کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .
4 سال کمه واسه درست کردن اقتصاد مملکت
شعار انتخاباتی روحانی
حالا صد روز شاید بشه
مگه زمانی که انقلاب کردیم شعار ملت آب و برق مجانی و تحصیل رایگان نبود؟
مگه کوتاه کردن دست دزدهایی مثل اشرف و هویدا و ... جزو شعارها نبود؟
یعنی الان تو کلیت قضیه به اونها رسیدیم؟
چند تا 4 سال گذشته؟
4 سال کمه واسه درست کردن اقتصاد مملکت
شعار انتخاباتی روحانی
حالا صد روز شاید بشه
آمریکا با اون اقتصاد مولد که اصلاً نمیشه این دو تا رو با هم مقایسه کرد
بدون داشتن انسانهای بی شرفی که برای زمین زدن دولت هر کاری میکنن
با در اختیار داشتن به روز ترین صنایع دنیا
با داشتن بزرگترین جریان پولی دنیا
6 سال طول کشید تا از رکود (نه رکود تورمی) نجات پیدا کنه
اونوقت کسانی که دولتشون بیشترین درآمد نفتی تاریخ رو داشته
کل ارکان مملکت در خدمت تصمیمات اینها بوده
باز هم با بی عرضگی و دزدی پول این مردم رو حیف و میل کردن
الان هم ادای کارشناس در میارن
که 4 سال کم نیست واسه نجات اقتصادی که مبتلاس به بیماری هلندی!
رکود در در دولت یازدهم ۱۵۰۰ واحد آهن فروشی را تعطیل کرد
دولت بازار آهن را به دست چینیها سپرده
آزاد گفت: فقط در تهران حدود ۱۵۰۰واحد از شروع سال ۹۲ تا پایان سال۹۴ تعطیل شده و همین مساله سبب شده تا به صف بیکاران هم اضافه شود.
به گزارش «نسیم آنلاین» روزنامه فرهیختگان نوشت: افزایش قیمت آهن هم نمیتواند دردی از دردهای صنعت آهن را دوا کند. این صنف صنعتی مهم درکشور مانند بسیاری دیگر از واحدهای صنفی دیگر در رکود ناخواسته غرق شده است. تا آنجا که محمد آزاد رئیس اتحادیه صنف آهنفروشان گفته است که نزدیک به 1500واحد این صنف مجبور به تعطیلی شدهاند. او از قبضه شدن بازارآهن کشور به دست چینیها گلایه دارد و میگوید: «دولت اگر توان تزریق نقدینگی به این صنعت را ندارد، حداقل میتواند از واردات جلوگیری کند.» رئیس اتحادیه آهن فروشان در این گفتوگو درباره تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی و همینطور مشکلات این حوزه صحبت کرده است.
مدتهاست که صنعت ساختمان در رکود به سر میبرد و براساس آمارها خرید و فروش رونق چندانی ندارد. این موضوع تا چه اندازه بر صنف آهنفروشان اثر گذاشته است؟
نهفقط صنف آهنفروشان بلکه صنوف دیگر هم شرایط خوبی ندارد. بهخصوص در صنوف مربوط به ساختمان. مصالحفروشها هم برای فروش محصولاتشان با مشکل روبهرو هستند و همین عامل به صنف گچکارها و خیلیهای دیگر منتقل میشود. درواقع تا زمانی که ساختمانسازی در رکود است، همه صنوف مربوط به اینکار، محصولاتشان روی دستشان میماند. همانطور که همین حالا هم این مساله رخ داده است. درواقع رکود تا داخل گوشت و پوست صنفهای مختلف رخنه کرده است و جالب اینجاست که آنها فقط میخواهند از رکود خلاص شوند و بازگشت رونق را با لقایش بخشیدهاند. اما متاسفانه رکود زندگی همه را تحتالشعاع قرار داده است. مرحله اولی که بخواهد ساختوساز شود آهنفروش است. حدود 80شغل مختلف دیگر با ساختوساز درگیر هستند تازه اگر هم خانهای ساخته شود، خریداری وجود ندارد.
