سعید راد:
از شکستهای پرسپولیس افسرده شده ایم:d:d
از شکستهای پرسپولیس افسرده شده ایم:d:d
سعید راد بازیگر مشهور سینما با روزنامه تماشا به اظهار نظر درباره شکستهای پرسپولیس زده است .
بخشهایی از این مصاحبه که سعید راد به اظهار نظر درباره پرسپولیس پرداخته به شرح زیر است :
غیر از سینما مشغول کار دیگری هستید ؟
ورزش می کنم ،دوچرخه سواری ودو . از لحاظ بدنی آماده آماده ام . چون می خواهن بروم فوروارد تیم باشم و گل بزنم .
کدام تیم ؟
پرسپولیس(می خندد)
همچنان اتفاقهای پرسپولیس را دنبال می کنید ؟
اصلا بحث زمان آقای دایی واستیلی نیست . به نظر من در حال حاضر غیر از چند بازیکن خیلی خاص در همه 16تیم لیگ که تعدادشان شاید به اندازه یک تیم هم نباشد شایستگی این را دارند که در پرسپولیس باشند . فکر می کنید علی دایی بلد نبود تیم را اول کند ؟چرا. ولی این کار ابزار می خواهد .وقتی شب قبل از بازی بازیکن حتی مراقب تغذیه اش نیست یا در دوبی فکر خریدن رینگ ماشین است . چسور می تواند به فوتبال فکر کند .وقتی دربازی با بوشهر به خودشان اجازه می دهند که آن حرکت زشت را باتماشاگر انجام دهند چه توقعی از فوتبال دارید؟در پرسپولیس در تمامی این سالها کسانی بازی کردند که تحصیلات بالای دانشگاهی داشتند و می دانستند فرهنگ ورزش چیست اما حالا.....
فکر می کنید پرسپولیس بتواند از بحران بیرون بیاید؟
موضوع اینجاست که فوتبال ما مبنای درستی ندارد. اگر از من به عنوان یک طرفدار معمولی نظر بخواهند می گویم برای فو تبالیستی که می خواهد بیاید دراین تیم ها بازی کند باید تستهایی بگذارنذ که بداند قرار است کجا بازی کند . اما الان هیچ اتفاقی نیافتاده می آیند قرار داد را می بندند و حالا شما پیداکنید پرتقال فروش را .
آقای مرتضی احمدی گفتند باید پرسپولیس را تحریم کرد .
آقای احمدی پیش کسوت ماست . هر وقت می روم استادیوم وایشان را می بینم تعظیم می کنم .وقتی دراین سن بلند می شوند و می آیند استادیوم معلوم است که به تیم علاقه دارند .
خب طبیعی است که دراین شرایط ماافسرده می شویم .آقای استیلی ودایی واقعا لیاقت کار در پرسپولیس را دارند . اما ابزار اصولی این کار وجود ندارد.من چهره استیلی را موقع پخش بازی ها می بینم که دارد حرص می خورد .
دربی را دوباره در استادیوم می بینید ؟
متاسفانه بازی ها را نمی توانم مستقیم در استادیوم ببینم . اما برای دربی می آیم تهران .تمامی دربی ها را دراین ده سال در استادیوم دیده ام .
نظر