جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

    #376
    پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

    ارتش عراق پایگاه‌های نظامی سامره را علیه داعش تقویت کرد


    اعضای قبایل شیعه با فراخوان نوری مالکی و نماینده آیت‌الله سیستانی برای مبارزه با گروه سنی داعش به ارتش پیوسته‌اند

    نیروهای نظامی وفادار به دولت مرکزی عراق پایگاه‌های مستقر در اطراف شهر سامره، در شمال پایتخت را در مقابل نیروهای داعش تقویت کرده‌اند.

    پیکارجویان دولت اسلامی عراق و شام معروف به داعش، کنترل قسمت‌های وسیعی از شمال و غرب کشور عراق را در دست دارند و بیم آن وجود دارد که از شمال به سمت تصرف بغداد حرکت کنند.
    مطالب مرتبط

    تبار شناسی داعش و آینده عراق
    داعش و بحرانی که در کمین منطقه است
    'ایران ممکن است از همکاری با آمریکا در عراق استقبال کند'

    لینک‌های مرتبط
    موضوعات مرتبط

    عراق

    نیروهای داوطلب که با فراخوان نوری مالکی، نخست‌وزیر عراق و کلیک نماینده آیت‌الله علی سیستانی، بانفوذترین مرجع شیعه عراق سلاح به دست گرفته‌اند، باعث تقویت قوای نظامی دولت مرکزی عراق علیه داعش شده‌اند.

    گزارش شده که نوری مالکی، نخست‌وزیر دولت شیعه عراق از شهر سامره بازدید کرده است. سامره در ۹۵ کیلومتری شمال بغداد، پایتخت عراق، است.

    اماکن مذهبی شیعیان در این شهر، سال ۲۰۰۶ در جریان نزاع سنی‌ها و شیعه‌های عراق هدف حمله شبه‌نظامیان سنی قرار گرفت.

    بعضی منابع گزارش داده‌اند کلیک قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس هم در بغداد دیده شده است؛ هرچند ایران فعالیت نظامی نیروهایش را در عراق تکذیب می‌کند.

    امروز حسن روحانی، رئیس‌جمهوری ایران در مصاحبه مطبوعاتی گفته است ایران تا کنون وارد عملیات نظامی نشده اما اگر دولت عراق کمک بخواهد، ایران در چهارچوب قوانین بین‌المللی آنها را یاری خواهد کرد.
    مسدود شدن شبکه‌های اجتماعی

    گزارش شده که دولت عراق از ترس نفوذ داعش بیشتر شبکه‌های اجتماعی را در این کشور مسدود یا محدود کرده است.

    نگرانی دولت از این است که داعش از شبکه‌های اجتماعی برای به کار گرفتن نیروی نظامی یا ایجاد رعب و وحشت استفاده کند.

    داعش در توییتر چند حساب کاربری دارد که از طریق آن تصاویر و اخبار پیروزی‌های خود را منتشر می‌کند.

    دولت عراق داعش را متهم کرده که در شهرهای تحت تصرف، مرتکب کلیک جنایت جنگی شده است.

    هزاران نفر از بیم حملات داعش در عراق آواره شده‌اند از جمله این زن که از موصل به اربیل گریخته است

    دو شهر دیگر در تصرف داعش

    در حالی که در بغداد و شهرهای شیعه‌نشین عراق، نیروهای مردمی برای کمک به دولت داوطلب شده و در برابر دفاتر ثبت نام صف کشیده‌اند، پیکارجویان داعش و دیگر گروه‌های مخالف دولت مرکزی موفق شدند دو شهر در استان دیاله را تصرف کنند و به این ترتیب به مرزهای ایران نزدیک‌تر شوند.

    خبرگزاری رویترز به نقل از نیروهای امنیتی در عراق خبر داد که پیکارجویان توانسته‌اند کنترل شهرهای السعدیه و جلولا را در اختیار بگیرند. بدین ترتیب داعش اکنون در ۵۰ کیلومتری مرز خسروی ایران و مجاورت استان کرمانشاه است.
    آمریکا عملیات زمینی نخواهد داشت

    باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا روز جمعه خطاب به کسانی که منتظر موضع‌گیری آمریکا در برابر بحران عراق بودند، گفت کاخ سفید برای تعیین چگونگی همکاری و کمک به بغداد در جنگ علیه پیکارجویان، به چند روز وقت نیاز دارد.

    با این حال بر اساس گفته‌های مقام‌های آمریکایی مشخص است که این کشور برنامه‌ای برای پیاده کردن نیرو در عراق ندارد و در حال بررسی احتمال انجام عملیات هوایی است.

    آقای اوباما گفته است: "رهبران عراق باید اختلافات فرقه‌ای را کنار بگذارند. مداخله نظامی خارجی، چه از طرف آمریکا و چه هر کشور دیگر نمی‌تواند مشکل را در بلندمدت حل کند. تا وقتی چاره‌اندیشی مناسبی وجود نداشته باشد هرگز در عراق و منطقه آرامش برقرار نخواهد شد."
    همکاری ایران و آمریکا؟

    خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام عالی ایرانی که خواسته نامش فاش نشود نوشته است: مقام‌های ایرانی کلیک ایده همکاری ایران و آمریکا در مورد بحران عراق را به بحث گذاشته‌اند. آمریکا می‌گوید در حال بررسی است و هنوز تصمیمی در این رابطه نگرفته است. هم‌زمان یکی از سخنگویان وزارت خارجه آمریکا تاکید کرده است که آمریکا در حال حاضر مشغول گفتگو با ایران در ارتباط با عراق نیست.

    دو کشور پیش از این هم در موارد محدودی برای مقابله با القاعده و طالبان در افغانستان و همچنین بحران امنیتی عراق با هم گفت‌وگو و همکاری کرده‌اند.
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

    نظر

    • tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

      #377
      پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

      صفهای فروش سهام باپی بر دی پی اس4از مدیریت جهانی اقایان است....اینها که نمی توانند قیمت خیار پیاز کنترل کنند دم از برنامه سعادت بخش بشریت می زنند تا دیروز میگفتند از ایران عراق سوریه لبنان دست ماست...الان باید بدوند داعش با 5000نیرو یهو بغداد را نگیرد .....
      رستم پاشا خدا بیامرزد در سریال خرم سلطان به ناخدا حضیر الدین پاشا میگفت: هر دردی درماان دارد الا کبر غرور.....اینچنین قومی مغرور خود سر در ادعا کم نظیر یا بی نظیر است
      از بین 11 نامه ای که محمد به حکام جهان فرستاد پادشاه ایران تنها کسی بود ان را پاره کرد که محمد در جواب گفت سلطنتشان جر خورد و روح تناسخ یافته او بعد از11400سال در کالبد محمود شاه قطعنامه های تحریم را کاغذ پاره خواند و به فلاکت افتاد
      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
      tom cruise in face book

