<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>
Collapse
X
-
-
-
واکنش شیث رضایی به منشوری بودنش
شیث رضایی درباره خبر ممنوع الفعالیت بودنش هم تاکید کرد: من از این موضوع خبر ندارم و الان دارم از شما میشنوم!
به گزارش مهر، مدافع فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس که روزهای پرحاشیه را سپری کرد و به خاطر انجام یک حرکت غیراخلاقی در دیدار برابر داماش چند ماه محروم شد، در واکنش به شایعه منشوری بودنش ب رای فصل آینده گفت: خودم از این موضوع بیخبر هستم!تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید
نظر
-
در اصل توسط ehsan3144 پست شده است View Postبا اجازهء همهء عزيزان يه پيشنهاد دارم واسه اين تاپيك
اكه صاحب خونه و بقيه دوستان موافقن، يه نظرسنجي تو اين تاپيك گذاشته بشه:
دوست داريد كدوم تيم قهرمان جام ملتهاي اروپا بشه؟
اينجوري همه ميتونن به تيمهايي كه حذف نشدن راي بدن و تعداد و درصد طرفداراي هر تيم مشخص ميشه
هر کی طرفداره پرتقاله بزنه تشکرو (لایکو) :dریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postنظر سنجی نداره که احسان جان ...ماتادور ها خودشون هم میدونن سلسائو یی ها قهرمانن >:d<
هر کی طرفداره پرتقاله بزنه تشکرو (لایکو) :d
تعداد ما بیشتره :d
چه با لایک،چی بی لایک ;)
پرتغال یا نارنگی فرقی نداره :">
ما برنده ایم >:d<
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postآریو جان،خودتم میدونی
تعداد ما بیشتره :d
چه با لایک،چی بی لایک ;)
پرتغال یا نارنگی فرقی نداره :">
ما برنده ایم >:d<
من خودم از اسپانیا خوشم میاد ...چون عاشق رئالم و فقط بازی های رئالو نگاه میکنم
ولی تو دو تا بازی اخیر بی جهت وقت منو گرفته ...حالا اسپانیا محکوم به شکست شده ...
امیدوارم غرور اسپانیایی ها باعث شکستشون بشه
در صورت کنار رفتن پرتقال که احتمالش خیلی ضعیفه ...
با یه تیم دیگه ماقبل اسپانیا قرار میگیرم >:d<ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Post>:d<
من خودم از اسپانیا خوشم میاد ...چون عاشق رئالم و فقط بازی های رئالو نگاه میکنم
ولی تو دو تا بازی اخیر بی جهت وقت منو گرفته ...حالا اسپانیا محکوم به شکست شده ...
امیدوارم غرور اسپانیایی ها باعث شکستشون بشه
در صورت کنار رفتن پرتقال که احتمالش خیلی ضعیفه ...
با یه تیم دیگه ماقبل اسپانیا قرار میگیرم >:d<
من طرفدار بارسلونا هستم
رئالتون هم که هر وقت با بارسلون بازی داشت یه 5-4 تایی خورد =))
از ضایع شدن مورینیو خیلی لذت می برم :D
اینم یه نشونه دیگه که ثابت میکنه پرتغال حذف میشه :D
میتونی توی فینال تیمت رو عوض کنی (چون دیگه پرتغالی در کار نیست) <:-p
ولی بازم فرقی نداره
چون اسپانیا قهرمان میشه ;)
آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2012/06/24, 22:28.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
ایتالیا 0 - انگلیس 0
در ضربات پنالتی تیم ایتالیا با نتیجه 4 بر 2 تیم انگلیس رو شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت
برنامه بازی دوم مرحله نیمه نهایی
پنجشنبه 91/4/8
آلمان - ایتالیا
ساعت 23:15افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
ما درسته تحلیل بورسمون چنگی به دل نمی زنه ولی کارشناس بلا منازع فوتبالیم
المان-اسپانیا فینالن
و در نهایت المان قهرمان میشه دلیلش هم به خاطر تعدیل مثبت صد در صدی، شکستن پی در پی سطح های مقاومت و اقبال سهامداران(تماشاگران) به این سهم(تیم) هستش
اگر خواستید اساتید تکنیکالیست موج شماری(موج مکزیکی) رو اماده میکنن و با تحلیل های فوق العاده شون ارائه میدن
<:-p[SIZE=3][COLOR="#EE82EE"]ايمان داشته باشيد
هر اتفاقي كه ميافتد در نهايت به نفع ماست[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط eshtriki پست شده است View Postما درسته تحلیل بورسمون چنگی به دل نمی زنه ولی کارشناس بلا منازع فوتبالیم
المان-اسپانیا فینالن
و در نهایت المان قهرمان میشه دلیلش هم به خاطر تعدیل مثبت صد در صدی، شکستن پی در پی سطح های مقاومت و اقبال سهامداران(تماشاگران) به این سهم(تیم) هستش
اگر خواستید اساتید تکنیکالیست موج شماری(موج مکزیکی) رو اماده میکنن و با تحلیل های فوق العاده شون ارائه میدن
<:-p
قهرمان ایتالیا :dآخرین ویرایش توسط مهرداد؛ 2012/06/25, 08:35.خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را
نظر
-
من یه پیشبینی میکنم بعدش در بعد از بازی فینال ببینید حس ششم قوی دارم یانه؟ :d
فینال: اسپانیا - ایتالیا ( قهرمان اسپانیا)
بازی آلمان ایتالیا در تعجب همگان ، ایتالیا شگفتی ساز خواهد شد و آلمان را خواهد برد ولی چه فایده؟ :d
اول : اسپانیا
دوم: ایتالیا
سوم: آلمان
چهارم: پرتغال
این نوشته امروز اینجا یادگاری بمونه بعد بازی فینال میارمش بالاThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postمن یه پیشبینی میکنم بعدش در بعد از بازی فینال ببینید حس ششم قوی دارم یانه؟ :d
فینال: اسپانیا - ایتالیا ( قهرمان اسپانیا)
بازی آلمان ایتالیا در تعجب همگان ، ایتالیا شگفتی ساز خواهد شد و آلمان را خواهد برد ولی چه فایده؟ :d
اول : اسپانیا
دوم: ایتالیا
سوم: آلمان
چهارم: پرتغال
این نوشته امروز اینجا یادگاری بمونه بعد بازی فینال میارمش بالا
لطفا طبق بند 3 قوانین جام ملت های اروپا سبد خود را تغییر دهید :D
بازار تموم شد میام میگم چرا
پرتقال قهرمان میشه :dریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر