<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

یک گاف سنگین دیگر در فدراسیون فوتبال

پرونده شکایت استقلال از مایلی کهن، در فدراسیون فوتبال گم شد.

به گزارش گل، با وجود اینکه اسماعیل حسن زاده رییس کمیته انضباطی رسما اعلام کرد رای پرونده شکایت باشگاه استقلال از محمد مایلی کهن را صادر کرده و حکم را در اختیار مدیران فدراسیون فوتبال قرار داده است، دبیر کل فدراسیون اعلام کرد تاکنون هیچ حکمی درباره پرونده مایلی کهن به دست او نرسیده است.

براساس ضوابط اداری حاکم بر فدراسیون، همیشه تمام آرای انضباطی بعد از اینکه توسط اعضای کمیته امضا شد، به دفتر دبیرکل فدراسیون میرود، این مقام اجرایی ضمن امضای نهایی رای، دستور اجرایی شدن حکم را صادر میکند.

اسماعیل حسن زاده چند روز پیش رسما اعلام کرد که حکم پرونده مایلی کهن را صادر کرده و این رای فقط به خود این مربی ابلاغ و رسانه ای نمیشود. اما مهدی محمدنبی دبیرکل فدراسیون فوتبال از صدور حکم پرونده مایلی کهن ابراز بی اطلاعی و تاکید کرد: «چنین حکمی در کارتابل من تا به حال نیامده است و همین الان که با شما دارم حرف میزنم هم این حکم به دفتر من نیامده است.»
    به نظر میرسد در شرایط کنونی یک نفر در فدراسیون حقیقت را کتمان میکند؛ اتفاقی که در این فدراسیون اصلا عجیب نیست.
    to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

شیث،اخراج و ۳۰۰ میلیون تومان جریمه/نصرتی،اخراج تا نیم فصل و ۲۵۰ میلیون جریمه

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس جریمههای در نظر گرفته شده برای شیث رضایی و محمد نصرتی را اعلام کرد.
      محمد رویانیان در تماس تلفنی با برنامه ورزش و مردم اعلام کرد پس از بررسیهای انجام شده تصمیم گرفته شد شیث رضایی ضمن اخراج از باشگاه،مبلغ 300 میلیون تومان جریمه شود.
      رویانیان درباره حکم محمد نصرتی هم گفت: فعلا تصمیم این است که نصرتی تا نیم فصل در تیم بازی نکند و البته جریمه 250 میلیونی هم برای او در نظر گرفته شده است.

نظر

• آمن خادمی
        مدیر
        • Jan 2011
        • 5243

رازهای موفقیت عادل فردوسی پور

عادل فردوسی پور را باید موفق ترین برنامه ساز تلویزیون در ۳۰ سال اخیر دانست. این را نه تنها از تعداد اس ام اس هایی که برای برنامه اش ارسال می شود بلکه از این رو که او بعد از نزدیک به ۱۰سال ، هنوز آن قدر جالب هست که مردم را هر دوشنبه شب پای تلویزیون بکشاند و تا ساعت ها بیدار نگه دارد. حتما می دانید که برنامه های زیادی چه ورزشی و چه سینمایی – در این سال ها تولید شده اند تا با عادل فردوسی پور و برنامه ۹۰ رقابت کنند اما هیچگاه به توفیق نرسیدند. ۹۰ همان عادل است و البته عادل فراتر از ۹۰. جدا از این که او بهترین گزارشگر فوتبال این مملکت به شمار می رود، اگر همین امروز کرکره ۹۰ را پایین بکشد و برنامه ای تازه را راه اندازی کند باز هم بینندگان زیادی را جذب خواهد کرد. راستی دلیل این همه جذابیت چیست؟

موفقیت و محبوبیت ۲ عنصر جدا از یکدیگر هستند. توماس ادیسون یک آدم موفق است اما ناپلئون که یک دیکتاتور بوده محبوب است اما موفقیت به ۲ صورت فردی و گروهی تعریف می شود. موفقیت فردی یکسری برنامه ریزی هایی است که برای خود فرد اهمیت ویژه ای دارند و شاید برای افراد دیگر و جامعه اهمیتی نداشته باشند.

