<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

سعید راد:

از شکستهای پرسپولیس افسرده شده ایم:d:d

سعید راد بازیگر مشهور سینما با روزنامه تماشا به اظهار نظر درباره شکستهای پرسپولیس زده است .

بخشهایی از این مصاحبه که سعید راد به اظهار نظر درباره پرسپولیس پرداخته به شرح زیر است :

غیر از سینما مشغول کار دیگری هستید ؟

ورزش می کنم ،دوچرخه سواری ودو . از لحاظ بدنی آماده آماده ام . چون می خواهن بروم فوروارد تیم باشم و گل بزنم .

کدام تیم ؟

پرسپولیس(می خندد)

همچنان اتفاقهای پرسپولیس را دنبال می کنید ؟

اصلا بحث زمان آقای دایی واستیلی نیست . به نظر من در حال حاضر غیر از چند بازیکن خیلی خاص در همه 16تیم لیگ که تعدادشان شاید به اندازه یک تیم هم نباشد شایستگی این را دارند که در پرسپولیس باشند . فکر می کنید علی دایی بلد نبود تیم را اول کند ؟چرا. ولی این کار ابزار می خواهد .وقتی شب قبل از بازی بازیکن حتی مراقب تغذیه اش نیست یا در دوبی فکر خریدن رینگ ماشین است . چسور می تواند به فوتبال فکر کند .وقتی دربازی با بوشهر به خودشان اجازه می دهند که آن حرکت زشت را باتماشاگر انجام دهند چه توقعی از فوتبال دارید؟در پرسپولیس در تمامی این سالها کسانی بازی کردند که تحصیلات بالای دانشگاهی داشتند و می دانستند فرهنگ ورزش چیست اما حالا.....

فکر می کنید پرسپولیس بتواند از بحران بیرون بیاید؟

موضوع اینجاست که فوتبال ما مبنای درستی ندارد. اگر از من به عنوان یک طرفدار معمولی نظر بخواهند می گویم برای فو تبالیستی که می خواهد بیاید دراین تیم ها بازی کند باید تستهایی بگذارنذ که بداند قرار است کجا بازی کند . اما الان هیچ اتفاقی نیافتاده می آیند قرار داد را می بندند و حالا شما پیداکنید پرتقال فروش را .
    آقای مرتضی احمدی گفتند باید پرسپولیس را تحریم کرد .
    آقای احمدی پیش کسوت ماست . هر وقت می روم استادیوم وایشان را می بینم تعظیم می کنم .وقتی دراین سن بلند می شوند و می آیند استادیوم معلوم است که به تیم علاقه دارند .
    خب طبیعی است که دراین شرایط ماافسرده می شویم .آقای استیلی ودایی واقعا لیاقت کار در پرسپولیس را دارند . اما ابزار اصولی این کار وجود ندارد.من چهره استیلی را موقع پخش بازی ها می بینم که دارد حرص می خورد .

دربی را دوباره در استادیوم می بینید ؟

متاسفانه بازی ها را نمی توانم مستقیم در استادیوم ببینم . اما برای دربی می آیم تهران .تمامی دربی ها را دراین ده سال در استادیوم دیده ام .
    to continue, please follow me on my page

نظر

• roohe-khashen
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 2270

حالا هی میگن این تاپیک و ابی قرمزش نکنید دیگه طاقت نیوردم و میگم فقط فقط ابی :d
      بعدشم میگم اهای فرهاد مجیدی>:d<
      دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• mehran
        كاربر فعال
        • Jan 2011
        • 1537

تا نیم ساعت دیگه وقت دارن..........<:-p

گفتم وقتی علی دایی رو تشویق میکردن صدای یه خانوم اونم از نوع تکنیکالیستش میومد نگو پانی خانم بودند.....نمیدونم چجوری وارد ورزشگاه شده بود......

نظر

• roohe-khashen
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2270

دز هر صورت پانی جان هر وقت ماهی رو از اب بگیری تازه هستش هرچه زودتر به جمع ابی ها بپیوندی بهتره این پرسپولیس که من این فصل میبینم زیاد امیدی بهش نیست:d:d
          دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
            خب منم اومدم...........یعنی هنوز کسی میگه پرسپولیس؟؟!!

