تاثیر جنگ احتمالی سوریه بر صنعت ایران

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • majid2010
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 63

در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
    پس امام حسین اگه میدونست شهید میشه گناه کرده و رفته جنگ چون خداوند میفرماید مراقب خودتان باشید.
    خیر . چون تکلیف واجبتر ایشان در آن زمان امر به معروف و نهی از منکر بوده

Sent from my GT-S5660 using Forum Runner

نظر

• Arash007
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 541

در اصل توسط مات پست شده است View Post
      به پیامبر وحی نازل شده از طریق خدا چون خدا خواسته
      ولی اینکه بگیم اینها کلا از اینده خبر داشتن و مو به مو میدونستن که چه اتفاقاتی میفته چنین چیزی غلط هست و نشدنی
      اگر چنین چیزی صحت داشته باشه خب الان باید بدونیم که پایان دنیا چه میشه و قراره چه جنگ هایی پیش بیاد
      ایا حضرت علی یا پیامبر پیش بینی کرده بود که بین عراق و ایران جنگ میشه و هشت سالم طول میکشه
      ایا پیامبر پیش بینی کرده بود که حادثه 11 سپتامبر به وقوع می پیونده
      بابا جان گول این خرافات رو نخورید و برای خودتون بت نسازید
      حضرت محمد هیچوقت از کسی پول قرض نمیگرفت و روزی هم به کسی که پولی تا سال آینده از کسی قرض گرفته بود گفت من که پیغمبر خدا هستم از لحظه ای بعد خبر ندارم زنده ام یا مرده تو چطور تا سال بعد به او وعده دادی

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

دوستان اگر قصد ادامه ی این مباحث را دارید لطف فرمایید در تایپیک جداگانه ادامه دهید
        باتشکر

نظر

• majid2010
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 63

در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
          پیامبر هم انسان بوده و قطعا اشتباه داشتن اما بزرگوار بودن.و چیزی به نام معصومیت از ریشه و بن اشتباه است.
          ظاهرا شما از اهل سنت می باشید فکر کنم اگه بخوام ادامه بدم اینجا تاپیک شیعه و سنی بشه پس بی خیال .
          فقط اینو بگم که به فرموده قران اطاعت از پیامبر واجب است . حال اگر پیامبر معصوم نباشد و به گناهی فرمان دهد یعنی قران غیر مستقیم به آن گناه فرمان داده .
          دیگه هم بیشتر بحث رو ادامه نمیدم

نظر

• 4321
            عضو عادی
            • Jan 2011
            • 108

قربون ادم واضح بین

نظر

• Arash007
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 541

در اصل توسط majid2010 پست شده است View Post
              خیر . چون تکلیف واجبتر ایشان در آن زمان امر به معروف و نهی از منکر بوده

به چه حقی زن و بچه بی گناه رو در معرض دشمنان گذاشت تکلیف بقیه رو هم باید امام حسین تعیین میکرد؟.ایشون فک کرد یزید بی خیال میشه اما یزید نامردی کرد . یه چیزی که من خوشم اومد این بود که یزید به زنان اونها تجاوز نکرد و این یکی از نکات مثبت بود بعدشم که با امام سجاد رابطه خوبی برقرار کرد بعد چند وقت.

نظر

• majid2010
                عضو عادی
                • Jan 2013
                • 63

به پیامبر وحی نازل شده از طریق خدا چون خدا خواسته
                ولی اینکه بگیم اینها کلا از اینده خبر داشتن و مو به مو میدونستن که چه اتفاقاتی میفته چنین چیزی غلط هست و نشدنی
                اگر چنین چیزی صحت داشته باشه خب الان باید بدونیم که پایان دنیا چه میشه و قراره چه جنگ هایی پیش بیاد
                ایا حضرت علی یا پیامبر پیش بینی کرده بود که بین عراق و ایران جنگ میشه و هشت سالم طول میکشه
                ایا پیامبر پیش بینی کرده بود که حادثه 11 سپتامبر به وقوع می پیونده
                بابا جان گول این خرافات رو نخورید و برای خودتون بت نسازید
                بله و همان خدا هم فرموده که غیب را به هر کس که بخواهد یاد میدهد .
                در ضمن پیامبر و ایمه نیامده بودند که اخبار آینده رو به من و شما بگن که شما توقع دارید یازده سپتامبر رو برای شما پیشگویی کنن وظیفه آنها چیز دیگه ای بوده . اگر هم میبینید روایاتی در باب حوادث آبنده آمده قطعا مصلحتی در کار بوده و در راستای همان وظیفه الهی آنها بوده است . مثلا در باب روایات ظهور شاید هدف ایجاد آمادگی در مردم بوده باشد .
                این بحث رو هم همینجا خاتمه میدم .
                بای .

