<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

تشویق دایی ، این بار به بهانه انتقاد از سپاهان!

نام علی دایی این بار برای اعتراض در ورزشگاه فولادشهر اصفهان فریاد شد.

به گزارش خبرآنلاین؛ در روزی که سپاهان شکستی تلخ را در خانه و برابر نفت تهران تجربه کرد ، به جای لوکا بوناچیچ ، این حسینی ، رئیس هیات مدیره تیم بود که از سوی تماشاگران سیبل شد و فریادهایی را در حمایت از ساکت فریاد شد . نکته جالب تر اما فریاد تشویق نام دایی بود که به نشانه اعتراض در ورزشگاه سر داده می شد و این بار طرفداران سپاهان نام دایی را یکصدا تشویق می کردند تا بگویند به تغییراتی که در تیم شان ایجاد شده و از نظر آنها ورزشی هم نبوده ، اعتراض دارند. انگار نام دایی برابر با فریاد انتقاد شده در همه ورزشگاه های ایران.
    to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

به گزارش خبرآنلاین؛ در روزی که سپاهان شکستی تلخ را در خانه و برابر نفت تهران تجربه کرد ، به جای لوکا بوناچیچ ، این حسینی ، رئیس هیات مدیره تیم بود که از سوی تماشاگران سیبل شد و فریادهایی را در حمایت از ساکت فریاد شد . نکته جالب تر اما فریاد تشویق نام دایی بود که به نشانه اعتراض در ورزشگاه سر داده می شد و این بار طرفداران سپاهان نام دایی را یکصدا تشویق می کردند تا بگویند به تغییراتی که در تیم شان ایجاد شده و از نظر آنها ورزشی هم نبوده ، اعتراض دارند. انگار نام دایی برابر با فریاد انتقاد شده در همه ورزشگاه های ایران.

نظر

• آمن خادمی
        مدیر
        • Jan 2011
        • 5243

پشت پرده مصدومیت فریدون زندی؛ دکتر نبود او را بدون تست خریدند!

هافبک تازه وارد استقلال حداقل باید 6 هفته از میادین دور باشد.

به گزارش «24»، فریدون زندی هافبک چپ پای استقلال که پرویز مظلومی حساب ویژه ای روی او باز کرده بود به دلیل آسیب دیدگی مینیسک زانو حداقل 6 هفته باید بیرون از میادین باشد اما سوالی که حول و حوش این اتفاق مطرح می شود این است که؛ آیا زندی قبل از حضور در استقلال مصدوم شده بود؟

پس از کنکاش در ماجرا از این موضوع پرده بر داشته می شود که استقلالی ها در آخرین روزهای نقل و انتقالات به دلیل نبود پزشک در کنار تیم و در بحبوحه اختلافاتشان با تیم پزشکی سابق (دکتر نوروزی و همکارانش) مجبور شدند با زندی بدون تست پزشکی قرارداد ببندند، گرچه هنوز این فرضیه ثابت نشده که زندی قبل از استقلالی شدن مصدوم بوده اما آسیب دیدگی او ابهاماتی را به همراه داشته است.

مسوولان و مربیان استقلال هنوز درباره این حرف و حدیث ها اظهار نظری نکرده اند.

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

مدافع آلمانی از استقلال چندصد هزار یورو خواست؟

ورزشی - مدافع خارجی مورد نظر استقلال مبلغ قابل توجهی را خواستار شد.

به گزارش «24»، استقلالی ها که برای حل مشکل کمبود مدافع در تیم شان باب مذاکره با یک مدافع آلمانی را باز کرده بودند فعلا پرونده این مدافع را بسته اند.

یک مسوول در باشگاه استقلال با تائید این خبر به خبرنگار ما گفت: قرار بود مدافع مورد نظر که هنکه(دستیار آلمانی مظلومی) او را تایید کرده بود به ایران سفر کند و با باشگاه قرارداد ببندد اما مبلغ مورد نظر وی ناگهان افزایش پیدا کرد تا باشگاه در جذب وی مردد شود.

پرویز مظلومی نیز درباره بازیکن مورد نظر گفت: در سطح بالایی قرار دارد و اگر جذب شود نگرانی ما از بابت خط دفاعی مرتفع می شود اما تا جایی که بنده می دانم مبلغ زیادی در خواست کرده است.

لازم به ذکر است که این مدافع آلمانی خواستار 600 هزار یورو برای یک فصل بازی در استقلال شده است.

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

شاید کفاشیان بازهم کاندیدا شود

برخلاف شایعات این روزها مبنی بر کناره گیری علی کفاشیان از راس فدراسیون فوتبال، احتمال کاندیدا شدن وی وجود دارد.

به گزارش «24»، علی کفاشیان این روزها سکوت اختیار کرده است و درباره آینده کاری اش صحبت روشنی را مطرح نمی کند تا شایعه کنار رفتن وی از راس فوتبال پس از مجمع آینده شنیده شود اما این تنها یک روی سکه است و برخی منابع آگاه از داخل فدراسیون خبر از اتفاقات تازه می دهند.

یک فرد نزدیک به فدراسیون فوتبال به خبرنگار ما گفت: اخیرا جلسه ای با حضور وزیر ورزش و جوانان و علی کفاشیان برگزار شد و وزیر از رییس فدراسیون خواست تا پرقدرت به کارش ادامه دهد.

وی افزود: کفاشیان هنوز تصمیم به کناره گیری ندارد و حتی در محفلی اعلام کرده که اگر نظر وزیر روی من مثبت باشد در مجمع آینده برای 4 سال ریاست بعدی کاندیدا می شوم.

قرار است کفاشیان و عباسی بزودی جلسه دیگری را برگزار کنند؛ این درحالیست که خبر کاندیداتوری احتمالی برخی از مدیران فدراسیون مثل نایب رییس اول و دبیر فدراسیون در انتخابات آینده برای تصاحب صندلی کفاشیان به گوش می رسد.

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

پايان اعتصاب در فوتبال اسپانيا

عصر پنج شنبه سران اتحاديهي فوتباليستهاي حرفهاي (afe) و اتحاديهي ليگ اسپانيا در جلسهاي به بحث و تبادل نظر دربارهي موضوع نارضايتي بازيكنان و مسالهي اعتصاب پرداختند كه اين جلسه نتيجهي خوبي داشت و طرفين به توافق رسيدند رقابتهاي لاليگا از شنبه آغاز شود.
              پس از جلسهي اتحاديهي فوتباليستهاي حرفهاي لاليگا با اتحاديهي ليگ اسپانيا، سرانجام موضوع اعتصاب بازيكنان ختم به خير شد تا فوتبالدوستان اسپانيايي از شنبه بتوانند بازيهاي لاليگا را پيگيري كنند.

به گزارش ايسنا، عصر پنج شنبه سران اتحاديهي فوتباليستهاي حرفهاي (afe) و اتحاديهي ليگ اسپانيا در جلسهاي به بحث و تبادل نظر دربارهي موضوع نارضايتي بازيكنان و مسالهي اعتصاب پرداختند كه اين جلسه نتيجهي خوبي داشت و طرفين به توافق رسيدند رقابتهاي لاليگا از شنبه آغاز شود.

پيش از اين بازيكنان تيمهاي حاضر در رقابتهاي دسته اول لاليگا عنوان كرده بودند كه با توجه به جمع بدهيهاي باشگاههاي اسپانيا به بازيكنان كه از 50 ميليون يورو هم فراتر رفته حاضر به حضور در اين رقابتها نيستند.

در اين نشست اتحاديهي فوتباليستهاي حرفهاي از سازمان ليگ اسپانيا در خواست كرد تا تضميني به بازيكنان براي دريافت بدهيهاي گذشته و البته حق و حقوق فصل آينده داده شود تا بيش از 200 بازيكني كه از باشگاههاي مختلف طلبكار هستند، دست از اعتصاب بردارند.

پس از اين جلسه، اتحاديهي فوتباليستهاي حرفهاي لاليگا با انتشار بيانيهاي عنوان كرد: در جلسه با مسئولان برگزار كننده ليگ، به اين نتيجه رسيديم كه اعتصاب روزهاي شنبه، يك شنبه و دو شنبه لغو شده و ليگ آغاز شود. از مسئولان به دليل درك حساسيت موضوع و خرج دادن صبر و شكيبايي تشكر مي كنيم و البته تشكر ويژه داريم از تمام بازيكنان اسپانيايي و غير اسپانيايي كه ما را در راستاي احقاق حقوق بازيكنان همراهي كردند.

به اين ترتيب رقابتهاي هفتهي دوم لاليگا روز شنبه آغاز خواهد شد. ديدارهاي هفتهي اول هم برنامه ريزي شده تا روز 28 دسامبر برگزار شود، هرچند هنوز توافق نهايي حاصل نشده است.

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

سلام آمن جان

کی تاپیک کل کل های فوتبال رو به بخش بورسی منتقل میکنید؟یه دل پری دارم از این استقلال خوش شانس ولی یک دونه استقلالی دور و برمون نیست (خدا رو شکر) یک کم حالشو بگیریم. :d

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                  سلام آمن جان

کی تاپیک کل کل های فوتبال رو به بخش بورسی منتقل میکنید؟یه دل پری دارم از این استقلال خوش شانس ولی یک دونه استقلالی دور و برمون نیست (خدا رو شکر) یک کم حالشو بگیریم. :d
                  دوست عزیز یه مقدار صبر کنید،فکر کنم هفته هفتم بازیها پرسپولیس با استقلال بازی داره
                  اونجا حالشون رو اساسی می گیریم:d;)
                  افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• hamed89
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 617

