جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

در اصل توسط paradise89 پست شده است View Post
    نه جناب تامی ، من نگفته بودم که فقط کریمه بدرد می خورد ، حرف من این بود که شرق اوکراین مهمه ، و بقیش برای روسیه مهم نیست و این رو هم گفتم که هر آتش بسی قطعا با تضمین منافع روسیه خواهد بود ، و الان هم تاکید می کنم به هیچ وجه بدون تضمین منافع روسیه در شرق اوکراین هیچ آتش بسی صورت نخواهد پذیرفت

در مورد نوری مالکی هم بنده اطلاع تحلیلی زیادی ندارم ولی فقط می دونم که یکی از علت های مهم برای احتمالا دوباره به قدرت نرسیدن نوری مالکی ، شک و تردید ایران در حمایت از اوست

به قول یک منبع آگاه نقل می کنم : (این خبر مربوط به حدود 2 ماه پیش است) نوری مالکی داره ایجاد اختلاف می کنه در عراق ، نه به حکیم باج میده نه به صدر و نه به هیچ یک از گروه های دیگه اون جور که باید باج یا به عبارتی تقسیم قدرت نمی کند ، این خبر رو یکی نزدیک 2 ماه پیش به من گفت که نشون میده ایران هم خودش از این روند ناراحته ، قطعا اگه نوری المالکی بخواد بمونه باید با سایر گروه ها یک تقسیم قدرت عادلانه انجام بده
    تضمین روسیه؟
    انگار ندیدید که زا اجلاس 8 انداختنش بیرون شد اجلاس 7...شما معنی این چیزها را انگار درک نمی کنید
    فعلا هم در جهان تمدن منزوی شد...
    اما مالکی به اون فامیلتون بگوی...حکیم و صدر 3سال است اختلاف دارند با مالکی. نه دوماه حالا شکست عیان شد میگویند ما خواستیم برود..شبیه انها که وقتی دلار به زور تحرمی بالا رفت گفتند خواست دولت بود نه تحریم ...کلهم روحانیون عراق با ایران بسیار چپند... و علت حمایت ایران از مالکی که نظامی و متمایل به سپاه بوده این است انچه سبب ماندن مالکی شد فقط ایران بود...و این مهره در استانه سقوط است..دیگر نیمتوان از عراق به سوریه سلاح داد و با عدم سلاح کار اسد سخت می شود و لبنان
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

نظر

• paradise89
      Banned
      • May 2014
      • 288

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
      تضمین روسیه؟
      انگار ندیدید که زا اجلاس 8 انداختنش بیرون شد اجلاس 7...شما معنی این چیزها را انگار درک نمی کنید
      فعلا هم در جهان تمدن منزوی شد...
      اما مالکی به اون فامیلتون بگوی...حکیم و صدر 3سال است اختلاف دارند با مالکی. نه دوماه حالا شکست عیان شد میگویند ما خواستیم برود..شبیه انها که وقتی دلار به زور تحرمی بالا رفت گفتند خواست دولت بود نه تحریم ...کلهم روحانیون عراق با ایران بسیار چپند... و علت حمایت ایران از مالکی که نظامی و متمایل به سپاه بوده این است انچه سبب ماندن مالکی شد فقط ایران بود...و این مهره در استانه سقوط است..دیگر نیمتوان از عراق به سوریه سلاح داد و با عدم سلاح کار اسد سخت می شود و لبنان
      منکه معنی حرف های شما رو نمی فهمم و ربطش به حرف های من رو ایضا ، به من چه مربوط که روسیه منزوی شده ، حرف من اینه که تا منافع روسیه تضمین نشه شرق اوکراین رنگ خوش نخواهد دید ، قطعا این اقدام روسیه هزینه هایی به دنبال داره که باید بپردازه ، کلا در دنیای سیاست هر اقدامی هزینه داره ، قطعا اروپا و آمریکا هم تاوان و هزینه ی تحریم روسیه رو در معادلات جهانی خواهند پذیرفت ، نگاهی به سفر کری به چین بندازید ، نگاهی ارسال جنگنده از سوی روسیه به عراق بیندازید ، نگاهی به انعطاف قابل توجه آلمان در مذاکرات ایران بیندازید ، نگاهی به قرارداد گازی 30 ساله ی روسیه به چین و پیمان امنیتی مشترک و ........ بیندازید ، می بینید که معادلات دنیا بسیار بیشتر از اون چیزیه که بشه حساب و کتابش کرد ، و پیروزی در این معادلات رو هم گذر زمان مشخص خواهد کرد
      من از هیچ کس حمایت نمی کنم چون همه اجنبی هستن و ما را با اجنبی چه کار ، در کل خواستم بگویم معادلات جهانی پیچیده است

و اما در مورد عراق ، این منبع آگاه از اقوام ما نیست ، یکی از کارشناسان عراق است ،
      در مورد عراق من اطلاعات چندانی ندارم و به خاطر همین حرفی نمی زنم و این خبر رو هم صرفا برای کمک به تحلیل دوستان بیان کردم تا اون چیزی رو که می دونم در اختیار دیگران بذارم

نظر

• tom cruise
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 4756

منکه معنی حرف های شما رو نمی فهمم و ربطش به حرف های من رو ایضا ، به من چه مربوط که روسیه منزوی شده ، حرف من اینه که تا منافع روسیه تضمین نشه شرق اوکراین رنگ خوش نخواهد دید ، قطعا این اقدام روسیه هزینه هایی به دنبال داره که باید بپردازه ، کلا در دنیای سیاست هر اقدامی هزینه داره ، قطعا اروپا و آمریکا هم تاوان و هزینه ی تحریم روسیه رو در معادلات جهانی خواهند پذیرفت ، نگاهی به سفر کری به چین بندازید ، نگاهی ارسال جنگنده از سوی روسیه به عراق بیندازید ، نگاهی به انعطاف قابل توجه آلمان در مذاکرات ایران بیندازید ، نگاهی به قرارداد گازی 30 ساله ی روسیه به چین و پیمان امنیتی مشترک و ........ بیندازید ، می بینید که معادلات دنیا بسیار بیشتر از اون چیزیه که بشه حساب و کتابش کرد ، و پیروزی در این معادلات رو هم گذر زمان مشخص خواهد کرد
        من از هیچ کس حمایت نمی کنم چون همه اجنبی هستن و ما را با اجنبی چه کار ، در کل خواستم بگویم معادلات جهانی پیچیده است

و اما در مورد عراق ، این منبع آگاه از اقوام ما نیست ، یکی از کارشناسان عراق است ،
        در مورد عراق من اطلاعات چندانی ندارم و به خاطر همین حرفی نمی زنم و این خبر رو هم صرفا برای کمک به تحلیل دوستان بیان کردم تا اون چیزی رو که می دونم در اختیار دیگران بذارم
        تنها اجنبی در کشور ایران روسیه چین و همینها داخلی هستند..اجانب دیگر نداریم که بتواند پدر مردم دراورند

این یک چیز مشخص است روس تبارهای شرق اوکراین که شوریدند و در حال سرکوبی هستند حکومت دست نشانده روس سرنگون شد و به مسکو گریخت ....منافع روسیه در شرق اوکراین چه بود؟ ما با چشممان داریم می بینیم مناطق شورشی دارند سرکوب می شوند انوقت شما میگویید بدون چراغ سبز روسها این امر ممکن نیست اعتبار روسیه لگد مال شد این شورشیان به پشتوانه روس چنین کردند
        فقط و فقط یک چیز و لاغیر ان است سبب سکوت روسها شد انهم ترس از تحریم بین المللی سنگین که دمشان گذاشتند رو کولشان ساکت شدند هیچ تضمین امنیتی دیگر نیست
        خودت نوشتی روسیه رفته با چین قرار داد نفت گاز امضا کرده...خوب اگر منافعش در اوکراین تضمین شد چرا رفت این قرار داد را امضا کرد در حالیکه 30 سال است روسها سر قیمت گاز با چین مشکل داشتند الان مجبورند کوتاه بیایند ..و به قمیت نازل چینیها تن دهند..این نشان ضعفشان است....
        معادلات دنیا ساده است منتهی در ایران تئوری توطئه بیداد میکند
        در هر دهه و هر ریس جمهوری امرکیا بخشی زا اقمار روس سرنگون می شوند..صدام زمان بوش...لیبی زمان اوباما و اوکراین صربستان زمان کلینتون ....خود شوروی زمان ریگان....
        عین شاخص بورس که کف می شکند یک بک میکند بیشتر می ریزد روسها تار مار شدند
        tom cruise in face book

