تاثیر جنگ احتمالی سوریه بر صنعت ایران

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • احمدخان
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2032

پاسخ : تاثیر جنگ احتمالی سوریه بر صنعت ایران

این خبرها را برا ع....بزار.
    طوری منویسی انگار تو هسته مرکزی داعش هستی.
    چشماتو واکن مثبت های مملکت را بنویس.
    با داعشی باید با ادبیات مثل خودش جواب داد و مثل خودش قصاص و رفتار کرد.

نظر

• امام قلی خان
      عضو فعال
      • Aug 2015
      • 1542

در اصل توسط احمدخان پست شده است View Post
      احمد فدات بشه.
      خدا حفظت کنه.
      قربانت
      ......
      کاربر می، یه چند وقت دیگه هم من و این احمد را تحمل کنید. خودمون به خودی خود میمیریم.
      شما که باز تازه اول جوونیت هست و دیدم نشوتی تازه هم طلاق گرفته ای. تو اول خوشی هایت است. ما غر غر زنهامون را تحمل کنیم میام اینجا با شما جوونها باشیم که آرامش اعصاب بگیریم.
      قربانت
      نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
      از هم ندوشیم.
      با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
        عضو فعال
        • Aug 2015
        • 1542

احمد تو را بخدا تو نه مثبتش را بنویس نه منفی اش را. سر نخواستن اخبار منفی و مثبت این منطقه دعواست.
        از هم ندوشیم.
        با هم بنوشیم.

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

مثل انسان صحبت کن...به تو هم ربطی نداره...چه خبری میذارم...سایت ناظر داره...صلاح دونست پاک میکنه...........این اخبارم برای معتبر ترین سایت نظامی تحلیلی داخله..............شما هم این نظراتتو برای ع..مبارک...البته اگه درقید حیات باشن بذار..............فرهنگی محترم...بذار درسته...نه بزار...............
          آخرین ویرایش توسط mey؛ 2015/08/07, 13:04.
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

ریف تدمر حمص:عناصر ی از داعش که اصالت جزیره العرب دارند امروز یک نظامی اسیر علوی را سربریدند و خطاب به مسلمانان جزیره العرب پیامی صادر کردند و طی سخنانی گفنتد که روافض(منظورشون ما هستیم)،یهودیان این امت هستند و مشرک به الله هستند و بین دین ما و دین آنها جمع نخواهد شدhttp://www.syriahr.c...-يوجه-رسالة-إل/
            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

گویا تل حمکه و تل اعور مجددا به دست جیش الفتح سقوط کردن، درگیری ها الآن بر سر نیروگاه هست.-عبدالباسط المحمد، فرمانده شعیطات امروز در دیرالزور کشته شد. جا داره که دواعش امروز رو عید اعلام کنن و جشن بگیرن، اونقدر که از اینها سر برید.-گویا مذاکرات غیر مستقیم بر سر زبدانی و فوعه-کفریا که دیروز ذکر کردم شکست خورده، این هم اطلاعیه اشرارالشامنکات مهم اطلاعیه-تقسیم طایفی و تغییر بافت جمعیتی سوریه کلید خورده، این رخداد از زبدانی آغاز شده و به غوطه شرقی ختم خواهد شد، قصد دارن اهل سنت دمشق و همچنین اهل سنت لبنان رو در مناطق دیگر اسکان بدن، این فرضیه توهم توطءه نیست و بر اساس اطلاعات دقیق هست و شکی در آن نیست، مهمه که همه به وظیفه خود عمل کنن.-تلاش ما (در مذاکرات غیر مستقیم) در راستای اقدامی بشر دوستانه برای کمک به ساکنین زبدانی بود در حالیکه مصلحت سوریه را هم در نظر داشتیم، ولی مسءله زبدانی از یک مسءله منطقه ای به یک مسءله ملی و بزرگتر از آن مسءله تمامیت ارضی و بافت جمعیتی سوریه تبدیل شد. (احتمالا توجیه شکست مذاکرات)، در این مقطع حساس لازم است که همه به مسءولیت خود عمل کنند و بدانند که در برابر چشمان تاریخ هستند!!!!!-به دوستان و متحدان منطقه ای خود هشدار میدهیم طرح ایران برای کل منطقه هست و کشور شما را هم در بر میگیرد، آنچه بر سر سوریه آوردند بر سر کشور شما هم خواهند آورد، سوریه آغاز است و چشم آنها بر مکه و مدینه .... ( achtung achtung )-ما در سوریه در خط مقدم جهاد بر ضد امپریالیسم ایرانی هستیم ... (سر کیسه رو شل کنید، بیشتر شل کنید)----------------------------------------------بقیه مطلب همان گنده ... های قدیمی است مبنی بر باذن ا... چنین خواهیم کرد و ان شاءا... چنان و ماشاءا... به اجناد و ثوار و کذا و کذا ...واقعا نمیدونم چی تو کله اینهاست، ایران سوریه رو به این روز انداخت؟ ترکیه و قطر و عربستان و ... چی؟ کی این فتنه رو آغاز کرد؟زمان اعدامهای دسته جمعی و سر بریدن و جهاد نکاح و... اینها در برابر چشمان و قضاوت تاریخ نبودن الآن و پس از یک مذاکره کوتاه به ناگهان قضاوت تاریخ آغاز شد ...