آیا این شرایط، منتج به تعطیلی واحد صنفی شده است؟
بیشتر فعالان این حوزه بیکار هستند، چراکه اصلا مصرفکننده نیست یا کم است. فقط کرکره مغازه را بالا میکشند که شاید خریداری گذر کند، اما همین باز بودن مغازه سبب شده که سازمان امور مالیاتی اعلام کند که شما که چراغتان روشن است پس حتما کار میکنید و درآمدی دارید. اما گویا آمار در کشور ما معنایی ندارد. نه مرکز آمار کار میکند و نه بانک مرکزی که آمارهای اقتصادی را به صورت روزانه تهیه و به صورت هفتگی به دولت اعلام میکند. این آمارها در اینطور مواقع هیچ ارزشی ندارد. درواقع وقتی آمارها نشان میدهد که این واحدهای صنفی به دلیل رکود فعالیت اقتصادی انجام ندادند که مالیات اضافه بدهند، حداقل مالیاتی درخور کارکردشان بگیرند، اما کسی توجهی نمیکند.
آماری هم از تعداد واحدهای تعطیل شده در صنف آهن فروشان وجود دارد؟
فقط در تهران حدود 1500واحد از شروع سال 92 تا پایان سال94 تعطیل شدهاند. همین مساله سبب شده تا به صف بیکاران هم اضافه شود. از طرف دیگر دولت میگوید بودجههای عمرانی را خرج بودجههای جاری میکنیم. این نشان میدهد که شرایط دولت هم سخت و همه کارها به هم پیچیده است. اما اگر بناست شرایط کنونی ادامه داشته باشد باید به کسبه اعلامکنند که ادامه کار میسر نیست. اما جواب بیکاران را چهکسی میخواهد بدهد. به عقیده من اقتصاد مقاومتی که رهبر معظم انقلاب فرمودند «علاج درد ما در اقتصاد است.» این موضوع باید فهمیده شود. اقتصاد مقاومتی، بهمعنای جلوگیری از واردات بیرویه، مردم را عادت دادن به استفاده از تولیدات داخلی و حمایت از تولیدکنندگان داخل کشور است. اما میبینم که دراین شرایط وخیم اقتصادی باید چرخ کارخانههای خارجی را بچرخانیم.
به بحث واردات اشاره کردهاید. چه میزان از آهن کشور از خارج تامین میشود؟
واردات بیرویه تقریبا انجام نمیشود، اما هنوز قطع نشده است. تولیدکنندگان داخلی ما با تمام ظرفیت کار نمیکنند. برخی سه شیفت کار میکردند، اما حالا به یک شیفت راضی شدند ولی باز هم در این شرایط از خارج هم واردات صورت میگیرد. البته به اندازه گذشته نیست.
بیشترین واردات از کدام کشورها صورت میگیرد؟
بهطور کلی همه کالا از چین وارد میشود. آهنآلات هم از این موضوع مستثنی نیست. ترکیه و کره هم جزء صادرکنندگان آهن به ایران هستند. اما بازار در دست چینیهاست. آن هم با همه نوع کیفیت و قیمت. اما از آنجایی که مردم و خریداران آهن با مشکل نقدینگی روبهرو هستند، به سراغ جنس چینی ارزان، اما با کیفیت پایین میروند.
در صورتی که واردات در این صنعت بهطور کامل حذف شود، آیا کارخانههای داخلی پاسخگوی تامین همه نیازهای کشور است؟
با قطعیت میگویم که کل تولیدکنندگان داخل صددرصد میتوانند نیاز داخل را تامین کنند. ما درحال حاضر محصول مازاد آهن را به کشورهای دیگر صادرات میکنیم. آن هم در شرایطی که کارخانهها با 50درصد از ظرفیت خود کار میکنند. اگر بتوانیم واردات نداشته باشیم و کارخانههای داخل فعالیت داشته باشند شرایط بهتر میشود، اما گویا هنوز دولت فرصت رسیدگی به این بخش را نداشته است.
دولت که به تازگی بسته خروج از رکود را اجرایی کرده و قرار است به واحدهای تولیدی و صنعتی تسهیلات ارائه کند.
بله، درحرف قرار است این تسهیلات داده شود، اما بانکها اعلام میکنند که منابع ندارند. از طرف دیگر بیشتر تولیدکنندگان ما بدهی بانکی دارند و در صورت دریافت تسهیلات، آن را بابت اقساط بدهیشان میدهند. درواقع همان پول به بانک دوباره بازمیگردد. این تسهیلات هم نمیتواند خیلی مشکلگشا باشند، چراکه بانکها همکاری نمیکنند، اما جنبه روانی مثبتی دارد.
رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: سال گذشته رشد اقتصادی در ایران صفر بود ولی پیش بینیها برای سال جاری حاکی از رشد پنج درصدی اقتصاد است که حدود سه درصد آن از محل فروش نفت و دو درصد مربوط به بخشهای دیگر خواهد بود.