نظر

• paradise89
          Banned
          • May 2014
          • 288

تنها اجنبی در کشور ایران روسیه چین و همینها داخلی هستند..اجانب دیگر نداریم که بتواند پدر مردم دراورند

این یک چیز مشخص است روس تبارهای شرق اوکراین که شوریدند و در حال سرکوبی هستند حکومت دست نشانده روس سرنگون شد و به مسکو گریخت ....منافع روسیه در شرق اوکراین چه بود؟ ما با چشممان داریم می بینیم مناطق شورشی دارند سرکوب می شوند انوقت شما میگویید بدون چراغ سبز روسها این امر ممکن نیست اعتبار روسیه لگد مال شد این شورشیان به پشتوانه روس چنین کردند
          فقط و فقط یک چیز و لاغیر ان است سبب سکوت روسها شد انهم ترس از تحریم بین المللی سنگین که دمشان گذاشتند رو کولشان ساکت شدند هیچ تضمین امنیتی دیگر نیست
          خودت نوشتی روسیه رفته با چین قرار داد نفت گاز امضا کرده...خوب اگر منافعش در اوکراین تضمین شد چرا رفت این قرار داد را امضا کرد در حالیکه 30 سال است روسها سر قیمت گاز با چین مشکل داشتند الان مجبورند کوتاه بیایند ..و به قمیت نازل چینیها تن دهند..این نشان ضعفشان است....
          معادلات دنیا ساده است منتهی در ایران تئوری توطئه بیداد میکند
          در هر دهه و هر ریس جمهوری امرکیا بخشی زا اقمار روس سرنگون می شوند..صدام زمان بوش...لیبی زمان اوباما و اوکراین صربستان زمان کلینتون ....خود شوروی زمان ریگان....
          عین شاخص بورس که کف می شکند یک بک میکند بیشتر می ریزد روسها تار مار شدند
          قطعا این به ظاهر سرکوب با چراغ سبز روسیه بوده ، جناب تامی اصلا شک نکنید که روسیه در مرزهایش باج بدهد
          بله روسیه از تحریم ها ترسید ، کسی منکر آن نیست و اتفاقا کار درستی هم کرد به نظرم ، چون لزومی نداشت برای خودش هزینه ی اضافی بتراشد ، اتفاقا فروش گاز به چین رو در راستای پذیرش هزینه های از دست ندادن اوکراین قبول کرد ، تا دست اروپایی ها و غربی ها رو در تحریم کند و قدرت چانه زنی اش را افزایش دهد ، بنده هم با شما موافق هستم روس ها و چینی ها بدتر از آمریکا نباشند قطعا بهتر نخواهند بود ، کسی کشتار مسلمانان چچن و صربستان به دست روس ها و مردم تبت و ... به دست چینی ها و اون جنایت های هولناک رو فراموش نخواهد کرد
          مهم اینست که انسان بداند در هر زمانی چطور با توجه به امکانات خودت بتونی بهترین و بهینه ترین ضربه رو وارد و خودت رو نجات بدی

نظر

• tom cruise
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 4756

یک چیزی بگو درازگوشها همب اورشان شود
            مگر خر مغز روسها را گاز گرفته که چراغ سبز برای سرکوب عمالشان بدهند
            اینقدر در توهم سخن نگویید دقیقا بگویید چه امتیاز قرار دادی گرفته
            یک کلام ختم کلام روسها مثل سگ از تحرمی ترسیدند و جا زدند ..تا دو روز قبل هم مرزهای اوکراین از توپ تانک روس پر بود ..برای چه امدند که ضایع شوند؟لابد امتیاز استخراج از معادن اوکراین را گرفتند:Dروسها از تحریمها ترسیدند هیچ چراغ سبزی هم نبود منتها شماها که در توهم ابر قدرتی روس هستید برایتان سخت است ابر قدرت کاغذیتان اینجور ضایع شود....
            اینهم شبیه هرمز است قرار بود بسته شود در مواقعی که امرکیا اولتیماتوم میدهد مثل بستن هرمز یا به روسها همه دمشان را روی کولشان می گذارند و عقب می نشینند....
            اگر روسها در مرزهایشان باج نمیدهند چرا راتش اوکراین در حال پیشروی است
            قطعا این به ظاهر سرکوب با چراغ سبز روسیه بوده ، جناب تامی اصلا شک نکنید که روسیه در مرزهایش باج بدهد
            بله روسیه از تحریم ها ترسید ، کسی منکر آن نیست و اتفاقا کار درستی هم کرد به نظرم ، چون لزومی نداشت برای خودش هزینه ی اضافی بتراشد ، اتفاقا فروش گاز به چین رو در راستای پذیرش هزینه های از دست ندادن اوکراین قبول کرد ، تا دست اروپایی ها و غربی ها رو در تحریم کند و قدرت چانه زنی اش را افزایش دهد ، بنده هم با شما موافق هستم روس ها و چینی ها بدتر از آمریکا نباشند قطعا بهتر نخواهند بود ، کسی کشتار مسلمانان چچن و صربستان به دست روس ها و مردم تبت و ... به دست چینی ها و اون جنایت های هولناک رو فراموش نخواهد کرد
            مهم اینست که انسان بداند در هر زمانی چطور با توجه به امکانات خودت بتونی بهترین و بهینه ترین ضربه رو وارد و خودت رو نجات بدی
            آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/07/11, 20:11.
            tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 4756

شهرداری تهران در تفاهم‌نامه‌ای به ارزش ۲۰ هزار میلیارد تومان، تقریبا تمام پروژه‌های عمرانی پایتخت را به قرارگاه خاتم‌الانبیاء متعلق به سپاه پاسداران واگذر کرد. شماری از اعضای شورای شهر خواستار پاسخگویی شهردار شده‌اندنصاری نیز از قالیباف می‌خواهد که با حضور در صحن شورا "به طور جدی درباره این تصمیم توضیح دهد" و می‌افزاید که در دوره‌های گذشته شاهد بودیم که انحصار "تبعات بسیار منفی" برای کشور داشته است.

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر گفت: «در پروژه‌های قبلی دیدیم که چگونه در نهایت پروژه‌ها به صورت دسته دوم و چندم با دریافت مبلغی به بخش خصوصی واگذار شد. چرا نباید پروژه‌ها را به طور مستقیم به بخش‌خصوصی واگذار کنیم و اجازه دهیم شرکت‌های خصوصی امکان رشد داشته باشند.»
              اگر فرمها را بگردید می بینید چقدر در مدح قالیباف و کلاس کارشان ابادانیهایش و پرستیژش در فرمها توسط حتی حامیان سبز لجنی فرم نویس مدح گفته اند...البته این سبزها با انها که رفتند تظاهرات فرق دارند اینها فقط در فرمها سفته بازی میکنند....
              حالا یانهم قالیبافشان....البته خیلی زا مردم تهران نیز حامی اش هستند چون عقلشان به چشمشان است
              tom cruise in face book

نظر

• paradise89
                Banned
                • May 2014
                • 288

