در اصل توسط behnam پست شده است
View Post
<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>
Collapse
X
-
دستم بگرفت و پا به پا برد...
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postیک به دو یک به دو :d<
من حقیقتش 1 به دو هستم
بابا یکیش مال بهنامه ها
من اگه ببازم لازم نیست بهنام پولی به من بده ولی اگر بردم 100 هزار تومان از 200 هزار تومنو میدم به بهنام که وقتی ایتالیا اسپانیا رو برد ، به حسس ششم من نفرین نفرسته =))
یه ناهار توپ مهمون من ;)
هر جا خودت خواستی :x
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postنه بهنام با این حرفا موضوع رو عوض نکن فکر کردی پس از کجا دارم مایه شرط بندیا رو تامین میکنم از کهرام هاست دیگه !!:dاگه هستی بسم الله وگرنه من عمری تو این رجز خونیا شرط بندی کردم اونم نه سر برد برد سر حمل گل سر دفاع گل (یعنی تعدا گل های بازی)سر رنگ جوراب بازیکنا =))خلاصه ما در خدمتیم رفیق خواستی بهت تخفیفم میدم تو بردی 100میدم اگه باختی 75 بده جیگرتو اینم به خاطر گل روی تو:d
من تیمم اسپانیاست،نه ایتالیا
شرطم می بندم
خوبشم می بندم
ولی سر بازی اسپانیا >:D<
خب هر کسی سر تیم خودش شرط می بنده
گفتم که تو بیا فینال
من نقره داغت میکنم :x
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
-
بعد از رفتن دل بوسکه از رئال دیگه هیچ وقت بازی زیبا تو هیچ تیمی ندیدم ...یادش بخیر
دل بوسکه : به پرتغال تبريک مي گويم
سرمربي تيم ملي اسپانيا بعد از پيروزي مقابل پرتغال در نيمه نهايي يورو 2012 از شاگردانش خواست تنها يک شب ديگر تمام تلاش خود را به کار گيرند تا اين تيم سومين عنوان قهرماني خود در تونمنت هاي معتبر را کسب کند.
به نقل از مهر، تيم ملي فوتبال اسپانيا در ضربات پنالتي و با نتيجه 4 بر 2 موفق شد پرتغال را از پيش رو بردارد و به فينال يورو 2012 راه پيدا کند.
ويسنته دل بوسکه سرمربي اين تيم در کنفرانس خبري بعد از اين بازي گفت: حضور در يک فينال ديگر چيزي نزديک به معجزه است، احساسات ما کاملا برانگيخته شده است. بازيکنانم تا به اينجا بازي هاي بسيار خوبي انجام داده اند و تنها يک ديدار ديگر باقي مانده است که بايد بهترين عملکرد خود را در آن به نمايش بگذارند.
پرتغال تيم بسيار خوبي بود و همه چيز تقريبا پاياپاي پيش مي رفت، ما در وقت هاي اضافه کمي بهتر بوديم. آنها کمي خسته شده بودند و ما در دو وقت اضافه توانستيم چند موقعيت روي دروازه آنها ايجاد کنيم. مي خواهم به پرتغال به دليل بازي هاي خوبشان در اين تورنمنت تبريک بگويم اما ما اين بار کمي خوش شانس تر بوديم و به پيروزي رسيديم.
دل بوسکه به خوبي مي داند تيمش در ديدار فينال بايد بهتر از اين باشد. او گفت: در اين بازي هيچ يک از دو تيم نتوانستند موقعيت هاي زيادي روي دروازه يکديگر ايجاد کنند، ما اگر مي خواهيم در فينال پيروز باشيم بايد روي اين جنبه بيشتر کار کنيم و بهتر شويم.ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postبابک جان اگه ایتالیا به فینال رسید و تونست اسپانیا رو ببره
یه ناهار توپ مهمون من ;)
هر جا خودت خواستی :x
البته من خام گیاهخوار مطلق هستم
نمیدونستی؟=))
برام از تواضع چهار مغز بخر ;)The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postباشه
من همه جوره پایه ام ;)
ولی اگه باختی چی ؟ :-?
بعدش خودت متوجه میشی که نمیشه در مورد چیزی که می خواد اتفاق بیفته کاری کرد >:D<
ضمنا" برای رفع خستگی گریه این یارو پرتغالیه خیلی ناراحت کننده است
The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postحالا بگذار حس ششمم امشب بهت ثابت بشه و ایتالیا آلمانو بزنه
این گریه که قابل پیش بینی بود :D
من کاری به حس ششم و حس هفتم ندارم :">
تا آخرین لحظه هم طرفدار اسپانیا هستم >:D<
شرطم می بندم
نگفتی :-?
اگه باختی چه جوری حساب میکنی ؟
نقد،سهم،اوراق مشرکت ؟ :D
خونه،زمین،ویلا ؟ :x
انتخاب با شماست <:-p
باید همین الآن به توافق برسیم
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postحالا بگذار حس ششمم امشب بهت ثابت بشه و ایتالیا آلمانو بزنه
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postای وای آریو جان
تو رو خدا ببخشید :(
من ارادت خاصی به شما دارم
آریو از خودمونه :x
راستی آریو جان چی شد ؟
تیمت رو انتخاب کردی ؟ :-?
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postبابک جان تشکر زدن برای من نون و آب نمیشه
من میخوام با حس ششمت کل بندازم :d
اگرم قبول نکنی،یه طرفه شرط می بندم ;)
با سلام
چشم
بگذار فردا ظهر
چون بذار حس ششمم تا فردا اثبات بشه و نمره قبولی بگیره تا باهات شرط ببندم
وگرنه خدای ناکرده اگر آلمان ببره که اسپانیا آلمانو میخوره و دیگه شرط بندی مفهومی نداره
تا فردا ظهر صبر میکنیمThe greater the risk ، The greater the reward
نظر
نظر