پانی جان و بهنام عزیز بیاین توبه کنید در توبه و رحمت همیشه بازه بگین که اشتباه کردین فک کردین اسم تیم آبیه پرسپولیسه..........:d
            مهران جان یه پرسپولیسی همیشه یه پرسپولیسی میمونه
            فقط پرسپولیس:d
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

خیلی خوبه که کسی طرف کل با سپاهان نمیاد..خب اینم از فواید 3 تا قهرمانی در 9 ساله:d
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• آريامنش
                تحلیلگر بنیادی
                • Nov 2010
                • 137

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                دز هر صورت پانی جان هر وقت ماهی رو از اب بگیری تازه هستش هرچه زودتر به جمع ابی ها بپیوندی بهتره این پرسپولیس که من این فصل میبینم زیاد امیدی بهش نیست:d:d
                من فكر كنم حتي اگه پرسپوليس سروشونه هم بسازه هواداراي واقعيش از اون حمايت ميكنن

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                  مهران جان یه پرسپولیسی همیشه یه پرسپولیسی میمونه
                  فقط پرسپولیس:d
                  فقط استقلال<:-p:D

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
                    آقای مهران شما حالا عفو کنید این دوستان رو :d

استقلال سروره پرسپولیسه ....<:-p
                    آمن جان جوجه رو آخر پاییز میشمرن
                    البته این دفعه آخر تابستون هم میشه شمرد چون بازی استقلال و پرسپولیس اواخر همین ماهه
                    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• آريامنش
                      تحلیلگر بنیادی
                      • Nov 2010
                      • 137

فقط استقلال<:-p:D
                      >:D<

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                        آمن جان جوجه رو آخر پاییز میشمرن
                        البته این دفعه آخر تابستون هم میشه شمرد چون بازی استقلال و[size="7"] پرسپولیس[/ size] اواخر همین ماهه
                        تا پیروزی برای استقلال همیشه پیروز و سربلند چند صباحی است باقی مانده ....:d

نظر

• mehran
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1537

سر و شونه!!!! شما طاقت پول بک هم نداشتین:D

یادتونه که تا هفته پیش:p

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

رئیس سابق سازمان تربیت بدنی، رئیس مجمع پرسپولیس میشود؟

شایعه شده علی سعیدلو رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس میشود.

به گزارش خبرآنلاین؛ نام علی سعیدلو آخرین رئیس سازمان تربیت بدنی به عنوان یکی از گزینههای ریاست فدراسیون فوتبال مطرح شده است. سعیدلو که پس از کنار رفتن از ریاست سازمان تربیت بدنی به سمت معاون بینالملل رئیس جمهور منصوب شد، در مورد این شایعه میگوید: «من از چیزی اطلاع ندارم. درگیر یک کاری هستم که خیلی وقت میگیرد و فکر نمیکنم اینطوری کار کردن در دو پست همزمان، کارآیی داشته باشد.»
                            او همچنین گزینهای است که احتمالا ریاست مجمع باشگاه پرسپولیس را هم عهدهدار خواهد شد. اما رئیس سابق سازمان تربیت بدنی در این مورد به خبرآنلاین میگوید: «این طوری که شما میگویید انگار همه پستهای ورزش را دارند میدهند به من. بنده در جریان چیزی نیستم.»
                            البته طبق آخرین اطلاعاتی که به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شده، علی سعیدلو همچنان رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس است. الان هم بحث این مطرح شده که وزیر ورزش، ریاست مجمع باشگاه پرسپولیس را دوباره به نام علی سعیدلو بزند تا اسناد و مدارک باشگاه پرسپولیس برای شرکت در لیگ قهرمانان آسیا تا حدودی تکمیل شود.

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

فقط استقلال<:-p:d
                              فقط صدرا

ببخشید اشتباه شد:d
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

مرفاوی: عصبانی شدم، گفتم میروم / از حقم به این راحتی نمیگذرم

صمد مرفاوی از اینکه به صورت شفاهی استعفا کرده پشیمان است.

به گزارش خبرآنلاین؛ مرفاوی پس از باخت به فجر سپاسی اعلام کرد که از کرمان میرود. اما هنوز 24 ساعت هم نگذشته بود که حرفش را پس گرفت. مرفاوی زمانی که شنید مدیران مس با استعفای شفاهی او موافقت و حتی جایگزینش را هم معرفی کردهاند گفت: «آنها هر تصمیمی دوست دارند بگیرند اما من با مس قرارداد دارم و به قراردادم پایبندم. آنها می توانند مربی جدید معرفی کنند اما این مفهومش می شود اخراج من. راستش دیشب از روی احساس گفتم می روم چون عصبی بودم اما کاملا برایم مشخص شد همه آنچه اتفاق افتاده دسیسه بوده است. دسیسه ای برای کنار زدن من. حالا هم که علیه من توطئه کردند ، تصمیم گرفتم بمانم و به قراردادم پایبند باشم.»

مرفاوی ادامه داد: «من که قرارداد دارم و سر تاریخش می روم. وقتی با من صادقانه برخورد نشده ، انتظار نداشته باشید که از حقم به این راحتی بگذرم.»

نظر

در حال کار...
                                X