یک چیزی بگو درازگوشها همب اورشان شود
                مگر خر مغز روسها را گاز گرفته که چراغ سبز برای سرکوب عمالشان بدهند
                اینقدر در توهم سخن نگویید دقیقا بگویید چه امتیاز قرار دادی گرفته
                یک کلام ختم کلام روسها مثل سگ از تحرمی ترسیدند و جا زدند ..تا دو روز قبل هم مرزهای اوکراین از توپ تانک روس پر بود ..برای چه امدند که ضایع شوند؟لابد امتیاز استخراج از معادن اوکراین را گرفتند:Dروسها از تحریمها ترسیدند هیچ چراغ سبزی هم نبود منتها شماها که در توهم ابر قدرتی روس هستید برایتان سخت است ابر قدرت کاغذیتان اینجور ضایع شود....
                اینهم شبیه هرمز است قرار بود بسته شود در مواقعی که امرکیا اولتیماتوم میدهد مثل بستن هرمز یا به روسها همه دمشان را روی کولشان می گذارند و عقب می نشینند....
                اگر روسها در مرزهایشان باج نمیدهند چرا راتش اوکراین در حال پیشروی است
                من نمیدونم چه امتیازی گرفتن ، ولی مذاکرات طولانی ای که بین اونا برقراره قطعا برای دور هم بودن و وقت گذرانی نیست ، اگه خبر ها رو پیگیری کنید که مطمئنم پیگیری می کنید می بینید که مدام فرانسه و آلمان دو طرف رو مجبور به مذاکره می کنن ،
                هیچ وقت سعی نکنید من رو طرفدار روسیه نشون بدید ، من اصلا طرفدار روسیه نیستم ولی معتقدم همیشه باید واقعیات رو دید ،

نظر

• tom cruise
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 4756

کنده‌ای را لوطیی در خانه برد

سرنگون افکندش و در وی فشرد

بر میانش خنجری دید آن لعین

پس بگفتش بر میانت چیست این

گفت آنک با من ار یک بدمنش

بد بیندیشد بدرم اشکمش

گفت لوطی حمد لله را که من

بد نه اندیشیده‌ام با تو به فن

چون که مردی نیست خنجرها چه سود

چون نباشد دل ندارد سود خود
                  tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 4756

مولوی داستان لوطی در دفتر پنجم در وصف این روسها یا ایران...که میگویند ما یگانه کشور ایستاده در برابر غرب شرقیم....یا جهان دو قطبی است ..روس چین مقابل غرب....
                    بیان کرده
                    کنده‌ای را لوطیی در خانه برد

سرنگون افکندش و در وی فشرد

بر میانش خنجری دید آن لعین

پس بگفتش بر میانت چیست این

گفت آنک با من ار یک بدمنش

بد بیندیشد بدرم اشکمش

گفت لوطی حمد لله را که من

بد نه اندیشیده‌ام با تو به فن

چون که مردی نیست خنجرها چه سود

چون نباشد دل ندارد سود خود
                    tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 4756

من نمیدونم چه امتیازی گرفتن ، ولی مذاکرات طولانی ای که بین اونا برقراره قطعا برای دور هم بودن و وقت گذرانی نیست ، اگه خبر ها رو پیگیری کنید که مطمئنم پیگیری می کنید می بینید که مدام فرانسه و آلمان دو طرف رو مجبور به مذاکره می کنن ،
                      هیچ وقت سعی نکنید من رو طرفدار روسیه نشون بدید ، من اصلا طرفدار روسیه نیستم ولی معتقدم همیشه باید واقعیات رو دید ،
                      طرفدرا نیستید توهم ابر قدرتی روس دارید
                      البته ابر قدرت است منتها قدرتش یک به 80است مقابل امرکیا :D
                      فرق ایرانی و غرب یاین است که فکر میکند هر مذاکره ای یعنی صلح صفا یا توطئه....
                      با کره شمالی هم مذاکره است با سودان مذاکره است بین فلسطین اسرائیل مذاکره است مذاکرات اتم هم 10سال است و 10سال دیگر نیز خواهد بود
                      ما انچه در روز روشن می بینیم حساب است که ارتش اوکراین در حال پیشروی است و برای روسها هیچ چیز جز خاک ارزش ندارد در مرزها انرا از دست میدهد
                      tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

مداران تکنیکی اش جالب است بنیادیش نمی دانم
                        tom cruise in face book

نظر

• vahid091
                          عضو عادی
                          • May 2014
                          • 86

در اصل توسط vahid091 پست شده است View Post
                          تامى! به نظرت وجه يا وجوه تمايز فرهنگ و تمدن يونان و غرب با ديگر تمدن ها در چيست؟
                          آيا عقل گرايى به تنهايى براى نيل بشر به سعادت و خوشبختى کافيست؟
                          اره دیگر چرا کافی نیست
                          اگر غیر عقل چیز دیگر لازم بود خدا به انسان میداد بعبارتی خلق می شد برایش.....
                          وقتی انسان شاخ ندارد حتما لازم ندارد
                          خوب است ده هزار سال تاریخ بشر جلوی چشم است فرق عقل دراان با بی عقلها مشخص است....
                          تمدنها نداریم .....متوحش منظم داریم مثلا چین امپراطوری که میلیونها برده اشت....و هیچ ازادی و حق حقوقی نبود .....رکن تمدن ازادی و دموکراسی است .....یعنی مدنیت یعنی فرق بین دهات و شهر های بزرگ....
                          همینها خودشان به دلیل عقل کلی از احکام را تغییر میدهند و مقابل خدا می ایستند روز روشن گفته دست دزد را قطع کنید می بینند غیر انسانی میگویند نه شرط شروط دارد اخرش انگشت می زنند ..با با خدا گفته ید را قطع کنید ....همجنسگرایان حکمشان سوزاندن در اتش و پرتاب از کوه است انقدر غیر انسانی است اجرا نمی کنند ..سنگسار را ور انداختند در حالیکه ضروری دین است
                          بنده نه تنها عقل را مایه نجات انسان از گرفتاری ها و بدبختی هایی که با آن دست به گریبان است نمی انگارم، بلکه آن را عامل نابودی و انقراض نسل بشر نیز می دانم. عقل از نظر اینجانب ابزاری بوده برای در امان ماندن بشر نخستین از چنگال درندگان و رهایی از گزند بلایای طبیعی. کارکرد عقل درست مانند شاخی است که برای دفاع روی سر برخی حیوانات قرار دارد. انسانها از بدو پیدایش تمدن را انتخاب نکرده اند، بلکه تشکیل جامعه زیستی تا حدود زیادی جبری بوده است. آنچه انسان را (البته از نگاه خود انسان) از دیگر موجودات متمایز می سازد وجود عقل، زبان و جامعه زیستی است. انسانها اگرچه به مدد عقل توانسته اند روی این کره خاکی زنده بمانند و به حیات خود ادامه دهند، اما دشمنی مخوف تر از درندگان و بلایای طبیعی برای خود تراشیده اند. انسان در برابر انسان. در واقع در مسیر تحولِ آنچه شناخت و اندیشه می نامیم و آنچه تمدن می خوانیم به مرحله تازه و خطرناکی گام نهاده ایم که بقای بشریت را تهدید می کند. ما در پرتو عقل صاحب عشق، احساس، طمع و غریزه و هزار خصلت خوب و بد شدیم و از آن مهمتر به کمک عقل دریافتیم که علاوه بر آن موارد باید از زندگی لذت هم ببریم و از آن بدتر خواسته مان از زندگی بر اساس جایگاهی که داریم بسیار بیشتر از بقاست. به دلیل وجود عقل نوع علایق ما به زندگی و بقاء تغییر نموده و ما اینک از مرگ می هراسیم و حاضریم برای زنده ماندن دست به هرکاری بزنیم. به واسطه همین عقل گرایی است که باید بپذیریم آنچه امروزه شجاعت، صداقت، پاکدستی و به طور کلی اخلاق نام می نهیم نسبی است و ناگزیر روزگاری تمام این خصایل خوب از جامعه بشری رخت برمی بندد. در نگاهی خوشبینانه، در آن جامعه موعود انسانها به مثابه گله ای مدرن مشغول خوردن، آشامیدن و لذت بردن و ازدیاد نسل خواهند بود و عقلشان تازه همان کارکردی را یافته که در بدو پیدایش برای در امان ماندن از گزند حیوانات وحشی یافته بود. اما در نگاهی بدبینانه همین انسان به کمک عقل و علم حاصل از آن با دست خود به زندگی خود پایان خواهد داد، در حالی که اجتماع سوسکها و موشها هنوز به زندگی خود ادامه می دهند.
                          آخرین ویرایش توسط vahid091؛ 2014/07/11, 20:56.