رسیدن به این اهداف موفقیت فردی است اما یک نگاه کلان هم وجود دارد. ادیسون ۱۰۷۹ اختراع به ثبت رسانده و همه دنیا بر این اتفاق نظر دارند که او فرد موفقی است. جالب است که معمولا ما به موفقیت های کلان فکر می کنیم درحالی که این موفقیت فردی است که تبدیل به موفقیت کلان می شود. سهراب سپهری هیچگاه تصور این که شاعری جهانی شود را نداشته او علاقه مند بوده که به موفقیت فردی برسد یعنی آنچه برای رسیدن به آن برنامه داشته است.

● صداقت

با وجود این که این کار ممکن است او را در حرفه اش دچار مشکل کند اما عادل صداقتش را با وجود این نیز حفظ می کند. این صداقت از کجا سرچشمه می گیرد؟! این توانمندی از دوران بچگی شکل می گیرد و در سن رشد به مرحله انتخاب می رسد. این توانمندی به گونه ای است که حتی می تواند آسیب رسان نیز باشد اما همه چیز به خود فرد بستگی دارد. این که چه مسیری را انتخاب می کند. ما در تلویزیون کسانی را داشتیم که به واسطه رک گویی، حرفه شان به خطر افتاده است.

● راحتی

عادل فردوسی پور راحت حرفش را می زند. او چیزی را که در ذهنش هست بیان می کند مثلا در صحبت هایی که در برنامه آخرش با کاشانی داشت نتایج جالبی از گفت وگو استنباط می کرد که بسیار جالب بود.

● خانواده

خانواده محیطی است که افراد در آن رشد می کنند و خیلی از مسائل از همین دوران شکل می گیرد اما مسئله ای که وجود دارد این است که بسیار دیده ایم در یک خانواده یکی از فرزندان موفق می شود، یکی دیگر نه... !ممکن است فرزندان توانمندی هایی داشته باشند اما به هر دلیلی از آن ها استفاده نکرده یا درست استفاده نکنند.

● جسارت

مثالی هست که زیاد زده می شود. این که چه بسیار سهراب سپهری هایی که پشت میزهای ادارات خاک می خورند! چه شاملوها و چه دولت آبادی هایی... !این موضوعی است که واقعیت دارد چون هرکسی جسارت این را ندارد که به آنچه می خواهد دست یابد. چندی قبل داشتم گزارش وضع هوا را از تلویزیون می دیدم؛ مجری این برنامه کارش را به نحوی انجام داد که من را به فکر فرو برد. فیلمی به نام «هواشناس» هست که نیکلاس کیج در آن نقش یک کارشناس هواشناسی را بازی می کند. مجری برنامه هواشناسی تلویزیون من را به یاد نیکلاس کیج انداخت به طوری که احساس کردم تحت تاثیر این فیلم قرار دارد. با این وصف باید گفت که حتی در عرض چند دقیقه هم می توان توانایی های خود را نشان داد.

● خلاقیت

در کار عادل فردوسی پور خلاقیت وجود دارد. او خیلی از مواقع در بحث هایش نوعی جدل سقراطی هم دارد. او بحث را با سوال های خاص و تیزهوشانه اش به بن بست می رساند و بعد با لبخندی که می زند تاثیری اساسی را به مخاطب منتقل می کند.

● رو بازی می کند

فردوسی پور رو بازی می کند و این برای بینندگان خیلی اهمیت دارد. به همین دلیل هست که حتی در مواقعی که او به اصطلاح نمی تواند در بحث موفق باشد باز هم حق را به او می دهیم.

● چهره

درباره نظراتی که در مورد زیبایی چهره عادل بیان می شود، تردید وجود دارد اما نکته جالبی که باید در اینجا به آن اشاره کنم این است که وقتی به هر بهانه ای تصاویر برنامه های قدیمی۹۰ پخش می شود، متوجه می شویم که طی این سال ها چهره عادل تفاوتی نکرده است. او همان عادل است.