سلام آمن جان

من اماده مبارزم

نظر

• آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

سلام آمن جان

سلام پانی جان....می گم حالا اگر من خودم استقلالی باشم باید چیکار کرد؟!!...:d:d:d:d

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

برخورد با ماموران خاطي بازي «استقلال تهران و مس كرمان» با دستور فرمانده ناجا

در پي حواشي بازي دو تيم فوتبال استقلال تهران و مس كرمان به دستور فرمانده ناجا با ماموران خاطي برخورد و فرمانده انتظامي استان کرمان نيز موظف شد تا نسبت به دلجويي از خبرنگاران صداوسيماي مرکز کرمان اقدام كند.

به گزارش پارس توریسم ، در پي برخورد عوامل پليس مستقر در ورزشگاه شهيد باهنر شهر کرمان و خبرنگار صداوسيما در بازي روز جمعه 21 مرداد ماه بين دو تيم فوتبال استقلال تهران و مس، برابر دستور فرمانده نيروي انتظامي، بازرسين ويژه به محل اعزام که پس از اعلام نتيجه بررسيها، مقرر شد با مأموران خاطي برخورد انضباطي و سازماني صورت پذيرفته و فرمانده انتظامي استان کرمان نيز نسبت به دلجويي از خبرنگاران صداوسيماي مرکز کرمان اقدام كند.

نظر

• آريامنش
                          تحلیلگر بنیادی
                          • Nov 2010
                          • 137

در اصل توسط آمن پست شده است View Post

با سلام
                          من اين اتفاقات و تشويقهاي دايي رو مبني بر محبوبيت او نه بلكه سندي بر اينكه اون توي هر ورزشگاهي جيره خوار داره ميدونم.به صلاحيت استيلي واسه سرمربيگري پرسپوليس كاري ندارم، اما اينكه دقيقه 40 اولين بازي مربي كه 2 فصل با پرسپوليس بود و بدترين نتيجه ها رو با پرسپوليس گرفت تشويق كنن خيلي مضحكه.توي اين چند سال به چه كسي اينقد فرصت دادن كه به اين دادن؟؟؟؟اول هر فصل به نام مدير عامل قسم ميخوره و اون تنها كسيه كه توي ايران جناب دايي پشتش نماز ميخونه اما آخر فصل سايشو با "توپ" ميزنه!!! رفت و برگشت به استقال باخت بيشترين باخت پي در پي رو ثبت كرد و هيچ وقت به روند ثابتي نرسيد .در جام باشگاه هاي آسيا هم از آخر اول شديم.بله ايشون خيلي لطف كردن 2 جام از جام حذفي به ارمغان آوردن.سال اول كه فقط با آفتابه سازي قزوين بازي نكرد وگرنه با تشتك سازي و حلبي سازي و ....بازي كرد تا قهرمان شد.سال دوم هم بايد قهرمان ميشد.سپاهان،ذوب آهن و استقلال سهميه گرفته بودن و به صلاح مملكت بود كه قهرمان بشه.اگه تيمي از پرسپوليس تو جام حذفي جلو مي افتاد مطمئن باشيد كه بازم برق ورزشگاه ميرفت.خلاصه تشويق دايي توي ورزشگاه نشونه درك پائين تماشاگران ماست.
                          يك پرسپوليسي واقعي

نظر

• mehran
                            كاربر فعال
                            • Jan 2011
                            • 1537

خب منم اومدم...........یعنی هنوز کسی میگه پرسپولیس؟؟!!

پانی جان و بهنام عزیز بیاین توبه کنید در توبه و رحمت همیشه بازه بگین که اشتباه کردین فک کردین اسم تیم آبیه پرسپولیسه..........:d

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

علیرضا واحدی نیکخت :اگر جایی غیر ازایران به دنیا اومده بودم مانکن شده بودم

هفته نامه یک شنبه نوشت :علیرضاواحدی نیکبخت درمصاحبه با هفته نامه سیاحت وتجارت نوشت :علیرضا واحدی نیکخت من از همان اول خوش پوش بودم و نمی توانم مدل زندگی ام را عوض کنم .وقتی مهمانی می رفتم همیشه سعی می کردم روی فرم باشم . شاید اگر جایی غیر ازایران به دنیا اومده بودم مانکن شده بودم .

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                                خب منم اومدم...........یعنی هنوز کسی میگه پرسپولیس؟؟!!

پانی جان و بهنام عزیز بیاین توبه کنید در توبه و رحمت همیشه بازه بگین که اشتباه کردین فک کردین اسم تیم آبیه پرسپولیسه..........:d
                                آقای مهران شما حالا عفو کنید این دوستان رو :D

استقلال سروره پرسپولیسه ....<:-p

نظر

در حال کار...
                                X