جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

    #586
    پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

    روحانی در انتخابات با پخش فیلم سخنرانی قالیباف در مورد کوی د انشگاه توانست اورا سرنگون کند و از دور خارج....در واقع با کمک بی بی س ی...
    لذا سهامداران از رسایی ...کمک بگیرند شباهت کاری کردند که روحانی خودش با نظام کرد مشکلی نیست
    شبیه همین کار هم مهدی هاشمی در لندن با احمدی نژاد کرد با غر ب علیه این دولت متحد شدند و کله پاش کردند و گرنه کی باور میکند برود درس بخواند انجا سر پیری....
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

    نظر

    • tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

      #587
      پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

      پیام ویدئویی ظریف: ایران در برابر زورگویی زانو نمی‌زند

      وزیر خارجه ایران با انتشار پیامی از آمادگی ایران برای دست‌یابی به توافق هسته‌ای در فرصت مقرر خبر داد و تلویحا طرف مقابل را مقصر شکست احتمالی مذاکرات دانست. رسانه‌های جهانی واکنش‌های گسترده‌ای به این پیام نشان داده‌اند.
      محمدجواد ظریف، وزیر امورخارجه ایران

      محمدجواد ظریف، وزیر امورخارجه ایران

      با آغاز آخرین دور مذاکرات هسته‌ای میان ایران و ۱+۵ در وین برای دست‌یابی به توافق جامعی که بر اساس معاهدات پیشین قرار بود تا ۲۰ ژوئیه (۱۴ مرداد) حاصل شود٬ مقامات ارشد ایران و آمریکا تلاش کرده‌اند تا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های دیپلماتیک و رسانه‌ای به دنیا نشان دهند که همه تلاش خود را برای حصول این توافق کرده‌اند و در صورت شکست مذاکرات٬ طرف مقابل را مقصر می‌دانند.
      DW.DE
      جان کری: ایران هنوز نتوانسته صلح‌آمیز بودن برنامه اتمی‌اش را اثبات کند

      ایران متهم به نقض تحریم تسلیحاتی و ارسال سلاح به سودان شد
      شروع مذاکرات نهایی هسته‌ای در وین

      این مذاکرات که تا سه هفته آینده ادامه خواهد داشت٬ از ماه مه در وضعیت بن‌بست قرار دارد. هر یک از طرفین – ایران و آمریکا - تلاش کرده‌ است تا طرف مقابل را به طرح نیازهای غیرضروری و غیرواقع‌گرایانه متهم کند و به این ترتیب با گریختن از زیر بار مسئولیت٬ تقصیر شکست را به گردن طرف مقابل بیاندازد.

      پس از آن که جان کری٬ وزیر امور خارجه آمریکا٬ در یادداشتی در روزنامه واشنگتن‌پست از ایران خواست که به امتیازات اعطاء شده از سوی غرب تن بدهد٬ جواد ظریف٬ وزیر امور خارجه ایران روز چهارشنبه (۲ ژوئیه٬ ۱۱ تیر) با انتشار یک پیام ویدئویی پنج دقیقه‌ای به زبان انگلیسی خطاب به جامعه جهانی گفت: «فشارهای غرب که نه فقط در این ۸ سال٬ که ۳۵ سال است آغاز شده و مردم ایران را هرگز به زانو درنیاورده و اکنون هم تاثیری نخواهد داشت٬ اما برای پایان دادن به این افسانه ‌که ایران در جستجوی تسلیحات هسته‌ای است٬ هنوز زمان باقی مانده است.»

      آقای ظریف همچنین گفت که دولت‌اش به حصول توافق تا ۲۰ ژوئیه پای‌بند است و امیدوار است همتاهای او هم این پای‌بندی را نشان دهند. به گفته او ایران همه تلاش‌های خود را برای دست‌یابی به توافق کرده: «نه یک توافق خوب٬ یا توافقی بد٬ که توافقی انجام‌پذیر و پاینده.»

      جواد ظریف تاکید کرد «ایران قصد دارد اقدامات روشنی انجام دهد تا تضمین کند که برنامه هسته‌ای کشور همواره صلح‌آمیز باقی خواهد ماند. به اعتقاد وزیر امور خارجه ایران «ایرانی‌ها به فشار آلرژی دارند اما با احترام متقابل می‌توان تحولی تاریخی را رقم زد.»
      مذاکرات هسته‌ای میان ایران و گروه ۵+۱ در وین

      مذاکرات هسته‌ای میان ایران و گروه ۵+۱ در وین

      شکاف‌ها و اختلافات همچنان باقی است

      برخی از تحلیلگران می‌گویند محتوای پیام یوتیوبی جواد ظریف به نوعی تلاش برای توجیه شکست مذاکرات است و نشانه‌های نامطلوبی در دل خود دارد. به رغم گفت‌وگوهای پیوسته ایران و ۱+۵ هنوز هم بسیاری از اختلافات موجود میان دو طرف همچنان به قوت خود باقی است.

      ماراتن مذاکرات روز چهارشنبه با حضور جواد ظریف و کاترین اشتون آغاز شد. آمریکا هم دیپلمات‌های شماره ۲ و ۳ وزارت خارجه٬ یعنی ویلیام برنز و وندی شرمن را در راس هیاتی ۱۵ نفره روانه وین کرده است.

      تعداد سانتریفیوژهایی که ایران مجاز است برای برنامه غنی‌سازی اورانیوم به کار بگیرد و نیز جدول زمانی آمریکا٬ اتحادیه اروپا و سازمان ملل برای رفع تحریم‌های فلج‌کننده علیه اقتصاد ایران از مهم‌ترین موارد اختلاف است.

      هر دو طرف هم مذاکرات را با اهدافی بلندپروازانه آغاز کرده‌اند: شش قدرت جهانی می‌خواهند ایران برنامه غنی‌سازی خود را به «چند صد سانتریفیوژ» برای تولید سوخت مورد نیاز نیروگاه‌ها و مصارف غیرنظامی تقلیل دهد و ایران در سوی دیگر می‌گوید ده‌ها هزار سانتریفیوژ فعال خواهد داشت و هسته اصلی زیرساخت ۱۰۰ میلیارد دلاری خود را نابود نخواهد کرد.

      بنا بر توافق پیشین٬ اگر توافق جامع تا ۲۰ ژوئیه حاصل نشود٬ دو طرف می‌توانند زمان برگزاری مذاکرات را تا شش ماه دیگر هم تمدید کنند. هم ایران و هم آمریکا درون مرزهای خود با فشار سیاسی چشمگیری مواجه‌اند که به توافقی با شرایط ناعادلانه تن ندهند.
      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
      tom cruise in face book

      نظر

      • tom cruise
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 4756

        #588
        پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

        علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی در جمع شماری از استادان دانشگاه‌ها خواهان ممنوعیت فعالیت جریان‌های سیاسی در مراکز عملی کشور شد. وی با تاکید بر استفاده راهبردی از واژه دشمن، "مرعوبان فرهنگ غربی" را نکوهش کرد. خامنه‌ای درباره‌ی ممانعت از فعالیت نیروهای سیاسی در دانشگاه‌ها گفت: «مسئولان ذیربط و مدیران دانشگاه‌ها باید با جدیت از تبدیل مراکز علمی به محل جولان و فعالیت‌های جریان‌های سیاسی جلوگیری کنند.»

