عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

bbc
    وزیر رفاه دولت اول محمود احمدی نژاد: باعث و بانی فتنه ۸۸ خود احمدی نژاد بود

پرویز کاظمی که حدود ۱۰ ماه در دولت اول محمود احمدی نژاد وزیر رفاه و تامین اجتماعی بوده از گفت و گو با علی لاریجانی رئیس مجلس برای جلوگیری از دور دوم ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد در سال ۱۳۸۸ خبر داده و با طرح انتقادی از رئیس جمهور پیشین گفته آقای احمدی نژاد "هیچ وقت و هیچ جا از فتنه صحبت نکرده و نمی‌کند چون خودش باعث و بانی فتنه ۸۸ بود."

آقای کاظمی در گفت و گو با خبرگزاری ایسنا که امروز ۱۹ تیرماه (۹ ژوئیه) منتشر شده درباره انتخابات جنجالی ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ گفته "انتخابات دور دوم آقای احمدی نژاد ۲۲ خرداد بود. من چهارشنبه همان هفته یعنی ۲۰ خرداد جلسه ای خصوصی با آقای لاریجانی داشتم و مطرح کردم که اگر ایشان مجددا روی کار بیاید کشور خسارتی می‌بیند که قابل جبران نیست. اگر آمریکا و اسرائیل قصد تضعیف جمهوری اسلامی را دارد ایشان همه کارها را در این راستا انجام می‌دهد."

علی لاریجانی در آن زمان هم رئیس مجلس شورای اسلامی در دوره هشتم قانونگذاری بود.

آقای کاظمی گفته "من به آقای لاریجانی گفتم شما به عنوان رئیس قوه مقننه اگر می‌توانید کاری کنید که از انتخاب مجدد ایشان جلوگیری شود" و "آقای لاریجانی هم در آن جلسه به گفتند من نمی‌دانم این چه پدیده ای است که نمی‌توانیم کنترلش کنیم."

اعلام نام آقای احمدی نژاد به عنوان برنده انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ به اعتراضات بی سابقه ای انجامید و موجی از سرکوب و دستگیری و زندان های طولانی مدت را برای معترضان و فعالان سیاسی و اجتماعی به دنبال داشت. میرحسین موسوی (به همراه همسرش زهرا رهنورد) و مهدی کروبی دو نامزد ریاست جمهوری سال ۸۸ که به نتایج معترض بودند بیش از ۵ سال است که بدون حکم دادگاه در حصر خانگی اند.
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• argo
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 745

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
      شما خودتون تو اون زمان چند سالتون بود؟
      من اون زماندانشجو تهران بودم و يادمه چه اتفاقاتي افتاد
      ولي شمايي كه نبودي و نميدوني چي شده الكي سنگ روحاني رو به سينه نزن
      پي نوشت
      http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
      "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

در اصل توسط argo پست شده است View Post
        روحانی اونجا حرف مفت زیاد زد ولی شما که دانشگاه تهران بودی چرا سنگ امثال احمدی نژاد رو به سینه میزنی که جریان فکری هم پیمانش اون بلا رو سر دانشجوها آوردن؟

نظر

• ahmoeini
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2562

در اصل توسط argo پست شده است View Post

من به دوستت هم گفتم
          من گفتم ببینم حرف شمارو باید قبول کنم یا دیده های خودم رو
          نگفتم حرف روحانی رو
          در خصوص اون روزها باید دید شما تو کدوم دسته بودید
          اگر گروه زننده بودید که خوب بحثی نیست
          اگر گروه کتک خورده بودید اونوقت جای عجب داره
          مشکل شما با اون خانم و این دوستتون و مثل شما اینه که هر موقع هر چی میخایین میگین
          و وقتی کم میارین شروع میکنین به روزنامه هاتون چسبیدن
          از تهمت زدن ابایی ندارین
          واقعیت رو جوری دیگه جلوه دادن از خصوصیت گروهیتونه
          یادتون رفته سر 11 روز غیبت دکترتون کلی در دفاع از ولایت اون رو تا پایین ترین درجه ها پایین اوردین
          حتی تا استیضاح
          حالا شد حامی ولایت و در خط رهبری و مشفق مردم
          تاریخ رو تحریف میکنین
          یک نوع عادته براتون

نظر

• گیلان
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 2178

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
            روحانی اونجا حرف مفت زیاد زد ولی شما که دانشگاه تهران بودی چرا سنگ امثال احمدی نژاد رو به سینه میزنی که جریان فکری هم پیمانش اون بلا رو سر دانشجوها آوردن؟
            ساده ایی شما هم جناب rudel...از نوشتار برخی کاربران کاملا مشخص است که حتی دیپلمش را هم ندارند ...;)
            آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2016/07/09, 14:18.
            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
              ساده ایی شما هم جناب rudel...از نوشتار برخی کاربران کاملا مشخص است که حتی دیپلمش را هم ندارند ...;)
              ما که مثل کاربر مینوی به حساب مالی افراد دسترسی نداریم بفهمیم چه جوری درس خوندن یا به نون و نانوا رسیدن:D. حمل بر صداقت می گذاریم مثل همون بابایی که اون دفعه نوشت رفقای زیادی در MIT دارد و ما هم که ساده باور کردیم/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• argo
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 745

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                شما سن ت به اين چيزا نميرسه
                از طبقه سوم دانشجو ها رو مينداختن پايين ميگفتن اللله اكبر
                [emoji849][emoji849]جالبه روحاني اومده اون حرفا رو زده بعد دوستان ميگن جريان فكري احمدي نژاد اون بلا رو سر دانشجوها اورد[emoji15][emoji15][emoji15][emoji15] احمدي نژاد اگه همفكر اونا بود كه خودش حتما بايد حضور ميداشت
                من غلط املايي در نوشته هاي شما زياد ديدم در مورد سواد ديگران نظر نده
                ضمنا امثال شما فارغ التحصيلان دانشگاه رو با سواد نميدونن حتما بايد از حوزه فارغ التحصيل بشي تا مدرك از نظر شما پذيرفته بشه

بهر حال انچه خدا بخاهد نهايتا ان خاهد شد
                معناي دموكراسي اينه كه اگر اكثريت مردم احمدي نژاد رو با تمام اشتباهات به شيوخ اصلاحات ترجيح دادن (تمام اصلاحاتي هاي رييس جمهور شيخ بودن ) همان شود
                آخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/07/09, 17:16.
                پي نوشت

نظر

• گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                  ما که مثل کاربر مینوی به حساب مالی افراد دسترسی نداریم بفهمیم چه جوری درس خوندن یا به نون و نانوا رسیدن:D. حمل بر صداقت می گذاریم مثل همون بابایی که اون دفعه نوشت رفقای زیادی در MIT دارد و ما هم که ساده باور کردیم/.:biggrinsmiley.:/
                  برای فهمش نیار به پوآرو بودن ندارد , تنها کمی دقت میخواهد ...جمله بندی و ادبیاتش کاملا به شما میگوید سطح سواد و شعور فردی و اجتماعیش را ...خودش هم بخوبی فهمید من چه میگویم و چقدر دقیق گفتم ...;)...هر چه هم بیشتر این فضله را بهم میزند بیشتر فضا را آلوده میکند ...البته در جزئیات و کلیات به ضررش تمام میشود...حالیش نیست !!! ;)
                  آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2016/07/09, 17:52.

نظر

• argo
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 745

این متنها تو سایت خبرگزاری پر است نمیدونم چرا چشمان کور قادر به دیدن نیستند
                    ---1-دو سالي هست که حسين فريدون از گذر حادثه به جايگاه مقامات عالي کشور منتقل شده است. فريدون سابقه کار در وزارت اطلاعات، فرمانداري نيشابور، سفارت ايران در مالزي و نمایندگی ایران در سازمان ملل و نهايتا مشاور برادرش در مرکز تحقيقات استراتژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام را دارد. علي رغم چهره امنيتي-ديپلماتيک، وي ترجيح مي دهد بيشتر به ارتباطات اقتصادي و حاشيه‌اي بپردازد.
                    2-فريدون در ايام تشديد تحريمها و افزايش نرخ ارز (سالهاي آخر دولت احمدي‌نژاد) همراه با شرکاي خود يعني علي صدقي، علي اسديان و ماني مهاجان اقدام به ايجاد صرافي کرد. صرافي «صدقي و شرکاء» که اتفاقا فاقد مجوز از بانک مرکزي است!
                    فعاليت در انگليس شايد آغاز نزديک شدن صدقی به خانواده فريدون است. کما اينکه عبدالناصر همتي (مديرعامل سابق بانک ملي و مدير فعلي بيمه مرکزي) و ولي الله سيف (رئيس فعلي بانک مرکزي) هم در همين بانک انگليسي فعاليت داشته‌اند . همچنين گفته می شود خانواده حسين فریدون ساکن انگليس هستند .
                    ----------------------
                    چقدر جالبه که برادر رییس جمهور فعلی صرافی داشته وو نماینده اصلاح طلب و لیست امید فاطمه صفدر صرافی داشته بگردیم چندتا دیگه هم پیدا میشه
                    بعد تلاطم ارزی و سه برابر شدن نرخ ارز تقصیر احمدی نژاد بوده
                    پي نوشت

