در اصل توسط بوف کور پست شده است
View Post
<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>
Collapse
X
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Post
سرکار آمن خانوم
اون قضیه
هر وقت اجازه دادن خانوما برن استادیوم
بعد بیان برای خودشون تیم انتخاب کنند
شامل حال شما هم میشه ها
یه وقت اشتباه نگرید
که مردی شدید واسه خودتون
و می تونید برین استادیوم
:d:d
:d:d:d[/quote]
=))=))=))=))=))=))
امن ؛ یعنی عاشقتم
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Post
سرکار آمن خانوم
اون قضیه
هر وقت اجازه دادن خانوما برن استادیوم
بعد بیان برای خودشون تیم انتخاب کنند
شامل حال شما هم میشه ها
یه وقت اشتباه نگرید
که مردی شدید واسه خودتون
و می تونید برین استادیوم
:d:d
:(:([COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]
نظر
-
علاقه چنداني به بازي هاي فوتبال ندارم. روي تيم خاصي هم تعصب ندارم. اما نيدونم چرا دوست دارم ملوان قهرمان بشه. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postعلاقه چنداني به بازي هاي فوتبال ندارم. روي تيم خاصي هم تعصب ندارم. اما نيدونم چرا دوست دارم ملوان قهرمان بشه
احسنت
همیشه آدم باید به ندای درونش فکر کنه
جناب شریعت پرسپولیس نه مه نه دی
به عبارتی پرسپولیس کیلویی چنده
:*[COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postالهی که همه نمودارا رو چپل چوله ببینی حالا که اینطور شدto continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postالهی که همه نمودارا رو چپل چوله ببینی حالا که اینطور شددر اصل توسط آمن پست شده است View Postوای چقد خندیدم زهره جون :d:d:d=))=))=))))=))=))=))=))=))=))=))
دلتون مياد؟
به نظرتون تيمي كه با اون شرايط سخت رسيده به فينال در برابر پرسپوليسي كه به قول ملوان با پول بيت الباباش اومده حق برد و برتري نداره؟
بازي ملوان و پيروزي جدال اراده است دربرابر پول. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postواااااااااااا
دلتون مياد؟
به نظرمتون تيمي كه با اون شرايط سخت رسيده به فينال در برابر پرسپوليسي كه به قول ملوان با پول بيت الباباش اومده حق برد و برتري نداره؟
بازي ملوان و پيروزي جدال اراده است دربرابر پول
چرا برادر من داره
ولش کن اینا رو
تیمی که دو تا خانم .... طرفدارشن و علی دایی مربیشه
همینه که می بینی
وای خدا مردم از خوشی
=))=))=))آخرین ویرایش توسط malavan؛ 2011/06/04, 01:12.[COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postواااااااااااا
دلتون مياد؟
به نظرمتون تيمي كه با اون شرايط سخت رسيده به فينال در برابر پرسپوليسي كه به قول ملوان با پول بيت الباباش اومده حق برد و برتري نداره؟
بازي ملوان و پيروزي جدال اراده است دربرابر پول
بابا این گیلکی ها اگر تو فوتبال ببرن یهو جوگیر می شن می خوان کارای دیگه بکننا از من گفتن
یهو دیدین گفتن بندر انزلی مرکز ایران و بعدش اینم نخواستن و گفتن گیلان یه کشور باشه و از این حرفاتعجب نکنیدا
البته خانم هاشون اقایونشون که از این بخارا ندارن :d=))
نظر
-
در اصل توسط malavan پست شده است View Postچرا عزیم داره
چرا برادر من داره
ولش کن اینا رو
تیمی که دو تا خانم محترم طرفدارشن و علی دایی مربیشه
همینه که می بینی
وای خدا مردم از خوشی
=))=))=)). . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postمحمود خان ( این اسمتونو بیشتر دوست دارم )
بابا این گیلکی ها اگر تو فوتبال ببرن یهو جوگیر می شن می خوان کارای دیگه بکننا از من گفتن
یهو دیدین گفتن بندر انزلی مرکز ایران و بعدش اینم نخواستن و گفتن گیلان یه کشور باشه و از این حرفاتعجب نکنیدا
البته خانم هاشون اقایونشون که از این بخارا ندارن :d=)). . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postمحمود خان ( این اسمتونو بیشتر دوست دارم )
البته خانم هاشون اقایونشون که از این بخارا ندارن :d=))
آبای جان
دینیم ![COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]
نظر
نظر