عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahmoeini
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2562

پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

در اصل توسط Francis پست شده است View Post
    نه عزیز دل

شما خیلی ساده ای که فکر میکنی ...

بعد از هشت سال بی قانونی و از جیب ملت خرج کردن

وقتی بزرگترین فسادهای تاریخ رو خواستن کژ ندن

وقتی بجای اینکه گوش یارو رو بگیرن قربون دست و پای بلوریش میرفتن

وقتی هر روز بیشتر تو بدبختی فرو میرفتیم و براش کف و سوت میزدن

وقتی دیگه به قول خود نهادهای نظارتی و قضایی فساد تو ساختار ما به درجه سیستمی رسیده

... همچین مسایلی به تقی و نقی ربط داره.

پورمحمدی وزیر دادگستری میگه 5 سال پیش که رییس سازمان بازرسی بودم همینها رو گفتم نذاشتید [خطاب به مصباحی مقدم] و نذاشتند. تو تلویزیون رام ندادن و تو مجلس هم گفتن داری سیاسی میکنی داستانو!!!

یه مقدار رو حرف زدنت فکر کن اول بعد بگو. اگر وزیر نمیتونه رو حقوق و دستمزد مدیر بانک خصوصی تأثیر بذاره چه جوری میتونه عزلش کنه؟ با چه منطقی این سازگاره؟

ماشالا شما همیشه خبرهای اینسایدری داری از جاهایی که هیشکی نمیدونه. والا بخدا شما یه نعمت بزرگی هستی برای این سایت که اخبار ارزشمندتو میای در اختیار ما میذاری.

دقیقاً نکته اینجاس که فقط بانک و بیمه نیستن که. مثلاً مدیرای قرارگاه خاتم هم بیان فیش حقوقی و گردش حسابشونو منتشر کنن. مگه از بیت المال حقوق نمیگیرن؟ فرماندهان اقتصادی سپاه، شرکتهای اقماری و تحت پوشش، خانواده هاشون، شهرداری ها، قراردادهایی که با پیمانکارهای خاصی بسته میشه. همه چی افشا بشه که همه چی رو ملت بدونن. نه اینکه حقوق چهار نفر رو بیاریم تو بوق و کرنا کنیم اون طرف از هزار و یکی فساد بزرگتر بگذریم و بگیم کژ ندید. همون فساد 3000 میلیاردی برابر 46 هزار و 153 ماه (3846 سال) حقوق 65 میلیون تومنیه که یک نفر به جیب زده و رفته و مقصرترین آدم تو این داستان 8 میلیون تومن جریمه میشه فقط!

اگر واقعاً ما میخوایم نشون بدیم که با فساد مشکل داریم باید باید باید از ریشه موضوع رو پیگیری کنیم. چطور این همه نهاد نظارتی که هیچ کدومشون هم دولتی نیستن تا حالا متوجه این پرداختها نشده بودن؟ پرداخت از بیت المال رو همه متوجهش میشن، بالاخره یه مجلس رأس اموری داشتیم که باید به همینها نظارت میکردن دیگه بی عرضه ها.

در نهایت اینو بگم که اگر دولت بنا نداشت با این داستان مقابله کنه و خودش پای مبارزه با فساد نبود میگفت
    دولت خط قرمز منه

لطف کنین به این لیستتون فیش حقوقی روحانیون مارو هم چاپ کنند
    چه اشکالی داره
    آیت الله بهجت پس از مردنش 620 میلیارد تومان باقی گذاشت
    که قرار شد بانک تات رو باهاش بزنند
    البته این خرج دررفته بوده
    کسای دیگه هم هستند مثل مشاورین اعظم
    بگذریم
    آن چیز که عیان است شفاف سازی برای مردم نیست

نظر

• ahmoeini
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2562

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
      در خصوص حقوق ها و دریافتی های افراد بزرگ در دولت دقیقا حق با نگار مینویه متاسفانه . دولت به راحتی میتونست جلوی این حقوق ها رو بگیره حتی اگر به جا مونده از دولت قبل باشن ، اما متاسفانه هیچ کاری نکردن .
      ممکن بود بخواد ولی نمیتونه به این سادگی پارو دم یه عده بزاره
      اینها خودشون رو صاحب مملکت میدونند
      البته یه جورایی هم هستند
      بردند خوردند و حالا دارن میگن من نبودم اون یکی بود

نظر

• Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
        لطف کنین به این لیستتون فیش حقوقی روحانیون مارو هم چاپ کنند
        چه اشکالی داره
        آیت الله بهجت پس از مردنش 620 میلیارد تومان باقی گذاشت
        که قرار شد بانک تات رو باهاش بزنند
        البته این خرج دررفته بوده
        کسای دیگه هم هستند مثل مشاورین اعظم
        بگذریم
        آن چیز که عیان است شفاف سازی برای مردم نیست
        بابا کاری نداره میگن حق امام بوده نزد حضرت آیت الله /:.yead.:/

در هیچ جای اسلام چیزی به نام حق امام و تعلق گرفتن خمس به امام وجود نداشته اینها درآوردن

خود حضرت علی هم چیزی به اسم حق امام یا خمس نمی گرفته

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35707

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

دولت با قربانی کردن مدیران بانکی ! آنهم بانکهایی که حقوق و دستمزدشان هیچ ربطی به دولت ندارد ! مثل صادرات ، تجارت و ملت ! نشان داد که برای ماندن در قدرت همه چیز را قربانی می کند !

دولت بی تدبیر ! که در ماجرای فیش های حقوقی اعتماد مردم را از دست رفته دید ! فعلا ترجیح داده اعتماد مدیرانش را هم از دست بدهد !!! اما کابینه را تغییر ندهد !!!

حالا شاید گام بعدی ماجرای فیش ها، انتشار فیش های حقوقی وزرا باشد !

جالبتر اینکه دولتی که مدعی بود ! دولت قبل ثبات مدیریتی ندارد !!! و مدام مدیران را تغییر می دهد ! برای چندمین بار در این 3 سال مدیران بانکی را جابجا کرد !
          در اصل توسط Francis پست شده است View Post
          نه عزیز دل

شما خیلی ساده ای که فکر میکنی ...

بعد از هشت سال بی قانونی و از جیب ملت خرج کردن

وقتی بزرگترین فسادهای تاریخ رو خواستن کژ ندن

وقتی بجای اینکه گوش یارو رو بگیرن قربون دست و پای بلوریش میرفتن

وقتی هر روز بیشتر تو بدبختی فرو میرفتیم و براش کف و سوت میزدن

وقتی دیگه به قول خود نهادهای نظارتی و قضایی فساد تو ساختار ما به درجه سیستمی رسیده

... همچین مسایلی به تقی و نقی ربط داره.

پورمحمدی وزیر دادگستری میگه 5 سال پیش که رییس سازمان بازرسی بودم همینها رو گفتم نذاشتید [خطاب به مصباحی مقدم] و نذاشتند. تو تلویزیون رام ندادن و تو مجلس هم گفتن داری سیاسی میکنی داستانو!!!

یه مقدار رو حرف زدنت فکر کن اول بعد بگو. اگر وزیر نمیتونه رو حقوق و دستمزد مدیر بانک خصوصی تأثیر بذاره چه جوری میتونه عزلش کنه؟ با چه منطقی این سازگاره؟

ماشالا شما همیشه خبرهای اینسایدری داری از جاهایی که هیشکی نمیدونه. والا بخدا شما یه نعمت بزرگی هستی برای این سایت که اخبار ارزشمندتو میای در اختیار ما میذاری.

دقیقاً نکته اینجاس که فقط بانک و بیمه نیستن که. مثلاً مدیرای قرارگاه خاتم هم بیان فیش حقوقی و گردش حسابشونو منتشر کنن. مگه از بیت المال حقوق نمیگیرن؟ فرماندهان اقتصادی سپاه، شرکتهای اقماری و تحت پوشش، خانواده هاشون، شهرداری ها، قراردادهایی که با پیمانکارهای خاصی بسته میشه. همه چی افشا بشه که همه چی رو ملت بدونن. نه اینکه حقوق چهار نفر رو بیاریم تو بوق و کرنا کنیم اون طرف از هزار و یکی فساد بزرگتر بگذریم و بگیم کژ ندید. همون فساد 3000 میلیاردی برابر 46 هزار و 153 ماه (3846 سال) حقوق 65 میلیون تومنیه که یک نفر به جیب زده و رفته و مقصرترین آدم تو این داستان 8 میلیون تومن جریمه میشه فقط!

اگر واقعاً ما میخوایم نشون بدیم که با فساد مشکل داریم باید باید باید از ریشه موضوع رو پیگیری کنیم. چطور این همه نهاد نظارتی که هیچ کدومشون هم دولتی نیستن تا حالا متوجه این پرداختها نشده بودن؟ پرداخت از بیت المال رو همه متوجهش میشن، بالاخره یه مجلس رأس اموری داشتیم که باید به همینها نظارت میکردن دیگه بی عرضه ها.