      نظر

      • tom cruise
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 4756

        #378
        پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

        در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
        گرفتن موصل ...بیشتر از انکه قدرت نمایی داعش علیه مالکی باشد بیشتر تله ای برای ایران است تا عملا پایش به عراق باز شود ...یعنی علنا و ظاهرا....
        اگر اینها نیرو اعزام کنند تبعات زیادی برای کشورهای منطقه دارد ..احتمالا عر بستان بیشتر حالت دفاعی بگیرد و بر تعداد بمب های اتمی خود بافزاید....هرچند گفته شده اقلا2تا3بمب از پاکستان خرید کرده است ولی شاید این امار 30تا100بمب اتمی باشد...منتها عربتسان نتیجه عکس شاید بگیرد با اینکار یعنی حضور داعش سبب شد ایران بیشتر در عراق بماند به بهانه مبارزه با تروریسم مگر اینکه هدفش این باشد نیروهای افراطی وهابی را از عربستان به بهانه مبارزه جهاد بفرستد خارج کشته شوند ...این وسط ایرانم سرگرم باشد
        سیستانی تا کی می خواهد تحمل کند خدا داند .....براحتی میتواند هر دو گروه ایران عربستان را با یک فتوی از عراق بریزد بیرون...کار یکه در نجف با مقتدی صدر کرد و در بازگشت از لندن اعلان کرد من رسیدم نجف باید تخلیه شده باشد امرکیاییها خودشان رفتند عشایر ریختند صدریها را بیرون کردند
        اوباما در تله نافتاد و گفت نیرو نمیدهیم
        ایران هم سلیمانی را با یک گردان فرستاده ...
        در جنگ سوریه نوشتم 100هزار کشته غیر نظامی سنی کینه را از ایران زیاد میکند اکنون هم داعش نابود شود کینه از ایران زیاد میشود چون عربهای سنی عراق مطمئن میشوند کشورشان دارد دست ایران می افتد...
        کشورهای خاورمیانه باید سمت ترکیه و مصر بروند و سکولار یا لیبرال شوند و گرنه همیشه این جنگها خواهد بود....وقتی در مقدسات شیعه این است مهدی موعود قبور ابوبکر عمر را شکافته اجسادشان را با دشت خود بیرون اورده اتش میکشد انهم خلفای 1100 میلیون سنی را لذا حالا حالا مشکل وجود دارد تصور کنید مولوی عبد الحمید سنی در زاهدان بر منبر مشابه این امر در مورد امامان شیعه بگوید مثل امام علی یا حسن....انوقت کل بلوچستان را ایران شیمیایی می زند و نسلش را بر میاندازد
        این داعش اگر با قبور امامان شیعه کار نداشت اینقدر برای خود دشمن نمی تراشید در نجف....و با این اشتباه گورش کنده شد....
        هرچند باز هم روایت شیعی است که مهدی موعود مساجد منقش و قبور مطلا را دستور میدهد خراب کننند .....چون بدعت است
        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
        tom cruise in face book

        نظر

        • tom cruise
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 4756

          #379
          پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

          خوب اینطور که این نوشته خطر بزرگتر از داعش در کمین ایران و شاید ترکیه باشد .....انهم استقلال کردستان است ..ترکیه چون خط لوله نفت کردستان از انجا میگذرد امنتر است ....ولی ایران چالش خواهد داشت

          در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
          ااتحاد سه گروه سنی عراق، در شورش علیه بغداد

          در هجوم داعش به شهرهای عراق تنها شبه‌نظامیان این گروه شرکت ندارند؛ سه گروه بزرگ سنی برای نخستین‌بار با یکدیگر متحد شده و علیه دولت نوری مالکی دست به شورش زده‌اند. رهبر چنین شورشی فقط می‌تواند معاون سابق صدام حسین باشد.
          کاروان ستیزه‌جویان داعش در عراق

          کاروان ستیزه‌جویان داعش در عراق

          از زمان سقوط حکومت صدام حسین در عراق، شکاف‌ها میان سه بخش این کشور سال به سال عمیق‌تر شده است. هجوم گروه اسلام‌گرای داعش به برخی شهرهای عراق در شمال و غرب این کشور و تسلط این گروه بر آنها، فرایند فروپاشی این کشور را به‌طور قابل‌توجهی تسریع کرده است. تقسیم عملی عراق به سه بخش سنی‌ها، شیعه‌ها و کردها رفته رفته محتمل‌تر می‌شود.

          روزنامه آلمانی "فرانکفورتر آلگمانیه" در گزارشی تحلیلی درباره اوضاع این روزهای عراق نوشته است، در هجوم به شهرهای عراق جنگجویان "دولت اسلامی عراق و شام" (داعش) تنها نیستند، بلکه سه گروه مهم سنی عراق برای نخستین بار با یکدیگر متحد شده‌اند.

          این روزنامه آلمانی می‌نویسد، در کنار شبه‌نظامیان داعش، رهبران قبایل سنی‌ها از استان انبار و بعثی‌های عراق از موصل و تکریت، در این شورش و هجوم به شهرهای عراق مشارکت دارند.

          در تصاویری که از عراق در روزهای اخیر در رسانه‌های جهان منتشر شده، تنها پرچم سیاه داعش دیده می‌شود اما شبه‌نظامیان داعش تنها به این دلیل شهربه‌شهر و بدون مقاومت در حال پیشروی هستند که سه گروه سنی یادشده با یکدیگر متحد شده‌اند.

          رهبران قبایل سنی از دولت نوری مالکی، نخست‌وزیر عراق کناره گرفته‌اند زیرا مالکی از پذیرش شبه‌نظامیان منطقه انبار در ارتش عراق سر باز می‌زند. در شهر موصل ۱۰۰ هزار عضو ارتش زمان صدام حسین زندگی می‌کنند که با سقوط صدام در سال ۲۰۰۳ به‌اجبار بازنشسته شده‌اند.

          علاوه بر این، بسیاری از سربازان ارتش کنونی عراق که در موصل (استان نینوا) و تکریت و انبار (استان صلاح‌الدین) مستقر بودند، محل خدمت خود را ترک کرده و به شورشیان داعش پیوسته‌اند.

          عزت ابراهیم الدوری، معاون سابق صدام حسین

          عزت ابراهیم الدوری، معاون سابق صدام حسین

          به این ترتیب به نوشته "فرانکفورتر آلگماینه" آنچه که این روزها در عراق روی می‌دهد نه تهاجم یک گروه تروریستی به شهرهای عراق، که قیام استان‌های سنی‌نشین عراق علیه دولت مرکزی تحت کنترل شیعیان است.

          شمار نظامیان سابق عراق و سربازان فراری از خدمت که در شورش علیه دولت مرکزی عراق شرکت دارند، چندین برابر بیش از جنگجویان داعش است.

          عزب ابراهیم، رهبر شورشیان

          اختلاف‌ها و درگیریهای درونی میان "زرمندگان مقدس" متعلق به داعش و سربازان سکولار بعثی تحت کنترل درآمده و ساماندهی شده است. در تکریت، شهر زادگاه صدام حسین، از زمان اشغال آن توسط شورشیان، نه پرچم‌های سیاه داعش، بلکه پرچم‌های رژیم سابق بعثی در اهتزاز هستند.

          اما رهبری این شورش و هجوم برق‌آسا به سوی شهرهای عراق دست کیست؟

          به نوشته فرانکفورتر آلگماینه، تنها فرد قابل‌قبول که می‌تواند سه گروه مختلف سنی را رهبری کند، عزت ابراهیم الدوری، معاون سابق صدام حسین است که او نیز همانند صدام در شهر تکریت به دنیا آمده است.

          عزت ابراهیم تنها فرد بازمانده از مردان تحت تعقیب رژیم صدام است که همچنان آزاد است. او دست راست صدام ‌حسین و فردی استراتژیست در رژیم سابق محسوب می‌شد. در سال‌های پس از سقوط صدام در هر جایی از عراق که شورش و مقاومتی وجود داشت، نام او به میان می‌آمد.

          او سال‌هاست که در انظار عمومی ظاهر نشده و احتمالا در مناطق مرزی میان عراق و سوریه به‌سر می‌برد. شاعدان عینی می‌گویند عزت ابراهیم را در روز پنجشنبه (۱۲ ژوئن /۲۲ خرداد) در اوجا، در نزدیکی تکریت در کنار قبر صدام حسین دیده‌اند.

          کردها در حال گسترش قلمرو خود

          نیروهای کردی پیشمرگه در کرکوک

          نیروهای کردی پیشمرگه در کرکوک

          در حالی که مناطق سنی‌نشین شمال غرب عراق به زیر کنترل سنی‌های شورشی در می‌آید، کردها نیز قلمرو حاکمیت خود در شمال شرق عراق را گسترش می‌دهند. آنها دو روز است که کنترل خود بر شهر کرکوک را به عنوان یک فرصت تاریخی جشن گرفته‌اند و به زودی نیز اعلام استقلال خواهند کرد.

          نیروهای ارتش وابسته دولت مرکزی عراق شهر کرکوک را "فرارگونه" به سوی بغداد ترک کرده‌اند تا به همراه دیگر واحدها، از شهر بغداد در برابر پیش‌روی شورشیان سنی دفاع کنند. نیروهای پیشمرگه وابسته به اقلیم کردستان مستقر در اربیل نیز بلافاصله خلاء قدرت به‌وجود آمده در خارج از محدوده کردها را پر کردند.

          کردها کرکوک را "قلب کردستان" و "اورشلیم کردها" می‌نامند. این شهر مرکز استان کرکوک و نزدیک به ۹۰۰ هزار سکنه دارد. صدام حسین در طول حاکمیت خود در سال بین ۱۹۷۹ تا ۲۰۰۳ کردها از این شهر کوچاند و ترکیب جمعیتی شهر را به نفع عرب‌ها تغییر داد. با این‌حال کردها هیچگاه ادعای خود در مورد شهر را کنار نگذاشتند.

          هم‌اکنون اقوام گوناگونی در این شهر زندگی می‌کنند. کردها، عرب‌ها و ترکمن‌ها جمعیت اصلی شهر را تشکیل می‌دهند. کرکوک هم‌چنین یکی از مراکز نفتی عراق است و گفته می‌شود ۴۰ درصد صادرات نفت عراق از این شهر است.

          تا زمانی که شهر کرکوک جزیی از عراق بود، کردهای عراق استقلال خود را منتفی می‌دانستند، اما حالا اوضاع تغییر کرده است.

          کردهای عراق هم‌اکنون دارای تعداد زیادی نهادهای حکومتی مخصوص به خود هستند: مسعود بارزانی، رئیس اقلیم کردستان که نقشی همانند رئیس جمهور دارد، انوشیروان بارزانی نخست‌وزیر است و چندین وزارتخانه‌ از جمله وزارت دفاع و وزارتخانه‌ای هم برای روابط خارجی دارند. همین‌طور پرچمی مخصوص خود برای اقلیم کردستان.

          مسعود بارزانی می‌خواهد نامش به عنوان پایه‌گذار کردستان مستقل وارد تاریخ شود

          مسعود بارزانی می‌خواهد نامش به عنوان پایه‌گذار کردستان مستقل وارد تاریخ شود

          روزنامه فرانکفورتر آلگماینه می‌نویسد، هر اندازه عراق بی‌ثبات‌تر می‌شود، به همان اندازه منطقه با ثبات کردستان عراق به سوی استقلال بیشتر حرکت می‌کند. دو فاکتور دیگر نیز بر این امر مهر تایید می‌گذارند که کردها استقلال خود را گسترش می‌‌دهند و احتمالا به زودی اقدام آن اعلام نیز خواهند کرد.

          نخست آنکه؛ مسعود بارزانی از ۲۰۰۵ در کردستان عراق حکومت می‌کند و انتظار می‌رود تا دو سال دیگر از قدرت کناره بگیرد. لیکن او می‌خواهد نامش به عنوان پایه‌گذار کردستان مستقل وارد تاریخ شود.

          دیگر آنکه؛ رابطه دولت محلی اقلیم کردستان با دولت مرکزی عراق مدام در حال تیره‌تر شدن‌ است. دولت مالکی فروش نفت از سوی اقلیم کردستان به کشور ثالث را منع کرده و از پرداخت نیمی از بودجه نیروی پیشمرگه که بخشی از ارتش عراق محسوب می‌شود خودداری می‌کند.

          در بحران کنونی عراق نبرد سرنوشت‌ساز بر سر بغداد خواهد بود. دولت مرکزی عراق، بغداد را به شهر شیعی تبدیل کرده و از آن دفاع خواهد کرد. در جنوب بغداد شهرهای با ترکیب جمعیتی منحصرا شیعه قرار دارند. نجف و کربلا، شهرهای مقدس برای شیعیان در جنوب عراق قرار دارند؛ دو شهری که ستیزه‌جویان داعش در نظر دارند آنها را نابود کنند.

          برای شیعه‌های عراق از این پس مسئله اصلی این خواهد بود که از شهرها و مناطق محل سکونت در برابر تهاجم شمالی‌ها دفاع کنند. و همین امر در نهایت به تشکیل نهادهای مستقل دولتی در این منطقه منجر خواهد شد.
          ت
          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
          tom cruise in face book

          نظر

          • tom cruise
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 4756

            #380
            پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

            چاک هیگل، وزیر دفاع آمریکا دستور داده یک ناو هواپیمابر آمریکا به خلیج فارس اعزام شود تا در صورت نیاز به اقدام نظامی در عراق نیروهای آمریکایی آمادگی لازم را داشته باشند.

