<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • eshtriki
    کاربر فعال
    • Mar 2012
    • 146

در اصل توسط مهرداد پست شده است View Post
    اشتریکی عزیز آلمان که در ضعیف ترین حالت فوتبال ایتالیا هم حریفش نشده پس آلمانو فراموش بفرمائین

پس فردا همین موقع همین ساعت همین جا - پرتغال 1 - اسپانیا 0
    ایتالیا که زنگ تفریحه واسه المان/قدیم رو ولش کن یه زمانی هم شاخص رو بیست و هفت هزارتا بود;)
    [SIZE=3][COLOR="#EE82EE"]ايمان داشته باشيد

هر اتفاقي كه ميافتد در نهايت به نفع ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

در اصل توسط eshtriki پست شده است View Post
      ایتالیا که زنگ تفریحه واسه المان/قدیم رو ولش کن یه زمانی هم شاخص رو بیست و هفت هزارتا بود;)
      آلمان بازنده است

شرط می بندم

آقا شوخی شوخی با حس ششم من هم شوخی ؟:d
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

دوستان عزیز
        وقتی قراره اسپانیا قهرمان بشه
        دیگه چه فرقی داره
        آلمان بیاد بالا یا ایتالیا
        پس فقط اسپانیا >:d<

البته به خاطر محسن ادیبی و به خصوص بالوتلی و تک به تکهاش :D=))
        فینال اسپانیا با ایتالیا جذاب تره
        >:D<
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

یک ماه مانده به المپیک، فدراسیون قایقرانی ایران تعلیق شد

فدراسیون جهانی قایقرانی از تعلیق فعالیتهای فدراسیون قایقرانی ایران خبر داده و تأکید کرده است که حضور تیم قایقرانی ایران در المپیک تنها با تأیید احمد دنیامالی، رئیس پیشین و برکنار شده این فدراسیون، امکانپذیر است.

به گزارش خبرگزاری مهر، خوزه پرورِنا، رئیس فدراسیون جهانی قایقرانی، ششم تیرماه، در نامهای به محمد عباسی، وزیر ورزش و جوانان ایران، اظهار کرد که با توجه به اینکه این فدراسیون جهانی از توضیحات مسئولان در خصوص برکناری احمد دنیامالی قانع نشده، تصمیم به تعلیق فعالیتهای فدراسیون قایقرانی ایران گرفته است.

آقای پرورنا تأکید کرده است که این فدراسیون همچنان آقای دنیامالی را به عنوان ریاست فدراسیون قایقرانی ایران به رسمیت میشناسد و افزوده است که ورزشکاران ایرانی رشته قایقرانی، تنها با تأیید آقای دنیامالی مجاز به شرکت در بازیهای المپیک لندن خواهند بود.

تصمیمهای جدید فدراسیون جهانی قایقرانی در قبال قایقرانی ایران پس از آن اتخاذ شد که وزیر ورزش ایران، احمد دنیامالی را پس از شش سال و نیم ریاست بر فدراسیون قایقرانی از سمت خود برکنار کرد.

در نامه رئیس فدراسیون جهانی قایقرانی به وزیر ورزش همچنین آمده است که تمامی فعالیتهای فدراسیون قایقرانی ایران، در صورت تأیید آقای دنیامالی از سوی فدراسیون جهانی قایقرانی به رسمیت شناخته میشود و همچنین تیمهای منتخب برای شرکت در مسابقات جهانی «کانوپلو» نیز باید به تأیید احمد دنیامالی برسند.

وزیر ورزش ایران که اواخر سال ۹۰ اقدام به تغییر روسای فدراسیونهای جودو و تیروکمان کرده بود، اواخر اردیبهشتماه نیز مدیران پنج فدراسیون قایقرانی، دوچرخهسواری، شنا، اسکیت و ورزشهای بومی و محلی را تغییر داد.

به دنبال این تغییر کمیته بینالمللی المپیک و شورای المپیک آسیا با ارسال نامهای مشترک به کمیته ملی المپیک ایران، خواستار ادای توضیح و شفافسازی درباره مداخله دولت ایران در امور داخلی فدراسیونهای ورزشی شدند.

به تازگی نیز کمیته بینالمللی المپیک در دومین نامه خود به کمیته المپیک ایران، بار دیگر از مقامهای ورزش ایران خواسته است تا درباره تغییرات مدیریتی اخیر توضیح دهند.

روزنامه شرق مینویسد که این نامه «احتمال خطر تعلیق را برای بعضی از رشتههای ورزشی ایران در المپیک ۲۰۱۲ به دنبال دارد».

شاهرخ شهنازی، عضو هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک، با اشاره به ارسال نامه دوم از سوی کمیته بینالمللی المپیک به ایران، خطر تعلیق ورزش ایران را «جدی» میداند، حال آنکه احمد ناطق نوری، دیگر عضو این هیئت، میگوید این نامه خطر تعلیق به دنبال ندارد.

مجلس شورای اسلامی در خصوص برکناریهای اخیر و همچنین کمبود منابع مالی کمیته ملی المپیک و فدراسیونهای ورزشی، وزیر ورزش را به مجلس فراخوانده است.

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

خودم سرمربي را انتخاب ميکنم
            پروين: استعفاي رويانيان را که ديدم انصراف دادم

علي پروين با بيان اينکه رويانيان امروز از سمت خود استعفا کرد اما او جلوي اين کار را گرفته گفت: وقتي اين موضوع را ديدم از سرمربيگري پرسپوليس انصراف دادم.

علي پروين درباره انصرافش از سرمربيگري پرسپوليس اظهار داشت: صبح امروز وقتي به دفتر رويانيان رفتم متوجه شدم او از خيلي از چيزها خسته است. استعفاي رويانيان را روي ميزش ديدم و شوکه شدم. به رويانيان گفتم حق نداري پرسپوليس را ترک کني و بايد تا آخر باشي. اعلام کردم دوست ندارم در شرايطي سرمربي پرسپوليس شوم که رويانيان نباشد. با اصرار نظر رويانيان را عوض کردم و من ديگر سرمربي پرسپوليس نميشوم.

وي افزود: متأسفانه آقاي رويانيان دست روي هر مربي خارجي گذاشت فدراسيون، مطبوعات و رسانهها براي او مشکل درست کردند، تا آمد با هرکسي قرار ببندد مشکل ايجاد شد تا اينجا که هنوز سرمربي نداريم. امروز پاي درد دل رويانيان نشستم و باور کنيد رويانيان بابت اتفاقات اخير خسته شده است. او ميخواست امروز استعفا بدهد اما من اجازه اين کار را ندادم.

پروين تأکيد کرد: با اجازه سردار ظرف يکي دو روز آينده خودم شخصاً سرمربي پرسپوليس را ايراني يا خارجي انتخاب ميکنم. مطمئن باشيد من کنار سردار تا آخرش ميمانم. خسته شدن سردار براي من ناراحت کننده بود اما گفتم به تو اجازه نميدهم از فوتبال بروي. سردار در نشست امروز قبول نميکرد استعفايش را پس بگيرد اما وقتي من با او حرف زدم و به او همه چيز را گفتم شرايط فرق کرد.

پروين خاطرنشان کرد: از هواداران پرسپوليس عذرخواهي ميکنم اما از رسانهها ميخواهم حداقل حرمت مو سفيدان فوتبال را نگه دارند. چيزهايي شنيدهام که اصلا قشنگ نبود. من عاشق انتقاد هستم اما نه تخريب. کنار سردار با قدرت کارم را ادامه ميدهم و انشالله همه دست به دست هم ميدهيم تا تيمي قدرتمند و کادر فني قوي بالا سر اين تيم بگذاريم. از تمام مردم هم سپاسگذارم که در اين 24ساعته عاشقانه لطف خود را به من نشان دادند و من هميشه افتخار ميکنم که لقبم سلطان پرسپوليس است.

پروين در پايان گفت: از سردار رويانيان هم تشکر ميکنم که اين اعتماد را به من کرد و اين براي من يک دنيا ارزش داشت. سردار در پرسپوليس ميماند و با قدرت کار خود را دنبال ميکند. اگر سرمربي جديد بيايد خودم بالاسر او ميايستم و مطمئن باشيد تمام امور را زير نظر خواهم داشت.

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

مخالفت پلاتيني با فناوري خط گل

ميشل پلاتيني رييس يوفا با شرکت در مصاحبه اي با روزنامه بريتانيايي اينديپندنت قوياً با فناوري خط گُل (Goal Line Technology) مخالفت کرد.

پلاتيني با اشاره به استفاده از دو کمک داور خط درکنار دو دروازه در بازي هاي يورو 2012، اين تجربه را موفق خواند. رييس اتحاديه اروپا سپس درباره گل اوکراين به انگليس در دور مقدماتي يورو که توسط کمک داور ناديده گرفته شد، گفت: "اين تصميم تيم داوري بود که آن توپ از خط عبور نکرده است اما بايد توجه کنيم که همان توپ پيش از گل شدن در موقعيت آفسايد بود و اگر تکنولوژي خط گل اعمال مي شد، ديگر کسي به آفسايد بودن آن توپ توجه نمي کرد و به ناحق گل پذيرفته مي شد".

پلاتيني اينگونه استدلال مي کند که قرار دادن چيپ الکترونيکي در توپ و خبردار شدن داوران از گل شدن يا نشدن هر توپ باعث مي شود تا داوران ديگر به آفسايد يا خطا بودن موقعيت قبلي توپ، توجهي نکنند و اين همان مشکل بزرگ فناوري خط گل است. چندي پيش سب بلاتر رييس فيفا از اِعمال اين تکنولوژي در فوتبال پشتيباني کرده بود.

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

جام ملتهاي اروپا - 2012
                آلمان - ايتاليا؛ جنگ متحدين در ورشو

ديدار آلمان و ايتاليا در شرايطي فردا شب برگزار خواهد شد که دو تيم به عنوان پرافتخارترين تيمهاي جهان بازيهاي به يادماندني زيادي مقابل هم برگزار کردهاند.

جدال سنتي که دو تيم پرافتخار فوتبال جهان را رودرروي هم قرار خواهد داد تا بار ديگر يکي از باکيفيتترين تورنمنتهاي فوتبال دنيا شاهد نبرد "منشافت" و "لاجورديپوشان" باشد.

ديدار فرداشب ايتاليا و آلمان ميتواند يادآور خاطرات بسياري از نبردهاي دو تيم متحد در جنگ جهاني باشد.

آلمان در سال 1939 با حمله به خاک لهستان و بمباران ورشو آغازگر جنگ جهاني دوم بود و با اتحاد هيتلر و موسوليني، لهستان و بسياري از کشورهاي درگير مورد نزاع قرار گرفتند.

حالا پس از گذشت 73 سال بار ديگر آلمان و ايتاليا دو متحد سابق، در خاک لهستان و در ورشو با يکديگر ملاقات خواهند کرد اما اينبار رودروي هم و هر يک براي پيروزي بر ديگري وارد ميدان خواهند شد.

ژرمنها که همواره به عنوان مدعيان بالقوه هر جامي محسوب ميشوند، جام ملتهاي 2012 را مقتدرانه آغاز کردند تا در مرحله نيمه نهايي به مصاف ايتاليا بروند.

ژرمنها پرافتخارترين تيم اروپا محسوب ميشوند که 3 عنوان قهرماني قاره سبز و سه عنوان قهرماني جام جهاني را يدک ميکشند.

تيم ملي آلمان به عنوان مظهر نظم و ديسيپلين در فوتبال جهان شناخته ميشود.

البته ژرمنها پس از حضور يورگن کلينزمن و سرمربيگري يوآخيم لو ظرافت و خلاقيت را در کنار نظم تيمي بيشتر در معرض نمايش گذاشتند و بدون شک يکي از چشمنوازترين بازيها را در سطح ملي ارائه ميکند. آنها در 6 ديدار اخير خود با ايتاليا در جام جهاني و يورو نتوانستند پيروز شوند.

در مقابل ايتالياي تکنيکي که همواره بازيکنانش با احساس و هيجان بيشتري به بازي پرداختهاند گام در نبرد ورشو خواهند گذاشت. آنها پيروزيهاي ارزشمندي را مقابل ژرمنها در مسابقات رسمي بدست آوردهاند.

آتزوري در ادوار مسابقات يورو درخشش جام جهاني را به هيچ عنوان نداشته و آنها تنها يک بار و در شرايطي که ميزبان بودند (سال 1968) قهرمان اروپا شدهاند.

ايتاليا پس از جام جهاني 2006 دچار افت محسوسي شد و حذف در يورو 2008 و عملکرد نهچندان موفق در جام جهاني 2010، گوياي دوران افول لاجورديپوشان است.

در شرايط فعلي آتزوري با هدايت پراندلي با غلبه بر انگليس بار ديگر خود را به عنوان مدعي مطرح کرده و پيشرفت پلکاني اين تيم را کاملا ميتوان در نتايج اين تيم دوستداشتني مشاهده کرد.

بدون شک يکي از بازيهاي بيادماندني دو تيم، جام جهاني 2006 در خاک آلمان است که تلاش آنها در وقتهاي معمول بازي بدون گل به پايان رسيد اما در وقتهاي اضافه ايتالياييها با گلزني گروسو و آلکس دلپيرو در نهايت همتيميهاي بالاک را از رسيدن به فينال باز داشتند و ايتاليا با حضور در بازي نهايي قهرمان جهان شد.

نظر

• eshtriki
                  کاربر فعال
                  • Mar 2012
                  • 146

دوستان عزیز شرط رو مشخص کنین
                  میخوام همه رو نقره داق کنم>:)

نظر

• بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

مولينارو: آلمان از ايتاليا ميترسد

مدافع تيم فوتبال اشتوتگارت آلمان اعتقاد دارد ژرمنها از ديدار مقابل ايتاليا واهمه دارند.

کريستين مولينارو مدافع اشتوتگارت معتقد است که آلمانها در ديدار مرحله نيمه نهايي جام ملتها مقابل ايتاليا از اين تيم ترس دارند.

تيم ملي فوتبال آلمان و ايتاليا فردا شب 23:15 در ورزشگاه ملي شهر ورشو لهستان به مصاف هم خواهند رفت.

مدافع سابق يوونتوس به کالچومرکاتو گفت: حقيقت اين است که ژرمنها هنوز هم از ما ميترسند.

وي گفت: از نظر روحي و رواني ايتاليا يک قدم از آلمان جلوتر است و من فکر ميکنم شاگردان يواخيم لو ترجيح ميدانند به جاي بازي با ايتاليا با انگليس در مرحله نيمه نهايي به رقابت بپردازند.

نظر

• مهرداد
                      عضو عادی
                      • Jan 2011
                      • 178

امیدوارم هرچی شما دوست عزیز آرزو دارید همون بشه ولی منو به جنگ سرنوشت نفرستین :d
                      خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

ما که دو بار آلمان رو بردیم :d
                        دیگه بردن آلمان جذابیتی نداره
                        این دفعه بردن ایتالیا لذت بیشتری داره >:d<
                        پرتغالم که کشکه
                        =))
                        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• eshtriki
                          کاربر فعال
                          • Mar 2012
                          • 146

شما دوستان که اینقدر اطمینان به برد تیم هاتون دارین چرا شرط نمی بندین:D
                          پس حالا نتیجه می گیریم که شما هم باور دارین المان قهرمانه<:-p

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                            آریو جان امشب تا آخر بازی بیداری دیگه
                            قرار ما بعد از اتمام بازی،توی همین تاپیک >:d<
                            میشه حدود 9 ساعت دیگه
                            قبوله ؟ :d

نمیدونم بیدارم یا نه بستگی به نتیجه داره :D

سر شرطمم هستم 5000 تا سهام صدرا ... ولی قیمت و زمان خرید دست خودمون باشه <:-p
                            چون می خوام صبر کنم.... تومن شد بخرم تازه اگه اگه اگه باختم ;;)
                            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا بازي تيمش با پرتغال را مهمترين ديدار تاريخ فوتبال اين كشور خواند.

دلبوسكه چنانچه بتواند تيمش را در بازي مرحله نيمهنهايي يورو 2012 از سد پرتغال بگذراند و در بازي فينال هم به پيروزي برسد، دومين مربي در تاريخ فوتبال جهان پس از هلموت شون آلماني خواهد بود كه تيمش را پس از قهرماني در جام جهاني قهرمان جام ملتهاي اروپا هم كرده و نخستين مربي است كه سه جام معتبر را بالاي سر ميبرد.

دلبوسكه 61 ساله پيش از ديدار حساس تيمش با پرتغال گفت كه اين بازي حساسترين ديدار تاريخ فوتبال اسپانياست.

او كه سابقه قهرماني با اسپانيا در رقابتهاي جامجهاني را در كارنامه دارد، گفت: بدون شك اين حساسترين بازي تاريخ فوتبال اسپانياست. در نيمهنهايي چهار تيم وجود دارند كه همگي با شايستگي به اين مرحله راه يافتهاند. آلمان فوتبال زيبايي را ارائه ميدهد. ايتاليا با آنكه در ضربههاي پنالتي پيروز شد ولي نشان داد تيم قدرتمندي است. آنها تركيبي از بازيكنان جوان و با تجربه هستند. پرتغال هم بازيكنان شاخصي را در تركيب دارد. آنها در خط دفاعي پپه و برونو آلوس را دارند كه از بهترين مدافعان جهان هستند. آنها هماهنگي بالايي در خط دفاعي دارند. طبيعتا دوست دارم كه حريف در نيمه زمين خود متمركز شود، چرا كه توانايي عبور از دفاع متمركز را داريم. اسپانيا در ديدار امشب با همان سبك مخصوص خود بازي خواهد كرد و در انديشه تغيير آن نيست.

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                                نمیدونم بیدارم یا نه بستگی به نتیجه داره :d

سر شرطمم هستم 5000 تا سهام صدرا ... ولی قیمت و زمان خرید دست خودمون باشه <:-p
                                چون می خوام صبر کنم.... تومن شد بخرم تازه اگه اگه اگه باختم ;;)
                                خب اشکال نداره
                                اگرم بیدار نبودی
                                فردا همدیگه رو می بینیم :d
                                الآن متوجه منظورت نشدم
                                این 5000 تا صدرا سر شرط قبلیه یا سر بازی اسپانیا و پرتغال :-?
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X