس قانون بازبینی موافقتنامه اتمی ایران که در کنگره تصویب شده، رئیس جمهور آمریکا وظیفه دارد پنج روز پس از رسیدن به توافق با ایران، متن موافتنامه را برای بررسی تسلیم کنگره کند.

        با توجه به عبور از ضرب الاجل کنگره - ۱۰ ژوئیه - نهاد قانونگذاری آمریکا اکنون ۶۰ روز برای بررسی این توافق و لغو یا حفظ تحریم های کنگره علیه ایران وقت خواهد داشت. البته در صورت تصمیم کنگره به حفظ تحریم ها، نمایندگان باید حداقل دو سوم آرا را داشته باشند تا در برابر وتوی رئیس جمهور مصون شود.

        سناتور جمهوری خواه باب کورکر که از نویسندگان این قانون است یکشنبه به شبکه ان بی سی گفت که قانونگذاران به دقت توافق احتمالی با ایران را مرور خواهند کرد تا از پاسخگو بودن ایران اطمینان حاصل کنند.

        سناتور باب منندز که دموکرات است اما از منتقدان مذاکرات با ایران بوده گفت که پیش از قضاوت در انتظار متن توافق خواهد بود.
        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
        tom cruise in face book

        نظر

        • tom cruise
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 4756

          #2974
          پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

          حالا چون برخلاف طرف غربی در اینجا بلوف دروغشان ورد زبانشان است حرفهایشان هم همین است مثل دعوت به بورس سهام و دادن سهام توسط خصوصی سازی..که مشوقش خود روحانی بود
          این بلوف رضایی که قدرت نمایی است بیشتر از تهدید نشان این است غرب را وادار به توافق کردیم تا کسی خط قرمزهای داخل نگاه نکند وگرنه برای غرب1000تا100هزارتایش فرقی ندارد....
          روحانی هم گفته خوشبختانه وعده ام عملی شد ..در هسته
          حالا اینها هم یمتواند خوب باشد چون نشان مثبت است هم میتواند بهانه دبه باشد که بعدا بگوید من توافق را اوکی کردم انوریها بهم زدند...که احتمال اینم کم است مگر اینکه خارج از محدوده دولت توافق بهم بزنند...
          غرب هم بیشتر روی ایران سال95سرمایه گذاری کرده تا با اثار توافق و انتخبات مجلس از داخل به هدفش برسد برای همین رهبری...کار بر دولت سخت گرفته و از بورسیه ها اسلام رحمانی و....دولت را هدف می زنند..
          یعنی توافق بشود پول نفت بیاید ولی خاتمی هاشمی و روحانی ظریف بروند وظیفه شان همین بود کاری دیگر به انها نیست....
          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
          tom cruise in face book

          نظر

          • tom cruise
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 4756

            #2975
            پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

            تکگنیکالهای سهمها بعضی روی مقاومتند خصوصا را اس ای یعنی یا الاح میکند یا صعودش با عرضه خواهد بود
            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
            tom cruise in face book

            نظر

            • tom cruise
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 4756

              #2976
              پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

              وصندوق هم اگر رد کند 320...
              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
              tom cruise in face book

              نظر

              • tom cruise
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 4756

                #2977
                پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                خپارسم مقاومتس
                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                tom cruise in face book

                نظر

                • tom cruise
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 4756

                  #2978
                  پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                  حقوقیها احتمالا ملت را سیراب سهام کنند ....
                  کارشان منطقی است چون فردا شاید نتوانند..اگر هم مثبت شد انقدر سهم دارند از باقیش سود کنند و اگر منفی بود دیگر نمیشود در منفی فروخت....
                  https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                  tom cruise in face book

                  نظر

                  • tom cruise
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 4756

                    #2979
                    پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                    حالا واقعا کری با تیم ایرانی اختلاف داشته باشد منطقا باید مذاکرات را تمدید کند یعنی بندازد یک سه ماهه دیگر.....یا شایدم7ماهه دیگر...منطقیترین و محتملترین کارش هم همین است
                    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                    tom cruise in face book

                    نظر

                    • tom cruise
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 4756

                      #2980
                      پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                      خوارزمی از مقاومت 10 رد شده می رود سمت مقاومت دوم....
                      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                      tom cruise in face book

                      نظر

                      • tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

                        #2981
                        پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                        توافق در چارچوب سند لوزان باخت است
                        شواهد و قرائن نشان می‌دهد آمریکایی ها به دنبال تحقق اهداف خود در چارچوب سند لوزان هستند و اگر آن اهداف -که در فکت شیت آمریکا- منعکس شد، محقق شود آمریکا برنده این چالش طولانی خواهد بود.

                        در حالی که مذاکرات به مراحل سخت و نفس گیر خود رسیده و هنوز روشن نیست سرنوشت این رایزنی‌های فشرده چه خواهد شد، گمانه‌زنی‌های مختلفی در این خصوص صورت می‌گیرد. برخی منابع (تا لحظه تنظیم این گزارش، شامگاه دیشب) از قریب‌الوقوع بودن توافق می‌گویند و برخی دیگر با استناد به مسائل حل نشده باقیمانده، توافق را در پایان آخرین ضرب الاجل تعیین شده دور از دسترس دانسته و معتقدند باید زمان بیشتری صرف کرد. آنچه مسلم است و برخی افراد نزدیک به میز مذاکره نیز بر آن تاکید کرده اند، اینک مباحث از حیث فنی به نوعی پایان یافته تلقی می شود و تصمیمات باید در سطح سیاسی گرفته شود. برای نمونه دل بستگی استراتژیک آمریکایی‌ها به تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی چیزی نیست که با ساعت ها و روزها و بلکه هفته‌ها و ماه‌ها مذاکره بتوان آن را حل کرد.
                        آما آنچه در این میان قابل توجه است آن که در صورت حصول توافق، چگونه باید آن را سنجید و ملاک و معیار توافق خوب و بد چیست. متاسفانه تاکنون سند روشن و دقیقی از سوی تیم مذاکره کننده ایران به عنوان پارامترهای یک توافق خوب منتشر نشده است اما با این حال قضاوت در این زمینه ناممکن نیست چرا که تعریف آمریکا از توافق خوب تقریباً روشن بوده و لذا روی دیگر این سکه را می توان توافق خوب برای ایران دانست.
                        شواهد و قرائن بخوبی نشان می دهد آمریکایی‌ها به دنبال تحقق اهداف خود در چارچوب سند لوزان هستند و اگر آن اهداف -که در فکت شیت آمریکا- منعکس شد، محقق شود آمریکا برنده این چالش طولانی خواهد بود. چکیده این اهداف را می‌توان در این چند جمله خلاصه کرد؛ با اعمال محدودیت‌های بی‌سابقه، صنعت هسته ای ایران به صنعتی نمایشی تبدیل شود، زیر ساخت تحریم‌ها علیه ایران حفظ شده و توانایی دفاعی ایران نیز تحت نظارت و کنترل درآید. با این تفاسیر رسیدن به توافقی که سنگ بنای آن تفاهم و سند لوزان باشد، چیزی جز باخت برای ما نخواهد بود و نباید اجازه داد آمریکایی‌ها چنین توافقی را مقابل ایران گذاشته و از دستیابی به توافقی عادلانه شانه خالی کنند. خبرهای رسیده از وین و رسانه های منطقه ای و بین المللی در این خصوص ضد و نقیض و بسیار متنوع است.
                        شرط تحمیلی توافق!
                        روزنامه فرامنطقه‌ای الحیات در گزارشی به نقل از منبع آگاه فاش کرد که برخی اعضای 1+5 خواستار ضمانت عدم حمایت ایران از حزب‌الله و حماس و دیگر گروه‌های مقاومت در منطقه هستند.
                        دیروز(یکشنبه) در ادامه مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 در وین، معاونان وزیر خارجه ایران با معاون وزیر خارجه آمریکا و دستیار ویژه باراک اوباما دیدار کردند.
                        «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه کشورمان نیز روز گذشته (یکشنبه) با «ولادیمیر وروکونوف» نماینده روسیه در آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین دیدار کرد.
                        براساس گزارش اسپوتنیک، مذاکرات هسته‌ای و شانس دستیابی به توافق نهایی محور گفت‌وگو میان وزیر خارجه کشورمان با دیپلمات ارشد روس بوده است.
                        این دیدار در شرایطی برگزار می‌شود که هشتمین دور از مذاکرات میان ایران و 1+5 برای رسیدن به توافق هسته ای از اواخر خرداد ماه در سطح کارشناسان آغاز شد و با اضافه شدن وزرای خارجه این مذاکرات همچنان ادامه دارد.
                        به گزارش فارس، روزنامه فرامنطقه‌ای«الحیات» در گزارشی به نقل از منابع آگاه فاش کرد که برخی اعضای 1+5 خواستار ضمانت های سیاسی و امنیتی عدم حمایت ایران از حزب‌الله و حماس و دیگر گروه های مقاومت در منطقه هستند.
                        اوباما از شکست مذاکرات هراس دارد
                        روزنامه «هافینگتون پست» در گزارشی نوشت: «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا از شکست مذاکرات هراس دارد و ایران از این مسئله آگاه است.
                        این نشریه آمریکایی با اشاره به اینکه شکست اوباما در مذاکرات هسته‌ای می‌تواند ضربه‌ای سخت برای دموکرات‌ها نیز باشد، تصریح می‌کند که مقامات ایران نیز با بهره گیری از این مسئله درحال پیش بردن اهداف خود هستند.
                        به گزارش خبرگزاری ها، «جان کری» وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه‌ با پایگاه «بوستون گلوب» گفت: پس از توافق، می‌توان در مورد موضوعات منطقه‌ای با ایران وارد گفت‌وگو شد.
                        وزیر خارجه آمریکا همچنین در جمع خبرنگاران گفت: من فکر می‌کنم در حال اتخاذ برخی تصمیمات واقعی هستیم، اما برای دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران چند مورد دشوار مانده است که باید انجام شود، من امیدوارم.