به گزارش خبرنگار ایسنا در کردستان، مسعود خوانساری امروز - دوشنبه - در نشست با هیات نمایندگان، دبیر اجرایی و پرسنل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج عنوان کرد: با توجه به رکوردی که در کل دنیا وجود دارد ایران بهترین محل برای سرمایهگذاری در میان کشورهای خاورمیانه است. بر همین اساس در سال گذشته شاهد ورود 180 هیات از کشورهای مختلف به کشور ایران بودهایم.
رئیس اتاق بازرگانی تهران عنوان کرد: بخش خصوصی در کشور باید مطالبهگر باشد تا بتواند به جایگاه اصلی خود دست پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: اتاق بازرگانی تهران با توجه به پتانسیلی که در بخش آموزش و مطالعات اقتصادی دارد آمادگی خود را در جهت هرگونه کمک و همراهی به اتاق سنندج در این زمینه اعلام میکند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج نیز در این نشست عنوان کرد: یکی از مزیتهای اصلی استان کردستان هم مرز بودن با کردستان عراق است که با توجه به اشتراکات فرهنگی و زبانی میتواند پتانسیل ویژهای برای بهره گیری و گسترش روابط اقتصادی فی ما بین این دو منطقه محسوب شود.
کمال حسینی افزود: تاکنون به طور مناسب از ظرفیت هم مرز بودن با کشور عراق در زمینه اقتصادی بهره گیری نشده است، حتی با وجود کیفیت مناسبی که محصولات ایرانی نسبت به کالاهای ترکیهای دارا هستند میزان فروش کالاهای ترکیه در اقلیم کردستان بسیار بیشتر است.
نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج هم در این نشست ضمن درخواست تعامل بیشتر اتاق تهران با اتاق سنندج گفت: هدایت مسائل و مشکلات حوزه اقتصادی به جلسات شورای گفتوگو یکی از مهترین وظایف اتاق است که به دلیل بدنه ضعیف در خصوص ارائه نظرات کارشناسی با مشکلات عدیدهای در این زمینه مواجه هستیم.
حامد رنجبر افزود: از سوی دیگر به علت کمبود بودجه قادر به برون سپاری این مسائل نیستیم، بنابراین خواهان تعامل بیشتر با اتاق تهران جهت مرتفع کردن مسئله مذکور هستیم.
پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .
موج کامنت های احمدی نژادی در یوتیوب
چند ماهِ پیش، بخشِ غیرمحرمانه از اسنادی در رابطه با یازده سپتامبر، با دخل و تصرفِ دولت اوباما، در اختیار کنگره ی این کشور قرار گرفت و خبر آن پخش شد. نیویورک تایمز نوشته بود طبقِ این اسناد،عربستان به طورِ مستقیم در حادثه ی یازده سپتامبر، نقش داشته است و دولت امریکا با وجود مطلع بودن از این مساله، آن را به مدتِ چهارده سال این حقیقت را و نتیجه ی تحقیقات کمیته ی یازده سپتامبر را از همه پنهان کرده بود تا روابط دوستانه و بسیار گسترده اش با عربستان سعودی به مخاطره نیافتد!
این بمبِ خبری می توانست همه ی مردم را شوکه کند به ویژه مردمی که تا بحال به روایت دروغِ امریکا از حادثه ی یازده سپتامبر، اعتماد داشتند.
مشاهداتِ عینی نشان میدهد دقیقا پس از این رسوایی و از بین رفتنِ اعتمادِ حتی آن بخش از مردم امریکا که به قولِ دولتشان از حادثه اعتماد داشتند تا پیش از این، بازدید از ویدیوهای چند سال پیشِ احمدی نژاد، به طرزِ چشمگیری افزایش پیدا کرده است. مردم [ عموما مردم امریکا ] پس از آن که متوجه شدند واقعیت درباره ی این حادثه به مدتِ چهارده سال توسط دولت مردانشان فقط به خاطرِ حفظ رابطه با عربستان از آنان پنهان شده است، به طرزِ عجیبی حدود دو ماه است که به ویدیوهای سخنرانی احمدی نژاد در یوتیوب هجوم بردند! به گونه ای که آمار بازدید ویدیوهای او را به طرزِ قابل توجهی افزایش داده اند و اکنون آمار بازدیدِ ویدیوهای چند سال پیشِ وی در یوتیوب به هیچ وجه با پیش از این اتفاق، قابل مقایسه نیست!