            باراک اوباما، رئیس جمهور ایالات متحده، روز گذشته گفت به موقع درباره چگونگی مداخله آمریکا در بحران عراق تصمیم خواهد گرفت. او گفت اگر رهبران عراقی برنامه‌ای سیاسی برای آینده کشور نداشته باشند، آمریکا نیروهای خود را به عراق نخواهد فرستاد.
            16:27 گرينويچ - شنبه 14 ژوئن 2014 - 24 خرداد 1393

            حضور نیروهای پیشمرگه کرد در کرکوک انتقادهایی را از طرف اعراب عراق به دنبال داشته است. شیخ عبدالرحمان العوایدی، از رهبران سنی کرکوک، می‌گوید نیروهای پیشمرگه نقشی مشابه داعش دارند. او می‌گوید نیروهای کرد ناگهان آمده‌اند و خود را مالک خاک کرکوک می‌خوانند، به همین خاطر می‌شود آنها را کردهای داعش خواند.

            کنترل منطقه نفت‌خیز کرکوک یکی از موضوعات مورد مناقشه حکومت اقلیم کردستان عراق و دولت مرکزی بود.
            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
            tom cruise in face book

            نظر

            • tom cruise
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 4756

              #381
              پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

              حضور نیروهای آموزشی و مشورتی سپاه قدس ایران در عراق"



              گزارش‌های تاییدنشده‌ای از سفر قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس به عراق در روزهای اخیر منتشر شده است

              یک منبع آگاه در استان دیاله عراق به خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی گفته است که در پی گسترش درگیری‌ها در عراق بیش از ۱۳۰ نفر از اعضای سپاه قدس ایران به منظور همکاری‌های آموزشی و مشورتی وارد این استان شده‌اند.

              این منبع که خواسته نامش فاش نشود به مهرداد فرهمند در عراق گفت که هدف از حضور این نیروها شرکت مستقیم در درگیری‌های عراق نیست.
              مطالب مرتبط

              لحظه به لحظه با تحولات عراق
              ابراز آمادگی تلویحی حسن روحانی برای همکاری با آمریکا در بحران عراق
              ارتش عراق پایگاه‌های نظامی سامرا را علیه داعش تقویت کرد

              لینک‌های مرتبط
              موضوعات مرتبط

              عراق،
              امور نظامی ایران

              به گفته این منبع دو لشکر سپاه پاسداران ایران در مرز عراق در داخل ایران به حالت آماده‌باش در آمده‌‍اند.

              پیش از این بعضی از رسانه‌های بین‌المللی از اعزام نیروهای ایرانی به عراق بعد از شروع درگیری‌های اخیر خبر داده بودند.

              سایت اینترنتی روزنامه گاردین به نقل از یک مقام ارشد عراقی گزارش داده است که در ۴۸ ساعت گذشته حدود ۲۰۰۰ نیروی نظامی ایران وارد عراق شده‌اند.

              به گزارش گاردین به نقل از این مقام عراقی "روز جمعه ۱۵۰۰ بسیجی ایرانی از طریق شهر خانقین در نزدیکی مرز ایران در استان دیاله وارد عراق شده‌اند و پیش از آن هم ۵۰۰ نیروی دیگر وارد استان وسط شده‌اند."

              روزنامه تایمز لندن هم از اعزام ۱۵۰ نیروی قدس سپاه ایران به عراق "برای کمک به بسیج نیروهای عراقی بعد از شکست سنگین در موصل و تکریت" خبر داده بود.
              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
              tom cruise in face book

              نظر

              • tom cruise
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 4756

                #382
                پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                ابراز خوشبینی مقام‌های ایران برای توافق جامع اتمی تا ۳۶ روز آینده


                دو روز مانده به آغاز دور پنجم مذاکرات جامع اتمی ایران با گروه ۱+۵، رئیس جمهور و وزیر امور خارجه ایران قویا از احتمال رسیدن به توافق و حل و فصل نهایی پرونده اتمی ایران ابراز خوشبینی کرده اند.

                قرار است دور پنجم گفت و گوهای جامع پس از چند دور مذاکرات دوجانبه فشرده ایران با آمریکا، روسیه، فرانسه و آلمان که هفته گذشته انجام شد، ظهر روز دوشنبه با ناهار کاری به میزبانی ایران در وین آغاز شود.
                مذاکرات جامع اتمی

                عراقچی در پایان مذاکرات ۳ساعته ایران و فرانسه: مفید و مثبت بود
                عراقچی پس از ۱۱ ساعت گفت‌و‌گوی ایران و آمریکا: اختلافات باقی است
                فرانسه: اختلاف بر سر تعداد سانتریفوژهای ایران است

                موضوعات مرتبط

                پرونده هسته ای ایران،
                تحریم ایران

                بر اساس توافق شش ماهه ژنو، مدت این توافق روز ۲۰ ژوئیه (۲۹ تیر) به پایان می رسد و تا پیش از این موعد (۳۶ روز دیگر) دو طرف باید به یک توافق نهایی رسیده باشند.

                حسن روحانی، رئیس جمهور ایران امروز در یک کنفرانس خبری در تهران اعلام کرده است پرونده اتمی ایران تا پایان تیرماه قابل حل و فصل است. آقای روحانی می‌‎گوید راه پیش رو باز است و ایران برای رسیدن به توافق جدی است.

                او گفته حتی اگر تا پایان تیرماه توافق اتمی به نتیجه نرسد، هیچ وقت شرایط به قبل برخواهد گشت، چون نظام تحریم ها شکسته شده است.

                به گفته آقای روحانی، اختلاف هایی بین ایران و ۱+۵ وجود دارد اما این اختلاف ها در پنج هفته باقی مانده تا پایان دور اول، قابل حل و فصل است. او می گوید در مذاکرات این هفته ممکن است دو طرف به مرحله تدوین نهایی توافقنامه برسند.

                محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران هم یک روز پیش از این با انتشار مقاله ای در روزنامه واشنگتن پست، نوشته بود "اطمینان دارم که تا ماه آینده به یک توافق جامع می‌رسیم که به جهان اطمینان خواهد داد برنامه اتمی ایران صلح‌آمیز باقی خواهد ماند."

                آقای ظریف در این مقاله وقایع ۱۰ ساله پرونده اتمی ایران و حضور او و آقای روحانی در ماه های اول مذاکرات با سه کشور ارپایی را مرور کرده است.

                وزیر خارجه ایران نوشته "امروز حسن روحانی و من مجددا مسئولیت مذاکره را به عهده گرفته ایم و اعتقاد ما به تعامل سازنده تغییری نکرده است. ما حاضریم تضمین هایی را درباره ماهیت صلح آمیز برنامه اتمی ایران ارائه کنیم... با این حال ما از دستاوردهای تکنولوژیک دانشمندانمان چشم‌پوشی نکرده یا آن را به موضوعی بی معنی و نمایشی تبدیل نخواهیم کرد."
                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                tom cruise in face book

                نظر

                • tom cruise
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 4756

                  #383
                  پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                  o,f l,hvn مواردی که قبلا گفتم اینجا ذکر کرده
                  یکی بر چیدن تظاهرات مسالمت امیز در الانبار ...و برچیدن چادرها....
                  کسانیکه از تهران مشاوره می دادند به مالکی همیشه این تله را دارند که یک تظاهرات ارام را به خشونت بکشند بعد به دلیل تروریست یا محاربه کلش را قلع قمع کنند در 88 در تهران چنین شد این نقشه در سوریه انجام شد و عراق....منتها نمیدانند این عرب سنی نسل عمر...در عراق و سوریه ...بگی بالای چشمت ابروست قیمه قیمه میکندت...اینها دو بار با امرکیا جنگیدند سه بار با سارائیل....که یکبارش در تاریخ ایران نیست....
                  حالا ملت میگفتند امرکیا نفت عراق را میخورد و مثلا بازرش را در دست دارد ذکر کرده هنوز اسلحه درست حسابی مثل اف16به عراق نداده اینها رفتند سمت چین روسیه....خوب اگر برای پول امده چه بازاری بهتر از اینجا....؟
                  سوما گفته عزل سنیها از مصادر شغلی سبب شورش بوده و داعش از اب گل الود ماهی گرفته در واقع انحصار طلب است مالکی طوریکه مقتد ی صدرز گفت این دارد دیکتاتور می شود....
                  در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                  ا
                  چرا ارتش عراق در برابر داعش عقب‌ نشست؟

                  حبیب حسینی‌فرد

                  کارشناس مسایل بین‌الملل

                  در اواخر پاییز گذشته که داعش برای تصرف شهرهای فلوجه و رمادی خیز برداشت و ناموفق هم نبود این سوال پیش آمد که ارتش عراق در چه حال و وضعی است و آیا توان مقابله با حمله بعدی داعش را دارد یا نه.

                  تصرف سریع موصل، از بزرگ‌ترین شهرهای عراق و برخی دیگر شهرهای شمالی این کشور در روزهای اخیر گرچه با نارضایتی بخش‌هایی از اهالی سنی این منطقه از سیاست‌های دولت نوری مالکی بی‌ارتباط نیست، ولی نشانه پررنگ دیگری از وضعیت نامناسب ارتش عراق به شمار می‌آید که در برابر حملات گروهی که از تجهیزات اندک‌تری برخوردار است، توان مقابله ندارد.

                  دو لشکری که ماموریت حفاظت از موصل را به عهده داشتند بدون مقاومت محسوسی به سرعت مواضع و تسلیحات خود را به نیروهای داعش تسلیم کردند و بخشی از آنها فرار را بر قرار ترجیح دادند. در تکریت، مرکز استان صلاح‌الدین و نیز در بیجی که به دلیل پالایشگاهش شهری مهم به حساب می‌آید قوای ارتش از هم پاشید.

                  حفاظت از بغداد را دو لشکر و ۶ تیپ ارتش به عهده دارند که از واحدهای ویژه عراق به حساب می‌آیند و دولت مالکی روی ایستادگی آنها حساب بیشتری باز کرده است.
                  ارتشی که هنوز ارتش نشده است

                  بنا بر گزارش سالانه "مرکز مطالعات استراتژیک لندن" برای سال ۲۰۱۴، ارتش عراق ۲۷۱ هزار و ۴۰۰ سرباز و افسر دارد که اندکی بیش از یک درصد جمعیت ۳۲ میلیونی این کشور است. به این مجموعه ۳۰۲ هزار پلیس و نیروی انتظامی هم افزوده می‌شود که البته مهارت‌ و آموزش چندانی در مبارزه با تروریسم ندارند.

                  ضعف ارتش عراق در زمینه جنگ‌افزار تنها یک دلیل ناتوانی این ارتش در مقابله با گروه‌هایی مانند داعش است

                  ارتش دوران صدام حسین پس از حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳، کاملا منحل شد و شمار اندکی از افسران آن در درون ارتش جدید پذیرفته شدند.

                  ستون فقرات ارتش جدید را نیروی زمینی تشکیل می‌دهد که ۱۹۳ هزار افسر و سرباز را دربرمی‌گیرد. تجهیزات این نیرو از جمله شامل ۳۳۶ تانک است که اکثرا قدیمی‌ و خریداری‌شده از شوروی سابقند. بخش لجستیکی ارتش نیز ۶۹۳۵۰ پرسنل دارد.

                  نیروی هوایی عراق تقریبا فاقد هواپیمای جنگنده است. بخش اعظم هواپیماهای آن را صدام حسین سال ۱۹۹۰ و در گرماگرم اشغال کویت به ایران فرستاد تا از حملات آمریکا در امان باشند، اما جمهوری اسلامی آنها را پس نداد.

                  نیروی دریایی عراق نیز تنها شامل ناوگانی کوچک برای گشت ساحلی است. سایر تجهیزات ارتش عبارتند از حدود ۱۰۰ هلی‌کوپتر و شماری هواپیمای آموزشی که در حال حاضر در جنگ علیه داعش از آنها استفاده می‌شود.

                  عراق در سال‌‌های اخیر از رهگذر افزایش درآمدهای نفتی بودجه نظامی خود را نیز بالا برده است. این بودجه در سال ۲۰۱۳ بر ۱۷میلیارد دلار بالغ شده است. به دلیل محدودیت‌هایی که آمریکا در صدور سلاح به عراق وضع کرده، دولت مالکی بیش از پیش به خرید جنگ‌افزار از روسیه و چین روی آورده است.

                  دولت مالکی در ماه‌های اخیر امیدوار بوده است که با کمک جنگ‌افزارهایی که آمریکا دریافت می‌کند قدرت بهتری در مقابله میدانی با داعش پیدا کند. اما آمریکا تا کنون صرفا شماری پهپاد و موشک‌های هوا-زمین به بغداد تحویل داده، ولی از ارسال برخی اقلام قبلا توافق‌شده مانند هلی‌کوپترهای آپاچی و هواپیماهای اف ۱۶ تا کنون خودداری کرده است.

                  این امتناع از جمله به مخالفت‌های سنا و کنگره آمریکا برمی‌گردد. در نوامبر سال ۲۰۱۳، سناتورهای بانفوذ آمریکایی با ارسال نامه سرگشاده‌ای به اوباما خواهان آن شدند که هرگونه کمک به دولت عراق با شرط و شروط‌های سخت همراه شود.