● اعتماد و عزت نفس

اعتماد به نفس و عزت نفس از مولفه های اساسی موفقیت هستند. ما هر ۲ این موارد را در عادل فردوسی پور می بینیم. کسی که عزت نفس و اعتماد به نفس بالا دارد بدین معنی است که در زندگی با خودش درست رفتار کرده است. خودش را خوب می شناسد. یکسری چیزها را در این رابطه خانواده به انسان می دهد و یک مقدار نیز توسط خود شخص به دست می آید. عادل به نظر می رسد، خیلی خوب خودش را می شناسد.

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

تماس فردوسی پور با کوپر به خاطر سرقت ادبی اخیر

انتشارات چشمه ضمن محق دانستن «سایمون کوپر» نویسنده کتاب «فوتبال علیه دشمن» برای بهرهمندی از کپیرایت اثرش در ایران، بیاطلاعی او را از نپیوستن ایران به این قانون جهانی، دلیل سوء تفاهم اخیر عنوان کرد.

به گزارش مهر، بهرنگ کیائیان از مسئولان نشر چشمه موضع این انتشارات را درباره انتقاد «سایمون کوپر» نویسنده کتاب «فوتبال علیه دشمن» مبنی بر رعایت نشدن کپی رایت اثرش در زمان ترجمه از سوی عادل فردوسیپور و انتشار این کتاب در ایران اعلام کرد.

وی در گفتگو با مهر درباره مسئله به وجود آمده پیرامون انتشار این اثر در ایران گفت: به جرات میتوانم بگویم 98 درصد کتابهای مولفان خارجی، بدون رعایت کپی رایت در ایران منتشر میشود که البته باید از این بابت ابراز تاسف کرد.

وی گفت: این کتاب هم مانند همه کتابهایی که در ایران منتشر میشود، راهی بازار شده است. سالهاست که بحث نپیوستن ایران به قانون جهانی حق تکثیر با تمام باید و نبایدها و مخاطراتش مطرح شده و میشود، اما همچنان ایران به پیمان جهانی «برن» نپیوسته است.

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

حمله طرفداران حجازی به فیروز کریمی؛ چرا رفتار دوگانه ای داری؟

دوستداران ناصر حجازی با مشاهده فیروز کریمی سرمربی فعلی شاهین بوشهر در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها نسبت به رفتارهای دوگانه وی نسبت به ناصر حجازی در زمانی که زیر نظر حجازی در استقلال مشغول بکار بود ، اعتراض کردند.

به گزارش «24»، سایت ناصر حجازی نوشت: آنها معتقد بودند فیروز کریمی در مقابل رسانه ها و انظار خود را زیر مجموعه ای از مدیر فنی نشان میداد اما خارج از دید آنها رفتاری غیر از آنچه ادعا میکرد در قبال اسطوره ملی ایران داشت و به دیدگاههای فنی حجازی توجه چندانی نمی کرد و همین باعث شده بود تا نتایج ضعیفی در استقلال بدست آورد، نکته ای که ناصر حجازی نیز به آن اشاره کرده بود.

فیروز کریمی که به پیشنهاد حجازی سرمربی استقلال شده بود ، قبل از قبول سرمربیگری استقلال در جلسه ای با ناصر حجازی ادعا کرده بود که جهت کمک به حجازی به استقلال می آید و اگر حجازی روی نیمکت استقلال حضور نداشته باشد ، وی نیز نخواهد نشست .اتفاقی که هرگز رخ نداد و حتی بعدها از اختیارات حجازی بعنوان مدیر فنی کاسته شد تا فیروز کریمی ضعیف ترین نتایج استقلال را بدست آورد.

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

شیث رضایی نامه ی عذرخواهی نوشت+متن نامه

شیث رضایی در نامهای ضمن عذرخواهی از جامعه فوتبال، مردم و مسئولان خواهان بخشش شده است.

