جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

پاسخ : جنگ کره شمالی و تاثیر آن بر ایران

در اصل توسط محمد-پ پست شده است View Post
    پیشرفت آمریکا هم علت داشت که امثال شما نمی خواهید یا نمی توانید درکش کنید به این وصلش میکنید که خدا میخواست و دیگران را با آن میکوبید.
    پیشرفت آمریکا ناشی از انباشت ثروت توسط اروپاییان و کار انبوه بردگان آفریقایی بود . هنوز در تانزانیا زیر زمینهایی که انبوه بردگان آفریقایی را برای بردن به سواحل آمریکا با زنجیر به بند میکشیدند موحوده
    از موهومات پیشرفت حاصل نشد. از زحمت و خون انسانهای زیادی پیشرفت حاصل شد . .چون از لایه های سنتی بیرون زده اید برای جبران مافات زده اید به سیم آخر .
    بن لادن و اعوان و انصارش را نیز همین متمدنان بر اساس نیازشان به کشتار برکشیدند .
    دو سه تا ایراد اساسی دیگه بگیرم فحش ناموسی میخورم .
    چطور وقتی مسلمین در جنگی پیروز میشوند از بدر تا جنگ ایران تا فتح ایران روم قسطنطنیه و مداین که توسط شخص پیغمبر وعده داده شد کار خداست وقتی امریکا پیروز شود یاغرب اروپا کار خودشان و عوامل طبیعی است و تحلیلی....
    این بردگان که ده برابرش در کشور خودشان بودند چرا هیچ ..نشدند .....
    مگر مسلمین کم برده گرفتند چرا چیزی نشدند
    چرا در امریکای جنوبی کل کشورهای اسپانیا پرتقالی هیچی نشدند تازه اینها صد سال زودتر از انگلیسها رفتند رفتند
    چرا کشورهای انگلیسی زبان بالاترند در تمدن استر الیا نیوز لند کانادا امریکا.....
    چرا مکزیک برزیل ارژانتین هیچ خری نشد.....مگر همینها برده داری شروع نکردند مگر اول مهاجران نبودند.....
    بی کفایتی خود را گردن دیگران ناندازید تمدن دیگران ناشی از تلاششان است لاغیر ..نه استعمار نه غارت نه برده داری نه نفت ایران.........
    نیم تا یک قرن است کشورهای افریقایی مستقلند هیچ خری نشدند انوقت اینها سبب ساخت امریکا شدند
    لول
    کشورهای اسلامی بی طنبور می رقصند...بن لادن را غرب ساخت بوکو حرام چی؟ ابو سیاف در فیلیپین؟داعش؟ اخوان المسلمین؟ انصار حزب الله؟جنتی؟ مصباح؟حزب بعث؟دلواپسان؟پایداری؟همه اینها بر کشیده از غرب است؟ لابد روحانی خاتمی بهشتی که تحصیلشان غرب بود برکشیده از ایران و اسلامند....چطور...این گروهها در سوئد کانادا خلق نمی شوند .....اگر این چنین افرادی اینجا ساخته می ش از مکتب و اعتقاداتشان است که توسط غربیها خر میشوند
    دو خط بالا میگویید بن لادن بحران2008ایجاد کرد بعد میگویید غرب انها را ساخت.....عجب
    انهم بخاطر چهارتا موشکی که سیا داد بن لادن برای جنگ با روسها در افغانستان
    آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/07/25, 02:29.
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

کشورهای خاورمیانه یا خرافی هستند مثل ایران عربستان داعش .....یا سکولار جنایتکار مثل بعث..اسد و صدام.....
      سکولار شرقی و روسی ...کمونیست فاشیسم ...حکومت دینی....و هر حکومت ضد غربی یک اندازه اند ....مشخصه هیتلر استالین صدام بن لادن....داعش...ایران ضد غربی بودنشان است و هر شکل حکومتی بیاید هیچ پیشرفتی نخواهند داشت
      tom cruise in face book

نظر

• محمد-پ
        عضو عادی
        • Apr 2011
        • 236

من نگفتم بن لادن را غرب ساخت . گفتم برکشید . تفاوت دارد .

ضمنا من طبق منطق شما راجع به بن لادن و بحران صحبت کردم .

