جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

,rوقتی دانشمندان یاران مشغول ساخت بمب موشک بودند عربها مشغول خرید هواپیما با دلار ها بودند
    نتیجه چه شد؟
    در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
    هواپیمایی امارات طولانی‌ترین خط هوایی یک‌سره تاریخ را افتتاح می‌کند

شرکت هواپیمایی امارات اعلام کرد که قصد دارد با شکستن رکوردی جدید، طولانی‌ترین پرواز یک‌سره در تاریخ را میان دبی و شهر پاناما افتتاح کند.
    این خط هوایی که از فوریه آینده به صورت روزانه بر قرار خواهد شد، حدود 17 ساعت و 35 دقیقه زمان خواهد برد و طی آن 13800 کیلومتر، طی خواهد شد.
    به گزارش خبرگزاری فرانسه، بدین ترتیب، هواپیمایی امارات، بر شرکت هواپیمایی «کانتاس» که پروازی کمتر از ۱۷ ساعته میان سیدنی استرالیا و دالاس آمریکا دارد، غلبه خواهد کرد.
    نایب رئیس هواپیمایی امارات در این باره گفت: «این پروازهای یک‌سره میان پاناما و خاورمیانه، راه‌های توسعه جدیدی برایمان خواهد گشود. افق‌های وسیعی برای توسعه روابط میان این منطقه رو به رشد و جمهوری پاناما، آمریکای مرکزی و جنوبی وجود دارد.»
    او افزود: «شهر پاناما در آمریکای مرکزی است، مساله‌ای که به مسافران این امکان را می‌دهد که از دبی به آمریکایی مرکزی، مناطق دریایی کاراییب و بخش شمالی آمریکای لاتین بروند.»
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

' گروهک حماس خالق جنگهای22روزه و11روزه رفت تو باقلیها...و روابطش با یاران خط خطی شد
      دیگر نفی هولاکاست به تاریخ پیوست و همینطور موشکباران مناطق مسکونی اسرائیل
      ظاهرا محمود عباس جانشین عرفات به تهران می اید..قبلا به عرفات فحش سازشکار میدادند
      tom cruise in face book

نظر

• arminarmin
        عضو عادی
        • Jan 2014
        • 108

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
        انس هم یک جا زدم بک میکند ..فعلا رشدش بک بوده
        فکر کنم شارپ تا 900 بریزه. تبدیل ریال به طلا اون موقع گزینه مناسبی باید باشه. دلار ریسک خراب شدن داره مثل اتش سوزی و .... سپرده ارزی هم جرات ندارم دلار بسپرم دست اقایون
        آخرین ویرایش توسط arminarmin؛ 2015/08/15, 13:05.

نظر

• Senator1989
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 2577

مدتی هست قصد دارم از کسی سوال بسیار جنجال برانگیزی را بپرسم دیدم شما بر خیلی از امورات اشراف دارید از شما سوالی دارم:
          بنظر شما و اطلاعات شما عاملین اصلی و پشت پرده ترور شهیدان بهشتی و رجایی در دفتر نخست وزیری چه افرادی میباشند؟!!
          خودم به دارو دسته بهزاد نبوی و بعضی اخوندهای ان زمان مشکوک هستم

نظر

• Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
            مدتی هست قصد دارم از کسی سوال بسیار جنجال برانگیزی را بپرسم دیدم شما بر خیلی از امورات اشراف دارید از شما سوالی دارم:
            بنظر شما و اطلاعات شما عاملین اصلی و پشت پرده ترور شهیدان بهشتی و رجایی در دفتر نخست وزیری چه افرادی میباشند؟!!
            خودم به دارو دسته بهزاد نبوی و بعضی اخوندهای ان زمان مشکوک هستم
            این را کسی نمیدونه چون جزو مناقشات ابهام برانگیز بین سیاسیون مطرح است ما ها که عددی نیستیم
            بهزاد نبوی کی بوده که دار و دسته ای داشته باشه خودش جزو باند رجایی بوده
            انفجار حزب جمهوری اسلامی هم فراتر از یک کار تروریستی بود در ابعاد مهندسی شده و حرفه ای انجام شده و به نظر تسویه حساب در سطح کلان میاد
            بنی صدر رییس جمهور مخلوع ایران مدعی است در آن مقطع از ستاد ارتش پرسیده و آنها گفتن انفجار کار تیمی نظامی بوده و قطعا از ارتش نبوده و برداشت شخصی بنی صدر این بود که کار سپاه است ولی حقیقت ماجرا معلوم نشد

