<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
    سلام عرض میکنم خدمت همه
    تبریک میگم به همه استقلالی ها..
    من یه استقلالی تیرم از بچگی استادیوم میرفتم ولی چند ساله که به این نتیجه رسیدم پرسپولیس تیمی نیست که بازیش برام مهم باشه
    پیروزی دیگه تیم خطرناکی نیست
    وقتی مدیریتش میفته دسته ابل..ی مثل کاشانی و چاپلوسی مثل استیلی (در جریان انتخابات 88 دیدید که چه کرد) باید فاتحه تیمتون رو بخونید و بیایید تو ورزشگاه علی دایی رو تشویق کنید به نشانه اعتراض...ما تیم 13 جدول رو بردیم و این اصلا برامون خوشایند نیست
    ما 2 تا ستاره داریم و فقط به ستاره فکر میکنیم ..ما باید ستاره هامون رو بیشتر کنیم ..برد پیروزی چیزی برای ما عوض نمیکنه
    الان حریف اصلی ما تیم های اصفهانی هستند و از این تیما باید ترسید
    این بازی استقلال واقعا ترکوند..عالی بود..تیم هماهنگ بود///وقتی بازی استقلال اهواز رو میدیدم یه زمان ارزو کردم که خدایا این میداوودی یه روز بیاد استقلال که اومد این بازیکن عشقه منه مگه میشه تو تیم باشه و تیم ببازه؟
    به پرسپولیسی ها پیشنهاد میکنم تعصب رو بزارید کنار منطقی نگاه کنید واسه چی طرفدار پرسپولیس هستید؟؟نه جون داداش بگید؟ دل خودتونو با شعارهای 6 تایی خوش کردید؟
    اصلا این بازی رو دیدید تا حالا؟ میدونید چرا استقلال تو ده دقیقه سه چهار گل خورد؟
    کاش اون پنالتی گل میشد تا 2 تا دیگه هم بهتون میزدیم..هر بازیکن واس خودش یه تیم بود
    ما به فکر قهرمانی اسیا هستیم امسال..اهای فرهاد مجیدی
    زنده باد تاج..زنده باد استقلال

در اخر از اینکه تونستن به موسسه محک کمک کنم خوشحالم...بهنام جان خوبی که؟
    حامد جان اتفاقا حالم خیلی خوبه
    چرا باید بد باشم ؟
    اگه فکر میکنی بابت این باخت ناراحتم باید بگم اشتباه کردی:d
    خیلی وقته که پرسپولیس برای من تموم شده
    اگر هم چیزی گفتم فقط به قصد شوخی و خنده بوده
    ولی اینو بگم که شرطی که گذاشتم یادم نرفته
    فقط لطف کن شماره حساب این موسسه محک رو بهم بگو
    شرط اول رو بردی ولی مطمئن باش دومیش رو من میبرم>:d<
    منظورم بازی بارسلون با رئاله
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• aghaye boursi
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 109

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
      شرکت کردن همچین تیمی توی جام باشگاههای آسیا فقط باعث آبروریزی میشه
      حیف وقت که آدم بذاره برای دیدن بازی این تیم
      ما که از اولش گفته بودیم این تیم شایسته حضور در آسیا نیست. الانم میگیم که تیم ملوان قهرمان واقعی جام حذفی کشور و باید تو لیگ قهرمانان شرکت کنه

نظر

• hamed89
        Banned
        • Jul 2025
        • 617

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
        حامد جان اتفاقا حالم خیلی خوبه
        چرا باید بد باشم ؟
        اگه فکر میکنی بابت این باخت ناراحتم باید بگم اشتباه کردی:d
        خیلی وقته که پرسپولیس برای من تموم شده
        اگر هم چیزی گفتم فقط به قصد شوخی و خنده بوده
        ولی اینو بگم که شرطی که گذاشتم یادم نرفته
        فقط لطف کن شماره حساب این موسسه محک رو بهم بگو
        شرط اول رو بردی ولی مطمئن باش دومیش رو من میبرم>:d<
        منظورم بازی بارسلون با رئاله
        منم به شوخی گفتم
        راستش شماره حسابش رو منم بلد نیستم!
        تو تاپیک باربد هست..حالا عجله نکن :دی
        من تیم اولم لیورپوله بعد ریال (با اینکه از بچگی ریالی بودم و فقط چند ساله لیورپولیم ) اگه منچستری هستی شرط ببندیم :دی

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
          منم به شوخی گفتم
          راستش شماره حسابش رو منم بلد نیستم!
          تو تاپیک باربد هست..حالا عجله نکن :دی
          من تیم اولم لیورپوله بعد ریال (با اینکه از بچگی ریالی بودم و فقط چند ساله لیورپولیم ) اگه منچستری هستی شرط ببندیم :دی
          از منچستر خوشم نمیاد
          من فقط طرفدار بارسلونا هستم
          با هر تیمی هم که بازی کنه حاضرم شرط ببندم
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

احضار امیر حسین صادقی به کمیته انضباطی

سخنگوی کمیته داوران فدراسیون فوتبال از ارجاع پرونده ضرب و شتم کمک داور بازی تیمهای تراکتور و نفت تهران به کمیته انضباطی و همچنین شکایت کمیته داوران از امیر حسین صادقی خبر داد.

رضا غیاثی در گفتگو با مهر، ضمن بیان مطلب فوق گفت: متاسفانه گزارشهایی به ما رسیده که در بازی تیمهای فوتبال تراکتور سازی و نفت تهران، حمید غمزه کمک داور این دیدار، چندین بار درون زمین و حتی در داخل راهروهای ورزشگاه یادگار امام، از سوی برخی از هواداران تیم فوتبال تراکتورسازی به شدت مورد توهین قرار گرفته است.

وی افزود: متاسفانه این توهین ها به داخل ورزشگاه ختم نشد و زمانی که این کمک داور با وسیله شخصی خود از تبریز به استان گیلان باز می گشت توسط همان عده مورد تعقیب قرار گرفت و هنگامی که غمزه در بین راه در پمپ بنزینی توقف کرده بود از سوی این افراد مورد حمله و ضرب و شتم قرار گرفت.

سخنگوی کمیته داوران تاکید کرد: کمیته داوران این حرکت ناشایست را به شدت محکوم کرده و اعتقاد دارد که داوران باید از امنیت کامل برخوردار باشند. به همین دلیل تمامی دلایل، مستندات و شواهد را به کمیته انضباطی ارجاع می دهیم و از این کمیته می خواهیم این موضوع را با قاطعیت و جدیت پیگیری کند.

غیاثی اظهار داشت: امیرحسین صادقی بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی پس از بازی تیمهای تراکتور و نفت تهران در مصاحبه های خود گفته بود که در داوری این بازی ابهاماتی وجود دارد به همین دلیل از وی به کمیته انضباطی شکایت کرده ایم تا برای ادعایی که کرده در این کمیته پاسخگو باشد.

دیدار تیمهای فوتبال تراکتورسازی و نفت تهران از هفته هفتم یازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر، پنجشنبه در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار شد و با برتری ۲ بر ۱ تیم فوتبال نفت تهران به پایان رسید.
            to continue, please follow me on my page

نظر

• سرداربورسی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 458

پس لرزههای شکست در دربی؛ دعوا سر تمرین و اتهام ارتباط 3 پرسپولیسی با علی دایی

سه بازیکن پرسپولیس متهم به این شدند که با علی دایی ارتباط دارند و همین دلیل کمکاری در دربی و شکست پرسپولیس بوده است.

درگیری امروز تمرین پرسپولیس و حمله کلامی برخی لیدرهای این باشگاه به محمد نوری اولین تبعات شکست در دربی را به همراه داشت به گونه ای که دیگر بازیکنان پرسپولیس از مربیان خود خواستند هرچه سریعتر این فضا را تغییر دهند و مانع فحاشی لیدرها شوند.

ماجرا از این قرار است که پس از اظهار نظر برخی از پیشکسوتان پرسپولیس مبنی براینکه دو،سه بازیکن پرسپولیس در دربی ضعیف ظاهر شدند، لیدرهای این باشگاه تصمیم گرفتند خود وارد عمل شده و بازیکنان کم کار در دربی را تنبیه کنند، موضوعی که امروز اتفاق افتاد و اگر وساطت علی کریمی نبود شاید کار به جاهای باریک کشیده می شد.

درباره این اتفاقات حرف و حدیث های فراوانی به گوش می رسد اما موضوعی که امروز در محل تمرین پرسپولیس دهان به دهان می چرخید و لیدرهای پرسپولیس به آن دامن می زدند ارتباط داشتن 3بازیکن پرسپولیس با سرمربی سابق این تیم بود.

آنها پس از دیدار چند هفته قبل سه بازیکن پرسپولیس یعنی ابراهیم شکوری، محمد نوری و غلامرضا رضایی با علی دایی که به بهانه تبریک سرمربیگری وی در راه آهن صورت گرفته بود از این سه نفر دل خوشی نداشتند و بعد از از دست رفتن پنالتی پرسپولیس در دربی توسط نوری بر این مسئله دامن زدند که دایی در شکست پرسپولیس نقش داشته است.

حتی ابراهیم شکوری مدافع پرسپولیسی ها که در دربی عملکرد بدی داشت امروز در تمرین شرکت نکرد و لیدرهای این تیم به دنبال او بودند تا همچون نوری وی را به باد انتقاد بگیرند.

این مسئله قطعا واکنش دایی را به همراه خواهد داشت زیرا وی اعلام کرده بزودی درباره شکست سرخپوشان در دربی اظهار نظر خواهد کرد.

حبیب کاشانی تا این لحظه سکوت اختیار کرده است تا سکوت وی نیز بر فضای کنونی پرسپولیس تاثیر گذار باشد.
              ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
              نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

فردوسی پور : جدایی حبیب از حمید را به اسکار بفرستیم!

ورزش > لیگ برتر - عادل فردوسی پور 90 این هفته را با دو عذرخواهی آغاز کرد.

به گزارش خبرآنلاین؛ در شروع 90 این هفته که با 5 دقیقه تاخیر آغاز شد ؛ فردوسی پور روی آنتن آمد و گفت:« باید عذرخواهی کنم ، این 5 دقیقه تاخیر تقصیر ما بچه های 90 بود اما آن اتفاق هفته قبل ، هیچ ارتباطی با ما نداشت و اتفاق خیلی تلخی بود. انشالله قول می دهم که دیگر هیچ وقت این اتفاق تکرار نشود.برای آنچه هم که هفته قبل رخ داد از شما عذر می خواهم.»

فردوسی پور در گفت و گو با مدیر باشگاه سپاهان ، به دلیل اتفاق تلخی که در بازی آسیایی این تیم افتاد ، به او شیوه کسب اطلاع از محرومیت بازیکنان را یاد داد و البته رحیمی هم خیلی راحت اشتباه تیمش را پذیرفت و عذر خواست.

نکته جالب برنامه اما شاید جایی بود که در بخش 90 درجه ، فردوسی پور روی صحنه هایی از داربی گفت:« به نظر می رسد بعد از فرستادن فیلم جدایی نادر از سیمین به اسکار باید فیلم جدایی حبیب از حمید ساخته بالیوود را آماده فرستادن به جشنواره های جهانی کرد.»

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

غیاثی: قلعه نویی به کمک داور گفت جوجه رشتی تو در حد این بازی نیستی

سخنگوی کمیته داوران امیر قلعه نویی را متهم به توهین شدید به داور بازی کرد.

به گزارش خبرآنلاین؛ رضا غیاثی ، سخنگوی کمیته داوران در گفت و گویی با برنامه 90 ، درباره ضرب و شتم کمک داور بازی تراکتورسازی و نفت تهران ، اظهارات جالبی به میان آورد و در بخشی از این اتفاق گفت:« این کمک داور در گزارش خود نوشته است غیر از برخورد اشیاء به پشت سرش ، در پایان بازی توهین های بدی به او شده. اینکه تعدادی از اعضای کادرفنی در مسیر راهروی رختکن به سمت او رفتند و گفتند تو در قواره این بازی نیستی ، آخه تو جوجه رشتی که...»

غیاثی لحظه ای بعد در برابر پرسش فردوسی پور گفت:« من ماجرا را از نزدیک ندیدم اما داور نوشته که این نسبت ها را امیر قلعه نویی به او داده است . بعد هم که در پمپ بنزین ، این داور را مورد ضرب و شتم قرار داده اند.»

نظر

• آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

دایی: باشگاهی که بوقچیها در آن تصمیم میگیرند،باید درش تخته شود

فارس نوشت:

سرمربی تیم فوتبال راهآهن گفت:از نظر من باید درب باشگاهی که بوقچیها در آن تصمیم می گیرند را بست.
                    علی دایی در گفتوگویی درباره اتفاقاتی که برای محمد نوری و غلامرضا رضایی در تمرین پرسپولیس افتاده است، گفت: متأسفانه آقایان به کسانی تهمت زدند که جزو باشرفترین فوتبالیستهای ایران هستند من با این بازیکنان از زمانی که در تیم ملی بودهاند کار کردهام اما متأسفانه الان به این بازیکنان تهمت زدند.
                    وی افزود:آیا گناه کردهاند این دو بازیکن در روز روشن آمدهاند و به احترام من با من عکس گرفتهاند. آنهایی که به این دو بازیکن تهمت زدهاند خودشان بیغیرت هستند.
                    دایی ادامه داد: وقتی از یک تیم 8 یا 9 بازیکن به تیم ملی دعوت میشود نشانه قابلیت بالای آن تیم است. اما متأسفانه آقایان این را نمیدانند. من تعجب میکنم چطور زمان پیروزیها مثل فینال جام حذفی آقایان میآیند و مدال میگیرند اما زمانی که اینطور پرسپولیس می بازد جلو نمیآیند.

نظر

• ماهور
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1239

احتمال کسر 6 امتیاز از استقلال

فدراسیون بین المللی فوتبال یک ماه به باشگاه استقلال مهلت داد بدهی بازیکن فصل گذشته خود را پرداخت کند.

به گزارش برنا، محمد حیرانی مشاور بین الملل باشگاه استقلال با اشاره به حکم فیفا در مورد بدهی "پائولو رینالدو" بازیکن فصل گذشته استقلال و فعلی تیم کیه وو ایتالیا گفت: هفته پیش این حکم به دستمان رسید که در آن ریز مطالبات این هافبک پرویی آمده است. بر اساس شکایت مدیربرنامه های این بازیکن، رینالدو بیش از یکصدهزار دلار از استقلال طلب دارد که به این رقم باید جریمه دیرکرد هم افزود.

وی افزود: در حکم فیفا آمده که اگر تا یک ماه این مطالبات پرداخت نشود، فدراسیون بین المللی فوتبال تصمیمات سخت گیرانه تری اتخاذ خواهد کرد و اولینِ آن کسر 6 امتیاز از تیم استقلال است. کما اینکه این اتفاق برای یکی از تیم های لیگ برتری سال گذشته افتاد.

حیرانی عنوان کرد: نکته تعجب بر انگیز اینکه رینالدو دستمزد آبان ماه سال 1388 خود را هم نگرفته و این در شرایطی است که استقلال در آن زمان مشکلات مالی نداشت و جریمه این دیرکرد ها به همراه مطالبات معوق،ه بدهی استقلال را به این بازیکن سنگین تر می کند.

مشاور بین الملل باشگاه استقلال تاکید نمود: با راهنمایی کمیته بین الملل فدراسیون فوتبال در مهلت تعیین شده درخواست تجدید نظرخود را به فیفا ارسال کردیم، اما هنوز فیفا به این نامه ما پاسخی نداده است. به هر حال در صورتی که این درخواست مورد پذیرش فیفا قرار نگیرد، استقلال تنها 20 روز برای پرداخت این پول فرصت دارد.

حیرانی گفت: این نخستین بار در تاریخ باشگاه استقلال است که اختلافات مالی با یک بازیکن به فیفا کشیده می شود و فیفا دراین مورد تصمیم می گیرد و حالا مدیران استقلال باید تاوان سهل انگاری گروه قبلی را بپردازند.
                      چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                      گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• ماهور
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1239

پیشنهاد جالب فردوسی پور برای ایجاد شغل
                        عادل فردوسی پور در برنامه٩٠ به گفتوگو با مدیرعامل باشگاه سپاهان پیرامون اتفاق نادر اخیر پرداخت.

به گزارش "سیاست نامه"، فردوسی پور در این گفت و گو با کنایه به قول رییس جمهور برای ایجاد ٢ میلیون شغل اشاره کرد و برای آن که مشکلی نظیر سپاهان تکرار نشود پیشنهاد ایجاد یک شغل جدید داد.

وی پیشنهاد داد یک نفر استخدام شود تا حساب تعداد کارتهای بازیکنان را داشته باشد!

گفتنی است در بازی تیم سپاهان با یکی از باشگاههای قطر و علی رغم برد این تیم در برابر تیم عربی، دوکارته بودن یکی از بازیکنان ایرانی مشکلاتی را برای سپاهان ایجاد کرده که برد آن را زیر سوال برده است.
                        چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                        گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• hamed89
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 617

مدیر عامل پیروزی شد سردار رویانیان
                          ای که جدا مردم از خنده
                          دو ساعته دارم میخندم
                          واقعا اینا جوکند..مدیریت رو به حد اعلا رسوندن!اصلا موندم این چه جوری شد مدیر عامل.؟/ ای تسلیت میگم اول به پرسپولیسیا بعد به همه فوتبال دوستان..اینا کیند واقعا!!
                          از فردا شورت وزرشی واس بازیکنا ممنوعه!!وگرنه جریمه دار!!!
                          یه جا خوندم نوشته بود بازیکنا پرسپولیس دیگه حکم سربازان امام زمان رو دارند
                          ای مردم از خنده
                          اینا واقعا مدیریت جهانی رو ترکوندن..حالا چه جوری؟ کی جرات داره گل بزنه پرسپولیس؟؟هان؟؟ میخواید اعمال قانون شید؟
                          من واقعا شوکه شدم
                          باید اضافه کنم:
                          سیاست ما عین فوتبال ماست

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

کارت سوخت 500 هزار تومانی،هدیه سردار به پرسپولیسیها

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در اقدامی جالب به بازیکنان و کادر فنی به عنوان هدیه کارت هدیه 500 هزار تومانی پرداخت کرد.

به گزارش فارس، محمد رویانیان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس روز گذشته در تمرینات این تیم حضور پیدا کرد.
                            اما وی در اقدامی جالب و غیرمنتظره پس از جلسهای با کادر فنی به هرکدام از بازیکنان و کادر فنی 500 هزار تومان کارت هدیه داد که می توان برای تهیه بنزین از آن استفاده کرد.
                            پرسپولیسی ها با این کارت میتوانند هم از سوخت بنزین استفاده کنند و هم میتوانند آن را نقدا از عابر بانک ها دریافت کنند.
                            این کارت هدیهها امروز از سوی کادر فنی به بازیکنان داده شد.
                            تیمهای فوتبال پرسپولیس و فجرسپاسی روز یکشنبه در شیراز در چارچوب هفته ششم به میدان خواهند رفت.

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

اشک های دایی در دیدار با پسر بیمار

علی دایی قبل از رفتن به کنفرانس خبری دقایقی را با کودکی بیمار سپری کرد.

به گزارش خبرآنلاین؛ علی دایی قبل از کنفرانس مطبوعاتی اش در هتل کادوس رشت با کودکی مبتلا به بیماری ms ملاقات داشت. مادر مبین به علی دایی گفت:« او تمام دیشب را به شوق دیدنت نخوابیده» و با این حرف مادر کودک بیمار ، علی دایی چشمانش خیس از اشک شد. لحظاتی کودک را در آغوش گرفت و حسابی با او گفت و خندید . او شماره تلفنش را در اختیار خانواده کودک بیمار قرار داد و گفت:« هر وقت او دوست داشت می تواند با من تماس بگیرد.» دایی همچنین با لبخند از کودک خواست؛ تا برای بازی با داماش هوادار راه آهن باشد:« می دانم تیم شهرت داماش است اما تو این یک بازی دعا کن که ما برنده باشیم.»

دایی پس از این دیدار به کنفرانس مطبوعانی رفت و از این گفت که داماش با تغییر مربی ، برنامه های راه آهن را با مشکل مواجه کرده . او وقتی با سئوالی از پرسپولیس روبرو شد ، گفت:« اینجا کنفرانس مطبوعاتی راه آهن و داماش است نه پرسپولیس . حرفی از پرسپولیس نمی زنم.» و سئوال درباره مایلی کهن که درباره اش گفت:« عادت ندارم درباره چیزهای بی ارزش و حرف های بی ربط چیزی بگویم.»

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

درخت کاج ماشین قطبی را له کرد

بدبیاری در ژاپن دامن افشین قطبی را گرفت.

به گزارش خبرآنلاین؛ توفان جمعه شب در شیزوکا حسابی برنامه های افشین قطبی را به هم ریخت. شیمیزو در زمین تمرین اختصاصی خود در کنار اقیانوس تمرین می کرد که ناگهان گردباد شدید به آنها رسید و همه چیز را به هم ریخت. برق ها رفت ، درخت ها شکستند و کمپ تیم خسارت های زیادی دید. بازیکنان در کمپ سنگر گرفتند و وقتی همه چیز تمام شد ، همه شوکه بودند از صحنه ای که می دیدند. قطبی در این باره می گوید:« درخت ها شکسته بود و یکی از این درخت های کاج درست افتاده بود روی ماشین من.» ماشین سرمربی تقریبا غیرقابل استفاده شده بود.

قطبی شنبه در ورزشگاه خانگی برابر کاوازاکی به تساوی دست یافت.

نظر

در حال کار...
                                X