                  در صدر این شرط‌ها "کاهش نفوذ و تاثیر مخرب ایران بر دولت عراق" بود. این نامه را علاوه بر دو سناتور بانفوذ جمهوریخواه، یعنی جان مک‌کین و لیندسی گراهام سناتور‌های دموکرات قدری همچون رابرت مندس،رئیس کمیسیون سیاست خارجی سنا و نیز کارل لوین، رئیس کمیسیون نیروهای مسلح سنا نیز امضا کرده بودند.
                  ضعف‌ ارتش صرفا کمبود جنگ‌افزار نیست

                  اما ضعف تسلیحاتی ارتش عراق صرفا یک دلیل ناتوانی آن است. مشکل دیگر این است که این ارتش عملا تابعی از خواست‌ها و اراده نوری مالکی تلقی می‌شود. او فرمانده کل قواست، و در حال حاضر وزارت کشور را هم در دست دارد. به عبارتی، نیروهای نظامی و شبه‌نظامی عراق تحت کنترل و اراده مالکی هستند. اغلب پست‌های ارشد ارتش را او به نزدیکان خود واگذار کرده که لزوما تجربه و دانش نظامی چندانی ندارند.

                  منتقدان مالکی او را متهم می‌کنند که ارتش را به ابزاری برای تسویه حساب با مخالفان خود بدل کرده است. در آخرین مورد از این اتهام‌ها به اقدام ارتش برای برچیدن چادرهای تجمع اعتراضی مخالفان در استان انبار در زمستان پارسال اشاره می‌شود، اقدامی که نارضایتی سنی‌ها را تشدید کرد و زمینه را برای موج‌سواری داعش فراهم ساخت.

                  علاوه بر به کارگیری ارتش در مناقشات سیاسی داخلی، فساد درون این نهاد و همچنین روحیه پایین نیروهای آن نیز در سپرانداختن در برابر نیروهای داعش در موصل و دیگر مناطق بی‌تاثیر نبوده است.

                  همین انگیزه نازل و ضعف روحی و اخلاقی سبب شده که در سال‌های اخیر خروج یا فرار از ارتش بیش از پیش تشدید شود.

                  این نیز هست که استخدام‌ها در ارتش بیش از آن که بر اساس صلاحیت‌ها و توانایی‌ها باشد سیاستی در خدمت کاهش بیکاری در میان جوانان فاقد تجربه و مهارت نظامی است که در برقراری دیسپلین و انضباط عاملی کم و بیش منفی است. کم نبوده است مواردی که سربازان سلاح خود را فروخته‌اند تا مکملی برای حقوق ناچیزشان باشد.

                  علاوه بر این، کیفیت آموزش پرسنل ارتش نیز به ویژه از زمان خروج نیروهای آمریکایی و متحدان آن، تنزل یافته است. مدیریت و فرماندهی نامناسب و فقدان طرح‌های استراتژیک برای ایجاد امنیت در کشور و مرزها نیز از دیگر ضعف‌های ارتش عراق تلقی می‌شود.
                  بحرانی که در درازمدت راه‌حل سیاسی دارد

                  منتقدان مالکی او را متهم می‌کنند که ارتش را به ابزاری برای تسویه حساب با مخالفان خود بدل کرده است

                  در شرایط فعلی و تا زمانی که تسلیحات پیشرفته‌تری در اختیار ارتش عراق قرار گیرد یا آمریکا به این یا آن شکل به کمک آن بیاید، این نیرو برای دفاع از بغداد و باز‌پس گیری احتمالی موصل عمدتا می‌تواند به آتش توپخانه خود تکیه کند که البته شاید لزوما نتیجه‌بخش نباشد، به ویژه که داعش بر خلاف قبل به نظر نمی‌رسد که با گرفتن شهرها صرفا به دنبال عملیات ضربتی و ایذایی باشد و احتمالا به طور دایم در این مناطق خواهد ماند.

                  همانطور که اشاره شد، ضعف ارتش عراق در زمینه جنگ‌افزار تنها یک دلیل ناتوانی این ارتش در مقابله با گروه‌هایی مانند داعش است. عواملی مانند سیاست دولت مالکی در بروز نارضایتی در میان سنی‌های عراق و بی‌اعتمادشدن آنها به دولت مرکزی به علاوه انگیزه‌های نازل و نیز سطح پایین آموزش‌ها و مهارت‌ها در ارتش نیز نقشی پررنگ در این ماجرا بازی می‌کنند.

                  راه‌حل اساسی و راهبردی در مقابله با قدرت‌گیری نیروهای افراطی در عراق به تغییر رویکردها و رویه‌های دولت مالکی در قبال اقلیت‌ها و تامین مشارکت بیشتر آنها در ساختار سیاسی برمی‌گردد.

                  این که کشورهای منطقه، از جمله عربستان و ایران نیز از تسویه‌حساب‌های ایدئولوژیک در عراق و انتقال رقابت‌های منطقه‌ای خود به این کشور دست بکشند نیز، عامل کم‌اهمیتی در حل درازمدت بحران کنونی آن نیست.
                  ."
                  https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                  tom cruise in face book

                  نظر

                  • tom cruise
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 4756

                    #384
                    پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                    ظاهرا دلارم 20تومن ارزان شده بد نیست
                    دست از این جنون هسته ای بردارند شورش را دراوردند
                    در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                    ابراز خوشبینی مقام‌های ایران برای توافق جامع اتمی تا ۳۶ روز آینده


                    دو روز مانده به آغاز دور پنجم مذاکرات جامع اتمی ایران با گروه ۱+۵، رئیس جمهور و وزیر امور خارجه ایران قویا از احتمال رسیدن به توافق و حل و فصل نهایی پرونده اتمی ایران ابراز خوشبینی کرده اند.

                    قرار است دور پنجم گفت و گوهای جامع پس از چند دور مذاکرات دوجانبه فشرده ایران با آمریکا، روسیه، فرانسه و آلمان که هفته گذشته انجام شد، ظهر روز دوشنبه با ناهار کاری به میزبانی ایران در وین آغاز شود.
                    مذاکرات جامع اتمی

                    عراقچی در پایان مذاکرات ۳ساعته ایران و فرانسه: مفید و مثبت بود
                    عراقچی پس از ۱۱ ساعت گفت‌و‌گوی ایران و آمریکا: اختلافات باقی است
                    فرانسه: اختلاف بر سر تعداد سانتریفوژهای ایران است

                    موضوعات مرتبط

                    پرونده هسته ای ایران،
                    تحریم ایران

                    بر اساس توافق شش ماهه ژنو، مدت این توافق روز ۲۰ ژوئیه (۲۹ تیر) به پایان می رسد و تا پیش از این موعد (۳۶ روز دیگر) دو طرف باید به یک توافق نهایی رسیده باشند.

                    حسن روحانی، رئیس جمهور ایران امروز در یک کنفرانس خبری در تهران اعلام کرده است پرونده اتمی ایران تا پایان تیرماه قابل حل و فصل است. آقای روحانی می‌‎گوید راه پیش رو باز است و ایران برای رسیدن به توافق جدی است.

                    او گفته حتی اگر تا پایان تیرماه توافق اتمی به نتیجه نرسد، هیچ وقت شرایط به قبل برخواهد گشت، چون نظام تحریم ها شکسته شده است.

                    به گفته آقای روحانی، اختلاف هایی بین ایران و ۱+۵ وجود دارد اما این اختلاف ها در پنج هفته باقی مانده تا پایان دور اول، قابل حل و فصل است. او می گوید در مذاکرات این هفته ممکن است دو طرف به مرحله تدوین نهایی توافقنامه برسند.

                    محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران هم یک روز پیش از این با انتشار مقاله ای در روزنامه واشنگتن پست، نوشته بود "اطمینان دارم که تا ماه آینده به یک توافق جامع می‌رسیم که به جهان اطمینان خواهد داد برنامه اتمی ایران صلح‌آمیز باقی خواهد ماند."

                    آقای ظریف در این مقاله وقایع ۱۰ ساله پرونده اتمی ایران و حضور او و آقای روحانی در ماه های اول مذاکرات با سه کشور ارپایی را مرور کرده است.

                    وزیر خارجه ایران نوشته "امروز حسن روحانی و من مجددا مسئولیت مذاکره را به عهده گرفته ایم و اعتقاد ما به تعامل سازنده تغییری نکرده است. ما حاضریم تضمین هایی را درباره ماهیت صلح آمیز برنامه اتمی ایران ارائه کنیم... با این حال ما از دستاوردهای تکنولوژیک دانشمندانمان چشم‌پوشی نکرده یا آن را به موضوعی بی معنی و نمایشی تبدیل نخواهیم کرد."
                    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                    tom cruise in face book

                    نظر

                    • tom cruise
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 4756

                      #385
                      پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                      ظاهرا باز هم جلسه صبحانه خوری مفت خورهای حقوقی برپاست:Dبهتر است در غذایشان مقداری تستسرون بریزند شاید به غیرت بیایند....
                      کلهم زمانه عوض شده یک زمانی گفتند اقای خمینی را گرفتند ملت ریختند 1000تا هم کشته دادند ...الان ملت دو تا باتوم بخورند پا بفرار می گذارند البته مهم نیست مهم این است ادعاهایشان بیشتر از زمان گذشته است مثلا میگویند ما خودمان درست میکنیم به دست خودمان اجنبی نباشد ....اگر فردا فلان شود قیامت می شود ..د انشجو می میرد مشروط نمی پذیرد....:D
                      حالا نمیدانم اوضاع کواکب عوض شده یا غذا...شاید به قول مموت میگفت غربیها غذای ما را تغییر دادند فست فود اوردند قدیم دنبه بود برای سرخ کردن....یحتمل کله پاچه بدهند فردا به اقایان شاید به خرید کردن بافتند....
                      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                      tom cruise in face book

                      نظر

                      • tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

                        #386
                        پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                        ظاهرا افزایش سرمایه پست بانک بعد از یک واگرایی تکنیکالی امد ببینیم فردا میتواند وضعش را بهبود دهد
                        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                        tom cruise in face book

                        نظر

                        • tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

                          #387
                          پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                          ملت یکبار میگویند داعش نقشه استکبار است ساخته امریکا ...یکبار میگویند با امریکا متحد شویم علیه داعش.....
                          خیلی باید زور بزنند تا به مقام نوکری امریکا دست یابند این مقامی نیست هرکس عطا کنند....در جنگ افغانستان هم شیرین کاری کردند همکاری کردند ولی امریکا محلشان نگذاشت گفت وظیفه تان بوده است....و محور شرارتشان کرد....
                          حالا این مردم که شب روز میگویند امرکیا دوران افولش شده و قدرتی ندارد له له می زنند یک گوشه چشمی به انها کنند مثل امدن فورد و جنرال موتورز به ایران خودرو.....من نمیدانم پس چه کسی بود مرده باد میگفت تا دیروز.....انگار از مریخ امده بودند .....حاضر نیستند اعتراف کنند بگویند خودمان بودیم اشتباه کردیم میگویند یک عده خودسر....
                          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                          tom cruise in face book

                          نظر

                          • tom cruise
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 4756

                            #388
                            پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                            نامه ۱۹۵ نماینده مجلس برای اجرای قانون حجاب

                            محافظه‌کاران مجلس شورای اسلامی دولت حسن روحانی را زیر فشار گذارده‌اند تا در مورد رعایت حجاب اسلامی علیه "بدحجابی" وارد عمل شود . پیش از این روحانی گفته بود "به زور و شلاق نمی‌توان مردم را به بهشت برد".
                            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                            tom cruise in face book

                            نظر

                            • tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

                              #389
                              پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                              عراقچی: طرفین در نگارش توافق نهایی مذاکرات اتمی مصمم‌اند

                              مذاکرات اتمی میان ایران و کشورهای ۱+۵ با هدف آغاز روند نگارش توافق نهایی میان دو طرف روز دوشنبه در وین از سر گرفته خواهد شد. نمایندگان هیأت‌های ایران و آلمان نیز در مذاکراتی دو جانبه بر لزوم آغاز این روند تاکید کردند.

                              به گزارش رسانه‌های ایران، عباس عراقچی، معاون حقوقی و بین‌الملل وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده با کشورهای ۱+۵ درباره برنامه اتمی ایران، روز یکشنبه (۲۵ خرداد / ۱۵ ژوئن) در کمیسیون امنیت ملی مجلس حضور یافت. عراقچی گزارشی درباره مذاکرات اخیر با اعضای ۱+۵ (کشورهای دارای حق وتو در شورای امنیت سازمان ملل باضافه آلمان) داد که به طور دو جانبه انجام شده بود.

                              حسین نقوی حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، به نقل از عراقچی گفت که دو طرف مذاکره‌کننده، ایران و ۱+۵، تصمیم قطعی دارند که در نشست روز دوشنبه در وین روند نگارش توافق آغاز شود.

                              مذاکرات اتمی ایران روز دوشنبه (۲۶ خرداد / ۱۶ ژوئن) در وین وارد پنجمین دور خود می‌شود.

                              به گفته نقوی حسینی به نقل از عراقچی، ایران با همه اعضای ۱+۵ برنامه گفت‌وگوی دوجانبه دارد که در آینده اجرا خواهد شد.

                              تاکید ایران و آلمان بر آغاز نگارش متن توافق نهایی

                              عباس عراقچی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرگزاری ایرنا درباره مذاکرات دو جانبه با آلمان درباره "موضوعات مطرح شده در مذاکرات هسته‌ای" سخن گفت. او گفت: «این گفت‌وگوها در آستانه دور بعدی مذاکرات وین از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و طرفین بر ضرورت آغاز نگارش متن توافق نهایی تاکید کردند.»

                              عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده ایران افزود که "این مشورت‌‌ها در وین نیز ادامه خواهد یافت".

                              ایران پیش از مذاکرات دو جانبه با آلمان، با هر یک از کشورهای آمریکا، فرانسه و روسیه نیز مذاکرات دو جانبه داشته است. افزون بر این، وزیر امور خارجه ایران، محمد جواد ظریف، و کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، نیز در روزهای ۵ و ۶ خرداد در ترکیه دیدار کردند. همچنین کارشناسان ایران و ۱+۵ در روزهای ۱۴ و ۱۵ خرداد در وین دیدار و گفت‌وگو کردند.

                              عباس عراقچی در کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت که "مذاکرات دو جانبه کمک زیادی به پیشرفت کار می‌کند". خبرگزاری آلمان نیز می‌نویسد که احتمال انجام مذاکرات دوجانبه با هیأت مذاکره‌کننده ایران وجود دارد.


                              تاکید آمریکا بر توافق تا ۲۰ ژوئيه

                              سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که "آمریکایی‌ها شرایط پس از ۲۰ ژوئيه را به نفع مذاکرات نمی‌دانند". وی افزود اگر تا ۲۰ ژوئيه توافق حاصل نشود باید درباره تمدید و شرایط آن بحث شود.

                              نقوی حسینی گفت که از نظر محتوایی رسیدن به نکات مشترک سخت است. او افزود که خطوط قرمز طرفین مشخص شده هرچند هنوز تصمیمی در مورد هیچ موضوعی گرفته نشده است.

                              سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برخی موضوعاتی را که مورد اختلاف دو طرف هستند بدین ترتیب برشمرد: "میزان غنی‌سازی، تعداد و نوع و نسل سانتریفوژها، آب سنگین اراک، حدود و کیفیت تحقیقات هسته‌ای، نحوه و زمان لغو تحریم‌ها".

                              نقوی حسینی به نقل از عباس عراقچی گفت که ایران "سیستم دفاعی یا موشک‌های دوربرد" خود را به عنوان خط قرمز ایران مطرح کرده که قابل مذاکره نیستند.

                              همچنین به گفته عراقچی، ایران خواهان لغو تمامی تحریم‌ها بعد از توافق است و "برخی تحریم‌های دولت و کنگره آمریکا که باید در گفت‌وگوی دو جانبه حل شود در غیر این صورت دلایلی بر ادامه مذاکره وجود ندارد".

                              روحانی: ادامه تحریم‌ها برای غرب امکان‌پذیر نیست

                              به گزارش خبرگزاری "ایسنا"، رئیس جمهور ایران، حسن روحانی، نیز روز یکشنبه گفت که "ایران آمادگی دارد در چارچوب قوانین بین‌المللی مذاکرات هسته‌ای خود با ۱+۵ را به نتیجه نهایی برساند".
                              DW.DE
                              مطالب بیشتر در صفحه ویژه "پرونده‌ی هسته‌ای ایران"
                              عراقچی: مذاکرات به نتیجه نرسد به غنی‌سازی ۲۰ درصد بازمی‌گردیم
                              عراقچی: مذاکرات مفید بودند اما اختلافات باقی هستند

                              روحانی گفت که ادامه تحریم‌ها علیه ایران امکان‌پذیر نیست و شرکت‌های غربی هم در حال حاضر در حال مذاکره و بسیتن قراردادهای همکاری با ایران هستند.

                              گزارش‌های اقتصادی حاکی از آن‌اند که از زمان توافق موقت ایران و کشورهای ۱+۵ در نوامبر ۲۰۱۳ کشورهای فرانسه، بریتانیا و آلمان تلاش می‌کنند روابط اقتصادی خود با ایران را گسترده کنند. روز شنبه (۱۴ ژوئن / ۲۴ خرداد) رئیس کمیسیون اقتصادی کمیسیون اقتصادی پارلمان فدرال آلمان به دولت آلمان انتقاد کرد که به قدر لازم برای گسترش مناسبات اقتصادی آلمان و ایران تلاش نمی‌کند.

                              به گزارش خبرگزاری آلمان، در آغاز مذاکرات وین در روز دوشنبه پنج کشور عضو شورای امنیت و آلمان با هم به رایزنی خواهند پرداخت. سپس قرار است که همه هیأت‌های نمایندگی مذاکره‌کننده در روز سه‌شنبه با هم دیدار و گفتگو کنند.

                              اگر ۲۰ ژوئيه توافق نهایی حاصل شود انتظار می‌رود که بر مناقشه اتمی ایران که ۱۰ سال به طول انجامیده نقطه پایان گذاشته شود.
                              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                              tom cruise in face book

                              نظر

                              • tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

                                #390
                                پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                                در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                                نامه ۱۹۵ نماینده مجلس برای اجرای قانون حجاب

                                محافظه‌کاران مجلس شورای اسلامی دولت حسن روحانی را زیر فشار گذارده‌اند تا در مورد رعایت حجاب اسلامی علیه "بدحجابی" وارد عمل شود . پیش از این روحانی گفته بود "به زور و شلاق نمی‌توان مردم را به بهشت برد".
                                حالا ملت باید خوشحال باشند که برادران نظامی که88را سرکوب کردند و فتنه گران را در کهریززک گوشمالی دادذند وجود دارند که جلوی داعش گرفته شود یا خوشحال باشند داعشی هست که نظامیان سرگرم باشند سر به سر مردم نگذارند .....
                                تصوری احمقانه وجود دارد که امنیت مهمترین چیز است لذا باید هرکسی هر کاری کرد قبول شود ...ایران وقتی زمان قاجار استقلال داشت 80درصد کشورهای دنیای فعلی وجود خارجی نداشت.....زمان رضا شاه هنوز هند چین مستعمره بودند د افریقا مستعمره بودند ......این کشور همیشه به دلیل موقعیت جغرافیایی هم امن بوده هم قوی ...منتها در تاریخش اندازه الان ضعیف نبوده چون امروزه تعداد بمب موشک مهم نیست قدرت اقتصادی مهم است ...ملت باید با حقوق متوسط زیر یک ملیون بنزین1000تومنی بدهند با قیم ت خودروی سر به فلک کشیده اشغال .....عربتسان قیمت بنزین 400تومن با بهترنی بنزنی ....و خودرو کلهم اگر ملعون اول پهلوی و اتاتورک نبودند ایران ترکیه مثل عربستان پر بود از تکفیری
                                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                                tom cruise in face book

                                نظر

                                در حال کار...
                                X