در نهایت اینو بگم که اگر دولت بنا نداشت با این داستان مقابله کنه و خودش پای مبارزه با فساد نبود میگفت
          دولت خط قرمز منه
          وقتی میگم ساه ای ! قبول نمیکنی !

اول اینکه در مورد فساد قبلا هم گفتم همیشه بوده و هست ! اینکه بعضی ها اصرار دارن بگن فساد فقط زمان 8 سال احمدی نژاد بوده ! معناش اینه که از فساد میخوان بهره برداری سیاسی بکنن ! برای امتیاز گیری و مقابله با جریان مخالفشون !

البته برخی هم هستند که مدعی فکر و عقل و فهم و شعور فراوان هستند ! و می گویند فساد فقط در ایران است ! نظام جمهوری اسلامی حرامخور هست ! و بقیه جاهای دنیا فسادی نیست ! و همه نظام های مستقر در بقیه کشورها حلال خور ! هستند !

دوم اینکه ماجرای 3 هزار میلیارد و همین فیش ها هم دقیقا همین عملیات انجام شد ! قبلا هم گفتم ! در هر دوی اینها هدف برخورد با مشکلات ! نقص های قانونی موجود ! و سوء استفاده ها نبود ! طرفین ماجرا اینو خوب میدونن ! اما بخشی از مردم و اونهایی که خیلی ساده به ماجراها نگاه میکنن ! به راحتی فریب جریان رسانه ای رو میخورن !

سوم اینکه در 3 هزار میلیاردی ! 1800 تاش که اصلا انجام نشد و جلوشو گرفته بودن ! فقط 1200 تا انجام گرفته بود که اموال اون بنده خدا رو که مصادره کردن 5 هزار میلیارد خودشون گفتن ارزش گذاشتن ! اما جریان رسانه ای با حساب و کتاب کردن این موارد با حقوق کارگر و کارمند و وام ازدواج و .... بهره برداری خودشو میکنه ! کما اینکه در همین ماجرای فیش ها هم همین روشو داشتن ! با حقوق کارگران و حق مسکن و وام ازدواج .... و این چیزها مقایسه میکنن !

چهارم اینکه در 3 هزار تا باز احمدی نژاد با اینکه میدونست در برابر افکار عمومی قرارش میدن ! و نمیتونه جواب 70 میلیون رو بده ! باز هم پای ماجرا ایستاد ! اینا که انداختن گردن 4-5 تا مدیر و گفتن برید استعفا بدید ! تا ما بمونیم سر کار !

پنجم اینکه در اون ماجرا هم بعد از فشار سنگین رسانه ای و هیاهو همه را بردند پیش رهبری و ایشون هم که میدونست جریان رسانه ای به نتیجه خودش رسیده ! و موضوع سیاسی هست ! گفت یک خطا و اشتباهی یک جا رخ داده ! بگیرید و برخورد کنید ! اما هیاهو راه انداختن و همه را متهم کردن ! و کش دادن موضوع مشکل را حل نمی کند !

دقیقا در موضوع فیش ها عین همین انجام شد ! اول فشار رسانه ای سنگین ! هیاهو ! تازه خیلی از رسانه ها همگام با دولت هستند و مثل 3 هزار میلیارد شلوغش نکردند !!! بعد بردند پیش رهبری ! هم رهبری هم روحانی گفتند حالا چند نفر سوء استفاده کردند ! برخورد شود ! اما بقیه مدیران و سیستم اینگونه نیستند ! چون هر دو می دانستند که جریان رسانه ای به هدفش رسیده !

ششم اینکه پورمحمدی خودش فردی هست که از این مشکلات زیاد داره ! مثل احمد توکلی ! اینها فقط ژست مبارزه با فساد را میگیرند !!! تا به جایی برسند !

هفتم اینکه شما که بنده را توصیه به فکر کردن میکنی ! ممنون بابت توصیه ! اما خودت هم دقیقتر بخوان و فکر کن ! بعد ایراد بگیر ! نوشتی وقتی وزیر نمیتونه روی حقوق و دستمزد مدیر بانک خصوصی اثر بذاره چجوری عزلش میکنه !!؟؟

دولت در بانک یا شرکت دولتی که 100 درصد مالکیت داره ، بودجه دولتی وضع میکنه و با قوانین بودجه اداره میکنه !

اما دولت در شرکتهایی که مشمول قانون بودجه نمیشن و طبق قانون تجارت اداره میشن باید مطابق قانون تجارت عمل کنه ! چه در معرفی نماینده ! چه برگزاری مجمع و مصوبات و ....

دولت در بانک صادرات یا ملت مثلا نماینده داره ! به اندازه سهمش ! میتونه فردی را معرفی کنه یا عزل کنه ! اما نمیتونه بگه چرا در شرکت به فلان مدیر یا فرد اینقدر حقوق میدی !؟

هشتم اینکه احمدی نژاد یک زمانی روی این شرکتها و مجموعه ها که نام بردی دست گذاشت ! گفت در بحث فرهنگی و حجاب 60 نهاد و مجموعه بودجه می گیرند ! اما فقط دولت مقصر مسایل فرهنگی است !؟؟؟ امثال شما و تیم همفکر سیاسی شما به جای حمایت از احمدی نژاد !!! صرفا به خاطر منافع سیاسی و ضربه زدن به احمدی نژاد و دولتش ! مدعی شدید احمدی نژاد مقابل رهبری ایستاده و ضد ولایت فقیه شده ! جلوی مراجع ایستاده !!! چرا چون گفته فلان بنیاد که زیر نظر مرجع فلان هست بودجه فرهنگی را کجا برده خرج کرده !!!؟؟؟

حالا دولت خودتان مبتلا به همان مشکلات شده ! و جالبه که همان توجیهات و حرفهای احمدی نژاد را هم جرات ندارد مطرح کند ! در گوشه و کنار برخی اعضای دولت یا فعالان سیاسی طرفدار دولت همان توجیهات را یواشکی تکرار می کنند !!!

اما نکته آخر اینکه نوشتی دولت بی تدبیر ! نگفت دولت یا همون کابینه خط قرمز منه !!!!

در پست بالا تیتر روزنامه جهان صنعت را توجه کن! نشون میده که در عمل کابینه خط قرمز دولت هست !

دولت به جای تغییر یک وزیر ! راضی شد ! در کمتر از یکسال مانده به انتخابات ! مدیران عامل بانکهای دولتی و خصوصی را برای چندمین بار در عرض 3 سال ! فعالیت دولت، عوض کند ! اما کابینه دست نخورد !!!

تازه این تغییر در ظاهر تغییر 4-5 مدیرعامل است ! اما در عمل در همه این مجموعه ها و شرکتهای زیرمجموعه شان که تعدادشان کم هم نیست فعلا یک چند ماهی سکون و بی تحرکی حاکم میشه ! تا مدیران جدید افراد خود را بیاورند و بچینند و جابه جا کنند و ....

حالا می بینی که دولت بی تدبیر ! در عمل کابینه براش خط قرمز هست !

نظر

• ahmoeini
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2562

اول اینکه در مورد فساد قبلا هم گفتم همیشه بوده و هست ! اینکه بعضی ها اصرار دارن بگن فساد فقط زمان 8 سال احمدی نژاد بوده ! معناش اینه که از فساد میخوان بهره برداری سیاسی بکنن ! برای امتیاز گیری و مقابله با جریان مخالفشون !

البته برخی هم هستند که مدعی فکر و عقل و فهم و شعور فراوان هستند ! و می گویند فساد فقط در ایران است ! نظام جمهوری اسلامی حرامخور هست ! و بقیه جاهای دنیا فسادی نیست ! و همه نظام های مستقر در بقیه کشورها حلال خور ! هستند !

دوم اینکه ماجرای 3 هزار میلیارد و همین فیش ها هم دقیقا همین عملیات انجام شد ! قبلا هم گفتم ! در هر دوی اینها هدف برخورد با مشکلات ! نقص های قانونی موجود ! و سوء استفاده ها نبود ! طرفین ماجرا اینو خوب میدونن ! اما بخشی از مردم و اونهایی که خیلی ساده به ماجراها نگاه میکنن ! به راحتی فریب جریان رسانه ای رو میخورن !

سوم اینکه در 3 هزار میلیاردی ! 1800 تاش که اصلا انجام نشد و جلوشو گرفته بودن ! فقط 1200 تا انجام گرفته بود که اموال اون بنده خدا رو که مصادره کردن 5 هزار میلیارد خودشون گفتن ارزش گذاشتن ! اما جریان رسانه ای با حساب و کتاب کردن این موارد با حقوق کارگر و کارمند و وام ازدواج و .... بهره برداری خودشو میکنه ! کما اینکه در همین ماجرای فیش ها هم همین روشو داشتن ! با حقوق کارگران و حق مسکن و وام ازدواج .... و این چیزها مقایسه میکنن !

چهارم اینکه در 3 هزار تا باز احمدی نژاد با اینکه میدونست در برابر افکار عمومی قرارش میدن ! و نمیتونه جواب 70 میلیون رو بده ! باز هم پای ماجرا ایستاد ! اینا که انداختن گردن 4-5 تا مدیر و گفتن برید استعفا بدید ! تا ما بمونیم سر کار !