                        نشریه فرانسوی «لاپرس» در گزارشی نوشت: یک منبع نزدیک به مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5 در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه اعلام کرد: 98 درصد متن تمام شده و پرانتزهای اندکی وجود دارند که باید پر شوند البته دو یا سه موضوع مهم نیز وجود دارد.
                        وی افزود: هم‌اکنون باید تصمیمات سیاسی اتخاذ شود و چنانچه این تصمیمات اتخاذ شوند کار به سرعت پیش خواهد رفت.
                        به گزارش فارس، یک مقام مسئول نزدیک به تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران، محورهای منتشر شده در برخی سایت‌های خبری در خصوص مفاد و بندهای برجام را دقیق ندانست.
                        وی با ذکر این نکته که مذاکره در مورد چند موضوع اختلافی هنوز ادامه دارد تصریح کرد: تا قبل از پایان مذاکرات و نهایی شدن نگارش بندهای مرتبط در متن برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) مطالبی از این دست صرفا گمانه‌زنی رسانه‌ای ارزیابی می‌شود.
                        تاریخ نشان می‌دهد که آمریکا به تعهداتش پایبند نیست
                        «رادنی مارتین» کارمند سابق کنگره آمریکا و تحلیلگر مسائل سیاسی در مصاحبه با فارس گفت: شروط آمریکایی عزت، استقلال و تمامیت ارضی هر ملتی را زیر سؤال می‌برد.
                        مارتین افزود: تاریخ نشان می‌دهد که آمریکا هیچ وقت با نیت خوب مذاکره نکرده است و هیچ گاه بر تعهداتش در توافق‌هایی که داشته، پایبند نبوده است.
                        وی تصریح کرد: آمریکا به تعهدات خود در قبال دوستانش هم عمل نمی‌کند چه برسد به ملت‌هایی که با آنها خصومت دارد و در مورد ایران مدت سی و اندی سال است که دشمنی دارد.
                        این کارمند سابق کنگره آمریکا اظهار داشت: من خیلی شک دارم که کنگره اقدامات لازم برای رای به توافق را بدهد خصوصا در مورد تحریم‌ها، صادقانه بگویم، به نظر من کنگره آمریکا مایل است هیچ نوع توافقی با ایران حاصل نشود چون عملکرد آنها هم‌چنان با ذهنیت مزخرف تغییر نظام در ایران است.
                        سناریوهای پیش روی مذاکرات از دیدگاه نشریه فرانسوی
                        نشریه فرانسوی «نوول رپوبلیک» در گزارشی نوشت: علیرغم پیشرفت‌های حاصله که تمامی هیئت‌های حاضر در مذاکرات به آن اذعان دارند، مسائل حل نشده بسیاری هنوز باقی مانده است.
                        در ادامه گزارش آمده است: در عمل باید گفت که در صورت عدم حصول توافق، مذاکره‌کنندگان با سه سناریو مواجه خواهند بود که سناریوی نخست تمدید مجدد مذاکرات وین همراه با یک وقفه، سناریوی دوم اعلام شکست مذاکرات (که البته به دلیل مسائل موجود و تلاش‌های صورت گرفته احتمال آن اندک خواهد بود) و سناریوی سوم تعویق مذاکرات خواهد بود که از مدت‌ها قبل فرضیه‌ای تابو قلمداد می‌شود.
                        صالحی: محدودیت هایی را پذیرفته ایم که باعث پیشرفت برنامه هسته ای می شود !
                        رئیس سازمان انرژی اتمی تأکید کرد که محدودیت‌های پذیرفته شده در توافق هسته‌ای تأثیری بر پیشرفت برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز نخواهد داشت.
                        به گزارش فارس به نقل از شبکه المیادین، علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی، با بیان اینکه ایران برخی محدودیت ها را پذیرفته است گفت: این محدودیت‌ها تأثیری در سیر برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز نخواهد داشت؛ بلکه برنامه هسته‌ای به شکل سریع‌تری پیشرفت خواهد کرد.!
                        وی ادامه داد: درباره اغلب موضوعات فنی و ضمیمه ها توافق شده است و همچنین تشکیل کمیسیونی به سرپرستی چین برای بازطراحی رآکتور اراک به اتمام رسیده است و هر کشوری که بخواهد می‌تواند به آن بپیوندد.
                        رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: یکی از اهداف مذاکرات و رسیدن به توافق پیشرفت در موضوعات صنعتی و تجاری است. به گفته صالحی، ایران قادر خواهد بود تا از سوخت هسته‌ای در همه جوانب استفاده کند و ما بر سر آزمایش‌های پرتو زا به توافق رسیده‌ایم.
                        عضو تیم مذاکره کننده ایران در وین، افزود: ایران به باشگاه کشورهای دارنده تکنولوژی هسته‌ای تجاری خواهد پیوست و ما قصد داریم برخی از فرآورده‌های استراتژیک خود از قبیل اورانیوم غنی‌شده و آب سنگین خود را بفروشیم.
                        دکتر صالحی در انتها به خبرنگار المیادین گفت: زمینه انتقال تجارب دیگران مخصوصا در زمینه‌های تجاری صنعت هسته‌ای فراهم شده است.
                        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                        tom cruise in face book

