<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Captain Nemo
    مدیر
    • Dec 2010
    • 2934

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
    چگونه همه اخبار مربوط به استقلال را رایگان دریافت کنید؟

باشگاه استقلال برای هواداران خود ترتیبی اتخاذ کرده تا به صورت اس ام اسی تازهترین اخبار مربوط به باشگاه مورد علاقه خود را دریافت کنند.

سایت رسمی باشگاه استقلال نوشت: سامانه پیام کوتاه وب سایت رسمی باشگاه استقلال راه اندازی شد.این سامانه با شماره (10001324) که یادآور تاسیس باشگاه در سال 1324 است، فعال خواهد بود.

در صورت تمایل برای دریافت رایگان اخبار باشگاه از طریق پیامک، میتوانید با ارسال اس ام اس به این شماره ثبت نام کنید. برای ثبت نام یکی از اعداد زیر را برحسب رده سنی خود برای ما ارسال کنید؛

1) رده سنی زیر 15 سال

2) رده سنی 15 تا بیست سال

3) رده سنی 20 تا 30 سال

4) رده سنی 30 تا 40 سال

5) رده سنی بالای 40 سال

به عنوان مثال در صورتی که سن شما بیست و هفت سال است، کافی است عدد " 3 " را شماره 10001324 اس ام اس کنید.
    توجه ......................... توجه...................
    بزودی سامانه پیامکی باشگاه وزین پرسپولیس همیشه قهرمان هم جهت دریافت رایگان اخبارافتتاح میشود .
    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

در اصل توسط captain nemo پست شده است View Post
      توجه ......................... توجه...................
      بزودی سامانه پیامکی باشگاه وزین پرسپولیس همیشه قهرمان هم جهت دریافت رایگان اخبارافتتاح میشود .
      سلام آقای کاپیتان
      باید خدمت شما مدیر عزیز بگم که پرسپولیس سیستمش قدیمه و به گرد پای استقلال نمی رسه؛شما هم خودتو خسته نکن ؛همه می دونن استقلال سروره پرسپولیسه..:d:d
      to continue, please follow me on my page

نظر

• ماهور
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1239

علی پروین: دو نفر را میفرستم تا میخوره "فردوسی پور" را بزنن!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب :
        پس از نظرسنجی هفته گذشته برنامه نود که در آن 61 درصد از مخاطبان حضور علی پروین را در موفقیت این تیم بی تاثیر دانستند روز گذشته رئیس سازمان فوتبال پرسپولیس در حالی که از مصاحبه با خبرنگاری طفره می رفت گفتک اصلا کار عادل با آن نظر سنجی در ست نبود. او حق نداشت برای من نظر سنجی بگذارد. من انتظار نداشتم همه به نفع من رای بدهند، اما من واقعا 60 درصد مخالف ندارم. قطعا همه این 60 درصد پرسپولیسی نبوده اند و طرفداران بقیه تیم ها هم در آن شرکت کرده اند.

در حالی که این خبرنگار سعی داشت نظرسنجی برنامه نود را امری طبیعی جلوه دهد، پروین با صدای بلند گفت: بروید به عادل بگوئید من اهل شکایت و این حرف ها نیستم، دو نفر را می فرستم تا می خوره بزننش.

در مسابقه پیامک برنامه نود هفته پیش این پرسش مطرح شده بود: با توجه به سمت جدید علی پروین به عنوان مدیر فوتبال آیا او می تواند پرسپولیس را از بحران خارج کند؟

در شروع برنامه نود البته درصد نظرات موافقان و مخالفان به همدیگر نزدیک بود اما بعد از صحبت های محمد پنجعلی آمار مخالفان رشد قابل توجهی داشت . در پایان برنامه مشخص شد که 61 درصد مردم معتقدند که پروین نمی تواند در این شرایط پرسپولیس را از بحران خارج کند و البته 39 درصد نظر دیگری داشتند.
        چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
        گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

اظهارنظر عجیب و غریب فیروز کریمی درباره ورزشگاه بوشهر

فیروز کریمی خواستار انتقال کارگر افغانی وزرشگاه مشهد به بوشهر به همراه بیلش شد!