گویا مردم به حقانیتِ سخنانِ سال ها پیشِ او درباره ی یازده سپتامبر، پی بردند و دروغ و پنهان کاری دیدن درباره همین واقعه از امریکا، آن ها را وادار ساخت بار دیگر ویدیوهایش را ببینند، سخنانش را بشنوند تا بدانند این مرد کیست که انقدر دقیق و اساسی درباره آن حادثه اظهار نظر کرده بود!
این مساله را به وضوح می توان در کامنت های زیر ویدیوها، کامنت های یکی دو ماهِ اخیر، دید! تفاوت کامنت های جدید با کامنت های قدیمیِ سالهای پیش کاملا مشهود است!
یکی از ویدیوهای احمدی نژاد در یوتیوب که در این مدت بازدید فوق العاده ای پیدا کرده است، ویدیوی سخنرانی کاملش در سازمان ملل است! کامنت های اخیر زیرِ این ویدیو که بیش از یک میلیون و سیصد هزار بازدید داشته است، به طرزِ غیر قابل باوری نشان از بیداریِ مردم و تغییر مواضعِ آن ها نسبت به پیش از این اتفاق دارد!
از دیگر ویدیوهای او در یوتیوب که پس از این چند ماه آمارِ بازدیدش بالا رفته است، مصاحبه ی قدیمی او با لری کینگ است! و دیگری سخنان او درباره هولوکاست که آمارش در این دو ماه اخیر به بیش از یک میلیون و هفتصد هزار رسیده است!
البته ویدیوهای دیگر وی در یوتیوب هم پس از این ماجرای رسوایی، پربازدید شده است با کامنت های جدید!
بطورِ کلی چیزی که در این کامنت های جدید مشهود است، این موارد می باشد:
۱. افشا شدنِ پروپاگاندای غربی در مصاحبه ها با احمدی نژاد
۲. احساسِ شعف از شنیدنِ حقیقت از زبان رییس جمهور کشوری که تا پیش از این نسبت به آن کشور دیدِ منفی داشتند. بویژه در شرایطی که از دولت مردانِ امریکایی پنهان کاری و دروغ دیده اند!
۳. احساسِ انزجار از صادق نبودنِ اکثر سیاستمدارانِ غربی.
نکته ای که حایز اهمیت است، این است که از محتوای کامنت ها مشخص است اکثرشان از مردم خودِ امریکا و یا حداقل افرادی ست که تا کنون دید مثبتی به ایران نداشته اند و به روایتِ دولت امریکا از این حادثه اعتماد داشتند و پس از افشا شدنِ اینکه انان حقیقت را از مردم پنهان کرده اند، نسبت به دیگر گفته هایشان هم بی اعتماد شده اند و پس از این بی اعتمادی به گونه ای به ویدیوهای قدیمیِ احمدی نژاد در یوتیوب هجوم آوردند که گویی می خواهند بدانند این مرد که در بین دروغ های رنگارنگ، سال ها پیش پرده از حقیقت حادثه ی یازده سپتامبر برداشته بود، کیست؟! دیگر چه سخنانی دارد، چه نگاهی دارد و... و البته شاید برای همین اکثرِ کامنت های اخیر را زیرِ ویدیوی سخنرانی او در سازمان ملل گذاشته اند! و البته این رجوع به ویدیوهای قدیمی به سایر ویدیوهای وی هم گسترش پیدا کرده است.
پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .
احمدی نژاد باید به جرم خیانت و وطن فروشی محاکمه شود . یک قلم آن به باد دادن دو میلیارد دلار اوراق قرضه در آمریکا است . او نزذیک یکسال فرصت داشت که این پول را از آمریکا خارج کند ولی به جای یک اقدام حقوقی ساده حرف از نفت 200 دلاری در صورت تحریم ایران می زد و از بستن تنگۀ هرمز باور کنید ظلمانی تر از جهل و بسوادی توهم است. توهم تو را به جایی می رساند که گمان می کنی می توانی دنیا را مدیریت کنی .....
احمدی نژاد باید به جرم خیانت و وطن فروشی محاکمه شود . یک قلم آن به باد دادن دو میلیارد دلار اوراق قرضه در آمریکا است . او نزذیک یکسال فرصت داشت که این پول را از آمریکا خارج کند ولی به جای یک اقدام حقوقی ساده حرف از نفت 200 دلاری در صورت تحریم ایران می زد و از بستن تنگۀ هرمز باور کنید ظلمانی تر از جهل و بسوادی توهم است. توهم تو را به جایی می رساند که گمان می کنی می توانی دنیا را مدیریت کنی .....
