عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Rudel
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 2164

پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

خوب آنها ادعای ولایت پذیری ندارند خدا رو شکر آنها با افتخار اعلام کردن رهبر رو قبول ندارند
    ولی محمود داره

نظر

• mohsen68
      عضو فعال
      • Jun 2012
      • 1756

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
      اگر خبر واقعیت داشته باشه
      این کارش فقط یک دلیل داره و میخاد برای دوره بعد از خودش بت بسازه،و بنظرم موفق هم میشه!
      چون با رد صلاحیتش تبدیل به یک شخصیت کاریزما میشه.
      نظرم اینه که فقط میاد تا در مناظرات جناحین رو آچمز کنه.بعدش به نفع بقایی یا مشایی کنار میکشه.پاسخ تمام حرفای و هجمه ها رو خواهد داد.

نظر

• ایرج سابق
        عضو فعال
        • Oct 2015
        • 7434

در اصل توسط mohsen68 پست شده است View Post
        شوکه شدم.نظر شما محترم احمدی نژاد نباید میومد.دقیقا داره توی زمین گروه حاکم بازی میکنه.از زمانی که رییسی آمد امیدها بیشتر شد.تا 29 اردیبهشت ببینیم چطور پیش میره.
        سلام ببینید فعلا باید صبر کرد تا نظر شواری نگهبان در مورد تائید بیاید اگر تائید بشه گفتم هدف احمدی نژاد ضربه زدن به روحانی میباشد احمدی نژاد خودش را فردا میکند تا روحانی رای نیاورد و ریسی بتواند ریس جمهور بشه دیگه میخواهند خود مردم انتخاب کنند و خودشان هم تاوان انتخاب خود را بدهند
        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mohsen68
          عضو فعال
          • Jun 2012
          • 1756

من معقتدم دیوث سیاسی برازنده این آقا هست.چون توی این چهار سال تنها کسی که فقط حرف مفت زد و صبح تا شب دم از آزادی و بیرون آوردن حبس شدگان کرد و با ابرهای برجامی همه جا را طوفان برد.وقتی آنها در حبس باشند یکه تاز خواهد بود با وعده های دوباره و تکراریش.همان وعده های تکراری سیاسی و اقتصادیش که هر سال به سال بعد حواله میداد و خواهد داد.

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35710

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
            خوب آنها ادعای ولایت پذیری ندارند خدا رو شکر آنها با افتخار اعلام کردن رهبر رو قبول ندارند
            ولی محمود داره
            شما که مدعی بودید در سالهای آخر احمدی نژاد منحرف شده و ضد ولایت فقیه !

رهبری رو هم که قبول ندارید خودتان !

چرا دم از فاع از رهبری و ایستادن دیگران در مقابل رهبری می زنید !؟

موقعی که به نفعتون هست رهبر رهبر می کنید !

موقعی که به ضررتون میشه ! میگید ما رهبری و نظام و انقلاب و .... اصلا قبول نداریم !!

شاید اصلا خود رهبری بهش گفته باشه بیاد ! شاید اون موقع نظرش این بوده ! الان فرق کرده !

شاید نمیخواست بعضی ها بهانه داشته باشن و مملکت رو دوباره به هم بریزن و ... !

شایدم هیچکدوم از اینها نباشه !

به نظر من به اون چیزی که معتقدی و قبولش داری پایبند باش !

درضمن آنهایی که حبس هستند ادعایشان در ولایتپذیری و چسباندن خودشان به رهبری خیلی خیلی بیشتر از احمدی نژاد است !!!

نظر

• FARIBORZ NAEL
              ستاره دار(2)
              • Jan 2015
              • 1837

در اصل توسط mohsen68 پست شده است View Post
              نظرم اینه که فقط میاد تا در مناظرات جناحین رو آچمز کنه.بعدش به نفع بقایی یا مشایی کنار میکشه.پاسخ تمام حرفای و هجمه ها رو خواهد داد.
              لینک منبعی که میگید مشایی ثبت نام کرده کو؟؟بعید میدونم ثبت نام کرده باشه.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
              آن حلقه زنجیر همان است که بودست
              نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• mohsen68
                عضو فعال
                • Jun 2012
                • 1756

لینک منبعی که میگید مشایی ثبت نام کرده کو؟؟بعید میدونم ثبت نام کرده باشه.
                بله اشتباه نوشتم.

نظر

• Rudel
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 2164

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  شما که مدعی بودید در سالهای آخر احمدی نژاد منحرف شده و ضد ولایت فقیه !

رهبری رو هم که قبول ندارید خودتان !

چرا دم از فاع از رهبری و ایستادن دیگران در مقابل رهبری می زنید !؟

موقعی که به نفعتون هست رهبر رهبر می کنید !

موقعی که به ضررتون میشه ! میگید ما رهبری و نظام و انقلاب و .... اصلا قبول نداریم !!

شاید اصلا خود رهبری بهش گفته باشه بیاد ! شاید اون موقع نظرش این بوده ! الان فرق کرده !

شاید نمیخواست بعضی ها بهانه داشته باشن و مملکت رو دوباره به هم بریزن و ... !

شایدم هیچکدوم از اینها نباشه !

به نظر من به اون چیزی که معتقدی و قبولش داری پایبند باش !

درضمن آنهایی که حبس هستند ادعایشان در ولایتپذیری و چسباندن خودشان به رهبری خیلی خیلی بیشتر از احمدی نژاد است !!!

این که من چه چیزی رو قبول دارم ارتباطی به موضوع نداره

من قبلا هم گفتم که کلا شرکت نکرده و نمی کنم

این تعریف ولایت مداری معیار نظام جمهوری اسلامی است و بر مبنای اون فیلترینگ سیاسی خودش رو انجام میده

در نظامی که شاقول اون و به قول خودشون عمود خیمه نظامش ولایت فقیه است و محمود احمدی نژآد آن مرتبا دم از رهبری میزنه
                  و رهبری اون نظام هم بارها گفت نظر من به محمود نزدیک تره

حالا اون محمود خلاف نظر مستقیم و صریح اون رهبر کاندید شده این یک تعارض هست

قبول داشتن من و دیگران تاثیری در وجود این تعارض نداره عجیبه چیز به این واضحی رو نمی فهمید!

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35710

این که من چه چیزی رو قبول دارم ارتباطی به موضوع نداره

من قبلا هم گفتم که کلا شرکت نکرده و نمی کنم

این تعریف ولایت مداری معیار نظام جمهوری اسلامی است و بر مبنای اون فیلترینگ سیاسی خودش رو انجام میده

در نظامی که شاقول اون و به قول خودشون عمود خیمه نظامش ولایت فقیه است و محمود احمدی نژآد آن مرتبا دم از رهبری میزنه
                    و رهبری اون نظام هم بارها گفت نظر من به محمود نزدیک تره

حالا اون محمود خلاف نظر مستقیم و صریح اون رهبر کاندید شده این یک تعارض هست

قبول داشتن من و دیگران تاثیری در وجود این تعارض نداره عجیبه چیز به این واضحی رو نمی فهمید!
                    بدون توهین صحبت کن !

شما توانایی سنجش فهم را دیگران دارید که اینگونه می نویسید ؟

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

کلاس ادبیات فارسی بروید تا اول معنی توهین رو یاد بگیرید این که شما یک تعارض را نفهمیدی توهینه؟!!

نظر

• روندشناس
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 1057

به شخصه اعتقاد دارم که احمدی نژاد برای ریختن رای روحانی اومد و در نهایت با یک حرکت دراماتیک به نفع رئیسی میره کنار و خودش را بیشتر بین مردم جلوه میده برای دور بعد. همه برای ابکش کردن روحانی اومدند.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35710

کلاس ادبیات فارسی بروید تا اول معنی توهین رو یاد بگیرید این که شما یک تعارض را نفهمیدی توهینه؟!!

شما که کلاس ادبیات فارسی رفتی بپرس از استادت ببین نفهم توهین هست یا نیست !؟

من نمیدونم واقعا چرا عده ای در این سایت هنوز نمیتونن بدون توهین پست بزنن !

اینهمه فحاشی و توهین در این سالها چه نتیجه ای داشت ؟

نظرت را بنویس ! نه توهین به دیگران !

فرض کن همین جمله ای که نوشتی را یکی از دوستان همفکرت در این سایت از شما توضیح خواسته بود ؟

آیا باز هم به خودت اجازه میدادی برایش بنویسی چیز به این ساده ای را نمیفهمی !!!؟؟ قطعا نه !

صرف اینکه با کسی اختلاف فکری داری را توجیهی میدانی برای توهین کردن به طرف ! درست نیست این رفتار !

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35710

در اصل توسط روندشناس پست شده است View Post
                            به شخصه اعتقاد دارم که احمدی نژاد برای ریختن رای روحانی اومد و در نهایت با یک حرکت دراماتیک به نفع رئیسی میره کنار و خودش را بیشتر بین مردم جلوه میده برای دور بعد. همه برای ابکش کردن روحانی اومدند.
                            به نظر من روحانی احساس کنه نظام پشتش نیست خودش نمیاد !

احمدی نژاد هم برای این ثبت نام کرد که اگر بقایی رو بخوان حذف کنن ، هزینه براشون زیادتر بشه !

نظر

• FARIBORZ NAEL
                              ستاره دار(2)
                              • Jan 2015
                              • 1837

ای کاش محمود یک ذره از این هوش فوق عادی سیاسی که داره،فقط ی کمی در زمینه اقتصادی داشت!!!واقعا کشور رو میتونست بسازه!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                              آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                              نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7515

ای کاش محمود یک ذره از این هوش فوق عادی سیاسی که داره،فقط ی کمی در زمینه اقتصادی داشت!!!واقعا کشور رو میتونست بسازه!
                                مال خودش نیست مال مشایی است
                                قبلا گفتم احمدی نژاد صاحب فکر نیست
                                ولی مجری خوبی است.
                                Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

در حال کار...
                                X