پنجم اینکه در اون ماجرا هم بعد از فشار سنگین رسانه ای و هیاهو همه را بردند پیش رهبری و ایشون هم که میدونست جریان رسانه ای به نتیجه خودش رسیده ! و موضوع سیاسی هست ! گفت یک خطا و اشتباهی یک جا رخ داده ! بگیرید و برخورد کنید ! اما هیاهو راه انداختن و همه را متهم کردن ! و کش دادن موضوع مشکل را حل نمی کند !

دقیقا در موضوع فیش ها عین همین انجام شد ! اول فشار رسانه ای سنگین ! هیاهو ! تازه خیلی از رسانه ها همگام با دولت هستند و مثل 3 هزار میلیارد شلوغش نکردند !!! بعد بردند پیش رهبری ! هم رهبری هم روحانی گفتند حالا چند نفر سوء استفاده کردند ! برخورد شود ! اما بقیه مدیران و سیستم اینگونه نیستند ! چون هر دو می دانستند که جریان رسانه ای به هدفش رسیده !

ششم اینکه پورمحمدی خودش فردی هست که از این مشکلات زیاد داره ! مثل احمد توکلی ! اینها فقط ژست مبارزه با فساد را میگیرند !!! تا به جایی برسند !

هفتم اینکه شما که بنده را توصیه به فکر کردن میکنی ! ممنون بابت توصیه ! اما خودت هم دقیقتر بخوان و فکر کن ! بعد ایراد بگیر ! نوشتی وقتی وزیر نمیتونه روی حقوق و دستمزد مدیر بانک خصوصی اثر بذاره چجوری عزلش میکنه !!؟؟

دولت در بانک یا شرکت دولتی که 100 درصد مالکیت داره ، بودجه دولتی وضع میکنه و با قوانین بودجه اداره میکنه !

اما دولت در شرکتهایی که مشمول قانون بودجه نمیشن و طبق قانون تجارت اداره میشن باید مطابق قانون تجارت عمل کنه ! چه در معرفی نماینده ! چه برگزاری مجمع و مصوبات و ....

دولت در بانک صادرات یا ملت مثلا نماینده داره ! به اندازه سهمش ! میتونه فردی را معرفی کنه یا عزل کنه ! اما نمیتونه بگه چرا در شرکت به فلان مدیر یا فرد اینقدر حقوق میدی !؟

هشتم اینکه احمدی نژاد یک زمانی روی این شرکتها و مجموعه ها که نام بردی دست گذاشت ! گفت در بحث فرهنگی و حجاب 60 نهاد و مجموعه بودجه می گیرند ! اما فقط دولت مقصر مسایل فرهنگی است !؟؟؟ امثال شما و تیم همفکر سیاسی شما به جای حمایت از احمدی نژاد !!! صرفا به خاطر منافع سیاسی و ضربه زدن به احمدی نژاد و دولتش ! مدعی شدید احمدی نژاد مقابل رهبری ایستاده و ضد ولایت فقیه شده ! جلوی مراجع ایستاده !!! چرا چون گفته فلان بنیاد که زیر نظر مرجع فلان هست بودجه فرهنگی را کجا برده خرج کرده !!!؟؟؟

حالا دولت خودتان مبتلا به همان مشکلات شده ! و جالبه که همان توجیهات و حرفهای احمدی نژاد را هم جرات ندارد مطرح کند ! در گوشه و کنار برخی اعضای دولت یا فعالان سیاسی طرفدار دولت همان توجیهات را یواشکی تکرار می کنند !!!

اما نکته آخر اینکه نوشتی دولت بی تدبیر ! نگفت دولت یا همون کابینه خط قرمز منه !!!!

در پست بالا تیتر روزنامه جهان صنعت را توجه کن! نشون میده که در عمل کابینه خط قرمز دولت هست !

دولت به جای تغییر یک وزیر ! راضی شد ! در کمتر از یکسال مانده به انتخابات ! مدیران عامل بانکهای دولتی و خصوصی را برای چندمین بار در عرض 3 سال ! فعالیت دولت، عوض کند ! اما کابینه دست نخورد !!!

تازه این تغییر در ظاهر تغییر 4-5 مدیرعامل است ! اما در عمل در همه این مجموعه ها و شرکتهای زیرمجموعه شان که تعدادشان کم هم نیست فعلا یک چند ماهی سکون و بی تحرکی حاکم میشه ! تا مدیران جدید افراد خود را بیاورند و بچینند و جابه جا کنند و ....

