با سلام همان طور که قبلا در خبر گزاری ها گفته شده که 140 نفر از نماینده مجلس سنا مخالف جنگ هستند حالا با اینکه در تعطیلات به سر می برند فعلا 140 نفر مخالف هستند وممکنه تعداد مخالف بیشتر از موافق باشه با تشکر
تاثیر جنگ احتمالی سوریه بر صنعت ایران
Collapse
X
-
-
به نظرم اشاره به چند تا نکته مهمه
1_آمریکا تحت فشار شدید جامعه بین المللی است وگرنه مطمئن باشید تا حالا حمله میکرد
این پاس گاری ها نشان از ترس آمریکا از عواقب جنگ داره
2_الان که تحلیل تحلیل گران میخوندم و می شنیدم دیدم بین آنها اختلاف نظر و یک عده میگویند کنگره رای مثبت میده و یک عده می گویند کنگره رای منفی میده چون طبق نظر سنجی ها حداقل 60% مردم آمریکا با هر گونه مداخله مخالفند
3_به نظرم میرسه آمریکا دنبال یک حمله نمادین هست تا بگه من هنوز هستم و رو حرفم میمونم،خود اوباما هم امروز تاکید کرد که حمله زمینی نداریم
4_یک موضوع دیگه ای که هست اینه که این موضوع دیگه داغ نیست و حالا تا نماینده ها از تعطیلات بر گردن و بحث کنن و رای بدن موضوع تب و تاب خودش رو هم از دست میده
5_حالا اگر قرار باشه تا اون موقع بازار منفی باشه که سهمایی که من دارم p/e میشه1=))
حالا اگه دستان تو این قیمت ها میفروشن من خریدارم!
6_با این اوصاف به نظرم و با احترام به بعضی دوستان که میگن بفروشید و برید که امیدوارم از روی رسیدن به منافع شخصی نباشه دلیلی نداره که سهمه بنیادی مون رو بفروشیم چون خطری ایران رو تهدید نمی کنه،من به شخصه تقریبا 50% نقد هستم و در روزهای آینده خرید میکنمآخرین ویرایش توسط hector؛ 2013/08/31, 22:32.
نظر
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postاین تحلیل و عدد از جایی میاد که اشخاصی مثل شما سهم خود را بدون هیچ منطقی میفروشن و ضرر میکنن . دوستان جوری دارن واکنش نشان میدن که انگار قراره آمریکا با ایران وارد جنگ بشه
اتفاقا حرف درستی زدی! امریکا در این عملیات می خواد ضرب شست به ایران نشون بده و ثابت کنه که وقتی می گوید همه گزینه ها روی میز است اغراق نمی کند و هیچ بعید نیست که در صورت وقوع جنگ و دخالت حزب الله و موشک پرانی به اسرائیل پای ایران هم در جنگ باز شود و بیشترین خسارت هم به ایران وارد شود.
نظر
-
کنگره آمریکا هفته آینده اقدام نظامی علیه سوریه را بررسی میکند
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا میگوید کنگره هفته آینده برای بررسی گزینه اقدام نظامی علیه سوریه، تشکیل جلسه میدهد.
به گزارش خبرگزاری فارس، «جان بینر» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به درخواست «باراک اوباما» رئیسجمهور آمریکا برای بررسی اقدام نظامی علیه سوریه در کنگره، گفت این موضوع در نشستی که هفته آینده برگزار میشود، مورد بررسی قرار میگیرد.
رئیسجمهور آمریکا ساعتی قبل با بیان اینکه تصمیم خود را برای اقدام نظامی علیه سوریه گرفته است، گفت با این حال میخواهد کنگره نیز این موضوع را بررسی کند.
آمریکا و متحدان این کشور دولت سوریه را به حمله شیمیایی به منطقه «غوطه» در حومه دمشق متهم کرده و میگویند قصد دارند به زودی حملاتی محدود علیه سوریه ترتیب دهند.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام همان طور که قبلا در خبر گزاری ها گفته شده که 140 نفر از نماینده مجلس سنا مخالف جنگ هستند حالا با اینکه در تعطیلات به سر می برند فعلا 140 نفر مخالف هستند وممکنه تعداد مخالف بیشتر از موافق باشه با تشکر
هز ایالتی دو سناتور دارد و مجلس سنا متشکل از 100 نفر است
منظور شما اجتمالا نمایندگان کنگره است
با احترامزی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
فعلا قضیه دخالت آمریکا رو باید تموم شده فرض کرد.
شرایط فعلی نبرد در سوریه بیشتر به نفع آمریکا هست و تا زمانی که توازن قوا به صورت محسوس به نفع نیروهای اسد نشه احتمال ورود آمریکا به جنگ کمتر میشه.
از یه طرف به دلیل این جنگ فرسایشی،دولت سوریه در حال تضعیف شدنه و از طرفی هم توان نیروهای افراطی سلفی وابسته به القاعده رو به کاهش
پس فعلا بهتره که جنگ همینطور پیش بره تا زمان مورد نظرشون فرا برسه
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postکنگره آمریکا هفته آینده اقدام نظامی علیه سوریه را بررسی میکند
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا میگوید کنگره هفته آینده برای بررسی گزینه اقدام نظامی علیه سوریه، تشکیل جلسه میدهد.
به گزارش خبرگزاری فارس، «جان بینر» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به درخواست «باراک اوباما» رئیسجمهور آمریکا برای بررسی اقدام نظامی علیه سوریه در کنگره، گفت این موضوع در نشستی که هفته آینده برگزار میشود، مورد بررسی قرار میگیرد.
رئیسجمهور آمریکا ساعتی قبل با بیان اینکه تصمیم خود را برای اقدام نظامی علیه سوریه گرفته است، گفت با این حال میخواهد کنگره نیز این موضوع را بررسی کند.
آمریکا و متحدان این کشور دولت سوریه را به حمله شیمیایی به منطقه «غوطه» در حومه دمشق متهم کرده و میگویند قصد دارند به زودی حملاتی محدود علیه سوریه ترتیب دهند.
با تشکر از وحید عزیز
سرمایه هم ترسو و هم عزیز ماست
بهتر فقط حقایق را در یابیم
چه کسانی که نقدا و که کسانی هم سهامدار هنوز
راستی هفته بعدی این یانکیها کی میشه
امروز که 5 شنبه شون بود
فردا هم جمعه ائن بابا هستتا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
-
آمریکا عقب نشینی کرد
"باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا بعد از یک هفته تهدیدات مکرر علیه سوریه از مواضع خود عقب نشست.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلوزیونی" بی بی سی" ، "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا لحظاتی قبل بعد از یک هفته رجزخوانی مبنی بر حمله نظامی به سوریه از مواضع خود عقب نشست.
وی گفت: من با اینکه به عنوان رئیس جمهور آمریکا اجازه دادن دستور حمله دارم ولی از کنگره می خواهم که در این خصوص تصمیم گیری کند.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط مات پست شده است View Postهر چی زود تر تکلیف معلوم بشه بهتره
نباید قضیه سوریه اینقدر طول میکشید
بهتر که جنگ بشه تکلیف کل منطقه و مردم سوریه مشخص بشه
حتی اگر امریکا همین الان حمله کنه و در نتیجه آن حکومت بشاراسد فردا صبح سقوط کند(البته فرضا") این جنگ حالا حالاها تکلیفش روشن نمیشه تازه جنگ بین گروههای معارض با یکدیگر شروع میشود که اوضاع برای مردم بیچاره سوریه بدتر میشودخدایا آنچه دارم از عنایت توست، و آنچه ندارم درایت توست.../:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط mohammady پست شده است View Post/.:biggrinsmiley.:/ با سلام خدمت تمامی دوستان:
حتی اگر امریکا همین الان حمله کنه و در نتیجه آن حکومت بشاراسد فردا صبح سقوط کند(البته فرضا") این جنگ حالا حالاها تکلیفش روشن نمیشه تازه جنگ بین گروههای معارض با یکدیگر شروع میشود که اوضاع برای مردم بیچاره سوریه بدتر میشود
نظر
-
در اصل توسط bahary پست شده است View Post
اتفاقا حرف درستی زدی! امریکا در این عملیات می خواد ضرب شست به ایران نشون بده و ثابت کنه که وقتی می گوید همه گزینه ها روی میز است اغراق نمی کند و هیچ بعید نیست که در صورت وقوع جنگ و دخالت حزب الله و موشک پرانی به اسرائیل پای ایران هم در جنگ باز شود و بیشترین خسارت هم به ایران وارد شود.
