عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • argo
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 745

پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

سخنرانی 18 تیر 78 روحانی روی کانال های خبرگزاری رفت
    باز نیان بگین متن سخرانی رو دولت قبلی واسش نوشته بود و این فقط خونده
    پي نوشت
    http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
    "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• Senator1989
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 2577

http://iusnews.ir/en/news-details/13...8%A7%D9%84-78/

نظر

• Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

در اصل توسط argo پست شده است View Post
        ریس جمهور نقشی در سیاست خارجی کشور نداره
        وقتی رییس جمهور تونست 4 تا اصلاح طلب رو از حبس در بیاره بعد بیا تحریم رو بنداز تقصیر محمود
        اگه نقشی نداره می تونست بگه کاغذ پاره نیست تحریم ها مجبورش نکرده بودن حرف بزنه

اگه کاره ای نیست و نقشی نداشته ادعای مدیریت جهانی کردنش چی بوده شما که تو مملکت خودت کاره ای نیستی چطور در مورد سیاست جهانی نظر می دی

یه فرق هست بین بی کفایت بودن محمود و حسن کلید. اون هم اینه که حسن کلید حداقل ممکنه وعده تو خالی داده باشه ولی هارت و پورت الکی هم نکرده برای آمریکا شاخه و شونه بکشه حداقل ذره ای شعور مونده براش

نظر

• ahmoeini
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2562

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post

شما خودتون تو اون زمان چند سالتون بود؟

نظر

• Senator1989
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 2577

جناب rudel شما چرا از حسین فریدون و سو استغاده و جرایم محرزش سخن نمیگوید مگر فرقی با خیانت کارانی مانند صادق محصولی دارد؟

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
              جناب rudel شما چرا از حسین فریدون و سو استغاده و جرایم محرزش سخن نمیگوید مگر فرقی با خیانت کارانی مانند صادق محصولی دارد؟
              معلومه که اصلا نخوندی پست های منو من اصلا حسن کلید رو نه رای دادم نه دفاع کردم نه قبولش دارم همیشه هم گفتم نمره مدیرانش بین 15 تا 16 هست

هنوز درک نکردین این تحریم ها ادامه پیدا می کرد باید دنبال کامیون های غذای سازمان ملل می دویدید می گفتید غلط کردیم گفتیم تحریم کاغذ پاره است. شانس آوردیم حضرت فرزانه به غلط کردن افتاد

من وقتی می گم رهبر فرزانه فاسد هست با تمام دار و دسته اش شامل حسن کلید هم میشه

ساده انگارانه است کسی فکر کنه حسن کلید رو مردم رای دادن که بره توافق کنه خود حضرت آقا از سال آخر محمود فهمید داره به فنا میره باید توافق کنه اگه فکر کردین این سپاه اجازه میده حسن کلید فوردو رو تعطیل کنه بدون دستور رهبر سخت در اشتباهین

یه احمق بی شعوری اومد با حمایت سپاه 700 میلیارد دلار رو خوردن و بردن بی حساب و کتاب 45 هزار تومن هم گذاشتن کف دست ملت تعطیل که مثل آب نبات چوبی میک بزنن حواسشون نباشه چه بلایی سرشون اومده

تا صد سال دیگه هم حسن کلید رو نفرین کنین آبی گرم نمیشه تا زمانی که تو سوریه و لبنان و یمن و بحرین کرم میریزن اینها خطر هست

این یه بحثه جداست . این که شما بیایی بزنی تو دهان کسانی که از موسیلینی در ایتالیای فاشیسم خدا می سازن دلیل بر تبرئه برلوسکونی فاسد میشه؟ نخیر

دقیقا همین قیاس بین محمود احمدی نژاد و حسن کلید وجود داره یک کوتوله فاشیست رو در حد رئیس جمهور این مملکت بالا آوردن و هی دارن این بالا اورده رو نشخوار می کنند ولی حسن کلید به نوبه خودش بسیار با شعور تر از محمود هست ولی کی گفته فاسد نیست؟!

بنده منافع شخصی که ندارم اینجا قرارد یک ساله ام شده 4 ماهه ممکنه به خاطر این وضع فضاحت بار تا آخر شهریور شغلمو از دست بدم به خاطر وضع بد اقتصاد ولی تا ابد هم میگم توافق هسته ای بهترین کاری بود که این ملایان کردند و گرنه مملکت رو در یک ماه شخم میزدند

پشیزی برای این حکومت و حسن و محمودش ارزش قائل نیستم من نگران خودمون هستم که همه چی مون رو از دست ندهیم

نظر

• Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

[Forwarded from Renani Mohsen / محسن رنانی]
                قصه‌ی‌ کوتاه من و مناقشه اتمی

نگارش کتاب «اقتصاد سیاسی مناقشه اتمی ایران‌» را به صورت محرمانه دقیقا ۱۱ سال پیش (تیر ۸۴) آغاز کردم و در میانه سال ۸۶ به پایان بردم. در تابستان ۸۷ دوباره آن را ویرایش کردم و سرانجام در ۱۳ مهر ۸۷ پنج نسخه از آن را تکثیر و برای پنج مقام عالی کشور فرستادم. نسخه رهبری را تقدیم آقای ناطق نوری کردم (با پیگیری دکتر حسن سبحانی، دیدار ما در دفتر بازرسی رهبری انجام شد و من نزدیک به یک ساعت درباره پیام کتاب توضیحاتی دادم). برای اطمینان، نسخه‌ای را هم از طریق دکتر سیدمحمدرضا بهشتی برای رهبری فرستادم. دکتر بهشتی بعداً گفت که شخصاً خدمت رهبری رسیده و کتاب را تقدیم کرده است و نظریه اصلی کتاب را هم خیلی خلاصه خدمت ایشان توضیح داده است و اجمالاً گفت که رهبری با نظریه مطرح شده این کتاب موافق نبوده‌اند.

نسخه آقای احمدی‌نژاد را تحویل دکتر فرهاد رهبر دادم و ایشان گفتند فردا با رئیس جمهور جلسه دارم و حضوری تقدیم می‌کنم. تحویل نسخه آقایان رفسنجانی، شاهرودی و دکتر لاریجانی را هم دکتر بهشتی تقبل کردند. تاکنون از هیچ کدام از مقامات یاد شده حتی در حد دریافت اعلام وصول هم واکنشی ندیده‌ام.

نهایتا در اردیبهشت ۹۲ ، با دمیدن نسیم فضای انتخاباتی، جرأت یافتم و بخشی از کتاب را به عنوان «جلد اول» (با جلد سبز فسفری، در ۲۶۳ صفحه = حدود یک سوم اصل کتاب) در فضای مجازی منتشر کردم، که مورد استقبال گسترده قرار گرفت. سپس در اردیبهشت ۹۴ نسخه کامل را (در ۶۶۱ صفحه با جلد قرمز عنابی) از طریق «تارنمای رسمی رنانی» در معرض فروش قرار دادم و امروز نیز به مناسبت عید سعید فطر (۱۴۳۷ قمری)، نسخه کامل این کتاب را به رایگان در اختیار علاقه‌مندان و پژوهشگران قرار می‌دهم.

خیلی خلاصه، ده سال پیش این ده ادعای محوری در این کتاب مطرح شده است:

۱- ورود ایران به حوزه غنی‌سازی محرمانه اتمی، احتمالاً طراحی آمریکایی‌ها بوده است (با فروش محرمانه نقشه‌ها و تجهیزات اتمی آلوده به ایران از طریق عبدالقدیر خان، دانشمند اتمی پاکستان، که بعداً معلوم شد جاسوس سازمان سیا بوده است).

۲- غرب تلاش می‌کند تا مناقشه اتمی ایران طولانی شود تا در تحولات بعدی منطقه بویژه در مدیریت بازارهای جهانی نفت، بتواند با کم ‌و‌ زیاد کردن فتیله این مناقشه، آن حوزه‌ها را تا حدودی مدیریت کند.