                        نظر

                        • tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

                          #2982
                          پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                          متن فوق نشان میدهد ایران لوزان را قبول ندارد و به قولی عین ابو موسی اشعری فریب عمرعاص خوردند
                          اگر لوزان درست است پس چرا یانقدر میگویید بیانیه مطبوعاتی است!!!
                          این امر نشان میدهد که دبه از طرف ایرانی بوده نه غیر ان
                          ظریف هم میخواسته حضرت اقا را در برابر کار انجام شده قرار بدهد شاید راضی شود به توافق.... هیمنطور فیروز باادی سردار جعفری و..تبریک گفتند..منتها حضرت اقا گفت تبریک بی تبریک....
                          حالا باید دید اگر مذاکرات بر فرض تمدید شود تمدیدش چه نوعی است مثل ژنو است که پول ازاد میشد یا خیر....یا اینکه خطهای قرمز خط خطی میشود و میرود پی کارش و توافق تمام میشود....
                          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                          tom cruise in face book

                          نظر

                          • tom cruise
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 4756

                            #2983
                            پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                            هرکس مثل این حقوقیها صفهای خرید و عرضه های حقوقی را می بیندمشتاق میشود به عرضه بیشتر
                            در واقع این حقوقیها امروز چنین میدهند فردا در مثبت هم قطعا عرضه میکنند و ریسک نگهداری را بالا و خطر جا ماندن را کم میکنند...
                            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                            tom cruise in face book

                            نظر

                            • tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

                              #2984
                              پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                              تشویق به خرید سهام توافقی و فرابورسی اخرش هست....شبیه پینوکیو گربه نره..که سکه بکار درخت سکه سبز میشود...
                              در واقع سود به ریسکش روی هواست کسی که اینقدر ریسکی بوده الان بخرد باید دو ماه پیش دو جین بیشتر می خرید
                              اینکه در بازار مثبت بر فرض اینها بالاتر روند بخرید خوب در بازار منفی بیشتر می ریزند.....
                              در بازار مثبت اقلا حجم مبنا میدهند مگر میشود 100میبللیون صادرات الان حقوقی بدهد فردا 10میلیون حجم مبنا ندهد...
                              حالا سهمی که حقوقی کمتر داشته باشد بهتر....
                              مثلا حسینا حکشتی در بازار عین هم بالا پایین میشوند ولی یکیش در صف فروش یک عدد معامله دیگری یکمیلیاردی باید صف فروشش جمع شود منفی بخورد....
                              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                              tom cruise in face book

                              نظر

                              • tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

                                #2985
                                پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                                حالا شریعتمداری در کیهان اگر نظر خودش باشد هیچ
                                اگر نظر اقا باشد..باید فکر توافق را کم و به فکر تمدید ماستمالی بود
                                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                                tom cruise in face book

                                نظر

                                در حال کار...
                                X