به گزارش فارس، شیث رضایی مدافع اخراجی تیم فوتبال پرسپولیس از حرکتی که پس از گلزنی در دیدار با داماش گیلان انجام داده عذرخواهی کرده و خواهان این شده که مردم و مسئولان او را ببخشند.
              متن نامه رضایی به شرح زیر است:

«میخواستم از ملت ایران، مسئولین باشگاه پرسپولیس، فدراسیون فوتبال، کمیته اخلاقی، کمیته انضباطی از رسانههای گروهی و از تمام فوتبال دوستان صمیمانه عذرخواهی میکنم. تقاضای من این است که من را ببخشید.

هرگز نمیخواستیم که افکار عمومی را جریحهدار کنیم. ممکن است شوخیهای ما به دلیل بیمبالاتی در دید افکار عمومی قرار گرفته و باعث آزردگی خاطر مردم شده باشد ولی این سوء رفتار ما به دلیل بیاحترامی به هنجارهای جامعه و بیاحترامی به مردم نبوده است. میپذیرم به دلیل هیجان ناشی از گل رفتاری مرتکب شدیم که خودمان از بازتاب آن بیاطلاع بودیم.

شما شاهد بودید که در صحنه اول تقصیری نداشتم و شروع کننده نبودم. در مورد دوم نیز هرچند چیزی از شوخیهای من قابل رؤیت نیست اما میپذیرم که به دلیل پخش زنده لازم بود هنجارهای اجتماعی را رعایت میکردیم ولی بیمبالاتی کردیم و حالا پشیمانم.

ما فرزند شما هستیم هرحکمی که بدهند میپذیرم. اگر محرومیت من میتواند اسباب التیام گردد آن را میپذیرم اما تکرار میکنم قصد بیاحترامی به کسی را نداشتیم و مردم و مسئولین هر تصمیمی بگیرند میپذیرم. از خداوند میخواهم که ذهن مردم را نسبت به رفتار ما به سمت عطوفت رهنمون نماید.»

نظر

• آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

حال و روز تاسفبار این روزهای محمد نصرتی

منبع نزدیک به نصرتی میگفت، شب بعد از بازی مادرش ساعتها زیر باران اشک میریخت. او نگران آینده فرزندش است. اخبار و شایعات گوناگون مبنی بر فرار از کشور، خداحافظی از فوتبال و ... برای کسی که تازه یک ماه است نامزد کرده وضعیت وحشتناکی را پیرامونش ایجاد کرده است.

یکی از منابع نزدیک به محمد نصرتی درمورد شرایط وی پس از بازی با داماش توضیحاتی داده که در زیر میخوانید:

محمد شرایط بسیار بدی دارد. در این چند روز ساعتی خواب به چشمش نیامده و دیروز کار به جایی رسید که در درمانگاهی نزدیک منزلش بستری و زیر سرم رفت.
                مادر و همسر او نیز شرایط خوبی ندارند.

اوج گزارش داده است: منبع نزدیک به نصرتی میگفت، شب بعد از بازی مادرش ساعتها زیر باران اشک میریخت. او نگران آینده فرزندش است. اخبار و شایعات گوناگون مبنی بر فرار از کشور، خداحافظی از فوتبال و ... برای کسی که تازه یک ماه است نامزد کرده وضعیت وحشتناکی را پیرامونش ایجاد کرده است.

نامزد وی که دانشجوست ایمیلهای متعددی از دوستانش پیرامون ماجرای نصرتی دریافت میکند و همین مسئله شرایط روحی-روانی دشواری را برای او به وجود آورده است.

محمد نصرتی بعد از آن بازی تا کنون دو بار از منزل خارج شده، یک بار برای مراجعه به ستاد منشور اخلاقی و مرتبه دیگر برای رفتن زیر سرم در درمانگاه.