        به گفته خامنه‌ای دانشگاه محل فعالیت‌های علمی بوده و حضور گروه‌های سیاسی مانع و "سمی مهلک" در این راه خواهد بود. وی در اینباره افزود: « متأسفانه در دوره‌ای شاهد این پدیده زیان‌بار بودیم. رهبر جمهوری اسلامی، توقف فعالیت‌های علمی را یکی از برنامه‌های "دشمنان نظام" خواند و گفت: «برخی درخصوص استفاده از کلمه دشمن و تکرار آن، حساسیت دارند در حالیکه در قرآن کریم نیز بارها کلمه‌های شیطان و ابلیس تکرار شده که پیام آن، غافل نشدن از شیطان و دشمن است.»

        خامنه‌ای افزود: «تکیه بر موضوع دشمن به معنای توجه نکردن به مشکلات و عیوب داخلی نیست اما غفلت از دشمن بیرونی، خطای راهبردی عظیمی است که ما را دچار خسارت می‌کند.»
        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
        tom cruise in face book

        نظر

        • tom cruise
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 4756

          #589
          پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

          اینهاکار ایران نیست
          تا اننموقع برد موشکهای ایران می شود100هزار کیلومتر....300تا تانک جدید ساختند...700تا ناو شکن جدید
          500تا گروه شبه نظامی در خاورمیانه از عراق تا لبنان
          منتها هنوز پراید تولید میشود حقوق کارگر ایرانی ز یر 300دلار است
          مردم هم همچنان با کبر غرور روی زمین راه می روند میگویند ما ترینیم:D:D:D:D
          باهوشترین بهترین خوبترین بزرگترین...............
          در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
          ده پیش‌بینی درباره تحولات علمی و فنی جهان تا سال ۲۰۲۵

          تامسون رویترز، شرکت چندملیتی عرضه‌کننده اطلاعات برای نیروهای متخصص، با بررسی منابع علمی و اختراعات و دستاوردهای ثبت شده جدید، ۱۰ پیش‌بینی درباره تحولاتی کرده که علم و تکنولوژی تا سال ۲۰۲۵ در زندگی ما بوجود خواهند آورد.
          [مجتمعی مسکونی در شهر فرایبورگ آلمان که خانه‌های آن از انرژی خورشیدی استفاده می‌کنند]

          مجتمعی مسکونی در شهر فرایبورگ آلمان که خانه‌های آن از انرژی خورشیدی استفاده می‌کنند

          گزارش تامسون رویترز بر پایه تجزیه و تحلیل اطلاعاتی است که در آخرین منابع علمی از جمله درباره اختراعات و دستاوردهای جدید عرصه دانش و تکنولوژی موجود است. در این گزارش پیش‌بینی شده که علم و تکنولوژی چگونه زندگی ما در دو دهه دیگر را متحول خواهد ساخت.

          پژوهشگران برای آنکه این گزارش را تهیه کنند در گام نخست ۱۰ حوزه جدید تحقیقاتی را که در علوم گوناگون درحال پا گرفتن هستند، بر اساس تواتر ذکر نام آن‌ها در منابع علمی شناسایی کردند. آن‌ها در گام بعدی اختراعاتی را که از سال ۲۰۱۲ تا کنون ثبت شده‌اند بررسی کردند تا تعیین کنند در کدام ۱۰ عرصه هم اکنون بیشترین اختراعات در حال به‌ثمر رسیدن هستند.

          این پژوهشگران سپس حوزه‌هایی از تکنولوژی را که بیشترین علائق تجاری و تحقیقات علمی را برمی‌انگیزند بررسی کردند تا روشن شود بزرگترین دستاوردهای جدید علمی و فنی در آینده در کدام عرصه‌ها خواهد بود.

          در اینجا نظری می‌افکنیم به ۱۰ پیش‌بینی تامسون رویترز در مورد تغییراتی که با کمک علم و تکنولوژی تا سال ۲۰۲۵ رخ می‌دهد:

          انرژی خورشیدی بزرگترین منبع انرژی در کره زمین خواهد بود

          در بیشتر مقاله‌های علمی‌ دو سال اخیر تکرار شده است که در آینده نزدیک پیشرفت تکنولوژی فتوولتائيک و به‌کارگیری فتوکاتالیزور فرآیند تبدیل نور آفتاب به انرژی را بسیار تسهیل می‌سازد، به گونه‌ای که انرژی خورشیدی می‌تواند نه تنها مورد استفاده گروه کوچکی که به فکر حفاظت از محیط زیست‌اند، بلکه دراختیار توده مردم قرار گیرد.

          آزمایش‌های دورنوردی (Teleportation) معمول خواهد شد

          برپایه تحقیقات درباره "ذره بوزون هیگز" شاید در آینده واقعا عبارت "منتقلم کن، اسکاتی!" [از سریال علمی تخیلی Star Trek] عمل کند. پیش‌بینی می‌شود که آزمایش‌های مربوط به "دورنوردی"، یعنی جابجایی یک ماده از یک نقطه به نقطه دیگر بدون عبور از فضای فیزیکی ما بین آن‌ها، عادی شود. در منابع علمی از سال ۲۰۱۲ "ذره بوزون هیگز" ۴۰۰ بار تکرار شده است .

          همه چیز در همه جا دیجیتالی خواهد شد

          همه چیز از کوچکترین اشیاء مورد استفاده شخصی تا مناطق جغرافیایی مختلف در سراسر دنیا به یمن پیشرفت فن‌آوری‌های این عرصه از جمله تکنولوژی ۵جی به صورت دیجیتال هدایت خواهد شد.

          دیابت نوع یک قابل پیشگیری خواهد شد

          در نتیجه پیشرفت‌هایی که در عرصه مهندسی ژنتیک حاصل شده است، دانشمندان قادر خواهند بود که مبدأ بیماری دیابت نوع یک را تشخیص داده آن را درمان کنند. در حال حاضر مهمترین دستاوردهای علمی مهندسی ژنتیک متعلق به این عرصه تحقیقاتی است.

          نقشه‌برداری DNA در هنگام تولد رایج خواهد شد

          پژوهش درباره ژن انسان در آینده نیز یکی از عرصه‌های هیجان‌انگیز تحقیقات علمی خواهد بود. پیشرفت در فن‌آوری نانو همراه با استفاده از فن‌آوری‌های گسترده‌تر برای "داده‌های بزرگ" تشخیص بیماری‌ها را ممکن خواهند ساخت.

          پروازهای الکتریکی آغاز خواهد شد

          مهندسی هوا فضا همراه با فن‌آوری‌های باتری جدید باعث تقویت عرصه حمل و نقل در زمین و هوا از طریق وسایل الکتریکی می‌شود.

          شیوه‌های درمان سرطان ضررهای جانبی کمتری خواهند داشت

          از هم اکنون تلاش برای تولید داروها با دقت بیشتر صورت می‌گیرد تا تاثیرات ناتوان‌کننده مواد شیمیایی سمی بر بدن بیماران تحت درمان کاهش یابد. شمار چنین داروهایی در آینده بیشتر خواهد شد.

          بسته‌بندی‌های ساخته از سلولز جایگزین بسته‌بندی‌های مبتنی بر مواد نفتی خواهند شد

          از هم اکنون کسانی که آگاه به حفاظت از محیط زیست هستند درباره استفاده از بسته‌بندی‌هایی چون کیسه‌های پلاستیک هشدار می‌دهند. در آینده بسته‌بندی‌هایی بر پایه سلولز که ۱۰۰ درصد جذب طبیعت شود جای آن‌ها را خواهد گرفت.

          کمبود یا نوسان بهای مواد غذایی دیگر وجود نخواهد داشت

          پیشرفت در فن‌آوری‌هایی چون نوررسانی و تصویربرداری و تصویرسازی همراه با استفاده از علم ژنتیک در تولید محصولات محیطی مناسب برای تولید محصول و جلوگیری از نابودی آن بوجود خواهد آورد.

          شمار بیماران مبتلا به دمانس کاهش خواهد یافت

          با افزایش شناخت درباره دلایل بروز بیماری دمانس، در روش‌های درمان آن نیز پیشرفت حاصل خواهد شد.

          رئیس شرکت تامسون رویترز، بسیل مفتاح، درباره پیش‌بینی آینده می‌گوید: «ما گوی پیشگویی نداریم که بتوانیم در آن آینده را ببینیم. اما چیزی بهتر از آن داریم که نقل قول‌های منابع علمی و اطلاعات درباره اختراعات ثبت شده هستند. وقتی این اطلاعات را با هم در یکجا بررسی کنیم، می‌توانیم دستاوردهای جدیدی را ببینیم که زندگی همه ما را در آینده تغییر خواهند داد.»
          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
          tom cruise in face book

          نظر

          • tom cruise
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 4756

            #590
            پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

            این اوضاع عراق درس عبرت باید باشد
            هنوز ملت میگویند چرا دموکراسی را دموکراسی برای غرب خوب است برای خاورمیانه خیر.....
            خوب دموکراسی کردند عراق یک گوسندی امده به نام مالکی که همه را میخواهد حذف کند حتی سیستانی مقتدی صدر حکیم میگویند بر و نمیرود
            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
            tom cruise in face book

            نظر

            • esprott
              عضو جدید
              • Jun 2014
              • 6

              #591
              پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

              سازمان ملل خواستار گنجاندن مسئله حقوق بشر در مذاکرات اتمی شد

              نظر

              • tom cruise
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 4756

                #592
                پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                لعربیه: گسیل ۳۰ هزار سرباز سعودی به مرز مشترک با عراق

                شبکه تلویزیونی العربیه در گزارشی اعلام کرد که حدود ۳۰ هزار سرباز عربستان سعودی به مناطق مشترک مرزی با عراق اعزام شده‌اند. تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهند که سربازان عراقی مقرهای مرزبانی خود را ترک کرده‌اند.
                نیروهای ارتش عربستان سعودی (عکس از آرشیو)

                نیروهای ارتش عربستان سعودی (عکس از آرشیو)

                عربستان سعودی حدود ۳۰ هزار نیروی نظامی به مرز مشترک خود با عراق اعزام کرده است. شبکه تلویزیونی "العربیه" در گزارشی روز پنج‌شنبه (۳ ژوئیه/۱۲ تیر) اعلام کرد که مقامات سعودی بر این باورند که ارتش عراق در وضعیتی نیست که بتواند از مرزهای خود پاسداری کند. این سخنان اما هنوز از سوی مقامات رسمی عربستان سعودی تایید نشده است.
                DW.DE
                ایران در نقشه جغرافیایی داعش سه تکه شد

                "ارسال هواپیماهای جنگنده از سوی ایران به عراق"
                درگیری‌های مسلحانه در کربلا میان دولت و یک گروه شیعی با ۴۵ کشته

                بنا به گزارش "العربیه" پیشتر در بررسی تصاویر ماهواره‌ای دیده شده بود که "هزاران" سرباز عراقی "مقرهای" نگهبانی و دیدبانی خود را در مناطق مرزی با عربستان سعودی ترک کرده‌اند. بنا به این گزارش مناطق مرزی عراق با کشورهای سوریه، اردن و عربستان سعودی هم اکنون فاقد امنیت و حراست لازم است. عربستان سعودی حدود ۸۱۴ کیلومتر مرز مشترک با عراق دارد.

                شبکه خبری "الحدث" نیز گزارشی ویدیویی از یک گروهان ارتش عراق پخش کرده است که در آن فرمانده عراقی یک واحد مرزی تایید می‌کند که به دستور ارتش عراق، نیروهای تحت فرماندهی وی موظف به ترک منطقه مرزی با عربستان سعودی شده‌اند.

                این فرمانده عراقی در این گزارش می‌گوید: «ما دلیل ترک مناطق مرزی را نمی‌دانیم.» به گفته وی در این منطقه مرزی "خطری واقعی و عاجل" وجود نداشته است.

                بنا به گزارش خبرگزاری "الحدث" دست‌کم ۲۵۰۰ سرباز عراقی مناطق مرزی مشترک با عربستان سعودی را ترک کرده‌اند.

                گروه "داعش" به همراه شورشیان افراطی سنی در هفته‌های گذشته موفق شد بخش بزرگی از عراق را به تصرف خود در آورد. مناطق غربی و شمال غربی عراق که عمدتاً محل سکونت اهل سنت است طی تنها چند روز به دست شورشیان مسلح افتاد.

                ارتش عراق تا کنون موفق نشده است این مناطق را از کنترل شورشیان خارج کند. داعش در روزهای گذشته در مناطق تحت نفوذ خود اعلام برپایی "خلافت اسلامی" کرد و از مسلمانان جهان خواست که به عراق مهاجرت کنند.
                اوضاع عراق و سوریه، موضوع محوری گفت‌وگوهای جان کری، وزیر امورخارجه آمریکا با ملک عبدالله در ۲۷ ژوئن ۲۰۱۴ بود

                اوضاع عراق و سوریه، موضوع محوری گفت‌وگوهای جان کری، وزیر امورخارجه آمریکا با ملک عبدالله در ۲۷ ژوئن ۲۰۱۴ بود

                تماس تلفنی اوباما با ملک عبدالله

                به گفته رسانه‌های بین‌المللی، باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا با ملک عبدالله، پادشاه عربستان سعودی، روز چهارشنبه (۲ ژوئیه/۱۱ تیر) پیرامون اوضاع عراق و تشدید خشونت‌ها گفت‌وگویی تلفنی داشته است.

                گفته می‌شود که اوباما در این تماس تلفنی از کمک نیم میلیارد دلاری عربستان سعودی به آوارگان عراقی در مناطق جنگی این کشور قدردانی کرده است.

                کاخ سفید اعلام کرد که گفت‌وگوی تلفنی رهبران دو کشور "بر ضرورت تشکیل دولت فراگیر" در عراق که دربرگیرنده تمامی گرایش‌های قومی و مذهبی است، تاکید شده است.