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

نقشه جدید از بیابان حمص بعد از پیشروی های اخیر دواعش
                [
                https://pbs.twimg.com/media/CLqqnmLUkAAiPO9.jpg:large]
                نقشه جدید از سهل الغاب در ضد حمله بزرگ جیش الفتح اکثر مناطق رو پس گرفتند البته بیشتر به نظر میاد عقب نشینی بزرگ ارتش بود چون تلفات ظاهرا کمه
                [
                https://mobile.twitter.com/IUCAnalysts/status/628960521023307776/photo/1]

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

هدف قرار گرفتن یک کامیون تدارکاتی به وسیله موشک TOW-2A در ریف شمالی حماه روستای جورین!
                  https://www.youtube.com/watch?v=6mHhQfexnRw&feature=youtu.be
                  جهه النصرة هم از تمامی خطوط تماس و جبهه های درگیری با داعش در حلب عقب نشینی کرد و اونها رو تحویل جبهه الشامیه داد.عبدالله محیسنی مفتی اعظم گروه جبهه النصرة با انتشار فیلمی منتسب به یک افسر ارتش سوریه برای سر وی 10 هزار دلار جایزه تعیین کرد...در فیلم این افسر اقدام به ضرب و شتم همسر یک مرد در مقابل وی میکنه و در نهایت هم اونها رو وادار به در اوردن صدای الاغ میکنه...ادم میمونه چی بگه.. این ارازل و اوباش ، در میدان نبرد دست قهرمان دو میدانی رو در فرار بستند و بعد پاکسازی مناطق توسط ما دست به چنین رفتار شنیعی میزنند، هر وقت هم کم میارند از محور مقاومت مایه میزارند!

https://www.youtube.com/watch?v=0Vh5mRT_VAo&feature=youtu.be
                  تمام مناطق به دست اومده (به جز زیادیه و زیزون) در حمله اخیر ارتش سوریه طبق پیش بینی ها سقوط کرد مسلحین در حال فشار سنگین به نیروگاه زیزون هستند!محل استقرار طرفین ( روستا جورین مکان استقرار نیرو های ایرانی و شیعه سوری هست ) Quote
                  https://www.youtube.com/watch?v=HTytbeBMCtY
                  توصیه میکنم به بشار اسد که حتما یک تیم دو میدانی از افسران ارتش سوریه در ادلب تشکیل بده ، قطعا رکورد های جهانی رو این عزیزان دلاور جا به جا خواهند کرد!

https://www.youtube.com/watch?v=wB2WWa4ycrQ

نظر

• امام قلی خان
                    عضو فعال
                    • Aug 2015
                    • 1542

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                    مثل انسان صحبت کن...به تو هم ربطی نداره...چه خبری میذارم...سایت ناظر داره...صلاح دونست پاک میکنه...........این اخبارم برای معتبر ترین سایت نظامی تحلیلی داخله..............شما هم این نظراتتو برای ع..مبارک...البته اگه درقید حیات باشن بذار..............فرهنگی محترم...بذار درسته...نه بزار...............
                    می خان
                    شما از احمد به دل نگیر. من از طرف احمد از شما عذر میخوام. این هم مثل من دچار ضعب اعصاب و بنیه شده است. آدم پیرکه می شود دور از جونت کند ذهن هم میشود و چاره ای هم نیست. غرضی نداشت احمد. من صد بار گفتم بهش که احمد اخبار خوب و بدش برای سن منو تو زهر است. پیری فرهنگی و غیر فرهنگی نمیشناسد. مگر ندیدی در تاپیک شکربن به من هم گیرداده بود؟ اما غرضی ندارد. میخواهد منطقه و خاور میانه خوب بشود و یه چیزی میگه که به دلش نیست. دلالان و سفته بازان و زالوصفتان اعصابش را به هم ریخته اند
                    از هم ندوشیم.
                    با هم بنوشیم.

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                      می خان
                      شما از احمد به دل نگیر. من از طرف احمد از شما عذر میخوام. این هم مثل من دچار ضعب اعصاب و بنیه شده است. آدم پیرکه می شود دور از جونت کند ذهن هم میشود و چاره ای هم نیست. غرضی نداشت احمد. من صد بار گفتم بهش که احمد اخبار خوب و بدش برای سن منو تو زهر است. پیری فرهنگی و غیر فرهنگی نمیشناسد. مگر ندیدی در تاپیک شکربن به من هم گیرداده بود؟ اما غرضی ندارد. میخواهد منطقه و خاور میانه خوب بشود و یه چیزی میگه که به دلش نیست. دلالان و سفته بازان و زالوصفتان اعصابش را به هم ریخته اند
                      برادر عزیز بنده ....فقط اخبار و رویداد ها رو میذارم....و...مستند....همین...قربان شما

نظر

• امام قلی خان
                        عضو فعال
                        • Aug 2015
                        • 1542

برادر عزیز بنده ....فقط اخبار و رویداد ها رو میذارم....و...مستند....همین...قربان شما
                        بله میدانم عزیزم. من خودم اخبار را از شما پیگیری میکنم. احمد هم یک لحظه قاطی کرد و دیدید که بعدش فلنگ را بست و در رفت. انشاالله کنار هم هم من هم شما هم این احمد فلک زده به یک پولی برسیم. من نذر میکنم اگر سود کردم خودم پراید احمدخان را هم با یک دستگاه پژو جی ال ایکس تعویض کنم.بیش از این وسعم نمیکشد و الا برایش یک بنز میخریدم که خودش هم مرفه بدون درد بشود
                        /:.Heart.:/
                        از هم ندوشیم.
                        با هم بنوشیم.

نظر

• نیکا
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Nov 2011
                          • 2135

سلام زمان ان فرارسیده که دنیا ازجنگ خسته شده و حالا باید خرابی ها رابسازد پس در پی مسکوت کردن جنگ هستند نمونه اش توافق

نظر

• روندشناس
                            عضو فعال
                            • May 2014
                            • 1057

دوست عزیز شما کل خبرهایی که میزاری یکی اش مثبت این طرفی نیست انگار شما از طرف داعش نیوز استخدام شدید. خبرها در هر زمینه وجود دارد . همه خبرگزاری خبرهای خودش را که به نفعش هست میزارن . اون خبرگزاری که شما از اون کلا خبر میزاری همینه. یک چیز کوچک را بزرگ جلوه میدهند. شما اصلا از وضعیت سوریه خبر نداری عزیز بیخودی اون خبر گزاری این خبرگزاری نکن. ارتش سوریه الان تنها نیست هم از عراق هم لبنان هم ایران هم چند کشور دیگر هستند. دوستم هم یک مدت پیش رفته بود حدود سه ماه بود اومده وضعیت اون چیزی که جنابعالی میگی نیست . جنگ هست بالاخره تلفات داره نه اینکه فکر کنی الان داعش اومد ایران را فتح کرده .

