عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "Midas"
    عضو فعال
    • Oct 2013
    • 2483

پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

آمریکایی چی های ایرانی و لیسیدن روی آمریکا:

در مورد ادبیات نخبه ی مقاله نویس سایت مموتی چه می توان گفت؟

خاک بر سرت با این جمله بندی ات..

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
    ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• argo
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 745

همینکه با این وضعیت بازار طرفداران روحانی روشون میشه این تاپیک رو بالا بیارن خیلی حرفه
      پي نوشت
      http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
      "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35706

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

عملکرد صنعت پتروشیمی را در سال 94 با سال 90 مقایسه کنید !

در فروش داخلی به مراتب گرانتر فروخته اند !و در صادرات به مراتب ارزانتر !!!

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35706

ترامپ: توافق هسته‌ای ابلهانه‌ترین توافقی است که دیده‌ام

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در اولین موضع‌گیری جدی خود در قبال توافق هسته‌ای پس از پیروزی‌اش در انتخابات، بار دیگر اوباما را به دلیل حصول این توافق مورد انتقاد قرار داد و آن را ابلهانه توصیف کرد.

به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در بخشی از مصاحبه اختصاصی خود با روزنامه ساندی تایمز با اشاره به توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 که اکنون یک سال از اجرای آن می‌گذرد، گفت: من نمی‌خواهم بگویم که قصد دارم با توافق هسته‌ای با ایران چه کار کنم. من فقط نمی خواهم با کارت‌ها بازی کنم. منظورم این است که من سیاستمدار نیستم. من اینطور ظاهر نمی‌شوم که بگویم قصد دارم فلان کار را انجام دهم یا می‌خواهم فلان کار را بکنم. من کاری را که باید بکنم، انجام می‌دهم اما به هرحال باید بگویم که از توافق ایران خرسند نیستم.

ترامپ در ادامه اظهارات خود علیه برنامه جامعه اقدام مشترک (برجام) گفت: به نظر من، این توافق یکی از بدترین توافق‌هایی است که تاکنون منعقد شده است. من فکر می‌کنم که این توافق یکی از ابلهانه‌ترین توافقاتی است که تاکنون دیده‌ام که براساس آن، 150 میلیارد دلار به چنین کشوری می‌دهید و یک میلیارد و 700 میلیون دلار نیز پول نقد به آن می‌دهید. آیا تا به حال یکصد میلیون دلار را به شکل اسکناس‌های 100 دلاری، یک‌جا دیده‌اید؟ یک میلیارد و 700 میلیون دلار پول نقد، زیاد است. این پول با هواپیما منتقل شد. این پول با چندین هواپیما منتقل شد. وای! یک میلیارد و 700 میلیون دلار! من نمی‌فهمم! فکر می‌کنم این پول در حساب‌های بانک های سوئیس است.

وی پیش از این نیز در جریان رقابت‌های انتخاباتی‌اش توافق هسته‌ای را بدترین توافق ممکن خوانده و گفته بود درصورت به قدرت رسیدن توافق را پاره خواهد کرد.

این اظهارات با واکنش تند مقامات آمریکا مواجه شده و آنها تاکید می‌کنند که برجام یک توافق دوجانبه میان تهران و واشنگتن نیست، بلکه توافقی چندجانبه است که شورای امنیت سازمان ملل نیز در قطعنامه 2231 آن را مورد تایید قرار داده است.

مقامات آمریکایی همچنین در پاسخ به این اظهارات ترامپ ابراز نگرانی می‌کنند که کناره‌گیری از برجام منجر به انزوای آمریکا و لطمه به اعتبار این کشور خواهد شد.

وی همچنین گفت آنگلا مرکل صدراعظم آلمان با پذیرش تمام آوارگان مرتکب اشتباه فاجعه باری شد.

http://donya-e-eqtesad.com/SiteKhan/1158731

برجام :

توافق قرن !

آفتاب درخشان !

ماه تابان !

ابر شتابان !

خسارت محض !

ابلهانه ترین توافق !!!

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7515

برجام :

توافق قرن !

آفتاب درخشان !

ماه تابان !

ابر شتابان !

خسارت محض !

ابلهانه ترین توافق !!!
            اگر سخن ترامپ درست باشد معنای آن این است که تیم دولت روحانی با موفقیت کار کرده است ، که چنین ترامپ از آن ناراضی است ، و اگر به این جمله تفکر کنیم حالا حالا ها ترامپ در سطح بین المللی باید بدود تا اقدامی دیگری صورت گیرد که آن هم به نفع ایران است.
            ممکن است گفته های ترامپ برای تقویت وضعیت روحانی در انتخابات بیان می شود ممکنه ؟؟؟ !!!!!!
            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10176

برجام :

توافق قرن !

آفتاب درخشان !

ماه تابان !

ابر شتابان !

خسارت محض !

ابلهانه ترین توافق !!!

من نمیدونم کی تبلیغات سیاسی شما تموم میشه ما یه نفس راحتی بکشیم.مشخص نیست شما در هشت سال چپاول و ویرانی دولت قبل کجا تشریف داشتید.
              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2017/01/16, 13:08.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                اگر سخن ترامپ درست باشد معنای آن این است که تیم دولت روحانی با موفقیت کار کرده است ، که چنین ترامپ از آن ناراضی است ، و اگر به این جمله تفکر کنیم حالا حالا ها ترامپ در سطح بین المللی باید بدود تا اقدامی دیگری صورت گیرد که آن هم به نفع ایران است.
                ممکن است گفته های ترامپ برای تقویت وضعیت روحانی در انتخابات بیان می شود ممکنه ؟؟؟ !!!!!!

این چیزی که شما می گویید یعنی اینکه رفع تحریم های بانکی حل شده باشه تا بانکهای اورپای توسط امریکا تحریم نشوند مشکل رکود اقتصادی نداشته باشیم و در

کل وضعیت اقتصادی ایران برگشته باشه به حالت فبل از تحریم های سال 90 که باعث ناراحتی ترامپ شده باشه ولی در عمل اینگونه نیست
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35706

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

من نمیدونم کی تبلیغات سیاسی شما تموم میشه ما یه نفس راحتی بکشیم.مشخص نیست شما در هشت سال چپاول و ویرانی دولت قبل کجا تشریف داشتید.
                  شما متاسفانه هنوز با دیدگاه صرفا سیاسی به بنده نگاه می کنید !

اینها تبلیغات نیست ! واقعیتهای روز جامعه است !

آفتاب تابان ! ماه درخشان ! توافق قرن ! ابر شتابان ! را روحانی گفت !

خسارت محض ! را مخالفان برجام مطرح کردند !

ابلهانه ترین توافق را هم ترامپ گفته !

من صرفا اینها را کنار هم نوشتم ! کجای این می شود تبلیغ جناب orumbourse !؟

قبلا هم نوشتم بنده نه قصد تبلیغ دارم ! نه از کسی برای انتخابات و غیره طرفداری کرده ام اینجا !

نه به کسی میگم به کی رای بده به کی نده !

فقط برداشت و نظر خودم رو طبق قوانین سایت می نویسم !

در انتخابات مجلس هم دیدید که بنده هیچ فعالیت تبلیغاتی در این سایت نداشتم !

اما شما باز هم میگید تبلیغات !!!

نظر

• "Midas"
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 2483

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

ایشان از سال 2008 تا 2014 به مدت 6 سال فقط 1844 پست ارسالی داشته اند، و همانند سایر دوستان دلواپس خود راضی از اوضاع و مشغول فیض بردن از موقعیت هایی بودند که محمود برایشان فراهم آورده بود.

شما می توانید از روی نمودار قیمت یا همین فرومهای بورسی اوضاع و احوال اسفناک آن روزهای بورس را مشاهده کنید. اما ایشان کوچکترین اعتراضی نداشته اند!

اما ایشان در حدود 4 سال فعالیتشان در فروم بورسی (پس از اتمام دوران محمود)
                    21544 پست ارسالی با مضمون اعتراضی داشته اند.

حالا سئوال اینه که آیا وضیعت تا این حد تغییر کرده؟ و آیا تا این حد جلوی بخور بخور امثال شما گرفته شده که اینجور خودتان را به در و دیوار می کوبید؟

آخرین ویرایش توسط "Midas"؛ 2017/01/16, 14:04.

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7515

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post

این چیزی که شما می گویید یعنی اینکه رفع تحریم های بانکی حل شده باشه تا بانکهای اورپای توسط امریکا تحریم نشوند مشکل رکود اقتصادی نداشته باشیم و در

کل وضعیت اقتصادی ایران برگشته باشه به حالت فبل از تحریم های سال 90 که باعث ناراحتی ترامپ شده باشه ولی در عمل اینگونه نیست
                      پس ترامپ چرا ناراحته و از چه چیزی ناراضی است ؟؟؟
                      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35706

در اون سالها به دلیل اینکه دانشجو بودم و در دانشگاه هم باید وقت میذاشتم،

نه در این سایت نه در سایتهای دیگر بورسی عضو نبودم !