                نوری مالکی گرچه تحت فشارهای سیاسی از داخل و خارج قرار دارد، روز ۲۵ ژوئن در تلویزیون دولتی عراق اعلام کرد که قصد تشکیل یک "دولت نجات ملی" را ندارد و این اقدام را مغیر با قانون اساسی و نافی روند دموکراسی در عراق می‌داند.

                رهبران آمریکا و عربستان سعودی هم‌چنین بر استمرار همکاری‌های امنیتی و نظامی خود در منطقه خاورمیانه تاکید کرده‌اند. پادشاه عربستان سعودی در روزهای پیش گفته بود که قصد دارد "تروریست‌ها را در عربستان سعودی نابود کند."

                پادشاه عربستان در پیام رسمی خطاب به مردم کشورش گفت: «به دارودسته‌ی تروریست‌ها اجازه نمی‌دهیم که از مذهب پوششی برای منافع شخصی خود بسازند و مسلمانان را به وحشت بیندازند یا این که به وطن ما و امنیت شهروندان مسالمت‌جوی آن آسیب بزنند.»

                در مقابل مسعود جزایری، معاون ستاد کل نیروهای مسلح ایران، چند روز پیش در مصاحبه‌ای با شبکه العالم، وابسته به جمهوری اسلامی، گفته بود که آمریکا "طراح اصلی نقشه نفود تروریسم در عراق" است. وی عربستان سعودی را نیز "مجری" این نقشه خوانده بود.
                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                tom cruise in face book

                نظر

                • tom cruise
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 4756

                  #593
                  پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                  تقاضای سازمان ملل: طرح مسئله حقوق بشر در مذاکرات اتمی با ایران

                  کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار مطرح شدن مسئله حقوق بشر در مذاکرات اتمی میان ایران و گروه ۱+۵ شد. ناوی پیلای هفته پیش از تداوم موج اعدام‌ها در ایران ابراز نگرانی عمیق کرده و خواستار توقف آن شده بود.

                  کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، ناوی پیلای، روز پنجشنبه (۳ ژوئيه / ۱۲ تیر) در حاشیه کنفرانسی در وین به خبرنگاران گفت که مذاکرات میان ایران و ۶ کشور قدرتمند جهان که هدف آن رسیدن به توافقی در مورد برنامه هسته‌ای ایران است، بایستی به مسائل حقوق بشر نیز بپردازد.

                  هم اکنون آخرین دور مذاکرات اتمی میان ایران و گروه ۱+۵ (فرانسه، چین، ژاپن، روسیه، آمریکا به اضافه آلمان) در وین در جریان است. این مذاکرات قرار است تا سه هفته دیگر ادامه یابد.

                  کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد توصیه کرد که هر گفت‌وگویی با ایران دربرگیرنده‌ی موضوع حقوق بشر نیز باشد. او گفت: «ما احتیاج به تعهدی از سوی ایران داریم که از حقوق بشر شهروندان خود حفاظت خواهد کرد.»

                  پیلای افزود که سازمان ملل به ویژه نگران ادامه اعدام‌ها در ایران و از جمله اعدام زنی است که در سن ۱۷ سالگی مرتکب قتل همسرش شده است.

                  ناوی پیلای گفت: «شمار بالای اعدام‌ها بر پایه حکم دادگاه‌هایی که احساس می‌کنیم عادلانه نیستند یا دادگاه‌های مبتنی بر اتهام‌های بی‌پایه و اساس باعث نگرانی شدید ماست.»

                  کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد هفته گذشته نیز در سخنرانی خود در شورای حقوق بشر سازمان ملل از تداوم موج اعدام در ایران ابراز نگرانی عمیق کرد و گفت که در سال جاری (۲۰۱۴) مقامات جمهوری اسلامی ایران دست کم ۲۵۰ نفر را اعدام کرده‌اند. او همچنین گفت که در حال حاضر ۱۶۰ نفر در این کشور در انتظار اجرای حکم اعدام‌شان به سر می‌برند که هنگام ارتکاب جرم کمتر از ۱۸ سال داشته‌اند.

                  پیلای تاکید کرد هر اندازه هم که جرمی سنگین باشد، طبق حقوق بین‌الملل اعدام کسانی که موقع ارتکاب جرم کمتر از ۱۸ سال داشته‌اند، ممنوع است.

                  به گفته سازمان عفو بین‌الملل، ایران از جمله کشورهایی است که دارای بالاترین آمار اعدام هستند.
                  https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                  tom cruise in face book

                  نظر

                  • tom cruise
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 4756

                    #594
                    پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                    rnvj قدرت تحریم کم کم مشخص می شود
                    مدتی با دور زدن تح ریم یعنی دادن حواله نفت صادراتی به چین و دست به دست چرخاندن و پورسانتهای دهها ردصدی دادن می رفتند اروپا کالا میخریدند الان یک یک اینها را می بندند در واقع اگر 10تا زنجانی پیدا شوند در صورت برگشت تحریم کاری ازشان ساخته نیست
                    در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                    تدویچه بانک"؛ مظنون به نقض تحریم‌های آمریکا

                    پس از جریمه حدود ۹ میلیاردی علیه بانک بزرگ فرانسوی به دلیل دور زدن تحریم‌های مالی آمریکا علیه ایران، اکنون "دویچه بانک" آلمان بدگمانی مقام‌های مالی آمریکا را برانگیخته است.
                    لوگوی دویچه بانک

                    لوگوی دویچه بانک

                    یک سخنگوی "دویچه بانک" در نیویورک تأیید کرد که این نهاد بانکی درخواستی از سوی مقام‌های آمریکایی دریافت کرده تا فهرست نقل‌وانتقال‌های پولی خود به دلار را ارائه دهد. وی گفت که "دویچه بانک" در این تحقیقات همکاری از خود نشان داده است.

                    این نهاد مالی آلمانی مورد ظن است که تجارت‌های مالی با کشورهایی مانند ایران، سوریه و سودان داشته که در فهرست تحریم‌های آمریکا قرار دارند.

                    بانک بزرگ فرانسوی "ب ان پ پاری‌با" به دلیل همین گونه نقض مقررات تحریم بود که مجبور شد جریمه‌ای بالغ بر ۸ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار (۴/ ۶ میلیارد یورو) را بپذیرد و بپردازد. این بالاترین رقم جریمه‌ای است که تاکنون یک بانک خارجی در ایالات متحده مجبور به پرداخت آن شده است.

                    از آن‌گذشته، بانک فرانسوی "ب ان پ" از اول ژانویه ۲۰۱۵ به مدت یک سال اجازه‌ی معامله با دلار را نخواهد داشت؛ به‌ویژه معاملاتی که در حوزه نفت و گاز صورت می‌گیرند.

                    دیگر نهادهای بانکی باید نگران باشند

                    کلان‌‌بانک فرانسوی "ب ان پ" خود اعتراف کرده که در فاصله‌ی سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۲ هزاران مورد نقل و انتقال پولی غیرقانونی با کوبا، ایران، میانمار و سودان داشته و آن را پنهان کرده است.

                    چهارشنبه گذشته (۲ ژوئیه) این بانک فرانسوی در یک صفحه‌ی کامل روزنامه‌های نیویورک تایمز و وال‌استریت جورنال برای این معاملات غیرقانونی خود عذرخواهی کرده است.

                    بیشتر بخوانید: صفحه ویژه ایران در سایه تحریم‌ها

                    ژان لوران بونافه، رئیس کلان‌بانک "ب ان پ" گفته است که این خطاها "هرگز نباید رخ می‌دادند". او تأکید کرده است که این جریمه میلیاردی ثبات مالی بانک او را به خظر نخواهد انداخت.

                    چندین نهاد مالی بریتانیایی دیگر نیز به دلیل نقض تحریم‌های آمریکا مجبور به پرداخت جریمه شده‌اند، از جمله نهاد مالی بریتانیایی "استاندارد چارترد".

                    این فقط "دویچه بانک" نیست که باید نگران باشد؛ مقا‌م‌های آمریکایی فعالیت‌های مالی "کومرتس‌بانک" آلمان را نیز زیر نظر گرفته‌اند.

                    بیشتر بخوانید: احتمال ضرر میلیونی بانک‌های آلمانی به‌خاطر تجارت با ایران

                    محافل آگاه در امور مالی می‌گویند که این دو بانک آلمانی نیز مجبور به پرداخت جریمه خواهند شد، ولی نه در سطح بانک "ب ان‌ پ" و نه به این زودی‌ها. آن‌ها به رقم معینی اشاره نکرده‌اند.

                    با این حال تحلیل‌گران امور مالی احتمال می‌‌دهند که پرداخت جریمه‌ا‌ی ۳۰۰ میلیون دلاری در انتظار "دویچه بانک" است.
                    .
                    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                    tom cruise in face book

                    نظر

                    • tom cruise
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 4756

                      #595
                      پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                      شاخص بورس در اول ژانویه یعنی زمان برداشتن تحریم خط روند زرد را شکست مصادف با ده دی ماه....و در 16دی سقف تاریخی زد و بک کرد به خط روند شکسته....الان در11تیر سیکل شش ماهه تمام میشود از شکست خط روند.با فلش قرمز نشان داده شده این حالت اشباع فروش که دو روز قبل رخ داد و ار اس ای به کمترین حد خود رسید فقط در2012تیرماه رخ داده بود هرچند کمترین مقدار برای اول دسامبر 2011 است .

                      آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/07/05, 00:34.
                      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                      tom cruise in face book

                      نظر

                      • tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

                        #596
                        پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                        مجلس بهتر است بجای تغییر خوراک پتروها...بیاید این3هزار ملیاردی که از این افزایش گیرش می اید صندوقی بسازد برای بهد اشت و درمان مثل ساتا که برای نظامیان است و این پول را بدهند انجا برای وزارت بهداشت سهم بخرند با این 3000ملیارد می تواند اخابر همراه کگل وغدیر تاپیکو اخابر همراه بانک پاسارگاد ملت مارون و چندین سهم با تقسیم سود بالا و دلاری و پی بر ای زیر5خریداری کرد و سود ان را برای گسترش بیمارستان تجهیزات اختصاص داد
                        با این پول از هرکدام سهام فوق اقلا100میلیون تعداد میتوان برداشت و شناوری سهم که توسط خصوصی سازی زیاد شد کم شود براحتی یمتوان یک ملیارد سهم صادرات را برداشت و ان را خشکاند
                        مذاکرات اگر تضمین دهند مردم تحرمی جدید نمی اید و اینور هم تضمین دهند 20درصد نمی روند سر همینها بهم پرند می تواند روی اقتصاد تاثیر خوب داشته باشد ..منتها مثل همیشه مبهم است
                        اشتباه اینها این است بجای لغو کامل تحریم و...بازار را مطمئن به نیامدن تحرمی جدید نمی کنند اگر اینها می رفتند مذاکره میگفتند 20درصد تعلیق هیچ تحریمی نیاید و باقیش را چانه می زنیم زیر رکود نمی رفتند
                        دو روز قبل ظریف گفته اگر توافق نشود میرویم خانه اول 20را از سر میگریم ...خوب مگر طرف مخش تاب دارد با این وضع بیاید ایران سرمایه گذاری...یهو کارخانه بسازد 5سال قبل یک پیچش مانده تحریم شود نیاید سرمایه طر ف به باد برود به دلیل سه برابر شدن دلار با فروش یک میلیون بشکه هم درامد دولت اند ازه احمدی نژاد است و کم نمی اورد
                        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                        tom cruise in face book

                        نظر

                        • tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

                          #597
                          پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                          j,توهمات ملت انهم قشر بورسی و حتی تحصیلکرده و ثروتمند تمامی ندارد
                          در طی سه سال30نوع این توهمات را میتوانم لیست کنم منتها چون دروغگو حافظه اش ضعیف است حاضر نیستند یکبار بگویند اشتباه کردیم
                          یکبار میگفتند نفت سلاحی عظیم است قطع شود دنیا می پوکد...
                          بعد گفتند هرمز را ببندیم فلان میشود
                          بعد گفتند همین اواخر دنیا دوقطبی شده روسیه چین جلو امرکیا می ایستند ..نادانها دیدند در جریان اوکراین پوتین را با اردنگی از گروه 8انداختند بیرون شد گروه 7 و هیچ غلطی روسیه نتوانست بکند....
                          بعد گفتند اروپا به گاز ما محتاج است چون گاز روسها قطع میشود که دو دور مذاکره قبلی در این بحران اوکراین شکست خوردو زنگنه شیرین زبانی کرد برای غرب که ما گاز میدهیم اروپا محلش نگذاشتند
                          تازگی میگویند این خلیفه داعشی خطری عظیم برای جهان است و غرب باید ما را بپذیرد و گرنه داعش دنیا را میگیرد و نفت می شود 300دلار ....
                          جالبیش این است تا این اواخر میگفتند اینها مزدورامرکیا هستند یهو شد تهدید برای امریکا....نکند برد موشکهای اسکاد داعش می رسد نیویورک...برسد هم چه غلطی میکند؟هیچ..داعش القاعده را امرکیا مقطوع النسل کرد دیگر پایشان به امرکیا نمی رسد چون دشمن جدیدی به نام شیعه دارند و سالها القاعده با ان سرگرم است...در عراق هم امرکیا برای مالکی هواپیما نداد ایران داد لذا اتش جنگ شیعه سنی زبانه خواهد کشید و اگر داعش به سلاح اتم از طریق پاکستان یا...یا شیمیایی مجهز شود سمتش به تهران نشانه گرفته خواهد شد نه واشنگتن....
                          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                          tom cruise in face book

                          نظر

                          • tom cruise
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 4756

                            #598
                            پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                            خبرهای ضد و نقیض از پیشرفت مذاکرات اتمی وین

                            پیام‌های متناقضی از مذاکرات اتمی به رسانه‌ها راه پیدا کرده است. از یک‌سو رویترز مدعی شده که ایران پشت درهای بسته نشانه‌هایی از عقب‌نشینی نشان می‌دهد و از سوی دیگر ایرنا به نقل از مقامات ایرانی این مساله را انکار می‌کند.