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

دوست عزیز واقعا به شما شک می کنم فرض حسن کلید و همه مسئولین نظام نفری یک صرافی هم داشتند که هیچ بعید نیست خیلی ساده ای که فکر کردی ثروت حسن کلید یا برادرش یا همون نهاوندیان یا مثلا وزرای احمدی نژاد و بر و بچ نظام مقدس محدود به صرافی بوده
                      اینها ده ها برابر این صرافی ها دارند اصلا صرافی چیزی نیست حتی دو سه نفر از بچه های همین فروم صرافی دارند. وقتی سطح نگاه شما به تلاطم ارز این قدر بچگانه است بحث کردن بی فایده است
                      کمال سیدعلی معاون ارزی بانک مرکزی در زمان محمود گفت فقط در شش ماه دوم سال 90 بیش از 45 میلیارد دلار ارز توسط دولت محمود در بازار فروخته شده
                      شما که ادعای تحلیل دارید یک حساب ساده است منبع 90 درصد ارز دولته بقیه اش ارگان های امنیتی مثل سپاه و وزارت اطلاعات هستند چند درصد ارز دست مردم یا مافیای برادرای حالا حسن کلید بوده
                      دولت نفت میفروخته پس منبع عظیم ارزی داشته که دولت های اروپایی هم خیلی هاشون توان رقابت با دولت ایران رو در این زمینه نداشتند چطور قیمت توسط ارگان یا محافلی به جز دولت می تونسته تغییر کنه؟!
                      واقعا سطح این فروم رو در حد مهد کودک فرض کردی؟!!!
                      اگر حسن کلید یا برادرش یا باند مافیای دیگری تونستن با یکی از عظیم ترین منابع دلاری خاورمیانه درگیر بضن و قیمت رو به نفع خودشون تغییر بدهند خیلی راحت اعتراف کردی که دولت محمود بسیار بی کفایت بوده که عرضه کنترل ارز رو نداشته خیلی ممنون که همچین اعتراف ناخواسته ای کردی

نظر

• argo
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 745

شما شاید تجربه بازار ارز رو نداری که اینطور فکر میکنی
                        بازار ارز چند تا گنده بازار داره مثل مثلا بانک صادرات یا فلان سهم که در بورس یک یا دو تا حقوقی صاحب ان هستند
                        وقتی گنده بازار قصدش بالابردن قیمت باشه میزنه زیر سهم و بالا میبره اتفاقی که در بورس هر روز شاهدش هستیم
                        بازار ارز هم همینه صرافی فریدون یا صفدر صرافی های درجه سه نبودن که شما اینها رو مطرح میکنی بلکه گنده های بازار بودن
                        بنده گفتم تلاطم ارزی
                        بدلیل تحریمها دولت با مشکل مواجه بود ولی صرافی های بزرگ موج ها رو بزرگتر میکردن
                        اگر در بازار اتی سکه طلا حضور داشتید این مسله رو بخوبی درک میکردید
                        قیمتها بالا میرفت از 3200 تومن تخت گاز میرفت تا بانک مرکزی میخاست کنترل کنه تا وارد میشه قیمت رسیده بود به 3800
                        اصلا نمونه بارز تر پیاز کیلویی 1000 تومن در همین دولت کار امد و مدیر روحانی یکمرتبه رفت تا 3000 تومن تا ستاد کنترل بازار وارد شد پیازها رو فروخته بودن و اجازه ریزش نمیدادن و کم کم میاوردن پایین اینکه پیاز بود
                        من فکر میکنم شما تو ایران زندگی نمی کنی
                        ضمنا ما در بورس و بازار ایران از سیاست رونق اقتصادی و ریشه کنی بیکاری توسط دولت تدبیر مچکریم
                        آخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/07/09, 19:44.
                        پي نوشت

نظر

• argo
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 745

جهت اطلاع دوستان مهد كودكي عرض كنم دلار موجود در بازار بصورت اسكناس مصرف عمومي و خرد دارد بنابراين حجم زيادي ندارد مثلا فرض كنيد كل درامد نفتي ايران رو تمام سهامهاي بورس در نظر بگيريد كه بصورت حواله ارزي و در بانكهاي مختلف خارجي هستند و دلار كاغذي تنها در حد سهم وبصادر است
                          قيمت ارز مورد تلاطم شديد همين دلار هاي كاغذي بودن و قيمت دلار حواله كه براحتي در تلاطم ارزي مخصوصا براي كشور چين براحتي و بقيمت ٣٠٠٠ تومن و پاينتر در اختيار وارد كنندگان قرار ميگرفت
                          صرافان تدبير به دلار كاغذي حمله ميكردن چون دولت براي ورود دلار هاي كاغذي به كشور در صورت ايجاد تقاضا نامتعارف مشكل داشت
                          دلار كاغذي بايد بصورت چمداني بيايد
                          پي نوشت

نظر

• "Midas"
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 2483

مطمئن هستید مشکل صرافی ها بوده و نه این پیش بینی های احمقانه:

--

---

---

روسیه که گنده لات به حساب می اومد با تحریم ها 50% اررش پولش ریخت، ایران که بماند..

--
                            روسیه: هجوم مردم به فروشگاه ها به دلیل سقوط ارزش روبل

در همین حال مردم روسیه که نگران کاهش ارزش روبل هستند، به مغازه‌ها و فروشگاه‌ها هجوم برده‌اند تا پیش از کاهش بیشتر ارزش روبل، پول خود را مصرف کنند.

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

چنین گفت احمدی‌نژاد/کابینه خط قرمز من است

"به رهبری گفتم اگر ثابت شود رحیمی حتی یک ریال اختلاس کرده، من ضمن عذرخواهی، اعلام می‌کنم که شایستگی این سمت را ندارم"

نظر

• Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

می بینید که مبرهن هست با یک مشت بی سواد طرفیم و دلیل عقب موندگی کشورمون هم همینها هستن

نظر

در حال کار...
                                X