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

در اصل توسط روندشناس پست شده است View Post
                              دوست عزیز شما کل خبرهایی که میزاری یکی اش مثبت این طرفی نیست انگار شما از طرف داعش نیوز استخدام شدید. خبرها در هر زمینه وجود دارد . همه خبرگزاری خبرهای خودش را که به نفعش هست میزارن . اون خبرگزاری که شما از اون کلا خبر میزاری همینه. یک چیز کوچک را بزرگ جلوه میدهند. شما اصلا از وضعیت سوریه خبر نداری عزیز بیخودی اون خبر گزاری این خبرگزاری نکن. ارتش سوریه الان تنها نیست هم از عراق هم لبنان هم ایران هم چند کشور دیگر هستند. دوستم هم یک مدت پیش رفته بود حدود سه ماه بود وضعیت اون چیزی که جنابعالی میگی نیست . جنگ هست بالاخره تلفات داره نه اینکه فکر کنی الان داعش اومد ایران را فتح کرده .
                              چون به نظر مهم آمد خبر سایت داخلی را ذکر کردم و فقط قسمت های مهم را آوردم ، تصاویر در لینک هست
                              درخواست تروریستهای محاصره شده در سوریه از ایران! + عکس و سند
                              یکی از گروه های تروریستی حاضر در نبرد زبدانی، گروه «احرار الشام» است که اخیرا به مناسبت اعلام رسمی مرگ ملا عمر، «عزاداری رسمی» اعلام کرد! این گروه مسلح اعلام کرده برای فرار از جهنم زبدانی، حاضر بود با ایران مذاکره کند و این مذاکره در سطح ابتدایی برگزار شد؛ اما ایران آن را متوقف کرده است.احرار الشام در بیانیه ای که به این مناسبت منتشر کرده، نوشته است: «بی تردید حرف آخر را در این زمینه تهران بیان خواهد کرد. درخواست ما از ایران این است که تونل امنی ایجاد کند تا احرار الشام بتواند از زبدانی خارج و به مناطق تحت سیطره متحدان خود کوچ کند! در مقابل، احرار الشام از جنگ و مواجهه نظامی در نبرد زبدانی خودداری خواهد کرد.» البته در بخش دیگری از این بیانیه، تروریست های احرار الشام ادعا کرده اند که از ابتدا برای "جهاد" وارد سوریه شده اند و همه سربازان آن برای "شهادت" آمادگی دارند!!سخنگوی این گروه وهابی در ادامه تهدیداتی مطرح می کند که به وضوح خوی تروریستی و وحشیانه این گروه را نمایش می دهد: «تردیدی نیست که ایران توانسته زبدانی را به طور کامل محاصره کند. اما نباید فراموش کند "فوعه" و کفریا" نیز به شعاع ده ها کیلومتر محاصره کامل شده است. اهالی این دو شهر را "رافضی ها" تشکیل می دهند که مجاهدین از آمادگی و انگیزه کامل برای قتل عام آنان برخوردارند! ما به ایران پیشنهاد دادیم در برابر حفظ امنیت نسبی زبدانی، ما نیز متقابلا ضامن امنیت فوعه و کفریا در ادلب خواهیم بود. اما ایران هیچ نرمشی در برابر این پیشنهاد از خود نشان نداد!»گفتنی است طبق سیاست رسمی دولت سوریه، شورشیان مسلح در صورتی که رسما از گذشته خود اعلام برائت کنند و ضمن تحویل سلاح خود، برای تعقیب تروریست های خارجی با دولت قانونی حاکم همکاری کند، مشمول عفو خواهند شد و قیام مسلحانه شان علیه دولت و کشور سوریه نادیده گرفته می شود. این سیاست به صورت رسمی از اواخر سال 2012 کلید خورد و حتی وزارتخانه «آشتی ملی» برای پیگیری آن به صورت رسمی تأسیس شد.وج این سیاست، در سال 2013 در شهر حمص خودنمایی کرد. در درگیری های القصیر در استان حمص و برزه در ریف دمشق و به خصوص در آن زمان در درگیری های شمال استان حماه، تعداد قابل توجهی از عناصر وابسته به ارتش آزاد سوریه با ابراز ندامت از گذشته خود، سلاح های خود را تحویل داده و به عنوان شهروند عادی سوری به شهرها بازگشتند. اما این مشکل، زمانی کلید خورد که ارتش توانست بعد از محاصره کامل و مؤثر شهر حمص، از طریق محلات شیعه نشین و مسیحی نشین به مواضع گروه های تکفیری حمله کند. در آن زمان، تعداد زیادی تروریست خارجی در حمص حضور داشتند که مشمول قانون عفو نمی شدند و در نتیجه باید تا پای جان می جنگیدند!http://www.fardanews...ایران-عکس-و-سند

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

در اصل توسط روندشناس پست شده است View Post
                                دوست عزیز شما کل خبرهایی که میزاری یکی اش مثبت این طرفی نیست انگار شما از طرف داعش نیوز استخدام شدید. خبرها در هر زمینه وجود دارد . همه خبرگزاری خبرهای خودش را که به نفعش هست میزارن . اون خبرگزاری که شما از اون کلا خبر میزاری همینه. یک چیز کوچک را بزرگ جلوه میدهند. شما اصلا از وضعیت سوریه خبر نداری عزیز بیخودی اون خبر گزاری این خبرگزاری نکن. ارتش سوریه الان تنها نیست هم از عراق هم لبنان هم ایران هم چند کشور دیگر هستند. دوستم هم یک مدت پیش رفته بود حدود سه ماه بود اومده وضعیت اون چیزی که جنابعالی میگی نیست . جنگ هست بالاخره تلفات داره نه اینکه فکر کنی الان داعش اومد ایران را فتح کرده .
                                روند شناس عزیز...فعلا وضعیت فعلی سوریه به این گونه است........تنها خبر نسبتا مثبت این چند هفته همون زبدانیه........بنده مقصر نیستم...اگه خبر مستند و درست..مثبت اتفاق بیفته...قطعا میذارم............با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X