                            خبرگزاری رویترز در آخرین ساعات روز پنج‌شنبه (۱۲ تیر/ ۳ ژوئیه) با انتشار گزارشی اختصاصی از دور پایانی مذاکرات هسته‌ای میان ایران و ۱+۵ در وین به نقل از دیپلمات‌های غربی اعلام کرد که جمهوری اسلامی با عقب‌نشینی از مواضع پیشین خود٬ کاهش تعداد سانتریفوژها در آینده برنامه غنی‌سازی خود را پذیرفته است.
                            DW.DE
                            دیدارهای دو جانبه و سه جانبه در دومین روز "وین ۶"

                            تقاضای سازمان ملل: طرح مسئله حقوق بشر در مذاکرات اتمی با ایران
                            جان کری: ایران هنوز نتوانسته صلح‌آمیز بودن برنامه اتمی‌اش را اثبات کند

                            به گزارش رویترز٬ با این حال قدرت‌های غربی باز هم خواستار عقب‌نشینی بیشتر ایران و توافق بر سر تعداد کمتری سانتریفوژ فعال در برنامه غنی‌سازی این کشورند. دیپلمات‌هایی که در آغاز ماراتن مذاکرات ۱۸ روزه "وین ۶" به شرط افشا نشدن هویت‌شان به گفت‌وگو با رویترز نشسته‌اند معتقدند به‌رغم تغییراتی که تهران در مواضع‌اش داده٬ نهایی کردن توافق جامع میان ایران و غرب پیش از مهلت از پیش تعیین‌شده بسیار دشوار به نظر می‌رسد. قرار است سرنوشت این مذاکرات تا ۲۹ تیر مشخص شود.

                            با این حال٬ خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی٬ ایرنا٬ با فاصله‌ای اندک پس از انتشار این گزارش در خبرگزاری رویترز٬ در گزارشی که به نقل از عباس عراقچی٬ سخنگوی گروه مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران منتشر کرده٬ بحث کاهش تعداد سانتریفوژهای فعال را "گمانه‌زنی برخی رسانه‌های معلوم‌الحال" خوانده که "کاری جز آلوده کردن فضای مثبت مذاکرات هسته‌ای و ایجاد اضطرات و تنش ندارند".

                            به گزارش ایرنا٬ آقای عراقچی گفت احتمالا از صبح روز جمعه (۱۳ تیر/۴ ژوئیه) نگارش متن توافق در سطح معاونان وزیر امور خارجه ایران و کاترین اشتون٬ مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا آغاز خواهد شد. او بار دیگر تاکید کرد که اگر ایران در این مرحله هر محدودیت جدیدی را بپذیرد "موقتی" و در جهت اعتمادسازی نسبت به ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی خواهد بود. به گفته او "پرانتزهایی" که پیش‌تر برای اشاره به اختلاف‌های موجود به آنها اشاره شده بود هم همچنان باقی است.

                            بیشتر بخوانید: دیدارهای دو جانبه و سه جانبه در دومین روز "وین ۶"

                            عباس عراقچی افزود: «ما طبق دستورالعملی که از تهران صادر می‌شود مذاکره می‌کنیم و بر اساس چارچوب‌های تعیین شده به حرکت خود ادامه می‌دهیم و اگر هر زمانی احساس کنیم که نیاز است برای مشورت به تهران بازگردیم، قطعا این کار را انجام خواهیم داد.»
                            عباس عراقچی، عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده ایران، کاهش شمار سانتریفوژها را گمانه‌زنی رسانه‌ای خواند

                            عباس عراقچی، عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده ایران، کاهش شمار سانتریفوژها را "گمانه‌زنی رسانه‌ای" خواند

                            کلاف سردرگم سانتریفوژهای فعال ایران

                            با این همه٬ آنچه رویترز در گزارش اختصاصی‌اش از مذاکرات وین ۶ منتشر کرده نشان می‌دهد چرخش ایران مربوط به یکی از مهم‌ترین موارد مورد اختلاف است: تعداد سانتریفوژهایی که ایران پس از حصول توافق در برنامه غنی‌سازی خود نگه خواهد داشت٬ در برابر رفع تدریجی تحریم‌های فلج‌کننده بین‌المللی.

                            فحوای کلام سخنان عباس عراقچی هم نشان‌دهنده نوعی زمینه‌سازی برای پذیرش کاهش تعداد سانتریفوژهای فعال است. پیش‌تر در روز چهارشنبه یک مقام ارشد ایرانی در گفت‌وگو با رویترز گفته بود ایران قصد دارد ۵۰ هزار سانتریفوژ فعال را نگه دارد٬ اما مقامات غربی می‌گویند قابلیت غنی‌سازی این تعداد سانتریفوژ بسیار بیشتر و بالاتر از هدفی است که ایران می‌گوید برای برنامه صلح‌آمیز تولید انرژی خود مد نظر دارد.

                            او تاکید کرده بود که ایران بر سر این رقم معامله نخواهد کرد و حتی به ۴۹٫۹۹۹ سانتریفوژ هم رضایت نخواهد داد٬ در حالی که عددی که در ذهن مقامات غربی است فقط چند هزار سانتریفوژ است. با این حال٬ دیپلمات‌های غربی می‌گویند ایران پشت درهای بسته دیگر روی عدد ۵۰ هزار پافشاری نمی‌کند و به رقم‌های پایین‌تر هم رضایت می‌دهد.

                            ایران هم‌اکنون ۱۹ هزار سانتریفوژ در اختیار دارد که ۱۰ هزار دستگاه آن فعال‌اند. قدرت‌های غربی می‌خواهند این تعداد کاهش یابد تا از این طریق مطمئن شوند که جمهوری اسلامی در صورتی که بخواهد، دیگر امکان تولید اورانیوم با درجه بالا غنی‌شده لازم برای تولید بمب هسته‌ای را نداشته باشد.

                            یک مقام ایرانی در این‌باره به رویترز گفت: «همان‌طور که گفته‌ایم آماده‌ایم تا به جهان اطمینان دهیم که به دنبال تولید بمب نیستیم. ما حسن نیت خود را نشان داده‌ایم اما به خواسته‌هایی که ناقض حقوق‌مان باشد تن نخواهیم داد.»

                            مذاکرات "وین ۶" با مدت‌زمانی ۱۸ روزه، طولانی‌ترین مذاکرات اتمی ایران و گروه ۱+۵ است. اگر در پی این مذاکرات توافق نهایی تا ۲۰ ژوئیه (۲۹ تیر) حاصل نشود، احتمالا توافق موقت ژنو، شش ماه دیگر تمدید خواهد شد.خبرهای ضد و نقیض از پیشرفت مذاکرات اتمی وین

                            پیام‌های متناقضی از مذاکرات اتمی به رسانه‌ها راه پیدا کرده است. از یک‌سو رویترز مدعی شده که ایران پشت درهای بسته نشانه‌هایی از عقب‌نشینی نشان می‌دهد و از سوی دیگر ایرنا به نقل از مقامات ایرانی این مساله را انکار می‌کند.