نظر

• Senator1989
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 2577

والا یه مدتیه از زندگی سیر شدم گفتم بیفتم دنبال جواب این سوال بلکه بدون درد و خون ریزی به مرگ طبیعی بمیرم ........داستان شهید لاجوردی که توسط پسرکی 19 ساله در بازار تهران ترور شد رو و ربطش به این پرونده رو میدونی که ! یا خودکشی خیلی طبیعی تر یکی از افراد دستگیر شده سر این قضیه درست دقایقی قبل از افشا کردن اعوامل پشت پرده رو............بنظرم دست موسسین اولیه سپاه و بعضی اخوندهای تندروی آن موقع که بعدا شدند طرفدار خاتمی و چپ ها در میان باشه .........خود بنی صدر هم مصاحبه ای داشت که تو یوتیوب هستش که میگه در اشغال سفارت امریکا مدارکی پیدا شد که در ان بنظر کاخ سفید بهترین فرد برای بدست گرفتن قدرت در ایران و ایجاد ثبات و رابطه صلح جویانه با غرب و جهان کسی جز اقای بهشتی نیست ! و همین سند و نظر امریکا کار دست شهید بهشتی داد

نظر

• Senator1989
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 2577

rudel عزیز بنظر شما ربطی بین مسبسان این ترور و مرگ مشکوک احمد خمینی خدا بیامرز هست ؟.......بنظر من بله

نظر

• Rudel
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 2164

آقای بهشتی و روحانی و هاشمی هم مسلکند و وظیفه شان اول سرکوب جنبش های چپ و مارکسیستی و سپس خوراندن جام زهر به تندروهاست /.:biggrinsmiley.:/
                  آقای روحانی از زیردستان بهشتی بوده.
                  آقای بهشتی از سال 49 توسط سیا زیر نظر بوده و باهاش چند مورد تماس برقرار شده ولی ممکنه خودش نمیدانسته که طرف مقابل مامور سیا است.

نظر

• Senator1989
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 2577

rudel جان شما ببینید بهزاد نبوی در سازمان ملل متن سخنرانی رجایی که در ان متنی در رابطه با اشتی و برقرای روابط دیپلماتیک ایران و امریکا بوده رو پیدا و در پیش چشم رجایی ان متن رو پاره میکنه و مانع از فرستادن پیغام صلح کشور ما میشه !
                    ...........ایا این فرد که خودش در ننگ نامه قرارداد الجزایر کشور رو به طرز خفت باری جلوی امریکا قرار میده تا امریکا در عرض چند سال 20 میلیارد دلار از اموال توقیفی ایران رو به دلایل گوناگون در دادگاه های خودش حکم به ضبط بده یا بابت طلب وام های کم بهره و طولانی مدت زمان شاه یک جا مطالبات رو حال و نقد کنه ........ایا این فرد خائن و مزدور چپ گرا نیست ؟

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                      rudel جان شما ببینید بهزاد نبوی در سازمان ملل متن سخنرانی رجایی که در ان متنی در رابطه با اشتی و برقرای روابط دیپلماتیک ایران و امریکا بوده رو پیدا و در پیش چشم رجایی ان متن رو پاره میکنه و مانع از فرستادن پیغام صلح کشور ما میشه !
                      ...........ایا این فرد که خودش در ننگ نامه قرارداد الجزایر کشور رو به طرز خفت باری جلوی امریکا قرار میده تا امریکا در عرض چند سال 20 میلیارد دلار از اموال توقیفی ایران رو به دلایل گوناگون در دادگاه های خودش حکم به ضبط بده یا بابت طلب وام های کم بهره و طولانی مدت زمان شاه یک جا مطالبات رو حال و نقد کنه ........ایا این فرد خائن و مزدور چپ گرا نیست ؟
                      در آن مقطع اینها همه انقلابی تندرو با گرایش چپ بودن خصوصا که بهزاد نبوی قبلا جزو مجاهدین خلق بود.
                      ولی کلا باید خاکستری دید آدمها رو در دوران مدیریت خودش آدم توانمندی بود نسبت به این کور و چلاق های هم دوره اش.
                      مگر خود رجایی برای آمریکا پیام صلح داشت؟ اینها دشمن آمریکا بودن اصلا کی رجایی را نخست وزیر کرد و بعد رییس جمهور ؟ سر نخ اون بنده خدا دست کی بود؟
                      ما یه مشت موش آزمایشگاهی بودیم زیر دست این عزیزان منتهی بعضی هاشون همیشه بیمار زیر دستشون تلف می شد بعضیا مثل بهزاد نبوی و زنگنه و نعمت زاده کم کم یاد گرفتن از هر ده بیمار پنج تا رو زنده نگهدارن
                      کلا این مدیران رو نسبت به مدیران زمان شاه مقایسه کنیم یک عقبگرد صد ساله رخ داد