نظر

• paradise89
                            Banned
                            • May 2014
                            • 288

جناب تامی اگر خاطراتان باشد یک بار با شما در مورد ارزش طلا در مقایسه با دلار بحث کردم و گفتم از اواسط سال 2016 ارزش دلار در مقایسه با طلا به شدت پایین خواهد امد ،
                            من نمی گویم غرب بزرگ نیست و ابرقدرت نیست بلکه بر عکس خیلی از آمریکا خوشم می آید ولی فرقم با شما در اینست که شما به صورت اغراق آمیزی دارید قدرت غرب رو نشون میدید ، غرب به خصوص آمریکا هم دارای نقاط ضعفیست که به زودی او را به زانو در خواهد آورد ، برید یه نگاه به روند صعودی قرارداد های دو جانبه ی بین بانک های مرکزی کشورها برای مبادلات بانکی بیندازید ، این قرارداد های دو جانبه صرفا بین کشورهای تحریمی نیست بلکه کشورهای غیر تحریم از جمله برزیل، ترکیه، زاپن و کره جنوبی هم این قرارداد ها رو امضا کردن ، که این نشون دهنده ی روند رو به نزول استعمار و امپراطوری دلار و جایگزینی طلا به عنوان پشت وانه ی مالی اون کشورهاست
                            یکی از نقاط ضعف آمریکا که تا حالا باعث شده باج زیادی بابتش پرداخت کنه غرور بیش از اندازشه ، بعضی از رئیس جمهورهای احمقش برای اینکه به خیال خام خود امنیت ملی آمریکا و اسرائیل به خطر نیفتد چه باج هایی که نداده اند ، حال فرض کنید روسیه و چین بخواهند از باشگاه امنیت جهانی خارج شده و به زعم آمریکا به ایران بمب اتم یا اس 300 یا هر چیز دیگری بدهد ، آن وقت خواهید دید که به چه راحتی ای معادلات جهانی تغییر خواهند کرد ، بنابراین امریکا هم نقاط ضعفی دارد
                            نتیجه ی بحث : آمریکا ابرقدرت است درست ، خیلی هم با رقبای خود فاصله دارد درست ولی نقاط ضعفی دارد
                            که همانها دمار از روزگارش در خواهند آورد ، بگذارید تا طلا دوباره پشتوانه ی پول شود ان وقت است که ثروت باد آورده ی آمریکا هم تمام خواهد شد ، نه اینکه فقیر شود خیر ، زیرا خودش طلا زیاد دارد ولی قدرت نفوذش در کشورها بسیار اندک خواهد شد

نظر

• paradise89
                              Banned
                              • May 2014
                              • 288

جناب تامی نمی دونم خبر ها رو خوندید یا نه؟ سفر پوتین به آمریکای لاتین (حیات خلوت آمریکا)
                              این موضوع همون هزینه هایی است که آمریکا باید بپردازه ، من نمی گم کدومشون بیشتر هزینه می پردازن چون همون طوری که قبلا گفتم نتیجه ی این موضوع رو گذر زمان مشخص می کنه
                              فرض کنید روسیه دوباره بخواد به کوبا یا ونوزوءلا سلاح های پیشرفته بده یا به عبارت دیگه امنیت ملی آمریکا رو به خطر بندازه ، اینجوریه که در سیاست خارجی هر اقدامی هزینه ای داره

نظر

• tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

همراه در مقاومتش سخت درگیر است یک کمی رد شده وبملت هم عرضه زیاد دار زیاد دارد
                                آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/07/12, 09:16.
                                tom cruise in face book

نظر

در حال کار...
                                X