کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ایتالیا تیم با تجربه ایی هست به هیچ تیمی براحتی باج نمیده.
آلمان به احتمال زیاد در مقابل ایتالیا به مشکل برخواهد خورد تنها چیزی که ایتالیا رو در مقابل آلمان اذیت خواهد کرد شاید خستگی بازی 120دقیقه ای در مقابل انگللیس (با توجه به مدت 4روز استراحت ) که رو تنشون مونده ،خواهد بود.
قطعا بازی جالبی خواهد بود گرچه ایتالیا در حال حاضر زیبا فوتبال بازی نمیکنه ولی دفاع ایتالیا یکی از بهترین دفاع های جهان از قدیم بوده و گل زدن به ایتالیا خیلی مشکله.
سوابق ایتالیا رو هم ببینید معمولا برد و باخت هاش با اختلاف یه گل بوده.
ایتالیا اگه بتونه تو 90 دقیقه بازی ،آلمان رو ببره،اون وقت من شانس ایتالیا رو برای قهرمانی خیلی زیاد میبینم ،حتی اگه اسپانیا هم به فینال برسه.
دو گل زیبا از باروتلی برای تمام کردن کار آلمانیها تقدیم به تمامی منتقدانش.
حالا منتظر بازی فینال با اسپانیا میمونیم.
آیا ایتالیای سراسر شور و اشتیاق برای قهرمانی برنده میشه یا اسپانیایی که بازی عادی همیشگی خودش رو میکنه؟ "جواب مشخصه "
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
بهنام راست می گه کاور پوشیدن بالوتلی ازرو سیاستش بوده .
خوب شد بردنش بیرون وگرنه کار آلمان ساخته بود جدی میگم .
دیدین چه باحسرت به موقعیت صددرصد گلی که دی ناتاله خرابش کرد نگاه می کرد اگه بود گلش میکرد .
ولی یه باردیگه می گم گل دومش انصافاحرف نداشت بقول آقای بیابونی گزارشگر تور باید تور باشه تا در مقابل این ضربه دووم بیاره .
ولی من فکرمی کنم بالوتلی عضو سایت بورسی باشه ومطالبشم می خونه :d
مهرداد جان
افسانه بالوتلی همون دیشب تموم شد :">
دوست دارم ببینم جلوی اسپانیا میخواد چه کار کنه :-?
تا حالا که حرکات حیرت انگیزی توی این جام داشته :d
از اون تک به تکش بگیر تا جدال دیشبش با زمین صاف =))
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر