عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

فوری

احمدی نژاد ثبت نام کرد/عصرایران

به خانم میناوی تبریک می گم

اما من به او و همفکران ایشان رای نمی دهم.
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

طبق آخرین آمار منتشر شده از طرف مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری جوانان بالای 30 سال کشور در روندی افزایشی از 30% فراتر رفته است.

این در حالی است که روحانی و تیم اقتصادی دولت یازدهم مدعی بودند افزایش رشد اقتصادی توام با افزایش اشتغال است.

نگاهی به نمودار نرخ بیکاری جوانان بالای 30 درصد نشان می دهد که بیشترین میزان بیکاری در جوانان بالای 30 سال در دولت اصلاحات و بیش از 34 درصد بوده است، درست در زمانیکه دولت تلاش میکرد با فروش هرچه بیشتر نفت خام به قیمت پایین ، افزایش رشد اقتصادی را عملکرد مثبت خود اعلام کند.

اکنون نیز در دولت روحانی با فروش هرچه بیشتر نفت خام در قیمتهای پایین، بازهم نرخ بیکاری جوانان بالای 30 سال افزایش یافته و فراتر از 30 درصد رفته است.

همانطورکه مشاهده میشود کمترین مقدار نرخ بیکاری جوانان بالای 30 سال کشور در دولت احمدی نژاد بوده است، سالهایی که بنا بر گزارش صندوق بین المللی پول با کیفیت ترین رشد اقتصادی ایران در آن رقم خورده است.

روحانی : دستاوردهای دولت یازدهم در 25 سال اخیر بی نظیر بوده است !

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10185

بعد از ثبت نام احمدی نژاد ، رحیم مشایی هم در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Francis
          عضو فعال
          • Jan 2016
          • 328

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

طبق آخرین آمار منتشر شده از طرف مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری جوانان بالای 30 سال کشور در روندی افزایشی از 30% فراتر رفته است.

این در حالی است که روحانی و تیم اقتصادی دولت یازدهم مدعی بودند افزایش رشد اقتصادی توام با افزایش اشتغال است.

نگاهی به نمودار نرخ بیکاری جوانان بالای 30 درصد نشان می دهد که بیشترین میزان بیکاری در جوانان بالای 30 سال در دولت اصلاحات و بیش از 34 درصد بوده است، درست در زمانیکه دولت تلاش میکرد با فروش هرچه بیشتر نفت خام به قیمت پایین ، افزایش رشد اقتصادی را عملکرد مثبت خود اعلام کند.

اکنون نیز در دولت روحانی با فروش هرچه بیشتر نفت خام در قیمتهای پایین، بازهم نرخ بیکاری جوانان بالای 30 سال افزایش یافته و فراتر از 30 درصد رفته است.

همانطورکه مشاهده میشود کمترین مقدار نرخ بیکاری جوانان بالای 30 سال کشور در دولت احمدی نژاد بوده است، سالهایی که بنا بر گزارش صندوق بین المللی پول با کیفیت ترین رشد اقتصادی ایران در آن رقم خورده است.

روحانی : دستاوردهای دولت یازدهم در 25 سال اخیر بی نظیر بوده است !

شما ملت رو واقعاً گاگول فرض کردیا!

خب معلومه پیک جمعیتی زمان
          ا.ن زیر 30 بودن. هنوز با اون شرایط آمارش خیلی با روحانی فاصله نداره.

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
            فوری

احمدی نژاد ثبت نام کرد/عصرایران

به خانم میناوی تبریک می گم

اما من به او و همفکران ایشان رای نمی دهم.
            در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            بعد از ثبت نام احمدی نژاد ، رحیم مشایی هم در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد.
            رحیم مشایی اگر تایید بشه میشه به رای دادن ایشان فکر کرد
            اما چرا ؟؟؟؟
            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10185

اما چرا ؟؟؟؟
              شما میتونید به ایشون رای بدید ولی من شرمنده.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

در اصل توسط Francis پست شده است View Post

شما ملت رو واقعاً گاگول فرض کردیا!

خب معلومه پیک جمعیتی زمان
                ا.ن زیر 30 بودن. هنوز با اون شرایط آمارش خیلی با روحانی فاصله نداره.
                این استدلال شما که غلطه !

اما فرض کنیم درست باشه !

زمان خاتمی چی ؟ پیک جمعیتی زیر 30 بودن که 34% شده !؟

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

فقط یک لحظه فکر کنید که احمدی نژاد تائید بشه دیگه رای روحانی زیر 10 میلیون میشه
                  بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Rudel
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 2164

احمدی نژاد خیلی باحاله خیلی /:.yead.:/

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7516

اما چرا ؟؟؟؟
                      در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                      شما میتونید به ایشون رای بدید ولی من شرمنده.
                      فعلا گزینه اول همان روحانی است که در این دوره هم به ایشان رای دادم.
                      گفتم به مشایی هم میشه فکر کرد، چون ایشان صاحب فکر و اهل مشورت است .

ولی افرادی مثل رئیسی و احمدی نژاد را باید دیگران راه ببرند و نه صاحب فکر هستند و نه اهل مشورت .
                      رئیسی که فقط دستورات را اجرا خواهد کرد.

کاش خاتمی می آمد و تاییدش می کردن چون قبلا به ایشان رای ندادم این دوره جبران می کردم

نظر

• mohsen68
                        عضو فعال
                        • Jun 2012
                        • 1756

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                        فقط یک لحظه فکر کنید که احمدی نژاد تائید بشه دیگه رای روحانی زیر 10 میلیون میشه
                        شوکه شدم.نظر شما محترم احمدی نژاد نباید میومد.دقیقا داره توی زمین گروه حاکم بازی میکنه.از زمانی که رییسی آمد امیدها بیشتر شد.تا 29 اردیبهشت ببینیم چطور پیش میره.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2015
                          • 1839

اگر خبر واقعیت داشته باشه
                          این کارش فقط یک دلیل داره و میخاد برای دوره بعد از خودش بت بسازه،و بنظرم موفق هم میشه!
                          چون با رد صلاحیتش تبدیل به یک شخصیت کاریزما میشه.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                          آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                          نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

خب بله، یک نفری، یک آقایی آمده پیش من، من هم به ملاحظه‌ی صلاح حال خود آن شخص و صلاح حال کشور به ایشان گفتم که شما در فلان قضیه شرکت نکنید. نگفتیم هم شرکت نکنید، گفتیم صلاح نمی‌دانیم ما شما شرکت کنید. این را گفتیم. خب یک چیز عادی است. انسان بایستی آن چیزی را که می‌بیند و می‌فهمد و فکر می‌کند که به نفع برادر مؤمن‌اش است باید به او بگوید دیگر. ما هم اوضاع کشور را خب، غالباً بیشتر از اغلب افراد آشنا هستیم. آدم‌ها هم، بخصوص آدم‌هایی که صدها جلسه با ما نشستند و برخاستند بیشتر و بهتر از دیگران می‌شناسیم. با ملاحظه‌ی حال مخاطب و اوضاع کشور به یک آقایی انسان توصیه می‌کند که آقا شما اگر توی این مقوله وارد شدید این دو قطبی در کشور ایجاد می‌شود. دو قطبی در کشور مضرّ است به حال کشور. من صلاح نمی‌دانم شما وارد بشوید. بله، این چیز خیلی مهمی که نیست. این یک چیز خیلی طبیعی است، خیلی ساده است. بله، ما این توصیه را به یکی از آقایان، به یکی از برادران کردیم. خب حالا این مایه‌ی اختلاف بشود بین برادران مؤمن، یکی بگوید فلانی گفته، یکی بگوید نگفته، یکی بگوید چرا پشت بلندگو نگفته؟ خب حالا این هم پشت بلندگو. دشمنان هم که گوش خواباندند استفاده کنند. ببینید، حواستان جمع باشد. خب به رادیوی «فردا» یا رادیوی «بی‌بی‌سی» چه ارتباطی دارد این قضیه؟ می‌پردازند، بحث می‌کنند، تحلیل می‌کنند، علت چیه، چرا گفتند، این چیست معنایش؟ این معنایش این است که دشمن می‌خواهد استفاده کند. ما چه کار باید بکنیم؟ ما باید نقطه‌ی مقابل دشمن حرکت بکنیم.

یعنی مطلب خیلی عادی است، همین‌طور که بنده عرض کردم. خب شما برادر مؤمن من هستی. یک چیز را مصلحت شما می‌دانم، می‌گویم به شما. این اشکالی که ندارد ظاهراً. چیز خوبی است. لازم هم هست شرعاً. لازم هم هست خیرخواهی. «النّصیحة لِلمُؤمنین» یا «لِلإخوةِ المُؤمنین» یا «لأئمة المؤمنین» در همه‌ی صور. این یک چیزی خوبی است دیگر. انسان باید نصحیت کند. نصحیت یعنی خیرخواهی. من به جنابعالی که مثلاً آقای آشیخ عبدالعالی اسمتان است من باب مثال علاقه‌مندم. می‌دانم شما اگر وارد این مقوله شدی به ضررت است. به ضرر کشور هم هست. به شما می‌گویم وارد نشو. نمی‌گویم هم وارد نشو. امر و نهی نیست. حالا بعضی گفتند آقا دستور دادند، امر کردند، نه، گفتیم صلاح نمی‌دانیم. من صلاح نمی‌دانم. این چیز خوبی است. این چیز بدی نیست.

رهبر رسما گفته بود اومدن محمود احمدی نژآد به ضرر کشور هست
                            حالا عملا با کاندید شدن جلوی رهبر ایستاد
                            باید دید شورای نگهبان تایید صلاحیت می کنه ایشان رو یا خیر
                            داستان خیلی جذابیه

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                              اگر خبر واقعیت داشته باشه
                              این کارش فقط یک دلیل داره و میخاد برای دوره بعد از خودش بت بسازه،و بنظرم موفق هم میشه!
                              چون با رد صلاحیتش تبدیل به یک شخصیت کاریزما میشه.
                              محمود یک چوب دو سر طلا شد

رد صلاحیتش یک داستان داره تاییدش هم با توجه به مخالفت عملی با رهبر داستانی دیگر

من خودم به شخصه اگر ایشان رای بیاره اوضاع رو به شدت وخیم می بینم و حداقل همون طور که قبلا هم گفتم زندگی مو بر میدارم مهاجرت می کنم /:.ph34r-smiley.:/

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35714

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                                خب بله، یک نفری، یک آقایی آمده پیش من، من هم به ملاحظه‌ی صلاح حال خود آن شخص و صلاح حال کشور به ایشان گفتم که شما در فلان قضیه شرکت نکنید. نگفتیم هم شرکت نکنید، گفتیم صلاح نمی‌دانیم ما شما شرکت کنید. این را گفتیم. خب یک چیز عادی است. انسان بایستی آن چیزی را که می‌بیند و می‌فهمد و فکر می‌کند که به نفع برادر مؤمن‌اش است باید به او بگوید دیگر. ما هم اوضاع کشور را خب، غالباً بیشتر از اغلب افراد آشنا هستیم. آدم‌ها هم، بخصوص آدم‌هایی که صدها جلسه با ما نشستند و برخاستند بیشتر و بهتر از دیگران می‌شناسیم. با ملاحظه‌ی حال مخاطب و اوضاع کشور به یک آقایی انسان توصیه می‌کند که آقا شما اگر توی این مقوله وارد شدید این دو قطبی در کشور ایجاد می‌شود. دو قطبی در کشور مضرّ است به حال کشور. من صلاح نمی‌دانم شما وارد بشوید. بله، این چیز خیلی مهمی که نیست. این یک چیز خیلی طبیعی است، خیلی ساده است. بله، ما این توصیه را به یکی از آقایان، به یکی از برادران کردیم. خب حالا این مایه‌ی اختلاف بشود بین برادران مؤمن، یکی بگوید فلانی گفته، یکی بگوید نگفته، یکی بگوید چرا پشت بلندگو نگفته؟ خب حالا این هم پشت بلندگو. دشمنان هم که گوش خواباندند استفاده کنند. ببینید، حواستان جمع باشد. خب به رادیوی «فردا» یا رادیوی «بی‌بی‌سی» چه ارتباطی دارد این قضیه؟ می‌پردازند، بحث می‌کنند، تحلیل می‌کنند، علت چیه، چرا گفتند، این چیست معنایش؟ این معنایش این است که دشمن می‌خواهد استفاده کند. ما چه کار باید بکنیم؟ ما باید نقطه‌ی مقابل دشمن حرکت بکنیم.

یعنی مطلب خیلی عادی است، همین‌طور که بنده عرض کردم. خب شما برادر مؤمن من هستی. یک چیز را مصلحت شما می‌دانم، می‌گویم به شما. این اشکالی که ندارد ظاهراً. چیز خوبی است. لازم هم هست شرعاً. لازم هم هست خیرخواهی. «النّصیحة لِلمُؤمنین» یا «لِلإخوةِ المُؤمنین» یا «لأئمة المؤمنین» در همه‌ی صور. این یک چیزی خوبی است دیگر. انسان باید نصحیت کند. نصحیت یعنی خیرخواهی. من به جنابعالی که مثلاً آقای آشیخ عبدالعالی اسمتان است من باب مثال علاقه‌مندم. می‌دانم شما اگر وارد این مقوله شدی به ضررت است. به ضرر کشور هم هست. به شما می‌گویم وارد نشو. نمی‌گویم هم وارد نشو. امر و نهی نیست. حالا بعضی گفتند آقا دستور دادند، امر کردند، نه، گفتیم صلاح نمی‌دانیم. من صلاح نمی‌دانم. این چیز خوبی است. این چیز بدی نیست.

رهبر رسما گفته بود اومدن محمود احمدی نژآد به ضرر کشور هست
                                حالا عملا با کاندید شدن جلوی رهبر ایستاد
                                باید دید شورای نگهبان تایید صلاحیت می کنه ایشان رو یا خیر
                                داستان خیلی جذابیه
                                البته 9 ماه عده ای در مقابل رهبری و نظام و حکومت و دولت و مردم و قانون و ... هرچه که بود ایستادند و در خیابانها سطل آشغال آتش زدند !

آن موقع یاد رهبری و ایستادن مقابل رهبری ! نبودند بعضی ها !

تازه میگن چرا حبس خانگی شان کرده اند ! آزادشان کنید ! و ....

نظر

در حال کار...
                                X