تمام بورسهای امریکایی مثبت بودن و اين يعني شنبه بازار يكسره سبزه
تاثیر جنگ احتمالی سوریه بر صنعت ایران
Collapse
X
-
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاين مطلب رو تو تابناک ديدم.فکر کنم مال اقاي شريعتمداري هست.
جالب هست مي پسندمش.من در مقابل واقعييت تسليمم.
شرح.
اسرائیل پاشنه آشیل آمریکا و متحدان اروپایی آن است و بدون کمترین تردیدی، با آغاز حمله به سوریه، همه روزه هزاران موشک سراسر این سرزمین اشغالی و تاسیسات حیاتی آن را زیر و رو خواهد کرد. مخصوصا آنکه در جریان جنگهای ۳۳ روزه و ۲۲ روزه و ۷ روزه معلوم شد که موشکهای پاتریوت و گنبد به اصطلاح ضد موشک آهنین توان پیشگیری از ورود موشکهای شلیک شده به تلآویو را ندارد.
پايان شرح.
ديروز قرار بود تا 48ساعت اينده يعني پنجشنبه امريکا به سوريه حمله کنه.
من 24ساعت ديگه ميزارم روش .تا ساعت24جمعه نه اصلا 8صبح شنبه.
اگر امريکا به سوريه حمله کرد .
اينجا ميزنم من اشتباه کردم و از همه کساني که وقتشون را گرفتم.معذرت مي خواهم.
ولي اگر امريکا حمله نکرد و بهانه ترشي کرد.
شنبه همينجا ميزنم.
امريکا و اسراييل هيچ غلطي نکردند و نخواهند کرد.
مثل هميشه.
تا شنبه بدرود.
.................................................. .......................
- سی ان ان: آمریکا پنجشنبه به سوریه حمله میکند.
- ولید المعلم وزیر امور خارجه سوریه : جهان را با وسایل دفاعی خود شگفت زده خواهیم.
-کيانوش.امريکا همچين غلطي نمي کند چون تا کنون غلط (اشتباه)زياد کرده است.
...............................
فوری/ اوباما: هنوز تصمیمی برای حمله به سوریه گرفته نشده است
بین الملل > آمریکا - باراک اوباما روز چهارشنبه در مصاحبه ای گفت که هنوز تصمیمی نگرفته است که چگونه به حملات شیمیایی در سوریه پاسخ بدهد.
به گزارش خبرآنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، رئیس جمهوری آمریکا با این همه در مصاحبه با شبکه تلویزیون پی.بی. اس. آمریکا افزود: من تصمیمی نگرفته ام اما به این نتیجه رسیده ام که دخالت مستقیم آمریکا در جنگ داخلی سوریه کمکی به بحران نخواهد کرد.
...................................
..................................
درود بر اوباما و شعورش
من و اون چوپاني که رو کوه دنبال گوسفند هست مي دونستيم امريکا به اين نتيجه خواهد رسيد که حمله نظامي به سوريه کمکي به بحران نخواهد کرد و فقط ابروي امريکا را خواهد برد.
طلاي جهاني 29دلار
سکه 50هزار تومان
و دلار 80تومان پايين امد.
در ضمن چوپان دنبال گوسفند بخاطر دسترسي به اخرين اطلاعات دنيا بتوسط اينترنت از کيانوش بهتر تحليل ميکنه که تو شهر هست و انها هم بودند راي اقاي روحاني را بالا بردند.
دنيا بخاطر دسترسي همه به اطلاعات خيلي عوض شده است.لذا ديگه نميشه دنيا را فريب داد.
واقعييت را بپذيريم و حقيقت را قبول کنيم حتي اگر از طرف دشمنانمان باشه.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postعرض کردم مسله سوريه -لبنان-فلسطين با همه کشورها فرق ميکنه.
اسراايليها از موشکهاي سوريه-لبنان-فلسطين ميترسند.
در 3جنگ گذشته به همه ثابت شد دوبار لبنان و يک بار فلسطين بر اسراييل پيروز شد.
موشکهاي سوريه حداقل 10برابر قويتر از موشکهاي حماس و حزب الله هست.سوريه ظرف مدت کمتر از 1ساعت قادر خواهد بود اسراييل را به جنهنمي خونبار تبديل کند.شايد در اين نبرد ...................