خوب خدارو شکر
            دیگه همه چیز رو فهمیدیم
            نفهم از دنیا نمیریم
            با این توضیحات من که دیگه شدم مرید..
            /.:biggrinsmiley.:/
            مثلا الان دیگه همه چیز روشن شد
            همین جوری فکر میکنند که مملکت رو دو دستی حاضرا تقدیم مشتی غارتگر بدن
            تازه غارتگرانی که یک بار قشنگ مملکت رو به اندازه یه جنگ هشت ساله خالی کردند
            اونها هم روی همین افراد حساب باز کردن دیگه

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35707

خوب خدارو شکر
              دیگه همه چیز رو فهمیدیم
              نفهم از دنیا نمیریم
              با این توضیحات من که دیگه شدم مرید..
              /.:biggrinsmiley.:/
              مثلا الان دیگه همه چیز روشن شد
              همین جوری فکر میکنند که مملکت رو دو دستی حاضرا تقدیم مشتی غارتگر بدن
              تازه غارتگرانی که یک بار قشنگ مملکت رو به اندازه یه جنگ هشت ساله خالی کردند
              اونها هم روی همین افراد حساب باز کردن دیگه
              بعیده همه چیزو فهمیده باشی !!! مخصوصا آثار پایین اومدن یورو بر درآمد کشورو !!!

فعلا روی امثال شما حساب باز کردند ! که چشم بسته امثال دختر صفدر حسینی را فرستادید مجلس ! اونم با کلی ذوق و شوق !!!

نظر

• ahmoeini
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2562

بعیده همه چیزو فهمیده باشی !!! مخصوصا آثار پایین اومدن یورو بر درآمد کشورو !!!

فعلا روی امثال شما حساب باز کردند ! که چشم بسته امثال دختر صفدر حسینی را فرستادید مجلس ! اونم با کلی ذوق و شوق !!!

:))
                من نه به اون رای دادم که حالا خودم رو به آب و آتیش بزنم که وجدانم راحت باشه
                نه به این
                شما که سالم و متفکر اینجا هستید اینید
                اون که دیگه دختر صفدره
                با عرض احترام ولی واقعا مطمئن شدم چیزی از سیاست نمیدونید
                یا میدونید و درحال گذاشتن کلاه بر سر خود هستید
                به هر حال توجیهات فوق بسیار قانع کننده بود
                البته برای خودتون
                و چند نفر از هم پیاله ایهاتون
                ته ته قضیه من فکر میکنم فقط قصدتون مطرح کردن خودتونه
                از سیاست فکر نکنم راه به جایی ببرید
                البته من نا امید نشدم
                هر وقت یه چیزی بنویسید به قول جناب خان میام براتون
                هر جا بنویسید حتما دارمتون

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35707

من نه به اون رای دادم که حالا خودم رو به آب و آتیش بزنم که وجدانم راحت باشه
                  نه به این
                  شما که سالم و متفکر اینجا هستید اینید
                  اون که دیگه دختر صفدره
                  با عرض احترام ولی واقعا مطمئن شدم چیزی از سیاست نمیدونید
                  یا میدونید و درحال گذاشتن کلاه بر سر خود هستید
                  به هر حال توجیهات فوق بسیار قانع کننده بود
                  البته برای خودتون
                  و چند نفر از هم پیاله ایهاتون
                  ته ته قضیه من فکر میکنم فقط قصدتون مطرح کردن خودتونه
                  از سیاست فکر نکنم راه به جایی ببرید
                  البته من نا امید نشدم
                  هر وقت یه چیزی بنویسید به قول جناب خان میام براتون
                  ولی هر جا بنویسید حتما دارمتون

دوستان همفکرت هم هر جا کم میارن میزنن به خنده و مسخره بازی !

جناب گیلان یک جمله ای داشت میگفت ضرب المثل انگلیسی هاست ! مضمونش این بود که وقتی حرفی برای گفتن نداری فقط بخند !

نظر

• ahmoeini
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2562

دوستان همفکرت هم هر جا کم میارن میزنن به خنده و مسخره بازی !

جناب گیلان یک جمله ای داشت میگفت ضرب المثل انگلیسی هاست ! مضمونش این بود که وقتی حرفی برای گفتن نداری فقط بخند !
                    در مقابل گفته های شما فقط باید خندید
                    یه ضرب المثل است که میگه مشت بر سندان کوبیدنه

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35707

در مقابل گفته های شما فقط باید خندید
                      یه ضرب المثل است که میگه مشت بر سندان کوبیدنه
                      ظریف هم یک زمانی خیلی میخندید !!! عاقبت نداشت !

بهش میگفتن دیپلماسی خنده !