اگر بنا بر محاکمه باشه اول همه اونایی که از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند باید محاکمه شوند.
تا حالا کسی حساب کرده که تا امروز، خسارت ناشی ازتحریمهای این فاجعه چقدر میشه؟!
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .
فرض بگیریم در دولت اقای احمدی نژاد اوراق خریداری شده (هرچند سرچ بزنید ابعاد این موضوع براتون اشکار میشه که در چه زمانی اتفاق افتاده) منتها ،
سوال از اقای روحانی این هست اقای روحانی شما قرار بود همه تحریم های ایران که در زمان احمدی نزاد انجام شده بود رو بردارید اگه یادتون باشه شما اومدید ورای گرفتید برای برداشتن تحریم ها
تحریم های دیگه به کنار که شما ادعا دارید زمانبر هست(قبلا ادعا میکردید به محض توافق تحریم ها برداشته خوهد شد) پس گرفتن اوراق قرضه هم زمانبره و کشورهای دیگه همکاری نمیکنند ؟ همین 2 میلیارد دلار اوراق قرضه رو نمیتونید پس بگیرید؟؟
جالب اینجاس هنوز عده ای در این فکر هستند که اگه ترامپ رییس جمهور نشه برجام به خوبی اجرا خواهد شد!!!!!!
اینکه مسئولین دولت فعلی تقصیر رو به گردن دولت قبل میندازید یعنی زیر سوال بردن برجام ؟؟ یعنی برجام تاثیری نداشته؟؟ یعنی مسئولین دولت فعلی با زبان بی زبانی دارن اعلام میکنن کاری از دست ما بر نمیاد دیگه باید داد بزن تا یه عده از خواب بیدار بشن؟!!
هزینه هایی که در بر چیدن هسته ای به کشور تحمیل شده (بالغ بر چندین میلیارد یورو) اینها رو چه باید کرد؟؟
توهم یعنی چیزی که فکر کنی در عمل اتفاق میفته ولی اگر 4 سال 40 سال هم بشه ،اب از اب تکون نخواهد خورد و جز وقت تلف کردن چیزی عاید کشور وملت نشه
اتفاقی که در این مدت افتاده کشور به یک بازار مصرف کالاهای لوکس تبدیل شده کسی نیست سوال بپرسه چرا طرح شبنم وطرح ایران کد در همون ابتدای کار دولت فعلی کنار گذاشته شد؟؟
این سوال رو از اقا زاده ها بپرسید بهتر میتونن جواب بدن
بعد ایا نباید انتظار داشته باشیم شرکت هایی با قدمت بالای 50 سال به ورشکستگی برسند؟ اتش زدن شرکت ها و تولیدات داخلی چطور باید انجام بشه ایا اینها مصداق واقعی به اتش کشیدن نیست؟؟
جدیدا دولت بعد از 3 سال(یا 2 سال)کنار گذاشتن این طرح دوباره به نوعی در حال بررسی طرح جایگزین هست البته اگر مثل کارها دیگشون فیلم و نمایش نباشه
اقا هر جور حساب میکنم نمیتونم رفتار دولت فعلی رو توجیه کنم تغییر رفتارم ارزوست
فرض بگیریم در دولت اقای احمدی نژاد اوراق خریداری شده (هرچند سرچ بزنید ابعاد این موضوع براتون اشکار میشه که در چه زمانی اتفاق افتاده) منتها ،
سوال از اقای روحانی این هست اقای روحانی شما قرار بود همه تحریم های ایران که در زمان احمدی نزاد انجام شده بود رو بردارید اگه یادتون باشه شما اومدید ورای گرفتید برای برداشتن تحریم ها
تحریم های دیگه به کنار که شما ادعا دارید زمانبر هست(قبلا ادعا میکردید به محض توافق تحریم ها برداشته خوهد شد) پس گرفتن اوراق قرضه هم زمانبره و کشورهای دیگه همکاری نمیکنند ؟ همین 2 میلیارد دلار اوراق قرضه رو نمیتونید پس بگیرید؟؟
جالب اینجاس هنوز عده ای در این فکر هستند که اگه ترامپ رییس جمهور نشه برجام به خوبی اجرا خواهد شد!!!!!!
اینکه مسئولین دولت فعلی تقصیر رو به گردن دولت قبل میندازید یعنی زیر سوال بردن برجام ؟؟ یعنی برجام تاثیری نداشته؟؟ یعنی مسئولین دولت فعلی با زبان بی زبانی دارن اعلام میکنن کاری از دست ما بر نمیاد دیگه باید داد بزن تا یه عده از خواب بیدار بشن؟!!
هزینه هایی که در بر چیدن هسته ای به کشور تحمیل شده (بالغ بر چندین میلیارد یورو) اینها رو چه باید کرد؟؟
توهم یعنی چیزی که فکر کنی در عمل اتفاق میفته ولی اگر 4 سال 40 سال هم بشه ،اب از اب تکون نخواهد خورد و جز وقت تلف کردن چیزی عاید کشور وملت نشه
اتفاقی که در این مدت افتاده کشور به یک بازار مصرف کالاهای لوکس تبدیل شده کسی نیست سوال بپرسه چرا طرح شبنم وطرح ایران کد در همون ابتدای کار دولت فعلی کنار گذاشته شد؟؟
این سوال رو از اقا زاده ها بپرسید بهتر میتونن جواب بدن
بعد ایا نباید انتظار داشته باشیم شرکت هایی با قدمت بالای 50 سال به ورشکستگی برسند؟ اتش زدن شرکت ها و تولیدات داخلی چطور باید انجام بشه ایا اینها مصداق واقعی به اتش کشیدن نیست؟؟
جدیدا دولت بعد از 3 سال(یا 2 سال)کنار گذاشتن این طرح دوباره به نوعی در حال بررسی طرح جایگزین هست البته اگر مثل کارها دیگشون فیلم و نمایش نباشه
اقا هر جور حساب میکنم نمیتونم رفتار دولت فعلی رو توجیه کنم تغییر رفتارم ارزوست
خوب گفتی برادر
ولی چند نکته رو در نظر بگیر
شبی که قرار بود توافق رو امضا کنندفریدون مستقیم آمد پیش رهبر و برگشت
و توافق رو به نظر ایشون رسوند
یعنی غیر از روحانی خیلی ها باید مسئولیت رو بپذیرند
در هشت سال قبل از روحانی تمامی صنعت و کارخانه های کشور بین چند گروه تقسیم شد
وقتی قرار شد توافق کنند این گروهها فکر کردند که تا اون زمان که داشتند میبردند
بعد از توافق هم با گوشه نشینی و اجرای توافق کلی پول به حسابشون ریخته میشه
نتیجه اینکار میشد اینکه گروههای مافیایی که کلی قدرت در دستشون بود بعد از برجام کلی پول به واسطه برداشتن تحریمها در اختیارشون قرار میگرفت
نگوئیم همه ولی تعداد زیادی از این گروهها که شناسایی شده هم بودند ( هم در ایران و هم در سیستم های جاسوسی دنیا ) از این پولها و گردش های مالی که به دستشونه برای مقاصد خاص منطقه ای و غیر منطقه ای استفاده میکردند
برای همن بعد از توافق با توجه به اینکه رهبر از بسیاری از این گروهها حمایت کامل کرد سبب شد برداشتن تحریمها هوشمندانه صورت گیرد
شاید اگر ما هم طرف حساب بودیم همین کار رو میکردیم
هوشمندانه یعنی این که پولی به این سیستم تزریق نشود تا سر از داعش و دیگر جریانهای خاص سر دربیاورد
همین کار رو ترکیه داره میکنه
اردوغان کودتا رو بهانه کرد
الان ما داریم روی لبه تیغ حرکت میکنیم
اگر قرار باشد حمایتها و تقسیم پولهای آزاد شده به روش قدیم باشد که برجامی ایجاد نمیشد
مطمئنان روحانی هم برای بقای عمر دولتش که تازه تمامی اون به دستش نیست از قدرت مردم و حمایتهای برجامی استفاده خواهد کرد
برای همینه که این گروهها از مردم متنفرند
مخصوصا مردم شهرهای بزرگ و مخصوصا تهران
من عقیده دارم شاید اگر من هم جای روحانی بودم خودم میگفتم همه تحریمها برداشته نشند تا گروههای ضد مردمی و ضد دولتی نتوانند از منابع جدید مالی بهره ببرند
البته خیلی چیزهای دیگه هم هست که نمیشود به سادگی بیان کرد
فقط روحانی نباید به این مردم پشت کند
جنگیدن با گروههای مافیایی داخلی رو مردم حمایت میکنند ولی اگر برگردد و پشت به مردم کند مطمئنا دیگر مورد اعتماد نخواهد بود
ولی این دلیل نمیشود مردم به اون گروههای مافیایی قبلی منجمله ... بازگردند
فرض بگیریم در دولت اقای احمدی نژاد اوراق خریداری شده (هرچند سرچ بزنید ابعاد این موضوع براتون اشکار میشه که در چه زمانی اتفاق افتاده) منتها ،
سوال از اقای روحانی این هست اقای روحانی شما قرار بود همه تحریم های ایران که در زمان احمدی نزاد انجام شده بود رو بردارید اگه یادتون باشه شما اومدید ورای گرفتید برای برداشتن تحریم ها
تحریم های دیگه به کنار که شما ادعا دارید زمانبر هست(قبلا ادعا میکردید به محض توافق تحریم ها برداشته خوهد شد) پس گرفتن اوراق قرضه هم زمانبره و کشورهای دیگه همکاری نمیکنند ؟ همین 2 میلیارد دلار اوراق قرضه رو نمیتونید پس بگیرید؟؟
جالب اینجاس هنوز عده ای در این فکر هستند که اگه ترامپ رییس جمهور نشه برجام به خوبی اجرا خواهد شد!!!!!!
