به نظرم رنگ آیدی بازنده رو سیاه کنند خوبه.بین این همه آیدی رنگارنگ تابلو میشه.خیلی ضایست.
<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>
Collapse
X
-
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
-
در اصل توسط eshtriki پست شده است View Postمن رو حرف محسن خان و شما حرف نمی زنم هر چی شما بگین
بقیه طرفدارای ایتالیا باید خودشون شرط ببندن
اگر آلمان بازی رو برد،به خاطر باختن شرط باید همه بچه های سایت رو یه روز ناهار ببره نایب :p
اگرم ایتالیا برد باید به خاطر برد تیم محبوبش یه شیرینی بده و بازم یه ناهار مهمون محسن ادیبی هستیم ;)
منصفانه هم هست :D
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
سلام. اسپانیا قهرمان میشه و المان هم میشه دوم.
اسپانیا کار تیمی فوق العاده خوبی داره و پرتغال بیشتر متکی به رونالدوست پس شانسی نداره.
المان به نسبت ایتالیا منسجم تره و تمام کننده های خوبی داره و با توجه به بازی دیشب ایتالیا میشه گفت المان این برتری فاحش رو نسبت به ایتالیا داره. مثلا کارشناسانه گفتم!:d
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postالبته این شرط فقط در مورد محسن ادیبیه :">
اگر آلمان بازی رو برد،به خاطر باختن شرط باید همه بچه های سایت رو یه روز ناهار ببره نایب :p
اگرم ایتالیا برد باید به خاطر برد تیم محبوبش یه شیرینی بده و بازم یه ناهار مهمون محسن ادیبی هستیم ;)
منصفانه هم هست :d
[SIZE=3][COLOR="#EE82EE"]ايمان داشته باشيد
هر اتفاقي كه ميافتد در نهايت به نفع ماست[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postالبته این شرط فقط در مورد محسن ادیبیه :">
منصفانه هم هست :d
نظر
-
در اصل توسط محسن ادیبی پست شده است View Postبا این اوضاع و احوال بورس هنر کنم یه آبدوغ خیار بدم خدمتتون,البته بدون تریت ها:d
یه دفعه از سلطانی رسیدی به آب دوغ خیار :-?
اصلا نخواستیم
این جوری اگه پیش بریم به دوغم نمی رسیم :p
ما که طرفدار اسپانیا هستیم :D
طرفدارای آلمان و ایتالیا خودشون به توافق برسن
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط محسن ادیبی پست شده است View Postبا این اوضاع و احوال بورس هنر کنم یه آبدوغ خیار بدم خدمتتون,البته بدون تریت ها:dکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط mehdi 1000 پست شده است View Postیه هفته بعدش باید یه اب معدنی بدی و همینطور هفته به هفته بره جلو میرسه به همون سلطانی که اندفه شما باید بدی. پس اب دوغ خیار خیلیم عالیه.:d
من با سلطانی مشکلی ندارم <:-p
چون میدونم اسپانیا قهرمان میشه و نیازی نیست که هزینه کنم >:D<
پس با خیال راحت شرط می بندم ;)افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postالبته اظهار نظر در مورد آب دوغ خیار به عهده طرفداران تیم آلمان هست
من با سلطانی مشکلی ندارم <:-p
چون میدونم اسپانیا قهرمان میشه و نیازی نیست که هزینه کنم >:D<
پس با خیال راحت شرط می بندم ;)
محسن جان سبد سهامت رو هم بگو تا ما دعا کنیم اون سهاما برن بالا. اون موقع محسن جان واسمون هر چی بخوایم میخره:)[SIZE=3][COLOR="#EE82EE"]ايمان داشته باشيد
هر اتفاقي كه ميافتد در نهايت به نفع ماست[/COLOR][/SIZE]
نظر
نظر