اما بوکوحرام و غیره همه زمینه لازم را دارند و همه از یک منشاء که عمده آن عقب ماندگی ناشی از سالها استعمار غرب و البته کسانی از داخلی ها که همه را خر میدانند ناشی شده . ولی بر اساس نیاز غرب ساماندهی و پشتیبانی میشوند و به حال خود رها میشوند.
        لیبی را ببینید تمام لوله های نفتی کار میکنند و نفت به غرب سرازیر میشود ولی کشتار بین خود قبیله ها ادامه دارد عراق هم همینطور این زمینه را غرب بوجود نیاورد ولی پتانسیل نهفته اختلافات قبیله ای را که میشد در یک محیط برادرانه و در جهت ساختن بکاربرد به راههای نادرست هدایت کرد و بدین طریق چند کشور را منهدم کرد . این است معنی ساختنی که شما میگویید که البته برای غرب ساختن است ولی برای جهان سوم تخریب . بدون تخریب جهان سوم و سپس ساخت آن با منابع و نیروی کار ارزان ارزش افزوده ای اایجاد نمیشود که غرب از بحران رهایی یابد . نیروی کار در غرب گران است در چین هم چند سال دیگه گران میشود باید 2 میلیارد نفر نیروی کار آماده شوند برای گردش چرخ اقتصاد جهانی . و این نمیشود جز با کشت و کشتار توسط خود خاورمیانه ایها و آفریقاییها که پتانسیل آنرا غرب آزاد کرده فعلا در جهت تخریب تا کاملا انرژی ملل برای تسلیم در برابر پروژه های جهانی تخلیه شود .

ضمنا بحث بر سر این هم بود که هر پدیده ای علت دارد . اگر عده ای پیشرفت کردند و عده ای نکردند باز هم علت دارد . به طالع نحس و سعد ربطی ندارد

نظر

• محمد-پ
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 236

اینم دم صبحی برای تام کروز بنویسم برم

شما آمریکا و اروپا و پیشرفتشان را دوست دارید من هم دوست دارم . تفاوت من و شما اینه که شما جهان سومیها را میخواهید فلکزده و بدبخت باقی بمانند من آرزو دارم ملل جهان سوم که آنرا مانند هموطنانم میدانم مانند غرب پیشرفت کنند . و این ناشی از اختلاف جهان بینی ما دو نفر است این شمایید که باید به راه من بیایید نه من به راه شما .جیف است با اینهمه اطلاعات ذیقیمتی که دارید با تحلیل غلط در راه بیهوده دفاع از کشتارگران بین المللی هدر دهید .

نظر

• vahid091
            عضو عادی
            • May 2014
            • 86

در اصل توسط vahid091 پست شده است View Post
            مدت زمانى که از پيدايش جهان هستى گذشته تا زمانى که به نابودى آن باقى مانده چنان طولانى است که هر انديشه با هر عظمت و بزرگى در برابر سترگى آن رنگ مى بازد. از تمدنهاى يونان و روم گرفته تا ايران باستان و غيره. راه نجات تمام ملتها فقط و فقط در آغوش کشيدن مراتب انسانيت و مداراست و نه چيز ديگرى.

نظر

• tom cruise
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 4756

من نگفتم بن لادن را غرب ساخت . گفتم برکشید . تفاوت دارد .

ضمنا من طبق منطق شما راجع به بن لادن و بحران صحبت کردم .