من نه الان نه قبلا کارمند دولت نبودم !

اینکه تهمت می زنید بخور بخور ! داشتم ! واقعا جای تعجب و سوال داره از شما !

مثلا آنهاییکه زمان احمدی نژاد اعتراض داشتند یا مخالف دولت بودند، همه در زمان خاتمی بخور بخور داشته اند !؟

البته این فقط شما نیستی که صرفا بخاطر اختلاف نظر سیاسی تهمت میزنید !

متاسفانه دوستان دیگری هم بوده اند اینجا که در این مدت هرچه خواسته اند نسبت داده اند !

جناب Midas حالا این 21544 پست اعتراضی رو از کجا شمارش کردی شما !؟

من اغلب پستهایی که زدم در مورد شرکتها و از کدال بوده ! که جنبه اطلاع رسانی دارد !

21544 پست اعتراضی !!!

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                        ایشان از سال 2008 تا 2014 به مدت 6 سال فقط 1844 پست ارسالی داشته اند، و همانند سایر دوستان دلواپس خود راضی از اوضاع و مشغول فیض بردن از موقعیت هایی بودند که محمود برایشان فراهم آورده بود.

شما می توانید از روی نمودار قیمت یا همین فرومهای بورسی اوضاع و احوال اسفناک آن روزهای بورس را مشاهده کنید. اما ایشان کوچکترین اعتراضی نداشته اند!

اما ایشان در حدود 4 سال فعالیتشان در فروم بورسی (پس از اتمام دوران محمود)
                        21544 پست ارسالی با مضمون اعتراضی داشته اند.

حالا سئوال اینه که آیا وضیعت تا این حد تغییر کرده؟ و آیا تا این حد جلوی بخور بخور امثال شما گرفته شده که اینجور خودتان را به در و دیوار می کوبید؟

نظر

• ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                          پس ترامپ چرا ناراحته و از چه چیزی ناراضی است ؟؟؟

به محض اینکه وارد کاخ سفید شد زنگ می زنم و سوال می کنم که چرا ناراحته !! بعد به شما اعلام می کنم

یاد شبندر بخیر!!!
                          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7515

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                            به محض اینکه وارد کاخ سفید شد زنگ می زنم و سوال می کنم که چرا ناراحته !! بعد به شما اعلام می کنم

یاد شبندر بخیر!!!
                            زنگ زدن که کاخ سفید و کاخ سیاه نداره ، چرا الان زنگ نمی زنید ؟؟؟ در کار خیر جای هیچ حواله نیست !!!
                            ببخشید که استدال کردم

نظر

• "Midas"
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 2483

در اون سالها به دلیل اینکه دانشجو بودم و در دانشگاه هم باید وقت میذاشتم،

نه در این سایت نه در سایتهای دیگر بورسی عضو نبودم !

من نه الان نه قبلا کارمند دولت نبودم !

اینکه تهمت می زنید بخور بخور ! داشتم ! واقعا جای تعجب و سوال داره از شما !

مثلا آنهاییکه زمان احمدی نژاد اعتراض داشتند یا مخالف دولت بودند، همه در زمان خاتمی بخور بخور داشته اند !؟

البته این فقط شما نیستی که صرفا بخاطر اختلاف نظر سیاسی تهمت میزنید !

متاسفانه دوستان دیگری هم بوده اند اینجا که در این مدت هرچه خواسته اند نسبت داده اند !

جناب Midas حالا این 21544 پست اعتراضی رو از کجا شمارش کردی شما !؟

من اغلب پستهایی که زدم در مورد شرکتها و از کدال بوده ! که جنبه اطلاع رسانی دارد !

21544 پست اعتراضی !!!

ای جانم، ای جانم (بالهجه مهران مدیری)

تو دسته گل، تو ماه،

من غلط کردم

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35706

حالا که به مهران مدیری علاقه داری ، اینم ببین !

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                                ای جانم، ای جانم (بالهجه مهران مدیری)

تو دسته گل، تو ماه،

من غلط کردم

نظر

در حال کار...
                                X