۳- تلاش اصلی غرب، بویژه آمریکا این است که تا سال ۲۰۲۰ از اعتیاد و وابستگی به نفت حوزه خلیج فارس آزاد شود.

۴- نهایتا غرب تلاش دارد که تا پایان دهه ۲۰۲۰ با سرعت بالایی به سوی جایگزینی نفت با سوخت های نو و پاک حرکت کند تا روند گرمایش زمین را متوقف کند.

۵- بهترین راه برای آن که غرب هم از اعتیاد به نفت منطقه بی‌ثبات خاورمیانه آزاد شود و هم سوخت‌های پاک را جایگزین سوخت‌های فسیلی کند، افزایش طولانی مدت قیمت نفت است. با گران شدن نفت، رشد تقاضای نفت کُند و حتی متوقف می‌شود و سرمایه‌گذاری در سوخت‌های پاک نیز اقتصادی می‌شود.

۶- قیمت نفت برای هفت تا ده سال حدود ۱۰۰ دلار و بالاتر ‌می‌ماند و سپس به زیر ۵۰ دلار کاهش می‌یابد.

۷- اگر اوباما رئیس جمهور آمریکا شود، خطر جنگ از سر ایران رفع می‌شود اما اوباما با ایران بسیار قاطع تر و حساب‌شده‌تر از جورج بوش برخورد خواهد کرد. او از راههای سیاسی فشارهای سنگینی بر ایران خواهد آورد و نهایتا ایران را به نقطه آچمز و مصالحه اجباری خواهد رساند.

۸- اکنون که اوباما اعلام کرده است که حاضر است با ایران گفت‌وگو کند، بهتر است ایران به این موضع اوباما واکنش مثبت نشان دهد و حتی مذاکره با اوباما را قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا (۲۰۰۸) آغاز کند.

۹- خسارت‌های اقتصادی مناقشه اتمی برای ایران در بلند مدت به حدی زیاد است که حتی اگر مذاکره با آمریکا نیز به صلاح نظام نیست، بهتر است ایران یک طرفه و داوطلبانه، کلیه فعالیت‌های اتمی حساس‌ خود را با اعلام رسمی و آشکار و تبلیغاتی برای چند سال متوقف کند و با ایجاد امکان نظارت جهانی، سوء ظن جهانی در مساله فعالیت‌های اتمی ایران را از بین ببرد.

۱۰- خاورمیانه به زودی وارد مرحله «جنگ خداحافظی» خواهد شد. کاهش درآمدهای نفتی، گسترش فقر و شکاف طبقاتی همراه با مداخله قدرت‌های بزرگ در خاورمیانه،‌ به زودی آن را وارد سلسله جنگ‌های دراز دامنه‌ای خواهد کرد که من آن را «جنگ خداحافظی» نام نهاده‌ام. در واقع به نفع تمدن غرب است که قطب فرهنگی و اقتصادی جهان اسلام (خاورمیانه) به یک «سرزمین سوخته» تبدیل شود.

و اکنون داستان ده ساله «رنانی و مناقشه اتمی» در این نقطه به پایان می‌رسد. این هم یکی از پروژه‌های فکری من در حوزه اقتصاد سیاسی ایران بود. و دوباره کارهای بر زمین مانده بسیاری در پیش است. بچه‌ها کجایید؟ دلم برای گفت‌وگو با کودکان کشورم لک زده است.
                ـ * * * * *

لینک بارگیری کتاب:

???????

نظر

• Rudel
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 2164

ده سال پیش یکس از همون تحصیل کرده هایی که مسئولین نظام مسخره شون می کنند همه چی رو بهشون گفته و رهبر مملکت مخالف ایشون فکر می کرده

صد در صد درست درومده تو دام افتادن و راه خلاصی هم ندارند!!

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35711

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                    معلومه که اصلا نخوندی پست های منو من اصلا حسن کلید رو نه رای دادم نه دفاع کردم نه قبولش دارم همیشه هم گفتم نمره مدیرانش بین 15 تا 16 هست

هنوز درک نکردین این تحریم ها ادامه پیدا می کرد باید دنبال کامیون های غذای سازمان ملل می دویدید می گفتید غلط کردیم گفتیم تحریم کاغذ پاره است. شانس آوردیم حضرت فرزانه به غلط کردن افتاد

من وقتی می گم رهبر فرزانه فاسد هست با تمام دار و دسته اش شامل حسن کلید هم میشه

ساده انگارانه است کسی فکر کنه حسن کلید رو مردم رای دادن که بره توافق کنه خود حضرت آقا از سال آخر محمود فهمید داره به فنا میره باید توافق کنه اگه فکر کردین این سپاه اجازه میده حسن کلید فوردو رو تعطیل کنه بدون دستور رهبر سخت در اشتباهین

یه احمق بی شعوری اومد با حمایت سپاه 700 میلیارد دلار رو خوردن و بردن بی حساب و کتاب 45 هزار تومن هم گذاشتن کف دست ملت تعطیل که مثل آب نبات چوبی میک بزنن حواسشون نباشه چه بلایی سرشون اومده

تا صد سال دیگه هم حسن کلید رو نفرین کنین آبی گرم نمیشه تا زمانی که تو سوریه و لبنان و یمن و بحرین کرم میریزن اینها خطر هست

این یه بحثه جداست . این که شما بیایی بزنی تو دهان کسانی که از موسیلینی در ایتالیای فاشیسم خدا می سازن دلیل بر تبرئه برلوسکونی فاسد میشه؟ نخیر

دقیقا همین قیاس بین محمود احمدی نژاد و حسن کلید وجود داره یک کوتوله فاشیست رو در حد رئیس جمهور این مملکت بالا آوردن و هی دارن این بالا اورده رو نشخوار می کنند ولی حسن کلید به نوبه خودش بسیار با شعور تر از محمود هست ولی کی گفته فاسد نیست؟!

بنده منافع شخصی که ندارم اینجا قرارد یک ساله ام شده 4 ماهه ممکنه به خاطر این وضع فضاحت بار تا آخر شهریور شغلمو از دست بدم به خاطر وضع بد اقتصاد ولی تا ابد هم میگم توافق هسته ای بهترین کاری بود که این ملایان کردند و گرنه مملکت رو در یک ماه شخم میزدند

پشیزی برای این حکومت و حسن و محمودش ارزش قائل نیستم من نگران خودمون هستم که همه چی مون رو از دست ندهیم

مدعی هستی پشیزی ارزش قایل نیستی برای حکومت و دولت و افراد و ... اما به وزرای روحانی نمره 15-16 میدی ! اونم به کیا ! امثال نعمت زاده و زنگنه !!! و آخوندی !!!

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                      مدعی هستی پشیزی ارزش قایل نیستی برای حکومت و دولت و افراد و ... اما به وزرای روحانی نمره 15-16 میدی ! اونم به کیا ! امثال نعمت زاده و زنگنه !!! و آخوندی !!!
                      تقصیر من نیست که این نظام بهترین وزیرایی که تربیت کرده همین زنگنه و نعمت زاده هستند از این نظام بهتر از این دو تا در نمیاد

نکنه میخایی به مشایی و علی آبادی و میرکاظمی هالو که این آخری الحق آدم کلاش و بی سوادی هم هست 15-16 بدیم؟ این نظر شخصی منه تو این نظام با معیارهای مزخرفش این دولت 15-16 می گیره از نظر من

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35711

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                        تقصیر من نیست که این نظام بهترین وزیرایی که تربیت کرده همین زنگنه و نعمت زاده هستند از این نظام بهتر از این دو تا در نمیاد

نکنه میخایی به مشایی و علی آبادی و میرکاظمی هالو که این آخری الحق آدم کلاش و بی سوادی هم هست 15-16 بدیم؟ این نظر شخصی منه تو این نظام با معیارهای مزخرفش این دولت 15-16 می گیره از نظر من
                        حالا خوبه شما از رانت پسر علی آبادی به نون و نوایی رسیدی !!!!

شاید تا دیروز با اونها بودی ! حالا با اینها !!

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

حالا خوبه شما از رانت پسر علی آبادی به نون و نوایی رسیدی !!!!

شاید تا دیروز با اونها بودی ! حالا با اینها !!
                          تو از کجا میدونی من به نون و نوایی رسیدم؟ مدرکی داری؟ منبعی داری؟ چقدر گیرم اومده میتونی اینجا بنویسی دقیق؟

دقیقا چه نوع نون و نوایی؟ قبلا چی کاره بودم؟ الان چی کاره هستم و چقدر دارایی ام بوده الان چقدره لطفا بنویس شما که خیلی به مدارک مستند اعتقاد داری!!

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35711

اینها مدعی بودند دولت قبل گروهبانها بودند ! و خودشان را ژنرال می دانند !!!!

همین ژنرال ! زنگنه دیروز مدعی شد یک فرمانده برای عملیات بحران و مهار آتش نداشته است !!!

2-3 روز پتروشیمی 3 هزار میلیاردی !!! سوخت و نتوانستند خاموش کنند !!!

حالا که برج 120 متری از بس در آتش سوخت فروریخت !!! تیتر زده اند که آتش را مهار کردیم !!! و عکس یادگاری می گیرند ! کنار پتروشیمی سوخته !!!

البته ! بعضی ها به این ژنرال ! توخالی نمره 15-16 دادند !

نظر

• ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

اینها مدعی بودند دولت قبل گروهبانها بودند ! و خودشان را ژنرال می دانند !!!!

همین ژنرال ! زنگنه دیروز مدعی شد یک فرمانده برای عملیات بحران و مهار آتش نداشته است !!!

2-3 روز پتروشیمی 3 هزار میلیاردی !!! سوخت و نتوانستند خاموش کنند !!!

حالا که برج 120 متری از بس در آتش سوخت فروریخت !!! تیتر زده اند که آتش را مهار کردیم !!! و عکس یادگاری می گیرند ! کنار پتروشیمی سوخته !!!

البته ! بعضی ها به این ژنرال ! توخالی نمره 15-16 دادند !
                              میدونی وضعیت پتروشیمی ها چرا به اینجا رسیده
                              وقتی تو اون دولت پتروشیمی ها رو هاپولی کردند
                              اولین کاری که کردند انباراشو خالی کردند
                              دومین کار ورود قطعات یدکی چینی بوده
                              برای سود کردن بیشتر
                              ورود آدمهای بی تجربه توسط بخش خصوصی به سر کار
                              و در نهایت افتضاحاتی هر از چند گاهی پیش میاد
                              خدا لعنت کنه باعث بانیش رو
                              و هم پیاله ای هاش رو

نظر

• Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

به لطف محمود کبیر و تحریم های کاغذ پاره اش الان چندین ساله نمی تونیم نه کشنده های ماشین اتش نشانی بخریم نه خود تجهیزات پیشرفته اطفا حریق رو برای همین یه شرکتی تو اصفهان میاد رو بنز ده تن سوار می کنه تجهیزات اشغالش رو
                                ایران فقط زر زر مدیریت جهانی داره در هیچ صنعتی هیچی نیست

پتروشیمی بو علی سینا هم داشتن تعمیرات می کردن رو پمپ ریفلکس برج که از گسکت مواد نشت می کنه بیرون و آتش شروع میشه این قدر حجم آتش شدید بود که کل کالمن آتش می گیره و سرایت می کنه به مخزن

مملکت جهان سومی هست دیگه مگه یادتون نیست عمام امت می گفت جنگ نعمته همین پالایشگاه تهران رو زدن یک هفته می سوخت رو مردم بارون نفت میومد کفایت ندارن

همین محمود رفت افتتاح پالایشگاه ابادان مگه آتش نگرفت منتهی حالا میرکاظمی که رئیس دانشگاه شاهد بوده و شب عید 300 نفر از پرسنل رو اخراج کرده برای این کودن ها شده وزیر نمونه نفتی

نظر

در حال کار...
                                X