اینکه مسئولین دولت فعلی تقصیر رو به گردن دولت قبل میندازید یعنی زیر سوال بردن برجام ؟؟ یعنی برجام تاثیری نداشته؟؟ یعنی مسئولین دولت فعلی با زبان بی زبانی دارن اعلام میکنن کاری از دست ما بر نمیاد دیگه باید داد بزن تا یه عده از خواب بیدار بشن؟!!
هزینه هایی که در بر چیدن هسته ای به کشور تحمیل شده (بالغ بر چندین میلیارد یورو) اینها رو چه باید کرد؟؟
توهم یعنی چیزی که فکر کنی در عمل اتفاق میفته ولی اگر 4 سال 40 سال هم بشه ،اب از اب تکون نخواهد خورد و جز وقت تلف کردن چیزی عاید کشور وملت نشه
اتفاقی که در این مدت افتاده کشور به یک بازار مصرف کالاهای لوکس تبدیل شده کسی نیست سوال بپرسه چرا طرح شبنم وطرح ایران کد در همون ابتدای کار دولت فعلی کنار گذاشته شد؟؟
این سوال رو از اقا زاده ها بپرسید بهتر میتونن جواب بدن
بعد ایا نباید انتظار داشته باشیم شرکت هایی با قدمت بالای 50 سال به ورشکستگی برسند؟ اتش زدن شرکت ها و تولیدات داخلی چطور باید انجام بشه ایا اینها مصداق واقعی به اتش کشیدن نیست؟؟
جدیدا دولت بعد از 3 سال(یا 2 سال)کنار گذاشتن این طرح دوباره به نوعی در حال بررسی طرح جایگزین هست البته اگر مثل کارها دیگشون فیلم و نمایش نباشه
اقا هر جور حساب میکنم نمیتونم رفتار دولت فعلی رو توجیه کنم تغییر رفتارم ارزوست
اون دو میلیون دلار اوراق قرضه بابت تحریم ها نیست که برنگشته، بلکه حکم پرونده انفجار پایگاه تفنگدارهای آمریکایی تو بیروت این پول رو بلوکه کرده.
باز هم تکرار میکنم یه احمقی یه سنگی میندازه تو چاه که صدتا عاقل هم نمیتونن درش بیارن. این موضوع نه از عقل اون صدتا کم میکنه نه از حماقت اون یه نفر!
بی هنری تو اون دوران مشعشع به قدریه که هیچ حرفی برای گفتن ازش ندارن، امروز گیر دادن که چرا تر مال مارو نتونستین پاک کنین!
اون دو میلیون دلار اوراق قرضه بابت تحریم ها نیست که برنگشته، بلکه حکم پرونده انفجار پایگاه تفنگدارهای آمریکایی تو بیروت این پول رو بلوکه کرده.
باز هم تکرار میکنم یه احمقی یه سنگی بندازه تو چاه که صدتا عاقل هم نمیتونن درش بیارن. این موضوع نه از عقل اون صدتا کم میکنه نه از حماقت اون یه نفر!
بی هنری تو اون دوران مشعشع به قدریه که هیچ حرفی برای گفتنش ندارن و امروز گیر دادن که چرا تر مال مارو نتونستین پاک کنین!