زننده گل صعود به جام جهانی 2006 به دوستان نزدیکش گفته اینکه من چگونه آدمی هستم و چه خصوصیات اخلاقی دارم را دیگران باید بگویند. من همواره اخلاق را سرلوحه کارهای خود قرار دادم اما در این شرایط نمیدانم چه باید بگویم و چکار باید بکنم. اصلا حال روز خوبی ندارم.

با این وجود نصرتی که آماج شایعات گوناگون قرار دارد شایعه خروج از کشور و البته خبر هولناک خودکشی خود را در گفتگویی با اوج نیوز تکذیب کرد و درباره انتشار این مسائل ابراز تاسف نمود: "هیچ جا نمیروم، همین جا کنار خانوادهام میمانم."

او یک جمله دیگر هم میگوید: "یکشنبه شب قرار بود به برنامه پارک ملت بروم. همه چیز آماده بود و لباسم را پوشیده بودم. به سمت آدرس استودیو حرکت کردم که ناگهان متوجه عمق اتفاقات رخ داده در تماسها و اساماس ها شدم. از همانجا به خانه برگشتم."

نظر

• ماهور
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1239

عابدزاده پرسپولیسی می شود؟

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از منتفی شدن حضور احمدرضا عابدزاده در کادر فنی تیم فوتبال این باشگاه خبر داد و گفت: هدایت دروازه بانان تیم پرسپولیس را یک مربی آلمانی که سابقه عضویت در تیم ملی فوتبال این کشور را هم دارد، برعهده می گیرد.

به گزارش مهر، محمد رویانیان با اعلام این خبر افزود: حضور احمدرضا عابدزاده در کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد استیلی بود. در این رابطه ما شنبه شب جلسهای با هم داشتیم که در آن شرایط سختی از سوی عابدزاده برای همکاری با تیم پرسپولیس مطرح شد.

وی در ادامه افزود: با شرایط سختگیرانهای که از سوی عابدزاده مطرح شده بود، در وضعیت فعلی امکان همکاری میسر نبود، چرا که کار با شرایط ایشان نه به صلاح باشگاه بود و نه دروازه بانهای پرسپولیس.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خاطر نشان کرد: در این رابطه حتی نظر علی پروین به عنوان رئیس کمیته فنی باشگاه پرسپولیس را نیز جویا شدیم و در مجموع به این جمع بندی رسیدیم که نمی توانیم با آقای عابدزاده همکاری کنیم.

رویانیان که با برنامه ورزش از نگاه 2 گفتگو می کرد، افزود: برای هدایت دروازه بانهای تیم پرسپولیس با یک مربی آلمانی وارد مذاکره شدهایم. این مربی آلمانی که سابقه عضویت در تیم ملی فوتبال کشورش را نیز دارد بزودی برای حضور در کادر فنی پرسپولیس به ایران می آید.
                  چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                  گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• ماهور
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 1239

اظهارات نصرتی در برنامه 90
                    نصرتی یک بار دیگر به خاطر حرکتی که در بازی با داماش انجام داده بود از همه مردم ایران عذر خواهی کرد.

بازیکن پرسپولیس در برنامه نود با قبول اشتباهش یک بار دیگر از همه مردم ایران عذر خواهی کرد.او گفت:«دوست داشتم شیث هم روی خط می آمد و تا او هم در این مورد صحبت می کرد.همه من را می شناسند و سوابق من برای همه مشخص است.همه کسانی که در این چند روزه برای من طومار نوشتند لطف داشتند و می دانند که من تا به حال کوچکترین رفتار غیر اخلاقی نداشتم.من یک رفتار ناآگاهانه انجام دادم که نه تنها خانواده ام بلکه همه کسانی با من ارتباط داشتند را زیر سوال بردم.به همین دلیل می خواهم یک بار دیگر از همه مردم ایران عذر خواهی کنم.»