سرمربی تیم فوتبال شاهین بوشهر در خصوص ورزشگاه 15 هزار نفری در حال ساخت بوشهر که روند ساخت آن با وقفه طولانی همراه شده است گفت: از ساخت ورزشگاه در شهر بوشهر اطلاعی ندارم اما اگر کارگر افعانی نگهبان ورزشگاه ثامن مشهد با بیلش به بوشهر بیاید ورزشگاه این شهر شانس ساخته شدن دارد .

فیروز کریمی شامگاه سه شنبه در مصاحبه مطبوعاتی پس از دیدار تیمش در مقابل نیروی زمینی تهران افزود : تا زمانی که آن کارگر نگهبان بیل نداشت ورزشگاه ثامن مشهد ساخته نشد .

وی اظهار داشت : از صحبت های من درباره سرمربی و کادر فنی تیم ملی سوء برداشت شده است وگرنه برای آنها احترام خاصی قائل هستم .

کریمی گفت :در صحبت های قبلی ام در مورد دعوت نکردن بازیکنان ارزنده شاهین به تیم ملی این طور بیان کردم که گویا چشم هایی وجود دارد که تحت تاثیر شرجی بوشهر آب مروارید گرفته است و نمی گذارد همکاران کی روش بدرستی بازیکنان لایق شاهین را ببینند.

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

اولین تبعات حمله برنامه نود به استیلی؛ بازیکنان پرسپولیسی نا فرمانی را شروع کردند

برخی بازیکنان پرسپولیس از سرمربی خود حرف شنوی ندارند!

پس از برنامه اخیر نود به نظر می سرد که برخی از بازیکنان پرسپولیس تغییر رفتار داده اند و از سرمربی خود حرف شنوی ندارند.

آنها وقتی دیدند سرمربی شان جای پای محکمی ندارد با برخی رفتارها ناسازگاری خود با کادر فنی را نشان دادند که اخراج امروز مهرداد اولادی از همین مسئله ریشه می گیرد چراکه این بازیکن دایم از مصدومیت خود حرف می زد تا اینکه امروز سرمربی سرخپوشان با ناراحتی شدید خطاب به وی گفت: پس کی این مصدومیت تو تمام می شود ؛ اصلا نمی خواهد تمرین کنی و ...

ابراهیم شکوری یکی دیگر از بازیکنان پرسپولیس در تمرین بدون هماهنگی دیر کرد تا خشم استیلی را موجب شود و اجازه تمرین پیدا نکند.

نکته جالب تر اینکه برخی بازیکنان پرسپولیس از وقتی که فهمیده اند قرار است یک مربی ترک به پرسپولیس بیاید، دایما پرس و جو می کنند که این مربی که هست و کی به ایران می آید!

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

پرسپولیسی ها عازم رشت شدند/کریمی با اتومبیل شخصی اش رفت!

کاروان تیم فوتبال پرسپولیس پس از حدود 2 ساعت معطلی در فرودگاه مهرآباد، برای دیدار مقابل داماش عازم رشت شد.

به گزارش فارس، تیمهای فوتبال پرسپولیس و داماش گیلان در چارچوب هفته دوازدهم لیگ برتر ساعت 15:30 دقیقه فردا در رشت به مصاف یکدیگر میروند.

از همین رو کاروان تیم فوتبال پرسپولیس که قرار بود ساعت 16:45 دقیقه امروز راهی رشت شود به دلیل بارش شدید باران و بدی آب و هوا در فرودگاه تهران و رشت، با حدود 2 ساعت تأخیر یعنی 18:25 دقیقه عازم رشت شد.
              علی کریمی پس از جلسه با استیلی ساعت 17 امروز با اتومبیل شخصی خودش عازم رشت شده بود البته شرایط جسمانی کریمی برای بازی فردا همچنان در ابهام است.

پرسپولیسی که امروز قرار بود در تهران یک جلسه تمرین کنند و سپس عازم رشت شوند با مشکلاتی مواجه شدند به همین دلیل قرار بود یک جلسه تمرین بعدازظهر امروز در ورزشگاه سردار جنگل رشت انجام بدهند که به دلیل تأخیر پرواز این تمرین نیز لغو شد.
              با این حساب قرمز پوشان بعد از یک جلسه ریکاوری پس از بازی مقابل مس رفسنجان در چارچوب جام حذفی و یک روز تعطیلی روز گذشته فردا باید مقابل داماش به میدان بروند.

نظر

• آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

فردوسی پور متهم به سرقت ادبی شد

کتاب فوتبال علیه دشمن که عادل فردوسی پور ترجمه اش کرد سبب شده تا خالق کتاب از این کار حسابی شاکی باشد.

به گزارش خبرآنلاین، سایمون کوپردر مقاله جدید خود برای فاینانشیال تایمز نوشته است:« وقتی اولین کتابم در 1994 چاپ شد، یک روز را در لندن به مصاحبه کردن گذراندم. جوان بودم و بنابراین ناشرم، یک خانم متخصص روابط عمومی را دنبالم فرستاده بود تا هوای من را داشته باشد. خانواده او در ادبیات اسم و رسمی داشتند. توی تاکسی به او گفتم، می ترسم منتقدان از کتاب من بد بگویند. جواب داد:« نگران نباش. اینطوری نمی شود.» پرسیدم:« از کجا می دانی؟» می دانستم که کتاب را نخوانده ( و حالا می دانم که این مشاورها، هیچ وقت کتاب را نمی خوانند.) این طوری توضیح داد: کتاب من، یعنی فوتبال علیه دشمن، جنجالی نبود. هنوز برای خودم دشمن تراشی نکرده بودم و بنابراین منتقدان هم با کتاب من با ملایمت برخورد می کردند.