مشکل اسراييل در فرهنگ ترسوي انها هست انها اگر قطره خوني ببينند تسليم خواهند شد انها اگر اين مشکل را نداشتند الان دنيا را تسخير کرده بودند.
100موشک سوريه تو خاک اسراييل بشينه به امريکا دستور خواهد داد عقب نشيني کن و اين بدترين ذلت و خاري هست که براي امريکا رخ خواهد داد.سوريه گردن کلفت امريکا را به خاک خواهد ماليد.
در چند سال گذشته تمام پيش بيني هاي من در خصوص جنگ اسراييل با لبنان و فلسطين درست از اب درامد.چون راز ضعف اسراييل را فهميده ام.
.................................................. ...........
شنبه بازار صف خريده.چون امريکا بهانه خواهد اورد و به سوريه حمله نخواهد کرد.
هيچوقت حمله نخواهد کرد.
تا شنبه بدرود.
بین الملل > آمریکا - باراک اوباما روز چهارشنبه در مصاحبه ای گفت که هنوز تصمیمی نگرفته است که چگونه به حملات شیمیایی در سوریه پاسخ بدهد.
به گزارش خبرآنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، رئیس جمهوری آمریکا با این همه در مصاحبه با شبکه تلویزیون پی.بی. اس. آمریکا افزود: من تصمیمی نگرفته ام اما به این نتیجه رسیده ام که دخالت مستقیم آمریکا در جنگ داخلی سوریه کمکی به بحران نخواهد کرد.
..............................
تا شنبه
نظر
-
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Postفرض میگیریم همین یه ساعت دیگه جنگ بشه:
خوب تو ایران برا مردم چه اتفاقی میافته:
من و شما دیگه از این به بعد خوابمون نمیبرهو همیشه بیدار با مشکل کم خوابی روبرو میشیم؟؟؟!!ایا این در واقعیت اینجوری خواهد بود؟؟؟
افرادی که در تولید و صنعت مشغول به کار هستند کارشون رو تعطیل میکنند و دیگه سرکار نمیرند؟؟؟ایا در واقعیت اینگونه خواهد بود؟؟
اساتید دانشگاه دیگه تدریس نخواهند کرد؟؟دانشجو به دانشگاه نخواهد رفت معلمین و دانش اموزان هم همینطور؟؟؟ایا در واقعیت اینگونه خواهد بود؟؟
شرکت ها درشون رو قفل میزنند وصبر میکنند تا جنگ تو یه کشور دیگه تموم بشه و بعد جنگ کارشون رو از سر میگیرند
...
...
...
بلند مدت برد با کسانی خواهد بود که سهم بنیادی رو در شرایط فعلی با پی بر ای معقول خرید کنند
تا فردا خداحافظ همگی
بلند مدت برد با کسانی خواهد بود که سهم بنیادی رو در شرایط فعلی با پی بر ای معقول خرید کنند
داستان ادامه دارد .....بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو
نظر
-
-
فکر کنم این بزنم بزنم یکی دو ماهی طول بکشه
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postفوری/ اوباما: هنوز تصمیمی برای حمله به سوریه گرفته نشده است
..............................
تا شنبه
رو بازار سهام و نفت و ... می خواستن بخورن؟
می خواستن خبر شنود های سازمان ملل و مردمشون رو بپوشونن؟
می خواستن روحیه ارتش سوریه رو خراب کنن؟
می خواستن ذهن و قوای سوریه رو منحرف و چند تکه کنن که راه برای بر و بچز النصره وا بشه ؟
هیچ کدوم از این دلایل اونقدر قوی نیست که آمریکا کاری رو بکنه که کره شمالی یکی دو ماه پیش کرد.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
دوست من
سياستمداران آمريكا از وال استريت ميان ولي سياستمداران ما از حوزه
مسلما اونها از اين حركات دنبال منافع اقتصادي هستند نه ديني
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postمگه قرار نبود تا پنج شنبه تصمیم گیری بشه؟؟؟/.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://:.nono.:/
خوب جناب کیانوش ، پس قصد آمریکا از مطرح کردن خبر حمله چی بوده؟ دیوونه که نیستن یه چیزی مطرح کنن بعد بزنن زیرش؟
می خواستن ذهن و قوای سوریه رو منحرف و چند تکه کنن که راه برای بر و بچز النصره وا بشه ؟
هیچ کدوم از این دلایل اونقدر قوی نیست که آمریکا کاری رو بکنه که کره شمالی یکی دو ماه پیش کرد.تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
اسد چگونه زندگی می کند؟
اسد از پدرش "حافظ اسد" خونسردی را به ارث برده است اما اگر او دستور حمله شیمیایی را صادر کرده باشد نشان می دهد بشار حکمت را از پدرش به ارث نبرده است.