نظر

• ماهور
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1239

کاپلو عروسی پسرش را به خاطر بازی دوستانه از دست داد

فابیو کاپلو مربی تیم ملی انگلستان روز شنبه درحالی روی نیمکت می نشنید که پسر کوچکش با لباس دامادی در جشن عروسی اش حضور دارد.
                      پیش از این او خوشحال بود که بازی روز جمعه برگزار خواهد شد اما با مخالفت فدراسیون فوتبال اسپانیا برای این تاریخ ، بازی به روز شنبه موکول شد که همزمان با عروسی پیرفیلیپو پسر 36 ساله کاپلو در شهر میلان است . فدراسیون فوتبال اسپانیا معتقد بود بازیکنان بارسا باید زمان بیشتری برای استراحت داشته باشند و چون روز چهارشنبه در جام حذفی بازی دارند، بازی در روز جمعه برایشان امکان پذیر نیست.
                      به این ترتیب کاپلو در عوض حضور در این مراسم باید روی نیمکت باز هم شاهد کم کاری ها وکارشکنی های بازیکنانش در زمین مقابل تیم قهرمان جهان و اروپا باشد.

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

اینبار کتک زدن داور در تالش جهانی شد

هنوز یک هفته از حرکت شیث رضایی و محمد نصرتی و هیاهویی که در رسانه های جهان بر سر آن به راه افتاد نگذشته که بازیکنان و مربیان چوکای تالش سوژه ای جذاب دیگری برای آنها فراهم کردند.
                        اغلب روزنامه های انگلیسی در سایت خود یک فایل ویدیویی منتشر کردند و نوشتند: اگر فکر می کنید در لیگ های انگلیس با داوران بد رفتاری می شود نگاهی به این فیلم بیندازید و ببینید یک تیم ایرانی با این مرد سیاه پوش نگون بخت چگونه رفتار می کند؟'
                        هنگامی که روی فایل ویدیویی کلیک می کنید می بینید ابتدا یک بازیکن و سپس سایر بازیکنان و مربیان تیم چوکای تالش بر سر داور می ریزند و او را به شدت کتک می زنند. داور را در زمین دنبال می کنند ولی سرانجام او در حلقه محاصره بازیکنان و مربیان گرفتار می شود و پیش از آنکه ماموران انتظامی خود را به محل حادثه برسانند‘ به شدت از سوی بازیکنان و مربیان و هواداران چوکا کتک می خورد.
                        روزنامه دیلی میل در این باره نوشت: در لیگ برتر انگلیس بدترین رفتاری که داوران مجبورند تحمل کنند محاصره توسط بازیکنان و اعتراض شفاهی آنان است و یا اینکه داور را هل بدهند.

این روزنامه افزود: این کار به هیچ وجه با کاری که در ایران انجام شد قابل قیاس نیست.

روزنامه مترو هم نوشت: فوتبال ایران دو هفته بدی را سپری کرده است. پس از حرکت زشت دو بازیکن پرسپولیس در بازی با داماش در دسته پایین تر فوتبال ایران تیم های چوکای تالش و شهرداری دزفول به مصاف هم رفتند.

این روزنامه در شرح ماجرا نوشت: این بازی در دقایق پایانی و به خاطر اینکه داور کارت زرد دوم را به بازیکن چوکا نشان داد به جنجال کشیده شد. ابتدا بازیکنی که کارت زرد دوم را دریافت می کند، کارت را به صورت داور می زند، بعد از آن یکی از مربیان چوکا کنترل خود را از دست می دهد و دیوانه وار به سمت داور حمله ور می شود.

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

بازیکن ذخیره وسط زمین دوید تا توپ وارد دروازه نشود!

بازیکن ذخیره حریف ناگهان وراد زمین شد تا مانع گل خوردن تیمش شود!

اتفاقات عجیب در فوتبال ایران و بویژه در دسته های اول و دوم کم نیستند اما این اتفاق که روز گذشته رخ دادشاید در فوتبال دنیا بی سابقه باشد.