عاقبتش هم شد خسارت محض !

نظر

• ahmoeini
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2562

ظریف هم یک زمانی خیلی میخندید !!! عاقبت نداشت !

بهش میگفتن دیپلماسی خنده !

عاقبتش هم شد خسارت محض !
                        ظریف که سرور همه تونه
                        عمرا بشه یکی مثل اون پیدا بشه
                        کاش بتونین پاتون رو جای پای اون بزارین
                        یه دستی هم به سر شما بکشه بلکه از این مخالفتاتون دست بردارین
                        گرچه مخالفتاتون دیگه برای بچه های این تاپیکها مهم نیست
                        مثل زیر نویس موقع پخش فوتبال شدین
                        مثلا داره گل زدن رونالدو رو نشون میده زیرنویس مینویسه
                        سخنرانی آیت ... مشفق گودرزی ساعت 3/45 بامداد در خصوص روضه شبهای تنهایی
                        آخرین ویرایش توسط ahmoeini؛ 2016/07/02, 14:51.

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

خوب به هر حال برای این هایی که نفر ایده ال شون جلیلی هست که توانایی صحبت کردن به انگلیسی که هیچی بخورد توی سرش ، به فارسی هم فقط کلمه ظرفیت رو یاد گرفته سخت است قبول کنند یکی مثل ظریف به جای این که اصول فقه در دانشگاه ( حوزه علمیه ) امام صادق خوانده باشه در آمریکا روابط بین الملل خوانده باشه بره مثل یک انسان نه یک حیوان مهاجم با طرف مقابل گفتگو کنه
                          خود ولایتی می گفت بهتر از ظریف ندارند

البته ظریف نظام رو حفظ کرد چون برادران آمریکایی میزدن حضرت فرزانه و قوای دلاورش رو به عصر حجر می فرستادن /:.yead.:/

با چهار تا کور و کچل داعش جنگیدن 13 تا سردار و صده ها افسر تلفات دادن با آمریکا ماکس همون 21 روز فتح بغداد طول می کشید

نظر

• Francis
                            عضو فعال
                            • Jan 2016
                            • 328

بابا تیز و بز!!

اول. نه دیگه نشد. نمیشه که آدم بیاد با کلی شکر خوری اضافه بگه اومده برای مبارزه با فساد با داد و دعوا که قبلیها خوردند و بردند و من پاکدستم! بعد که حجم دزدیای خودشون برملا میشه بگه اینا سیاسی کاریه. خودشو طرفدارای پفیوزش پس بیجا کردن با سیاسی کاری، اتهام زنی صرف و بدون اثبات موضوعی که تو همه ادوار بوده رو برای رأی جمع کردن استفاده کردند.
                            ضمن اینکه حجم فساد مالی تو اون دوره اصلاً قابل قیاس با قبل و بعدش نبوده و نیست و مهمتر از همه فرهنگسازی فساد مالی بود که انجام داد. قبلنا اگر کسی میخواست یه شیتیلی چیزی بده با کلی استرس و با هزار عنوان الکی مثل هدیه و چای و شیرینی بچه ها یه پولی قایمکی میداد. الان شده حق حساب و کاملاً علنی دیگه اخذ میشه و اگر ارباب رجوع پول نده کارش راه نمیفته. لابد اینها هم تقصیر دولتهای قبل بوده!

دوم. عجب! شما واقعاً نمیفهمی یا ادای آدمای نفهم رو در میاری؟؟ یه جوری میگی 1200 میلیارد انگار پول خورده. بعدم اون کسایی که باعث و بانی بودن کجان الان؟ 8 میلیون جریمه و تمام! خیلی جالبه اون
                            ا.نی که میگفت کابینه من خط قرمزمه پای کار ایستاده برای احقاق حقوق 70 میلیون نفر و دولتی که مدیرانش رو برکنار کرده برای موندن تو قدرت بوده. واقعاً خیلی جالبه که ما همیشه به اشتباه فکر میکردیم تو کشورهای خارجی یکی کار بدی میکنه برکنارش میکنن این کار درستیه نگو باید واسه همه خط و نشون بکشن که سمت تیم ما بیای فلان و بهمان میکنیم.
                            دقیقاً یکی از نقدهای ما همینه که رهبر گفت یک جا یک اشتباهی رخ داده و تمام! یعنی این حجم از پول بیت المال از بین رفته هیچ کسی ککش نگزیده. 3 هزار میلیارد تومن معادل 46153 ماه (3846 سال) حقوق 65 میلیونی که دارید خودتونو پاره میکنید بلکه بتونید پیرهن عثمونش کنید.
                            علاوه بر این ماشالا یکی و دو تا نبوده که، هنوز ماجرای شمشهای طلا که الان انگار داره معلوم میشه پای رضا ضراب وسطه هم هست. دقت کن 18 میلیارد دلار، چند ماه حقوق 65 میلیون تومنی میشه؟
                            بابک زنجانی هم هست!
                            دلارهایی که برای آرامش بازار ارز!!! تو اون رشد عجیب و غریب رفت صرافی های ترکیه و دبی هم هست و البته کانالهایی که ازش این انتقال انجام شد.
                            ماشالا جنستون جور بوده تو دزدی