اما بوکوحرام و غیره همه زمینه لازم را دارند و همه از یک منشاء که عمده آن عقب ماندگی ناشی از سالها استعمار غرب و البته کسانی از داخلی ها که همه را خر میدانند ناشی شده . ولی بر اساس نیاز غرب ساماندهی و پشتیبانی میشوند و به حال خود رها میشوند.
              لیبی را ببینید تمام لوله های نفتی کار میکنند و نفت به غرب سرازیر میشود ولی کشتار بین خود قبیله ها ادامه دارد عراق هم همینطور این زمینه را غرب بوجود نیاورد ولی پتانسیل نهفته اختلافات قبیله ای را که میشد در یک محیط برادرانه و در جهت ساختن بکاربرد به راههای نادرست هدایت کرد و بدین طریق چند کشور را منهدم کرد . این است معنی ساختنی که شما میگویید که البته برای غرب ساختن است ولی برای جهان سوم تخریب . بدون تخریب جهان سوم و سپس ساخت آن با منابع و نیروی کار ارزان ارزش افزوده ای اایجاد نمیشود که غرب از بحران رهایی یابد . نیروی کار در غرب گران است در چین هم چند سال دیگه گران میشود باید 2 میلیارد نفر نیروی کار آماده شوند برای گردش چرخ اقتصاد جهانی . و این نمیشود جز با کشت و کشتار توسط خود خاورمیانه ایها و آفریقاییها که پتانسیل آنرا غرب آزاد کرده فعلا در جهت تخریب تا کاملا انرژی ملل برای تسلیم در برابر پروژه های جهانی تخلیه شود .

ضمنا بحث بر سر این هم بود که هر پدیده ای علت دارد . اگر عده ای پیشرفت کردند و عده ای نکردند باز هم علت دارد . به طالع نحس و سعد ربطی ندارد
              ان زبان شماست که با ان صحبت میکنیم ...انها که فکر میکنند شش دنگ خدا را خرید ند و خدا پشتیبانشان است بدانند هیچکش پشتیبانشان نیست..و اگر هست خدای غرب قویتر است ...
              اما اختلاف افکنی غرب..مشلمین از روز اول با هم جنگیدند عمر را کشتند عثمان را کشتند علی را کشتند ....از شیعیان باقی امامانشان کشتند از اهل سنت خلفایشان....در زمان محمد شب روز با هم اختلاف داشتند که میگفتند توطئه منافقان................لابد اینها کار انگلیس بوده....
              حرکت انسانها پدیده غیر خطی و اشوبناک است د لذا تتئوری توطئه اساسش غلط است چون بر پدیده اجتماعی خطی است
              لذا بی کفایتتان را گردن غرب ناندازید
              این چه حرف چرتی است غرب می خواهد نیروی کار ارزان باشد افریقا را به جان هم می اندازد.هر چقدر کشورهای دیگر پیشرفت کنند 20درصد بر رشد امریکا میرود نه اینکه کنده شود فردا افغانستان تولیدش بشود100ملیارد دلار مجبور است20ملیارد بو.ئینگ و..از امرکیا بخرد....و بر رشد امرکیا اضافه میشود..الان کشورهای عربی جنوب غرق در ثروتند بیشتر از امریکا ...لابد باید توطئئه ای کند اینها را پس بگیرد...چه کسی جز ایران و شماها هستید انها را تهدید میکنید تا سلاح بخرند؟ ایا امرکیا به زور به انها سلاح میدهد یا ایران است کارزی میکند انها مجبور به خرید شوند .....همش تئوری توطئه علیه غرب نه شرق است ..یکبار می نویسید غرب اینها را ساخت و اینها بحران به ان بزرگی 2008را ایجاد کردند یکبار بگویید این توطئه غرب است تناقض
              حتی اگر کار غرب باشد این بخاطر اعتقاداتشان است چنین زود فریب میخورند چرا مردم اروپا فریب نمی خورند
              یحتمل با این تئوریهای توطئه اگر مشاور نظام بودید که لابد هستید از کسانی هستید شب روز تشویق به اتمی شدن میکردید ....من نیمدانم چرا غرب با وجود چنین تفکری ولو یک در هزار در این مردم سعی در لغو تحریم دارد....

جهان سوم بخش غرب ستزیش پیشرفت کند می شود روسیه استالین المان هیتلری....ی......تا ادم نشود نباید پیشرفتی کند
              آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/07/25, 12:34.
              tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 4756