                            خبرگزاری رویترز در آخرین ساعات روز پنج‌شنبه (۱۲ تیر/ ۳ ژوئیه) با انتشار گزارشی اختصاصی از دور پایانی مذاکرات هسته‌ای میان ایران و ۱+۵ در وین به نقل از دیپلمات‌های غربی اعلام کرد که جمهوری اسلامی با عقب‌نشینی از مواضع پیشین خود٬ کاهش تعداد سانتریفوژها در آینده برنامه غنی‌سازی خود را پذیرفته است.
                            DW.DE
                            دیدارهای دو جانبه و سه جانبه در دومین روز "وین ۶"

                            تقاضای سازمان ملل: طرح مسئله حقوق بشر در مذاکرات اتمی با ایران
                            جان کری: ایران هنوز نتوانسته صلح‌آمیز بودن برنامه اتمی‌اش را اثبات کند

                            به گزارش رویترز٬ با این حال قدرت‌های غربی باز هم خواستار عقب‌نشینی بیشتر ایران و توافق بر سر تعداد کمتری سانتریفوژ فعال در برنامه غنی‌سازی این کشورند. دیپلمات‌هایی که در آغاز ماراتن مذاکرات ۱۸ روزه "وین ۶" به شرط افشا نشدن هویت‌شان به گفت‌وگو با رویترز نشسته‌اند معتقدند به‌رغم تغییراتی که تهران در مواضع‌اش داده٬ نهایی کردن توافق جامع میان ایران و غرب پیش از مهلت از پیش تعیین‌شده بسیار دشوار به نظر می‌رسد. قرار است سرنوشت این مذاکرات تا ۲۹ تیر مشخص شود.

                            با این حال٬ خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی٬ ایرنا٬ با فاصله‌ای اندک پس از انتشار این گزارش در خبرگزاری رویترز٬ در گزارشی که به نقل از عباس عراقچی٬ سخنگوی گروه مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران منتشر کرده٬ بحث کاهش تعداد سانتریفوژهای فعال را "گمانه‌زنی برخی رسانه‌های معلوم‌الحال" خوانده که "کاری جز آلوده کردن فضای مثبت مذاکرات هسته‌ای و ایجاد اضطرات و تنش ندارند".

                            به گزارش ایرنا٬ آقای عراقچی گفت احتمالا از صبح روز جمعه (۱۳ تیر/۴ ژوئیه) نگارش متن توافق در سطح معاونان وزیر امور خارجه ایران و کاترین اشتون٬ مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا آغاز خواهد شد. او بار دیگر تاکید کرد که اگر ایران در این مرحله هر محدودیت جدیدی را بپذیرد "موقتی" و در جهت اعتمادسازی نسبت به ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی خواهد بود. به گفته او "پرانتزهایی" که پیش‌تر برای اشاره به اختلاف‌های موجود به آنها اشاره شده بود هم همچنان باقی است.

                            بیشتر بخوانید: دیدارهای دو جانبه و سه جانبه در دومین روز "وین ۶"

                            عباس عراقچی افزود: «ما طبق دستورالعملی که از تهران صادر می‌شود مذاکره می‌کنیم و بر اساس چارچوب‌های تعیین شده به حرکت خود ادامه می‌دهیم و اگر هر زمانی احساس کنیم که نیاز است برای مشورت به تهران بازگردیم، قطعا این کار را انجام خواهیم داد.»
                            عباس عراقچی، عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده ایران، کاهش شمار سانتریفوژها را گمانه‌زنی رسانه‌ای خواند

                            عباس عراقچی، عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده ایران، کاهش شمار سانتریفوژها را "گمانه‌زنی رسانه‌ای" خواند

                            کلاف سردرگم سانتریفوژهای فعال ایران

                            با این همه٬ آنچه رویترز در گزارش اختصاصی‌اش از مذاکرات وین ۶ منتشر کرده نشان می‌دهد چرخش ایران مربوط به یکی از مهم‌ترین موارد مورد اختلاف است: تعداد سانتریفوژهایی که ایران پس از حصول توافق در برنامه غنی‌سازی خود نگه خواهد داشت٬ در برابر رفع تدریجی تحریم‌های فلج‌کننده بین‌المللی.

                            فحوای کلام سخنان عباس عراقچی هم نشان‌دهنده نوعی زمینه‌سازی برای پذیرش کاهش تعداد سانتریفوژهای فعال است. پیش‌تر در روز چهارشنبه یک مقام ارشد ایرانی در گفت‌وگو با رویترز گفته بود ایران قصد دارد ۵۰ هزار سانتریفوژ فعال را نگه دارد٬ اما مقامات غربی می‌گویند قابلیت غنی‌سازی این تعداد سانتریفوژ بسیار بیشتر و بالاتر از هدفی است که ایران می‌گوید برای برنامه صلح‌آمیز تولید انرژی خود مد نظر دارد.

                            او تاکید کرده بود که ایران بر سر این رقم معامله نخواهد کرد و حتی به ۴۹٫۹۹۹ سانتریفوژ هم رضایت نخواهد داد٬ در حالی که عددی که در ذهن مقامات غربی است فقط چند هزار سانتریفوژ است. با این حال٬ دیپلمات‌های غربی می‌گویند ایران پشت درهای بسته دیگر روی عدد ۵۰ هزار پافشاری نمی‌کند و به رقم‌های پایین‌تر هم رضایت می‌دهد.

                            ایران هم‌اکنون ۱۹ هزار سانتریفوژ در اختیار دارد که ۱۰ هزار دستگاه آن فعال‌اند. قدرت‌های غربی می‌خواهند این تعداد کاهش یابد تا از این طریق مطمئن شوند که جمهوری اسلامی در صورتی که بخواهد، دیگر امکان تولید اورانیوم با درجه بالا غنی‌شده لازم برای تولید بمب هسته‌ای را نداشته باشد.

                            یک مقام ایرانی در این‌باره به رویترز گفت: «همان‌طور که گفته‌ایم آماده‌ایم تا به جهان اطمینان دهیم که به دنبال تولید بمب نیستیم. ما حسن نیت خود را نشان داده‌ایم اما به خواسته‌هایی که ناقض حقوق‌مان باشد تن نخواهیم داد.»

                            مذاکرات "وین ۶" با مدت‌زمانی ۱۸ روزه، طولانی‌ترین مذاکرات اتمی ایران و گروه ۱+۵ است. اگر در پی این مذاکرات توافق نهایی تا ۲۰ ژوئیه (۲۹ تیر) حاصل نشود، احتمالا توافق موقت ژنو، شش ماه دیگر تمدید خواهد شد.خبرهای ضد و نقیض از پیشرفت مذاکرات اتمی وین

                            پیام‌های متناقضی از مذاکرات اتمی به رسانه‌ها راه پیدا کرده است. از یک‌سو رویترز مدعی شده که ایران پشت درهای بسته نشانه‌هایی از عقب‌نشینی نشان می‌دهد و از سوی دیگر ایرنا به نقل از مقامات ایرانی این مساله را انکار می‌کند.