ماجرا از آنجایی شروع شد که تیم سپیدرود رشت از تیم های حاضر در لیگ دسته دوم فوتبال کشور، در خانه و در برابر تیم نفت و گاز گچساران که سوار بر بازی بود صاحب یک ضدحمله شد و مهاجم این تیم توپ را از بالای سر دروازه بان به سمت دروازه فرستاد اما در همین لحظه یکی از بازیکنان ذخیره نفت و گاز که پشت دروازه تیمش مشغول گرم کردن بود عنان از کف داد و به زمین مسابقه دوید و درون دروازه ایستاد تا مانع گل خوردن تیمش شود اما تلاش او نیز حاصلی نداشت و سپید رود به گل پیروزی خود رسید و جالب آنکه داور به بازیکن مذکور فقط یک کارت زرد داد!

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

باقری دوباره به پرسپولیس ملحق شد

کریم باقری صبح امروز با استقبال گرم بازیکنان و کادر فنی در تمرینات این تیم شرکت کرد.

با تلاش علی پروین و حمید استیلی کریم باقری پس از مدتی دوری از پرسپولیس امروز در تمرین این تیم شرکت کرد.

بازیکنان و کادر فنی برخورد بسیار گرمی با کریم باقری داشتند.
                            باقری پس از حضور در تمرین در کنار بازیکنان به تمرین پرداخت که در نوع خودش جالب بود.

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

فوتبال ایران بار دیگر در سایت یاهو

بعد از چند مورد از بی اخلاقی های فوتبال ایران که در هفته های اخیر بازتاب بین المللی داشت، این بار یکی از زیبایی های فوتبال ایران جهانی شده است!

به گزارش عصرایران، دیروز در سایت پرمخاطب یاهو ویدئوئی از بازی تیم های مس رفسنجان و ابومسلم مشهد منتشر شده است که یکی از صحنه های زیبای فوتبال است و شاید بهترین صحنه دفاع تیمی باشد.

در این صحنه پس از نواخته شدن ضربه آزاد ابومسلم، مدافعان و دروازه بان مس رفسنجان در عرض ۲۰ ثانیه ۱۰ بار تلاش ابومسلمی ها را برای گلزنی خنثی می کنند که آن را می توان یکی از بهترین صحنه های دفاع در فوتبال نام گذاشت.

البته این صحنه مربوط به مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فصل ۸۸-۸۹ است که به اشتباه نویسنده ان را به بازی چند هفته پیش دو تیم در لیگ آزادگان نسبت داده است. این بازی در نهایت ۲-۲ خاتمه یافت و مس در ضربات پنالتی ۷-۶ ابومسلم را حذف کرد.

نظر

• ماهور
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1239

پیشنهاد جنجالی یک مداح به ابومسلم برای تغییر نام باشگاه

مداح هیات مذهبی جامعه اسلامی فوتبال پیشنهاد داد نام باشگاه ابومسلم عوض شود.

بیست و ششمین جلسه هیات مذهبی جامعه اسلامی فوتبال به میزبانی وفایی، مالک باشگاه ابومسلم در حرم امام رضا (ع) برگزار شد. مداح این مراسم واعظی بود که در جریان خواندن مولودی یک پیشنهاد هم به مسئولان باشگاه ابومسلم داد. او گفت: «اسم باشگاه ابومسلم را عوض کنید. ابومسلم نام کسی است که آمد جلوی ائمه ایستاد . اینکه الان ابومسلم پیراهن سیاه میپوشد و به آن میگویند سیاهجامگان، خوب نیست. به نظرم اسم تیم را بگذارید ثامن، یا ضامن، تیمتان هم موفق میشود. یکی از مسائلی که باعث شده تیم فوتبال ابومسلم نتواند به لیگ برتر برسد همین است که ابومسلم جلوی دین ایستاده و حالا شما نام تیمتان را گذاشتهاید ابومسلم.»

او مولودیاش را خواند و دوباره در پایان مولودیهایش گفت: «به هر حال روی پیشنهاد ما فکر کنید. عوض کردن اسم ابومسلم میتواند در صعود به لیگ برتر، به شما کمک کند.»

نظر

در حال کار...
                                X