<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>
Collapse
X
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postکسی مامان ایناز و ندیده ؟
امن جون بی زحمت مامان ایناز و صدا کنید
سیامک جان پاشو پاشو چرا غش کردی من مامان یه ایناز دیگه رو گفتم نه اونی که شما می شناسی :d=))
مساله داره ناموسي ميشه
نكنه وزير جنگ ملوانه؟. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
-
آقا این یعنی چی
میشه توضیح بدین
چون بچه ها اینجا جمع بودند می پرسم...بعد حذفش کنید
قسمتی از سخنرانی امروز رئیس جمهور
در همين زمينه، خبرآنلاين گزارش داده است: محمود احمدي نژاد در واكنش به شعار دهندگان، با «لبخند» به انها مي گفت: «مخلص شما هم هستيم». وقتي شعارها كمي بيشتر شد، او بي آنكه به شخص خاصي اشاره داشته باشد، اظهار داشت: «مخلص آقاي رئيس هم هستيم! نوبت شما هم ميشود! من همه شما را دوست دارم و نوكر همه شما هم هستم».[COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postکسی مامان ایناز و ندیده ؟
امن جون بی زحمت مامان ایناز و صدا کنید
سیامک جان پاشو پاشو چرا غش کردی من مامان یه ایناز دیگه رو گفتم نه اونی که شما می شناسی :d=))to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط malavan پست شده است View Postآقا این یعنی چی
میشه توضیح بدین
در همين زمينه، خبرآنلاين گزارش داده است: محمود احمدي نژاد در واكنش به شعار دهندگان، با «لبخند» به انها مي گفت: «مخلص شما هم هستيم». وقتي شعارها كمي بيشتر شد، او بي آنكه به شخص خاصي اشاره داشته باشد، اظهار داشت: «مخلص آقاي رئيس هم هستيم! نوبت شما هم ميشود! من همه شما را دوست دارم و نوكر همه شما هم هستم».
هر کسی ترسید سهم فروخت ضرر کرد ....
من خودم از اول تا آخر گوش دادم
خیلی باحال حرف زد
معلوم بودیاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
میشه توضیح بدین
در همين زمينه، خبرآنلاين گزارش داده است: محمود احمدي نژاد در واكنش به شعار دهندگان، با «لبخند» به انها مي گفت: «مخلص شما هم هستيم». وقتي شعارها كمي بيشتر شد، او بي آنكه به شخص خاصي اشاره داشته باشد، اظهار داشت: «مخلص آقاي رئيس هم هستيم! نوبت شما هم ميشود! من همه شما را دوست دارم و نوكر همه شما هم هستم».
دکی فقط یه رئیس داره اونم مستر بی....
نظر
-
میشه توضیح بدین
پس چرا من نديدم؟. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
الان داشتم یورو نیوز رو میدیدم وتحلیل بازی ملوان و پرسپولیس بود
آخرش گفت شانس برد ملوان در برابر این غول پایتخت نشین 1 به 99 است .... :d
من برم بخوابم
خروس همسایمون داره قوقولی قو قو میکنه .... یعنی وقته خوابه .... =;یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
میشه توضیح بدین
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postالان داشتم یورو نیوز رو میدیدم وتحلیل بازی ملوان و پرسپولیس بود
آخرش گفت شانس برد ملوان در برابر این غول پایتخت نشین 1 به 99 است .... :d
من برم بخوابم
خروس همسایمون داره قوقولی قو قو میکنه .... یعنی وقته خوابه .... =;
برادر من ما این همه شبکه مفید خبری داریم
چرا میری پای شبکه های استکباری می شینی
کلا اینها برای بسط استکبار به وجود آمده اند:D
و کاری جز گمراه کردن ذهن جوونهای پاکی مثل شما :D ندارند
همیشه اینها خلاف جهت رودخانه صحبت می کنند
مثلا می گن پرسپولیس قهرمان میشه =))
که شما جوونهای پاک را از مسیر درست منحرف کنند :p[COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط malavan پست شده است View Postکاپیتان جان عزیز
برادر من ما این همه شبکه مفید خبری داریم
چرا میری پای شبکه های استکباری می شینی
کلا اینها برای بسط استکبار به وجود آمده اند:d
و کاری جز گمراه کردن ذهن جوونهای پاکی مثل شما :d ندارند
همیشه اینها خلاف جهت رودخانه صحبت می کنند
مثلا می گن پرسپولیس قهرمان میشه =))
که شما جوونهای پاک را از مسیر درست منحرف کنند :p
ما کلا تمام شبکه های دنیا را صبح تا شب رصد میکنیم .... :->
شما این فرکانس شبکه بندر انزلی را به ما بده ما بریم این شبکه را هم رصد کنیم ببینیم
چی میگه ... /:) ..... البته هنوز ندیده میدانم که داره در مورد قهرمانی باشگاههای اسیا و
شکست منچستر و رئال صحبت میکنه ..... :dیاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postملوان عزیز
شما این فرکانس شبکه بندر انزلی را به ما بده ما بریم این شبکه را هم رصد کنیم ببینیم
چی میگه ... /:) ..... البته هنوز ندیده میدانم که داره در مورد قهرمانی باشگاههای اسیا و
شکست منچستر و رئال صحبت میکنه ..... :d. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post=))=))=))در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postملوان عزیز
شکست منچستر و رئال صحبت میکنه ..... :d
:-w:-w[COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]
نظر
نظر