نگاهی که او به این قضیه داشت، به درد بخور بود و احتمالا این نوع برخورد از 1932 که پدربزرگ او رمان معروفش را چاپ کرده بود، تا امروز فرقی نکرده بود. احتمالا از 1832 هم همین طوری بوده... همان چند سال اول بعد از انتشار «فوتبال علیه دشمن»، به چند زبان دیگر ترجمه شد. دلیلش عالی بودن کتاب من نبود. شاید چون درباره فوتبال بود، این اتفاق افتاد؛ اما مهم ترین دلیلی که می شود آورد، این است به زبان انگلیسی نوشته شده بود. خیلی از ناشران خارجی از انگلیسی سر در می آورند ، بنابراین سه چهارم ترجمه هایی که در طول سال انجام می شود، از انگلیسی است.
                دست به یک تجربه عمدی زدم و دو تا کتاب به هلندی نوشتم. محو شدند. نوشتن کتاب به هر زبانی جز انگلیسی ، تقریبا همیشه، مثل انداختن سنگ توی استخر و تماشای غرق شدنش است. به تدریج بازارهای جدیدی پیدا شدند و کتاب من هم به زبان های جدیدی ترجمه شد. همین مساله باعث شد بفهمم کشورهای مختلف با این قضیه چطور برخورد می کنند. چند سال پیش از یک دوست چینی پرسیدم کتاب من در چین می فروشد یا نه؟ سر تکان داد و گفت هر چینی که دوست داشته باشد آنها را بخواند، می تواند یک نسخه ترجمه بدون اجازه آن را پیدا کند. اما حالا یک چیزی تغییر کرده: پارسال یک ناشر چینی (در تایوان) یکی از کتاب های من را ترجمه کرد.
                ترجمه عربی «فوتبال علیه دشمن» را مدیون بنیاد «ابوظبی» هستم. اماراتی ها سالانه پول ترجمه 100 کتاب را به عربی می دهند، چون هیچکس دیگری این کار را نمی کند. برای حضور در نمایشگاه کتاب ابوظبی دعوت شدم. درست قبل از اینکه بالای سن بروم، یکی از این خانم های مشاور آمد و از من پرسید:«توی کتابت که درباره سیاست چیزی نیست، مگر نه؟ آنها از سیاسی کاری خوش شان نمی اید.» گفتم:«ااااا، کتاب راجع به فوتبال و سیاست است.»
                بعد سخنرانی کردم. نمایشگاه کتاب ابوظبی به نظر مهم ترین اتفاق در تقویم ادبی عرب ها است، ولی 11 نفر از 12 نفری که آنجا بودند، به اجبار آنجا نشسته بودند. سرشان از روی کسالت به جلو خم شده بود. تا جایی که می توانستم خلاصه حرف زدم. وقتی حرفم تمام شد، هیچکس چیزی نگفت جز یک خانم سیاهپوست محجبه که سوال های عمیق هوشمندانه ای می پرسید، تا این که یک نفر خفه اش کرد. بعد به غرفه ناشرم برگشتیم و نسخه های کتاب را به آنهایی که از جلوی غرفه رد می شدند، می دادیم. در ابوظبی هیچکس کتاب نمی خرد.
                خیلی تصادفی فهمیدم که «فوتبال علیه دشمن» به پارسی ترجمه شده. یک روز صبح داشتم توی گوگل اسم خودم را سرچ می کردم، که یه توصیف نصفه و نیمه از کتاب را توی سایت نمایشگاه بین المللی کتاب تهران دیدم. آخرین کلماتش این بود:« کتاب فوتبال علیه دشمن توسط نشر چشمه در 430 صفحه و با قیمت 80 هزار ریال عرضه می شود.»
                نشر چشمه چیزی به من نگفته بود. بدجوری عصبانی شدم. حتی ناشر روس هم -اگرچه چند سال بعد- برای ترجمه کتاب پول داده بود. با ناشر انگلیسی ام تماس گرفتم که گفت:« کاری از دستت بر نمی آید» و سعی کرد به این ایده من که بروم تهران و حقم را بگیرم، نخندد. آنها کتاب آدم را بدون اینکه مجازات شوند، می دزدند...
                با این حال شاید سهم من از ان 80 هزار ریال چیز زیادی نشود .بزرگ ترین بازار کتاب دنیا هم چنان در آمریکا است و شانسی که نویسنده های کتابهای فوتبالی آورده اند، این است که آمریکایی ها دارند سراغ فوتبال می روند. با این حال حتی قرارداد هایی که با آمریکایی ها بسته ام، من را پولدار نکرده است. این طوری است که اگر شما کتاب من را 15 دلار بخرید، یک دلار گیر من می آید. یعنی برای جبران زحمتم باید خیلی کتاب بفروشم.

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

واکنش فردوسی پور به خبر سرقت ادبی

انتشارات چشمه در واکنش به خبر سرقت ادبی درباره کتاب «فوتبال علیه دشمن» اعلام کرد: «سایمون کوپر» نویسنده کتاب «فوتبال علیه دشمن» از نپیوستن ایران به قانون کپیرایت جهانی بیخبر است.

به گزارش خبرآنلاین، روابط عمومی نشرچشمه در باره کتاب «فوتبال علیه دشمن» با ترجمه «عادل فردوسیپور» توضیح داده است که به سیاق همه کتابهایی که در ایران منتشر میشود، راهی بازار شده است. سالهاست که بحث نپیوستن ایران به قانون جهانی حق تکثیر با تمام بایدونبایدها و مخاطراتش مطرح شده و میشود، اما همچنان ایران به پیمان جهانی «برن» نپیوسته است.
                  این در حالی است که نشرچشمه نیز مانند برخی از ناشران ایرانی، در چند سال اخیر تنها به دلیل رعایت اخلاق در عرصه نشر، با بسیاری از ناشران خارجی قراردادهایی برای خرید حق تکثیر و ترجمهی اثر در ایران امضا کرده است و در حوزه ادبیات داستانی خارجی بسیاری از کتابها با اجازه ناشر و نویسنده از سوی نشرچشمه منتشر شده است. از طرفی هم نشرچشمه چندی است برای خرید حق کپیرایت آثار «سایمونکوپر»، نویسنده و منتقد شهیر عرصه فوتبال، وارد مراحل ابتدایی مذاکرات شده است.
                  بااینحال «سایمون کوپر» میتوانست با یک جستوجوی کوتاه در سایت پیمان جهانی «برن» بهآسانی دریابد که ایران هنوز عضو این کنوانسیون نشده است و رعایت حق کپیرایت و در جریان گذاشتن ناشر اصلی، تنها به عنوان عملی اخلاقی در ایران میان ناشران بهتازگی رواج پیدا کرده است. به این ترتیب، اتهام سرقت و کلاهبرداری که «سایمون کوپر» در یادداشتی که در مجله «اف. تی» در مورد ناشر و مترجم ایرانی «فوتبال علیه دشمن» مطرح کرده است، بهنظر بیانصافی میآید، زیرا هیچ تعهد و پیمانی امضا نشده است که به آن عمل نشده باشد.

نظر

• hamed89
                    Banned
                    • Aug 2025
                    • 617

سلام به پرسپولیسیای ضایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــع
                    عجب بازیکنا هوس بازی دارید..قزوینیا..وسط بازیم؟
                    مردم از خنده
                    تیم دارید؟ نه خدا وکیلی تیم دارید؟

نظر

• آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

پشت پرده دعوای استقلالی ها وسط زمین چه بود؟

دو بازیکن تیم فوتبال استقلال بخاطر فریاد بلند یک نفرشان درگیر شدند.
                      در جریان دیدار روز گذشته دو تیم استقلال و مس سرچشمه آندرانیک تیموریان و حنیف عمران زاده درگیری لفظی پیدا کردند که این اتفاق به اخراج آندو انجامید.

درگیری این دو نفر ریشه قبلی داشته است و عمران زاده در گفت و گو با مربیان استقلال و در توضیح این اتفاق گفته است : آندو در بازی های گذشته و چند بار هم در این بازی سر من داد زد و اینبار دیگر نتوانستم جلوی فریاد او سکوت کنم.

در جریان بازی دیروز روی یک صحنه تیموریان بر سر عمران زاده فریاد کشید و به او گفت که چرا در دفع توپ دقت نمی کند و حنیف نیز در مقام پاسخگویی درآمد و گفت: مگر تیم مربی ندارد که تو حرف می زنی؟

قرار است در اولین جلسه تمرینی استقلال مربیان این دو نفر را آشتی دهند.

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                        سلام به پرسپولیسیای ضایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــع
                        عجب بازیکنا هوس بازی دارید..قزوینیا..وسط بازیم؟
                        مردم از خنده
                        تیم دارید؟ نه خدا وکیلی تیم دارید؟
                        رضایی و نصرتی «نقره داغ» شدند
                        ورزشی - رای موقت کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در خصوص دو بازیکن پرسپولیس صادر شد.

کمیته انضباطی فدراسیون پس از مشاهده فیلم دیدار تیم های داماش و پرسپولیس که در هفتم آبان در ورزشگاه عضدی رشت برگزار شد، رای خود را صادر کرد.

شیث رضایی و محمد نصرتی بازیکنان تیم پرسپولیس به دلیل تخلفات انتسابی تا اطلاع ثانوی و با صدور قرار دستور موقت از همراهی تیم مربوطه و حضور در تمامی مسابقات رسمی و کلیه اماکن ورزشی محروم و تعلیق شدند. رای صادره قطعی و لازم الاجراست. همچنین جلسه رسیدگی متعاقبا تعیین و اعلام خواهد شد.

لازم به ذکر است این حکم به ستاد رسیدگی تخلفات حرفه ای فوتبال ارسال شده و تخلفات دیگر بازیکنان در دست بررسی برای صدور حکم لازم است.

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

اظهارنظر نصرتي درباره حركت غيراخلاقي اش

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس با عذرخواهي از جامعه فوتبال بابت اتفاقي كه در ديدار روز شنبه اين تيم برابر داماش گيلان رخ داد، گفت كه اين اتفاق عمدي نبوده است.

محمد نصرتي در گفتوگو با ايسنا، گفت: سالهاي سال است كه در سطح اول فوتبال ايران براي تيم ملي و باشگاههاي مختلفي بازي كردهام و حتي در تمامي اين سالها كوچكترين مشكلي نداشتهام. بعضي وقتها به يك بازيكن كم حاشيهمي گويند اما من بيحاشيه بودم. نميدانم شايد اگر اين اتفاق برايم با پيراهن تيم ديگري ميافتاد رسانهها آنقدر به اين موضوع نميپرداختند.

وي افزود: تيم ما در شرايطي قرار داشت كه پيروزي در خارج از خانه و آن هم در شرايط جوي گيلان ميتوانست بسيار خوب باشد و من پس از گل پرسپوليس از فرط خوشحالي نميدانستم چه كار بايد انجام بدهم به همين خاطر در حلقه شادي بازيكنان پرسپوليس اضافه شدم. اگر به آن صحنه دقت كنيد، صورت من به طرف ديگري بود و به دنبال وحيد هاشميان ميگشتم و متوجه نشدم دستم به كدام سمت ميرود. قسم ميخورم كه عمدي در كار نبود. با اين حال وقتي خودم تصوير تلويزيوني را ديدم به عنوان يك بيننده تلويزيوني استنباط ديگري داشتم اما خدا را شاهد ميگيرم كه در آن صحنه هيچ عمدي نداشتم.

وي افزود: امشب به كميته انضباطي باشگاه آمدم تا توضيحاتم را ارائه كنم. برايم عجيب بود كه چطور شبكههاي تلويزيوني صحنه آهسته آن اتفاق را پخش كردند. در حالي كه در شرايط عادي و فيلم معمولي، آن صحنه قابل تشخيص نبود.

وي افزود: هرچند تاكيد ميكنم عمدي در كارم نبود اما از همه فوتبالدوستان عذرخواهي ميكنم. اصلا چنين شخصيتي ندارم كه بخواهم چنين كارهايي را انجام دهم. من چندين سال در سطح اول فوتبال ايران بازي كردهام و دو، سه سال در خارج از كشور بودهام اما هيچ گاه كسي از من حاشيهاي سراغ ندارد.

وي درباره احتمال احضارش به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: به كميته انضباطي ميروم و از خودم دفاع ميكنم. به آنها ميگويم كه هيچ گاه سابقه بدي نداشتهام و توضيحات لازم را ارائه خواهم كرد اما بار ديگر به خاطر اين اتفاق سهوي عذرخواهي ميكنم.

نظر

• hamed89
                            Banned
                            • Aug 2025
                            • 617

اقا چقدر پیامکا باحالی ساخته شده
                            از ظهر دارم میخندم
                            روم نمیشه بزارم
                            یه سرچ کنید خودتون

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

نام بازیکن دوپینگی رسما اعلام شد

رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال عباس قاسمی، دروازبان تیم ذوب آهن اصفهان که مورد نمونه گیری آزمایش دوپینگ خارج از مسابقات قرار گرفته بود، مثبت اعلام شد که بازیکن تقاضای آنالیز نمونه b خود را اعلام کرد که نتیجه این نمونه مشابه نمونه a اعلام شد.

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

فردوسیپور: بدشانسی شیث و نصرتی است که در عصر ارتباطات هستیم!

عادل فردوسیپور هم به خاطر اتفاقات بازی داماش - پرسپولیس اظهار تاسف کرد.

عادل فردوسی پور در برنامه نود پس از پخش صحنه های حساس بازی داماش - پرسپولیس، بابت اتفاقاتی كه در این مسابقه رخ داد اظهار تاسف كرد. فردوسی پور گفت: «یك اتفاقی در این مسابقه رخ داد كه سایت های اجتماعی حدود یك ربع پس از پایان مسابقه، فیلم آن را پخش كردند. این اتفاق جای تاسف دارد. این هم از شانس بد این دو بازیكن بود كه ما در عصر ارتباطات هستیم و كاری كه آن ها كردند به سرعت در همه جا پخش شد.»

نظر

در حال کار...
                                X