سلام
زیاد برای این موضوع وقت نذاشتم چرا که معمولا برچسب هایی که به دولت قبل زده میشه معمولا فرافکنی هست و یا به دورغ و جای دیگه ختم میشه
تا جایی که بنده دیدم این سرمایه گذاری در زمان اقای شیبانی صورت گرفته اگه اشتباه هست اصلاح کنید قبل از سال 85 و در زمان اقای خاتمی
جناب مظاهری رییس بانک مرکزی دولت اصلاحات هم عنوان کردند که این دارایی در زمان ما هم بلوکه بوده
"در همین حال، طهماسب مظاهری در این باره گفت: این اوراق در دوران ما نیز بلوکه بود؛ به این معنا که همواره ذخایر بانک مرکزی در بانکهای مختلف و به اشکال متفاوتی نگهداری میشد و از زمانی که آمریکا اعلام کرد تحریم دلار را اعمال میکند، بانک مرکزی تلاش کرد تا هرچه دارایی به شکل دلار و یا اوراق و ذخایر ارزی با واحد دلار داشت را به واحدهای دیگر ارزی تبدیل کند تا از دستبرد آمریکا مصون بماند."
نکته دیگه که کسی بهش اشاره نمیکنه این هست این سرمایه گذاری در مان اصلاحات به صورت اوراق انجام شده که تا زمانی که سررسید ان نرسه معمولا امکان برداشت وجود نداره
حالا اینکه یک عده این رو به دولت قبل ربط میدند احتمال سیاسی بودن موضوع افزایش پیدا میکنه
سوال این هست چرا این پول در زمان اقای روحانی بلوکه شده ؟ در زمان اجرای برجام؟ در گفته های اقای مظاهری دقت کنید گفته شده در زمان تحریم دلاری سوال این هست مگه تحریمها برداشته نشد؟
که باید دنبال جواب این سوال بود
----------
در مورد نسبت دادن حماقت به دولت قبل هم معمولا در میدان عمل واقعیت معمولا معکوس هست و نمیشه حماقت و ساده لوحی رو به احمدی نزاد نسبت داد بلکه .....
ایا در میدان عمل غیر از این بوده؟؟
برای نمونه شما به نظرتون مسکن مهر تاثیر اقتصادی بیشتری برای ایران داشته و یا حمایت از خودرو سازی فرانسه ؟
یک زمانی در ایران زانتیا مونتاژ میشد که حتی لاستیکش هم وارد کشور میشد رفتاری که مجددا در حال تکرار شدن هست با این تفکر انتظار رونق اقتصادی رو داشته باشیم؟ این تفکر دلالی رو گسترش میده همون چیزی که در شهرهایی مثل تهران وجود داره که اکثرا به واردات کالاهای لوکس خارجی رو اوردند
کاری که مدیران خودرویی انجام میدن دقیقا شبیه همون دلال کوچکی هست که فرضا در حال فروش لوازم ارایش هست منتها ابعاد ماجرا متفاوت هست درست هست که برای عده ای درامد داره ولی وابستگی نتیجه بارز ومشخص این سیاست هست
موضوع بعدی اقای روحانی و تیمش به سمت حمایت از صنایع بزرگ رو اوردند به جای حمایت از صنایع کوچک حالا شما بررسی کنید ببنید در کشورهای پیشرفته کدام گروه نقش پررنگ تری در اقتصاد دارند
با این سیاست اقای روحانی این چند میلیون فارغ التحصیل دانشگاهی باید مابقی عمر خودشون رو در شرکت ها به کارگری و خیلی خوشبینانه به کارمند اداری(حداکثر 20 درصد افراد) مشغول بشن
موضوع بعدی برای حمایت از صنایع کوچک توزیع عادلانه درامد کشور هست ایا در عمل در دولت فعلی همچین اتفاقی افتاده؟ ایا به همان میزان که به صنایع بزرگ خودروسازی بودجه واعتبار اختصاص داده شد به صنایع کوچ هم اختصاص داده شد ؟
نه دوست عزیز نتیجه این سیاست این هست که باید به کارگری اکثر افراد جامعه در سالهای بعد ، بسنده کنیم
به هر صورت امیدوارم هر چه زودتر نتایج سیاست های دولت برای مردم اشکار بشه و اگر منتقدین دولت اشتباه میکنند در میدان عمل با روشن شدن نتا یج سیاست های اقتصادی دولت مقداری از تنش ها کمتر بشه و یا اینکه اگر دولت مسیر اشتباهی رو رفته هر چه زودترمسیر رو تغییر بده
نظر