خبرگزاری فرانسه در گزارشی به بخشی از زندگی بشار اسد رئیس جمهور سوریه در سایه افزایش تهدیدات به حمله نظامی خارجی علیه این کشور پرداخت.
به گزارش عصر ایران، به نوشته خبرگزاری فرانسه، یک بازرگان سوری که در ارتباط با مراکز قدرت در سوریه است گفت: بشار اسد رئیس جمهور 47 ساله سوریه کار را خود را به صورت طبیعی ادامه می دهد و جلساتی را با مشاوران خود برگزار می کند. در او آثار خستگی یا بحران یا فشار دیده نمی شود.
یک دیپلمات اروپایی که معمولا میان بیروت و دمشق در رفت و آمد است هم گفت : اسد در خط ملی و داوطلبانه حرکت می کند.
کارشناس دیگری در امور سوریه که خواست نامش اعلام نشود گفت که اسد از پدرش "حافظ اسد" خونسردی را به ارث برده است اما اگر او دستور حمله شیمیایی را صادر کرده باشد نشان می دهد بشار حکمت را از پدرش به ارث نبرده است.
یک زن هم که اسد و همسرش را هر از گاهی ملاقات می کند هم گفت: زندگی این دو، بسیار طبیعی است . اسماء (همسر بشار اسد) به میزان زیادی درگیر ساخت موزه کودکان در مرکز دمشق است. این زوج وقت زیادی را به همراه فرزندان خود می گذرانند. در چند هفته اخیر تنها تغییر روی داده این است که در جای قبلی خود نمی خوابند.
رویترز می نویسد: بشار اسد سعی می کند تصویری از یک رهبر آرام و آماده مقابله با بزرگترین چالش از زمان برعهده گرفتن قدرت در 14 سال قبل تاکنون ارائه کند و این در حالی است که آمادگی های کشورهای غربی برای حمله نظامی به سوریه روبه افزایش است.
یک بازرگان سوری که در ارتباط مراکز قدرت در سوریه است افزود: در کاخ ریاست جمهوری دمشق، همه چیز آرام است. فعالیت ها در مسیر طبیعی در جریان هستند. هیچ اثری از بحران یا عصبانیت نیست. برای فرماندهی ارتش سوریه نیز همین وضعیت برقرار است.ارتش تا نهایت می جنگند.
او افزود: اسد به مشاورانش گوش فرامی دهد اما تصمیمات خود را به تنهایی اتخاذ می کند.تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postمگه قرار نبود تا پنج شنبه تصمیم گیری بشه؟؟؟/.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://:.nono.:/
خوب جناب کیانوش ، پس قصد آمریکا از مطرح کردن خبر حمله چی بوده؟ دیوونه که نیستن یه چیزی مطرح کنن بعد بزنن زیرش؟
هیچ کدوم از این دلایل اونقدر قوی نیست که آمریکا کاری رو بکنه که کره شمالی یکی دو ماه پیش کرد.
انها اگر مرد بودند بايد تا پنجشنبه اين کار را مي کردند.
و حالا هم ميگم تا 1هفته 1ماه 1سال ديگه هم امريکا به سوريه حمله نخواهد کرد.
..............................................
سوريه قادر هست با سلاحهاي خود ظرف کمتر از 1ساعت تمام کشتيهاي امريکايي را ببره تو دريا.
سوريه قادر هست ظرف 1روز تمام اسراييل را با موشکهاش شخم بزنه.
سوريه بيش از 500هزار موشک برد کوتاه تا بلند داره.
سوريه قادر هست در يک لحظه 1000موشک به يک نقطه از دريا يا خاک اسراييل شلليک کنه.
پدافندهاي امريکا و اسراييل چند تا ازانها را در يک لحظه خواهند زد.؟
1-2-20-100-200-300-........تا را
موشکهاي سوريه مکان خاضي نداره و همه مکانهاي سوريه هست.
موشکهاي سوريه بر روي دوش 1انسان هم قابل حمل هست.
موشکهاي سوريه از هر سوراخي در زمين يا کوه هست.
.................................................. .......
جنگ اسراييل با حزب الله و حماس را ياد بياريد.