شما آمریکا و اروپا و پیشرفتشان را دوست دارید من هم دوست دارم . تفاوت من و شما اینه که شما جهان سومیها را میخواهید فلکزده و بدبخت باقی بمانند من آرزو دارم ملل جهان سوم که آنرا مانند هموطنانم میدانم مانند غرب پیشرفت کنند . و این ناشی از اختلاف جهان بینی ما دو نفر است این شمایید که باید به راه من بیایید نه من به راه شما .جیف است با اینهمه اطلاعات ذیقیمتی که دارید با تحلیل غلط در راه بیهوده دفاع از کشتارگران بین المللی هدر دهید .
                شما غرب را دوست ندارید...چاره ای جز پذیرش ندارید
                جهان سوم ان بخشی که غرب ستیز است پیشرفت کند چه کند؟
                نمونه اش ایران من نمیدانم اینهمه دول غربی کارخانه و تکنولوژی به ایران دادند ایا ادم شدند؟ رفتند اتمی شدند ...اگر غرب این دوره هاشمی خاتمی اینهمه کارخانه به ایران نداده بود اینقدر الان جفتک نمی انداختند....دادن علم تکنولوژی به کسانیکه در عمق وجودشان کینه غرب دارند و هنوز ادم نشده اند جنایت علیه همه کسانی هستند برای ازاادی خون دادند
                نمونه اش دادن دموکراسی....از ایران زمان کارتر بگیر.....
                ..
                با این تفاوت در ترکیه مصر ارتشهای ان ضامن دموکراسی شدند و ضامن غربگرایی...ولی اگر 2میلیون نفر88 کشته میشدند هیچ غلطی ملت ایران نمیتوانستند بکنند....
                مگر هیمن ترکیه جهان سوم نبود الان دو برابر ایران تولید ناخالص دارد ...پس این ادعای دروغین است که میخواهند عقب نگه داشته شوند....جالب است در عقب مانده ترین کشورها غرب ستیز ترین حکام با همین عقاید حاکمند از کوبا تا ایران....کشورهای غرب فقط با پیشرفت جهان رشد میکنند ....بر عکس روسها....چون باید درامد باشد تا کالای غربی بخرند....
                تصور کنید موبایل اختراع نشده بود در همین افریقا چقدر کابل مس برای سیم تلفن نیاز بود....نشدنی بود.....همین رفاهی که دارند بخاطر غرب است
                در کل کشورها تا ادم نشوند از نظر فکری نباید پیشرفت کنند....دو روز بعد شاخ میشوند
                آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/07/25, 12:24.
                tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 4756

صفویه از شاه اسماعیل تا عباس و تهماسب خدمت بزرگی به اروپا کردند شمشیر اینها در کمر عثمانی سبب شد بخش عظیم از ماشین جنگی اینها در ایران هدر رود در واقع اگر این جنگها با اروپا میشد تاب مقاومت نداشت....هر جنگ باایران سبب استراحت اروپا میشد بماند شجاعت مردم وین بی نظییر یا کم نظیر بود....در واقع اگر خرم سلطان مردان قدرتمند و وزرای کاردان عثمانی را به کام مرگ نبرده بود عثمانی ان اشتباهات را نمیکرد و ارزوی فتح رم سلیمان عملی میشد
                  tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 4756

jlhl تمام جهان دمقابل ما زانو زده ..انوقت براه تو در اییم .....فرهنگ هالیودی2500سال سنت ایرانی را درهم کوبید به حول قوه الهی.....بزودی نه از عقاید دینی و خرافات ایرانی در نسل جدید خبری نخواهد
                    ععلی بن موسی الرضا در مناظره با مسیحیان که میگفتند چون قران عیسی را تصدیق کرده بهتر است مردم مسیحی شوند ...چون اسلام انرا تایید کرده گفت ما عیسی و انجیلی قبول داریم که مژده امدن محمد گفته باشد ...
                    ما پیشرفتی قبول داریم در خدمت فرهنگ غرب باشد و لا غیر.....کشورهای جهان سوم اول توهم غرب ستزی حذف شود بعد پیشرفت کنند کشور غرب ستیز نباید پیشرفت کند
                    tom cruise in face book

نظر

• MAJIDGOLD
                      ستاره دار(2)
                      • Mar 2014
                      • 120

در اصل توسط حمید89 پست شده است View Post
                      با اینکه پروسه افزایش قیمت دارو از خردادماه بود تا اسفند با این حال داروسازی فارابی 230 تومان ساخت با توجه به این مسئله باید برای 93 حدود 300 تومان بسازد ولی 800 تومان صف فروشش جمع نمیشه.
                      حقوقی دتماد در اوج بازار منفی قبل از عید روی قیمت 2000 تومان دیوار بتنی ساخته بود و با قدرت تمام جمعش میکرد اما الان رو قیمت 1600 تومان کاملا" منفعل عمل میکند. به احتمال زیاد قضیه عدم افزایش نرخ تا پائیز و شاید هم اخر سال حقوقیها رو هم شاکی کرده.
                      حقوقی دتماد ودفارا این چند روز در مثبت فروشنده هستند .علت چیست؟ فروش به خودیها یا اطلاع از تعدیل منفی اینده؟

نظر

• tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

lndv uhlمدیر عامل سایبک سعودی گفته تا2015 محصولات پتروشیمی صعودی است
                        جالب است علتش
                        میگوید گاز شل امرکیا 2015 بهره برداری میشود بعد از ان نزولی است
                        هیمن الان با این چند طرح قیمت گاز شکسته وای به حال2015
                        در واقع اینده خوبی شاید برای گاز پتروشیمی ایران نخواهد بود....
                        از سرمایه گذاران در طرحههای گاز شل امریکا خود عربستان است....
                        tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

با این تمدید مذاکرات و موشک پرانی حماس....کار مذاکرات سخت میشود....در واقع تهدید کردن اسرائیل سودی برای گرفتن امتیاز نخواهد داشت....
                          بدترین چیز این است مذاکرات بعد انتخابات کنگره است...
                          tom cruise in face book

نظر

• ابشار
                            عضو فعال
                            • Apr 2013
                            • 1426

جناب تامی من خیلی وقته خواننده این تاپیک شمام که تقریبا عین شما راجع اغلب چیزا فکر میکنم وازشما ممنونم و عقاید مدلله وراضی کننده ای داری نفست گرم

نظر

• ابشار
                              عضو فعال
                              • Apr 2013
                              • 1426

راستی یادم رفت بپرسم من خرید فروشای خودمو دارم وشکر خدا راضی راضیم ولی نظرات بورسی شما راهم که میخوانم بسیار جالبه حالا تامی خان با توجه بجمیع جهات سیاسی داخلی وخارجی واقتصادی وطرح توسعه سهم وعنایت غربی به شرکت اگه شد وتحریم وتوافق موقتی واگر باشد دایمیشو و......نظرت رو چه صنعت و جه سهماییه بکرترینشو لطفا بگو وببخشید اینجا ازشما پرسیدم جای دیگه نمیشد روشن وواضح پیداتون کرد مچکر وخوش باشی منتظ جواب میمانم قابل دانستین ومسبب زحمت نشد اگه

نظر

• tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
                                راستی یادم رفت بپرسم من خرید فروشای خودمو دارم وشکر خدا راضی راضیم ولی نظرات بورسی شما راهم که میخوانم بسیار جالبه حالا تامی خان با توجه بجمیع جهات سیاسی داخلی وخارجی واقتصادی وطرح توسعه سهم وعنایت غربی به شرکت اگه شد وتحریم وتوافق موقتی واگر باشد دایمیشو و......نظرت رو چه صنعت و جه سهماییه بکرترینشو لطفا بگو وببخشید اینجا ازشما پرسیدم جای دیگه نمیشد روشن وواضح پیداتون کرد مچکر وخوش باشی منتظ جواب میمانم قابل دانستین ومسبب زحمت نشد اگه
                                fhبا این رسم الخطی که داری چه زجری میکشد کسی مطالب من را بخواند
                                چیز خاصی در ذهن ندارم
                                من سهام را فعلا با اوراق مشارکت می سنجم کار حضرت قول است همه را بررسی کند فقط می شود گفت کدام خوب نیست مثلا..نه کدام خوب است :D
                                سهمی که طرح توسعه داشته باشد هم وقتی خوب است الان پی بر ای تقسیمی خوبی داشته باشد مثل مارون وغدیر کگل...البته پی بر ای کگل یکم بالاست شاید سرمایه گذاریش بهتر باشد
                                نه اینکه مثلا سهمی سودش منفی باشد قرار باشد با فلان طرح توسعه سودی برسد...
                                کحافظ دیروز قیمتش نصف شد باز شد...حالا سال قبل کاشیها با هیاهوبالا میرفتند
                                tom cruise in face book

نظر

در حال کار...
                                X