نظر

• Arash007
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 541

بچه ها دیگه ادامه ندیم اینجا بحث چیزه دیگه ایه

نظر

• مات
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 5650

اگر حضرت علی از اینده خبر داشت
                    مطمئن باشید قبل از جنگ صفین و قبل از اینکه عمر و عاص اون حیله نیزه کردن قران رو انجام بده خضرت علی اون رو برای یارانش بیان میکرد تا جنگ برده را نبازه
                    تمام این صحبت هایی که میشه که مثلا تا اتفاقی میفته سریع ربطش میدن به فلان کس که اقا اون چنین چیزی رو گفته بوده سر تا پا غلطه
                    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• riskman
                      عضو عادی
                      • Sep 2011
                      • 208

مشکل ما اینه که از هر چیزی شروع میکنیم به بت ساختن
                      حرف من اینه حضرت علی و دیگر ائمه هم انسان بودن و اینکه تا اتفاقی بیفته بگیم فلان کس اینو گفته بوده همش از دید من خرافاته و دروغ
                      در اینکه ائمه انسان بودند شکی نیست ! ولی مرتبط به وحی و دارای علم امامت بوده اند !
                      در خطبه 128 نهج البلاغه زمانیکه امام حوادث آینده بصره را پیشگویی کردند ! مردی پرسید : ای امیرمؤمنان تو را علم غیب دادند؟
                      این اخباری که اطلاع می دهم علم غیب نیست، علمی است که از دارنده ی علم غیب (پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم) آموخته ام، همانا علم غیب علم قیامت است، و آن چه خدا در گفته ی خود آورده که:
                      (علم قیامت در نزد خداست، خدا باران را نازل کرده و آن چه در شکم مادران است می داند، و کسی نمی داند که فردا چه خواهد کرد؟ و در کدام سرزمین خواهد مُرد؟) (4)
                      پس خداوند سبحان، از آن چه در رَحِم مادران است، از پسر یا دختر، از زشت یا زیبا، سخاوتمند یا بخیل، سعادتمند یا شقی آگاه است، و آن کسی که آتشگیره ی آتش جهنم است یا در بهشت همسایه و دوست پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم است، از همه ی اینها آگاهی دارد، این است آن علم غیبی (ذاتی) که غیر از خدا کسی نمی داند.
                      جز اینها، علومی است که خداوند به پیامبرش تعلیم داده (علم غیب اکتسابی) و او به من آموخته است، پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم برای من دعا کرد که خدا این دسته از علوم و اخبار را در سینه ام جای دهد و اعضاء و جوارح بدن من از آن پُر گردد.

نظر

• 63morteza63
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 172

مشکل ما اینه که از هر چیزی شروع میکنیم به بت ساختن
                        حرف من اینه حضرت علی و دیگر ائمه هم انسان بودن و اینکه تا اتفاقی بیفته بگیم فلان کس اینو گفته بوده همش از دید من خرافاته و دروغ

سلام

نظر شما تا حدودی درسته چون متاسفانه خرافات آفت دین هست .....ومانند علف هرز به پای ادیان وفرهنگ های متفاوت میپیچد وگاهی آن قدر رشد میکند که اصل موضوع گم میشود
                        انتظار ، مهدویت ، موعود ...هم از این دست میباشد که گاهی خرافات ما را در پیدا کردن واقعیت دچار اشتباه میکند

البته که نباید آنچه به ما هویت میبخشد را فراموش کنیم ....دین به طور واقعی سالم و ناب ان مایه سعادت بشر میباشد
                        دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.

نظر

• riskman
                          عضو عادی
                          • Sep 2011
                          • 208

اگر حضرت علی از اینده خبر داشت
                          مطمئن باشید قبل از جنگ صفین و قبل از اینکه عمر و عاص اون حیله نیزه کردن قران رو انجام بده خضرت علی اون رو برای یارانش بیان میکرد تا جنگ برده را نبازه
                          تمام این صحبت هایی که میشه که مثلا تا اتفاقی میفته سریع ربطش میدن به فلان کس که اقا اون چنین چیزی رو گفته بوده سر تا پا غلطه
                          ظاهرا" معاویه رو نشناختی و جهل عرب رو ! پس بذار برات بگم !
                          زمانی پیامبر به عمار فرمود تو توسط پست ترین مردم کشته می شوی ؟
                          وقتی عمار در صفین در سپاه علی توسط سپاه معاویه شهید شد! عده ای از سپاه معاویه قصد ترک جنگ کردند! معاویه گفت عمار را علی کشت چون او عمار را به جنگ آورد! یارانش پذیرفتند !

نظر

• مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

اگر ائمه از اینده خبر داشتن
                            پس چرا حضرت علی قبل از اینکه عمرو عاص دستور به نیزه کردن قران رو بده حضرت علی اونو نگفته بوده تا حیله عمرو عاص با شکست مواجه بشه
                            اگر اون حیله نمیگرفت مطمئن باشید که معاویه و عمرو عاص شکست میخوردن و کشته میشدن و اسلام راهش راهه دیگه ای بود و دیگه اون اتفاقات برای امام حسن و امام حسین نمیافتاد
                            دوستان واقع بین باشید
                            پیامبر و امامان هم از اینده خبری نداشتن
                            وحی هم که به پیامبر از جانب خدا ارسال شده فقط برای نجات بشریت بوده نه اینکه اون بزرگواران از اینده خبر داشته باشن و بدنن در اینده چه اتفاقاتی میفته
                            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• salmasi
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 63

مسخره كردين خودتونو!
                              اينجا بحث چيز ديگه ايه
                              خواهشا برين تو يه تاپيك ديگه كلاس مذهبي تونو برگزار كنين

نظر

• شاهپور
                                عضو عادی
                                • Dec 2010
                                • 173

من فکر کنم تنهادلیل اینکه غرب در حمله به سوریه مردد است فقط آلترناتیو بشاراسد است که به مراتب خطرناک تر از طالبان هستند

نظر

در حال کار...
                                X