شکست اسراييل از حماس و حزب الله را ياد بياريد.
بايد واقعييت را پذيرفت.
نظر
-
کیانوش جان موافقمدر اصل توسط کيانوش پست شده است View Postمحال هست امريکا حمله کنه.
سوريه قادر هست با سلاحهاي خود ظرف کمتر از 1ساعت تمام کشتيهاي امريکايي را ببره تو دريا.
بايد واقعييت را پذيرفت.تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postمحال هست امريکا حمله کنه.
بايد واقعييت را پذيرفت.
من خودم هم احتمال حمله رو کم می دونم ( 15 درصد به نظر من! اون 15 درصد رو هم گذاشتم به احتمال کودتای احتمالی)
ولی عرض من اینه که قصدش چی بوده؟ مسلما اتاق فکر آمریکا هر چقدر هم کوته بین باشن از رییس جمهور جوان کره شمالی عاقل ترن و می دونن اگر همچین خبری رو مطرح کنن و بعد بخوان زیر سیبیلی در کنن ، دیگه تو دنیا تره هم کسی براشون خورد نمی کنه. پس اصلا طرح همچین مسئله ای رو چه حسابی بوده؟؟!؟!؟!
خودم هم چند تا حدس زدم.
حالا طرح همچین مسئله ای چه ربطی به بورس داره؟؟؟
خوب اگه ما دلیل اینکار رو بفهمیم ( در صورت شروع نشدن جنگ) ، می تونیم پیش بینی کنیم تا کی قراره جریان تهدید ( بزنم بزنم ) ادامه داشته باشه ؟ و با توجه به اون می تونیم کف خرید رو برای بورس ( نسبت به نوسانات احساسی ناشی از این نوع اخبار ) بسنجیم .
تا نظر دوستان و اساتید چی باشه.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
به نقل از پرس تی وی ، در پي فشارهاي داخلي و خارجي، ديويد کمرون نخست وزير انگليس طرح خود در حمايت از حمله نظامي به سوريه را به عقب انداخت.
تلاشگسترده دولت انگليس طي روزهاي گذشته براي بدست آوردن حمايت جهت مداخله نظامي در سوريه با مخالفت قانونگذاران احزاب عمده اين کشور از جمله حزب کارگر روبرو شد.
همچنين اعتراضاتي مشابه تظاهرات عليه جنگ سال ۲۰۰۳ عراق، در لندن عليه طرح کمرون مبني بر حمايت از حمله به سوريه برگزار شد.
فعالان ضد جنگ نيز مخالفت خود با حمله نظامي احتمالي به سوريه را ابراز کردهاند.
جان ريز، از اعضاي «ائتلاف جنگ را متوقف کنيد» گفت: «تنها ۹ درصد در نظرسنجي اخير در انگليس اعتقاد دارند که حمله به سوريه اقدام مناسبي است. اگر من نماينده پارلمان بودم، اين آمار و ارقام نگرانم ميکرد.»
کمرون روز پنج شنبه (۷ شهريور، ۲۹ آگوست) خواستار نشست فوق العاده پارلمان انگليس شد.
دولت انگليس اعلام کرد بعد از انتشار نتايج تحقيقات تيم بازرسان سازمان ملل از محل حمله شيميايي در سوريه، راي گيري ديگري در مورد حمله به سوريه برگزار خواهد شد.
از روز سه شنبه (۵ شهريور) گمانه زنيها مبني بر احتمال حمله نظامي به سوريه افزايش پيدا کرده است. رسانههاي خبري گزارش دادهاند که امريکا قصد دارد با موشکهاي کروز حملاتي «حساب شده» عليه سوريه ترتيب دهد و اين حملات از ۴ ناوشکن اين کشور در درياي مديترانه صورت ميگيرد. البته به نظر ميرسد اين طرح در انتظار موافقت نهايي باراک اوباما، رئيس جمهور امريکا است.
با وجود اينکه لغو موقت طرح حمله انگليس به سوريه کمي از التهابها کاسته، اما به هيچ وجه احتمال حمله يک جانبه امريکا به سوريه را از بين نبرده است. واشنگتن اعلام کرد که حاضر است حتي بدون موافقت سازمان ملل يا حمايت متحدان خود، به طرح خود مبني بر حمله به سوريه جامه عمل بپوشاند.بمنظور موفقیت
تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .
نظر
نظر