                            خبرگزاری رویترز در آخرین ساعات روز پنج‌شنبه (۱۲ تیر/ ۳ ژوئیه) با انتشار گزارشی اختصاصی از دور پایانی مذاکرات هسته‌ای میان ایران و ۱+۵ در وین به نقل از دیپلمات‌های غربی اعلام کرد که جمهوری اسلامی با عقب‌نشینی از مواضع پیشین خود٬ کاهش تعداد سانتریفوژها در آینده برنامه غنی‌سازی خود را پذیرفته است.
                            DW.DE
                            دیدارهای دو جانبه و سه جانبه در دومین روز "وین ۶"

                            تقاضای سازمان ملل: طرح مسئله حقوق بشر در مذاکرات اتمی با ایران
                            جان کری: ایران هنوز نتوانسته صلح‌آمیز بودن برنامه اتمی‌اش را اثبات کند

                            به گزارش رویترز٬ با این حال قدرت‌های غربی باز هم خواستار عقب‌نشینی بیشتر ایران و توافق بر سر تعداد کمتری سانتریفوژ فعال در برنامه غنی‌سازی این کشورند. دیپلمات‌هایی که در آغاز ماراتن مذاکرات ۱۸ روزه "وین ۶" به شرط افشا نشدن هویت‌شان به گفت‌وگو با رویترز نشسته‌اند معتقدند به‌رغم تغییراتی که تهران در مواضع‌اش داده٬ نهایی کردن توافق جامع میان ایران و غرب پیش از مهلت از پیش تعیین‌شده بسیار دشوار به نظر می‌رسد. قرار است سرنوشت این مذاکرات تا ۲۹ تیر مشخص شود.

                            با این حال٬ خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی٬ ایرنا٬ با فاصله‌ای اندک پس از انتشار این گزارش در خبرگزاری رویترز٬ در گزارشی که به نقل از عباس عراقچی٬ سخنگوی گروه مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران منتشر کرده٬ بحث کاهش تعداد سانتریفوژهای فعال را "گمانه‌زنی برخی رسانه‌های معلوم‌الحال" خوانده که "کاری جز آلوده کردن فضای مثبت مذاکرات هسته‌ای و ایجاد اضطرات و تنش ندارند".

                            به گزارش ایرنا٬ آقای عراقچی گفت احتمالا از صبح روز جمعه (۱۳ تیر/۴ ژوئیه) نگارش متن توافق در سطح معاونان وزیر امور خارجه ایران و کاترین اشتون٬ مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا آغاز خواهد شد. او بار دیگر تاکید کرد که اگر ایران در این مرحله هر محدودیت جدیدی را بپذیرد "موقتی" و در جهت اعتمادسازی نسبت به ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی خواهد بود. به گفته او "پرانتزهایی" که پیش‌تر برای اشاره به اختلاف‌های موجود به آنها اشاره شده بود هم همچنان باقی است.

                            بیشتر بخوانید: دیدارهای دو جانبه و سه جانبه در دومین روز "وین ۶"

                            عباس عراقچی افزود: «ما طبق دستورالعملی که از تهران صادر می‌شود مذاکره می‌کنیم و بر اساس چارچوب‌های تعیین شده به حرکت خود ادامه می‌دهیم و اگر هر زمانی احساس کنیم که نیاز است برای مشورت به تهران بازگردیم، قطعا این کار را انجام خواهیم داد.»
                            عباس عراقچی، عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده ایران، کاهش شمار سانتریفوژها را گمانه‌زنی رسانه‌ای خواند

                            عباس عراقچی، عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده ایران، کاهش شمار سانتریفوژها را "گمانه‌زنی رسانه‌ای" خواند

                            کلاف سردرگم سانتریفوژهای فعال ایران

                            با این همه٬ آنچه رویترز در گزارش اختصاصی‌اش از مذاکرات وین ۶ منتشر کرده نشان می‌دهد چرخش ایران مربوط به یکی از مهم‌ترین موارد مورد اختلاف است: تعداد سانتریفوژهایی که ایران پس از حصول توافق در برنامه غنی‌سازی خود نگه خواهد داشت٬ در برابر رفع تدریجی تحریم‌های فلج‌کننده بین‌المللی.

                            فحوای کلام سخنان عباس عراقچی هم نشان‌دهنده نوعی زمینه‌سازی برای پذیرش کاهش تعداد سانتریفوژهای فعال است. پیش‌تر در روز چهارشنبه یک مقام ارشد ایرانی در گفت‌وگو با رویترز گفته بود ایران قصد دارد ۵۰ هزار سانتریفوژ فعال را نگه دارد٬ اما مقامات غربی می‌گویند قابلیت غنی‌سازی این تعداد سانتریفوژ بسیار بیشتر و بالاتر از هدفی است که ایران می‌گوید برای برنامه صلح‌آمیز تولید انرژی خود مد نظر دارد.

                            او تاکید کرده بود که ایران بر سر این رقم معامله نخواهد کرد و حتی به ۴۹٫۹۹۹ سانتریفوژ هم رضایت نخواهد داد٬ در حالی که عددی که در ذهن مقامات غربی است فقط چند هزار سانتریفوژ است. با این حال٬ دیپلمات‌های غربی می‌گویند ایران پشت درهای بسته دیگر روی عدد ۵۰ هزار پافشاری نمی‌کند و به رقم‌های پایین‌تر هم رضایت می‌دهد.

                            ایران هم‌اکنون ۱۹ هزار سانتریفوژ در اختیار دارد که ۱۰ هزار دستگاه آن فعال‌اند. قدرت‌های غربی می‌خواهند این تعداد کاهش یابد تا از این طریق مطمئن شوند که جمهوری اسلامی در صورتی که بخواهد، دیگر امکان تولید اورانیوم با درجه بالا غنی‌شده لازم برای تولید بمب هسته‌ای را نداشته باشد.

                            یک مقام ایرانی در این‌باره به رویترز گفت: «همان‌طور که گفته‌ایم آماده‌ایم تا به جهان اطمینان دهیم که به دنبال تولید بمب نیستیم. ما حسن نیت خود را نشان داده‌ایم اما به خواسته‌هایی که ناقض حقوق‌مان باشد تن نخواهیم داد.»

                            مذاکرات "وین ۶" با مدت‌زمانی ۱۸ روزه، طولانی‌ترین مذاکرات اتمی ایران و گروه ۱+۵ است. اگر در پی این مذاکرات توافق نهایی تا ۲۰ ژوئیه (۲۹ تیر) حاصل نشود، احتمالا توافق موقت ژنو، شش ماه دیگر تمدید خواهد شد.
                            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                            tom cruise in face book

                            نظر

                            • tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

                              #599
                              پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                              phghحالا ملت خواهند گفت رسایی متشکریم.....
                              با گیر دادن به وزیر بازار مثبت شد....این نشان میدهد اینها می خواستند زودتر هم می توانستند مثبت کنند....سهمهایی که منفی فروش دادند الان صف کردند بدون عرضه....نتها ترس از رکب زدن و عر ضه یک دفعه همیشه خواهد بود
                              اشکار است است این مثبت از ترس وزیر بوده وبرای رش.د باید مقاومت73.5را بشکند
                              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                              tom cruise in face book

                              نظر

                              • tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

                                #600
                                پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

                                ازاد کردن قمیت پتروها در بورس کالا با دلار ازاد امیدوارم برای زااد کردن قیمت خوراکشان با دلار زااد نباشد انموقع منفی شدنشان طبیعی است
                                با این ازاد ساز یشااراک جم تاثیر زیادی دارند
                                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                                tom cruise in face book

                                نظر

                                در حال کار...
                                X