اینکه هر کسی چه مشکلی داره رو نهادهای قضایی باید مشخص کنن نه امثال شما که از مظاهر فساد تو تاریخ این مملکت و حتی دنیا دارید دفاع میکنید. هشت سال با همین حرفهای مفت و بگم بگم دزدی کردید. کسی امثال پورمحمدی و توکلی رو قدیس نمیدونه اما ببینید چقدر آشتون شوره اینها که دستشون با شماها تو یه کاسه بود هم صداشون در اومده.

سوم. شما خیلی خنده داری واقعاً یعنی گوزن و به شقایق وصل میکنی که فقط حرف خودت رو منطقی جلوه بدی. آخه آدم ناحسابی...الان کجای بحث به دغدغه فرهنگی!!!
                            ا.ن ربط داره؟ یه جوری میگی "شما" انگار تک تک ما رو تو بیت دیدی که رفتیم حمایت کردیم از سازمانها و نهادهای تحت مدیریت آقا. بس کن این اتهام زنی احمقانه رو همه که مثل شما سگ در خونه این و اون نیستن. ما بعد از سال 88 کشیدیم کنار تا رهبران مطلوب شما اونطوری که مایل هستند کشور رو اداره کنن و هنرنمایی هاشون رو به رخ بکشن. ماشالا کم هم نذاشتید دیگه این آسمون ریسمون بافتن ها چیه دیگه؟

چهارم. و باز هم ماجرای آشنای گوزن و شقایق! دولت مدیرهایی رو که صرفاً از خلأ قانونی استفاده کردن و
                            حقوقهای نامتعارف و نه غیر قانونی گرفتند رو برکنار کرده. هیچ تخلفی انجام نشده، اختلاس نشده، یک ریال سرمایه ملی هدر نشده. یک روزنامه که دولتی هم نیست یک تیتری زده و شما چون دوست داری اینطوری برداشت میکنی. خب هر جوری دوست داری فکر کن. شما خودتو پاره هم بکنی همه میدونن ا.ن کابینه رو خط قرمز دولت حساب میکرد.

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

مستندات نشان می‌دهد حمایت‌های خاص در رأس دولت احمدی نژاد، یکی از عوامل فرار چند ساله باقری درمنی از بزرگترین بدهکاران بانکی و قاچاقچیان کالا از چنگال قانون بوده است. ماجرا از این قرار است که حمید باقری درمنی که بابت بدهی معوق چند هزار میلیاردی و تخلفات گسترده تحت تعقیب بود، در آذرماه سال ۱۳۸۸ در نامه‌ای به رئیس‌جمهور خواستار مساعدت وی در تقسیط ۵ساله بدهی‌های وی به دو بانک ملی و سپه شود. این در حالی است که این بدهی‌ها در زمان نگارش نامه، چند سال بود که معوق شده بودند و همانطور که در اطلاعیه ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ذکر شده بود، درمنی از وام‌های دریافتی برای اقدامات غیرقانونی و تحصیل مال نامشروع همچون قاچاق بهره برده بود. در آن شرایط، وی از رئیس‌جمهور خواسته بود که بدهی‌اش به بانک‌ها را تقسیط ۵ ساله کنند.

نظر

• Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

در پاسخ به نامه درمنی، احمدی‌نژاد بدون توجه به موارد اتهامی متعددی که متوجه درمنی است و همچنین بدهی معوق چند هزار میلیاردی وی و گزارش ستاد مبارزه با قاچاق درباره تخلفات گسترده او، به بانک‌های ملی و سپه دستور داده مشکل درمنی را حل کنند!
                                متعاقبا مشایی نیز در نامه‌ای که یک هفته پس از دریافت نامه درمنی تهیه شده، به خاوری مدیرعامل وقت بانک ملی و قنبری مدیرعامل وقت بانک سپه، دستور رئیس‌جمهور به این دو بانک درباره تقسیط بدهی معوق ۵ ساله حمید باقری درمنی را ارسال کرده است.

نظر

در حال کار...
                                X