این داستانا چیه تو میگی
سال 85 که بین اسراییل و حزب الله که متحد استراتژیک ایرانه جنگ در گرفت و 33 روز هم طول کشید اسراییل جرات نکرد به طرف ایران ی موشک بزنه
حالا میخواد الان بزنه تو این جنگ پای روسیه هم وسطه و مطمئن باشید ایران جلو نخواهد رفت
بورس جای ادمای بزدل نیست هر کی میترسه باید بره رو بازار ای دیگه کار کنهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط hamedsh پست شده است View Postمن دو سال پیش رفتم شرکت پارس تخصیص تو مصلی مصاحبه می خواستن ماهی 800 هزار تومان بفرستن دو سال ونزوئلا به گفته خودشون داشتن بدون گرفتن سود برای هوگوچاوز کارخانه سیمان می زدن همه اینا یه لجبازی احمقانه هست.تمثیلش اینه که اجازه بدیم کفتارها مارو بخورند که با شیر متحد نشیم
به قول معروف به جای اینکه از 12000 پیغمبر حاجت خود رو بخوایم و منت اونها رو بکشیم از خود خدا بخوایم ( البته این یک ضرب المثل آذریه)
در طول قرون گذشته سیاسیون مملکت برای اینکه به یک کشوری سواری ندن به چند کشور سواری دادن...
یکیش چاپیدن ایران هم از طرف شوروی هم از طرف آمریکا و هم از طرف انگلیس
آخریش هم 1+5[SIZE=5][COLOR=#000000]qh[/COLOR][COLOR=#0000ff]aa[/COLOR][COLOR=#ffffff]s[/COLOR][COLOR=#008000]e[/COLOR][COLOR=#ff0000]d[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
BBC :
محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران گفته است که کشورش آذرماه سال پیش، از طریق سفارت سوئیس (حافظ منافع آمریکا در تهران) طی یادداشت رسمی به آمریکا اطلاع داده بود که "سلاح شیمیایی از نوع گاز سارین و به صورت دستساز در حال انتقال به سوریه است."ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط hamedsh پست شده است View Postمنبع بودجه مخصوص چیه؟
هر کشوری برای این کارها بودجه ای کنار میذاره
مثلا وام های بلا عوض آمریکا به مصر و اسرائیل و ترکیه و...
با پرداخت این پولها به کشورهاست که آنها رو هم پیمان خود میکنند
والا هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمیگیره...
ایران هم مجبوره از این خرج ها بکنه وگرنه هیچ کی بهش حاجی نمیگه...!
اون وقت یه دستمون باید آچار و پیچ گوشتی باشه دست دیگمون کلاشینکف.
آخرین ویرایش توسط Qhaased؛ 2013/08/31, 23:46.[SIZE=5][COLOR=#000000]qh[/COLOR][COLOR=#0000ff]aa[/COLOR][COLOR=#ffffff]s[/COLOR][COLOR=#008000]e[/COLOR][COLOR=#ff0000]d[/COLOR][/SIZE]
نظر
نظر