نظر

• Senator1989
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 2577

متاسفانه شما دارید بهزاد نبوی رو تبرئه میکنید با قیاس بد و بدتر !!!
                        بله خود رجایی قصد دادن پیغام اشتی ایران و امریکا رو داشت !.........پس سر چی مسعود کشمیری این مرد نازنین رو به قتلگاه ساختمان نخست وزیری کشاند!!! .........باور کنید امثال بهزاد نبوی و حجاریان مغز متفکرهای چپاول و بقایی این سیستم مردم سوار هستند !

نکنه موسوی خوئینی ها هم که حکم به بستن بدون نتیجه پرونده حادثه انفجار ساختمان نخست وزیری رو داد اون هم منصفانه حکم داد چون بعدا شد طرفدار موسوی !

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

من کسی رو تبرئه نمی کنم ولی اونهایی که این اتفاقات را رقم زدند خیلی گنده تر از جوجه هایی مثل حجاریان و بهزاد نبوی بودن
                          این دو نفر اولی که نام می برید الان جزو معروفین هستند اون موقع به اندازه سرباز پیاده شطرنج هم نبودن
                          البته داستان موسوی خوئینی ها خیلی پیچیده است.
                          رجایی خودش هم مهره کوچکی بود که بعد از مصرف در برکناری بنی صدر سوزاندنش چه برسه به معاونین و زیردستاش
                          این آدمها در ظرف زمان و مکان خودشون بازی داده شدند و به کار گرفته شدن و بعد حذف شدن خیلی داستان هزار دستان علی حاتمی اینجا به کار میاد

نظر

• Senator1989
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 2577

گویا شما اینطور فکر میکنید که کار کار انگلیسی هاست

ببینید اگر شما فکر میکنید یا مضنون به کسانی هستید که عامل پشت پرده این حذف های فیزیکی و هدایت کردن کشور از پشت پرده ها هستند و افشا نکنید و یا بترسید باور کنید به وطن خودتون خیانت کردید !
                            اگر چیزی میدونید که من نمیدونم بسم الله بیان کنید تا ما هم اگاه شویم

نظر

• Senator1989
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 2577

جان کری وزیر خارجه آمریکا در سفر چند ساعته به کوبا، چرخی هم در شهر هاوانا پایتخت این کشور زد.

به گزارش عصر ایران، او نخستین وزیر خارجه آمریکاست که پس از بیش از نیم قرن به کوبا سفر می کند. در این سفر چند ساعته، مراسم رسمی بازگشایی سفارت آمریکا در کوبا بعد از نیم قرن نیز برگزار شد و پرچم آمریکا در پایتخت کوبا دوباره برافراشته شد.

کوبا برای حدود 50 سال تحت تحریم های شدید آمریکا قرار داشت.

نظر

• tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

در اصل توسط arminarmin پست شده است View Post
                                فکر کنم شارپ تا 900 بریزه. تبدیل ریال به طلا اون موقع گزینه مناسبی باید باشه. دلار ریسک خراب شدن داره مثل اتش سوزی و .... سپرده ارزی هم جرات ندارم دلار بسپرم دست اقایون
                                احتمالش هست ولی نه شارپ
                                قبلا 830دیده بودم کفش را ولی در نمودار فعلی یک جور دیگر است یعنی سه سال قبل که بحث طلا داغ دبود

طلا شاید حباب منفی بگیرد چون داخل ایران طلا زیاد است ولی دلار کم
                                واقعا دورانی بود الان همه قیمتهای جهانی سقوط ازاد کرده اند...توهمی بود فکر کردند دلار زمانش تمام میشود
                                عین باد رفت...
                                tom cruise in face book

نظر

در حال کار...
                                X